Caitlyn / VI (Liga Legenda) – Kawata | Arsip Of Kita, Caitvi | Pengiriman wiki | Fandom

VI lan Caitlyn Arcane

Contents

Saka iki, ora nerangake carane dheweke ngeculake, mung ujar manawa dheweke ilang nalika isih ana nalika ketegangan ing antarane loro kutha kasebut utamane.

Arsip beta dhewe

1 – 20 saka 5.788 kerja ing Caitlyn / VI (liga legenda)

Navigasi lan tumindak

Pandhu arah kaca

Karya Listing

Fandoms: liga legenda
  • Diwasa
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • F / f, f / m, m / m
  • Lagi digarap
Tags
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • Diana / Leona (Liga Legenda)
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Leona (Liga Legenda)
  • Diana (Liga Legenda)
  • Sett (liga legenda)
  • Pantheon (liga legenda)
  • Rengar (Liga Legenda)
  • Ixchel
  • Tarik taric (liga legenda)
  • Aphelio (liga legenda)
  • Alune (liga legenda)
  • Zoe (liga legenda)
  • Nami (liga legenda)
  • Soraka (Liga Legenda)
  • Alternatif Universe – Fantasi
  • Fantasi
  • Pengurangan
  • Ngapusi
  • Mungsuh kanggo para penyayang
  • Jinis
  • Jinis Lesbian
  • Pembunuh
  • Perkawinan sing diatur
  • Kekanan Nikah
  • Alternatif Universe – Makhluk & Monsters
  • Konflik Tresna
  • Fluff lan Smut
  • Mudhun ing katresnan
  • Jinis oral
  • Jinis anal
  • Nyiksa
  • Nyiksa psikologis
  • Perang
  • Emosi
  • Mungsuh
  • Angst kanthi pungkasan seneng
  • Angkatan Otoritas
  • Dominasi Donya
  • Getih lan panganiaya
  • Getih lan nyiksa
  • King & Queens
  • Bathuk ngambung
  • Pati Pati
  • Panganiaya
  • Manis / Panas
  • Kobong alon
Ringkesan

Urip ing sawijining pulo, didhelikake adoh saka daratan, Diana mutusake sedina kanggo mlayu.

Lan bakal dadi kesalahan paling gedhe.

Amarga ninggalake pulo kasebut bakal adhem kepungkur.

Kepungkur sing ora bakal nate digawa menyang cahya.

Nganyari: Saben Kemis utawa Minggu

Tresna karo aku, sengit marang aku. dening dedonarrival

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021), liga legenda
  • Diwasa
  • Gelombang grafis kekerasan, Pati utama
  • F / f
  • Karya Lengkap
Tags
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • Pati utama
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Jinx / VI (Liga Legenda)
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Getih lan cedera
  • Angst
  • Babras / kenyamanan
  • Pati Pati
Ringkesan

Crita Canon-Darmered adhedhasar pemandangan pesta teh episode 9 saka Arcane.

Jinx entuk apa sing dikarepake, sanajan wong liya kudu nandhang sangsara.

Sampeyan ilang? dening cewekcici123

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Pamirsa umum
  • Ora ana peringatan arsip sing ditrapake
  • F / F, Liyane
Tags
  • Ora ana peringatan arsip sing ditrapake
  • Jinx (liga legenda) / Karakter Asli (S)
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Jinx & VI (Liga Legenda)
  • Jinx / karakter asli (s)
  • Karakter Wanita Jinx & Asli
  • Karakter asli
  • Jinx (Liga Legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • Silco (Arcane: Liga Legenda)
  • Sevika (Arcane: Liga Legenda)
  • Ekko (liga legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Marcus (Arcane: Liga Legenda)
  • Tambah / Adhd
  • Perhatian Span
  • Ilang – Freatiform
  • Mitra
  • Caitlyn wis bosen karo dheweke
  • ibu sing akeh banget
  • Dheweke ora apik sanajan
  • malah ora ditahan ing gun
  • Nanging – Freatiform
  • Jinx duwe bedhil
  • dheweke duwe bedhil akeh
  • Lan dheweke ora mikir nuding dheweke
  • Ikatan
  • Panganiaya
  • Bedhil
  • Kelainan stres pasca traumatik – PTSD
  • Mbangun alon
  • Akhire Romance
  • Kuatir
  • Masalah nilar
  • Hayden mung bingung
  • Panggonan sing salah ing wektu sing salah
  • Utawa?
  • Panggonan sing tepat ing wektu sing tepat?
  • VI minangka karakter
  • Kinda
  • Aku rumangsa ngerti apa arah iki
  • angsty
  • angsty banget
  • Amarga bocah-bocah iki emosional
  • lan rumit
  • mung waspada
  • Lintang lintang
  • Ngrangkul
  • Jinx butuh ngrangkul (liga legenda)
  • Dheweke entuk dheweke sanajan
  • Hayden uga butuh
  • Rampung Musim 1
  • Crita sisih
  • Musim 1 rampung
  • Dheweke cute bareng-bareng nalika sampeyan ora mikir babagan kabeh
  • Jinx Protective (Liga Legenda)
  • Watak asli protèktif
Ringkesan

Kamungkinan kanggo ahli sing nggawe ahli ing unduh kurang sithik tanpa ana sing ngerti.

Dadi, nalika pasangan Caitlyn bakal ilang amarga dheweke duwe perhatian cendhak, sing bakal nemokake dheweke?

Seri
  • Bagean 1

Koleksi Koleksi Oncane One-Shot (Panjaluk Bukak) Kanthi Felisitas (Felicity_ao3)

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Ora dirating
  • Pilih ora nggunakake peringatan arsip
  • F / f, f / m, m / m, multi
  • Lagi digarap
Tags
  • Pencipta milih ora nggunakake peringatan arsip
  • Jayce / Viktor (Liga Legenda)
  • Jayce & Viktor (Liga Legenda)
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Caitlyn & VI (Liga Legenda)
  • Caitlyn / Jayce (Liga Legenda)
  • Jayce (liga legenda) / Mel Medarda
  • Jayce (liga legenda) & Mel Meditarda
  • Jinx & VI (Liga Legenda)
  • Jinx (Liga Legenda) & Silco (Arcane: Liga Legenda)
  • Jinx & Vander (liga legenda)
  • Ekko & Jinx (Liga Legenda)
  • Viktor (liga legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Mel Meditarda
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Silco (Arcane: Liga Legenda)
  • Vander (liga legenda)
  • Ekko (liga legenda)
  • Heimerdinger (Liga Legenda)
  • Singed (liga legenda)
  • Sevika (Arcane: Liga Legenda)
  • Claggor (Arcane: liga legenda)
  • MyLo (Arcane: Liga Legenda)
  • Arcane – Pembekuan
  • Liga legenda – pembekalangan
  • Oneshots
  • Arcane Spoilers
  • Au
  • Hubungan
  • Tag tambahan liyane sing bakal ditambahake
  • Fluff
  • Angst
  • Cemburu
  • Babras / kenyamanan
  • Songfic
  • Panjaluk mbukak
  • Romance
  • Hubungan platon
  • Jayvik – Freewif
  • Caitvi
Ringkesan

