Alienware Laptop 2023: Kabeh model paling anyar dibandhingake | Gamesradar, Laptop Alienware

1-16 saka 285 Asil kanggo AlienWare Laptop Urut Miturut: Rega Fitur: Rega Dhuwur: Dhuwur nganti AVG rendah. Review Pelanggan sing paling anyar sing anyar Sellers Urut miturut: Feature Go

Contents

Alienware X15 R2 | Intel i7-12700h | RTX 3070 TI ing Dell
Alienware X15 R2 minangka potongan kit premium, mula kita bakal ngolehake nambah GPU nganti RTX 3070 TI kanggo entuk nilai paling apik ing Baseline Rtx 3060 Opsi. Ana udakara $ 300 antarane konfigurasi rong konfigurasi, nanging awis sing apik banget nalika sampeyan lagi ing level investasi iki.

Alienware Laptop 2023: Kabeh model paling anyar dibandhingake

Laptop Alienware Paling Apik Paling Apik Kanggo Entuk Luwih Apik. Pengumuman pungkasan saka CES 2023 nawakake tampilan anyar ing barisan sabanjure saka Dell, lan prekara sing gedhe banget. Kita entuk model Alienware M16 lan M18 sing dituju ing rak-rak ing taun iki, lan yen sampeyan lagi mewah, X16 nggawe debut uga. Karo 15 sadurunge.6 inci lan 17.Model 3-inci sing nyekel kanthi anteng, lan refresh saka Alienware X14 ing kertu, luwih akeh laptop alienware luwih saka sing kudu dipilih saiki.

Apa wae anggaran sing digunakake, mula sampeyan bisa mbantu sampeyan nemokake laptop alienware sing pas kanggo sampeyan – apa model 14 inci sing luwih cilik (nanging luwih murah), utawa
A sing gedhe banget.3-incher ing ndhuwur dhaptar rega. Laptop Alienware njupuk merek sanajan munggah rangking laptop game paling apik ing pasar, lan mesin kasebut dilengkapi premium. Isih, dheweke tetep populer ing antarane para pemain PC kanthi alasan, kanthi mbangun kualitas lan teknik sing apik.

Kanggo mbantu ngilangi pilihan sing sithik, kita wis mbukak dhaptar dhaptar kabeh laptop alienware sing paling kasedhiya saiki. Adhedhasar uji coba dhewe, lan komponen nganti entuk model ing saben model, dhaptar iki disusun saka pengalaman tangan lan para pesaing mriksa rega kanggo dhuwit.

Kita uga wis ndhaptar kabeh rega paling murah saka ing sekitar Web kanggo njamin sampeyan bisa ngirit dhuwit sing bisa ditindakake nalika nggawe ukuran sing padha, nanging diselehake, investasi.

Dhaptar cepet

Alienware laptop paling apik sakabèhé

Kanthi desain mewah, teknik, lan kinerja sing apik banget, Alienware X15 R2 minangka alienware laptop paling apik ing pasar. Regane, nanging kekuwatan portebel iki larang regane.

Laptop Alienware Paling murah

Saiki M16 ana ing rak-rak, Alienware M15 R7 wiwit ndeleng diskon nyata. Iku dudu model paling anyar, nanging mesthi paling murah babagan sing kudu dituku ing 2023.

Nilai Alienware Paling Apik

M16 mung udakara $ 150 luwih saka M15 sing sadurunge, nanging ngemas kinerja sing nggumunake. Iki isih ora ana mesin portebel, nanging sanajan RTX 4060 nawakake kekuwatan kompetitif, iki minangka nilai sing paling apik.

Paling laptop Alienware 14-inci paling apik

Iku dudu alat laptop paling kuat ing pasar, nanging mesin slimmest sing wis ditesiti. Sampeyan isih entuk desain lunyu premium kasebut, nanging iki luwih cocog kanggo portability liwat kekuwatan.

