Cara Muter Game Steam VR kanthi upaya Oculus 2 | Techradar, Cara main game stam ing Oculus Quest 2 | Entuk 3 Cara sing gampang – Wizard Pemisahan Minitool

Cara main game stam ing Oculus Quest 2 | Entuk 3 cara sing gampang

Contents

3. Saka menu sabanjure ing ngisor ‘Fitur Eksperimen‘, Toggle ing’Link Udara‘Lan ngakoni kabar apa wae.

Cara Muter Game Steam VR kanthi Quest Oculus 2

The Oculus Quest 2 ing ngarepe game uap kalebu Beam Saber

Nalika ana perpustakaan Meta Quest 2 game sing luar biasa kanggo muter, dheweke ora mung judhul VR sing metu.

Sadurunge Meta Quest 2 (biyen Oculus Quest 2) nuduhake kita minangka potensial saka game VR mandomban, ana pengalaman suite sing kasedhiya ing PC. Iki kalebu sawetara game VR paling apik – kaya Alyx-Life – sing kasedhiya ing aplikasi Oculus PC utawa Steam VR.

Matur suwun, sanajan katup nggawe headset klep jalaran dhewe, game uap vr uga bisa dimainake ing headset meta. Saengga pandhuan babagan cara muter game Steam VR kanthi nggoleki 2.

Alat lan Keperluan

  • PC nganggo uap, uap vr, lan app oculus dipasang
  • Kabel Link Telusuran Oculus (Opsional)

Langkah-langkah

  • Download Steam VRkaroAplikasi PC Oculus. Kanggo ndownload Uap VR Sampeyan uga mbutuhake program Uap dhasar sing diinstal ing PC.
  • Sambungake Headset 2 Headset menyang PC. Ana sawetara cara sampeyan bisa nindakake iki supaya luwih akeh kanggo njupuk papan ing kene, kita wis misahake langkah kasebut menyang pandhuan dhewe. Yen sampeyan butuh tangan, ing kene carane nyambungake nggoleki 2 menyang PC.
  • Slip ing nggoleki sampeyan 2 Nalika disambungake menyang PC lan sampeyan bakal duwe tanah kanthi otomatis ing aplikasi Oculus PC. Yen sampeyan ora ing layar ngarep wis ana, pindhah menyang ngisor, sampeyan kudu ndeleng menu kanthi pilihan kanggo desktop – Fitur simbol kaya PC Monitor.

Iki bakal (ora cenderung) supaya sampeyan ndeleng desktop sampeyan, lan saka kene sampeyan bisa mbukak uap banjur uap vr supaya sampeyan muter game VR sampeyan duwe lan download wong liya.

Cara Nguripake Sampeyan 2 menyang Headset Steam Steam Native

Yen sampeyan pengin njupuk langkah-langkah luwih, ana alat sing digawe saka komunitas sing nggawe fungsi bisnis lan dadi nggoleki 2 dadi “Headset Steam VR Steam.”

Dadi dielingake, manawa app (sing diarani Oculuskiller) rada apik ing padamelane. Iku rampung mateni mlengkung oculus sing mbatesi kemampuan kanggo miwiti lan metu game Oculus. Yen sampeyan seneng main macem-macem judhul PC VR ing Oculus lan uap, mula sampeyan bakal pengin nglukis alat iki.

  • DownloadOculuskiller saka GitHub. Alat Open-Sumber iki kasedhiya saka pencipta hiskaitlyn03. Sampeyan uga kudu duwe app Oculus PC, uga.
  • Bukak Tugas Manager lan mungkasi ovrservice ing layanan. Kanggo mbukak Task Manager HOLD CTRL + ALT + DEL kabeh ing wektu sing padha ing Windows lan ing layar sabanjure sampeyan bakal weruh pilihan tugas tugas

Saka kene tekan panah mudhun ing jejere rincian liyane lan pindhah menyang tab Layanan. Urut miturut jeneng banjur gulung nganti sampeyan nemokake layanan OVR; banjur klik-tengen banjur tekan mandeg.