Ing swasana ati kanggo crita sing cendhak (er) babagan karakter favorit sampeyan ing Arcane? Utawa bisa uga, duwe ide siji sing pengin sampeyan nulis? Ora katon maneh! Mangkene koleksi siji-shot kanggo Arcane, panjaluk mbukak! Mung priksa manawa maca kaca informasi sadurunge njaluk apa-apa.

Glosari:

Bab 1: Informasi Oneshot

Nggawa aku menyang Church dening Cupcuits

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Pilih ora nggunakake peringatan arsip
  • Lagi digarap
Tags
  • Pencipta milih ora nggunakake peringatan arsip
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Mel Meditarda
  • Viktor (liga legenda)
  • Cassandra Kiramman
  • Tobias Kiramman
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Luxanna “Lux” Crownguard
  • Ekko (liga legenda)
  • Vander (liga legenda)
  • Alternatif Universe – setelan modern
  • Tobias Pastor
  • Gereja Kristen
  • Vibes suburban kutha cilik
  • iki bakal dadi smutty sing luar biasa
  • Kurang ajar ing pasamuwan
  • Jinis vagina
  • Finger Vaginal
  • Cunnilingus
  • Hexstrap | Hextech Strap-on (Liga Legenda)
  • Kriminal vi
  • Caitlyn Putri Pastor
  • Korupsi saka Inocence
  • Fluff
  • Ana bakal sawetara wektu sing lucu
  • nanging biasane jinis lan angst lan romance
  • Sneaking ngubengi
  • Katresnan
  • Angst kanthi pungkasan seneng
  • Caitlyn minangka gendhakan
  • Apa aku ngerti yen iki caitvi kapindho karo nada agama lan seksual?
  • Ya.
  • Apa sing bakal mungkasi aku ora nggawe liyane?
  • ora.
  • Dheweke diwasa ing bapak iki lan cait dadi pastor supaya mung bedane lol
Ringkesan

Caitlyn Kiramman minangka putri pastor sing ditresnani kutha, Tobias, lan bocah wadon sing apik banget. Dheweke nindakake apa sing dikandhani lan terus ngetutake aturan kasebut. Nanging arep ganti nalika sawise ketemu kulawarga jalur ing greja lan nyedhaki vi jalur khusus.
. Gosip sing pungkasane pungkasane. bener. Isih, sing ora mandheg caitlyn saka nglanggar aturan lan mutusake dheweke pengin ngerti VI.
Lan hubungan sing gesang, ganti urip kanthi cepet ing antarane wong wadon loro sing padha (sanajan ora ngerti).

Babi Rutin dening Jkit45

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Ora ana peringatan arsip sing ditrapake
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Tobias Kiramman
  • tobais manis
  • Prosedur medis
  • Aku terus nulis pitulung fyak Arcane
  • Whump
  • waos cait bakal retak
  • VI duwe kuatir
  • VI butuh ngrangkul (liga legenda)
  • Kabeh wong butuh ngrangkul
  • Caitlyn butuh ngrangkul (liga legenda)
  • Dentistry
Ringkesan

VI lan cait bakal mlumpat ing lorong; Cait dadi cedera. Vi katon sawise dheweke pulih.

Seri
  • Bagean 5 saka cait lan vi nindakake perkara

Ing ngisor topeng (aku ora ana) kanthi asal

Fandoms: Arcane: Liga Legenda (Cartoon 2021), Spider-Man – Kabeh jinis media
  • Eksplisit
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • F / f
  • Lagi digarap
Tags
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Ekko / Jinx (Liga Legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Cassandra Kiramman
  • Silco (Arcane: Liga Legenda)
  • Finn (Arcane: liga legenda)
  • Marcus (Arcane: Liga Legenda)
  • MyLo (Arcane: Liga Legenda)
  • Viktor (liga legenda)
  • Sevika (Arcane: Liga Legenda)
  • Luxanna “Lux” Crownguard
  • Alternatif Universe – setelan modern
  • Alternatif Universe – Fusion Spider-Man
  • Spiderman AU
  • Jinx dadi bubuk (liga legenda)
  • Getih lan cedera
  • Getih lan panganiaya
  • Smut
  • Ora kobong alon-alon
Ringkesan

Caitlyn minangka seger saka akademi ekstrek kanggo Departemen Detektif Detective Piltover. VI minangka bartender sing gampang, sawise entuk sawetara jinis laba-laba mutan saka sumpah, wiwit nggunakake lurung-lurung ing kutha-kutha adhine kanggo menehi keadilan lan katentreman marang warga negara.

The Spider-Manu AU ora ana sing njaluk.

DRABBLE saka Prompts Discord dening L2_BBOC

Fandoms: Avatar: Katrangan Korra, RWBY, Arcane: Liga Legenda (Cartoon 2021)
  • Pamirsa Remaja lan Up
  • Pilih ora nggunakake peringatan arsip
  • F / f
  • Lagi digarap
Tags
  • Pencipta milih ora nggunakake peringatan arsip
  • KORRA / Asami Sato
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
Ringkesan

Aku dadi server discord ing endi tantangan kreatif diterusake saben wulan. Iki drabbles cilik aku nyusun kanggo saben wulan.

Seri
  • Bagean 17 saka Korrasami Kula

Komitmen dening Transisiumbra

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Pamirsa umum
  • Ora ana peringatan arsip sing ditrapake
  • F / f
  • Karya Lengkap
Tags
  • Ora ana peringatan arsip sing ditrapake
  • Caitlyn (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Angst
Ringkesan

VI prows payoning podo, nyoba nanging gagal supaya jarak saka cait.

