Cheats Minecraft, kode ngapusi lan walkthroughs, prentah konsol minecraft lan cidra | Dhaptar lengkap lan cara nggunakake | Kaping radio

Komando konsol Minecraft: Cara nggunakake printah

Contents

Sampeyan bakal seneng ngerti manawa iki dudu jinis cidra beracun sing wis plaguing game kayata telpon saka perang tugas – dheweke mung diidini ing Donya sing diaktifake, lan luwih fokus kanggo nambah kekuwatan kreatif tinimbang Ngiringan mungsuh.

Cidra Minecraft, kode ngapusi, lan walkthrough

Jeremy Laukkonen

Jeremy Laukkonen minangka panulis Tech lan pencipta blog populer lan wiwitan game video wiwitan. Dheweke uga gambar GhuhWrites kanggo akeh publikasi perdagangan utama.

Christine Baker minangka profesional sing uga wis nggawe rencana pemasaran sing komprehensif sawise riset pamirsa target lan netepake target.

Minecraft minangka game sing bisa njelajah lan mbangun, lan minangka outlet kreatif sing hebat banget, saengga duwe cidra, tips lan teknik rahasia sing cocog karo sampeyan. Cidra ing Minecraft bisa ngidini sampeyan nggawe blok ing endi wae sing pengin, monsters musuhan lan makhluk sing ramah, entuk Gear gratis lan kuat, lan ngasilake sumber daya gratis ing mode kaslametan.

Wong sing main minecraft ing PC nganggo Cheats aktif

Cidra minecraft ora mbutuhake instalasi mod, nanging isih bisa digunakake ing saben versi game. Cidra uga ora kasedhiya yen pilihan ora diaktifake ing server sing sampeyan lakoni. Teknik canggih, glitches, lan eksploitasi biasane ora ana preduli babagan platform utawa server nganti ditabuh, utawa tetep, dening pangembang.

Cara Ketik Cidra Minecraft ing PC (Minecraft Java Edition)

Yen sampeyan pengin nggunakake Cidra ing Minecraft: Java Edition ing PC, sampeyan kudu ngaktifake luwih dhisik. Iki bisa ditindakake kanthi nyetel ngalih cidra menyang posisi nalika sampeyan miwiti jagad anyar. Sampeyan uga bisa ngaktifake Cheats ing jagad sing ana liwat proses sing gampang:

  1. Mbukak Menu Game. Potret layar Minecraft: Java Edition
  2. Mbukak menyang Lan. Potret layar Minecraft: Java Edition
  3. Klik Ngidini Cidra: Mati supaya ganti dadi Ngidini Cidra: On. Potret layar Nguripake Cidra ing Minecraft: Java Edition
  4. Klik Miwiti LAN LAN. Potret layar kanggo mbisakake Cidra ing Minecraft
  5. Sampeyan siap miwiti nggunakake Cidra.

Cidra ing Minecraft: Edisi Java melu ngetik printah menyang konsol. Konsol bisa dibukak kanthi mencet / Tombol. Yen sampeyan mbukak console, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak ing sisih ngisor layar sing bisa sampeyan ngetik.

Ngapusi printah ngetutake dhasar sintaksis saka / Target Cheatname X Y Z. Ing conto iki, jenenge cheatname yaiku jeneng ngapusi, Target yaiku jeneng pamuter sing pengin target, lan x y z .

Sampeyan bisa nggunakake ~ ~ ~ Kanggo koordinat karakter sampeyan, saengga koordinat ~ 1 ~ + 1 ~ 1 .

Cidra kanggo Edisi Jawa Minecraft ing PC

Potret layar menu utama Minecraft

  • Pilih .
  • Ing sisih tengen layar, gulung mudhun nganti sampeyan nemokake bagean. Potret layar Cheats Minecraft
  • Aktifake Aktifake Cidra .

    Saklar kudu dibalik ing sisih tengen.