  • Explorer mbukak file, lan menyang C: \ file file \ Oculus \ Dhukungan \ Oculus-dash \ Dash \ bin; Cara sing gampang kanggo nindakake iki yaiku nyalin lan nempelake senar menyang garis alamat banjur tekan Ketik ing keyboard.

.

  • Ganti jeneng oculusdask.Exe ing folder iki menyang oculirdash.exe.Bak, Banjur mbukak folder Oculuskiller, golek oculusdash panggantos tersaitlynlyn03.File exe lan pindhah menyang folder sing padha karo saiki sing jenenge.
  • Bukak Tugas Manager lan miwiti layanan OVR maneh. Temokake kaya sing sadurunge sampeyan nanging klik-tengen lan kenek wiwit mandheg.

Pikiran Pungkasan

Apa sampeyan milih nggunakake oculuskiller utawa ora, uap VR minangka omah karo pengalaman VR sing luar biasa.

Setengah-Life: Alyx minangka salah sawijining sing ora bakal mandheg ngomong babagan apa wae. Nalika ora cukup nyemplungake ing nggoleki 2 dibandhingake karo indeks katup, tindakake iki kanggo francais setengah urip sing populer banget isih salah sawijining game vr sing paling apik. Iki nawakake loro penggemar teka-teki ilmiah kanggo uga digunakake uga akeh pojok pati sing diselehake zombie sing bakal nyoba mettle sampeyan.

Mula ora ana langit. Tindakan-petualangan-petualangan game Survival nawakake pemain kanggo njelajah pemain sing luar biasa, lan muter ing VR ing wong liya meh ajaib. Nalika ana pirang-pirang game bintang pejabat sing ana ing kana uga, iki minangka salah sawijining sing nggawe sampeyan pengin petualang ing galaksi adoh.

Newsletter techarad

Mlebu kanggo nampa warta, review bejat saben dina, pendapat, analisa, tawaran lan luwih saka jagad teknologi.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Cara main game stam ing Oculus Quest 2 | Entuk 3 cara sing gampang

Apa sampeyan bisa main game stam ing Oculus Quest 2? Cara main game stam ing Oculus Quest 2? Yen sampeyan isih nyoba ngerteni pitakon iki, kirim Minitool iki sing dibutuhake.

. Nganggo sistem operasi basis Android lan mbutuhake smartphone sing nganggo aplikasi Oculus kanggo nindakake persiyapan pertama.

Kejabi, bisa mbukak minangka headset mandiri utawa nyambung menyang komputer desktop liwat USB utawa Wi-Fi kanggo nggawe PC sampeyan bisa digunakake karo piranti lunak VR sing kompatibel Oculus. Kanggo seneng pengalaman game sing hebat, akeh wong sing pengin main game steam ing Oculus Quest 2. Cara Sambungake Oculus Quest 2 kanggo uap? Ayo tetep maca.

Kepiye Spoiler ing Desktop & Seluler Gampang? [Full Pandhuan]

Cara Ngatur Desktop & Mobile Gampang? [Full Pandhuan]

Apa sampeyan ngerti carane ngrusak diskusi? Saiki, sampeyan teka ing panggonan sing bener. Iki kirim nyedhiyakake pandhuan lengkap babagan carane ngrusak gambar ing ponsel & desktop.

Apa sampeyan bisa main game stam ing Oculus Quest 2

Apa sampeyan bisa main game stam ing Oculus Quest 2? Mesthi wae wangsulane “. Oculus Quest 2 duwe kemampuan kanggo nyambung menyang steamvr liwat kabel nganggo kabel utawa nirkabel. Pejabat Meta ngembangake fitur sing diarani Link Oculus sing bisa mbantu sampeyan nyiyapake Oculus Quest 2 Steam liwat kabel USB.