Kéwan sing wis digawe saka aku dening Kyutae

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Eksplisit
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • F / f
  • Lagi digarap
Tags
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • Jinx / VI (Liga Legenda)
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • Sibut sibut
  • Kannibalisme
  • Alternatif Universe – College / Universitas
  • Titik sing ora dirampungake
  • Krisis seksualitas
  • Ngombe
  • Masturbasi
  • Voyeurisme
  • Tag tambahan liyane sing bakal ditambahake
  • Cemburu
  • Dove Mati: Aja mangan
  • Ora maca beta
  • Wong POV Pisanan
  • Jinx dadi bubuk (liga legenda)
  • Sejatine Raw (2016) Vijinx AU
  • Mutahke
  • Gunakake Obat rekreasi
  • Jinx minangka OOC LIIIITLE
  • nuwun sewu hehe
  • dheweke jenis normal
  • Unsur rogol / non-con
  • Tags minangka kekacoan banget.
Ringkesan

Urip kuliah anyar Jinx karo adhine sing awake dhewe.

Sekolah Tinggi Piltover kanthi fiksi_lil_89

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Diwasa
  • Pilih ora nggunakake peringatan arsip
  • F / f, f / m, m / m
  • Lagi digarap
Tags
  • Pencipta milih ora nggunakake peringatan arsip
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Caitlyn / Jayce (Liga Legenda)
  • Irelia / Sarah Fortune Powder / Ekko
  • Viktor / claggor
  • Jayce / Langit
  • Caitlyn
  • VI (liga legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Viktor (liga legenda)
  • MyLo (Arcane: Liga Legenda)
  • Ekko (liga legenda)
  • Tobias Kiramman
  • Cassandra Kiramman
  • Vander bubuk amara
  • Penis Girl
  • VI duwe zakar (liga legenda)
  • Bojone VI amarga aku ngomong kaya ngono
  • Slowburn
  • Caitlyn sing populer
  • nyamar vi
  • bullied
  • Caitlyn lan VI Endgame
  • Akhire smut
  • Alkohol
  • sithik obat-obatan nanging ora akeh
  • VI ora prawan sing bakal ngira-ngira?
  • Pacaran palsu
  • Wêdakakêna sing ora ana gandhengane karo VI
  • bal-balane wong Amerika
  • Konten Sexse
  • Ngombe ing jero
  • Cemburu
  • Ketegangan seksual
  • Seksual nggodha
Ringkesan

Senior Taun Diwiwiti ing Sekolah Tinggi Piltover sing paling apik.

VI Total Nerd, Caitlyn sing paling populer lan Jayce The Jock paling gedhe sing wis ditindakake dening sekolah.

Caitlyn diidekake dening Jayce sing pungkasane ndadékaké dheweke ngapusi dheweke.

Dheweke mbentuk rencana paling gedhe kanggo njaluk dheweke bali. Apa keputusan dheweke bakal nggawe perasaan anyar kanggo wong liya?

Kepiye cara dheweke nemoni karo VI? Amarga dheweke iku gunggung kanggo dheweke wiwit dina.

Juruwilujeng anake dening Elsanndra

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Eksplisit
  • F / f, f / m
  • Karya Lengkap
Tags
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Jinx & VI (Liga Legenda)
  • Caitlyn & Jinx (Liga Legenda)
  • Ekko / Jinx (Liga Legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • Ekko (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Heimerdinger (Liga Legenda)
  • Angst kanthi pungkasan seneng
  • Babras / kenyamanan
  • Depresi
  • Masalah Kesehatan Mental
  • Redemption
  • Jinx butuh ngrangkul (liga legenda)
  • Kobong alon
  • Ora beta
  • Mungsuh kanggo kanca-kanca
Ringkesan

Sawise seda silco, Jinx kelangan karep kanggo perang lan menehi awake dhewe. Tinimbang dikirim menyang toko sing isih ana, solusi sing ngajeni katentreman karo Zaun ngganti nasib Jinx. Ing hak asuhan wong-wong sing seneng bubuk, bisa uga Jinx bener-bener uwal saka hantu sing ora bisa menehi dheweke lan golek panebusan? Utawa minangka racun bengkok sing mili ing urat dheweke nemtokake kesempatan sing luwih apik?

Alternatif njupuk ing Undhang Finale lan Perjalanan Jinx kanggo nemokake papan sing dikepengini.

Arcane: Interlude dening gambolmuse

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Diwasa
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • F / f, f / m
  • Karya Lengkap
Tags
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Jayce (liga legenda) & Mel Meditarda
  • VI (liga legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • Heimerdinger (Liga Legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Mel Meditarda
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Ekko (liga legenda)
  • Babras / kenyamanan
  • Kesalahan emosi / kenyamanan
  • Trauma
  • Hubungan berkembang
  • Investigasi

Sasampunipun sawise serangan Jinx Jinx ing Dewan, Piltover lan Zaun kalorone dibuwang. Kanthi pimpinan kutha-kutha sing diwenehake ing njero ruangan – Dewan A fraksi dhewe, lan seda silco ninggalake vakum, loro piltover lan perjuangan tenaga zaun pasuryan sing anyar. Kejiret ing tengah-tengah kabeh, kaya Driftwood ing segara, ana caitlyn lan vi. Korban kaya sing ana ing antarane sapa wae, nanging dibeberkan karo kawruh lan kemampuan kanggo nyimpen kutha masing-masing, utawa lungguh lan nonton mudhun menyang kekacauan.

Ngirit kutha ora kabeh ana ing pikirane, nanging; Kepiye carane bisa nyimpen sapa wae yen ora bisa nylametake awake dhewe? Utawa saben liyane?

Mati pikiranku dening Moersst

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Diwasa
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • F / f
  • Lagi digarap
Tags
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • Luxanna “Lux” Crownguard & Jinx
  • Luxanna “Lux” Crownguard / Jinx
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Luxanna “Lux” Crownguard
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Ekko (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • Silco (Arcane: Liga Legenda)
  • Seraphine (Liga Legenda)
  • Akhire smut
  • Smut
  • Drama & Romance
  • Romance
  • Kadurjanan & kriminal
  • Jinx Protective (Liga Legenda)
  • Jinx Schizofrenic (Liga Legenda)
  • Shimmer (arcane: liga legenda)
  • Panganggone narkoba
  • Gunakake Obat rekreasi
  • Mitra ing angkara

Jinx wis kerja kanggo silco ing urusan kamar kerja, ora dingerteni karo VI. Kanthi crita minangka artis tato, Jinx terus menehi hina-nenjam kanthi kekebalan amarga putri faux silco.
Kanthi sambungan sambungan kanggo kasunyatan, dheweke ketemu karo Luxanna Crownguard lan berkembang hubungan karo dheweke. ‘
Hubungane karo avalanches Lux avalanches sing saiki lan dheweke kudu nggawe keputusan sing cepet kanggo sapa sing dikarepake lan sing pengin ilang.