    Potret layar Cidra Minecraft

    Aktifake kabeh cidra sing pengin.

    Posisi kiwa mati, lan posisi sing pas. Dadi yen sampeyan pengin mateni soko kaya mob Spawning, flip sing toggle ing sisih kiwa.

    Cidra sing kasedhiya ing Microsoft versi Minecraft

    Cidra sing bisa diaktifake kanthi cara iki kalebu:

    Jeneng ngapusi Apa sing ditindakake?
    Tansah dina Nguripake kanthi Ngalihake Dinten Mau ing wayah wengi.
    Terus inventaris Nguripake kanthi Nyegah pemain supaya ilang barang-barang nalika mati.
    Mob Spawning Nguripake Nyegah mungsuh saka Spawning.
    Sederhana Ngalangi creepers saka ngunekke gaweyan, endermen saka blok sing nyolong, lsp.
    Siklus Cuaca .

    Cidra liyane ing Minecraft: Luwih becik mlebu liwat jendhela chatting, sing bisa dibukak kanthi mencet / kunci. Sawise jendhela chatting dibukak, sampeyan ngetik ngapusi sing pengin diuripake, penet Enter, lan cheat bakal diaktifake.

    Iki kode ngapusi Sampeyan bisa ngetik ing Windows 10, Xbox One, ngalih, lan versi Minecraft liyane sing gegandhengan:

    Ketik / Wektu Set X menyang konsol.
    TIP: Ngganti x .

    Kanthi Mode Creative Diaktifake, bukak persediaan kanggo ngakses dhaptar saben blok, barang, lan bahan ing game kasebut.
    : Sampeyan bisa mindhah barang sing pengin sampeyan menyang bar item, utawa pilih Inventoris kaslametan tab kanggo nyelehake ing persediaan pribadi.

    Minecraft Ps3 Cidra lan Minecraft Ps4 Cidra

    Cidra minecraft mung kasedhiya ing Minecraft: Java Edition lan versi game sing wis nampa nganyari luwih apik. Nganyari iki nggawe pengalaman seragam liwat platform sing kompatibel, kalebu kemampuan kanggo nggunakake Cidra.

    Wiwit versi PlayStation game kasebut ora kalebu nganyari luwih apik, ora bisa nggunakake Cidra ing versi game kasebut.

    Komando konsol Minecraft: Cara nggunakake printah

    Wektu beku, ngontrol cuaca lan spawn ponies karo sheet minecraft iki.

    Minecraft

    Diterbitake: Selasa, 7 Februari 2023 ing 5:00 PM

    Minecraft bisa dadi game angel kanggo pendatang anyar kanggo navigasi.

    Nanging, ana akeh printah Minecraft sing bisa digunakake kanggo nambah petualangan bloky sampeyan.

    Dheweke kalebu saka pilihan sing gampang sing ngidini sampeyan nangani interaksi rutin kanthi cepet kanggo printah sing ora biasa sing bisa ditindakake kabeh saka teleport kanggo ngganti cuaca.

    Sampeyan bakal seneng ngerti manawa iki dudu jinis cidra beracun sing wis plaguing game kayata telpon saka perang tugas – dheweke mung diidini ing Donya sing diaktifake, lan luwih fokus kanggo nambah kekuwatan kreatif tinimbang Ngiringan mungsuh.

    Dadi kanggo nyambut gawe keras saka kerajinan lan nyepetake navigasi persediaan sampeyan, ing kene dhaptar printah Minecraft paling apik lan dicampur karo sing diarani printah console.

    Nanging ora rumit amarga muni, nanging kabeh diterangno ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa ndeleng pandhuan babagan cara nggawe rubah ing Minecraft, lan carane ngaktifake Ray-Shocker.

    Ing sawetoro wektu, kenapa ora mriksa sawetara kulit sing paling apik, sampeyan bisa nyekel ing Minecraft, ide omah sing paling apik kanggo mbangun utawa wiji Minecraft paling apik.

