Apa Meta ing Warzone saiki? Alternatif, Tes, Classement & Ulasan, Warzone Season 6 Bigs lan Water List | Loadout

Warzone 6 bedhil lan dhaptar senjata

Kanthi Telpon Rilis Tanggal Duty MW3 Ora adoh banget, nyana senjata kasebut kanggo goyangake Warzone Meta ing kolam renang sing ditambahake ing kolam renang. Sawetara wong bisa uga nggawe bedhil warzone sing paling apik lan pandhuan beban sing paling apik.

Apa Meta ing Warzone saiki?

Ing musim 6 saka warzone, meta dipimpin dening sakepel bedhil sing populer banget. Senjata paling populer adhedhasar tingkat pick saiki yaiku Kar98k, K31 Swiss, OTS9, Perang Dingin Ak-47, lan EM2 miturut WZ Ranked.

De Plus, apa gun paling apik ing Warzone 2021?


Bedhil paling apik ing musim warzone 6

  • Xm4. Stats Senjata.
  • Swiss K31. Stats Senjata. ..
  • PPSH-41 – SMG paling apik ing musim warzone 6. Stats Senjata. ..
  • Bullfrog. Stats Senjata. ..
  • Grau 5.56. Stats Senjata. Iklan Wektu: 221MS. ..
  • MG 82 – Lmg paling apik ing musim warzone 6. Stats Senjata. Iklan Wektu: 346 MS. ..
  • Mac-10. Stats Senjata. Iklan. ..
  • Fara 83. Stats Senjata. Iklan Wektu: 296 MS. ..

Ainssi apa sing paling apik loadout saiki?
Loadout warzone paling apik

  • Mg 82 & tec-9.
  • QBZ-83 & PPSH-41.
  • Em2 & Tec-9.
  • Swiss K31 & MW mp5.
  • CR-56 Amax & PPSH-41.
  • Kar98k & Milano.
  • Xm4 & bullfrog.
  • PELINGTON 706 & Bullfrog.

Bedhil apa sing digunakake ing warzone?


Senjata Utami: Ax-50

  • Lampu kilat (muzzle)
  • Singuard Arms (tong minyak)
  • Scope Sniper termal (Optik)
  • THE SINGUARD SINGARMAN (Simpenan)
  • 7 mags bunder (amunisi)

Apa ISO apik ing Warzone 2021?

ISO yaiku a Warfare modern modern smg sing cukup diremehake. Ing kahanan sing bener lan kanthi lampiran sing bener, bisa banget nyingkirake ing bentuk loadout IS sing paling apik. SMGS wis cukup sregep sajrone umur umur Warzone.

Pira bedhil ing MW 2021?

Perang perang modern modern diluncurake 39 Senjata-29 bedhil utama lan 10 senjata sekunder.

Apa loadout nggunakake pros ing warzone?

Pros nggunakake akeh senjata sing beda ing warzone, nanging utamane Senapan Serangan lan Combo Gun Submachine yaiku loading pilihan.

Apa kg isih warzone sing apik 2021?

Kilo 14 isih tetep dadi salah sawijining bedhil sing paling dipercaya ing musim warzone 4. … Nalika kilo 14 bisa uga ora dadi sing paling apik ing game kasebut, isih tetep dadi pilihan sing apik kanggo wong-wong sing seneng karo game sing ora bisa dilindhungi Game game lan rempah-rempah sing apik.

Apa bedhil sing paling populer ing warzone?


Warzone bedhil sing paling populer kanthi milih Persentase Rasio

  • Krig 6 (17.82%)
  • Kar98k (8.66%)
  • Bullfrog (7.44%)
  • Swiss K31 (6.30%)
  • Mac-10 (6.18%)
  • OTS 9 (4.70%)
  • Stoner 63 (4.63%)
  • Grau 5.56 (3.83%)

Apa pros ing warzone?

Dheweke nggunakake a Gun Mesin Lampu PKM, Kanthi varian mp5 ducat kanggo boot minangka senjata sekunder. Temenan tegese dheweke nggunakake overkill ing Perk 2, uga kaping pindho lan Amped. Dheweke uga nggawa grenade C4 lan sumunar.

Bedhil apa sing digunakake kanggo pemain pro?

Smg mp5 minangka salah sawijining senjata sing disenengi kanggo nggunakake tugas sing kompetitif.

Apa bedhil sing paling populer ing warzone?


