Bundle Valorant anyar kalebu kulit piso lara – nanging ana sing nyekel., Kabeh 85 Knowe Valorant Knife, Peringkat (2023) – WhatifGaming

Kabeh 85 Knome Knife Valorant, Ranker (2023)

Contents

The Magepunk Sparkswitch minangka MELEE electrify, kanggo ngomong paling ora. Iki duwe basis péso kupu kanthi animasi sing padhet nalika duwe cemara mabur kabeh obah.

Buntel Valorant anyar kalebu kulit piso lara – nanging ana sing nyekel

Buntel Valorant anyar kalebu kulit piso lara - nanging ana sing nyekel

. Disebut Kitana Kulit Anyar iki sing wis bocor ing file game, nampilake agul-agul abang kanthi cangkang emas, nanging yen sampeyan nganyari, bisa digunakake minangka penggemar kanggo karakter sampeyan. Nanging, ana sing nyekel, lan umume pemain ora bisa entuk kabeh. Kaget, eksklusif kanggo versi Cina sing bakal teka, sing disetel tanggal 12 Juli 2023.

Sayange, kulit misee kulit eksklusif kanggo versi Valororant Cina, sing ngluncurake rong dina ing 12 Juli. Kanggo njaluk kulit, sampeyan ora bisa nggunakake VPN salah siji – sampeyan kudu nggawe akun ing server China khusus, supaya sampeyan ora bisa entuk kulit ing akun utama kajaba sampeyan adhedhasar ing China.

Kulit kitana ora mung siji unik babagan versi valorant versi Cina. Iki uga ngenalake cara sing apik kanggo ngrekam lan muter maneh wektu game paling apik miturut bocor liyane, kanthi jeneng sing ora wedi “.”Pemain bisa gampang ngrekam lan nuduhake mateni paling apik kanthi statistik rinci.

Pemain Valant global wis njaluk fitur muter maneh iki. Ing kirim blog blog 2022, rusuhan ngakoni yen njelajah ide kasebut. Isih, ora ana rencana langsung kanggo versi sing bisa digunakake dening pemain. Nanging, Steven Eldredge, Produsen Game ing Valororant, reassured penggemar sing terus-terusan nggarap fitur-fitur anyar.

Game bakal debut ing China kanthi 16 agen lan papat peta, dene konten sing isih ana ing versi standar game kasebut direncanakake kanggo nganyari mangsa ngarep. Mangkene 16 agen sing dilebokake ing Bukak:

Yen sampeyan nggoleki konten sing luwih jelas, priksa warta sing dipikirake yen pengin bisa ndhelikake Skins gaman saka kancane. Kita uga duwe pandhuan sing nutupi tanggal lan jadwal pasar sing paling valoror.

Kabeh 85+ Skins Knife Valorant, Ranker (2023)

Kertu judhul Knak paling valorant paling apik

Valorant bisa dadi penembak bebas muter ing ati, nanging wis nyenengake dhasar pamuter kanthi kulit gaman sing dibayar sing dadi pembuluh estetika saka kabungahan lan opulitas. Lan apa luwih apik ing jagad penembak FPS tinimbang kulit piso sing apik?

Nalika sawetara pemain dipateni kanthi nggayuh dhuwit sing angel kanggo piksel ing layar, mula ora ana sing nolak banding barang sing dirancang lan dilalekake.

Sing ngandika, ayo goleki kulit pisuhan sing paling apik ing game saiki!

Power Fist – 5,950 VP

Power Fist

Apa sampeyan pengin katon kaya sing metu saka game arcade? Banjur, kekuwatan pekerja yaiku melee kanggo sampeyan. Iku tangan dhewe-dhewe melees sing paling adhem ing game amarga tampilan pengontrol kanthi macem-macem jinis.

Harvester Bio Aaxys – 4,350 VP

Kulit piso Araxys intine Araxys

Ing sisih ndhuwur dhaptar kita ora ana liyane kajaba Harvester Bio Araxys. Tangan tangan tangan tangan iki lan rumangsa kaya asing teknologi ing tangan sampeyan. Nduwe gagang emas kanthi agul-agul biru cahya sing sumunar nalika nganyari. Uga duwe varian wungu, ireng, lan perak.

