Aphelio (liga legenda) | Wiki legenda wiki | Fandom, Aphelios – Liga Minyak Wiki Wiki

Aphelios Liga

Contents

Waca Cathetan

Wiki Liga Legenda

Pengin kontribusi kanggo wiki iki?
Mlebu kanggo akun, lan miwiti!
Sampeyan bisa uga mateni iklan ing pilihan sampeyan.

Teka gabung ing server discord masyarakat komunitas lol!

Aja duwe akun?

Wiki Liga Legenda

  • Liga Legenda Juara
  • Artikel Game Gamelan Juara
  • Juara Mana
  • Juara Ranged
  • Rilis 2019
  • Juara Marksman
  • Juara Marksman (Warisan)
  • Juara ngisor
  • Juara Fisik Adaptif
  • 4800 dadi juara
  • Juara 880 Rp
  • Juara host
  • Keju Pet
  • Juara Kesehatan Diri
  • Jueld Shield
  • Juara alon
  • Juara ROOT
  • Juara global

Aphelio (liga legenda)

Game

Aphelios OriginalCenter

Gamelan

Aphelio

gaman sing setya

Tanggal rilis

Pungkasan diganti

Kelas (es)

Warisan

Posisi (s)

Sumber

Jenis jinis

Jinis adaptif

Simpen rega

Kerajinan

Kerusakan 3
Kekarepan 1
Kontrol 2
Mobilitas 1
Utilitas 1

Gaya

Kangelan

Juara Kesulitan 3

Statistik basis

Kacepetan serangan

Unit radius

Statistik Khusus

Kabisan []

Hitman lan Seer

Hitman lan Seer

Pengarang: Aphelio duwe akses menyang arsenal 5 Senjata Moonstone, Digawe dening adhine Alune. Dheweke wis loro gaman ing sembarang wektu, siji minangka senjata utama lan siji minangka tangan . Saben gegayuhan duwe serangan dhasar lan efek pasif unik.

Aphelio miwiti game karo Caliibrum minangka senjata utama lan gaman ing tangan, kanthi gravitum, inferum, lan Crescendum sing ditanggapi. Pesenan antrian bisa disusun adhedhasar panggunaan senjata.

Bumi – Lampu bintang: Senjata sing dienggo karo 50 Cahya rembulan Kanggo amunisi, sing dikonsumsi ing serangan dhasar kanggo nyerang utawa kanggo matak kabare . Kabisan sing nyebabake Aphelio Kanggo nyerang ora biaya tambahan Cahya rembulan ing ndhuwur biaya kemampuane. Sawise gegaman utama wis kesel saka Cahya rembulan, Iki dipindhah menyang mburi antrian lan Aphelio Nglumpukake sabanjure gaman sabanjure luwih saka 1 detik kanggo nglengkapi saka cadangan, kanthi kemampuan sing diselehake ing 1.5-Cooldown kapindho sadurunge wektu kasebut. Aphelio ora bisa mateni tahap sajrone Majelis.

Intine – Senjata Senjata: Aphelio ora bisa nambah kabisan kanthi titik skill. Dheweke miwiti game karo fase lan entuk akses menyang kabisan ing level 2 lan rembulan ing tingkat 6, kanthi terakhir nambah kanthi otomatis ing tingkat 11 lan 16. Kanggo ngganti, Aphelio bisa uga ngenteni angka kapinteran kanggo entuk bonus Kerusakan Serangan , bonus Nyepetake kacepetan utawa layat .

Kerusakan serangan bonus: 4.5 / 9/13.5 / 18/22.5 / 27 Kacepetan Serangan Bonus: 9/3 / 27/36 /5 / 54% Lethak: 5.5 / 11/14.5 / 22/200.5 / 33

Link ▶ ️ “Iki bakal dadi swara sampeyan.”

Target input

Bedane peta-spesifik

Arena Beda Sunting

    Amunisi Senjata dikurangi nganti 30 saka 50.

Senjata sing setya

Senjata sing setya

Efek aktif saka Apelios ‘ beda-beda adhedhasar gegaman utama .

Aktivitas individu ora nuduhake cooldown.

