Amd Radeon RX 7800 XT: Pundi & Spesifikasi – Dexerto – Dexerto, AMD Radeon RX 7800 XT Sps, Rega, lan Tanggal Rilis | PC khusus

Amd Radeon RX 7800 XT Sps, Rega, lan Tanggal Rilis

Rega RX 7800 XT $ 499, sing luwih murah tinimbang RTX 4070, lan rega sing padha karo Geforce Rtx 4060 TI 16GB.

AMD Radeon RX 7800 XT: Pundi tuku, rega & spesifikasi

AMD RX 7800 XT ing latar abang

AMD

AMD’s RX 7800 XT wis resmi dicethakake, lan GPU anyar bakal dirilis tanggal 6 September 2023. Kita liwat kabeh sing sampeyan kudu ngerti, kalebu rega, spesifikasi, kinerja, lan liya-liyane.

Kertu grafis AMD Generasi wis ndeleng dheweke lunga ing syarat-syarat kinerja kanthi RTX 40 seri. Nanging, kertu grafis paling apik nawakake rasio rega lan kinerja sing apik, saliyane kanggo nabrak sing loman ing kinerja dibandhingake karo kertu gen sadurunge.

Artikel terus sawise ad

Nganti saiki, Amd wis ngeculake telung GPU, RX 7600, RX 7900 X, lan RX 7900 XXTX. Kaloro kertu grafis sing terakhir uga duwe potongan rega sing signifikan sawise diluncurake.

Artikel terus sawise ad

Ing Gamescom 2023, AMD ngumumake RX 7800 XT lan RX 7700 X, pesainge menyang RTX 4070 lan 4060 TI masing-masing, ngetutake bocor sing akeh.

Ngendi Tuku AMD RX 7800 XT GPU

Kertu bakal miwiti udakara 9 AM W├ętan (2 PM, 6 am Pasifik). Nanging, sawetara kertu wis kadhaptar awal ing Amazon, Best Buy, lan B & H.

Artikel terus sawise ad

Mesthi wae, kaya sing diluncurake GPU liyane, rega kasebut bisa beda karo MSRP amarga nyedhiyakake.

Amazon

Best Buy

Best Buy

Newegg & mikrocenter

Tanggal Rx 7800 XT

Rx 7900 XXT Desain 2

AMD RX 7800 XT bakal dirilis tanggal 6 September 2023. Minangka dikumumake, kertu kasebut diumumake ing GamesCom 2023, sajrone Keynote sing dianakake Herbelmann Scott Amd.

Iki sadurunge dikabarake dening Hukum Leaker Moore mati. Nanging, YouTuber uga nyathet yen jeneng sing direncanakake GPU wis diganti kaping pirang-pirang luwih dhisik.

Artikel terus sawise ad

AMD RX 7800 XT THINDOMKS

Amd RX 7800 Damel Nggayuh Skor Grafik Grafik Wektu 18,197, miturut bocor kabeh watt. Iki bakal dilebokake kanthi langsung ing sawetara RTX 4070, lan ngalahake model 8GB RTX 4060 lan 16GB.

Nanging, kita durung duwe kabar babagan kinerja nyata GPU ing pathokan game. Dadi, kita kudu ngenteni pengadilan kanggo review lengkap.

Amd Radeon RX 7800 XT Sps, Rega, lan Tanggal Rilis

GPU GPU AMD paling anyar bakal nglawan Nvidia Geffece RTX 4070 kanggo rega mung $ 499, kanthi prosesor VRAM lan 3,8,9,8,5 proses stream.

Amd Radeon RX 7800 XT ing latar abang

Diterbitake: 29 Agustus, 2023

Yen sampeyan nggoleki GPU paling anyar ing GPU paling anyar, saiki kita duwe review AMD RADAON RX 7800 XT, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng tokoh pathokan ing macem-macem game lan ndeleng kepiye anyar Amd Radeon RX 7800 XT mbandhingake karo Nvidia GeffeCe RTX 4070.

The Radeon RX 7800 XT saiki wis resmi diumumake dening AMD ing gamescom. GPU anyar dirancang kanggo ngisi celah ing Garis GPU AMD adhedhasar arsitektur RDNA 3, kanthi kabisat gedhe ing antarane $ 269 Radeon RX 7900 X. Duwe GPU ing papan iki bakal ngidini AMD kanggo mbandingake Nvidia Geforce RTX 4060 ti lan geforce RTX 4070. Sampeyan bisa ndeleng Spesie Rx 7800 XT, rega, lan tanggal release ing ngisor iki.

Radeon RX 7800 XT adhedhasar AMD Navi 32 GPU, sing lenggah ing antarane chip Navi 33 cilik sing digunakake ing Radeon 7600 (32 unit komputasi) lan unggulan navi 31 mati digunakake ing Rx 7900 XTX (96 unit komputasi).

Radeon RX 7800 XT duwe 60 unit komputasi, posisi sekitar setengah saka rong gpus kasebut. Iki menehi 3,840 Prosesola Stream lan 60 Cores Nglacak Ray sing cocog. GPU uga olahraga 120 saka intine matriks AI accelerator AI AMD, sing padha karo intor intor pensor nvidia. AMD durung entuk akeh panggunaan AI iki durung, nanging video anyar iki dening Hukum Moore mati amarga ana sing bisa digunakake ing mangsa sing bisa digunakake ing mangsa FSR.