Garis penggemar – 4,170 VP (Bundle Mung Eksklusif)

Ngatur Penggemar

Penggemar sing ora ana sing apik yaiku melee sing apik sing digunakake kanggo mengeti peluncuran resmi sing penting ing China. .

Terminus A quo – 4,350 vp

Gambar termelus a Quo peo ing Valorant

Gagang termelus a quo’s katon kaya mikrobot saka pahlawan gedhe 6 kanthi pinggiran laser sing mencorong minangka agul-agul. Iki gampang duwe salah sawijining animasi sing paling apik ing game, lan mung dadi salah sawijining kulit sing paling penting sing cocog kanggo VP sampeyan.

RGX 11Z PRO Firefly – 4,350 vp

Gambar saka RGX 11 sampeyan Firefly

Nalika butterfly Knives kaya balisong sing luwih suwe ditemokake ing peta valorant lan game sing paling apik lan warni lan warni saka RGX 11Z Pro Firefly nggawe sing luwih apik.

Neo Frontier AX – 4,350 VP

Neo Frontier AX

Ax Frontier Neo nawakake campuran sing sampurna ing antarane lawas lan anyar. Nduwe tampilan kapare pertambangan tradisional kanthi sawetara upgrade elektronik anyar sing dilengkapi. Iki piso sing kuat kanthi desain unik.

Pisre Xenohunter – 3,550 VP

Gambar piso xenohunter ing Valorant

Nampilake agul-agul perak sing apik lan mengilap nganggo gagang kulit ireng, piso xenohunter ora teka karo kulite akeh. Mung duwe kulit gawan lan upgrade siji animasi, nggawe pisau lowkey sing sampurna.

Onimaru Kunitsuna – 5,350 VP

Onimaru Kunituna

Kunituna Onimaru minangka MEEE kalebu ing bundle bedi kapindho. Iki nampilake desain ONI ing awak saka Katana gedhe. Iki nggawe koleksi ONI salah sawijining bunderan paling apik ing Valorant.

Blade Chaos – 4,350 VP

Gambar agul-agul saka kekacauan

Blade Chaos minangka kulit péso Valartious sing sampurna yen sampeyan seneng gaman melee. Iku chonky boi sing nggawe sampeyan rumangsa yen sampeyan duwe pedhang sing paling gedhe. Iki duwe basa ireng kanthi permata ing tengah sing nguwuh wates listrik kaya geni ing sekitar gegaman.

Juara 2022 Piso Butterfly – 5,350 VP

Gambar juara VCT 2022 piso kupu-kupu ing Valorant

Juara VCT inspirasi galaksi iki 2022 Knife kupu-kupu iki minangka kaendahan sejati. Nampilake Nebula Swirling minangka latar piso, midsecy sing mengilap, lan gelas gelap, ora ana kulit péso sing peteng, ora ana kulit piso kupu-kupu liyane sing njerit kelas kaya ngono.

Relik saka sentinel – 4,350 vp

Foto relik saka kulit piso sentinel Valorant

Relic saka Sentinel minangka salah sawijining pedhang Melee sing ana ing njaba. Salah sawijining melees sing dikenalake sajrone liga legenda lan valorant lan valorant lan tampilan apik saka sentinels saka kulit sing entheng.

Blade saka raja sing rusak – 4,350 vp

Agul-agul saka raja sing rusak

Rasa sing pas kanggo nyelehake rong pedhang inspirasi liga legenda-bali. Agul-agul saka raja sing rusak yaiku versi valoror saka Viego Senjata sing digunakake ing lol. Mesthi populer ing antarane pemain lol lan valorant.