Calibrum, bedhil sniper

Calibrum, bedhil sniper

Biaya:

1 rembulan saben serangan

Aphelio entuk 100 bonus serangan serangan nalika Calibrum minangka senjata utama . Mungsuh rusak dening Calibrum liwat kemampuan ditandhani kanggo 4.5 detik, ngungkapake durasi. Apelios ‘ Sabanjure serangan dhasar sabanjure kanggo target sing wis ditandhani nggunakake gegaman ing tangan saiki lan duwe 1800 kecepatan, lan wektu istirahat sing ringkes sing luwih cendhak adhedhasar Apelios ‘ jarak cedhak target.

Serangan panguatan bakal nggunakake tandha-tandha saka kabeh target, urusan 15 (+ 20% bonus Ad) bonus Kerusakan fisik kanggo target utama kanggo saben tandha sing dikonsumsi. Yen Calibrum Apa senjata ing sisih ndhuwur, senjata utama digunakake kanggo serangan kasebut.

MoonsHot

MoonsHot

Biaya:

10 lampu rembulan + 60 mana

TENANG WAE:

10 – 8 (adhedhasar level)

Cast wektu:

TARGET KANGKUL:

Jembar:

Kacepetan:

Aktif: Aphelio Geni energi ing arah target sing ana 60 – 160 (adhedhasar level) (+ 42% – 60% (adhedhasar level) bonus Ad) (+ 100% ap) kerusakan fisik kanggo mungsuh pisanan.

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Counters

Parry

Projectile

Diblokir

Deleng Cathetan

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Counters

Ejaan Shield

Projectile

Diblokir

Diblokir

Severum, pistol scytol

Severum, pistol scytol

Biaya:

1 rembulan saben serangan

Serangan dhasar karo Severum non-projectile lan duwe angin lenga sing ora bisa . Severum Nyerang waras Aphelio kanggo 2% – 7.1% (adhedhasar level) saka karusakan post-Mitigasi, tambah dadi 5% – 17.75% (adhedhasar level) kanggo serangan saka kabisan.

Marasake awakmu Severum ngluwihi Apelios ‘ maksimal Kesehatan diowahi dadi tameng kanggo 10 – 140 (adhedhasar level) (+ 6% maksimal kesehatan), suwene nganti 30 detik.

Onslawan

Onslawan

Biaya:

10 lampu rembulan + 60 mana

TENANG WAE :

10 – 8 (adhedhasar level)

Cast wektu:

Efek Radius:

Aktif: Aphelio mlebu ing onslawan kanggo 1.75 detik, entuk 20% (+ 10% saben 100 ap) bonus Kacepetan gerakan lan kanthi otomatis nindakake nganti 6 (+ 2 saben 100% bonus kacepetan serangan) serangan sajrone mungsuh sing katon paling cedhak, juara mungsuh sing prioritas .

Serangan ganti antara Severum Lan gegaman off-tangan saiki, saben désangan 10 – 40 (adhedhasar level) (+ 20% – 35% (adhedhasar level) bonus AD) Kerusakan fisik, kena pengaruh modifikasi mogok kritis, lan ngetrapake karusakan ing 25% kanthi efektif.

Aphelio ora bisa ngusir fase utawa borong rembulan sajrone onslawan, nanging dheweke isih bisa mindhah. Dheweke ora bisa nyerang serangan nalika ora bisa ngumumake serangan dhasar.

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Counters

Parry

Projectile

Diblokir

Ora diblokir

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Minion Avergro

Digambar

Counters

Parresi

Projectile

Diblokir

Deleng Cathetan

Gravitum, meriam gravitasi

Gravitum, meriam gravitasi

Biaya:

1 rembulan saben serangan

Serangan dhasar karo Gravitum sregep mungsuh 30% kanggo 2.5 detik, bosok nganti 10% sawise 0.7 detik.

Gerhana ikatan

Gerhana ikatan

Biaya:

10 lampu rembulan + 60 mana

TENANG WAE:

12 – 10 (adhedhasar level)

Cast wektu:

Efek Radius:

Gravitum – Aktif: Aphelio expunges kabeh mungsuh Gravitum Slow debuff, urusan 50 – 110 (adhedhasar level) (+ 26% – 35% (adhedhasar level) bonus Ad) (+ 70% AP) karusakan sihir lan rooting kanggo 1 detik.

Gerhana sing naleni uga nguatake projectiles gravitum ing pesawat kanthi cepet mengaruhi target nalika ngetrapake sliramu sing alon.

