Ascendant | Pangkangka Valoranti Valoranti | Valorfeed, kabeh kanggo ngerti babagan peringkat Ascendant ing Valorant – Dot Esports

Kabeh kanggo ngerti babagan rangking Ascendant ing Valorant

Ikon Ascendant nderek gaya sing padha kanggo rangking liyane kanthi nambah detail minangka pemain menek liwat undakan. Sing luwih dhisik padha karo permata ijo sing ngubengi wates abu-abu, undakan nomer loro nambah rong bintang lan wates ing sisih ndhuwur lan gem. Formulir pungkasan nambah lintang ing tengah permata persis kaya lambang liyane sing ditampilake.

Ascendant | Pandhangan Valoranti

Pangkat Ascendant

Apa pangkat ascendant ing Valorant? Kepiye carane njaluk? Priksa iki & ngerteni!

Pangkat Ascendant

Pangkalan Valorarta Ascendant

Ascendant minangka rangking paling dhuwur ing sistem sing paling valoratif. Iku rangking terkenal paling anyar, kanthi tujuan kanggo luwih akeh distribusi pamuter. Ditambahake ing taun 2022, lan umpan balik biasane positif amarga nggawe game rangking sing luwih dhuwur sethithik luwih seimbang.

Urutan Rasio Jumlah pemain
Ascendant 1 2.4% 45,216
Ascendant 2 1.6% 30,594
Ascendant 3 1.1% 20,708
Total ascendants 5.1% 96,518

Ngelingi kasunyatan manawa sawetara utawa umume pemain kasebut ana inten utawa abadi sadurunge, Riot bisa uga nindakake tugas sing apik kanggo nggawe ndhuwur% pemain lan nggawe game luwih seimbang.

Kepiye rangking ascendant ing Valorant?

Stats-wicaksana, yen sampeyan wis entuk rangking iki kanggo bangga karo awake dhewe. Sampeyan wis nguwasani dhasar sing penting, sampeyan duwe keahlian mekanik sing apik ing babagan refleks, gerakan, lan target. Nanging, ora prayoga saiki ora cukup, lan sebabe kekancan, sanajan dianggep apik banget ing game kasebut, ora ana ing level “Pro”.

Yen sampeyan munggah lan ngrencanakake menyang Pro, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan duwe alasan lan pangkal kanggo mbenerake lakune, nanging sampeyan isih duwe kurva sing luwih apik ing ngarep sampeyan.

Kyedae Ascendant

Cara njaluk rangking Ascendant ing Valorant

Kanggo entuk rangking Ascendant, sampeyan kudu ngerti kepiye sabuk sing paling penting. Rangking kasebut rata-rata rata-rata lan pemain bisa ngerti babagan game lan dinamika tim. Faktor liyane yaiku katrampilan mekanik, tegese refleks, gerakan, lan target / njupuk uga ing level sing cukup prayoga.

Skills mekanik bisa ditingkatake kanthi muter kanthi rutin nanging kanthi fokus fokus ing ningkatake. Nonton lan sinau babagan carane wong luwih apik tinimbang sampeyan (pangkat sing luwih dhuwur), lan gerakan lan taktik sing digunakake yaiku yen sampeyan pengin nambah.

  • Yen sampeyan bakal nonton lan sinau saka sing seneng karo Tenz & Shahzam ing Twitch – Entuk dhewe 30 dina saka Amazon Perdana gratis gratis, lan entuk subs sing gratis kanggo streamer favorit sampeyan kanthi gratis!

Pungkasane, sampeyan kudu sinau babagan cara muter ing tim, amarga sampeyan pengin kanggo nggawa game, Valorant digawe minangka game tim, lan paling apik main dadi siji. Dadi, kepala, ora ana sing ngunci insta, lan fokus kanggo entuk rangking beracun sing ijo kasebut.

Kepiye cara metu saka rangking Ascendant ing Valorant

Ascendant ke Fivertal Rank

Dadi sampeyan wis tekan rangking ijo lan sampeyan luwe luwih akeh, gedhe! Sampeyan saiki bakal kudu nggunakake luwih jero lan nambah game sakabehe kanggo menyang tahap sabanjure, yaiku pangkat sing suci.