Refraksi dening Kestra711

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
Tags
  • Ora ana peringatan arsip sing ditrapake
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • MyLo (Arcane: Liga Legenda)
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Vander (liga legenda)
  • Benzo (Arcane: liga legenda)
  • Ekko (liga legenda)
  • Wêdakakêna (Arcane: Liga Legenda)
  • Canon netepi
  • Isi seksual sing nggambarake
  • Fluff
  • Banyolan
  • Lelungan wektu
  • Jinx minangka telek sithik (liga legenda)
  • VI minangka telek sithik (liga legenda)
  • Aku ala nalika menehi tag
Ringkesan

Sajrone salah sawijining rutinitas sing ana gandhengane karo Jinx, ana sing salah lan caitlyn bakal nyedhot menyang rift. Nalika dheweke mbukak dheweke, dheweke isih ana ing lokasi sing padha nanging dheweke ngerti manawa ora pas. Kanggo wiwitan bangunan ora diunekake bit saka pertemuan lan shes. Utawa paling ora dheweke mikir dheweke nganti dheweke ngrasa tangan sing wis kenal tekan kanthonge.

Nalika Vi Wakes karo Dresan lan Jinx ana ing perang sing dipimpin karo Caitlyn ilang lan ora ana ide ing ngendi dheweke lunga. Kanthi plea kanggo mbakyune sing krasa lan ngulu bangga dheweke padha ndherek tapisida takon karo bocah lanang sing apik banget kanggo mbantu dheweke bisa rampung.

Pemberontakan dening Sara_a_Writer

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Ora ana peringatan arsip sing ditrapake, pilih ora nggunakake peringatan arsip
  • F / f
  • Lagi digarap
Tags
  • Ora ana peringatan arsip sing ditrapake
  • Pencipta milih ora nggunakake peringatan arsip
  • Luxanna “Lux” Crownguard / Jinx
  • Luxanna “Lux” Crownguard & Jinx
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Luxanna “Lux” Crownguard
  • Ekko (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • Karakter Lesbian
  • Karakter LGBTQ
  • Karakter LGBTQ
  • Tema LGBTQ
  • Fantasi
  • Alternatif Universe – Canon
  • Alternatif Universe – Fantasi
  • Alternatif Universe – Piandel
  • Alternatif Universe – setelan modern
  • Alternatif Universe
Ringkesan

PENTING:
. Mula, ana kesenjangan antarane bab individu ing babagan konten.

Crita lengkap:
Kepiye Ketemu Lux Lan Jinx ing Piltover.
Kepiye Cait lan VI teka bebarengan ing jagad manungsa.
Kepiye carane papat wanita gabung lan mimpin pemberontakan kabeh.

Seri
  • 1

Dendam dening fiksi_lil_89

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Diwasa
  • Pilih ora nggunakake peringatan arsip
  • Multi
  • Lagi digarap
Tags
  • Pencipta milih ora nggunakake peringatan arsip
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Caitlyn / Jayce (Liga Legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • MyLo (Arcane: Liga Legenda)
  • Vander (liga legenda)
  • Claggor (Arcane: liga legenda)
  • Silco (Arcane: Liga Legenda)
  • Marcus (Arcane: Liga Legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Wêdakakêna
  • Irelia
  • Mbales
  • Panganiaya
  • Konten seksual eksplisit
  • Nggegem
  • Mabuk mabuk
  • Cemburu
  • Caitlyn Protective (Liga Legenda)
  • Hunk vi / nggantheng vi / intersex vi
  • Penis Girl
  • Akhire smut
  • Akhire Romance
  • Interex VI
  • VI Bukak
  • Jinis jinis
  • Jinis Pancuran
  • Crazy Jinx (Liga Legenda)
  • VI ora bisa ngadeg Jayce
  • Jayce lan Caitlyn BestFriends
  • Mburu Treasure
  • Pulo Deserted
  • Mabuk vi (liga legenda)
  • Womenizer VI
  • Juara liyane sing kasebut
  • Jinx minangka telek sithik (liga legenda)
  • Ketegangan seksual
  • Protective VI (Liga Legenda)
  • Getih lan cedera
  • Montor
  • Fantasi
Ringkesan

VI nyenengake dinten kebebasan dheweke. Saka kunjara kasebut sing wis njupuk umur sepuluh taun. Dheweke isih enom nalika wong tuwane dipateni sadurunge mripate.

Mung ana siji simbol sing dipikirake ing pikirane. Berlian karo lan mripat ing tengah. . Dheweke mung mirsani cahya sing dicopot kanthi ora sengaja saka awak.

Wayahe mbales maneh tiwas. Dheweke luwih kuat, luwih pinter, luwih tuwa lan kebak duka ora ngerti kenapa dheweke tresna saka tangane tanpa kabar.

Mati dening awan kanthi busana_doll

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021), mati ing wayah awan (game video), goles bisu (video game bisu), biohazard | Resident Evil (GameMuralika)
  • Pamirsa Remaja lan Up
  • Gelombang grafis kekerasan, Pati utama
  • F / F, Gen
  • Lagi digarap
Tags
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • Pati utama
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Jinx & VI (Liga Legenda)
  • VI & EKKO (Liga Legenda)
  • Caitlyn & Jayce (Liga Legenda)
  • Ekko & Jayce (Liga Legenda)
  • Ekko & Caitlyn (Liga Legenda)
  • Caitlyn & Jinx & VI (Liga Legenda)
  • Jinx (Liga Legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Ekko (liga legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Kepala Pyramid (Hill Silent)
  • Nemesis (piala Residen)
  • Warwick (liga legenda)
  • Neraka Crossover
  • Penulis nyengkuyung apa-apa
  • Iku tag semi-aneh
  • Mati dening kekerasan awan
  • Diilhami dening Mati dening Dina Langit (Game Video)
  • VI butuh ngrangkul (liga legenda)
  • VI butuh istirahat (liga legenda)
  • VI mbutuhake terapi (liga legenda)
  • Jinx minangka telek sithik (liga legenda)
  • Jinx minangka MENACE (Liga Legenda)
  • Jayce Protective (Liga Legenda)
  • Jayce minangka gendhakan (liga legenda)
  • Badass Caitlyn (Liga Legenda)
  • Persahabatan Ekko & Jinx (Liga Legenda)
  • Carring Ekko (Liga Legenda)
  • PARNNGET: Kepala Piramid (Silent Hill)
  • Nemesis minangka pilihan sing dakgawe
  • POV Multiple
Ringkesan

Jinx, Ekko, VI, Caitlyn, lan Jayce nemokake ing salju sing ditutupi lan sepi, tanpa ana wong liya sing nulungi. Mesthi wae, ora mungkasi dheweke ora bakal dibuwang ing sawetara “eksperimen.”Siji wong sing kudu mburu wong liya ing sangisore monster.

