Ark Cidra Urip Kanthi Ark Survival Prentah berkembang | Gamesradar, Ark Cidra | Dhaptar Kode lengkap & Carane ngapusi ing Survival Evolusi | Kaping radio

Ark Cidra: Dhaptar lengkap kode & cara ngapusi ing slamet berkembang

Iku game sampeyan, supaya sampeyan bisa ngilangi aturan sing cocog. Nanging, ana atusan kode, saengga sampeyan kudu ngerti babagan mbisakake Cidra ing Ark: Survival ngalami.

Ark Cidra tetep urip kanthi Ark Survival Evolved

Ark Cidra nyedhiyakake lengkap trabasan lan mupangat sing bakal nambah kasempatan kanggo slamet, amarga sampeyan njelajah jagad kebak dinosaurus lan ancaman liyane sing bisa sampeyan kanthi ngelingake sethithik. . Kanthi gampang, akeh cheats Ark sing kasedhiya kompatibel karo PC, PS4, lan Xbox siji, kalebu klasik kayata mode dewa lan barang-barang bisa ditindakake kanthi gampang. Apa sampeyan nyoba nggawe sawetara proses sing luwih rumit utawa mung muter-muter, ing kene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kabeh slamet ark sing diresiki.

Cara Ngaktifake Cidra Ark

Kanggo mbukak console lan ketik printah konsol Ark iki, sampeyan kudu menet tombol utawa kombinasi tombol:

* PC – Tab Tab (uga bisa digunakake yen nggunakake keyboard lan mouse ing konsol)

* PS4 – L1, R1, alun, lan segitiga (ing menu ngaso)

* Xbox siji – Lb, rb, x, lan y (ing menu ngaso)

Iki banjur bakal menehi bar teks cilik kanggo ngetik Cidra Ark sing pengin digunakake. Yen wis rampung, menet kombinasi tombol utawa tombol sing padha maneh kanggo nutup console.

Cidra iki kudu bisa digunakake ‘minangka’ ing pamuter siji, nanging kanthi pirang-pirang sampeyan kudu input Kanthi sandhi admin dhisik, lan bisa uga kudu ater-ater admincheat . Kita wis ndhaptar apa sing dianggep minangka cidra Ark sing paling migunani ing ngisor iki, kanthi printah console sing ora wani ora sensitif.

Ark Cidra kanggo pamuter konsol printah

Pengeran – Togel God Allah, ngalangi kabeh rusak saka lemut lemas
Infinitestats – Isi kesehatan, stamina, oksigen, panganan, lan banyu
Gmbuff – Gabungan efek Gusti lan infinititiks kanthi nilai pengalaman tambahan
EneminInvisible – Saben titah bakal ninggalake sampeyan dhewe, sanajan sampeyan nyerang
NoweMelone – Gabungke dewa, infinitestats, lan efek enemyinvidible

Pangowahan [Nilai]
Mabur – Karakter sampeyan bisa mabur
Memedi – Watak sampeyan bisa ngliwati obyek (ora ana mode klip)
Mlaku – Mbatalake efek mabur lan / utawa hantu

Teleport – Mindhah sampeyan terus nganti sampeyan tabrakan karo obyek utawa terrain
TeleportPlayeridome [PlayerID] – Mindhah pamuter sing ditemtokake kanggo sampeyan
TeleportlayernamEnamEnome [PlayenName] – Mindhah pamuter sing ditemtokake kanggo sampeyan
TeleportToPlayer [dimainakid] – Mindhah karakter sampeyan menyang pamuter sing ditemtokake
TeleportToPlayername [PlayerName] – Mindhah sampeyan menyang pamuter sing ditemtokake
Tpcoords [Lat] [Lon] [Altitude] – Mindhah karakter menyang lokasi GPS sing wis ditemtokake. Waca dhaptar lengkap saka koordinat Ark kanggo informasi luwih lengkap

Menehivreativemode – Nyetel sampeyan ing mode kreatif
Waca rangkeng- – Ngatur pamuter target ing mode kreatif
Waca singaporePloplayer [Playid] – Ngatur pamuter sing ditemtokake ing mode kreatif