Kajaba iku, Meta nyedhiyakake pilihan nirkabel resmi sing diarani Link Udara lan app pihak katelu diarani Desktop Virtual sing bisa nyiyapake upaya oculus Steamvr 2 ing PC uga. Ing kene kita bakal nuduhake sampeyan carane main Steam VR ing Oculus Quest 2 Nggunakake Pilihan 3.

Apa sing kudu dilakoni sadurunge sampeyan muter Steam VR Oculus Quest 2

Sadurunge sampeyan nyiyapake oculus nggoleki 2 Uap VR ing PC, sampeyan kudu nyiapake sing penting. Kanggo iku:

Keperluan Hardware:

  • PC VR-siap karo USB-C Port: Yen sampeyan pengin nyambungake oculus Quest 2 kanggo uap vr ing PC, komputer sampeyan kudu nyukupi syarat minimal kanggo link Oculus. Game Steamvr tartamtu bisa uga mbutuhake spek PC sing luwih apik tinimbang liyane, priksa manawa mriksa syarat game.
  • Kabel USB-C: Disaranake sampeyan nggunakake USB 3.0 utawa kabel mengko.
  • Hardware jaringan: Yen sampeyan pengin main game Steam VR ing OCULUS nggoleki 2 nirkabel, sampeyan kudu nyiapake rute Wifi AC utawa Ax 5GHz kanggo kinerja sing apik.

Syarat piranti lunak:

  • Oculus Quees Refiny 2 PC PC: Ngidini sampeyan mbukak link OCULUS lan Link Air kanggo main Oculus Quest 2 Uap VR ing PC.
  • Download Steam VR: Sampeyan bisa download saka toko uap kanthi bebas. Ing kene priksa manawa sampeyan wis nginstal kukus ing PC.
  • Piranti Link Air: Yen sampeyan pengin main game Steam VR ing Oculus Quest 2 kanthi nirkabel, nginstal piranti lunak saka aplikasi oculus PC.

Yen sampeyan wis entuk samubarang sing wis siyap, pindhah menyang “Cara muter Steam VR ing Oculus Quest 2” Bagean.

Cara main game stam ing Oculus Quest 2

Bagean iki nuduhake sampeyan 3 cara sing gampang kanggo main game stam ing Oculus Quest 2. Yen sampeyan pengin main upaya Oculus Steam VR VR 2 kanthi pilihan kabel, waca Cara 1. Mesthi wae sampeyan bisa ngetutake Cara 2 lan Cara Yen sampeyan pengin main game uap ing Oculus Pencarian kanthi nirkabel.

Cara 1. Sambungake kukus oculus quest 2 kanthi kabel USB

Cara Iki Nuduhake Sampeyan Cara Sambungake Oculus Quest 2 kanggo uap liwat kabel USB C lan nyedhiyakake prosedur persiyapan kaping pisanan.

Langkah 1. Priksa manawa usaha aculus sampeyan diaktifake lan nyambung menyang PC nganggo kabel USB C.

Langkah 2. Bukak aplikasi Quest 2, pencet tombol, banjur pilih Oculus Quest 2 piranti. Banjur tindakake pandhuan ing layar kanggo ngrampungake proses persiyapan.

Pilih Quest 2 ing aplikasi Desktop Telusuran

Langkah 3. Sawise rampung, sampeyan bisa ngeklik Link (kabel) > Terusake. Banjur ing Uap App, Bukak Uap vr app lan sampeyan kudu entuk akses menyang perpustakaan game uap vr ing headset oculus.

Klik link ing Quest 2 app

-I-foto saka alphr

Langkah 4. Yen sampeyan pengin nyetel link Refresh Oculus ing 3 app nggoleki, pilih Piranti tab saka panel kiwa lan klik ing Preferensi Graphics, banjur pilih tingkat refresh lan klik ing Ok.

