Ark: Survival Evolved Roadmap 2023 – Season Conquest 5, | Gamewatcher, Season Conquest 4 ana ing kene!

Conquest Season 4 ana ing kene

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap, ketik Ing kene.

Ark: Survival Evolved Roadmap 2023 – Season Conquest 5, owah-owahan modi, munggah lan sotf

Ark: Survival Evolved Roadmap 2023 - Season Conquest 5, owah-owahan modi, munggah lan sotf

Publisher lan Developer Studio Wildcard wis ngumumake Ark: Survival evolusi 2023 roadmap, Nyorot konten lan owah-owahan sing luwih signifikan teka ing game kaslametané.

kaca ing endi iklan kudu katon ->
kaca ing endi iklan kudu katon ->

Ark: Survival Evolved’s 2023 RoadMap unsur penting yaiku memuni generasi sabanjure sing diarani Ark: Survival munggah, sing dikembangake nggunakake mesin iReal 5.

Ark: Survival Evolved 2023 Roadmap

Ark: Survival Evolved Roadmap 2023 - Season Conquest 5, owah-owahan modi, munggah lan sotf

Ark: Survival Evolved Roadmap 2023 - Season Conquest 5, owah-owahan modi, munggah lan sotf

Ark: Survival ascended dijadwalake dibebasake ing PC, Xbox seri X / s, lan PS5 ing pungkasan Agustus 2023. Penawaran dhasar kalebu pulo, kaslametan sing paling apik, lan peta DLC non-Canon, sing bakal ditambahake sajrone wektu.

Pangguna PC lan Xbox S / X mung bisa tuku Remaster liwat bundle Ark respawned, sing regane $ 49.99 utawa padha karo regional lan kalebu loro Ark: Survival munggah lan Ark 2, tequel sing diantisipasi.

Pangguna PS5 bakal, tinimbang, bisa ndarbeni Ark: Survival munggah minangka produk mandiri, nalika diluncurake ing Agustus 2023, kanthi rega $ 39.99 utawa setara regional sampeyan.

Ark: Bungkus ekspansi sing ana ingsun bakal didol kanthi kapisah ing kabeh platform, menehi tandha langkah-langkah sabanjure ing Ark: Survival Evolved’s Filmap.

Pass pass panjelajah regane $ 19.99 utawa setara karo regional, kalebu bumi sing ditanduri, Aberrasi (Q4 2023), lan punah (Q1 2024) ekspansi.

Genesis Pass Enggo bareng rega sing padha, nggawa Genesis Bagean 1 (Q1 2024) lan Partis Dawargane Part 2 (Q2 2024).

Ark: Survival munggah uga entuk bungkus kanonik DLC ing Q4 2023, sing nambah papat makhluk anyar.

Moding salib-platform uga direncanakake kanggo remaster, kanthi kolaborasi karo overwolf, kalebu dhukungan kanggo mod premium sing dibayar sing regane pilihan ditemtokake dening penulis.

Slamet paling apik uga ana ing Ark: Survival Evolved’s 2023 Roadmap, amarga bakal digabungake minangka mode game sing didhukung kanthi kapisah menyang remaster.

Bakal duwe tim darmabakti dhewe “Sing bakal terus nggarap owah-owahan game liyane, dandan mekanik, kualitas urip, peta, lan pangaturan imbangan.”

Versi sing dirombak dhisikan bakal bisa ndeleng manawa mesin ora nyata 5, entuk antrian matchmaking, lobbies lokal, macem-macem bug, lan liya-liyane.

Ark: Survival Konten Akhir sing diancing wis dijadwal Juni, menehi tandha ulang taun kaping 8. Server resmi, primitif +, layar pamisah, lan peta sing wis digawe kanthi proseser ora bakal didhukung maneh kanggo game asli sing ditindakake kanthi wulan Agustus.

Sadurunge kedadeyan, nanging musim conquest 5 wis diwiwiti tanggal 25 April. Server PVP klasik bakal dibuwang ing dina sing padha. Mangkene rincian khusus sing ana gandhengane karo musim anyar.

    Entuk, taming, kumpul wis digedhekake dibandhingake server resmi standar (3X)

Sampeyan bisa maca liyane babagan Ark: Survival Evolved’s’s’s’s AVOLVEVAL EVOLVEVIVE 2023 ing postingan UTAWA.

Ing warta liyane sing gegandhengan karo Ark, game kapindho ing seri kasebut ngalami wektu tundha sing signifikan, meksa diluncurake saka 2023.

Terus nganyari ing warta game PC paling anyar miturut gamewatcher ing Twitter, mriksa video ing YouTube, lan menehi kita ing Facebook . Kita bisa uga kalebu link menyang toko afiliasi, sing menehi komisi cilik yen sampeyan tuku apa-apa liwat dheweke. Matur suwun.

Babagan Bogdan Robert MateŇü

Yen ora nggawe kopi utawa debat topik sing serius karo kucing, sampeyan bakal nemokake aku main game utawa nulis babagan dheweke.

