Dance Assassin S Creed Valhallall, Trailer, Gamelan kanggo Viking RPG, Assassin S Game Assassin S: Supaya – Blog Fierce PC | PC FIERCE

Assassin S Game Creed: Supaya

Contents

Yen sampeyan nggoleki rasa rasakake sekolah lawas sing teka karo Assassin’s Creed, Sindik iki minangka pungkasan ing seri sing ditawakake. Game sabanjure teka kanthi owah-owahan sing signifikan kanggo njaga pemandangan game sing ganti.

Assassin’s Creed Valhalla Tanggal tanggal, trailer, gamelan kanggo Viking RPG

Assassin’s Creed Valhalla wis resmi ngeculake. Ubisoft ngumumake tanggal rilis kanggo cicilan viking-tibrang seri petualangan sajrone acara Livestream Ubisoft ing 12 Juli.

Pengumuman kasebut teka karo trailer game merek anyar sing menehi pamirsa sing luwih jero babagan pertempuran gelar, kemajuan karakter, bangunan kutha, lan karakter sisih. Nanging akeh rincian kasebut bisa uga ora duwe kejutan kanggo tukang game sing nyekel flurtry bocor Valhalla sing wis sirkasi online wiwit awal Juli.

Valhalla disetel sajrone mlebu Viking saka Britain udakara 873 CE, lan ngetutake suku Viking sing golek omah anyar. Pemain bakal ngontrol pimpinan nordik sing duwe pengaruh sing pengin nggedhekake pengaruh suku ing sisih lor Eropa. Tegese bakal negosiasi lan teka kanggo nyembur karo Anglo-Saxons sing wis manggon ing Inggris.

Sanajan judhul mbesuk disetel ing wektu sing beda wektu dibandhingake karo sing paling anyar Assassin’s Creed Odyssey, Valhalla bakal mbangun konsep sing wis ngowahi francais saka seri siluman kanggo game tindakan bonafide.

Dadi apa sing kudu digoleki saka pemain sing ora ana Assassin’s Creed? Bakal dadi ora luwih saka a Dewa perang Copycat utawa bakal mbantu Ubisoft mbalek maneh saka apa sing diwiwiti kanggo 2020 sawise telat game?

Mangkene saben detail sing kita ngerti Assassin’s Creed Valhalla.

Eivor, protagonis saka ‘Assassin’s Creed Valhalla’, ngisi perang.

Nalika iku Assassin’s Creed Valhalla Tanggal rilis?

Ubisoft dicethakaké ing 12 Juli sing Valhalla bakal dibebasake 17 November 2020. Game kasedhiya kanggo pre-order ing situs web perusahaan uga ing pengecer pihak katelu, kaya Gamestop lan Amazon.

Ana Assassin’s Creed Valhalla Trailer?

Ubisoft ngrilis tampilan ValhallaGAME ELAYLAY ING 12 Juli, sajrone Ubisoft Terusake Livestream. Kabeh sumunar sadurunge ing game kasebut wis dadi fokus sinematik lan narasi, saéngga pengumuman paling anyar iki nyepelekake tirai bali nalika sampeyan boot munggah 17 November.

Perusahaan kasebut ngeculake trailer game sing luwih entheng ing 7 Mei sing nuduhake sawetara lingkungan game sajrone pameran XBOX ing jero.

Ubisoft uga ngrilis trailer sinematik kanggo petualangan Viking ing 30 April nalika game kasebut diumumake.

Apa konsol bakalSSassin Creed Valhalla kasedhiya ing?

Assassin’s Creed Valhalla bakal dirilis ing PlayStation 4, Xbox One, Windows 10, PlayStation 5, lan Xbox Seri X, Ubisoft juru bicara Youssef Maguid ujar ing siaran pers 30 April.

Gumantung nalika dibebasake, tukang game bisa uga bisa milih salinan kanggo konsol sing kasedhiya (PS4 lan Xbox siji) ing wiwitan. Nanging yen PS5 lan Seri X dibebasake, kadang-kadang sajrone musim liburan 2020, versi Remastered Assassin’s Creed Valhalla paling mungkin dibebasake kanggo ps5. Nanging tukang game X bakal dadi rada luckik.