Reaver Karambit – 4,350 VP

Gambar kulit piso reaver Karambit kulit sing paling penting

Sabanjure, kita duwe salah sawijining Kambar Karambit sing paling populer lan ditresnani ing Karambit Reaver. Iki nampilake wungu tradisional sing ditemokake ing koleksi reaver kanthi tandha cemlorot ing bledge piso.

Elderflame Dagger – 4,950 VP

Gambar saka ElDerflame Dagger

Daging Elderflame diukir saka kulit scaly naga kanthi telung cakar cilik sing ngluncurake saka pangkalan lan cakar sing landhep tumindak minangka pinggir. Konsep sing hebat banget sing ngeculake ton rahang nalika pisanan dirilis.

Kunci // ing Vecericórdia – 5,400 VP

Kunci // ing Vection VERERICRDIA

. Nampilake macem-macem warna lan duwe cemlorot sing apik banget karo desain inspirasi VTT sing apik.

Gelombang – 5.350 vp

Gambar kulit pisau gelombang ing Valorant

Apa sing dadi piso Valorant iki khusus kanggo animasi swara sing bisa dialahake efek swara dhewe. .

Blade Ritual Forsaken – 3,550 VP

Blade Ritual Kawula

Blade ritual sing ditinggalake nampilake pojok sudhut mlengkung kanthi warna ijo sing ijo lan perak. Katon apik banget lan fitur sing katon kulit kulit sing apik.

Magepunk 2.

Foto kulit Knife Magepunk Shock Gauntlet Valarta

Sampeyan ora pengin kekacoan karo wong sing duwe magepunk 2.0 melee. Iki duwe agul-agul sing cetha karo basis tembaga lan tembaga sing cocog karo ajiné.

Cakar oni – 3,550 vp

Gambar saka cakar oni

Iki minangka senjata profil cilik sing ana ing wujud raine setan, kanthi fang sing tumindak dadi agul-agul. Kulit kasebut uga diubengi dening aura dhemit ijo sing mlaku liwat mripat lan irung senjata. Aura sing mencorong rebus kulit, isih dadi salah sawijining pisau sing paling apik.

SOFEREIN SWord – 3,550 VP

Gambar saka pedhang sing diobati

Pedhang sing rata yaiku piso utama ing koleksi pengetan. Nduwe genggeman emas, crossguard emas, lan agul-agul kanthi pinggiran sudhut mlengkung. Bolongan uga wis dipotong saka agul-agul pedhang, bisa uga luwih apik kanggo aerodinamik sing luwih apik.

Perdana 2.0 Karambit – 3,550 VP

Gambar saka Perdana // 2.0 Karambit

Perdana 2.0 Karambit yaiku gaya epitome gaya lan savaaveness. Nampilake cincin aman emas, emas sing ditutupi setengah, lan agama logam, lan pinggiran sing cetha, pointy, senjata iki minangka pilihan sing apik kanggo pamuter pisanan.

Ax Glitchpop – 4,350 VP

Gambar saka cacat glitchpop

Koleksi Glitpop minangka salah sawijining kulit sing nomer siji sing entuk bunderan kapindho. Ax glitchpop dibebasake minangka bagean saka glitchpop 2.0 bundle. Langsung dadi favorit amarga desain sing unik.

Asal – 3,550 vp

Asal

Asal-usul Melee duwe animasi mriksa edek kanthi kabeh bagean sing ana ing udara. Katon kaya protractor futuristik, sanadyan, sebabe wong liya moyoki. Nanging, isih kalebu kulit piso valoratif. Iku kaya mesem minangka mitra kulit operator.

Pisau reaver – 3,550 vp

Foto saka kulit kulit reaver Valation

Piso reaver minangka salah sawijining kulit piso sing diteliti kanthi valar. Kabeh wong ngenteni ing toko sing paling penting. Kaping pisanan muncul ing beta, nanging pungkasane dikenalake ing game uga.

Blade RGX 11Z Pro – 4,350 VP

Blade RGX 11Z Pro

Blade RGX 11Z 10 minangka senjata sing cocog kanggo sampurna kanggo tukang game. Iki nampilake RGB, tata letak kaya PC-teknologi tinggi, lan agul-agul sing luwih gedhe. Apa maneh sing pengin?

