Bedane 7 paling gedhe ing antarane Warzone lan Warzone 2.0 | Tren Digital, Telpon Jajak Pendapat Ngomong Warzone 1 luwih akeh tinimbang Warzone 2 | Pcgamesn

Telpon Jajak Pendapat Tugas Ngomong Warzone 1 akeh, luwih apik tinimbang Warzone 2

Nyana ndeleng luwih akeh warzone 2 njiwet nalika pendhapa tanpa wates dadi luwih rinci ing postingan blog dev nalika semana minggu iki. Mangsa 2 diwiwiti tanggal 15 Februari.

Bedane 7 paling gedhe ing telpon tugas: Warzone lan Warzone 2.0

Yoseph Yaden

Kanthi diluncurake sing diantisipasi Telpon saka tugas: Warzone 2.0, Pemain wis miwiti ngeculake pengalaman Royale Battle Royale Battle. Asline Warzone wis cukup kompleks dhewe, lan Sequeline terus tren, kanthi mekanika anyar sing bakal mbingungake pemain sing paling darmabakti – paling ora. Nalika Warzone 2.0 dhasar padha karo sing padha karo sing sadurunge, nerangake karo owah-owahan sing kudu dingerteni.

  • Loanut
  • Ai lan benteng
  • Gulag
  • Rampokan
  • Piring Armor
  • Bunder gas bisa pisah
  • Tampilake Kolam 2 Barang liyane

Dhaptar prab├ędan ora ana pungkasane telas, nanging ing kene, kita bakal nyorot pangowahan sing paling apik ing antarane Warzone lan Warzone 2.0.

Loanut

Akeh kanggo relief masyarakat, lougingol tetep ing Warzone 2.0, Nanging dheweke bisa digunakake kanthi beda tinimbang sadurunge. Kita bakal nyilem spesifik liyane ing pandhuan sing kapisah, nanging sing utama sampeyan kudu ngerti yaiku sampeyan ora bisa tuku loading saka stasiun tuku maneh.

Nanging, sampeyan kudu ngrampungake benteng, sing mbutuhake pemain ngalahake AI lan ngrampungake objektif. Cara liya kanggo entuk gaman loadout yaiku kanggo nyekel siji saka tetes jagad, kaya sing asli Warzone. Nanging, ing game iki, ana jumlah tetes loadout sing katon (beda karo siji kanggo saben tim), lan yen wis dijupuk, dheweke wis apik. Iki tegese ora kabeh wong bakal bisa entuk loading saka acara dunya.

Ai lan benteng

Benteng ing Warzone 2.0

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Warzone 2.0 Fitur Ai mungsuh sing katon ing beteng. Iki katon ing lokasi acak ing sekitar peta lan diwatesi telung saben pertandhingan. Ora mung benteng ngemot mungsuh AI, nanging cara utama kanggo entuk loadout ing game anyar, dadi sampeyan pengin luwih kenal karo dheweke nalika muter.

Iki tegese sampeyan bakal nggunakake jumlah wektu sing gedhe banget, yaiku titik kanggo cicilan anyar.

Gulag

Gulag anyar ing Warzone 2.0

.0 Uga duwe Gulag anyar, lan pancen menarik. Tinimbang mbuwang pemain menyang pertempuran 1v1 kanggo kaslametan, Gulag anyar Fitur gelut 2v2. Ing njero, sampeyan dipasangake karo pemain acak sing uga tiwas (misale yen game kasebut cocog karo kanca-kanca, sing apik), dadi luwih apik kanggo wong-wong sing seneng kerja.

Sawise pirang-pirang wektu, yen ora ana tim wis diilangi, jailer (sing padha karo Juggernaut) metu, lan regu pertama kanggo njupuk mungsuh iki menang. Ana akeh variabel sing luwih akeh karo gulag anyar, nanging katon luwih pangapura, kanthi luwih akeh rasa dinamis. Mesthi kurang langsung tinimbang sadurunge, nanging pacu tetep cepet kaya biyen.