Thanks kanggo fitur “Smart Delivery” seri, yen tuku Valhalla Ing Xbox One, dheweke bakal bisa muter ing seri X kanthi biaya tambahan. Pangguna PS5 kudu tuku versi Remasters game kasebut yen pengin ing konsol generasi sabanjure.

Apa sing kita ngerti Assassin’s Creed Valhalla gamelan?

Ubisoft durung nuduhake game apa wae. Assassin’s Creed ValhallaTrailer Pengumuman murni yaiku Cinematic lan ora nggambarake visual game. Nanging sanajan kita ora ngerti apa game sing bakal katon, Ubisoft nawakake sawetara prekara sing bakal ditindakake ing postingan blog sawise 30 April.

Muter minangka wong lanang utawa wadon

Pamuter karakter bakal ngontrol jenenge Eivor. Nalika dheweke nggambarake minangka wong ing trailer game, tukang game bakal bisa milih jender nalika wiwitan Valhalla, Miturut ubisoft sing paling gedhe.

“Playable Minangka Wanita utawa Pria, Eivor ndadékaké klan saka wong sing norors nyabrang ing Laut Lor menyang Norwegia Perang lan Sumber Tanpaway.”

Romance Sapa sing pengin

Ubisoft wis jelas manawa pengin Valhalla kanggo ngirim pengalaman peran sing bener, supaya bisa milih pemain milih orientasi seksual karakter. Direktur Narasi Game Date MC MC Devitt ngandhani Stevivor pemain kasebut bakal bisa romantis karakter non-pamuter preduli saka jinis game ing game Eivor, utawa mung nyingkirake hubungan kabeh.

Conto pamuter ‘Valhalla’ Wooing Merchant A.

“Ya – ana akeh romantine sing bisa ditemokake ing saindenging peta lan sampeyan bisa milih cara nyedhaki cara apa wae.”

Sistem dialog sing jero

Valhalla bakal ngaktifake francais Creed Assassin dadi luwih saka RPG kanthi nglaporake para pamilik, rembugan karo Kakaisaran Inggris, lan ngobrol babagan perang nalika sampeyan lagi metu. Ora bakal ana sing nyandhak pemain supaya milih pedhang ing diplomasi, nanging pemain game sing paling ora paling ora mikir babagan obrolan sipil.

“Panganiaya ora dadi taktik sampeyan kanggo entuk apa sing dikarepake; Basa salaka bisa uga efektif minangka pedhang baja nalika golek omah kanggo wong-wong sampeyan. Ngimbangi imbangan kekuwatan Inggris lan ngembangake pengaruh liwat diplomasi sampeyan bakal luwih kanca tinimbang kekuwatan kasar. Saben peribato politik sing dibangun, pertempuran strategi sampeyan makaryakke, lan pilihan dialog sing sampeyan lakoni bakal ngganti perjalanan sampeyan.”

Plowing lumantar gerombolan mungsuh bakal padha penting kanggo mbangun pemukiman sustainable ing ‘Assassin’s Creed Valhalla’.

Mbangun lan ngatur pamukiman

Minangka Eivor, tukang game bakal mbangun kekaisaran, lan tegese pemain kudu nggawa katrampilan arsitektur lan kutha ing meja kanggo mesthekake kanthi lancar.

“Yen dheweke ngarep-arep bisa urip, dheweke kudu mbangun omah anyar ing tanah Inggris Hostile. Ana, sampeyan bakal menehi dhewe lan umat sampeyan kanthi mbangun, ngatur, lan nganyarke pemukiman karo bangunan anyar kaya Barracks, Blacksmiths, lan Parluss Tato, lan tato tato, lan tato tato, lan tato tato.”

Setelan sendhang ing sisih lor Eropa

Sajarah, Viking Raiders navigasi segara sisih lor lan Baltik nggunakake longship sing apik sing dibangun kanggo kacepetan lan transportasi tentara kanggo nglakokake serangan.

The Valhalla Trailer Gamelay nampilake pirang-pirang nembak kapal, sing nuduhake dheweke bakal dadi mode transportasi utama kanggo pemain nalika ngembangake kraton viking dheweke. Minangka salah sawijining tujuan sing sepisanan, tukang game bakal nyuwil saka Skandinavia menyang Inggris, perjalanan mung bisa karo prau.