Sampeyan bisa ngapiki tingkat refresh kanggo mbukak ing salah siji 72Hz (pilihan sing dianjurake, dianjurake), 80hz, utawa 120Hz, nanging tingkat refresh asli diwatesi kanggo 72Hz.

Ngganti Rating Refresh Oculus ing Quest 2

– Gambar saka uploadvr

Saiki, sampeyan kudu bisa main Uap Oculus Quest 2 game ing PC kanthi lancar. Prosedur iki uga bisa digunakake kanggo tingkat refresh link udhara udhara.

Cara 2. Sambungake Steamvr Oculus Quest 2 Kanthi Link Udara

Cara liya kanthi gampang cara nggunakake oculus Quest 2 kanthi uap yaiku nggunakake link udhara ing aplikasi Desktop Oculus. .

Langkah 1. Bukak aplikasi Quest 2 kanggo ngetik antarmuka utama.

Langkah 2. Pilih Setelan tab saka panel kiwa, pilih Beta, lan toggle ing saklar ing jejere Link Udara Ing sisih ngisor panel sisih tengen.

Togol ing link udhara ing Quest 2

Langkah 3. Nguripake Oculus Quest 2 headset banjur pencet Oculus tombol ing pengontrol sing tepat kanggo ngetik Menu Ngarep.

Langkah 4. Link link udara OCULUS UP / OCULUS banjur klik ing Bukak.

Pilih link Oculus Air ing Quest 2

Langkah 5. Saiki, sampeyan bisa ngluncurake uap lan ngakses uap VR kanggo main game ing Oculus Quest 2.

Cara 3. Sambungake Steamvr Oculus Quest 2 aplikasi pihak katelu

Saliyane link udhara, sampeyan bisa nggunakake aplikasi pihak katelu sing diarani virtual desktop kanggo nyambung game uap vr ing oculus Quest 2 kanthi nirkabel. Priksa manawa sampeyan duwe jaringan WiFi 5GHZ AC lan tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo nyiyapake sambungan kasebut.

Langkah 1. Ngundhuh lan Instal App Streamer deskotor virtual kanggo PC sampeyan.

Langkah 2. Tuku salinan Desktop virtual kanggo oculus Quest 2 lan nginstal.

Langkah 3. Sawise sampeyan duwe loro aplikasi sing diinstal, sampeyan mung kudu miwiti aplikasi streamer ing PC lan mbukak aplikasi desktop virtual ing Quest 2 kanggo nyambung.

Langkah 4. Nalika nggoleki 2 disambungake menyang PC, sampeyan bisa miwiti game Steam VR lan nyetel setelan streaming ing menu deskotor virtual kanggo nambah kinerja. Uga, sampeyan bisa nggunakake Game tab ing desktop virtual kanggo miwiti main game.

Cara main game stam ing Oculus Quest 2? 3 metode paling ndhuwur wis digambarake. Saiki, sampeyan bakal nyoba.

Kepiye Cara Cast Oculus Quest 2 kanggo TV [pandhuan lengkap]

Kepiye Cara Cast Oculus Quest 2 kanggo TV [pandhuan lengkap]

Kiriman iki nawakake sampeyan 2 cara kanggo ngusir Quest Oculus 2 kanggo TV. Iki uga ngandhani apa sing kudu ditindakake yen sampeyan ora duwe piranti Chromecast.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • reddit

Cara Muter Game Kukus ing Oculus Quest 2

Steamvr nampilake

Kesenian Oculus 2 Tetep headset kasunyatan virtual sing apik lan dipercaya bisa akeh. Setel VR Standalone bisa kanthi gampang mbukak game lan pengalaman tanpa rasa bodho utawa stasiun dhasar. Nanging, sampeyan ngerti manawa nggoleki 2 malah bisa mbukak game steamvr kaya rift? Lan sadurunge miwiti mikir, ora mbutuhake sideloiring utawa workarounds. Yen sampeyan wis nyiyapake upaya oculus sampeyan 2, lan pengin mbukak game steamvr ing headset sampeyan, sampeyan ana ing panggonan sing bener. Pandhuan lengkap iki bakal mulang sampeyan babagan cara nyambungake nggoleki 2 menyang PC kanggo game steamvr lancar. Dadi tanpa ado, ngisi headset sampeyan, lan supaya nyilem.