Warzone bedhil sing paling populer kanthi milih Persentase Rasio

  • Krig 6 (17.82%)
  • Kar98k (8.66%)
  • Bullfrog (7.44%)
  • Swiss K31 (6.30%)
  • Mac-10 (6.18%)
  • OTS 9 (4.70%)
  • Stoner 63 (4.63%)
  • Grau 5.56 (3.83%)

Apa iso larang regane ing warzone?

The ISO pancen ringkih nalika nerangake kabeh karakteristik utama sing nggawe senjata perang sing apik. Ukuran majalah kasebut sithik lan katon akeh karusakan ing jarak dawa.

Apa ISO apik ing perang modern?

ISO ora sering versatile, nanging ora ana Slouch. Minangka smg, isih duwe mobilitas sing apik nalika kitting metu kanggo sawetara, lan duwe pilihan pangaturan khusus kanggo saingan karo sing seneng karo MP7, P90, lan FenNEc.

Apa iki TTK ISO?

Kanthi tingkat geni sing dhuwur, yaiku Lightweight ISO wis populer karo pemain nganti saiki. Nanging, nalika nerangake Rata-rata wektu kanggo mateni (Ttk), kaya an-94 – ora gumunggung. Tingkat dhasar IS iku sejatine sendhi smg sing paling alon kanggo mateni mungsuh kanthi tliti kanthi warzone.

Pira bedhil ing perang modern?

Tingkat Senjata Maksum ing Perang Modern kanthi teknis 100, Nanging sampeyan bakal mungkasi entuk hadiah ing level 70. Dadi, yen sampeyan wis tekan level 70, sampeyan bakal ora dikunci kabeh sing ana kanggo senjata kasebut, lan tingkat liyane mung kanggo hak bragging.

Pira bedhil ana ing warzone?

Ana 35 gaman utama lan 10 senjata sekunder Ing telpon tugas: warzone, saben wong sing unik. Pandhuan Senjata iki bakal menehi sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan saben gaman lan apa sing fokus.

Pira ars sing ana ing mw?

Ana Wolung Serangan bedhil kanthi total: kilogram, AK-47, FN, FN Scar 17S, FR 5.56, Oden, M13 & M4A1. Kanggo iki, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki kanggo saben senjata.

Bedhil apa pemain pro sing digunakake ing perang modern?

Mp5 lan m4a1 yaiku kanthi gaman paling apik kanggo digunakake lan disengkuyung dening pemain pro. Senjata anyar Musim RAM-7 mesthi dipotong ing ndhuwur bedhil serbu liyane, sanajan ora apik kaya M4. Ing kahanan sing pas, mp7 lan 725 kaya sing wis mati.

Bedhil apa sing digunakake ing perang modern?

Kanthi pengobatan pisanan saka Rencana sing kompetitif sing wis dirilis kanggo musim kompetisi modern sing bakal teka, kabeh pro nyoba nguji macem-macem kombinasi lampiran kanggo telung gaman sing saiki digawe Meta – Rifle M4A1 Assault, MP5 SMG, lan MP7 SMG.

Apa kg isih ana ing warzone?

Versi dhasar saka kilo 141 minangka senjata sing apik ing warzone, jumeneng mung isin m4a1 ing babagan Warzone ing babagan DPS, nanging metu saka Warzone Grau sing populer. Iki tingkat geni tegese kilo 141 duwe salah sawijine Stats wektu sing paling apik kanggo mateni Ing kelas.

Yaiku kilo isih kudu digunakake?

Kilo 141 yaiku luwih disenengi kanggo akurasi sing luar biasa lan potensial karusakan ing sawetara. Senjata sing dikuasai para meta sadurunge Warzone Season 1 lan malah bali ing musim 4 nalika miwiti fase sing fokus, nanging tetep dadi pilihan sing bisa melu ing gun tangan sing medium lan dawa.

Apa kilo entuk nerfed?

Piranti lunak raven wis ringkes dicethakak√© nerf naga menyang ambegan naga R9-0 lan kilo 141, ing pinggir bedhil ing bedhil bedhil. … Saiki, Direktur Creative Amos Software Amos Hodge kanthi ringkes yen bedhil sing dilecehkeun game, Nyatane, wis nerf.

Kontribusi: 12 – Utilisateurs: 17

Kanggo ngarahake komentar, √©krivez-nous la bagean des komentar lan n’oubliez pas de part sebagian !