“Pahlawan, Eivor, minangka Viking Raider sing arep ninggalake gunung salju ing Norwegia kanggo bukit-bukit Inggris sing gembur ing Inggris, didorong karo masarakat kanthi ngetrapake masarakat,” ujare Direktur kreatif Valhalla, Ashraf Ismail, ing wawancara sawise ing jero presentasi Xbox.

Dene Ubisoft durung bisa mbukak sistem kapal lan pangowahan Viking, ana sawetara petunjuk jus ing trailer lan postingan sing nuduhake salah sawijining mekanika sing paling disenengi saka Assassin’s Creed IV: Gendéra Ireng.

Valhalla nyoba kanggo mindhah squakund

McDevitt ngungkapake ing Ubisoft maju Valhalla bakal kalebu “acara donya” tinimbang sisih pinggir, sing nuntut manawa misi tambahan tradisional bakal “meh ora ana.”Nanging, wartawan Andrea Rene tweeted dheweke nemoni acara game sing bisa dianggep silih nalika sesi penet dheweke.

Apa gamelan bocor sing dicethakake?

Ora diresiki Valhalla Cuplikan Game wis surfaced online lan siji cuplikan khusus wis entuk penggemar babagan inovasi grafik lan gamelan game kasebut.

Klompok saiki sing wis dibusak Eivor miwiti kanthi irah-irahan “sing surem saka segara,” sing katon kaya gamelan saka Assassin’s Creed Odyssey karo sawetara Witcher 3: Hunt liar Inspirasi dibuwang.

Raid dhewe katon luwih gedhe tinimbang paprangan sing sadurunge Assassin’s Creed Game, nanging goleki lan goleki urutane critane critane critane critane ora luwih saka upgrade sethithik Odyssey, tukang game sing kuciwa.

Apa sing bakal dadiSSassin Creed Valhalla plot kira-kira?

Kita ngerti banget babagan aSSassin Creed Valhalla. Iki bisa uga bisa nglukis viking minangka brutal getih saka sudut pandang British, nanging trailer fokus kanggo nuduhake pemain kepiye sugih budaya Nordic sejatine.

Antagonis utama misale jek minangka pejabat Inggris (sing katon luwih tuwa, scruffier Ramsay Bolton) Katon menyang perang nglawan klan sing ora ana ing trailer. Adhedhasar video mung, katon Valhalla bakal tussle karo konsep pemahaman.

Nalika Viking bisa uga kaya penjajah savage menyang Kakaisaran Inggris, bisa uga dipeksa golek suketan ijo utawa risiko dikalahake dening kahanan adhem lan kasar ing sisih lor Eropa.

Assassin’s Creed Valhalla bakal dirilis tanggal 17 November 2020.

Assassin’s Creed Game: Supaya

Formulir iki dilindhungi dening RECAPTCHA – Kebijakan Privasi Google lan Katentuan Pangginaan supados langkung.

Aja duwe akun?

Nggawe akun duwe akeh keuntungan: priksa luwih cepet, supaya luwih saka siji alamat, track pesenan lan liya-liyane.

Saben tukang game anyar lan lawas wis main utawa paling ora krungu saka pembunuh creed sing Assassin. Game sing wis dikempalken tumindak kabeh pamuter nggoleki. Ana getih, gore lan akeh sejarah kanggo sampeyan ngelingake.

Wiwit nerbitake pertama game ing taun 2007, ana sawetara seri liyane sing wis metu. Saben tukang hardcore PC bisa uga duwe kabeh ing koleksi. Yen sampeyan ora duwe dheweke lan nimbang tuku game, iki minangka dhaptar lengkap saka game pembantu Assassin ing urutan sing bisa digunakake kanggo sampeyan muter PC game galak.

Assassin’s Creed – 2007

Nalika Creed Assassin pisanan metu, iku cukup mripat catcher. Nduwe dalane crita unik adhedhasar jaman abad pertengahan ing Timur Tengah, sing asal saka karakter Altair Ibn La-Ahad sing dadi Assassin.

