Cara main Multiplayer Split Split Halo tanpa wates karo kanca-kanca? Kèndêl ingsun | Benq Asia Pasifik, kampanye layar pamisah Halo tanpa wates bisa dibatalake kanthi nggunakake eksploitasi | Ars Technica

Kampanye layar pamisah Halo Infinite bisa dibatalake kanthi nggunakake eksploitasi

Contents

Seri PS5 lan Xbox X / S bisa digunakake kanthi proyek anyar sing nawakake lageku sing murah, nganti resolusi 4K, lan kabeh fitur cerdas, lan kabeh fitur cerdas sing dikarepake. .

Cara main Multiplayer Split Split Halo tanpa wates karo kanca-kanca?

Judhul Halo mesthi dadi play-friendly lokal lan didol menyang Multiplayer. Kajaba saka Halo 5, kabeh padha duwe sawetara bentuk pamisah layar pamisah lan malah Co-OP. Ing artikel iki, kita bakal nyiyapake cara nyiyapake Halo tanpa wates ing Xbox One and Xbox Series kanggo Multiplayer layar pamisah, dadi sampeyan bisa bersaing karo kanca ing omah ing layar proyektor game gedhe, utawa gabung bebarengan lan njupuk ing kampanye ing kampanye nalika fitur co-op lokal bakal ditambahake ing Halo Infinite ing taun iki.

Lan yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan mode grafis Halo tanpa wates kanggo njamin kinerja sing paling apik, kita duwe artikel babagan uga.

343 industri mutusake kanggo nilar layar pamisah lokal lan kampanye co-op kanggo Halo tanpa wates, fokus tinimbang ing multiplinger online.

Masarakat enggal-enggal teka kanthi cara sing ora resmi kanggo ngaktifake kampanye kasebut ing Co-Op, sanajan bisa dadi bebaya. Saiki kita nyaranake sampeyan ora nggunakake bypasses sing ora resmi kanggo ngaktifake kampanye co-op. Sing bisa nyebabake sampeyan kelangan file utawa malah entuk akun Xbox dilereni utawa dilarang.

Sanajan ora ana cara sing resmi kanggo nindakake kampanye co-op, lan layar pamisah ora bisa, bisa uga ana ing mangsa ngarep.

Pira pemain sing duwe dhukungan Halo tanpa wates?

Amarga beda kanggo ngolah daya lan pangembangan kanthi 343 industri, Xbox One nawakake layar pamisah pamuter nalika Konsumsi Xbox Siri X lan Series S Halo tanpa wates. Sing sampurna yen sampeyan duwe luwih akeh wong liya, lan mesthi konsol sing luwih anyar luwih apik kanggo proyektor game HDR 4K HDR sing murah karo layar ing 120 “lan luwih gedhe.

Nyetel layar pamisah lokal Halo tanpa wates

Sing gedhe-gedhe nyekel iku ora kaya jaman biyen Halo lan Halo 2, saiki kabeh wong kudu duwe gamertag, tegese akun Microsoft. Kanggo muter layar pamisah, saben pemain kudu mlebu, wiwit akun tamu ora didhukung ing Halo Tanpa wates. Dadi, proses sing gampang kaya iki:

  1. Siapke nganti papat Xbox One utawa Xbox Controllers
  2. Priksa manawa kabeh diselarasake nganggo konsol sampeyan
  3. Mbukak halo tanpa wates
  4. Menyang bagean Multiplayer
  5. Controller siji bakal ditandatangani minangka host
  6. Pencet menu ing pengontrol kapindho, lan mlebu ing pamuter kapindho
  7. Baleni iki kanggo pengontrol telu lan papat kaya sing dibutuhake

Tips liyane kanggo layar pamisah Halo tanpa wates

. Proyektor karo ukuran gambar sing gedhe banget kanggo layar pamisah tinimbang pemisahan utawa TV, kaya sing sampeyan ora duwe cabang menyang tampilan sing luwih cilik kanthi sekelompok kanca. Kanthi proyektor game kaya Benq TK700STI lan TK700 Sampeyan entuk 120 “utawa luwih ing ukuran layar lan lenggah ing kenyamanan, kabeh kanggo njaga lag input sing kurang. . Lan sing migunani, amarga Halo Infinite nawakake mode 120hz ing konsol seri Xbox loro. Iki minangka mode sing pengin dipilih kanggo Multiplayer layar pamisah, amarga responsif lan ramping, lan maksimal kinerja ing game. Ing Kampanye Player Single, 4k 60Hz kanthi setelan visual sing luwih dhuwur luwih disenengi, nanging sing ora penting ing multipliker, ing endi tanggepan sing luwih akeh tinimbang liyane. Yen sampeyan uga pengin njupuk tumindak tanpa wates Halo kanggo sinau sampeyan, mula kita nyaranake duwe tingkat refresh dhuwur 4K, monitor game laten kaya benq mobiuz Ex2710u. Nanging kaya sing kasebut ing ndhuwur, kanggo READNENT LAYAR SPLITS sing luwih gedhe, sing luwih apik. Monitor apik yen sampeyan main game, nanging kanggo macem-macem pemain ora ana sing ngalahake gambar sing digambarake gedhe banget uga cepet lan rinci. Seneng-seneng karo pertandhingan bebarengan lokal!

  • Proyektor game benq
  • Busek kabeh

Proyektor game benq

Pre-order saiki pre-order bakal kasedhiya diwiwiti>
Pre-order saiki pre-order bakal kasedhiya diwiwiti>
Pre-order saiki pre-order bakal kasedhiya diwiwiti>
Saka saham saiki ora ana saham

Kita bakal ngandhani yen sampeyan duwe luwih akeh.

Dibutuhake. Format email sing ora sah.

.Email sampeyan ora bakal dituduhake karo wong liya.