Perdana Ax – 3,550 VP

Perdana Ax

Ax prime minangka kapisan pisanan sing dikenalake kanthi valorant. Iki nampilake kombinasi gaya lan ungu kanthi gabungan karo macem-macem bolongan geometris sing sumebar ing gaman.

Dagger glitchpop- 4,350 vp

Dagger Glitchpop

Knowe OG Glitchop nampilake warna neon sing cerah sing wis tak tresnani saka koleksi. Uga nampilake pinggiran sing mencorong, menehi tampilan futuristik.

Recon Balisong – 3,550 VP

Recon balisong

Balisong sing recon minangka salah sawijining knives kupu-kupu asli sing dikenalake menyang game kasebut. .

Magepunk Sparkswitch – 4,350 VP

Foto kulit péso Magepunk Sparkepunk Sparkepunk

The Magepunk Sparkswitch minangka MELEE electrify, kanggo ngomong paling ora. Iki duwe basis péso kupu kanthi animasi sing padhet nalika duwe cemara mabur kabeh obah.

Karambit Ion – 4,350 VP

Karambit Ion Karambit

Karambit Ion Karambit nduwe salah sawijining karambit paling awon ing game kasebut. Nduwe unsur-unsur garis kulit ion, nanging inti biru ing tengah nggawe kabeh perkara katon aneh.

Kipas Celestial – 3,550 vp

Gambar piso kertas penggemar langit sing penting

Saka animasi tarik sing unik kanggo desain tematika, ora ana sing cocog karo penggemar langit sing penting. Agul-agul kasebut diilhami dening penggemar lipat tradisional Cina, lengkap kanthi kecerunan warna biru lan anget lan simbol Cina nyebar kabeh dawa.

Sikat kupu-kupu sing apik – 3,550 vp

Gambar saka bombongan kupu sing apik banget Yoru

Piso kupu-kupu iki nampilake agul-agul sing resik lan kesenjangan simetris ing untu, kaya sisir. Pusat pisau nampilake gambaran animasi saka halu yu, lan gagang dicet nganggo sikat abang, putih, lan biru.

Radiant Krisis 001 Baseball Bat – 2,550 VP

Radiant Krisis 001 Baseball Bat

Ing Tangan Kereta Api Grafis Borderland kanthi Krisis 001 001 001 001 Baseball. Nampilake bat salaka animasi kanthi pop-up kaya komik saben sampeyan ngayunake.

Pengeboran Krungu Crimostasis – 3,550 VP

Pengeboran Impak Crimostasis

Pengeboran Krungu Crimostasis minangka senjata Melee sing sejatine bakal dadi quebox sing sampurna. Iki duwe desain palu sing unik sing mbebasake luwih suwe sampeyan ora nggunakake. Ora kanggo menehi tandha unik sing godhong nalika sampeyan mencet ing tembok.

Hammer layung – 3,550 vp

Foto saka kulit palu layung

Apa sampeyan bisa mbayangno apa palu mbolnir Mjolnir tuntun kaya dheweke yaiku dewa geni tinimbang? Ya, Hammer layung nyerah saka vibe sing tepat kasebut.

Unit Melee Administrasi Pribadi – 4,950 VP

Unit melee administrasi pribadi

Unit Melee Administrasi Pribadi nampilake salah sawijining konsep sing paling apik ing Valorant. Iki nampilake swara Ai sing ngomong karo sampeyan, lan animasi ora waras lan animasi pullout, kanthi macem-macem colorway.

Soulstrife Scythe – 3,550 VP

Soulstrife Scythe

Shickstrife Scythe katon Orcus Reaper Grim, lan kanthi jujur ​​ngilangi aku kenapa ora populer. Katon apik tenan, ramping, resik, lan serem kabeh ing wektu sing padha.