Sayange, pemain sing duwe hak istimewa kanggo main game kasebut banjur menehi komentar babagan cara ulang game kasebut. Nanging, game kasebut, bisa uga sukses minangka bantalan peluncuran kanggo seri sing kudu ditutake. Ndelok sukses dadi, iku aman kanggo nganggep dheweke ora mbaleni kesalahan sing padha.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed II – 2009

Para gamelan kuatir kudu ngenteni paling ora rong taun sadurunge tindakake nganti asli dibebasake. Ing rilis kapindho, jaman abad pertengahan tengah ing tengah mburi ing pangilon mburi. Assassin saiki ana ing Italia lan ing jaman Renaissance.

Mbangun potensial lan dhukungan saka rilis pisanan, Assassin’s Creed II cepet dadi seri kasebut. Nduwe protagonis sing paling apik (Ezio Auditore da Firenze) ora kanggo ana dandan sing luar biasa kanggo game lan gamelan sing mbantu nggawe macem-macem macem-macem lan nyenengake kanggo platter.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed: Ikhwan – 2010

Persis setaun sawise ngeculake Assassin’s Creed II, tindakake: Assassin’s Creed: Ikhwan hawa gelombang game.

Penambahan anyar milih ing endi tilas kiwa. Ora nyimpang akeh saka Assassin’s Creed II. Game anyar kasebut duwe sistem manajemen luwih apik sing ngidini pamuter nganakake wong ing game minangka pembantu sing bisa njaluk pitulung nalika perang utawa ngirim hadiah.

Tambahan anyar iki utamane penting kanggo dalane crita ing ngendi Ezio nyerahake gesang pamanane lan pulihake apel sing dicolong saka cesare.

Tambahan liyane menyang Sequel anyar kalebu pertempuran sing luwih apik lan uga tambahan sing apik kanggo pilihan Multiplayer kompetitif.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed: Wahyu – 2011

Nalika saben game ing Sequel ngemas kaget, ora ana sangsi babagan pengabdian kanggo ngeculake game ing wektu sing padha. Sampeyan uga bukti yen game sabanjure mesthi luwih apik tinimbang sing terakhir.

Kaya ing Kitab Suci, wahyu uga minangka bab pungkasan ing crita Ezio. Line Dalan Dalam Saka Kutha Italia lan ora disetel ing tengah Kakaisaran Ottoman ing Istanbul. Umume mekanik utama game kasebut tetep padha.

Ing seri iki, Ezio ngerteni manawa Altair wis nutup artefak kuno sing bisa nulungi dheweke ngilangake templar sing apik.

Minangka Ezio gelut kanggo nemokake relic, desmond kepepet ing jero animus 2.0 lan duwe relik dhewe yen dheweke kudu nemokake – memori kunci sing bakal nulungi dheweke karo altair lan Ezio. Memori kunci iki uga bakal mbantu dheweke tangi saka koma.

Liyane saka crita sing katon apik banget, game kasebut uga nambahi ‘hookblade’. Gadget anyar iki ngidini karakter nggunakake garis zip kanggo mindhah kutha. Ana uga kesempatan pembunuhan tambahan.

Sayange, wahyu ora ngemas nembak adrenalin game liyane kajaba sampeyan wis nyedhot crita.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed III – 2012

Kaping wis liwati wiwit Creed Assassin pisanan dibebasake lan timeles tetep tetep ganti uga. Ing edisi kaping lima, garis wektu ganti maneh menyang perang revolusi Amerika ing abad kaping 18.

Ratonnhake: Ton – Assassin njupuk Connor Alias ​​supaya luwih apik karo Amerika liyane. Bapakne Connor ing seri iki yaiku Master Grand Order templar ing koloni kasebut. Prastawa ing game kasebut rada bingung lan nyenengake.

Liyane saka owah-owahan ing dalane dalane, edisi iki uga dilengkapi sawetara owah-owahan kaya cuaca, sawetara senjata anyar kanggo nyoba, eksplorasi laut lan hunting kewan. Kabeh iki nambah spek hiburan lan kasenengan kanggo game kasebut.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed IV: Gendéra Ireng – 2013

Gendéra ireng terus ing tema jaman kolonial, nanging dalane sadurunge acara sing kedadeyan ing Assassin’s Creed III.