    Cara nggunakake printah Minecraft

    Kaping pisanan, kaya sing paling akeh mods, Cidra iki mung kasedhiya ing PC, saéngga para pemain konsol kudu nggiling cara sing lawas. Kaping pindho, iki mung bisa digunakake ing jagad ing ngendi Cidra diaktifake – sampeyan bakal takon iki nalika nggawe jagad siji, utawa mbukak game siji-pamuter menyang LAN lan milih ‘ngidini cidra’.

    Kanthi jagad sing aktif wis siyap lan dimuat, sampeyan mung kudu mlebu sawetara prentah saiki – kanthi langkah pertama kanggo menet tombol ‘C’ kanggo nggawa bar printah.

    Bar printah ing ngendi sampeyan bakal mlebu prentah, lan saben wong kudu ater-ater dening slash maju (/). Sampeyan uga kudu milih target kanggo panampa Cidra – nanging tinimbang ngetik jeneng lengkap, sampeyan bisa nggunakake trabasan pemeriksaan target Shorthand:

    • @p = pamuter paling cedhak
    • @r = Random Player
    • @a = kabeh pemain
    • @e = kabeh entitas
    • @s = entitas nglakokake dhawuhe

    Yaiku dhasar – saiki sampeyan mung kudu ngetik ngapusi sing dikarepake liwat printah console ing ngisor iki.

    Apa printah konsol minecraft paling apik?

    Ana puluhan kode ngapusi kanggo nemokake ing Minecraft, nanging limang iki minangka papan sing apik kanggo diwiwiti.

    • Teleport menyang lokasi tartamtu – / tp [pamuter]
    • Menehi titik pengalaman gratis – / Pengalaman Tambah
    • Ngganti cuaca – / Cuaca L [Duration]
    • Wenehi item gratis pamuter – / wenehi [jumlah]
    • Beku mobs sing dipilih – / beku

    Maca kanggo nemokake akeh printah konsol minecraft liyane.

    Printah konsol pamuter minecraft

    Mojang

    Mateni

    / Mateni [Pemain]
    . Yen ana pemain liyane ing jagad iki, sampeyan uga bisa target kanthi ngetik jeneng.

    Teleport

    / tp [pamuter]
    Teleport kanggo koordinat sing ditemtokake ing jagad iki. Maneh, bisa digunakake ing pamuter liyane kanthi nambah jenenge.

    Efek Status

    / Efek
    .

    Mbusak efek status

    / Efek Clear [Efek]
    Ngresiki kabeh efek utawa mung efek sing ditemtokake saka pamuter utawa entitas

    Enchantment

    / Enchant [level]
    Ndhaptar enchantment ing item sing dipilih pamuter sing dipilih, kanthi pilihan sing dipilih.

    Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

    Pengalaman

    / Pengalaman Tambah
    Nambahake pengalaman sing wis dingerteni kanggo pamuter sing ditemtokake. Nambahake tembung Tahun ing pungkasan bakal nambah tingkat pengalaman.

    Pitulung

    / Bantuan [COMPORMENT]
    Nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan printah sing dipilih.

    Menehi

    / menehi [jumlah]

    Wenehi pemain liyane: Jumlah item ing persediaan sampeyan.

    Printah konsol minecraft

    Minecraft karo Ray Nelusuri

    Kode winih

    / Wiji
    Menehi kode wiji supaya sampeyan bisa mbalekake jagad mengko.

    Setel Lokasi Spawn Dunia

    / setworldspawn [x y z]
    Setel lokasi dunya kanggo posisi pamuter saiki utawa pesawat koordinat sing mlebu.

    Ngganti mode game

    / GameMode [Pemain]

    Ngganti jinis mode game kanggo slamet, kreatif, petualangan, utawa penonton.

    Ngganti level kangelan

    / kangelan
    Ngganti level kesulitan supaya bisa tentrem, normal, normal, utawa angel.