Main game steamvr ing oculus Quest 2

Pandhuan iki kanggo main game steamvr ing upaya oculus 2 wis dipérang adhedhasar macem-macem jinis sambungan sing bisa digunakake. Gumantung yen sampeyan seneng cara kabel utawa nirkabel, gunakake tabel ing ngisor iki kanggo mlumpat menyang bagean sing dibutuhake.

Prekara sing sampeyan butuhake kanggo steamvr ing oculus Quest 2

Nalika proses kanggo mbukak game steamvr ing Quest 2 cukup gampang, ana sawetara syarat sing kudu dingerteni. Sawetara iki penting banget supaya priksa sadurunge.

1. Pc siap vr

Ora ana rahasia sing mbukak game kasunyatan virtual virtual mbutuhake jumlah grafis lan pangolahan sing apik. Gumantung saka jinis game sing sampeyan lakoni muter, syarat iki bisa uga luwih akeh. The Oculus App, piranti lunak sing tanggung jawab supaya sampeyan muter game PC ing Quest 2, duwe syarat tartamtu. Sampeyan bisa pindhah menyang Facebook Quest 2 kompatibilitas halaman kanggo ngerteni manawa sistem sampeyan nduweni kualifikasi. Uga kudu dingerteni manawa wektu kasebut, syarat-syarat kasebut bisa uga ganti.

2. Aplikasi Oculus

Facebook duwe suite piranti lunak VR dhewe sing nyambung karo oculus Quest 2. Judul Oculus, Piranti lunak minangka salah sawijining tanggung jawab kanggo njaluk cepet 2 munggah lan mlaku nganggo PC. Dadi, yen sampeyan pengin dolanan game steamvr ing nggoleki 2, aplikasi Oculus minangka cara kanggo pindhah. Sampeyan bisa ndownload Link Oculus (Gratis) lan nginstal. Priksa manawa sampeyan mlebu karo akun Facebook minangka headset bakal nggunakake. Tukang game nggoleki pilihan nirkabel uga kudu ndownload iki.

3. Kabel Link Oculus utawa kabel C Fast liyane

Oculus Quest 2 Pangguna Nggolek pancing VR menyang PC kanggo uap butuh kabel. Pejabat Kabel Link Oculus ($ 79) minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan gelem nglampahi dhuwit kasebut. Iki minangka kabel transmisi cepet lan dawa sing bakal bisa ndeleng sampeyan kanthi gampang nalika sampeyan wis nyambung menyang PC. Nanging, yen misale jek larang banget, sampeyan mung bisa tuku 2 kabel sing cocog karo Oculus 2 sing ndhukung data lan transfer video sing dhuwur. Salajengipun, priksa manawa kabel sing sampeyan lakoni cocog banget (15ft utawa luwih) supaya sampeyan ora rumangsa diwatesi nalika sampeyan muter. Sampeyan bakal nemokake akeh kabel apik kanthi online.

4. Nginstall Steamvr ing PC

Paling pungkasan nanging paling ora, kita butuh awake dhewe bakal kelakon. Piranti lunak STEAMVR dhewe bisa gampang ditemokake ing toko uap lan ukuran cukup sithik. Sawise sampeyan ndownload, cukup nginstal lan terus maca. Kita butuh mengko ing proses kasebut. Uga priksa manawa, manawa game VR sing sampeyan tuku wis diinstal lan wis siyap.