Rampokan

Sistem rolak kabeh wis entuk mrikso, lan nalika pemain ora seneng, nanging isih ana potensial khusus sawise sawetara njiwet. Bentenane utama yaiku para pemain duwe akses menyang nomer slot persediaan sing winates, ing bentuk tas ransel. Iki tegese sampeyan bakal nggunakake jumlah sing akeh nyusun barang ing tas ransel sampeyan dhewe, uga navigasi liwat tas ransel sing ngalahake musuh.

Sampeyan uga bakal nemokake tumindak kanggo milih barang dadi luwih alon tinimbang sadurunge, utamane nalika tas ransel mlaku metu saka kamar. Iki amarga sampeyan kudu ngganti barang kanggo nggawe ruangan kanggo sing anyar. Iki beda beda saka asline Warzone Sistem rolot, sing thanks Thanks kanggo desain sing gampang.

Piring Armor

Karakter nganggo waja ing Warzone 2.0

Aspek liyane persediaan sing nampa owah-owahan gedhe ing Warzone 2.0 Apa cara fungsi waja waja sampeyan. Ing asline Warzone, Sampeyan bisa ngetrapake telung waja waja ing wektu apa wae, lan duwe cadangan lima kanthi gawan (wolung yen sampeyan entuk satchel). Ing Warzone 2.0, Jumlah gerbang gerbang sing bisa ditrapake yaiku loro – sampeyan mung bisa nambah telung yen sampeyan ngumpulake Vest 3 Plate.

Iki tegese pemain asring mlebu perang kanthi mung rong piring, utamane ing wiwitan pertandhingan. Ketoke, owah-owahan iki sithik, nanging sampeyan ora pengin nglirwakake fitur anyar iki amarga bisa dadi bedane sing menang lan kelangan gunfight.

Bunder gas bisa pisah

Salah sawijining fitur anyar sing paling nyenengake Warzone 2.0 Apa cara kerja pungkasan. Ora ana maneh pemain mbatesi mung siji bunder pungkasan. Tinimbang, nganti telung bisa katon sajrone tahap pungkasan saka pertandhingan, sadurunge bali bebarengan ing mburi. Iki minangka owah-owahan monumental sing nambah pacuan lan meksa pemain supaya bisa bebarengan.

Elinga, bunderan gas ora mesthi dipisah, dadi priksa manawa sampeyan kudu menehi perhatian marang peta sampeyan minangka pertandhingan.

Kolam renang

Pulo cilik ing Al Mazrah ing Warzone 2.0

Owah-owahan sing gampang, durung penting yaiku implementasine ing Warzone 2.0. Sadurunge, sesambungan karo banyu apa wae ing dada sampeyan bakal langsung mateni sampeyan, sing asring ana pengalaman frustasi. Saiki, sampeyan bisa nglangi ing banyu gedhe ing peta Al Mazrah (utawa malah ngliwati prau!), nawakake luwih cara kanggo navigasi sakcedhake sampeyan.

Sing nggumunake, sampeyan isih bisa ngobong garang ing jero banyu, mula elinga yen sampeyan nggunakake mekanik anyar. Kajaba iku, banyu nyedhiyakake sithik saka mungsuh sing nembe nembak sampeyan ing dharatan, nanging sampeyan ora bisa dirawat nalika nglangi.

Telpon saka tugas: Warzone 2.0 kasedhiya saiki ing PlayStation 4, PS4, Xbox One, Xbox Serion X / s, PC, lan piranti seluler.

Rekomendasi Penyunting

  • Telpon saka tugas: perang perang modern modern trailer nggodha rusa Rusia
  • 6 Telpon saka tugas: Perubahan Warzone 5 minangka langkah ing arah sing bener
  • Telpon saka tugas: WARZONE DVS nuduhake rahasia desain saka peta Royale perang paling apik
  • Vondel minangka telpon paling apik: Peta Warzone lan ora cedhak

Telpon Jajak Pendapat Tugas Ngomong Warzone 1 akeh, luwih apik tinimbang Warzone 2

Potongan tugas tugas ujar manawa pamuter luwih seneng karo Warzone 1 liwat Warzone Pertempuran Royale 2, minangka Bunder Gosip babagan Modern Warfare 2.