Anchor Neptune – 3,550 VP

Jangkar neptune

Ngamanake Kills Sampeyan dening mungsuh bongging ing sirah nggunakake jangkar Neptune. Iki nampilake jangkar logam sing cerah kanthi lintang ing tengah lan sawetara tali sing digunakake minangka gagang. Iku sampurna yen sampeyan pancene pengin nggawe urip breeze.

Blade saka Seret – 2,550 VP

Blade Seret

Blade Seret minangka piso Valorant sing unik amarga bentuk padhet lan tampilan dual dual-senja sing adhem. Uga katon kaya-kaya metu saka Mesir kuna kanthi warna emas.

Magepunk Electroblade – 3,650 vp

Foto saka Kulit Magepunk Electroblade Skul Knife Valorant

Elektroblade Magepunk Nduwe desain sing gampang banget, sing ndadekake banget, utamane kanthi senjata liyane katon. .

Singularitas – 4,350 VP

Kneuling Singularity

Singularity Melee duwe desain dhasar sing gampang nanging digawe luwih adhem kanthi garis gravitasi cilik sing nyipta piso bareng-bareng. Nampilake macem-macem colorway, nanging warna ungu lan ireng mung cocog.

Pedhang energi ion – 3,550 VP

Pedhang energi ion

Pedhang energi ion yaiku og ion metee sing biasane populer kanggo katon kaya kursi sepeda. Iki nampilake warna putih / perak sing ramping kanthi aksen ireng lan biru. Kulit Ion Phantom minangka kulit sing paling populer ing koleksi, nanging energi ion ora salah siji.

Murka gai – 3,550 vp

Bebendu gai

Sampeyan ora bakal tresna marang melee luwih saka bebendu Gaia yen sampeyan dadi kekasih alam. Iki nampilake sawetara warna sing beda-beda, kanthi cabang wit minangka gagang kanthi ambar sing mencorong nalika agul-agul.

Tanduran Candy Winterwunderland – 2,550 VP

Cane Candywunderland Candy

Ora ana cara sing luwih apik kanggo ngrameke Natal tinimbang karo tebu Candywunderland. Fitur gedhe babagan kulit iki yaiku pungkasane istirahat sawise ngayun kaping pirang-pirang. Mesthi salah sawijining kulit piso anyar sing paling apik ing Valorant.

Pisun blentx polimer knife dilapisi – 4,350 vp

Foto saka kulit piso blastx sing ditutupi piso kulit

Pisun blastx polimer knife ditutupi persis kaya sing bakal sampeyan pilih saka kit plastik plastik. Fitur warna violet, ijo, lan oranye minangka pangkalan kaya salaka plastik kaya agul-agul.

Valorant Go! Vol. 1 – 3,550 vp

Valorant Go! Vol. 1

Apa sampeyan wis kepingin weruh apa sing katon terakhir? Uga, ora katon luwih saka sing valorant! Skins. Valorant Go! Vol. 1 MEEE katon kaya Jett’s Kunai Kunai karo versi rambut putih rambut jett.

Pisah kupu-kupu ireng – 3,550 vp

Pisau kupu-kupu ireng

Knife kupu-kupu Pasar Ireng duwe desain sing gampang banget nanging ramping. Mesthi salah sawijining desain sing luwih nyata ing njaba lan uga bisa dibandhingake karo kulit piso basis ing CS: Go.

Gravitasi uranium neuroblaster – 3,550 vp

Gravitasi uranium neuroblaster

Melee neurobrasi gandum gravitasi Melee duwe tampilan sing béda banget. Iki nampilake colorway ijo lan ireng, kanthi masarakat sing diarani “indian asing.”

Kemakmuran RealMer RealMers – 3,550 VP

Kemakmuran RealMers

Kemajuran kemayelane sing ditanduri Melee tampa ton hype sajrone rilis resmi. Iki minangka gegaman dual dual pisanan sing penting lan duwe efek njero ruangan / ruangan unik. Iki crita babagan rong jagad beda-beda, nggawa pedhang.