Warzone 6 bedhil lan dhaptar senjata

Temokake apa sing sampeyan kudu ngerti nalika nerangake bedhil warzone 6 bedhil lan senjata sing bisa digunakake nalika nganyari anyar nganyari ing PS5, PS4, Xbox, lan PC.

Warzone 6 bedhil: prajurit bisa katon

Diterbitake: Sep 21, 2023

Apa sing Telpon saka tugas perang 6 bedhil? Ing ngarep peluncuran perang modern 3, taun iki konten kanggo perang Royale dibungkus kanthi rong wulan konten. Saka acara sing ora ana gandhengane kanggo senjata anyar sing bakal wedi karo Al Mazrah utawa Vondel, The Telpon saka With Werzone Season 6 gaman pantes sawise sampeyan bisa nggunakake dheweke yen perang modern 3 dirilis.

Kanthi Telpon Rilis Tanggal Duty MW3 Ora adoh banget, nyana senjata kasebut kanggo goyangake Warzone Meta ing kolam renang sing ditambahake ing kolam renang. Sawetara wong bisa uga nggawe bedhil warzone sing paling apik lan pandhuan beban sing paling apik.

Telpon saka tugas perang 6 bedhil lan dhaptar senjata

Papat musim warzan 6 bedhil lan senjata yaiku:

Warzone 6 bedhil: Geis TR-76 bisa dideleng

Geis Tr-76 – Senapan Assault

Geis TR-76 minangka bedhil serbu kanthi karusakan lan kekuwatan sing apik. Nalika moderat kabeh, iku gegaman sing apik kanggo mbukak kunci stats, recoil, lan ngrusak output. Bakal kasedhiya ing Peperangan Pass kanggo musim 6.

Warzone 6 bedhil: ISO 9MM bisa dideleng

ISO 9mm – SMG

Kasedhiya ing Peperangan Pass nalika diluncurake musim 6, SMG ISO 9MM minangka smg kanthi cepet kanthi pola recoil sing nggumunake kanthi stabil. Umume dibebasake kanthi cepet, mula aja nganti mlaku nganggo bedhil sniper kajaba iki minangka senjata serep sampeyan.

Warzone 6 bedhil: dual kamas bisa dideleng

Dual Kamas – Melee Senjata

Kamas dual kasebut minangka bledug sing cetha dibangun kanggo larut sing fokus Melee. Senjata bakal kasedhiya karo peluncuran musim 6 ing Peperangan Pass.

Warzone 6 bedhil: Chainaw Doom bisa dideleng

Chainaw Doom – Mealee Senjata

Chainaw Doom bakal kasedhiya minangka bagean saka pertengahan musim pertengahan kanggo musim 6. Iku mung bakal kasedhiya ing bundle. Nduwe profil karusakan sing padha karo pickaxe lan ora bakal duwe penguasaan kemajuan, saengga minangka varian saka pickaxe. Kaya ngono, ora ana cara liya kanggo entuk.

Sing nutupi kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan telpon saka Perang Warzone 6 bedhil lan gaman. Kanggo luwih akeh ing musim anyar ing perang Royale, kalebu peta anyar, priksa pandhuan iki, priksa pandhuan ing kabeh supaya ngerti babagan tanggal peluncuran tanggal ing wulan September.

Luwih saka loadout

Echo Apsey Echo Apsey minangka penulis kanthi pengalaman limang taun sing ngalih ps5, xbox, lan switch Nintendo, uga game lan franchises paling gedhe. Sampeyan bakal nemokake akeh pandhuan babagan tugas saka tugas, XDEFIET, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Street Kombat 1, Street Fighter 6, lan liya-liyane. Kajaba iku, dheweke nganyarake dhaptar Loadout PS Pl Pli PS Pl Pli PS Pl Pli Extra lan Premium Game lan nulis dhaptar game saben wulan PS Plus lan Xbox Game Pass. Sampeyan uga bisa nemokake review lan fitur ing game, uga hardware kanggo ps5 ps5, xbox, lan ngalih Nintendo. Ing wektu nulis, dheweke wis mlebu acara industri kaya Gamowcom, Wasd. Kajaba iku, dheweke wis nindakake wawancara karo tim sing ana ing bengok saka protokol biru, sing entheng 2, lan liya-liyane wiwit miwiti perjalanan nulis ing universitas.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Meta Warzone saiki kanggo musim 6

Meta Warzone saiki

Pundhak warzone 6 dibukak akeh ruang kanggo gaman kanggo tuwuh, utamane amarga dominasi Krig 6 wis rampung ing musim sadurunge.

