Destiny 2 Datamine ngungkapake Season New Musim anyar, senjata, lan segel, tuku hantu sing dandasi gelang ing jero Sherpas nasibe

Hantu ing jeruk jero – Destiny 2

Bubar, datamine wis ngungkapake sawetara informasi sing apik babagan para penjara sing bakal teka ing DASA 2, menehi pamuji menyang waja lan senjata sing bisa diarepake kanggo mbukak kunci. Iki minangka peringatan spoiler sampeyan!

Destiny 2 Datamine ngungkapake Season New Season 21, senjata, lan segel

Destiny 2 Datamine ngungkapake Season New Season 21 lan gaman

Ing Destiny 2 taun 5, Bungiie ngganti model penjara kanggo game, pindhah saka penjara anyar kanthi ekspansi anyar kanthi penjara merek anyar. Kanthi owah-owahan iki, saben musim paling ora ana siji gembong utawa salah sawijining penjara.

Musim jero (Musim 21) resmi manggon ing Destiny 2, nggawa aliran konten seger kanggo para penggemar. Wiwit pemain ora entuk penjara anyar kanthi lightfall, musim jero uga teka karo penjara anyar sing diarani “Hantu ing jero.”

Bubar, datamine wis ngungkapake sawetara informasi sing apik babagan para penjara sing bakal teka ing DASA 2, menehi pamuji menyang waja lan senjata sing bisa diarepake kanggo mbukak kunci. Iki minangka peringatan spoiler sampeyan!

DESTINY 2 musim 21 penjara: hantu waja lan gaman jero

Kanthi nganyari anyar saiki manggon ing game, dataminers wis angel nyambut gawe kanggo nasibe musim 2, kalebu rampokan anyar kanggo guo anyar sing bakal urip iki Ana, 26 Mei 2023, ing 10 am Pasifik.

. Kita wis nggawe grafis khusus kanggo nampilake set waja lan gaman sing bisa ditemokake, sing bisa ditemokake ing ngisor iki. (Thanks kanggo Elliott lan Leakinglamarry)

  • Rifle tilas endah: Navigator
  • Breech Frame Gelombang Stasis Pelancar Grenade
  • Solar Rapid-Fire Glaive
  • Agresif Solar Bedhil submori
  • Peluncur roket

Destiny 2 Datamine ngungkapake Season New Season 21, senjata, lan segel

  • Hantu judhul sing jero: Ghould
  • Prakara kuburan lan Regotida Lambang
  • Sipat ritual ritual: Nggambarake sekutu utawa mateni mungsuh karo finalis mbalekake senjata iki lan maca maneh dununge darurat kanggo sabanjure senjata iki metu saka ammo.

Musim sing njeblug ing sawetara update paling gedhe ing dasibe 2 musim, kalebu mancing (ya, sampeyan wis maca kanthi bener!), senjata sing dijupuk, nganyari nganyari UI, lan liya-liyane.

Lan ing kana, sampeyan duwe, teaser kanggo musim anyar saka penjara jero ing Destiny 2. .

Apa pikirane babagan jinis waja lan gaman anyar? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki.

Priksa manawa Tindakake Outlet Nasibe Bulletin Destiny ing Twitter, Facebook, lan Instagram kanggo kabeh perkara 2 lan Bungie.

CATETAN DESTIND 2 SAIKI kasedhiya ing PlayStation, Xbox, lan PC.

Sabanjure:

  • DESTINY 2: Kabeh Kode Embel Gratis
  • Lokasi XUR minggu iki
  • Takdir 2: 21 aplikasi lan alat paling apik

Hantu ing jeruk jero – Destiny 2

Memedi saka guo jero

Penjara paling anyar sing jenenge Host ing jero dirilis ing takdir 2 musim 21. Waja, Senjata Anyar, lan Tantangan Bakal Kasedhiya. Nemu penjara anyar lan apik banget iki kanthi bantuan sherpas nasid, bakal dadi Destiny 2 Deungeon anyar kanthi tantangan lan ganjaran anyar.

Mangsa 21 penjara

Tantangan Raid mingguan

Bagean iki bakal dianyari minangka informasi luwih dikenal.

Kabeh Ganjaran 100% RNG lan ora bisa dijamin.

Hantu Ganjaran Dalem jero

.

Syarat lan pilihan pesenan

Syarat

  • Sampeyan kudu duwe 1810+ tingkat daya

Adoh kanggo dina?

Ora masalah, kita ngerti wektu sampeyan berharga, kita seneng mlebu menyang akun lan ngrampungake musim 6 kanggo tingkat diskon. .

Muter pengalaman

Pengin mbukak sawetara d├ęsids sing paling apik kanggo ngrampungake pesenan sampeyan? Kabeh Sherpas minangka pemain top-unding sing bersaing ing tingkat paling dhuwur ing kegiatan apa wae sing diwenehake. . Kita usaha nyedhiyakake luwih akeh tinimbang mung nggawe normal, butuh wektu kanggo njamin kita mulang kanthi cara.

Perlu saran babagan nggunakake kelas, waja, utawa senjata sampeyan? ! Sajrone sampeyan mbukak sampeyan bakal ngatasi strategi lan posisi kanggo kegiatan apa wae. .

Pitakonan Paling Sering:

Suwene suwene Destiny 2 hantu sing paling apik kanggo ngrampungake?

Kita ngarahake manawa duwe layanan sing wis rampung sajrone 24 jam, nanging, iki gumantung saka dhaptar lagu lan sawetara produk bisa uga mbutuhake kegiatan kasebut.

Yen aku ngirim akun pemulihan kepiye carane ngerti sampeyan ora bakal nganggu akunku?

Iki minangka pitakonan sing umum lan adil sing kita takon asring.

Kita minangka situs web sing sah kanthi ewu pesenan rampung sajrone pirang-pirang taun lan ulasan saka akeh pelanggan sing nyata, marem kaya sampeyan, nanging aja njupuk tembung kita. Priksa review sing pinunjul kanggo layanan kita . Ing pungkasan dina, kita ngerti manawa nyedhiyakake akun kanggo ngrampungake prekara sing luwih dipercaya lan kita njupuk banget kanthi serius, kanthi jaminan 100% amarga karusakan ing akun sampeyan AS bakal tetep rampung saka kanthong. Kanggo katentreman atine lan tanggung jawab luwih, kita bakal ngajak sampeyan ngganti tembung sandhi menyang sauntara kanggo layanan apa wae sing sampeyan tampa lan ngganti maneh sawise.

Yen aku ngirim akun pemulihan kepiye carane aku ngerti yen sampeyan mlebu?

. Kaya sing dianjurake banget kanggo kalebu loro lan priksa manawa saiki wis entek

Apa aku mbutuhake senjata utawa waja sing spesifik kanggo musim 6 dungeon Boost?

Ing njaba kahanan tartamtu, kita ora mbutuhake peralatan khusus. .

Kanggo pitakonan liyane supaya bisa hubungi kita utawa takon salah sawijining manani obrolan live sing bakal seneng mbantu sampeyan