Catrina – 2,550 VP

Foto saka kulit piso Catrina

Blade Catrina minangka agul-agul cilik cilik sing elegan sing nampilake desain sing diilhami dening Prejanjang Mexico Día de los Muertos. Iki nampilake rong macem-macem dalan sing beda karo agul-agul perak urip lan agul-agul biru sing abadi.

caeruleus

Caeruleus minangka melee sing katon langsung saka segara. Nduwe pangkalan Ax nanging nampilake tekstur banyu kaya kaca. Sing paling dhuwur uga bisa ditemokake, ing endi sawetara coral manggon ing.

Titanmail Mace – 2,550 VP

Titanmail Mace

Titanmail Mace nampilake spike kaya listrik kaya listrik iki kanthi inti kuning sing cocog ing tengah. “Bledug” uga apik banget kanggo ndeleng lan ditambahake kanggo ketenangan saka melee.

Wand Snowfall – 2,550 VP

Wandcall Salju

Apa aku, utawa apa rumangsa rada lara ing kene? Wand Kumbangan Salju nampilake desain caby-candy kanthi salju salju sing ditemokake ing ndhuwur.

Keseimbangan – 2,550 vp

Keseimbangan

Keseimbangan minangka salah sawijining kulit piso sing luwih gampang kasedhiya ing valorant. Nanging isih katon apik banget, lan iwak koi sajrone penggemar kabeh.

Ruin – Mung bisa diolehake liwat episode 1, tumindak 3 perang pass

Foto kulit péso Valorant RUIN

Babagan 1, Tumindak 3 Melee minangka salah sawijining kulit piso sing paling anyar sing bisa ditampa saka perang pass. Fitur desain ireng lan emas sing menehi tampilan sing apik banget.

Keturunan Luna – 3,550 vp

Keturunan Luna

Keturunan Luna minangka piso sing diblokir dual kaya karombit. Iki duwe Rampung kaya banyu sing elegan kanthi tekstur gelombang. Gagang uga duwe rampung emas kanggo ngrampungake desain kasebut.

Obsidiana – mung bisa diolehake liwat episode 5, tumindak 2 perang pass

Obsidiana

Pisife obsidiana saka episode 5, tumindak 2 perang pass minangka liyane sing ora diremehake. Iki nampilake desain kaya Aztec kanthi ilat sirah watu SunCEd nempel. Iku salah sawijining sing disenengi utawa sampeyan seneng karo jinis desain.

Puncak Knuckle sing dhuwur – 2,550 VP

Pisang Knuckle Altitude

Sabanjure iki kalebu kulit piso sing disuda banget. Puncak terakhir sing dhuwur minangka salah sawijining jinis piso sing luwih unik ing valorant. Iki uga nampilake animasi kaya pesawat sing lucu.

Kaiket – mung bisa diolehake liwat episode 6, tumindak 3 perang pass

Kaiket

Jujur, kaiket sing apik, utamane kanggo sing ditemokake ing perang. Iki duwe lonjakan logam kanthi wit sing peteng kaya dibungkus.

Blade Thorn Iridian – Mung bisa diolehake liwat Babagan 5, Tumindak 3 Peperangan Pass

Foto saka kulit piso iridian thorn blade

Iki minangka piso pass pas sing solidid sing apik sing nduwe warna perak lan ungu ungu sing resik. Mungkin wektu kanggo njaluk pass Xbox game lan corong sing ekstra XP menyang pass perang kasebut.

Numpak Spline – 3,550 VP

Spline Dagger

Dagger Spline duwe desain kaya cabang sing cabang karo kristal amber cilik kanthi bentuk orbs. Mesthi salah sawijining konsep sing luwih unik ing Valororant lan uga duwe macem-macem varian warna.

Ora ana watesan Bat – 2,550 VP

Ora Bathi Watesan

Titik sade utama Batane Batane Batane yaiku kemampuan kanggo ngganti warna gumantung ing wilayah peta sing sampeyan ing. Iku entuk iyub-iyub putih lan abang kanthi cahya langsung nanging dadi ireng lan abang ing bayangan.