Nyuwun sewu, toko saiki kita kanggo pangopènan.Kita kudu bali maneh. Matur nuwun kanggo sabar!

Qty sing dijaluk ora kasedhiya

QTY sing dijaluk ngluwihi qty maksimal sing diidini ing Kréta Blanja

Produk sing sampeyan pengin ditambahake ora kasedhiya.

Proyek Game Gen Anyar nawakake tampilan layar sing amba yen TV ora bisa dipriksa

Yaiku proyektor apik kanggo game?

Yaiku proyektor apik kanggo game? >

Proyektor proyek gen anyar ngirim pengalaman game sing darmabakti, sugih ing nampilake kaping pindho saka TV sing ngatur tanpa nanggepi 120Hz, 4K, lan liya-liyane.

Projek game luwih apik kanggo Fun Split Fun ing 120 “layar

Projajtor game luwih apik kanggo layar pamisah lan co-op lokal kanthi 120 “layar

Projek Hooking Luwih apik kanggo layar pamisah lan co-op lokal kanthi 120 “layar>

Proyektor game nawakake hiburan layar amba kanggo layar pamisah 4K, co-op, lan game bebarengan global. Nyenengake karo kanca lan kulawarga ing layar 120 “.

Apa sing nggawe proyektor sing apik kanggo Seri PS5 lan Xbox X / s

Apa sing nggawe proyektor sing apik kanggo PS5 Series X / S>

Seri PS5 lan Xbox X / S bisa digunakake kanthi proyek anyar sing nawakake lageku sing murah, nganti resolusi 4K, lan kabeh fitur cerdas, lan kabeh fitur cerdas sing dikarepake. TV, mindhah.

Apa ukuran sing paling apik kanggo game 4K?

Apa ukuran sing paling apik kanggo game 4K?

Apa ukuran sing paling apik kanggo game 4K? >

Proyektur game 4K anyar yaiku kompetitif dibandhingake TV layar gedhe, nawakake tampilan gedhe kanggo rega luwih murah lan saben fitur sampeyan kudu seneng seri PS5 utawa Xbox Series.

Apa artikel iki mbiyantu?

Halo tanpa watesKampanye layar pamisah layar sing dibatalake bisa dibatalake kanthi nggunakake eksploitasi

Analisis jero-ambane duwe kepingin weruh apa sing kedadeyan Haloprejaan.

Sam Machkovech – Sep 15, 2022 10:26 UTC

Kampanye layar pamisah Halo Infinite bisa dibatalake kanthi nggunakake eksploitasi

Komentar Reader

Minggu kepungkur, ing Halo tanpa wates Tim pangembangan ngumumake yen mlaku-mlaku bali pirang-pirang taun suwene kanggo ndhukung Split-layar Co-op kanggo mode kampanye game. Fitur kasebut wis telat kaping pirang-pirang sadurunge dibuwang menyang tong sampah, lan keputusan kasebut ngilangi pangarep-arep saka sapa wae sing ngarep-arep bisa nyenengake kampanye game kanthi paling ora siji kanca ing layar siji.

Ing sawetara dina, penggemar nyaranake manawa fitur kasebut wis nggarap konsol Xbox kabeh, sanajan ana glitit-sing, nalika penet wektu, durung ditetepake Halo tanpa watesVersi Eceran ing Xbox Konsol. Dipuntedahaken laporan lan video eksploitasi, tim analis game dikonfirmasi liwat jam tes kampanye sing Halo tanpa watesMode layar pamisah layar bisa digunakake kanthi fungsi sing cukup, supaya kita ora ngeret kepala kita kaya ing Xbox ing Xbox.

Kepiye carane nggawe dhewe

Sadurunge ngirim pandhuan, peringatan: nggunakake eksploitasi iki bisa mengaruhi utawa kabecikan karo Xbox sampeyan Halo tanpa wates Simpen file. Iki amarga bug sing dawa, dilaporake ing wulan Desember, ing endi Halo tanpa wates nemu bingung yen loro gamepads ditandatangani menyang profil “gamertag” sing padha ing siji konsol. Nemtokake gamertag sing kapisah kanggo pengontrol sing disambung sadurunge booting game katon ngatasi masalah kasebut, nanging sampeyan wis dielingake.

Saiki, eksploitasi iki mbutuhake sambungan online lan paling ora siji wong ing dhaptar Xbox kanca sampeyan kanggo mbukak game ing wektu sing padha. Dheweke mung bisa ninggalake game ing latar mburi ing Xbox kanggo tujuan, nanging isih ora kepenak. Sawise sampeyan wis booting Halo tanpa wates, Priksa manawa kanca sampeyan online kanthi nggunakake tombol “Back” Xbox “(Tombol menu langsung menyang sisih D-Pad, kanthi alun-alun sing dilapisi antarmuka. Nyatane, terus maju lan nglatih menu iki, nyorot jeneng kanca lan nutul tombol kanggo mbukak pilihan “Gabung”. Aja melu sesi online.

Ing console sampeyan dhewe, miwiti langkah-langkah biasa kanggo ngluncurake a Halo tanpa wates Sesi kampanye siji-pamuter. Pilih file nyimpen sing disenengi (nganggep sing anyar kanggo nyenengake co-op seger karo pasangan, nanging sampeyan nindakake), banjur miwiti sesi kasebut. Game bakal diwiwiti saka “Lima,” lan kene sampeyan kudu waspada. Ing Instan The Countdown Hits “Zero,” Tutul tombol “Back” Gamepad, pilih kanca sampeyan, lan gabung sesi. Sampeyan ora duwe akeh wektu kanggo nindakake iki, utamane yen sampeyan lagi mbukak Xbox Series X / S. (Apa sampeyan ora seneng sampeyan praktek iki sadurunge?)