Nalika ing mode kreatif, pemain ora duwe watesan bobot utawa nyiptakake, kerajinan cepet, kabeh anina ora dikunci, efek dewa lan infinitets ditrapake, lan liya-liyane

Ark Cidra menyang Dinosaurus lan Tame

Dotame – Tame dinosaurus sing ditargetake, yen bisa diremehake
Forstetame – Tame Dinosaurus Target, sing bisa ditunggangi tanpa pelana
Forsetameaoe [Radius] – Tame kabeh dinosaurus ing radius sing ditemtokake, default = 2000

Summon [jinis] – Spawn titah sing ditemtokake menyang lokasi sampeyan
Summisted [Tipe] – Spawn titah sing wis ditemtokake ing lokasi sampeyan
GMSummon [“Tipe”] [Tingkat] – Menehi titah titah saka level set
Menehi [Tier] [jumlah] – Sumber Dinos Dinos karo Saddles

Kanggo [Ketik] Pilihan, waca dhaptar lengkap saka ID Ark Creat Cheeds, lan [Tier] Setelan kudu dadi salah sawijining pilihan ing ngisor iki:
0 – Raptor, dio, trike
1 – Raptor, Carnotaurus, Thylacoleo
2 – Rex, Spino, Parcer, Therizinosaur
3 – REX normal, rex karo teksa teksa, Daeodon, Yutyrannus, therizinosaur
Flyers – Pteranodon, Tapejara karo Tek Saddle, Arentravis, Quetzal
Mek – Mek karo m.S.C.M., Mek karo m.R.L.M., Mek karo m.D.S.M., Unsur kanggo saben
Siegemek – Mek karo m.S..M., Unsur, Cannon Shell
MissLemek – Mek karo m.R.L.., Unsur, roket polong
Shieldmek – Mek karo m.D.S.M., Unsur
Argent – Arentavis
Punah – ENGECER, Gasbags, Salju Owl, Gacha, Managarmr, Velonasaur

Forscepoop – Meksa dinosaurus sing ditunggangi utawa target kanggo poop

Ark Cidra menyang senjata, waja, lan barang, lan barang

Menehi gaweyan [undakan] [Quality] – Sampeyan kabeh gaman ing undakan sing ditemtokake

Gegaman [Tier] minangka setelan sing dibutuhake lan kudu dadi salah sawijining nomer ing ngisor iki:
0 – Bow, Pike, Spear, Bola (Primitif)
1 – Rifle Assault, Shotgun, Gangguan Longneck, Pedhang, Grenade (Dasar)
2 – Gandhewaan senyawa, bedhil sniper digawe, peluncur roket, C4 diisi (maju)
3

Gegaman [Quality] is setelan opsional lan bisa dadi nomer saka 0 nganti 20 utawa salah sawijining:
Primitif, ramshackle, magang, perjalanan, masterctor, ascendant, alpha

CejoSmorset [undakan] [Quality] – Sampeyan wis nggawe waja sing lengkap ing undakan lan kualitas sing ditemtokake banjur padha karo

Armor [Tier] minangka setelan sing dibutuhake lan kudu dadi salah siji ing ngisor iki:
0 (utawa kain), 1 (utawa chitin), 2 (utawa logam utawa flak), 3 (utawa tek), ndhelikake, wulu, ghillie, rerusuh

Armor [Quality] minangka setelan sing dibutuhake lan bisa dadi nomer saka 0 nganti 20 utawa salah sawijining:
Primitif, ramshackle, magang, perjalanan, masterctor, ascendant, alpha

Menjawab [Tier]

Item [Tier] minangka setelan sing dibutuhake lan kudu dadi salah sawijining pilihan ing ngisor iki:
– 90 daging sing wis masak, 200 stimberry, 2 banyu
1 – 2 jarong banyu, 200 stimberry, 90 daging sing wis masak, 100 bir medis
2 – 100 Brew Kedokteran, 100 Tenaga Brew 100, 100 Duduh kaldu kaktus, 60 daging sing dimasak, 2 kantin
3 – 5 Shadow Steak, 5 enduro bintik, 5 fokal chili, 5 lazarus chowder, 100 unbruk medis, 100 energi becoh, 100 duduh kaldu, 90 cacat
Panganan – 30 Daging Daging Jerky, 30 Perdana Daging
Banyu – 1 kantin olahan
Brews – 100 Brew Kesehatan, 100 Tenaga Kerja

Nyerah – Udud 50 unit saben sumber menyang persediaan sampeyan

Sampeyan uga bisa nggunakake printah ing ngisor iki kanggo mbuwang barang tartamtu kanggo sampeyan dhewe utawa pemain liyane.