‘Pungkasane, FSR 3, bisa uga bakal diarani 4.0 sajrone nem wulan utawa apa-apa, bakal entuk nganyari hardware AI ing RDNA 3, dheweke nyatakake, nambah manawa bisa nambah ‘upgrade eksklusif kanggo Produk Gambar RDNA 3. Muni kaya pungkasane bakal kelakon.’

Ora kaya Geforce RTX 4060 TI 8GB lan RTX 4070, Radeon RX 7800 XT uga duwe 16GB Vram. Nggunakake memori GDDR6, sing dipasang ing antarmuka 256-bit lan clocked ing 2425mhz (19.5GHz efektif), menehi bandwidth total 624GB / s. Iki maneh entuk manfaat gedhe ing sistem memori Nvidia GPUs, kanthi RTX 4070 mung duwe memori 12GB sing dipasang ing antarmuka 192-bit.

Amd radeon rx 7800 xx spek

Dhaptar Spesifikasi AMD RX 7800 XXT yaiku:

GPU Navi 32
Unit Compute 60
Prosesor Stream 3.840
RT CORES 60
AI Accelerator 120
Rops 48
Jam Game 2124 MHz
Mbuwang jam 2430 MHz
L2 cache 4 MB
L3 Cache (Cache Tanpa wates Tanpa Gen 2) 64 MB
Memori 16 GB GDDR6
Bus memori 256-bit
Jam memori 2425 MHz (19.5 GHz efektif)
Bandwidth memori 624 GB / S
Antarmuka 16x PCie 4
Power Papan Jumlah (TBP) 263w
Disaranake PSU 700W
Konektor Daya 2 x 8-pin

AMD Radeon RX 7800 XT RegA

Rega RX 7800 XT $ 499, sing luwih murah tinimbang RTX 4070, lan rega sing padha karo Geforce Rtx 4060 TI 16GB.

Rega: $ 499

Amd radeon rx 7800 xt tanggal

Tanggal rilis RX 7800 XX 7800 X Rebo, 6 September 2023.

Kita wis kesengsem karo GPU RDNA 3 sadurunge kanggo paling akeh. Ana sawetara kuciwa – kinerja sing bisa dilacak sinar adhedhasar GPU adhedhasar arsitektur NVIDIA ADA, lan ora ana Generasi Generasi Rangka AI, kayata DLSS 3. Nanging, kinerja kanggo dhuwit umume solid, lan loro Rxx RX 7900 XTX lan Radeon RX 7600 wis kadhaptar ing Pandhuan kita menyang kertu grafis paling apik.

Apa sampeyan bungah babagan rx 7800 xx? Ayo kita ngerti pikirane ing kaca Facebook PC adat, liwat twitter, utawa gabung karo PC lan game persiyapan persiyapan lan game kanggo ngerti babagan anggota 400,000+.

Editor Ben Hardwidge PC kanggo luwih saka dekade, anggota staf wiwit taun 2003, lan penggemar hard PC General wiwit taun 1989, Ben wis ndeleng kabeh, saka medeni grafis CGA kanggo dina iki. Uga ngawasi operasi majalah PC Majalah PC lawas lan situs web PC khusus anyar, Bukak isih rutin mriksa kertu grafis paling anyar.

AMD RX 7800 XT Rilis wektu – Nalika diluncurake?

AMD RX 7800 Xt Rilis wektu - Nalika diluncurake?

Kertu RX 7800 X gabung karo RX 7700 XT minangka Anggota Mid-Range New RDNA 3. Sapa sing seneng nglampahi $ 500 kudu bungah kanggo tanggal iki. Wis ana pengumuman kertu adat saka sapir, asus lan gigabyte, manawa sampeyan ngerti arep tuku. MSI isih kanggo konfirmasi bakal ngeculake kertu adat dhewe.

Rx 7800 XT Rilis Wektu – Apa wektu bisa diluncurake?

Sadurunge saka samesthine, AMD RX 7800 xt wis resmi kadhaptar ing sawetara situs. Nganti saiki, kita wis ndeleng kertu XFX Radeon lan Gigabyte diluncurake ing Amazon lan Best Buy. Dadi, yen sampeyan mikir RX 7800 XT wis migunani, priksa manawa sampeyan mlumpat situs kaya Amazon lan NewEgg sadurunge adol.

Kita wis ndhaptar spek kanggo rx 7800 xt ing ngisor iki kanggo wong sing kudu ngelingake siji liyane. Kita uga wis mbandhingake RX 7800 menyang RX 6800 XT yen sampeyan mikir apa upgrade saka Rdna 2.

Spek Rx 7800 XT
Jam 2124 MHz
Mbuwang jam 2430 MHz
Unit Compute 60
Vram 16 GB
Antarmuka Memori 256 bit
Kacepetan Memori 19.5 Gbps
Displayport 2.1
Encoding Av1 Ya
Tdp 245 w

Apik banget, RX 7800 X yaiku ngeculake dina sing padha karo Starfield. Wis nggoleki salah sawijining game paling apik 2023, kita ngarepake penggemar sing paling gedhe kanggo nganyarke PC kanggo upgrade persiyapan PC kanggo RPG saka Bethesda Studios. Partnerhip AMD karo Bethesda tegese RX 7800 XT bisa dadi salah sawijining GPU paling apik kanggo Starfield wiwit game kasebut dioptimalake khusus kanggo komponen PC. Wektu bakal nyritakake, nanging paling ora sampeyan duwe ide sing luwih apik nalika RX 7800 XT bisa dirilis tanggal Rebo.