Ing seri iki, karakter utama njupuk peran Pengetan Edward, sing dadi protagonis ing game sadurunge.

Pivots Game Fokus ing eksplorasi Angkatan Laut, sing kabukten amarga tema pirate. Bandhingake game sing dibebasake sadurunge Assassin’s Creed IV, iki duwe luwih saka pendekatan mbukak kanggo iki. Sampeyan bisa nganyarke kapal, mbangun pandhuan Assassin sampeyan lan sampeyan uga seneng seneng pertempuran angkatan laut. Ora ana tambahan, nanging panji ireng mesthi ngganti pasangon saka urutan kanthi pangaturan bocah cilik.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed: Rogue – 2014

Sadurunge rilis saka pembunuhan Assassin’s Creed Rogue, ana pembuangan kebebasan sing disigar sing wiwitan wiwit dienal minangka DLC sadurunge dadi game dhewe. Tambahan kasebut minimal Simpen kanggo sawetara njiwet kanggo dalane crita.

Rogue minangka pungkasan seri sing bakal disetel ing jaman kolonial. Uga duwe corak unik ing ngendi pamuter ora nganggep peran pembunuhan, nanging dadi peran templar. Kaya sing dikarepake, iki mbutuhake sawetara njiwet tambahan kanggo game kasebut.

Facets game liyane kaya eksplorasi Angkatan Laut (sanajan ing setelan Artik) ditindakake saka sadurunge.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Langganan newsletter Fierce PC

Assassin’s Creed: Kesatuan – 2014

Assassin’s Creed Heads kanggo Kutha Eropa. Wektu iki, Assassin diarani Arno Dorian lan makaryakke ing Paris sajrone Revolusi Prancis ing 1307.

Liyane saka dalane crito sing rumangsa metu saka urutan misteri misteri, game kasebut uga fokus ing senjata sing luwih ngrusak kaya RPG lan ngancani unsur-unsur lan unsur sing ngancani.

Tambahan liyane kalebu kustomisasi karakter sing luwih apik lan PlayStyyy sampeyan dibandhingake karo sing kasedhiya ing seri sadurunge.

Pemain uga bisa nikmati bebarengan koperasi anyar lan simpen kanggo tambahan gaman liyane, ora ana owah-owahan sing signifikan kanggo game kasebut. Game iki nganggo tanpa cacat ing laptop game sing kuat.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed: Syndicate – 2015

Syndicate nyiyapake ing jaman Victoria ing London. Iku nyirami saka budaya game sadurunge duwe protagonis siji lan duwe macem-macem kalebu kembar frye sing tetep bisa dimainake kanthi cepet sajrone game.

Tujuan game yaiku njupuk potongan saka Eden ing London. Ngelingi kutha kasebut dibukak dening master templar, ora ana tugas sing gampang.

Ana akeh tantangan ing edisi anyar supaya sampeyan ora bisa disegel saka kasunyatan sing ora ana owah-owahan sing wis digawe kanggo game kasebut. Kaya sing dikarepake, Arsenal wis nggedhekake saka game sadurunge, nanging sayangé, produsen game boot game Multiplayer.

Yen sampeyan nggoleki rasa rasakake sekolah lawas sing teka karo Assassin’s Creed, Sindik iki minangka pungkasan ing seri sing ditawakake. Game sabanjure teka kanthi owah-owahan sing signifikan kanggo njaga pemandangan game sing ganti.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed: Asal 2017

Game kasebut meh sawetara dasawar lawas lan ngakoni, mula wiwit stagnate. Sadurunge pemain bisa nemokake lan mboseni, muncul asal usul akeh babagan owah-owahan utama kanggo nambah sawetara rempah-rempah kanggo game kasebut lan njaga basin penggemar sing setya.

Assassin’s Creed: Asal-usul ngganti setelan lan game. Sayange, lingkungane ora modern. Nyatane, bakal bali maneh menyang kaping Mesir Ptolemaic. Nanging, sampeyan entuk sawetara gear pertempuran lan unsur rpg anyar kanggo menehi tampilan lawas sing seger.