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Counters

Ejaan Shield

Parry

Projectile

Ora diblokir

Diblokir

Diblokir

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Counters

Ejaan Shield

Diblokir

Cathetan

  • Ora ana rugi sing digawe yen Gerhana ikatan digunakake kanggo nguatake penerbangan Gravitum projectiles sing rusak utawa duwe aplikasi sing alon-alon sing negori kanthi cara apa wae, mbuwang efek kasebut ing proses kasebut.
  • Gerhana ikatan ora bisa ngatasi mungsuh sing kena pengaruh Gravitum sing ora cocog .
  • Gerhana ikatan ora bisa dibuwang tanpa target sing ditandhani.

Infernum, flamethrower

Infernum, flamethrower

Biaya:

1 rembulan saben serangan

Serangan dhasar karo Infernum Tembok geni sing ana ing rawuh rawuh ing tumpeng 4 bolongan sing luwih murah ing target, ngatasi karusakan kanggo mungsuh sing dilalekake. Bolt Fire Deals 110% Kerusakan Fisik AD kanggo target utama. Target sekunder sing kena karo bolt sing ditangani 82.5 / 110% (adhedhasar level) karusakan fisik iklan, suda dadi 25.3 / 33% (adhedhasar level) marang Minions .

Serangan kritis uga ditrapake kanggo ngrusak target sekunder lan semprotan 6 pluru ing tumpuk luwih akeh 50% sing menehi karusakan kritis .

Duskwave

Duskwave

Biaya:

10 lampu rembulan + 60 mana

TENANG WAE:

Cast wektu:

TARGET KANGKUL:

Angle:

Aktif: Aphelio Unleashes gelombang energi ing tumpeng ing arah target, deal 25 – 65 (adhedhasar level) (+ 56% – 80% (adhedhasar level) bonus Ad) (+ 70% ap) Kerusakan fisik kanggo kabeh mungsuh nggempur lan ngunci menyang saben wong. Sawise 0.25 detik, Aphelio Banjur murubake serangan ing saben target sing dikunci saka senjata ing tangan sing saiki, ngatasi karusakan fisik 100% lan ngetrapake efek ing 100% kanthi efektif. Kerusakan kasebut kena pengaruh modifikasi mogok kritis. Ora ana watesan sawetara kanggo target sing dikunci.

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Counters

Ejaan Shield

Parresi

Projectile

Ora diblokir

Waca Cathetan

Diblokir

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Minion Avergro

Deleng Cathetan

Digambar

Counters

Ejaan Shield

Parry

Projectile

Diblokir

Deleng Cathetan

Diblokir

Crescendum, Chakram

Crescendum, Chakram

Biaya:

1 rembulan saben serangan

Kacepetan:

600 (+ 75 saben 10% bonus kacepetan serangan)

Serangan dhasar karo Crescendum hurl agul-agul ing target, sing umure kanggo 0.25 detik sadurunge homing bali menyang Aphelio. Dheweke ora bisa ngumumake serangan dhasar nganti njupuk Crescendum, Nanging serangan serangan direset sawise dicekel .

Kapan wae Aphelio nyandhang kemampuan sing mbutuhake dheweke mbuwang Crescendum, Dheweke banjur murub spektrum Chakram Ing target sing padha karo ngasilake dheweke. Aphelio nglumpukake Chakrams dheweke nyekel, nganti 20, sing suwene 5 detik utawa nganti Crescendum diturunake saka Cahya rembulan. Serangan karo Crescendum Marang juara bakal nyegerake durasi Chakrams.

Serangan dhasar karo Crescendum dipimpin kanggo menehi hasil 0% – 138.5% (adhedhasar jumlah chakrams) bonus Kerusakan fisik lan duwe 10.67% angin munggah Persentasi, suda nganti 6.67% nalika crungu kritis . The bonus ngrusak saka Chakrams kena pengaruh modifikasi mogok kritis.

Sentry

Sentry

Biaya:

10 lampu rembulan + 60 mana

TENANG WAE:

Cast wektu:

TARGET KANGKUL:

Efek Radius:

Aktif: Aphelio Deplay Sentry Lunar ing lokasi target sing cocog karo 0.35 detik, suwene nganti 20 detik, sajrone ora aktif lan ora cocog . Sentri ngaktifake yen mungsuh ana ing sawetara, nyuda durasi kanggo 4 detik lan dadi target sing bisa ditargetake. Sentri duwe 6 kesehatan lan njupuk 3 karusakan saben serangan dhasar lan 4 karusakan saben kena kabisan. Seret Seret nyerang sentri langsung.

