Apa warisan Hogwarts duwe fitur Dating & Romance?, Bakal warisan Hogwarts duwe romantis?

Bakal warisan Hogwarts duwe romantis

Kita seneng ketemu Nanging, pilihan kanggo milih tanggal kanggo nari sekolah, utawa kemampuan kanggo entuk hadiah kanggo wong sajrone lelungan menyang Hogsmeade. Sentuhan cilik kaya sing ora kudu dadi fokus game nanging bisa nambah ambane urip ing Hogwarts nalika kita sinau ing kana.

Apa warisan Hogwarts duwe fitur Dating & Romance?

Pilihan Dating lan Romance ing Warisan Hogwarts..

Yen sampeyan ngarep-arep mboko sithik mbangun karakter jangka panjang romantis minangka bagian saka pengalaman peran sampeyan Warisan Hogwarts, sampeyan bisa uga nemokake luwih saka rada kuciwa. Piranti lunak Avalanche wis ngonfirmasi romance wis dijupuk ing tabel kanggo cicilan iki, nyebutake kangelan kanggo ngatur sistem kasebut ing game kasebut ing game kasebut ing jero game kasebut. Dadi ora Warisan Hogwarts romance kanggo sampeyan. Iki minangka posisi sing bisa dingerteni kanggo pangembang kanggo njupuk. Isih, mesthi bakal nguciwani paling ora sawetara penggemar sing bisa ngarep-arep njupuk kesempatan roleplaying lengkap.

Pejabat Warisan Hogwarts FAQ Kaca njlentrehake ing sistem pendamping saiki ana ing game kasebut, kalebu watesan sing bisa diarepake dening pemain kasebut:

“Sawetara siswa ing Hogwarts bakal dadi kanca. Minangka pemain ngembangake hubungan kasebut, kanca-kanca sekolah iki bakal dadi kanca sing bisa ngancani pemain ing perjalanan, nggedhekake kabisan lan mbukak minangka pemain sinau crita.”

Romance Warisan Hogwarts

Hubungan teka ing kabeh wujud, ora kabeh romantis ..

Ana akeh kesempatan sing migunani kanggo ngembangake ikatan emosi sing jero karo karakter kanca, lan wis ngancani sampeyan kaya ing saindenging benteng, uga jagad sing luwih gedhe sing ngubengi lapangan Hogwarts yen sampeyan lagi wae. Nanging, apa jelajah liyane babagan hubungan kasebut bakal ditinggalake kanggo headcanon sing ora resmi lan kabeh jinis fanart sing bisa diiringi, bisa uga ora bisa diarani.

Yen ora nulis potongan kanggo Dekorasi lan situs liyane, Daniel seneng muter videogaments, nemokake bolongan plancongan narasi ing buku, film, ngrancang perjalanan plancongan cilik ing endi petualangan sing ora dikarepke bakal kedadeyan.

Bakal warisan Hogwarts duwe romantis?

Apa warisan Hogwarts duwe romantik?

Ditulis dening Mills Kiera

Dikirim 6th 2023 11:59

  • Priksa manawa uga mriksa pandhuan kanggo nalika warisan Hogwarts bakal disetel, sing menehi ringkesan acara sejarah sing penting ing wektu iki lan info liyane babagan kepala sekolah sing wis dikonfirmasi Black.

Penafian: Nalika pencipta Waralaba Harry Potter ora langsung melu ing nggawe warisan Hogwarts, komentar babagan media sosial ing sekitar wong transgender lara lan mbebayani amarga ukuran platform.

Kita bakal njaluk sampeyan Waca panliten saka kontroversi nganti saiki, lan nimbang nyengkuyung amal astan trans yen bisa.

Apa warisan Hogwarts duwe pilihan romance?