.Yen nate.

Seri
  • Bagean 6 saka Crossovers�� ��author Kencers��

Pulsa mesin kanthi nggawa

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Eksplisit
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • M / m
  • Lagi digarap
Tags
  • Grafik grafis saka panganiaya
  • Jayce / Viktor (Liga Legenda)
  • Caitlyn / VI (Liga Legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Viktor (liga legenda)
  • Caitlyn (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Renata Glasc
  • Blitzcrank (Liga Legenda)
  • Karakter asli
  • Mesin Herald Viktor
  • Defender Jayce
  • Arcane Universe
  • Angst
  • Babras / kenyamanan
  • ERA Divorce
  • Ngrasakake mungsuh-mungsuh sing padha bali menyang kesehatan amarga sampeyan isih peduli karo bajingan
  • Rekonsiliasi
  • Mungsuh kanggo para penyayang
  • nanging dudu
  • Mungsuh kanggo mungsuh sing jancok
  • cis viktor
  • cis jayce
  • Viktor Dark
  • Urut saka-dheweke mung nesu amarga mekanisme coping lan nindakake tugas sing telek
  • Jayce minangka kekacoan lan sithik alkohol
  • Cyborg Badan Horror
  • Merinthophobia
  • (wedi yen kaiket / ditahan)
  • Rokok viktor
  • Jayce whump
  • Secara harfiah kabeh minangka narator sing ora bisa dipercaya
  • Campuran Istan Canon lan Liga Arcane
  • (ora mung minangka tugas tangan sing nesu)
  • Lan pungkasane ora-ora-sengit-jinis
  • Dheweke mung kudu bajingan lan dramatis babagan kepinginan dhisik
  • Angst kanthi pungkasan (Ish) pungkasan
Ringkesan

Mesin herald dijupuk dening piltover sawise serangan gagal ing jembatan, lan dheweke wis tatu ing proses kasebut. Jayce kudu risiko kabeh kanggo nylametake dheweke lan ndandani karusakan sing ditindakake, balapan nglawan jam kasebut dadi piltver mburu dheweke mudhun, nanging sejarah antarane rumit. Sanajan tuntutan manawa tumindak kasebut ora bisa dikandhakake dening emosi, Viktor isih nesu lan gething amarga diasingake saka serangan Jayce, lan nyalahake jayce apa sing kedadeyan. Nanging senadyan kabeh, dheweke isih peduli karo saben liyane (kanthi cara sing trauma, trauma) lan nalika wis entek, kabutuhan meksa dheweke ngadhepi kepungkur – yen pengin metu saka ora kepenak.

516 Jawa Jalan dening sunsetsharkbite

Fandoms: Arcane: liga legenda (cartoon 2021)
  • Ora ana peringatan arsip sing ditrapake
  • Caitlyn (liga legenda)
  • VI (liga legenda)
  • Jayce (liga legenda)
  • Ambessa Medita
  • Jinx (Liga Legenda)
  • Luxanna “Lux” Crownguard
  • Mel Meditarda
  • Alternatif Universe – setelan modern
  • Alternatif Universe – SMA
  • Nanging dheweke ora bener ing Highschool
  • Ngadhepi
  • Langsung Street Au
  • Kejahatan
  • Referensi narkoba
  • Bullying
  • Misteri
  • partai omah sing ora masuk akal
  • Klasi
  • Popular vs Punks
  • Makeovers
  • Kanca kerja kanggo mungsuh kanggo para penyayang
  • iku sepisan maneh wektu kanggo njupuk kabeh tropes film remaja enom lan nggawe gayer
  • Tanduran Heartthrob / Heartache Inspirasi

“Kita kudu nyamar kaya … sekolah menengah?”Caitlyn takon, blink. “Apa sampeyan serius?

Vi nyabrang tangane, bocor ing kursi dheweke. “Becik, kaya ngono.”

“Oh bakal dadi sinar srengenge lan pelangi,” ujare Ambessa kanthi nada sing rata sing ora bisa muni, eseman sing angel banget ing raine. “Mlaku-mlaku mutlak ing taman kasebut. Aku prakteke ngirim sampeyan ing mburu iki kanggo mungkasi obat sing anyar lan mbebayani amarga nyebar menyang dalan-dalan.”

Siji-sijine perkara sing padha ana ing umum yaiku ora ana sing dikarepake dening wong liya supaya ora sekolah ing dhuwur lan ora katon maneh. Nanging saiki dadi salah sawijining papan sing kudu digunakake, dhadha narkoba tanpa kejiret, lan elinga yen iki dudu kesempatan kanggo nindakake.

Jalur Jalan Au

Caitvi

Artikel iki kudu dianyari. Ana akeh konten, nanging ana sawetara sing ilang. Khusus saka Liga Semesta Legenda . Mangga tulung kiriman wiki kanthi nambah konten. Sawise kabeh konten wis dianyari, template iki bisa dicopot.

Caitvi

Canon

Watak Watak
Violet

Kanonik?

Status hubungan

Mitra kerja / raos bebarengan

Fanon

Ketik (?)

Uga kasebut

Piltover paling apik, vicait, volin, minyak lan banyu

Tropes

• Jeneng samubarang – VI menehi celah capname “Cupcake” lan asring milih jeneng asline.
• Mungsuh kanggo para penyayang – mitra saiki, biyen wis ana ing sisih sing ngelawan ing jaman kepungkur.
• Ora ana sing mikir bakal bisa mlaku
• Abang ONI, Biru ONI
• Tipe kapal – kapal duwe akeh kapal kanggo tumindak AII II lan III Arcane lan sawetara game kerusuhan.
• Petani lan Putri – VI lair lan tuwuh ing Zaun, sing najis ing ngisor pollover, nalika Caitlyn asale saka kelas ndhuwur, ibune minangka salah sawijining panulis piltover.
Wayahe • Mangan permen mata
• katon kepengin banget
• tembok tembok katresnan

Aku ora nate mikir yen sampeyan bakal ngelawan sampeyan maneh, VI. -Nanggo game pertemuan pertama-game babagan VI.