Hack – 3,550 vp

Hack

Hack minangka melee padhet sing kaget. Umume wong ngarani Budget glitchpop Amarga saka tampilan sing padha. Nanging, hack ora nampilake piso dual-wild lan combo dual, mbantu ngadegake nalika muter ing peta.

Hu liyane – 3,550 vp

Wong liya

Ora ana wong liya sing kudu tantangan yen sampeyan bisa ndeleng anyar sing anyar. Iki nampilake bledosan dawa ing desain ireng lan abang kanthi gagang emas lan abang sing elegan.

Karambit kecepatan – mung bisa diolehake liwat episode 4, tumindak 1 perang pass

Foto kecepatan karombit kulit péso Valation

Karambit kecepatan minangka jinis piso karombit pertama sing kasedhiya liwat Peperangan Pass. Iki nampilake desain sing gampang nganggo varian oranye, kuning, wungu, lan aquamarine.

Foil Artisan – Mung bisa diolehake liwat Babagan 3, Tumindak 2 perang Pass

Foil Artisan

Sabanjure, kita duwe gegaman Melee sing dawa lan elegan dirancang kaya pedhang saber. Iki nampilake agul-agul putih kanthi cetakan biru, sing paling ndhuwur kanthi aksen emas.

Tilde Puno – Mung bisa diolehake liwat episode 6, tumindak 2 perang pass

Kéwan Tilde

Babagan 6, Tumindak 2 Peperot Pass Ora Populer banget. Nanging, aku mikir manawa katon unik lan nampilake papan sing padhet. Dagger cekak nggawe kulit piso sing paling sithik sing paling sithik.

Kemis Ego – 3,550 VP

Kemis Ego

Kemis ego minangka salah sawijining pisau paling dhasar ing game. Sejatine piso gawan piso sing nampilake warna warna, putih, lan ireng lan sawetara nulis Jepang.

Knife Priss- 2,550 VP

Piso prisma

Prisma pisanan Melee njupuk piso standar lan leveled. Iki duwe agul-agul ungu metallik reflektif kanthi gagang ireng. Iki minangka pilihan sing pas, utamane yen sampeyan wis adol ing pasar wengi sampeyan.

Pedhang Reverie – 1,750 VP

Foto kulit pedhang Valatie Pedhang Valante

Pedhang sing umum umume dianggep minangka Pedhang Sudut Budget Amarga saka tampilan sing padha. Mesthi wae sing tuku, amarga mikir yen ramah anggaran ora mung kanggo valorant, nanging uga luwih murah tinimbang sawetara CS: GO.

Knife Luxe – 1,750 vp

Knife Luxe

Knowo Luali nampilake awak kaya keris amarga desain sing sithik banget. Nduwe dhasar perak refleksi kanthi aksen biru lan paling murah, nggawe barang sing padhet sajrone dina-dina sing paling valarta.

Pisife Nebula – 3,550 VP

Kéwan Nebula

Pisife Nebula minangka piso sing ana anggaran tunggal babagan desain sing metu saka donya iki. Nduwe lintang Nebula ing tengah nggambarake warna wungu peteng ing ruangan ruangan.

Pisau venturi – mung bisa diolehake liwat episode 6, tumindak 1 perang pass

Pisau venturi

Knife venturi nampilake desain sing futuristik banget karo rampung sing gampang lan modern. Iku akeh inspirasi dening spike sing paling valoror. Sayange, ora bisa maca ing toko aksesoris anyar, diluncurake karo sistem kemajuan valant anyar.

Genesis ARC – mung bisa diolehake liwat episode 3, tumindak 3 perang pass

Genesis ARC

Babagan 3, Tumindak 3 Battle Pass, nampilake genesis busur minangka hadiah melee. Genesis ARC digawe kanthi bentuk masyarakat sing dhuwur sing nggunakake pangkalan emas lan aksen ungu ungu ing saindhenging gaman.

Smite – 1,750 vp

Foto kulit kulit Valorant Esalore

Smite minangka resin liyane saka piso standar sing penting. Iki nampilake piso sing kebak-biru kanthi retak putih kabeh.