Telpon Jajak Pendapat Ngomong WARZONE 1 luwih akeh tinimbang Warzone 2: Prajurit, Philip, Graves saka Tugas Perang Modern 2, nganggo ekspresi prihatin

Jajak pendapat telpon saka pemain tugas anyar nuduhake manawa Warzone asli sing dianggep minangka game perang Royale perang sing luwih apik, dibandhingake karo Warzone Tanpa wates 2 sing ngluncurake taun kepungkur. Kanthi gosip babagan COD 2023 lan tutugan saka perang modern, misale yen para penggemar tetep kurang saka warzone, sanajan musim rilis 2 rilase DRELLEAR lan tambahan mode DMZ.

Jajak pendapat sing dicekel karo mitra twit lan panggilan tugas saka bank Warzone Modern Warzone modern njaluk pemain cod sing dadi game sing disenengi, Warzone 1 utawa Warzone 2 utawa Warzone 2 utawa Warzone 2 utawa Warzone 2 utawa Warzone 2 utawa Warzone 2 utawa Warzone 2 utawa Warzone 2. Persecuty 68,161 wong wis nanggapi, kanthi 80% sing padha ujar luwih seneng karo perang asli luwih saka 2022 sequel.

Telpon Jajak Pendapat Tugas Ngomong Warzone 1 luwih akeh tinimbang Warzone 2: Potongan Twitter nuduhake telpon saka pemain tugas luwih seneng Warzone 1 kanggo warzone 2

Ing suntingan swara, Warzone Modern takon babagan pulo rebirth lan Verdansk, loro mode game favorit saka perang asli, sing ora bisa dimainake ing Warzone 1, Warzone Caldera. “Yen telpon saka tugas Re-ditambahake pulo rebirth lan Verdansk menyang Warzone 1, sampeyan bakal bali menyang WZ1 utawa tetep ing warzone 2?”Jajak pendapat. Kanthi 48,275 tanggapan, 83% wong sing ujar bakal bali menyang warzone pisanan.

Telpon Jajak Pendapat Ngomong WARZONE 1 Luwih akeh tinimbang Warzone 2: polling Twitter njaluk pemain apa dheweke bakal bali kanggo bali karo tugas perang 1

Dadi apa sing salah? Gerakan wis diganti akeh antarane Warzone 1 lan 2 – dene ing asline sampeyan bisa mbukak, Dodge, lan Slide batal Ultra kanthi cepet, ing urutan, sampeyan luwih alon-alon lan luwih akeh ngrampok dadi nutupi luwih angel. Ana uga masalah kanthi wektu kanggo mateni utawa tTK. Ing Warzone 1, sampeyan bisa nyerep karusakan luwih akeh, dene Warzone 2 ndeleng sampeyan dikirim menyang Gulag kanthi mung sawetara hits.

Al-Mazrah ora duwe wigati sing nyenengake utawa wilayah sing padha karo caldera utawa Verdansk, lan, sanajan wis diselemake wiwit diluncurake, sistem fussy asli lan sistem sing asli.

Akeh sistem ing Warzone 2 Rasa kaya sing dirancang kanggo entuk manfaat saka DMZ, mode ekstraksi kaya Tarkov sing ngrampungake Multiplayer Perang Multiplayer Modern. Tiwas lan gerakan sing luwih alon luwih apik luwih cocog ing mode game Premis kanggo ide “kabeh utawa ora ana sing saingan bedhil lan rampokan, kanthi nyurung asap, piso piso lan pertempuran rumangsa cocog. Nanging ing game Royale Pertempuran, ing ngendi sampeyan pengin seneng gelut gedhe lan pungkasane jarak, mung ngukum.