    Ngganti Wektu Donya

    / pesawat wektu
    .

    Mungkasi siklus awan / wengi

    / Gamerule Doyedlightlight False
    Nguripake siklus awan / wengi, lan ngganti palsu kanggo bener kanggo miwiti maneh.

    Cuaca

    / Cuaca L [Duration]
    Ngganti cuaca, kanthi jinis minangka jelas, udan, utawa gludhug lan durasi pilihan ing sawetara detik.

    Pateni owah-owahan cuaca

    / gamerube gameruke palsu
    Pateni owah-owahan cuaca, ngganti palsu kanthi bener kanggo urip maneh kanggo aktif maneh.

    Blok Klone

    / Klone
    Klone blok antarane koordinat lan , lan selehake ing koordinat .

    Mode atlantis

    / Atlantis

    Siji kreatif siji iki – ngunggahake level banyu ing jagad iki kanggo niru Atlantis.

    Ganti Kerusakan Gugur


    Giliran ngrusak lan mateni.

    / firedamage
    Pateni lan karusakan geni.

    Kerusakan banyu

    / waterdamage
    Ngganti apa karusakan banyu diaktifake

    Tanduran instan

    / Instantplant
    Wiji sing ditandur tuwuh kanthi cepet.

    Tambang instan

    / instantmine
    Mbisakake pertambangan klik siji.

    Item Minecraft lan Komando Mob

    Mojang

    Tambah menyang persediaan

    / wenehi [jumlah]
    Nambah item sing ditemtokake kanggo persediaan pamuter, ing kuantitas sing dipilih yen bisa.

    Terus inventaris sawise mati

    / gamerule tetep tetep
    Sampeyan ora kelangan barang persediaan sawise mati. Maneh, ganti bener karo salah kanggo mbatalake.

    Summon entitas

    / Sundel [x y z]
    Spawns mod utawa entitas liyane ing lokasi pamuter, utawa koordinat sing dipilih.

    Toko nyimpen

    / Dropstore
    Kabeh barang persediaan disimpen ing dada sing nembe.

    Kerusakan item

    / itemdamage
    Senjata ora ana maneh ngrusak utawa ngrusak.

    Duplikat

    / duplikat
    Nyalin tumpukan item sing dilengkapi.

    Item smelt

    / Superheat
    ITS sing dipilih.

    Nunggang

    / numpak
    Dadi makhluk sing dipilih dadi gunung.

    Beku


    Brozes Mobs sing dipilih.

    Lengganan saka buletin game gratis kanggo wawasan saben minggu, lan ngunjungi kita Hub game kanggo kabeh warta paling anyar.

    Nggolek soko kanggo nonton? .

    Melu tes layar, proyek saka jaman radio lan Universitas Sussex lan Brighton, kanggo njelajah peran televisi lan audio ing urip kita.

    Coba Majalah Times Radio Dina iki lan entuk 12 masalah mung £ 1 kanthi kiriman menyang omah sampeyan – Lengganan saiki. Kanggo luwih saka bintang paling gedhe ing TV, ngrungokake wektu radio Times Podcast.

    Kabeh Cidra Minecraft lan Prentah kanggo Ngontrol Donya Sampeyan

    Minecraft Cidra lan Menu Bedrock Edition

    Cidra Minecraft bisa digunakake kanggo ngowahi fitur ing jagad sampeyan lan nggawe luwih gampang, kayata wektu dina, bisa nggedhekake gear, utawa teleporting. Yen sampeyan wis entuk cidra ing jagad iki, sampeyan bisa mbukak kothak obrolan lan miwiti ngetik printah supaya sampeyan pengin. Iki fitur cheat kasedhiya kanggo Minecraft Minecraft Java lan Bedron, saengga sampeyan bisa nggunakake printah konsol ing konsol lan ora mung PC. Ing ngisor iki, kita entuk kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Cidra lan Komanden kanggo Jawa lan bedrock, kalebu Cara Ngaktifake, Lan sawetara dhaptar printah sing migunani kanggo nyoba.