Cara nyiyapake Quest 2 kanggo game steamvr (kabel)

Kita bakal miwiti kanthi cara kabel kanggo nyambungake upaya Oculus 2 kanggo PC. Sadurunge miwiti, priksa manawa Oculus Quest 2 wis nyambung menyang PC nggunakake kabel lan sampeyan wis mbukak aplikasi Oculus. Sawise rampung, tindakake langkah ing ngisor iki.

1. Sanalika sampeyan nyambungake headset, sampeyan bakal dibom dening ijin host. Menehi kabeh lan tampa pilihan sing njaluk link Oculus.

2. Ing piranti lunak Oculus PC, menu Tambah Piranti bakal mbukak. Klik ing ‘Link (kabel)‘Lan klik’Terusake‘.

3. Wiwit headset kita wis nyambung, klik ing ‘Terusake.

Terusake tombol

4. Langkah sabanjure bakal ngidini sampeyan mriksa sambungan kabel sampeyan. Yen sampeyan wis nyambung liwat kabel link OCULUS utawa apa wae sing apik sampeyan bisa ngliwati langkah iki lan klik Terusake. Yen ora, klik Sambungan tes kanggo nglakoni.

Cara Muter Game Kukus ing Oculus Quest 2

5. Lan sampeyan wis rampung! Mung klik ing ‘Tutup ‘ Tombol kanggo terus.

Tutup tombol Oculus Quest 2 STEAMVR

Terusake lan sijine headset. Link Oculus saiki manggon ing headset 2 headset sampeyan lan siap kanggo steamvr. Sampeyan bisa uga browsing liwat toko dhisik lan akses desktop saka headset dhewe yen sampeyan pengin.

Ngidini STEAMVR ing Oculus Quest 2

Kanthi nggoleki 2 siap, meh siap diwiwiti. Nanging, kita kudu nindakake langkah pungkasan kanggo ngidini STEAMVR kanggo nyambung menyang Oculus Quest 2. Kanggo tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Ing aplikasi Oculus ing komputer, klik ‘Setelan‘Ing Taskbar kiwa.

Setelan Oculus

2. Ing menu sabanjure sing katon, klik ing ‘Umum‘Tab.

Umum Tab Oculus

3. Klik ing ‘Sumber Ora dingerteni ‘ Toggle kanggo ngaktifake.

Togol ing sumber sing ora dingerteni

. Ing konfirmasi sabanjure, klik ‘Ngidini‘Tombol kanggo ngrampungake keputusan sampeyan.

Allow Source Source 2 SteamVR

Steamvr sampeyan saiki bakal diijini liwat gapura nalika mlaku. Saiki ayo miwiti kanthi bener diwiwiti.

Mlaku steamvr

1. Mbukak Uap App ing PC.

2. Ing kaca utama, klik ing Cilik ‘Vr‘Lambang sing wis muncul kanggo miwiti steamvr. Utawa, sampeyan bisa nemokake ing perpustakaan game lan miwiti saka ing kana.

Ngaktifake VR Oculus

Saiki pasang headset sampeyan maneh lan sampeyan bakal nemokake dhewe ing pondokan kayu sing apik duwe wektu urip sampeyan. Sugeng rawuh ing jagad Steamvr. Sampeyan bisa mlaku-mlaku ngubengi pondokan lan njelajah supaya sampeyan bisa langsung maju lan miwiti game. Perpustakaan uap bisa digunakake ing dalan sing padha karo PC kanthi UI sing beda.

  • Cara Muter Game Kukus ing Oculus Quest 2
  • Cara Muter Game Kukus ing Oculus Quest 2

Mlaku game ing Steamvr ing Oculus Quest 2

Nalika tata letak kukus gampang dingerteni, kita bakal mulang sampeyan babagan miwiti game ing steamvr supaya sampeyan bisa digunakake. Tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Ngadhepi tembok sisih tengen ing jero omah steamvr lan nggunakake pengontrol, klik ‘Telusuri uap

Telusuri Steamvr Oculus Quest 2

2. Saka menu sabanjure sing ditampilake, pilih Toko utawa Perpustakaan Gumantung saka pilihan sampeyan.

Telusuri nyimpen steamvr

Sampeyan saiki bisa browsing liwat toko utawa perpustakaan game banjur klik ing Play kanggo miwiti game. Sawise rampung, tutul tombol OCULUS banjur klik metu kanggo metu STEAMVR, lan bali menyang layar ngarep.