Wali [Blueprintpath] [kuantitas] [Kualitas] [forsclueprint]
Giveitemnum [itemnum] [kuantitas] [Kualitas] [forsclueprint]

WavTointemToPlayer [PlayerID] [BluePrintPath] [kuantitas] [Kualitas] [forscblueprint]
WavTemnomploplayer [PlayerID] [itemnum] [kuantitas] [Kualitas] [forceblueprint]

Ing prentah-prentah kasebut, [Kuantitas] Apa jumlah item sing ditambahake, [Quality] minangka pilihan saka dhaptar ing ndhuwur kanggo senjata lan waja, lan [Forceblueprint] salah siji utawa Bener kanggo nambah blueprint, utawa 0 utawa Salah kanggo nambah item kasebut

Menehi – Mbukak kunci Kabeh Resep Masak
Menehi giveengramstekonly – Mbukak kunci kabeh teksh
Menehi [jumlah] – Menehi jumlah sing dijaluk saben pewarna

Ark Cidra kanggo efek cuaca

CE [Tipe] – Miwiti utawa mungkasi efek cuaca sing dipilih, saka dhaptar ing ngisor iki:

Pulo:

Bumi Scorched:
Start_Superheat, stop_superheat, start_sandsterm, stop_sandstorm, start_electricalstorm, stop_electricalstorm, start_rain, stop_rain

Ragnarok:
“Miwiti udan”, “mandheg”, “Mulai Electricalstor”, “Stop Electricstalm”, “miwiti Sandstorm”, “Mungkasi Sandstorm”, “Stop Superheat”, Start_Volcano

Aberrasi:
Startquake, Stopquake

Kapuning:
“Mulai Meteors”

Valguero:
SpawnrainBow, testnorthernlights1

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Potret layar saka Ark: Survival wis evolusi

Nalika sampeyan nunggu tequel vin diesel, Ark asli: Survival wis evolusi isih bisa diputer lan bali maneh, utamane yen sampeyan nggunakake Kode ngapusi game.

Cidra paling apik ing Ark bakal ngganti game kanthi nyenengake, waacky, lan migunani. Kanthi Kode kanggo efek cuaca, barang spawning lan malah teleportasi, ana akeh cara sing bisa ngowahi wektu sing digunakake ing game; manawa Gusti Allah ngapusi bisa uga ana gandhengane.

Maca kanggo ngerteni cara nggunakake Cidra ing Ark: Survival wisvived lan kanggo dhaptar lengkap kode ngapusi lan printah konsol. Wektu kanggo ngapusi lan dinosaurus sing paling apik saiki.

Cara Nggunakake Cidra ing Ark Survival ngalami

Kanggo nggunakake Cidra ing Ark: Survival wis evolusi, sampeyan kudu Bukak printah layar konsol lan input game. Sampeyan bakal mbukak layar konsol kanthi mencet tombol (mouse lan keyboard Tab), lb, rb, x, lan ybox), utawa l1, lan segitiga (ing PlayStation).

Sawise sampeyan mbukak layar konsol, sampeyan kudu input printah konsol kanggo ngaktifake ngapusi (penet ENTER kanggo ngaktifake). Sampeyan kudu eling yen sawetara cidra ora bakal bisa digunakake sadurunge sampeyan ngetik “ngaktifake” supaya disaranake sampeyan ngaktifake sing diwiwiti. Tembung sandhi bakal ana sandhi admin.

Sampeyan uga kudu nyathet yen sawetara cidra liyane ing Multiplayer mung bakal bisa digunakake yen sampeyan wis nambah “admincheat” minangka ater-ater kanggo prentah kanggo konsol sing pengin diuripake. Nanging, sanajan kabeh ngapusi kudu kerja tanpa ater-ater utawa printah sing bisa diaktifake. Mung ngetik, penet Enter, lan bakal diaktifake.