Kita bakal ngethok cekak, lan fokus ing bagean sing paling penting kanggo nambah:

  • Ngerti peran sampeyan ing game kasebut, lan nindakake!

Yen sampeyan lagi ngrokok, sampeyan kudu sinau kabeh ngrokok sing apik lan dadi kreatif. Yen sampeyan minangka pemula sing metu karo wong-wong ing sekitar situs kasebut menehi tim ndhuwur nalika nindakake entri.

Duelists kudu cetha lan tepat ing keterlate lan claket 1v3s. Sampeyan minangka jinis dhukungan lan pengin mimpin tim kanggo kamenangan? Nambah callouts, lan swara sampeyan pengin ngrungokake lan dipimpin saka.

10 Valorant Pro Pro ndeleng Galeri

  • Nambah saben aspek saka game sampeyan!

Dadi abadi tegese ora ana kamar kanggo kesalahan, lan sampeyan kudu menehi perhatian sanajan rincian sing paling cilik lan nambah barang-barang cilik sing sampeyan pikir ora penting.

  • Muter kanthi tujuan

Muter game sampeyan ora mbuwang wektu lan Feed ego, nanging muter menang lan luwih apik tinimbang liyane. Yen sampeyan fokus ing awake dhewe, lan tujuan menang paling akeh game sampeyan, sampeyan kudu njaga ego dhewe lan tumindak kanggo menang game.

Iki bakal kabeh kanggo artikel iki sing migunani. Muga-muga sampeyan apik kanggo leluhure lelakon sampeyan menyang Ascendant lan kita ngarep-arep bisa ndeleng Medal Green ing profil sampeyan.

Valorfeedig3

Artikel iki ngemot Afiliasi kaya sing dituduhake lambang Kr├ęta Blanja. Waca artikel kanthi tliti sadurunge ngeklik tautan apa wae.

Kabeh kanggo ngerti babagan rangking Ascendant ing Valorant

Pemain saiki duwe pangkat anyar kanggo nggayuh sadurunge ngengingi immortal.

Gambar liwat game riot

Valorant Babagan Limang Bakal Ngenalake Rangking Anyar ing antarane Inten Lan Abadi sing Judul Ascendant.

Pangkat Ascendant dicethakake sajrone pangembang live stream ing ngarep rilis lima lan bakal nggawe baji ing antarane tilas rangking Elo High. Game Riot wis nyoba nyetel peringkat ing sisih ndhuwur tangga karo Leaderboards lan mindhah pangkat abadi saka duwe undakan supaya ora duwe undakan kanggo ndandani distribusi.

Ukuran paling anyar iki bakal nyoba ngimbangi rangking ing sisih ndhuwur kanthi nambah telung tiar anyar antarane inten lan abadi.

Kaya rangking ngisor, Ascendant bakal duwe telung undhak-undhakan: Ascendant siji, Ascendant loro, lan Ascendant Three. Nalika pamuter minggat saka Ascendant Three, banjur bakal pindhah menyang abadi lan bisa menek kanggo sumunar saka ing kono.

Ikon Ascendant nderek gaya sing padha kanggo rangking liyane kanthi nambah detail minangka pemain menek liwat undakan. Sing luwih dhisik padha karo permata ijo sing ngubengi wates abu-abu, undakan nomer loro nambah rong bintang lan wates ing sisih ndhuwur lan gem. Formulir pungkasan nambah lintang ing tengah permata persis kaya lambang liyane sing ditampilake.

Kanggo penempatan anyar, pemain saiki bisa diselehake kanthi dhuwur, sing saiki wis ngganti penempatan sing paling dhuwur sing sadurunge berlian. Kajaba iku, pemain sing ascendant bakal duwe watesan klompok anyar kanggo 5 tumpukan, tegese pemain kudu ana ing telung rangking sing kudu dienggo bebarengan.

MMR uga bakal pindhah menyang Valorant Para pemain nyurung rangking masing-masing saiki yen Aspendant wis ditambahake menyang tangga. Tujuane yaiku nyurung pemain sing macet ing tembaga lan salaka munggah nalika misahake katrampilan antarane immortal lan luwih dhuwur saka rangking.

Siswa kuliah nulis babagan kabeh barang game.