Lan iku! Sampeyan mung sinau carane nginstal STEAMVR ing upaya oculus sampeyan 2! Gampang ora? Sampeyan saiki bisa maju lan tuku game steamvr lan gampang diputer ing headset 2. Mung priksa manawa nyambungake piranti kasebut bebarengan. Kanggo pangguna sing nggoleki cara nirkabel, aja kuwatir kaya sampeyan wis ditutupi luwih akeh tinimbang siji. Terus maca.

Cara nyiyapake nggoleki 2 kanggo game steamvr (nggunakake link harm fb)

. Link Udara Layanan pangguna kanggo muter game steamvr kanthi nirkabel. Nanging, ana sawetara syarat tambahan sing kudu sampeyan lakoni sadurunge miwiti. Elinga ing ngisor iki:

1. ROUPER AC utawa AX kanthi jaringan 5GHZ

Wiwit nirkabel streaming konten saka PC menyang Oculus Quest 2 bakal melu, duwe sambungan internet cepet wis wajib. Priksa manawa rute sampeyan salaras karo standar kacepetan paling anyar lan duwe 5Ghz pilihan band. Salajengipun, sampeyan kudu nyambungake router menyang PC kanthi nggunakake kabel Ethernet kanggo sambungan sing paling apik.

2. Oculus quest a quest 2

Cara kabel ora mung pengalaman ora legal nanging pangguna uga entuk manfaat minangka headset kanthi terus-terusan ngisi awake dhewe sajrone proses kasebut. Nanging, yen sampeyan arep mbukak nirkabel, goleki 2 bakal mati ing baterei dhewe lan mung bakal suwe sampeyan. Priksa manawa sampeyan kudu ngisi usul upaya Oculus sampeyan 2 kanggo mesthekake sampeyan entuk pengalaman sing paling apik nalika main game steamvr.

.

Ngaktifake link udara ing PC lan Quest 2

Wiwit link udhara Facebook isih dianggep minangka fitur eksperimen, kudu diaktifake ing PC lan Quest 2 kanthi kapisah. Kita bakal diwiwiti karo PC. Tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Ing aplikasi Oculus ing komputer, klik ing Setelan Ing Taskbar kiwa.

Setelan Oculus

2. Ing menu sabanjure sing ditampilake, klik ing Beta tab.

tab beta

. Saka dhaptar sing katon, togel ing Link Udara .

Togol ing Airlink Oculus Quest 2

Lan sampeyan wis rampung. Saiki ayo pindhah menyang oculus Quest 2.

Ngaktifake link udara ing Quest 2

1. Saka menu utama, tutul On ‘Setelan cepet‘.

Cepet Cepet 2

. Tutul ing ‘Setelan‘Pilihan ing sisih tengen ndhuwur.

Setelan Cog Oculus Quest 2

3. Saka menu sabanjure ing ngisor ‘Fitur Eksperimen‘, Toggle ing’Link Udara‘Lan ngakoni kabar apa wae.

Nguripake Airlink Oculus Quest 2

PC lan Headset saiki wis siyap kanggo link Udhara Facebook. Ayo miwiti kanthi ngowahi fitur kasebut.

. Tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Saka menu utama, bukak nutul ‘Setelan cepet.