    Cara nggunakake printah Minecraft lan Cidra ing Java Edition

    Kanggo nggunakake Cidra ing Minecraft Java Edition, tindakake ing ngisor iki:

    1. Miwiti kanthi milih nggawe jagad minecraft anyar.
    2. ing.
    3. Nggawe lan mlebu ing jagad iki.
    4. Sawise dimuat, penet tombol Slash (/) kanggo mbukak menu obrolan kanthi slash sing wis ana ing kothak teks.
    5. Ketik printah banjur pencet Ketik kanggo mbukak. Sampeyan uga bisa nggunakake tombol panah munggah lan mudhun kanggo nggulung liwat printah sadurunge kanggo ngetik maneh.

    Yen sampeyan durung ngasilake jagad kanthi aktif Cidra, utawa sampeyan pengin ngaktifake Cidra ing jagad sing ana, sampeyan kudu mbukak menu game, pilih ‘Open to LAN’, banjur pilih ‘Ngidini Cidra’ menyang ing. Klik ‘Mulai LAN’ kanthi bener supaya sampeyan ngetik printah lan cidra Minecraft. Cathet sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah iki kanggo ngaktifake Cidra Saben sampeyan Mlebu jagad Minecraft, amarga Cidra ora aktif sawise sampeyan mungkasi muter.

    Cara nggunakake printah Minecraft lan Cidra ing Edisi Bedrock

    Kanggo nggunakake Cidra ing Minecraft Bedrock Edition, sanajan konsol, tututi langkah-langkah kasebut:

    • Gawe jagad siji-pamuter anyar.
    • Menyang tab Cidra ing menu ‘Gawe Anyar’ lan Pateni Cidra. Nindakake iki bakal mateni kemampuan kanggo mbukak kunci Prestasi ing Edisi Bedrock, sanajan sampeyan bakal mateni cidra.
    • Nggawe lan mlebu ing jagad iki.
    • Sawise sampeyan wis dimuat, penet nengen ing D-pad ing pengontrol sampeyan.
    • Klik lambang ‘/’ banjur pilih printah Minecraft saka dhaptar utawa bukak keyboard layar kanggo miwiti ngetik printah – priksa manawa sampeyan miwiti saben wong kanthi ‘/’.
    • Kanthi printah sing ngetik – sampeyan bakal bisa ndeleng ing sisih ngisor layar – Pencet ‘X’ kanggo mbukak printah kasebut.

    Minecraft The Wild

    Temokake kabeh sing kalebu ing Minecraft The Minecraft The UPDATE ing kene!

    Yen sampeyan lagi muter Bedrock Edition nggunakake keyboard, sampeyan ngetik printah Minecraft lan cidra kanthi cara sing padha karo edition Java. Yen sampeyan lagi ing jagad kanthi Cidra aktif, penet ‘/’ Kanggo nggawa menu obrolan wis ana ing kothak teks. Saiki ketik prentah lan penet ENTER kanggo mbukak.

    Yen sampeyan wis miwiti game lan pengin ngaktifake Cidra, sampeyan bisa nindakake iki saka menu setelan, sanajan sampeyan kudu nitahake jagad sing sampeyan lakoni. Kanthi Setelan Open, gulung mudhun menyang menu ‘Game’ banjur gulung mudhun menyang ‘Aktifake Cidra’. Sampeyan bisa ngaktifake iki kanggo ngaktifake Cidra utawa mateni kanggo mateni, nanging kudu dingerteni manawa mateni Cidra ora bakal bisa nggayuh prestasi kanggo jagad iki.

