Cara Aliran Game Pc Lan Film ing Console Xbox Kanthi App Gratis – Verge, Xbox Serion X Bisa Mbukak Windows 98, Play Game PC Klasik | Extremetech

Seri Xbox X Bisa Mbukak Windows 98, Muter Game PC Klasik

Konsol modern bisa mbukak tycoon roller coaster, gempa 2, nurok, lan judhul klasik liyane kanthi kinerja sing nggumunake.

Cara Ngrungirake Game Pc lan Film menyang Konsol Xbox One utawa Seri X / S Kanthi Aplikasi Gratis

Yen sampeyan duwe PC Windows 10 utawa 11 lan Konsol Xbox siji utawa seri X / s, sampeyan bisa uga ora ngerti yen piranti kasebut duwe sawetara fungsi lintas sing menarik. Nggunakake aplikasi tampilan nirkabel Microsoft, sampeyan bisa ngilangi game saka Xbox menyang layar PC Windows. Kosok baline, bisa uga stream ing PC menyang TV sing digunakake karo Xbox sampeyan – sampeyan bisa ngontrol saka konsol, lan nyetel kasebut pancen ringkes.

Sanadyan siji, fitur: Iki minangka fitur mung mung wireless. Amarga app nggunakake Mupuacast kanggo stream konten saka PC, sampeyan kudu priksa manawa Windows PC lan Xbox One utawa Series X / s ana ing jaringan Wi-Fi sing padha.

Cara streaming PC menyang Xbox One utawa Series X / S

PC Windows 10 utawa 11 sing bisa nyambung menyang Wi-Fi bakal ndhukung casting menyang tampilan nirkabel, nanging sampeyan kudu ndownload aplikasi gratis kanggo Xbox.

  • Navigasi ing konsol menyang Microsoft Store (utawa klik link iki) lan download app nirkabel tampilan menyang Xbox.
  • Sawise app wis diinstal ing konsol, mbukak. Bakal nampilake pesen sing ujar manawa konsol sampeyan wis siyap disambungake menyang PC. App kasebut uga nyebutake Petunjuk sing nyenengake banget kanggo elinga: Pengontrol bisa ngalih ing antarane GamePad lan Keyboard / Mouse Kontrol kanthi mencet tombol menu lan tampilan ing ngisor logo Xbolit ing Controller.

Layar kebangkrutan nirkabel nirkabel, mlaku lan siap nyambungake ing konsol Xbox.

  • Kepala menyang PC. Sawise sampeyan siyap kanggo stream sawetara konten, penet keyboard Windows + K. Utawa, sampeyan bisa ngeklik Nyambung menyang tampilan nirkabel Ing menu tampilan setelan sistem. Salah siji cara, layar sabanjure bakal nuduhake jeneng konsol sampeyan.

Priksa manawa pilih tombol iki ngidini masukan yen sampeyan pengin main game PC streamed saka Xbox nganggo pengontrol.

  • Saka kene, sampeyan bisa milih ngluwihi apa sing ana ing PC Monitor, utawa atur tampilan ing Xbox minangka layar kapindho sampeyan. Kanggo tujuan kita, kita ngeset minangka duplikat supaya tampilan Xbox kanggo mirrorred monitor PC kita.

Taskbar cilik iki menehi akses gampang kanggo streaming mode lan sambungake.

  • Sawise sampeyan nyambung, sampeyan bakal bisa ndeleng taskbar cilik sing bisa dipindhah ing sisih ndhuwur PC PC lan TV sing disambungake nirkabel sampeyan. Iki ngidini sampeyan nyetel setelan kualitas (diakses kanthi ngeklik lambang gear) ing antarane game, makarya, utawa mode film. Sajrone tes, angel kanggo ngerteni prab├ędan kanthi kualitas visual ing antarane telu. Kita nemokake setelan game paling apik yen sampeyan mung muter game PC, amarga nduweni laten sing paling ora bisa dingerteni nalika nggunakake pengontrol.