Cepet Cepet 2

2. Saka menu sabanjure sing katon, tutul ‘Link Air Oculus‘.

Link Udara

3. Klik ing jeneng komputer banjur klik ‘Pasangan‘Tombol.

PC Sambungake oculus Steamvr

4. Sawise rampung, klik ing ‘Bukak’ tombol kanggo miwiti link udara ing Quest 2.

Tombol Bukak

Lan sampeyan lagi ana. Sampeyan bakal nemokake dhewe ing kaca Link Oculus kanthi konsol ing sekitar sampeyan. Nalika sampeyan bisa browsing wilayah kasebut, yen sampeyan pengin mbukak STEAMVR, mung selehake headset lan tindakake Mlaku steamvr bagean ndhuwur. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, sampeyan bisa uga nemoni lag yen sambungan ora stabil. Nanging, ing pengalaman kita, pengalaman kasebut tetep apik karo game sing mlaku kanthi becik. Gumantung saka pangguna apa sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa nggunakake link udara utawa cara kabel.

Alternatif kanggo link udhara: desktop desktop

Dene link Facebook Air minangka solusi sing apik kanggo main game steamvr kanthi nirkabel, sing ora ujar ora ana alternatif. App pihak katelu sing misuwur Desktop Virtual . Desktop virtual ngidini pangguna supaya bisa stream PC menyang nggoleki 2 kanggo ngontrol saka ing kana. Pangguna uga bisa miwiti steamvr utawa game vr liyane kanthi nggunakake desktop virtual.

Nanging, kudu dingerteni manawa desktop virtual minangka piranti lunak mbayar lan mbutuhake pangguna kanggo ngunduh klien PC lan Quest Oculus 2 Salah. Kaya link udhara, kinerja ing VD bakal beda-beda gumantung karo konfigurasi jaringan lan hardware. Nanging, yen sampeyan pengin nyoba, lungguh amarga kita duwe pandhuan lengkap kanggo desktop virtual ing dalan.

Seneng game steamvr ing usulus quass 2

. Kanthi Facebook ngganti jenenge kalebu kemungkinan anyar VR, bakal menarik kanggo ndeleng apa sing wis disimpen dening perusahaan kanggo Quest 2. Game steamvr anyar sing sampeyan tuku kanggo nggoleki 2? Utawa apa sampeyan nemoni masalah nalika nyetel? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki.

Artikel sing disaranake

Gambar nuduhake tangan nyekeli metode control 2

Cara Masang Controller anyar menyang oculus (Meta) nggoleki 2

Quest 2

15 Paling apik Oculus Quest 2 Game sing paling apik kanggo main ing taun 2022

Oculus Quest 2 Ngatur

12 Aksesoris Quest 2 Aksesoris Oculus sing paling apik sing bisa sampeyan tuku

Nggoleki VR sing ditampilake

25 Game kasunyatan virtual paling apik sing sampeyan lakoni saiki

Roblox sing ditampilake

Cara main Roblox ing Oculus Quest 2

Gambar Kabar sing ditampilake

Cara nampa kabar telpon ing aculus sampeyan 2

1 Komentar

Aku wis muter kanthi telung cara, link udhara kanggo aku yaiku sing paling gedhe … Aku njaluk kecepatan sambungan sing alon banget amarga sawetara alesan nggunakake 3200acm Router. Desktop virtual luwih unggul lan pengalaman sing nyenengake, uga bisa muter Microsoft Penerbangan Simulator 2020 lan kanthi resolusi sing apik, rampung ora bisa digunakake kanthi nggunakake link udara. Nggunakake link Oculus aku isih durung ditemtokake, kabeh perkara kasebut katon warga.. Lan kenapa aku duwe telung kursor mouse ing kothak nalika ndeleng desktop (link udara uga) tinimbang kursor siji. Nanging ing game katon mesthi luwih cepet tinimbang desktop virtual nanging ora bisa muter kanthi resolusi sing padha lan tetep nabrak aku. Aku arep nganyarke PC enggo ngira-muga masalah kasebut, aku ngalami link udara lan link Oculus bakal dirampungake dening upgrade amarga PC wis luwih tuwa kanggo desktop virtual.