Caitvi yaiku kapal Femslash ing antarane Caitlyn Kiramman lan Violet saka Liga legenda Fandom.

Isi

Canon []

Arcane []

Tumindak II []

VI lan Caitlyn ketemu ing tumindak II arcane. Caitlyn, sing mung sawetara episode sadurunge berjuang karo watesan pemuda, pungkasane nggegeni awake dhewe minangka petugas ing egoversitas piltover kanthi pungkasan tumindak II.

Nalika ketemu, kepercayaan minangka masalah gedhe, amarga topsiders lan masarakat ing underfory jarang ndeleng mripat lan nalika dheweke luwih enom ing wong tuwane wis dipateni.

Nalika mlebu ing brothel, VI, dadi groug karismatik sing diklaim, priksa caitlyn, sudhut dheweke ing tembok, banjur menehi cait kanggo dheweke lan menehi cait ing adol wong liya supaya dheweke bisa menehi informasi sing dibutuhake. Vi banjur takon, “Dadi apa sing bakal dadi, lanang utawa wadon?”

Nalika VI bali menyang brothel, dheweke ndeleng cait ing perhiger, ora kepenak karo wanita. Salah sawijining panulis saka pertunjukan sing dikonfirmasi manawa VI ngliwati akeh emosi ing wektu kasebut. Loro-lorone berjuang kanggo njaga lemah sing umum nalika mlebu ing dalan Zaun kanggo nggoleki silco lan jinx amarga ngalangi caitlyn lan vi kudu siji liyane. .

Sanajan ora ngerti babagan rencana VI sing ora ana utawa cara ngatasi masalah, Caitlyn langkah-langkah kanggo nelusuri tatu, malah bakal ngadhepi gunane kanggo nylametake uripe kanca anyar. .”Nalika dheweke oncat, VI nyawang suar biru sing diwenehake adhine tumindak.

Caitlyn terus-terusan dipoyoki karo pejabat kanca-kancane amarga ora ana ing pangkat, uga bokong banget ing papan sing ora ana ing papan sing ora bisa ngrusak kanggo Silco. Rasa penasaran iki apa sing nyopir caitlyn, mbisakake kasempatan ing VI lan sinau babagan rahasia babagan silco yen Silco sing wis ndhelik saka kutha kasebut.

Wiwitane, VI mung fokus kanggo nemokake jinx adhine dhewe, mula dheweke ora nggatekake kain sing terus nuruti dheweke. VI ora bisa diisi menyang Sevika, amarga iku mung cara sing bisa ditampa, kanthi nggunakake kekuwatan lan kekerasan. Dheweke ora duwe kawruh akeh babagan shimmer lan apa sing bisa ditindakake kanggo wong, saengga tatu ing weteng tiba ora dikarepake, nanging ora kejutan maneh. Dheweke ora ngerti kepiye carane cait nemokake dheweke, nanging dheweke mung nate nylametake dheweke saka musuh.

Loro-lorone berjuang kanggo njaga lemah sing umum nalika mlebu ing dalan Zaun kanggo nggoleki silco lan jinx amarga ngalangi caitlyn lan vi kudu siji liyane. Dibagi kasebut saka kekurangan pangerten babagan rong gaya urip sing drastis, nanging kanthi cepet ing antarane loro nyusut loro kasebut sajrone kurang.

Sanajan ora ngerti babagan rencana VI sing ora ana utawa cara ngatasi masalah, Caitlyn langkah-langkah kanggo nelusuri tatu, malah bakal ngadhepi gunane kanggo nylametake uripe kanca anyar.

Caitlyn-vi-vi-caitlyn

Nalika VI gunting amarga lara sawise njupuk dosis cilik sing bisa ngrebut tatu tatu, Caitlyn ana ing kana yen kanthi nyandhang pipine. Loro kasebut banjur katon wayahe nalika mandeng karo mripat liyane, sadurunge caitlyn bubar. Loro nggawe mayhem sing koordinasi kanggo uwal saka silco sing digayuh nalika dheweke nyuwil-nyuwil ing pirang-pirang zaun sing ndorong karo wong-wong “Topsiders ora pengin mikir babagan.”Nalika dheweke oncat, VI nyawang suar biru sing diwenehake adhine tumindak ing tumindak.

Caitlyn wis ngrusak hubungan karo kenalan dheweke ing piltover kanggo miwiti penyelidikan pribadi iki. Dheweke uga ilang vi-lan sambungan sing mekar – kanggo nyulik, ninggalake encercer piltover kabeh ora ana sistem dhukungan ing dalan Zaun. VI ngelingake dheweke saka unsur kasebut “arep mangan dheweke urip.”Karo silco ing dalan lan ora bakal mbela awake dhewe, kahanane katon surem.

Tumindak III []

Sajrone tumindak III, Caitlyn nemu perhiasan hextech, takon Ekko yen dheweke bisa nampilake dewan – lan sing luwih penting, kanggo kanca lawas. Sawise entuk batu permata, dheweke bali menyang omah Kiramman sing ana ing VI, lan loro nemokake kristal kasebut ilang. Malah banjur, loro kasebut ana kedadeyan kanggo Dewan lan njaluk supaya njupuk silco.

VI lan Caitlyn duwe karakter sing padha karo Undhang III. Kaya caitlyn, dheweke bakal diculik dening Ekko ing pungkasan episode enem. Boten kados agresif, Nanging, VI ora rumangsa wedi amarga dheweke ngerti ekko ana ing mburi topeng kasebut. Dheweke ngobrol babagan kahanan saka kahanan sing saya tambah akeh sawise tiwas lan setuju kanggo mréntahake Dewan karo Caitlyn.

Caitvi 2

Dheweke mundur nalika nyabrang jembatan menyang piltover kanggo golek adhine. Dheweke cepet-cepet bali kanggo Caitlyn sawise dheweke ngrungokake kekarepan antarane duo lan penuasan, wiring jinx ing proses kasebut. Caitlyn ora nglewati lan mbuktekake manawa dheweke tulus nulungi Zaun lan kanggo nambani kutha umum.

Caitvi 3

Minangka loro wis ngenteni ketemu karo Dewan babagan Silco, VI lan Caitlyn ngapusi ing amben Caitlyn. Viist ing caitlyn babagan kepiye dheweke ngandhani bubuk sing bakal ana kanggo nglindhungi dheweke, nanging dheweke rampung nilar dheweke. Caitlyn banjur cararani rai VI lan VI nyekel tangane.