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

Dhaptar Kode Ark Survival Evolusi lan Prentah Konsol

Dhaptar kode lengkap lan printah celipis ing Ark: Survival evolusi kaya ing ngisor iki (kode lan printah ora sensitif banget, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan huruf kapital).

Pangowahan : Sampeyan bisa ngganti ukuran karakter sampeyan. Nilai gawan yaiku 1, saengga nggunakake nomer sing luwih cilik kanggo nyilikake lan nomer sing luwih gedhe tuwuh luwih gedhe.

EnemInvisile: .

Fly: Sampeyan bisa mabur. Gunakake ‘Walk’ kanggo mateni.

Ghost: Ngaktifake mode klip. Gunakake ‘Walk’ kanggo mateni.

Pengeran: Ngaktifake mode God, ing ngendi sampeyan ora bakal ngrusak (nanging isih bisa lemas).

Gmbuff: Mode Allah lan statistik tanpa wates ditambah sawetara pengalaman tambahan kanggo langkah sing apik.

Infinitestats: Cepet ngisi kesehatan, stamina, oksigen, panganan, lan banyu.

Waca: Perlindhungan Ultimate karo mode dewa, statistik tanpa wates lan mungsuh ora katon kabeh diaktifake.

Menehi wivcreativemode: Panggonan ing mode kreatif (mateni larangan bobot, ngidini sampeyan mabur, ngaktifake mode Dewa lan statistik tanpa wates, mbusak saben engram).

Waca liyane: Ngaktifake mode kreatif kanggo pamuter sing sampeyan target.

Ngaktifake mode kreatif kanggo pamuter sing dipilih kanthi input pamuter.

Menehi gaji: Cepet Mbukak kunci Saben Resep Masak.

Waca sing Menehi sampeyan saben tek ing engram.

Wangsulan: Menehi sawetara pewarna.

Catrima: Cepet Mbukak kunci Setel waja ing tingkat sing dipilih lan kualitas sing dipilih lan queupsi.

Menehi hadiah: Cepet Mbukak Saben Senjata Tier Sing Ditampa.

  • Ketik primitif, dhasar, Advanced, utawa Tek Kanggo Senjata Tier.
  • Kanggo kualitas, gunakake istilah sing padha kaya sing ditemokake ing set Armor Cheat.

Menjung: Cepet mbukak kabeh barang ing undakan sing dipilih.

  • Ketik 0 (Daging masak, stimberry, lan banyu), 1 (banyu banyu, stimberry, daging masak, lan bir medis), 2 (Brew Kedokteran, Tenem Brew, Duduh kaldu kaktus, daging masak jeruh, lan canteens), 3 (Shadow Steak, Stew Enduro, Fokal Chili, Bir Lazarus, Bir Kedokteran, Tenaga Energy, Duduh kaldu, lan gudut daging, lan gudut daging, lan gudang daging, panganan (Daging Daging Daging Jerky Lan Wong Jeruh Mati), Banyu (kantin refill), lan pungkasane, Brews .
  • bener utawa 1 Salah utawa bakal menehi sampeyan utawa dheweke barang kasebut.
  • Kepala menyang Ark: Survival evolusi Wiki kanggo nemokake ID item sing pengin digunakake amarga ana akeh kanggo kita kanggo dhaptar sampeyan. Sampeyan uga bakal nemokake rincian babagan jumlah total sing bisa digunakake nalika dipasang ing antarane 0-100.

Menehi: Cepet Mbukak kunci 50 saben jinis sumber.

Dotame: Dinosaur sing ditargetake bakal langsung disengaja (ora bisa monsters sing ora bisa digunakake).

Feosetame: Dinosaur sing ditargetake bakal langsung diremehake lan sampeyan bisa numpak tanpa nglengkapi.

Forsetameaoe: . Default yaiku 2,000 kaya jinis ing wilayah sing luwih cilik lan luwih dhuwur kanggo sing luwih gedhe.

Menehi pituwasa: Ngasilake set dinosaurus kanthi sedhih sampeyan.