Bisa warzone 2 narik maneh? Kanthi COD 2023 dilaporake terus-terusan saka perang perang modern 2, duweni cara ‘Modern Warfare 3,’ misale jek manawa overhaul transformatif menyang Warzone bakal enggal teka. Luwih kamungkinan minangka seri njiwet lan dandan sajrone sawetara taun sabanjure. Mungkin, sawijining dina, Warzone 2 bakal dadi game sing dikarepake.

Entuk bedhil warzon 2 paling apik kanggo musim 2 reloaded. Sampeyan uga pengin Warzone 2 LoadZone paling apik, lan uga kabeh info babagan cara entuk Warzone 2 tetes twitch, kanggo tas sawetara gear ekstra.

Ed Smith sadurunge saka Edge, Wakil, lan Polygon, Ed Gabung PCGAMESN ing 2022. Dheweke nindakake kabeh warta, utamane fallout, setengah urip, lan counter-strike 2.

Telpon saka tugas: Warzone 2 alon-alon mundur menyang warzone 1

Pendhapa Tanpa wates yaiku mbatalake owah-owahan perang utama ing tawaran kanggo menang pemain bali.

warzone 2.0

(Kredit gambar: Blizzard aktif)

Tanpa wates pendhapa lagi ngencengi backspace ing sawetara owah-owahan sing paling menarik sing digawe kanggo nelpon tugas: Warzone 2. Miwiti ing musim 2, pangaturan utama menyang GULAG, Sistem Loot, lan Ekonomi Game bakal muter maneh babagan cara kerja ing Warzone 1.

Pancen ora biasa kanggo Warzone 2 supaya kelangan fitur sing nggawe unjone saka asli supaya sawise diluncurake, nanging kanggo sawetara pemain Warzone sing ora percaya, warta kasebut lega. Gosip lancip saka pamuter sing ora bisa digunakake ing mangsa musim semi wis cepet-cepet nyegat narasi sing Warzone 2 yaiku mati, sanajan kasunyatane tetep dimainake dening atusan ewu. Dipuntedahaken wektu tundha rong minggu ing 2 minggu, musim 1 nganyari, lan kacilakan sing ora bisa diimbangi wiwit Nopember, sudhut telpon sing paling gedhe kanggo miwiti Pertempuran Royale.

Bisa uga ing tawaran kanggo menang maneh suara-swara sing ora jelas iki, Warzone 2 alon-alon bali menyang warzone 1 ing pirang-pirang cara sing penting. Owah-owahan gedhe pisanan wulan kepungkur, nalika pendhapa tanpa wates ditambahake tetes looko bali menyang stasiun tuku, mbalikke salah sawijining keputusan Meta Dramatis Sequel. Tanpa wates Ward wis ngenteni minggu kepungkur ngumumake owah-owahan sing luwih direncanakake ing Twitter.

Mangkene sorotan nganti saiki:

  • Loadout bali ing stasiun tuku (urip)
  • Loot bakal maneh metu saka badan lan lungguh ing lemah (musim 2)
  • Gulag bakal bali menyang perang 1v1 tinimbang 2v2 (Musim 2)

Ketoke Ward Warden durung rampung, uga. “Kita bakal nuduhake rincian liyane babagan Warzone 2.0 pangowahan ing blog studio minggu iki, “siji Tweet maca.

Nalika warzone 2 adoh saka game sing wis mati, pengawasan kanggo nggodha owah-owahan khusus ing Twitter, lan menehi kesan yen ora nyoba luwih dhisik babagan sentimen negatif kasebut. Nalika aku adoh saka pemain Wangzone sing darmabakti, aku rada kuciwa kanggo ndeleng sawetara njiwet paling cerdas Warzone 2 bakal enggal. Aku luwih seneng Gulag 2v2 kanggo persamaan modern kanggo modern Modern Warfare 2019 mode sing inspirasi ide gulag ing papan pisanan-gunfight.

Nyana ndeleng luwih akeh warzone 2 njiwet nalika pendhapa tanpa wates dadi luwih rinci ing postingan blog dev nalika semana minggu iki. Mangsa 2 diwiwiti tanggal 15 Februari.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.