Sawise Dewan mutusake supaya ora nulungi, VI ngilangi hubungane karo Caitlyn, sing menehi kompatibel kanggo saben liyane, dheweke dadi “lenga lan banyu”. Caitlyn mengko mikir babagan pemandangan iki mengko nalika adus.

Nalika Jinx nyulik VI, Caitlyn lan Silco, dheweke nuduhake Caitlyn minangka “pacar” VI “. Jinx uga nggawa ing caitlyn karo nedha bengi karo VI, sing dheweke diculik sadurunge, lan hexgem dheweke nyolong. Banjur, Jinx Nuduhake VI loro kursi, siji karo “Jinx” sing ditulis, “bubuk”. Dheweke njaluk VI ing ngendi dheweke kudu njagong, ujar manawa dheweke dipilih. Dheweke bakal nyerah jinx lan njagong ing kursi bubuk ing siji kondhang: VI kudu “nyingkirake” caitlyn.

VI nolak, nawarake alternatif adhine. VI njaluk urip Caitlyn, njaluk jinx supaya mlayu karo dheweke. Silco nyoba kanggo ngyakinake JinX manawa dheweke ora bakal menehi dheweke, lan iku loro ing jagad iki, kalebu VI. Caitlyn bisa mbebasake awake dhewe lan cocog karo Jinx, nuding bedhil menyang rai. Vi njerit supaya dheweke kudu mandheg amarga adhine.

Wegah, Caitlyn ora nindakake apa-apa, sing mungkasi nggawe jinx tekan raine. Caitlyn bakal ngalahake, lan VI, nekad kanggo nylametake loro-lorone, ngandhani Jinx kanggo ngeling-eling babagan dheweke kepungkur, sing nggawe dheweke nuduhake ketidaknya lan uga elinga trauma dheweke. Sajrone konfrontasi iki, Jinx rampung nyedhaki lan luwih mlaku makarya nganti dheweke ilang kabeh kontrol lan mung miwiti motret, sing nyebabake silco mateni.

Sanalika dheweke wis ora ana, Jinx nganggo sikile kadhemen, steely. Lungguh ing kursi label “Jinx,” dheweke ngandhani VI: “Aku mikir bisa uga sampeyan bisa tresna karo aku, sanajan aku beda. Nanging sampeyan uga diganti. Dadi, kene kanggo US Anyar.”

Nalika kabeh kedadeyan kasebut, Jayce wis nyebut rapat Dewan lan sijine swara babagan usulan menehi Zauné kamardikan. Nalika kita ndeleng Counlors ngunggahake tangane, salah siji kanthi disetujoni, kita uga bisa ndeleng roket, sing ditembak dening Jinx, sirah langsung kanggo dewan. Ing pungkasan ing seri kasebut, VI lan Caitlyn mlaku-mlaku, wedi karo nasib dewan kasebut, utamane caitlyn, amarga ibune minangka bagian saka Celana Piltover ing musim 1 finale.

Liga legenda []

Ing lol, vi’s crita beda beda karo apa sing ditampilake ing Arcane, utamane babagan jaman biyen. Biografi dheweke ing Liga Liga Liga resmi nyatakake yen dheweke ora ngelingi bocah-bocah, lan ora ngerti sapa wong tuwa, mula wis diwasa ing panti asuhan. Malah dheweke dudu awake dhewe, nanging akibat saka tato ing pipine. Mangkono uga ing Arcane, dheweke melu tumindak pidana, sanajan ing versi Lore dheweke dadi bagean geng sadurunge mbentuk dheweke dhewe.

Titik Titik Big Karakter Tekan Nalika Dheweke Rencana Panas ing Mines Kimia Baron, sing mungkasi konflik antarane dheweke lan geng saingan. Crita kasebut dadi dheweke njupuk kabeh geng karo awake dhewe, nggawe reputasi ing Zaun luwih legendaris.

Saka iki, ora nerangake carane dheweke ngeculake, mung ujar manawa dheweke ilang nalika isih ana nalika ketegangan ing antarane loro kutha kasebut utamane.

Sawetara gosip nuduhake yen dheweke wis tiwas ing jeblugan, dene liyane ujar manawa dheweke nilar kanca-kancane supaya lunga menyang tanah sing adoh. Bebener mung dicethakaké nalika gawan sing kasar, tanggung jawabe sawetara pembunuh ing piltover, dirusak dening Caitlyn, Sheriff Piltover, lan mitra sing anyar – ora ana sing liya tinimbang VI. Biografi kasebut dhewe negesake manawa ora ana sing ngerti kepiye carane sampeyan bisa kerja bareng karo caitlyn. Kabeh sing disaranake yaiku kemitraan kasebut ana hubungane karo Jinx.

Kuotasi []

VI“Sampeyan ngerti apa masalah sampeyan yaiku?” Caitlyn“Mangga, dakkandhani.” VI“Sampeyan ngarepake kabeh wong menehi apa sing dikarepake. Yen sampeyan pancene pengin wong ngobrol karo sampeyan, sampeyan kudu ngidini dheweke mikir apa sing dikarepake.” Caitlyn“Lan apa aku duwe?” VI“Sampeyan panas, cupcake.”

VI“Sampeyan lagi nembak.” Caitlyn“Aku minangka tembakan sing apik banget.”

VI“Sampeyan bakal nulungi aku, cupcake?” Caitlyn“Mungkasi nelpon aku. Nami kula Caitlyn.” VI“Nanging sampeyan manis banget. Kaya cupcake.” Caitlyn“Menengo.”

VI“Aku ora kudu nilar sampeyan.” Caitlyn“Ora apa-apa. Senadyan kabeh, aku bisa ngomong. Sampeyan duwe ati sing apik.”

“Sampeyan wis nyata, cupcake. Matur nuwun. Kanggo kabeh.”