Penambahan kothak hitbox tegese pamuter bisa ngrusak macem-macem mungsuh ing salah sawijining serangan. Sadurunge bisa ngrameke, elinga uga tegese luwih gampang kanggo macem-macem mungsuh kanggo ngatasi pamuter.

Pengalaman pertempuran ing asal usul luwih apik lan rasakake seger saka pengalaman konvensional sing diwenehake dening game liyane ing franchise.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed: Odyssey – 2018

Assassin’s Creed Odyssey dirilis ing taun 2018. Sanajan wis dibebasake sawise asal-usul, jalan crito dumadi sadurunge. Iki fokus ing Perang Peloponnesia. Ing game iki, sampeyan bisa milih sisih endi sing pengin sampeyan lakoni, yaiku bledosan udhara seger. Sampeyan milih saka Alexios utawa Kasagonis (loro protagonis) sing kedadeyan dadi Mercenaries lan keturunan King Leonidas.

Saliyane dalane crita, Odyssey cantik ngetutake alas asal-usul kanthi unsur-unsur RPG, macem-macem senjata ekstensif lan jagad gedhe banget kanggo njelajah. Sampeyan uga entuk mburi pertempuran Angkatan Laut kaya ing Gendéra Ireng.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene.

Assassin’s Creed: Valhalla – 2020

Assassin’s Creed: Valhalla minangka game Creed Assassin paling anyar. Dirilis ing taun 2020, minangka cicilan utama rolas ing seri kasebut. Utami wis disetel ing taun 872-878 Masehi, game kasebut nyritakake crita fiksi sajrone incola viking Britain.

Cukup sawetara mekanika ing Valhalla padha karo asal-usul lan Odyssey, nanging ana luwih fokus ing aspek siluman kanggo loro-lorone kanggo loro-lorone. Game kasebut uga gumantung kurang ing sistem leveling tradisional, lan ora luwih fokus ing pilihan katrampilan liwat wit keterampilan sing dipilih dening pamuter nalika luwih maju liwat game kasebut.

Sampeyan bisa nonton trailer ing kene:

Kesimpulan

Kaya game sing apik, uga ana akeh spin-off sing bisa sampeyan pilih kalebu Assassin’s Creed: Babad Altair, antara liya. Saben-saben muter-muter teka karo owah-owahan subtle sing nggawe game luwih apik.

Pembunuhan Tanggal Rilis Daram Assassin lan Rincian Game

Tanggal Rilis Valhalla Assassin

Raven Odin gedhe! Ngrancang saka pembunuh Assassin’s Creed Valhalla, katon kaya Hiatus taun setaun regane. Pintu awal, nanging tangan sing sepisanan karo Valhalla wis seneng tuwuh jenggot sobaan, tutup awake dhewe ing tato, lan lunga menyang tempel.

Game Creed Assassin anyar ndeleng sampeyan main minangka salah siji lanang utawa wadon (sampeyan bisa ngalih kanthi bebas ing antarane loro) Viking sing jenenge Eivor, sing ngarahake tentara Norse menyang Inggris amarga ora ana hubungane karo Norwegia lan Norway. Tujuane sampeyan yaiku ngamanake lengen sampeyan ing Inggris, tanah kerajaan fraktur, kanthi serangan utama kanggo sumber daya penting, mbangun desa sampeyan menyang simbol sing nantang dheweke. Kustomisasi katon minangka fitur penting saka Assassin saka Valhalla sing Assassin – sampeyan bakal bisa ngowahi tampilan raider sampeyan saka gaya rambut lan fitur rai, kanggo tato lan kepiye lenga.

Gabung karo kita nalika ngilangi kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pembunuh pembunuh Viking iki, saka tanggal release Valhalla Assassin’s Valhallall, kanggo apa sing kita ngerti babagan pertempuran lan peta.

Apa tanggal release Assassin’s Valhalla?

Tanggal Rilis Valhalla Assassin’s Valhalla yaiku 10 November 2020.

Iki langsung langsung saka rilis penet Ubisoft ing jejere rincian babagan rilis Xbox sing bakal teka.