Lagu lagu – mung bisa dioleh liwat episode 2, tumindak 3 perang pass

Baja lagu

Babagan 2, Tumindak 3 Pertempuran Pasang Melee minangka pedhang perak dawa kanthi dhasar kayu minangka gagang. Nampilake potongan sing unik ing agul-agul, sing akeh inspirasi dening mitos elven.

Outpost Melee – Mung bisa diolehake liwat Babagan 2, Tumindak 1 perang Pass

Outpost Melee

Outpost minangka MEEE kasedhiya ing episode 2, tumindak 1 perang pass. Iki nampilake desain kaya dagger sing cendhak kanthi aksen kuning lan ireng. .

Prisma III Ax – Mung bisa diolehake liwat Babagan 2, Tumindak 2 perang Pass

Prisma III Ax

Kulit kulit III saka episode 2, tumindak 2 perang pass duwe basis kapak. Katon resik lan ramping, sanajan ganjaran ing pass battle premium. Uga duwe macem-macem jinis varian mengilap beda.

Pedhang Hivemind- Mung bisa diolehake liwat episode 1, tumindak 2 perang pass

Pedhang hivemind

Babagan 1, Tumindak 2 perang pass Melee minangka banger. Iki nampilake pedhang hivemind, sing diilhami dening spesies asing. Nduwe gagang abu-abu kanthi aksen ungu lan agul-agul sing unik.

Piso Striker – Mung bisa diolehake liwat Babagan 4, Tumindak 2 perang Pass

Foto kulit kulit knife striker

Strike minangka piso sing cendhak banget sing nampilake warna kuning, salaka, lan ungu. Mesthine jujur ​​katon kaya sing digawe saka plastik, lan katon ora bakal nandhang lara.

Tugas meksa 809 piso – mung bisa diolehake liwat episode 5, tumindak 1 perang pass

Tugas meksa 809 piso

Tugas Tugas 809 Knife minangka melee dhasar banget, sing ora kaget amarga saka episode 5, tumindak 1 perang pass. Iki nampilake desain ireng lan abu-abu lan agul-agul sing cukup gedhe.

Piso Komponit – Mung bisa diolehake liwat Babagan 7, Tumindak 1 perang Pass

Piso komposit

Episode 7, Tumindak 1 Knife Pass. Nanging, iku duwe desain sudut sing unik sing ora kasedhiya ing lading liyane.

Blade K / Tac – Mung bisa diolehake liwat Babagan 3, Tumindak 1 perang Pass

K / TAC Blade

K / TAC Peperangan pass episode 3, tumindak 1 Melee nampilake cemlorot kaya cairan sing pink kanthi agul-agul perak dawa. Katon padha karo agul-agul rgx 11z pro, dadi sampurna Budget RGX.

.Sys Melee – Mung bisa diolehake liwat Babagan 4, tumindak 3 perang pass

.Sys Melee

Babagan 4, Tumindak 3 Pertempuran Peperangan Melee nampilake desain ax kanthi rampung metalik lan cemlorot pinkish sing mlaku kabeh.

Pisau korea – mung bisa diolehake liwat episode 1, tumindak 1 perang pass

Foto kulit kulit piwulang korea Valorant

Pertempuran Pertempuran Peperangan Peperangan Paling Dhuwur. Ora ono rabi saka piso standar, duwe gagang ireng sing beda karo sawetara sudhut lan aksen kuning.

Kesimpulan

Power Fist negesake titik ndhuwur ing dhaptar kita kabeh lading Valorant. Ora ana sangsi manawa potongan teknologi arcade retro-game iki kanthi gaya lan gumun ngluwihi mbandhingake.

Kulit piso sing ora kasar iki ora mengaruhi urutane critane game, bentuk, utawa ora bisa ningkatake target. Penulis rangking dheweke adhedhasar kualitas estetika lan visual.

Apa piso favorit sampeyan kanggo nggunakake valorant? Komentar Down.