Sentry mènèhi lingkungane lan serangan otak sing katon paling cedhak ing sawetara kanthi tiron Apelios ‘ Senjata Off-Hand, Entuk 31 – 100 (Adhedhasar Tingkat) (+ 40% – 60% (adhedhasar level) bonus Ad) (+ 50% ap) kerusakan fisik saben hit. Sentri kasebut bisa mogok lan mupangat saka loro Apelios ‘ Nyepetake kacepetan lan serangan kritis kanthi efektifitas 100%.

Ndeleng pets kanggo rincian liyane babagan sentri kasebut. Sentry bakal matak ing kisaran maksimal yen corong.

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Counters

Parresi

Projectile

Diblokir

Diblokir

Cathetan

  • Akumulasi Chakrams ngancani Crescendum kapan wae Aphelio Nindakake serangan dhasar. Iki mung perwakilan visual saka karusakan sing tambah, lan agul-agul sing kapisah ora dianggep sumber karusakan sing kapisah utawa proyek .
  • Kabeh Chakram tumpukan ilang yen Crescendum projectile dirusak (i.e Wind Wall, ora bisa dibayar).
  • Ing kecepatan serangan sing dhuwur Crescendum bakal luwih murah Apelios ‘ Kacepetan serangan total, sanajan ing sisih tengen target.

Target input

Jinis karusakan

Ketik

Sub-jinis

Counters

Parry

Projectile

Deleng Cathetan

Waca Cathetan

Urutane

Urutane

Cast wektu:

Statik cooldown:

Aktif: Aphelio Ngalih ing antarane senjata utama lan senjata ing ndhuwur luwih saka 0.25 detik.

Target input

  • Ngalih ora ngganggu sembarang printah Aphelio ditanggepi sadurunge utawa sajrone Urutane.

Sistem antrian Senjata

Sistem antrian Senjata

Ikon kemampuan iki nuduhake gaman sabanjure sing ana ing cadangan.

Aktif: Aphelio nampa pituduh teks gegaman Alune bakal nggawe sabanjure.

Vigil bulan

Vigil bulan

Biaya:

TENANG WAE:

120/110/100 (adhedhasar level)

Cast wektu:

TARGET KANGKUL:

Efek Radius:

Kacepetan:

Aktif: Aphelio Cacing minangka lampu lunar ing arah target sing menehi suda ing ngarep wilayah ing dalan lan mandheg nalika madhangi juara mungsuh . Alune nyembak wilayah sing dadi pusat ing target sing disinari, Entuk 125/86/85 / 225 (adhedhasar level) (+ 20% bonus Ad) (+ 100% ap) Kerusakan fisik kanggo juara mungsuh sing disabetake lan ngunci saben target, uga menehi tampilan wilayah kasebut sajrone 2 detik.

Sawise 0.3 detik kateren, serangan adhedhasar Apelios ‘ Senjata utama saiki bakal diluncurake saka langit nglawan target sing dikunci saben 100% karusakan fisik 100% lan ngetrapake efek ing 100% efektifitas. Serangan kasebut bisa mogok kanthi kritis (20% + 45%) bonus Kerusakan fisik . Ora ana watesan sawetara kanggo target sing dikunci.

  • Calibrum: Ditrapake Tandha sing dikuatake ing 50/80/110 (adhedhasar level) bonus Kerusakan fisik saben Tandha dikonsumsi.
  • Severum: NambaniAphelio kanggo 250/350/450 (adhedhasar level) yen paling ora ana juara mungsuh sing kena.
  • Gravitum: Nambah wiwitan wiwitan nganti 99% lan imbuhan Gerhana ikatan kanggo ROOT target sing kena pengaruh alon kanggo 1.35 detik.
  • Infernum: Tawaran 50/100/150 (adhedhasar level) (+ 25% bonus Ad) bonus Kerusakan fisik ing jeblugan dhisikan. Nyerang Splash ing 400 radius tinimbang tumpeng, urusan 「90% saka karusakan kasebut. 」」 45/90/135 (adhedhasar level) (+ 22.5% bonus Ad) karusakan fisik . 」Juara mungsuh bakal ngrusak saka wilayah overlapping.
  • Crescendum: Nggawe 5 spektrum tambahan Chakrams sing bali menyang Aphelio Saka juara mungsuh mungsuh pisanan, kanggo total 6, ing ndhuwur saka target target liyane.