Conquest Season 4 ana ing kene!

Game siput yaiku ngenalake server penaklukan kanggo musim anyar. Kanggo wiwitan, musim klasik ing PVP klasik bakal mungkasi lan server bakal dicopot sakcepete sadurunge penaklukan anyar diwiwiti tanggal 12 Juni.

Mangkene sawetara rincian babagan musim anyar:

  • Entuk Gain, Taming lan kumpul wis tripled dibandhingake server resmi standar (3X).
  • Breeding, Hatching and Rasing tarif wis tripled dibandhingake server resmi standar (3X).
  • Suku disetel maksimal 25 pemain.
  • Alliance Tribal dipateni, sanajan paketan informal diidini.
  • Server duwe jumlah maksimal 100 pemain.
  • Mung peta fjordur bakal kasedhiya wiwitan ing 13 server lan 13 server.
  • Kabeh peta liyane kajaba Gen1 & 2 lan kapunahan bakal kasedhiya sawise 90 dina.

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap, ketik Ing kene.

Tulis komentar sampeyan:

Apa sampeyan seneng?

Game siput yaiku ngenalake server penaklukan kanggo musim anyar. Kanggo wiwitan, musim klasik ing PVP klasik bakal mungkasi lan server bakal dicopot sakcepete sadurunge penaklukan anyar diwiwiti tanggal 12 Juni.

Mangkene sawetara rincian babagan musim anyar:

  • Entuk Gain, Taming lan kumpul wis tripled dibandhingake server resmi standar (3X).
  • Breeding, Hatching and Rasing tarif wis tripled dibandhingake server resmi standar (3X).
  • Suku disetel maksimal 25 pemain.
  • Alliance Tribal dipateni, sanajan paketan informal diidini.
  • Server duwe jumlah maksimal 100 pemain.
  • Mung peta fjordur bakal kasedhiya wiwitan ing 13 server lan 13 server.
  • Kabeh peta liyane kajaba Gen1 & 2 lan kapunahan bakal kasedhiya sawise 90 dina.

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap, ketik Ing kene.

Ngenalake Sequest Season 4!

Penakliti panyerepan ditepungi maneh kanggo musim anyar kanthi game keong kanggo nyepak samubarang, musim PvP klasik saiki bakal rampung lan server bakal disapu Ora suwe sadurunge penaklukan anyar diwiwiti 12 Juni ing 10am Pasifik .

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian musim anyar!

newseason.png

  • Entuk, taming, kumpul wis digedhekake dibandhingake server resmi standar (3X)
  • Breeding, Hatching, lan Nimbulake tarif wis tripled dibandhingake server resmi standar (3X)
  • Suku disetel kanggo 25 pemain maksimal
  • Alliance suku ora diaktifake, sanajan paketan ora resmi diidini
  • Server duwe count pemain maksimal 100
  • Mung peta fjordur bakal kasedhiya wiwitan ing 13 server lan 13 Server EU.
  • Kabeh peta liyane ora kalebu Gen1 & 2 lan kapunahan bakal kasedhiya sawise 90 dina.
  • TEK INGGRIS / ITEM / ITEMION TEMPLE bakal kasedhiya ing Rilis FJordur awal. Luwih akeh kasedhiya sawise 90 dina nalika peta liyane ora dikunci:
    • Tek hatchframe
    • Lawang tek
    • TEK Yayasan
    • Tek Ladder
    • Tekar Tek
    • Tek ramp
    • Tek trapdoor
    • Tek tembok
    • TEK Doorframe
    • TEK WINDOWFRAME
    • Jendela Tek
    • Tembok tek kiwa kiwa
    • Sloped tembok teks tengen
    • Tek Tep
    • Gendheng tek
    • TEK Railing
    • Yayasan Tek Pager
    • Tekrator TEK
    • Tek Trough
    • Tekeporter tek
    • Saddo Megalodon Tek
    • Kothak vakum
    • Kompartemen vakum Moonpool
    • Kamar kloning
    • Tapejara Tekddle
    • Dhukungan pager
    • Tembok Tek Gedhe
    • Tek tangga
    • Langit-langit Tek Teiling
    • Yayasan Tek Triangle
    • Atap Tekangle
    • Replicator tek
    • TEK Transmitter
    • Tek Forfideld
    • Gapura Dinosaur Tek
    • Gerbang Tek Ghemoth
    • Gateway Tekosaur TEK
    • Gateway Teknologi Behemoth
    • Tek Catwalk
    • Ceiling Tek
    • Boots Tek
    • Leggings tek
    • TEK Chestpiece
    • Helem tek
    • Tek Gauntlet
    • Tek bedhil
    • Tek Grenade
    • Tekret
    • Rex tek pelana
    • Panyimpen darmabakti TEK
    • Lawang pindho tek
    • TEK Ganda Doorframe
    • TEK Pedhang