Warisan Hogwarts: Natasi ONAI

Warisan Hogwarts disetel kanggo ditindakake sajrone taun kaping lima taun ing sekolah, tegese dheweke bakal umur 15 utawa 16 taun ing game kasebut. Para penggemar wis spekulasi apa bakal ana opsi romantis utawa dialog kraton minangka wektu uripe wong enom nalika cenderung nemokake katresnan pisanan lan ngalami apa sing bisa disenengi.

Sanajan romantik ing RPG ora ana sing anyar, kanthi protagonis saka Warisan Hogwarts Dadi bocah, yen ana pilihan romantis sing bisa kita ngarepake supaya rating game 12+ lan kalebu eksplorasi katresnan enom.

Kaya sing dingerteni saka asline Harry Potter Buku lan Game PS2, Romance ditliti kanthi ati-ati. Uji coba lan saji saka asmara enom utamane dirasakake Harry potter lan pangeran setengah getih ing ngendi kita kudu sinau luwih lengkap babagan hubungan snape lan lili nalika Harry ngatasi perasaan sing tuwuh kanggo Ginny. Bener, Warisan Hogwarts Apa luwih becik, amarga ora ana sing ditulis Harry Potter Crita lan njelajah crita sing anyar.

Nalika iku ngadeg, nanging ora ana konfirmasi romance ing Warisan Hogwarts. Chaund, romantik utawa rodha romantika kabeh kaya game bioware bakal ora cocog nalika protagonis yaiku bocah.

Kita seneng ketemu Nanging, pilihan kanggo milih tanggal kanggo nari sekolah, utawa kemampuan kanggo entuk hadiah kanggo wong sajrone lelungan menyang Hogsmeade. Sentuhan cilik kaya sing ora kudu dadi fokus game nanging bisa nambah ambane urip ing Hogwarts nalika kita sinau ing kana.

Nalika kita wis ndeleng macem-macem karakter ing Trailer lan Pilihan Kustomisasi Watak Ekstensif, ora ana tembung resmi sing durung Warisan Hogwarts bakal duwe opsi romance.

  • Kanggo warisan Hogwarts Warisan, priksa artikel kita babagan yen warisan Hogwarts mbukak donya utawa ora.

Kanca warisan Hogwarts

Warisan Hogwarts: Sebastian Sallow

Siji bab sing wis dicethakak√© yaiku pilihan kanggo duwe apa pangajaran studio ‘, kanca’ sing padha kanggo Ron lan Hermione, iki minangka karakter ing Horgwarts ing Hogwarts sing bisa dadi pacar lan ngrampungake ‘nggoleki kanca-kanca.

Ana telung kanca sing diumumake nganti saiki, siji saka saben omah kajaba ana ing Ravenclaw. Sanajan, kita ngarepake bakal ana kanca sing ditambah karo Ravenclaw tinimbang uga kanggo nutupi saben omah. Para kanca diarani:

  • Sebastian Sallow – kalebu ing Slytherin House, Pencarian Pencarian Dheweke Bakal Meruhi Diwenehi menyang Seni Peteng Kanggo Nggoleki Ngalahake Sang Abene Abang Anne.
  • Natasi ONAI – kalebu gryffindor omah, dheweke asale saka Afrika wiwitane lan sinau ing Sekolah Tuwan Uagadou ing kana. Dheweke saiki ing Hogwarts amarga ibune nampa postingan guru divisi ana.
  • Poppy Manis – kalebu Hufflepuff House lan duwe karep alami kanggo makhluk gaib. Pencandikane kanca dheweke koyone revolusi babagan perawatan, cuplikan trailer nuduhake Poppy lan pamuter diubengi dening centaurours.
  • Ora jelas yen kanca-kanca iki bakal dadi kapinteran katresnan. Saiki, Warisan Hogwarts wis mung ngonfirmasi pitakonan sing duwe kesetiaan lan perselatan kanggo karakter.
  • Kanggo warisan Hogwarts Warisan, priksa artikel kita babagan cara milih omah lan tongkat awal.