Aphelio

Peran Utama

4800 880

Isi

  • 1 Kabisan
  • 2 Lore
  • 3 Pemain sing misuwur
  • 4 konten tambahan
    • 4.1 Informasi Juara
    • 4.2 Lampu Shampan
    • 4.3 Trailer Juara
    • 4.4 Tema Juara

    Kabisan [sunting]

    Hitman lan Seer

    Aphelios nggunakake 5 senjata lunari digawe dening adhine. Dheweke duwe akses menyang rong wektu: siji tangan lan tangan siji. Saben gaman duwe serangan dhasar lan kemampuan unik. Serangan lan kabisan nggunakake ammo senjata. Nalika metu saka Ammo, Apelios nglanggar gaman lan alune nyeluki sabanjure 5.

    Kabisan Senjata

    Mengaruhi
    Mungsuh lan awake dhewe
    Jinis karusakan
    Fisik
    Piandel

    Aphelios duwe 5 kabisan sing diaktifake sing beda, adhedhasar gegaman tangan utama:

    Calibrum (bedhil): dijupuk dawa sing menehi target kanggo serangan tindakake dawa.
    Severum (scythe pistol): Mlaku kanthi cepet nalika nyerang mungsuh sing cedhak karo loro gaman.
    Gravitum (meriam): ROOT kabeh mungsuh sing sumunar dening senjata iki.
    Infernum (flamethrowower): mbedakake mungsuh ing tumpeng lan nyerang nganggo gaman off-tangan sampeyan.
    Crescendum (Chakram): masang sentrry sing muncul senjata sing ana tangan.

    Unik kanggo saben gaman

    Kemampuan
    Ora target

    Aphelios nglumpukake bedhil tangan utama kanthi bedhil tangan, ngganti serangan dhasar lan kemampuan sing diaktifake.

    Sistem antrian Senjata

    Aphelios ora duwe kemampuan katelu. Slot iki nuduhake gaman sabanjure bakal menehi. Orde Senjata wiwit tetep, nanging bisa uga ngganti wektu game – nalika gaman ora ana ing ammo menyang mburi tatanan.

    Kemampuan
    Arah
    Jinis karusakan
    Fisik

    Geni bledosan bulan sing klempakan sing njeblug ing juara mungsuh. Ndhaptar efek unik saka gun tangan utama Aphelios ‘.

    Lore [sunting]

    Muncul saka bayangan rembulan kanthi senjata sing ditarik, Apelios mateni mungsuhe ing pracaya ing pepestune kanthi tliti, lan nembak saben bedhil. Sanajan kena racun sing ndadekake dheweke bisu, dheweke dipandu adhine ing papan sanctuary sing adoh saka ing ngendi dheweke nyurung arsenal senjata gaman ing tangane. Kanggo sapanunggalane rembulan ing ndhuwur, Aphelios ora bakal dadi siji.

    Rembulan mooms liwat lereng gunung ing Gunung Targon, adoh, durung bisa cedhak.

    Lair sajrone konvergensi lunar langka, nalika rembulan fisik dikepungake ing kasunyatan semangat, Aphelios lan adhine kembar, alune, dirayakake karo anak-anak lununari.

    Microring acara seleher sing nglairake lair, bocah loro kasebut ngerti yen dheweke wis ditandhani dening Fate-Apelios fisik kaya rembulan rembulan kaya renungan spiritual. Sing sregep, dheweke tuwuh ing iman misteri, refleksi, lan panemuan, lan ngrangkul pepeteng ora mung saka kapercayan, nanging mung siji sing bisa njaga dheweke aman.

    Solari sing mrentah Tahgon nganggep heretika lunari, nyopir supaya ndhelikake nganti paling lali karo Lununari Malah. Lunari ditinggalake menyang bayangan, manggon ing kuil lan guwa adoh saka solaris ‘.