Pilihan kanggo stream audio menyang Xbox ing dhaptar piranti puter maneh, yen sampeyan klik lambang volume ing tray sistem.

Siji Tip: Yen sampeyan wis entuk Audio sing nyambung karo TV, sampeyan bisa ngaktifake output audio ing kana tinimbang PC.

  • Tutul lambang speaker ing Windows Tugas Bar.
  • Pilih Output Digital [Jeneng Xbox sampeyan ing kene]

Pungkasan, Microsoft negesake manawa sampeyan ora bisa nggunakake aplikasi tampilan nirkabel kanggo nampilake apa sing dianggep “isi sing dilindhungi.”Dadi konten video sing ndhelik saka aplikasi kaya Netflix utawa Hulu ora bakal bisa mlaku. Nanging, kita bisa nyingkirake apa wae sing dikarepake liwat browser Google Chrome. Yen sampeyan lagi nemoni masalah nyoba kanggo njupuk film utawa acara TV saka Netflix utawa Hulu katon, kita saranake ndownload aplikasi kasebut saka toko Microsoft ing Xbox.

Seri Xbox X Bisa Mbukak Windows 98, Muter Game PC Klasik

Konsol modern bisa mbukak tycoon roller coaster, gempa 2, nurok, lan judhul klasik liyane kanthi kinerja sing nggumunake.

  • Nuduhake ing Facebook (mbukak ing jendela anyar)
  • Nuduhake ing Twitter (mbukak ing jendela anyar)
  • Nuduhake reddit (mbukak ing jendela anyar)
  • Nuduhake News Hacker (mbukak ing jendela anyar)
  • Nuduhake Flipboard (Mbukak ing Jendela Anyar)

Billy-Freeman-5o5ojonj20-sing ora ana

(Foto: Billy Freeman / ora apik)

Yen sampeyan ora kejawab swara sing apik, manis sing manis, kita duwe warta apik: seri Xbox sampeyan bisa mbukak sistem operasi klasik. Foundry Digital, blog lan Channah YouTube sing duwe spesialisasi ing Review Hardware lan Game, bubar nyoba OS liwat garpu emulator sing diarani dosbox murni. Emulator dhewe biasane dilindhungi kanggo sistem Windows, Mac, utawa Linux, nanging partisipasi ing jaringan pasangan mbayar Microsoft lan ngowahi mode pangembang seri X ngidini akses. (Iki paling apik ditindakake dening pangembang Xbox nyata lan entuk biaya yen sampeyan pengin nyoba) Iki saka kene yen Foundry Digital nginstal Windows 98 Edisi kapindho langsung mlebu menyang mesin.

(Cathetan editor: Windows 98 Se ora mesthi stabil kanthi luwih saka 512MB RAM kajaba sampeyan modifikasi instalasi, nanging ora dadi masalah nalika mlaku liwat emulasi)

Tujuane ora kanggo revisit Internet Explorer 5.0 utawa msn lawas msn messenger, sanajan video Foundry Digital (dibukak ing jendela anyar) eksperimen kasebut bisa uga bisa duwe. (Tim kasebut mbayar clippy Microsoft lan gemblung karo Cat Cat, loro-lorone kudu terus-terusan perlu yen sampeyan bakal nginstal Windows 98 ing ngendi wae.) Nanging, declital foundry ngupayakake kanggo nyoba segelintir game PC saiki-Vintage ing konsol xbox modern. Amarga seri Xbox X ora bisa maca cakram lawas 20-plus, mlaku saben game mbutuhake tim nggawe file ISO ing PC nyata, banjur boot liwat retroarch.

  • Kemajuan novel novel ing tumpukan wafer 3d 3d
  • Aktivitas Aktivitas Microsoft Mbukak ing Inggris
  • Sales Game Sales Setel kanggo Drop kanggo Pisanan ing pirang-pirang taun