Kanthi senjata perang kadhemen anyar ditambahake, lan malah sawetara blueprints vanguard, sing akeh bisa mikir apa gaman.

Artikel terus sawise ad

Senjata paling apik terus-terusan minangka pemain nemokake lampiran paling optimal lan loinut kanggo gaman tartamtu. Karo sing dikandhakake, iki Wangzone Meta ing musim 6.

Artikel terus sawise ad

Warzone Nakakatomi Plaza

Mesthi wae, meta saiki adhedhasar senjata tartamtu sing kuwat lan populer yaiku sawetara senjata sing isih sregepake rada diusir saka meta amarga para dominasi bedhil serbu.

Sing dikandhakake, kita wis mutusake kanggo nggawa sampeyan telu saka gaman ndhuwur sing saiki ndominasi Meta Warzone.

Artikel terus sawise ad

Meta Warzone saiki

Senapan Rifle Assuan Meta Attzone – AK-47 (Perang Dingin)

Perang Dingin Ak-47

Perang Dingin Ak-47 wis mesthi dadi pilihan ar sing kuwat, nanging ing WARZONE Season 6 Senjata iki wis munggah menyang piring, utamane nimbang nirfs 6 Krig 6.

  • Waca liyane:Kepiye cara hantu kulit ultra ing warzone & Perang Dingin

Sanajan EM2 uga surak sing apik, AK-47 minangka mesin karusakan nyata, kanthi gampang gampang dikendhaleni. Sampeyan bisa uga ora duwe potensial dawa kaya kilo, nanging bisa nyawiji yen sampeyan nembak nembak.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech
Artikel terus sawise ad

Mangkene loadout paling apik kanggo ak-47 yen sampeyan arep sijine ing arsenal sampeyan.

Artikel terus sawise ad

  • Muzzle: Gru suppressor
  • Barrel: 20 “laras spetsnaz rpk
  • Optik: Axial Arms 3x
  • Undorrel: Genggeman spetsnaz
  • Majalah: 45 rnd

Smg Wangzone Meta Saiki – Bullfrog

Perang Dingin Bullfrog ing Warzone

Bullfrog minangka pilihan SMG sing apik ing musim 6 lan saiki Meta amarga output sing isih ana ing jarak cedhak. Salah sawijining perkara sing paling apik babagan bullfrog yaiku ukuran majalah, yaiku 50 babak tanpa lampiran majalah lengkap.

  • Waca liyane:Cara Mbukak kunci Lapa ing WARZONE & WARNZONE WARNA 6

Iki apik amarga mbebasake mandheg kanggo lampiran liyane kanggo nggawe luwih gedhe. Uga tarif geni sing cepet kanggo dominasi saka sawetara, senjata iki kalebu serba guna, uga uga nindakake kanthi apik kanggo kisaran medium supaya sampeyan bisa ngrampungake tugas kasebut.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Priksa lampiran sing digunakake kanggo entuk paling akeh saka bullfrog.

  • Muzzle: Gru suppressor
  • Barrel: 7.4 “Pasukan tugas
  • Laser: Lampu Tim Tiger
  • Simpenan: Simpenan Skelet KGB
  • Undorrel: Bruiser genggeman

Snipe Meta Meta Shangzone – Swiss K31

Swiss K31 ing Warzone

Padha karo Kar98K, Swiss K31 wis meta ing kategori Sniper wiwit dibebasake. Iki biasane amarga mobilitas sing apik kanggo sniper.

  • Waca liyane:Gagasan Sensor Hearts Heartter Warporhat Clever bisa ngrusak Meta Ghost

Sanajan karusakan ing rangu ora kaya sing kaya zrg, minangka salah sawijining sniper paling apik ing game kanggo scoping cepet lan njupuk mungsuh kanthi cepet ing sawetara medium.

Artikel terus sawise ad

  • Muzzle: Gru suppressor
  • Barrel: 24.9 “pertempuran tempur
  • Laser: Swat 5mw laser
  • Undorrel: Bruiser genggeman
  • Rear Grip: Genggeman kamar

Ana sampeyan duwe, iku kabeh senjata Meta Wainzone saiki ing musim 6. Kanggo luwih akeh, priksa manawa sampeyan mriksa pandhuan babagan carane ngrampungake tantangan acara Haunting.

Artikel terus sawise ad

Credit gambar: Software Raven / Aktivitas