    Meksa supaya bisa ditimbang ditimbang karo Apelios. Dheweke praktek kanthi ora kesel karo agul-agul Moonstone Mystical, mbuwang getih dhewe ing pelatihan supaya dheweke bisa nyebarake wong liya kanggo nglindhungi iman kasebut. Kuat lan rawan, dheweke diikat banget karo adhine kanthi ngapusi omah-omah liyane.

    Nalika Apelios dikirim kanthi misi sing luwih mbebayani kanggo nglindhungi lunari, kanthi trained dilatih kanthi kapisah minangka seer, nggunakake sihir sing didhelikake kanggo mbukak dalan sing didhelikake. Ing wektu, tugas dheweke njaluk supaya dheweke ninggalake candhi sing ditangekake.

    Tanpa alune, imhelios ‘imhelios.

    Nekat kanggo tujuan, dheweke nindakake perjalanan upacara menyang pepeteng ing ngendi Lunari dikandhakake nemokake dalan-orbit. Dheweke ngetutake lampu rembulan menyang kolam renang ing endi kembang noctum langka mekar ing permukaan banyu. Sanajan beracun, kembang bisa disuling menyang cairan sing mbukak dheweke ing tenaga wengi.

    Ngombe intine Noctum, Apelios krasa lara banget amarga dheweke dadi wong liya.

    Ora let suwe, candhi kuna, The Marus Omegnum, wiwit mlebu ing phase saka alam dununge kaping pisanan ing pirang-pirang abad. Lunari saka sebrang gunung sing diklumpukake, muncul saka ndhelik kanggo nyekseni imbangan shift daya minangka siklus selsial ing swarga.

    Benteng ditampa mung siji penghuni, menehi piala, saben-saben katon. Wektu iki bakal dadi alune, orbit dheweke nuntun dheweke menyang candhi. Aphelio, biasane takon apa-apa, dijaluk rawuh ing acara kasebut.

    Nanging minangka benteng kasebut ngliwati kudung ing sihir sing canggih, sumunar sumunar sing diisi wengi. Piye wae, lunari wis ditemokake sanajan siklus langit diuripake.

    Tentara Solari mudhun.

    Kabeh katon ilang, Solari ngresiki wulangan lunari nganggo geni lan baja. Malah Apelios diantemi, lading moonstone sing rusak ing lemah, mundur getih saka lambene nalika tekan noctum ..

    Nanging minangka perang kanthi cepet, coba tundhuk ing candhi-lan nalika tekan ing atine, potensial sing ora dikunci. Liwat Noctum, Apelios bisa ngrasakake kekuwatan sing ngrangkul … lan bisa ngrungokake swarane. Kanthi bisik-bisik, dheweke nyurung sihir menyang tangane – panggantos kanggo agul-agul sing solidifying menyang moonstone.

    Kaya rembulan watu lan bayangan spiritual, katrampilan Apelios lan sihir sing cocog.

    Solari sing ora bakal bisa ndeleng srengenge maneh.

    Nalika dheweke kuwasa murub, alune nyurung candhi, lan awake dhewe, bali menyang dunyo Roh sing bakal tetep aman saka Solari. Saka njero, digedhekake dening kekuwatan fokus candhi, alune bisa ngetrapake sihir dheweke ing ngendi wae, amarga bisa nemokake fokus kaya ruangan racun liwat urat apelios ‘.

    Mung saiki dheweke ngerti nasibe. Aphelios bakal kothong kanthi nyeri, nanging bakal dadi tumindak kanggo tenaga rembulan. Alune bakal urip dhewe, diisolasi ing beteng, nanging dheweke bakal nuntun sadulure, bisa ndeleng liwat mripate.

    Bebarengan, dheweke bakal dadi gaman lunari sing dibutuhake, kaiket kanthi nyeri lan kurban. Mung loro bisa bebarengan – jiwane nyemprotake kudung, adoh, durung cedhak banget, konversi menyang barang sing ora bisa dingerteni.

    Kanggo nglindhungi sing slamet saka serangan sing mundur menyang bayangan gunung, Apelios ‘minangka pembunuhan sing diwenehake dening gaman senjata mistis, sing disampaikan kanthi cara akeh misi miksik.

    Saiki imbangan listrik Targon obah, lan Solari ngerti Lunari isih mantep, Apelios lan alune dibutuhake luwih saka sadurunge.