  • Ing ngetik 0 (DILO, RAPTOR, TRIKE), 1 , 2 (Parcer, rex, spino, therizinosaur), 3 (Daeodon, Rex, Rex karo pelana tek, therizinosaur, yutyrannus), Flyers (Arentravis, Pteran, Quetzal, Tapejara), Mek , Siegemek (Cannon Shell (punah), unsur, dek, lan m.S.C.M.), missLemek (Unsur, mek, m.R.L.M., lan roketpod), Shieldmek (Unsur, m.D.S.M., lan mek), Argent (Arentavis), lan pungkasane, punah .

Sundungan: Nambah makhluk sing dipilih kanggo lokasi sampeyan saiki.

Sumemarga: Menehi makhluk sing disenengi kanggo lokasi sampeyan saiki.

Spawns makhluk-tahe sing cocog karo tingkat sing dipilih kanggo lokasi saiki.

  • Kanggo Dinosaurus / Idi Makhluk, priksa Ark: Survival evolusi Fan Wiki.

TPCOODS: Cepet teleport menyang koordinat sing dipilih. Paling apik kanggo mriksa ark fandom wiki kanggo kabeh koordinat lan titik sing kapentingan.

Teleport: Terus maju terus maju nganti sampeyan smack.

TeleportPlayeridome: Ngalih pamuter liyane sing dipilih menyang lokasi sampeyan saiki.

TeleportlighternamEnametome: Ngalih pamuter liyane sing dipilih menyang lokasi sampeyan saiki.

Telefortoplayer: Mindhah sampeyan menyang lokasi liyane pamuter.

Prentah Konsol Ekspansi Ark

Kode weather petunjuk pulau:

  • Stoptime
  • Heatwave
  • Coldfront
  • Makeitrain

Kode weather expansion brokien:

  • Start_Superheat
  • stop_superheat
  • start_sandsterm
  • mandeg_sandstorm
  • start_electricalstalm
  • stop_electricalstalm
  • start_rain
  • stop_rain

Kode Cuaca Ragnarok:

  • Miwiti Udan
  • mandheg udan
  • Miwiti ElectricstalTorm
  • mandeg electricstalm
  • Miwiti Sandstorm
  • Miwiti Superheat
  • Mungkasi Superheat
  • start_volcano

Kode Cuaca Aberration:

Ark: Summon Dinosaur Purwaningis (Summon utawa Sumemon):

  • Astrocetus: Spacewhale_Character_bp_c
  • DROENTALTER: bogspider_character_bp_c
  • Ferox cilik: shapeshifter_small_character_bp_c
  • Ferox gedhe: shapeshifter_large_character_bp_c
  • Magmasaur: cherufe_character_bp_c
  • Megachelon: Giantturtle_Character_bp_c
  • Rintangan serangga: Insistswarmchar_bp_c

Ark: Genesis Item Simpan:

