Cara Ngadangkan Warden ing Minecraft 1.19 nganyari, kepiye cara ngasilake warden ing minecraft 1.19

Sampeyan kudu nemokake biome iki kanggo spawn warden ing minecraft

Ana skeptisisme sehat babagan warden apa sejatine bakal kalebu ing 1.19. Sing ngandika, wong akeh wis ana ing gambaran, betas, lan sadurunge wis dirilis sadurunge pungkasane nggawe debut resmi tanggal 7 Juni.

Cara Ngadangkan Warden ing Minecraft 1.19 nganyari

Minecraft 1.19 Pembaruan ditambahake babagan sing bisa ditunggangi pemain wiwit wiwit 1.17 nganyari. Sadurunge guwa & tebing Bagean 1, Warden diumumake lan mesthine minangka bagean saka nganyari kasebut. Banjur di-push maneh kanggo 1.18 Banjur maneh telat nganti 1.19.

Ana skeptisisme sehat babagan warden apa sejatine bakal kalebu ing 1.19. Sing ngandika, wong akeh wis ana ing gambaran, betas, lan sadurunge wis dirilis sadurunge pungkasane nggawe debut resmi tanggal 7 Juni.

Aku guncang. Iki tengen sangisore
#deepdark #warden #minecraft

Pungkasan, Geamers Minecraft bisa nglawan warden utawa mbalikake cara liyane lan mlayu saka ing kono, njerit kabeh bali menyang safety. Nanging, mung ana siji pitakon: Kepiye cara Pemain Spawn Warden? Untunge, ana sawetara cara kanggo nindakake.

Spawning The Warden ing Versi Minecraft 1.19 ora angel

Cara Umum

Cara pertama warden bisa ditanduri kanthi ngunjungi peteng jero. Biome Dark Dark Uga ditambahake ing 1.19 lan bakal ngrebut guwa. Iki ditandhani dening ngarsane sculk lan kekurangan cahya sing akeh banget.

Nanging, biomes kasebut bisa uga angel ditemokake. Tukang game bisa nemokake kutha kuno karo printah, nanging yen ora mung ana ing njero lemah lan katon ngubengi.

Yen padha nemokake, kemungkinan bakal ora sengaja kanthi ora sengaja warden. Sensor Sculk milih gerakan utawa geter lan bakal menehi shyekers shylk. Wong-wong shirekers iki bakal nggawa warden menyang permukaan.

Efek status pepeteng bakal diputer, lan Warden – sanajan wuta lan temenan bakal nemokake pemain ing siji utawa loro hits. Miturut Minecraft Wiki, cara shada Warden banget unik:

“Nalika pamuter ngaktifake sculk sing alami kaping papat, ora ana warden liyane sajrone 48 blok, lan yen tingkat cahya kurang saka 11, warden muncul saka lemah.”

Warden bisa digawe kanggo katon ing ndhuwur utawa ing endi wae aman. Blok Sculk bisa dijupuk kanthi nggunakake sutra sutra lan diangkut.

Pemain banjur bisa nggawe serep lan ngasilake warden nalika luwih becik diadhepi. Dheweke bakal mbutuhake sensor lan shrieker kanthi minimal kanggo njaluk warden kanggo nampilake dhewe.

Cara liya

Opsi liyane kanggo Spawning A Warden ora ditindakake ing mode kaslametan Minecraft sing bener. Panganggone printah, sanajan asring diubengi pemain Minecraft, bisa nggawe akeh perkara. Sing kalebu spawning meh kabeh.

Prentah “/ Summon Warden” bakal cukup lan bakal nggawa warden menyang tukang game sing ngetik lokasi printah kasebut. Pemain banjur bisa nglawan, sanajan ora bisa ditekan cukup kepiye tantangan sing sejatine.

Pilihan liyane njupuk pemain kanggo kreatif. Kabeh mobs ing game, sing saiki kalebu kodok, allays, lan wardens, duwe endhog udur sing ditemokake ing menu kreatif.

Endhog siji bisa digunakake kanggo mbuwang siji warden kajaba pemain isih ana ing mode kreatif. Yen mangkono, dheweke bisa mbuwang kanthi tanpa telur mung siji endhog.

Sampeyan kudu nemokake biome iki kanggo ngasilake warden ing ‘Minecraft’

Thanks kanggo nganyari liar, Warden saiki dadi salah sawijining mobs sing paling kuat ing ‘Minecraft.’Mangkene carane ngrebut mob iki – yen sampeyan wani.

Jun. 8 2022, diterbitake 6:35 p.m. Et

Warden ing 'Minecraft'

Saiki 1.19 nganyari pungkasane hit Minecraft, Pemain duwe kewan-kewan, biomes, mobs, lan liya-liyane supaya dheweke nglipur ing game sandbox populer. .

Thanks kanggo nganyari iki, Warden saiki dadi salah sawijining mobs paling kuat ing Minecraft, nanging ora kaya creepers utawa balung, warden luwih angel diusir ing alam b├ębas. Dadi kepiye carane sampeyan?

Artikel terus ing ngisor pariwara

Cara Ngasilake Warden ing ‘Minecraft’ – Mung katon ing siji biome.

Sadurunge sampeyan bisa ngasilake warden, sampeyan kudu golek biome gelap sing jero. Iki minangka salah sawijining wilayah ing peta sing bakal ditrapake ing Warden, lan uga sampeyan kudu ngrampungake tugas tartamtu kanggo nyopot.

Biome gelap jero bisa angel ditemokake, nanging taruhan paling apik sampeyan yaiku golek saluran guwa lan terus ngetutake nganti sampeyan nemokake biome. Sampeyan bakal ngerti sampeyan wis tekan wilayah anyar nalika sampeyan nemokake akeh blok sculk, sing peteng lan didegake nganggo titik luminescent biru.

Warden ing 'Minecraft'

Artikel terus ing ngisor pariwara

Sawise tekan peteng sing jero, sampeyan kudu nemokake pemengkel sculk. Blok iki ngetokake “shriek” nalika diaktifake kanthi mlaku utawa micu sensor sculk sing cedhak, sementara ngrusak visi pamuter sajrone sawetara detik.

Sampeyan kudu micu sensor kasebut papat kaping sing kapisah kanggo njaluk warden kanggo ngasilake; Nomer iki khusus kanggo pamuter, tegese sampeyan bisa micu papat sensor sing beda utawa sensor sing padha kaping papat lan warden isih bakal katon.

Warden bakal munggah ing lemah lan terus-terusan ngetokake efek pepeteng, ora weruh sesanti pamuter amarga ana royo. Nalika warden buta, bisa ndeteksi pemain adhedhasar mambu lan getaran saka swara. Sing luwih geter bisa dideteksi, luwih ganggu lan, mula, luwih agresif dadi.

Sayange, mung nyelehake katalis sculk lan limang pengalaman nalika dipateni, saengga ora kudu ditrapake kanggo mobi iki asring.