Tanggal release Valhalla wiwitane dicethakake tanggal 17 Nopember ing Pos Assassin’s Creed Itste Instagram Post, sing wis mesthi dibusak.

Ngendi sampeyan bisa njaluk Valhalla Creed Assassin ing PC?

Assassin’s Creed Valhalla wis teka ing PC Windows eksklusif ing toko game epik lan Ubisoft. Ora ana sing nyebutake kukus sing digawe saka pembunuh Valhalla sing dirilis ing kana, saengga para pemain PC kudu mara menyang uplay utawa game epik kanggo iki.

Assassin

Ing endi persassin’s Creed Valhalla Set?

Setting Valhalla Assassin’s Valhalla yaiku Inggris sajrone abad sanga. Demo sing kita tampil dipasang ing 873 Masehi, luwih spesifik.

Kulawarga Viking Raiders ngungsi ing Norwegia babagan goleki Richer Lands lan tekan gisik Inggris ing wektu ing endi tanah kasebut dipérang dadi kerajaan Saxon. This is known as the Heptarchy, and describes the period where Anglo-Saxon England was made up of seven kingdoms: Northumbria, Mercia, East Anglia, Essex, Wessex, Sussex, and Kent.

Valhalla Inggris

Wong jahat sing ditampilake ing trailer sinematik yaiku King Allured of Wessex, dadi bisa uga Map Assassin Creed Valhalla bakal adhedhasar ing pesisir kidul ing Inggris lan bakal ndeleng pemain sing ngapura dalan menyang Wessex nalika ngalahake pasukan kemeat. Mesthi bisa uga manawa peta mung bakal dadi versi Inggris ing Inggris.

Miniatur YouTube

Yen sampeyan nonton video ing ndhuwur sampeyan bakal entuk sawetara katrangan lengkap babagan peta Valhalla. Wahyu utama yaiku crita utama saka Valhalla Assassin’s Creed Valshalla diwiwiti ing 873 Masehi lan manawa peta kasebut kalebu Wessex, Mercia, Northumbria, lan Wétan Anglia. Ing wawancara karo bBC Klik, mantan direktur Valhalla Ashraf Ismail uga ujar manawa sampeyan bakal nggunakake jumlah sing akeh banget ing Norwegia, lan sampeyan bakal bisa njelajah kutha ing UK, York, lan Winchester.

Tangan kita – ing wektu karo game kasebut ing bagean saka wilayah Anglia Wétan lan kalebu lokasi sing ora cocog kayata Norwich, lan Sutmouth Great, lan Sutton Hoo. Perhatian khusus uga wis dibayar kanggo pemukiman sing luwih cilik kaya Elmenham lan Theotford lan Theotford, Angka wétan bisa ngerteni irung Lor lan Thetford. Kita uga wis ndeleng lokasi kaya Medeshamstede, sing modern, lan Wenlocan, yaiku kutha Shropshire saka akeh Wenlock akeh.

Map Assassin Creed Valhalla

Kita wis nyepetake puncak peta ValhallA sing Assassin saka trailer gamelan anyar.

Assassin

Trailer kasebut banjur ngucapake sethithik ngumumake peta Inggris.

Sepira gedhene valhalla

Mangkene dhaptar lengkap saka wilayah sing bakal bisa kita kunjungi ing Darassin’s Creed Valhalla (utawa bagian Inggris, paling ora):

  • NotinghamsCire (Nottinghamshire)
  • EURVICSCIRE (Yorkshire)
  • Lincolnscire (Lincolnshire)
  • Schiropescire (Shropshire)
  • Ledecestrescire (Leicestershire)
  • Glowecestrescire (gloucestershire)
  • Breadebridescires (Cambridgeshire)
  • Anglia Wétan
  • Oxenefordscirt (oxfordshire)
  • Esexe (essex)
  • Hamtunscire (Hampshire)
  • Wincstre (winchester)
  • Suthsexe (Sussex)
  • Cent (Kent)

Kita uga nemokake manawa sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo ngunjungi kasunyatan mitos asgard lan jotunheim sajrone ngulandara sampeyan. Kajaba iku, Amerika bakal nampilake paling ora kanggo nggoleki.