  • TEK CLAWS: Ngapusi gfi claw 1 0 0
  • Teklan Cruise tek: Ngapusi GFI Cruise 1 0 0
  • Ngapusi GFI kusut 1 0 0
  • Sistem Alarm Tek: Ngapusi Gfi Tekalarm 1 0 0
  • TEK Langsung Pad: Ngapusi GFI Jumppad 1 0 0
  • Fragmen Shell: Ngapusi Gfi Turtleshell 1 1 0
  • Gedhe Fang: Ngapusi GFI flag_eelboss 1 1 0
  • VR Boss Fang: Ngapusi GFI flag_vrboss 1 1 0
  • Ambergris: Ngapusi GFI Ambergris 1 1 0
  • Ngapusi GFI Goldennugget 1 1 0
  • Serbuk sari sing bermutu tinggi: Ngapusi GFI HighqualityPollen 1 1 0
  • Untu megalodon emas belang: Ngapusi GFI Retrievemegtooth 1 1 0
  • Tengkorak X-Trike Alpha: Ngapusi GFI Triklullhlemet_Retrieve 1 1 0
  • Endhog X-Parasaur sing dibuahi: Ngapusi GFI Egg_Para_fertilized_bog 1 1 0
  • Endhog X-raptor sing dibuahi: Ngapusi GFI Egg_raptor_fertilized_bog 1 1 0
  • Endhog X-spino sing dibuahi: Ngapusi GFI Egg_Spino_Efertilized_bog 1 1 0
  • Endhog X-Tapejara sing dibuahi: Ngapusi GFI Egg_TapeJara_fertilized_bog 1 1 0
  • Endhog X-Arentavis sing dibuahi: Ngapusi GFI Egg_argent_fertilized_Snow 1 1 0
  • X-Yutyrannus endhog sing dibuahan: Ngapusi GFI egg_yuty_fertilized_snow 1 1 0
  • Endhog X-Allosaurus dibuahan: Ngapusi GFI Egg_Allo_fertilized_Volcano 1 1 0
  • Endhog X-Ankylosaurus sing dibuahan: Ngapusi GFI Egg_AnkyLo_Sefertilized_Volcano 1 1 0
  • Endhog X-Rex sing dibuahi: Ngapusi GFI Egg_Rex_Eterilized_Volcano 1 1 0
  • Endhog X-Trike sing dibuahan: Ngapusi GFI Egg_Trike_fertilized_Volcano 1 1 0
  • Endhog getih: Ngapusi GFI Primalitemconsumable_Egg_bogspider 1 1 0
  • Endhog getih sing dibuahan: Ngapusi GFI Egg_BogSpider_fertilized 1 1 0
  • Endhog Megachelon: Ngapusi GFI Primalitemconsumable_Egg_giantturtle 1 1 0
  • Endhog Megachelon dibuahi: Ngapusi GFI Egg_Giantturtle_fertilized 1 1 0
  • Endhog magmasaur: Ngapusi GFI Egg_cherufe_Retrie 1 1 0
  • Astrocetus Tek Saddle: Ngapusi GFI Spacewhalesaddle_tek 1 1 0
  • Ngapusi GFI Cherufesaddle 1 1 0
  • Sadutian Megachelon Platform:
  • Boots Avatar rusak: Ngapusi GFI Gen1avatifotots 1 0 0
  • Sarung tangan Avatar rusak: Ngapusi GFI Gen1avavloves 1 0 0
  • Helm Avatar rusak: Ngapusi GFI Gen1Avatarhelmet 1 0 0
  • Celana Avatar rusak: Ngapusi GFI Gen1AvatarPants 1 0 0
  • Kaos Avatar rusak:
  • Platform Samudera Logam: ngapusi gfu Oceanpap 1 0 0
  • Platform Laut Kayu: Ngapusi gfi wood_oceanplatform 1 1 0
  • PLIN PENTING: Ngapusi GFI Tekanan 1 0 0
  • Piala Moeder: Ngapusi GFI PrimalitemTrophy_eelboss 1 1 0
  • Piala Maeder Alpha:
  • Piala Beta Moeder: Ngapusi GFI eelboss_beta 1 1 0
  • Piala Gamma Moeder: ngapusi gfi eelboss_gamma 1 1 0
  • Ngapusi GFI PRIMALITEMTROHY_MASTERCONTROLLER 1 1 0
  • Tier 1 Lootcrate: Ngapusi Gfi Lootcrate_lvl1 1 1 0
  • Tier 2 Lootcrate: ngapusi gfi lootcrate_lvl2 1 1 0
  • Tier 3 Lootcrate: ngapusi gfi lootcrate_lvl3 1 1 0
  • Ngapusi GFI Minihlna 1 0 0
  • Ngapusi GFI mastercontrolshelhelhelhelhelhelhmet 1 1 0
  • Drill Mining: Ngapusi GFI Drill 1 0 0
  • Gaun gauntlet: Ngapusi GFI WeaponBow_Gauntlet 1 1 0
  • Gauntlet Chainaw: Ngapusi Gfi Chainaw_Gauntlet 1 1 0
  • Gauntlet Cluster Grenade: Ngapusi GFI WeAponclusterGrenade_Gauntlet 1 1 0
  • Senyawa Gauntlet: Ngapusi GFI WeaponCompoundbow_Gauntlet 1 1 0
  • Pistol Dipasang Gauntlet: Ngapusi Gfi WeaPonMachinedPistol_Gauntlet 1 1 0
  • Ngapusi Gfi WeaPonMachineper_Gauntlet 1 1 0
  • Gaun Flame Gauntlet: Ngapusi GFI WeaponBow_Flame_Gauntlet 1 1 0
  • Crossbow Flame Gauntlet: Ngapusi Gfi WeaponCrossbow_Flame_Gauntlet 1 1 0
  • Gauntlet Flame Spear: Ngapusi GFI WEAPONPEAR_FLAMEUNTLET 1 1 0
  • Gauntlet Flamethrower: Ngapusi GFI WEAPFLAMETHRAWER_GAUDLET 1 1 0
  • Gauntlet Grenade: Ngapusi GFI WEAPONGRENEAD_GAUNTLET 1 1 0
  • Ngapusi GFI WeapononhotrifLe_Gauntlet 1 1 0
  • Gauntlet Logam Hatchet: Ngapusi GFI SenjataTethatchet_Gauntlet 1 1 0
  • Pedhang logam Gauntlet:
  • Gauntlet pike:
  • Gauntlet Pump ShotGun: Ngapusi Gfi WeaPonmachnedshothotGun_Gauntlet 1 1 0
  • Pelancaran roket gauntlet: Ngapusi GFI WeaponRocketLauncher_Gauntlet 1 1 0
  • Pistol Gauntol sing dipundhuk: Ngapusi GFi WeaPonMachinedPistol_holosight_Gauntlet 1 1 0
  • Pistol Simple Gauntlet: Ngapusi GFI WEAPONGUN_GAUNDLET 1 1 0
  • Tumbak Gauntlet: Ngapusi GFI WEAPONSPEAR_GAUNDLET 1 1 0
  • Cakar tek: Ngapusi GFI WeapontEkclaw_Gauntlet 1 1 0
  • Launtlet Tek Grenade Launcher: Ngapusi GFI WeapontekGrenAxelaAuncher_Gauntlet 1 1 0
  • ngapusi gfi trifle_gauntlet 1 1 0
  • Snipet Teklet Tek: TeksNeperlet GFI GFI 1 1 0
  • Gauntlet Tek Pedhang: Ngapusi GFI WeapontEtword_Gauntlet 1 1 0