Neng mburi layar [ ]

Wawancara“Sampeyan wis ngomong babagan reddit lan twitter babagan garis sing misuwur,” sampeyan panas, cupcake, “lan kepiye carane ana debat. Apa sing kaya ngono, lan pungkasane, apa sing dipimpin sampeyan tetep ing episode kasebut?” Panulis Arcane, Amanda Overton“Aku mesthi pengin” sampeyan panas, cupcake, “bakal ana ing episode kasebut. Garis kasebut ana ing draf pisanan! Aku nampa cathetan kaping pirang-pirang manawa sentimen sing padha bisa dingerteni ing basa awak utawa subtext, utawa VI ora bakal langsung karo emosi. Nanging ana sing ora pengin ditetepake mbukak kanggo interpretasi. Wanita sing kepincut karo wanita wis ngalami kabeh kaya sing dikubur ing subtext kanggo kabeh kalanggengan, lan emosi VI sing penting banget kanggo crita sing dakkandhakake. VI nggawe pirang-pirang keputusan babagan Caitlyn mengko yen mung pangerten yen perasaan dheweke kuwat. Aku mikir yen kita bisa nglakokake baris kanthi cara sing cocog karo karakter VI, Thanks kanggo kinerja Hailee, arah pemandangan, lan animasi sing apik banget.” – Wawancara karo “Ibu Suci Yuri.”

Sajrone acara Q & A kanthi penggemar ing Twitter, Amanda Overton dijaluk penggemar Caitvi babagan teori penggemar populer sing “ana kedadeyan” ing antarane Wengi VI ana ing omah Caitlyn. Banjur dheweke mangsuli:

“Yen sampeyan nggatekake wektu, VI lan cait tiba ing omah Caitlyn esuk lan saiki menyang Dewan ing wayah sore. Dheweke loro kesel lan frayed, emosional lan fisik. Kita ora nuduhake kabeh crita ing tembung kanthi sengaja. Nganti sampeyan arep mutusake.” – Amanda Overton.

Ing wawancara Q & A ing saluran twitch BAFTA, [3] Co-cerituk Arcane, Alex Yee lan Link Christian, ngomong babagan Caitlyn lan FREAD ing seri kasebut. Dheweke ujar tim kasebut ing mburi seri kasebut metode metode lan sengaja kanthi pacu, nanging musim sabanjure bakal nggawe para penggemar pasangan “seneng.”” Aku rumangsa bisa ngerti babagan njawab pitakon iki kanthi tingkat samar sing bener, “ujare Yee. “Kita mesthi pengin ngandhani crita organik babagan Caitlyn lan VI sing ngrasa kaya pancene sejatine kita ndeleng, lan kepiye carane wis katon. Cara sing pengin kita muter crita kasebut mesthi wis ditemtokake. Apa sing bakal sampeyan tingali ing musim 2 bakal dadi bagian saka gambar gedhe sing wis kita lakoni kabeh.”Lince nambahi caitlyn lan vi yaiku” ing tengah crita sing dakkandhakake ing mangsa 2. Aku mikir sampeyan bakal seneng.”

Fanon []

Wiwit loro karakter dibebasake dekade kepungkur, para penggemar wis nggawe spekulasi babagan hubungane ing lore lan karukunan ing sawetara garis swara game. Kanthi ngeculake Arcane, interaksi kasebut, lan sukses seri kasebut nggawe kapal saya tambah akeh. Kerusuhan wis pondok ing sambungan sing bisa banget wiwit dheweke wiwit ngemis. Kita wis nyekseni VI ngrujuk menyang Caitlyn minangka “Cupcake” ing lol, nyatakake yen dheweke luwih akeh tinimbang mitra. Arcane Tumindak 2 dibangun hubungan ing antarane karakter loro, lan kaya ing game, kita ndeleng vi nelpon caitlyn karo celukan ing acara kasebut.

Salajengipun, ing tumindak pungkasan Arcane, Kita ndeleng loro caitlyn lan vi nggambarake perasaan kanggo saben liyane kaping pindho. Nalika dijupuk dening VI, Jinx nuduhake Caitlyn minangka pacar VI, lan ora disenengi kanggo VI sing Caitlyn ora njupuk adhine VI.

Wayahe VI lan Caitlyn sing paling akeh ing Arcane Netflix

VI siap dibuwang ing Arcane

“Arcane” Netflix minangka adaptasi game video sing luar biasa sing canggih kebak karakter warna-warni lan adegan sing nggumunake mbebayani awash sing sregep lan glowing. Saiki nahan rating 100% ing tomat sing rusak, “Arcane” minangka dongeng bomalik loro budaya lan sadulur sing beda. Siji ing lokasi utama lan cara urip yaiku Zaun, ana bebaya lan kebebasan, dene liyane yaiku piltover, kutha kemajuan lan pencerahan. Ing sawijining dina ing sejarah pertunjukan, perang bubar sing weruh rong fraksi kasebut tekan geni, lan armetice sing ora stabil saiki ana ing antarane sisih.

Karakter utama pertunjukan, Sisters Ste (Hailee Steinfeld) lan Jinx (Ella Purnell), udan saka Zaun, lan bocah-bocah cilik, lan bocah-bocah cilik ndeleng wong sing ora bisa urip ing unduh. Sadawane dalan, dheweke nyabrang path kanthi dhasar kanthi pangadeg “Hextech,” Jayce (Kevin Alejandro), lan mengko karo polisi saka kulawarga sing asale saka kulawarga aristokrat sing asale saka kulawarga. Persahabatan sing ora mungkin kanthi cepet ing antarane Caitlyn lan VI, nuntun clash ing antarane para sadulur. Nanging apa sing paling utama ing antarane Caitlyn lan VI, loro karakter penggemar, ing Smash-hit “Arcane”?

VI lan Caitlyn nglindhungi saben liyane saka Gunfire Jinx

Caitlyn lan VI nglindhungi saben saka Gunfire

Menyang Kuburan Epik Musim “Arcane” 1, ana pemandangan saka 7, “Juruwilujeng bocah,” sing melu geni Chain Merek dagang karo bedhil chain merek dagang kanthi cubur ing jembatan menyang piltover. Iki nyebabake cepet, “blink lan sampeyan bakal kantun wayahe” ing ngendi loro caitlyn lan vi nuduhake raos sing sejatine lan ora sadar. Adegan kasebut nuduhake caitlyn bungkus dheweke ing sekitar vi kanggo nglindhungi dheweke saka geni mlebu, dene naluri vi kanggo nyurung caitlyn adoh saka hail peluru.

Adegan kasebut mung sawetara detik, lan ing wektu ringkes babagan karya karakter sing luar biasa. Penggemar “Arcane” ditampilake kanthi cepet loro karakter sing wis cedhak karo kasunyatan manawa loro-lorone bisa digambar kanggo nglindhungi liyane, yaiku tangisane saka para penjara asline. Loro VI lan Caitlyn minangka mitra ing game video lan nampilake kanthi bahan promosi kanggo “liga legenda,” saengga interaksi iki bakal terus dadi luwih akeh minangka seri kasebut maju.