Kaya dene loro game Creed Assassin sadurunge, wilayah bakal duwe level daya sing disaranake, sing bakal ora bisa njelajah banget. Ana uga Ganjaran kanggo ngresiki saben wilayah.

Sing evor

Sing evor?

Eivor minangka protagonis utama ing Valhalla sing Assassin’s Creed Valhalla. Pemain bisa milih apa dheweke pengin main minangka Eivor lanang utawa wadon ing wiwitan game, sing beda karo wong sing dipilih saka kassands lan Alexios sing nggambarake rong latar mburi. Katon yen Eivor duwe slate kosong, saengga bakal menarik kanggo ndeleng kepiye Ubisoft hubungan ing Crew Raiders Viking ing Creed Assassin.

Apa ana gamelan Creed Valhalla sing cacad?

Miniatur YouTube

Kita duwe tampilan sing luwih apik ing pembantu sing digawe saka Assassin’s Valhalla Thanks Thanks kanggo Ubisoft maju Trailer Ubisoft Dikirim ing ndhuwur, nanging adoh saka pertunjukan sing cocog karo cara carane game kasebut bakal katon nalika sampeyan muter.

Pameran iki menehi tampilan sing luwih apik babagan cara nyerang bakal bisa, lan nuduhake kita bakal bisa mimpin serangan kanthi gratis nalika kita ngliwati kali Inggris. Serangan kasebut bakal gampang dienggo lan nganyarke pemukiman Viking, sing bakal omah barlocks clan, Blacksmith, tato parlor, lan peta aliansi, sing bakal nuduhake sampeyan sing wis digawe.

Ringkesan uga kanggo nuduhake sawetara archetypes mungsuh sing bakal sampeyan rai, ditambah sawetara kabisan pertempuran anyar. Kita uga entuk seksi sistem dual-senir, sing ngidini sampeyan ngimpi kanthi combo apa wae, sanajan loro tameng.

Assassin

Siluman sosial ngasilake kaping pisanan wiwit seri ‘Revamp Series, supaya sampeyan nyelinepake menyang pamukiman sing dikontrol ing basa Inggris kanthi obah karo curiga, lan nindakake panganan, kaya nyiapake panganan.

Ubisoft uga negesake sampeyan kudu nggunakake panganan lan nyedhiyakake ing jagad kabuka. Sistem pertempuran mbutuhake panganan kanggo ngisi kesehatan, kayata sistem pemulihan sing peteng, mula golek panganan ing alas penting sadurunge mlebu perang. Alamiah, akeh sing mburu uga, mung ndelok bruwang lan serigala. Kewan legenda ngasilake, karo makhluk-makhluk rakyat kaya shuck ireng ing Angia Timur. Uga ana teka-teki sing bakal ditanggulangi ing situs ibadah pagan Key, lan uga sawetara gangguan abserbo sing njupuk pabrik parkour cekak.

Miniatur YouTube

Pendhaftaran sing dijanjekake yaiku muter ing pertempuran penaklukan Odyssey, nanging nampilake interaksi sing apik karo pertahanan benteng, kaya pancing minyak njupuk lan ngepetake tangga, lan luwih akeh.

Sampeyan uga bakal bisa nindakake kegiatan sing luwih santai kaya mburu, fishing, game ngombe, lan liya-liyane, sing kudu dadi perubahan sambutan.

Ana uga pertempuran Viking RAP ing Valhalla Creed Darassin, utawa mabur yen sampeyan pengin nggunakake istilah sing bener. Iki cukup prasaja lan mbutuhake sampeyan milih counter sing pas karo penghinaan sing ngelawan, mesthekake uga puisi.

Treler Valhale Creed Valhalla

Miniatur YouTube

Nyana luwih rinci babagan apa sing sabanjure kanggo Universe Assassin’s Creed Universe enggal.

Laporan tambahan dening Carrie Talbot

Jordan Terusake mantan editor PCGamesn Wakil, Yordania wiwit isih tinggal. Nalika dheweke ora main pelangi enem pengepungan, sampeyan bakal nemokake wong sing nggegirisi ing game FPS utawa muter maneh 4.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.