Luwe kanggo game liyane? Dolan maring jadwal release video kita, utawa ayunan karo hub kanggo game lan berita teknologi liyane.

Nggolek soko kanggo nonton? Priksa pandhuan TV utawa pandhuan streaming kita.

Ark: Survival Evolved Cidra: Cara Gunakake Prentah Konsol

Ark: Cidra sing evolusi Survival: dipasangake rumput rumput, trike, t rex lan baryonyx kanggo saben liyane

Ark: Cidra sing evolusi sing beda-beda minangka alat sing migunani kanggo sapa wae sing gelem mbengkongake aturan ing game slamet Dino-sevival. Yen sampeyan gelem ngatasi rintangan supaya dhewe nggunakake printah konsol, meh ora bisa ditindakake ing game sing ora bisa ditindakake ing topi.

Kasunyatane yaiku Ark sing: Survival wis evolusi minangka game sing angel, ing ngendi bisa njupuk 100s, yen ora jam 1000 jam kanggo entuk titik ing ngendi sampeyan bisa ‘ngalahake’. Ing setelan gawan, sanajan tugas dhasar bisa njupuk jam manajemen sumber daya lan slamet. Yen sampeyan lagi ana ing server sing sampeyan muter dhewe utawa pemain sing ora apa-apa, ora ana sing cilaka kanggo njupuk sawetara trabasan. Iku game sampeyan, supaya sampeyan bisa nyetel aturan sampeyan dhewe.

Ark duwe salah sawijining cheat sing paling rampil nampilake metu ana, lan sampeyan pancene bisa nindakake apa wae sing bisa sampeyan pikirake ing parameter game. Cidra teka kanthi ukuran gedhe lan cilik, saka tugas sing gampang kaya sing diwiwiti utawa mandheg udan, nganti luwih akeh kaya spawning ing level 999 Giganotosaurus lan meksa supaya bisa tame.

Iku game sampeyan, supaya sampeyan bisa ngilangi aturan sing cocog. .