    Cidra lan Komando Minecraft

    • / Mateni [Pemain]
      • Mateni dhewe (utawa pamuter sing ditemtokake)
      • Teleport (utawa pamuter sing ditemtokake) menyang koordinat sing mlebu
      • Ditrapake efek kanggo pamuter utawa entitas sing ditemtokake, kanggo wektu sing paling dhuwur ing sawetara detik. Dhaptar kode efek ing kene
      • Mbusak kabeh efek, utawa opsional mung efek sing ditemtokake, saka pamuter utawa entitas
      • Gunakake enchantment menyang item sing dipilih pamuter sing ditemtokake, ing tingkat pilihan. Dhaptar kode enchantment ing kene
      • Nambahake jumlah pengalaman sing ditulis kanggo pamuter sing ditemtokake. Sijine level tembung ing pungkasan kanggo nambah tingkat pengalaman

      Apa sampeyan ana ing Bedrock utawa Java Edition, nyepetake Cidra Minecraft lan printah kanthi nggunakake trabasan kasebut kanthi cepet kanggo milih target khusus kanggo dhawuhe:

      Donya Minecraft lan Cidra lan Prentah

      Kanggo koordinat, iki ditulis minangka x, y, z, Ngendi x yaiku jarak sisih wétan (+) utawa kulon (-) titik asal, Z yaiku kadohan kidul (+) utawa sisih lor (-) asal usul, lan y Apa dhuwur saka -64 nganti 320, ing ngendi 62 minangka level laut. Sampeyan uga bisa nggunakake tilde (~) utawa caret (^) kanthi nomer kanggo nyebutake dulur saka koordinat offset saka posisi saiki, kanthi cara sing makili dhewe ~ utawa ora pati jelas. Tilde offset adhedhasar koordinat donya, dadi ~ 5 ~ ~ -5 bakal +5 blok x (wétan), 0 pamblokiran y (padha), lan -5 blok ing Z (Lor). Offset Caret adhedhasar arah sirah pamuter madhep, munggah, lan maju ax ^ 5 ^ ^ -5 bakal 5 blok kiwa, 0 blok munggah (padha), lan 5 blok mundur.

      • / Wiji
        • Ngasilake kode wiji supaya sampeyan bisa mbalekake jagad mengko
        • Setel lokasi dunya kanggo posisi pamuter saiki, utawa koordinat sing ditemtokake opsional yen mlebu
        • Nyetel jinis mode game (nggunakake slamet, kreatif, petualangan, utawa penonton) kanggo sampeyan dhewe utawa pamuter opsional
        • Pitakon babagan aturan game, utawa mbenake yen nilai pilihan mlebu. Dhaptar kode aturan ing kene
        • Nyetel tingkat kangelan (nggunakake tentrem, gampang, normal, utawa angel)
        • Nyetel wektu game donya, gunakake 0 (subuh), 1000 (esuk), 6000 (sudut), 12000 (awan), utawa 18000 (wengi) minangka regane
        • Pateni siklus awan / wengi, ganti palsu kanthi nyata kanggo reaktifate
        • Nyetel jinis cuaca (nggunakake Clear, Udan, utawa Thunder) kanggo durasi pilihan ing sawetara detik
        • Pateni owah-owahan cuaca, ganti palsu kanthi nyata kanggo reaktifate
        • Klone blok ing wilayah antara koordinat lan, banjur nempatake koordinat ing pojok sisih lor-kulon

        Item Minecraft lan Cidra Mob lan Prentah

        • / wenehi [jumlah]
          • Nambahake item kanggo persediaan pamuter, kanthi jumlah sing ditemtokake yen item bisa ditrapake. Dhaptar kode item ing kene
          • Jaga barang persediaan sawise sampeyan mati, ganti bener karo mbalikke kanggo mbalikke
          • Spawns entitas ing lokasi pamuter, utawa koordinat sing ditemtokake opsional yen mlebu. Dhaptar kode entitas ing kene

          . Yen sampeyan butuh pitulung liyane kanthi nggunakake printah kasebut, banjur mung jinis / Bantuan [printah] Kanggo informasi tambahan lan tuntunan.

          Mlebu menyang Newradar + newsletter

          Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

          Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.