Ark: Survival Evolved Cidra

Cara Ngaktifake Cidra ing Ark: Survival ngalami

Kanggo nggunakake Ark: Survival Evolved Cidra, sampeyan kudu ngaktifake game kasebut. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe ijin admin ing server sing lagi diputer utawa paling ora sandhi sing kudu dilebokake. Sawise sampeyan duwe salah sawijine, sampeyan kudu mbukak konsol kanggo Cidra Input.

Ing PC, cukup gampang. Sampeyan mung kudu mencet tab nalika ing server sampeyan. Ing konsol, sampeyan kudu nggunakake kombinasi game game-esque gelut. Kabeh sekaligus, sampeyan kudu pers:

  • Konsol Playstation: L1, R1, Square lan segitiga
  • Konsol Xbox: LB, RB, X lan Y

Sawise konsol mbukak sampeyan kudu ngetik ngaktifake. Yen sampeyan butuh sandhi, sampeyan bakal ngetik kaya iki: Ngaktifake [Ketik sandhi]. Sawise rampung, sampeyan bisa miwiti nggawe Cidra menyang kepinginan atimu.

Yen sampeyan ngapusi, sampeyan kudu ngetik admincheat Minangka ater-ater kanggo printah console. ngapusi.

Ark: Cidra sing ahpada Survival: Pemain

Iki dhaptar prentah sing bisa digunakake kanggo mengaruhi dhewe utawa pemain liyane ing sekitar sampeyan. Iki bisa dadi apa-apa saka menehi pengalaman kanggo mbisakake mode Gusti Allah supaya sampeyan ora bisa mati, utawa uga ngganti ukuran sampeyan bisa uga minuscule utawa raksasa.

Kanggo sawetara iki, sampeyan kudu nemokake sampeyan utawa pamuter wong liya. Supaya nindakake, ketik showmyadminmanager menyang konsol. Banjur ing ngisor dhaptar kanthi irah-irahan Pemain Sambung, goleki jeneng karakter lan bakal ana tali sing dawa ing sisih tengen. Yaiku pamuter sampeyan. Dadi, umpamane, kanggo menehi pengalaman 10000, sampeyan bakal ngetik, ‘Ngapusi giwang [pamuter sampeyan] 10000‘.

Ark: Survival Evolved Cidra: Dinosaurus

Ana akeh sing bisa sampeyan lakoni karo dinosaurus lan kewan-kewan mitologi liyane ing pulo kasebut liwat Cidra. Langit kasebut pancen watesan ing kene, kanthi sampeyan bisa nyelem makhluk ing game menyang level sing sampeyan pengin lan langsung tame.

Kanggo akeh cidra iki, sampeyan pengin target target Dinosaur sing sampeyan nyoba mengaruhi – umpamane, pilih dinosaurus sing metu ing alam b├ębas, lan ketik ‘ngapusi dotame‘kanggo menehi kepemilikan Dinosaurus sing.

Nanging, kanggo sawetara, sampeyan butuh nomer ID unik kanggo ngasilake jinis makhluk tartamtu. . Sampeyan bisa nggunakake iki kanthi ngetik, umpamane, ‘Ngapusi Summon Allo_Character_bp_c‘kanggo nggawe alonurus.

Ark: Survival Evolved Cidra: Server

Minangka admin, ana akeh sing bisa ditindakake kanggo server sing sampeyan ing. Cidra iki kabeh babagan ngganti jagad iki dhewe utawa manajemen pamuter. Ing dhaptar iki yaiku kemampuan kanggo nglereni kabeh dinosaurus ing radius ing sekitar sampeyan, aturake wektu, uga larangan lan kontak langsung.

Ark: Survival Evolved Cidra: Numpes lan Teleport

Dene sawetara cidra babagan sentuhan sing entheng kanggo ngrampungake pengalaman, kadhangkala, sampeyan mung kudu nggunakake sledgehammer kanggo njaluk apa sing dikarepake. Cidra iki duwe kemampuan kanggo mateni pemain, struktur, utawa malah mateni kabeh kanthi radius ing sekitar sampeyan.

Sampeyan uga bisa njupuk obyek, makhluk, lan pemain menyang sampeyan.

Newsletter techarad

Mlebu kanggo nampa warta, review bejat saben dina, pendapat, analisa, tawaran lan luwih saka jagad teknologi.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.