Alienware laptop paling apik sakabèhé

1. Alienware X15 R2

Laptop Game Alienware paling apik

Review Ahli:

Spesifikasi

CPU: I7-12700h | i9-12900h
GPU: RTX 3060 | RTX 3070 ti | RTX 3080 TI
Tampilan: FHD ing 165Hz / 360HZ | QHD ing 240Hz

Alasan kanggo tuku

Desain sasis mewah
Benchmarks Nyengsemaken

Alasan kanggo ngindhari

Mlaku utamane panas
Konfigurasi level entri regane

Konfigurasi favorit kita:

Alienware X15 R2 | Intel i7-12700h | RTX 3070 TI ing Dell
Alienware X15 R2 minangka potongan kit premium, mula kita bakal ngolehake nambah GPU nganti RTX 3070 TI kanggo entuk nilai paling apik ing Baseline Rtx 3060 Opsi. Ana udakara $ 300 antarane konfigurasi rong konfigurasi, nanging awis sing apik banget nalika sampeyan lagi ing level investasi iki.

Dell nyegerake loro X15 lan X17 maneh ing taun 2022, sanajan saiki iki ora murah rig. Sing ujar, mbayar mewah mesthi entuk mupangat – iki minangka salah sawijining laptop alienware sing paling apik lan rumangsa kita lakoni. Ditambah mesthi ora dadi regane kaya 17-incher.

✅ Sampeyan wis entuk anggaran kanggo nglampahi: Ora ana laptop alienware bakal murah, nanging X15 R2 utamane larang dibandhingake karo M-Series. Yen sampeyan lagi sawetara konfigurasi sawetara iki bakal larang regane luwih saka sasis luwih akeh.

✅ Sampeyan bisa ngatasi panas kanthi panas: X15 R2 mlaku kanthi anget, tegese kita bakal menehi saran luwih akeh kanggo sing pengin kerja lan muter saka meja tinimbang puteran.

✅ Sampeyan pengin solusi desktop sing uga bisa diangkut kanthi gampang: X17 gedhe banget kanthi gampang digawa saben dina, nanging X15 isih menehi port lan komponen io mburi kanggo lenggah minangka peralatan desktop. Yen sampeyan lagi sawise zona Goldilocks, iki minangka salah siji alienware sampeyan.

Sampeyan pengin nilai paling apik: Alienware X15 R2 minangka flashy, nanging tegese dudu nilai sing paling apik kanggo dhuwit. Yen sampeyan ora diikat menyang merek ana akeh model sing luwih murah ing njaba, nanging yen sampeyan wis entuk rasio del, sampeyan bakal nemokake rasio rega-seri saka M-seri.

Sampeyan pengin komponen paling anyar: X15 R2 ora nampa 2023 Refresh taun iki, sing tegese ora ana konfigurasi generasi RTX 40 seri utawa Intel 13 ing rak-rak. Ngelingi mlumpat ing kinerja sing wis kita deleng ing tes dhewe, kudu dipikirake kanggo pindhah menyang X16 utawa salah sawijining model M-seri anyar.

Desain: Yen sampeyan wis kenal karo Alienware X-seri ora bakal kaget karo kene. Nihan putih Unit tes kita nggawe faktor wujud sing wis langsing sing wis katon luwih ringkih, lan 2 kasebut.2kg minangka engineering sing cukup kanggo nimbang komponen ing ngisor komponen ing ngisor. Geser inset ora nambah luwih akeh kanggo sikil sikil sakabehe, nanging ora kaya sawetara laptop game paling anyar, lan RGB Leds tetep katon cetha ing sawete.

Fitur: Alienware X15 R2 nggawa karo prosesor generasi sing nomer 12 Intel sing anyar kanggo GPX nganti RTX 3080 TI Nvidia, lan perhatian ekstra sing dibayar ing mburi sasis. Iku isih slimline, rig sing dhuwur banget, kabeh kita wis entuk sambutan menyang rak premium, nanging seger kanggo terus-terusan komponen 2022.

Kanthi papat penggemar lan solusi pendinginan merek 31 merek ing sangisore, Alienware wis menehi perhatian luwih akeh supaya bisa mlaku kanthi lancar. Sayange, isih cukup kanggo njaga suhu kasebut – X15 R2 isih panas banget ing whack lengkap, kanthi sawetara pengaruh kanggo kinerja sawise sekitar jam game. Isih, sampeyan entuk layar sing apik banget, penempatan i sing digunakke ing mburi, lan keyboard taktik snapy – sanajan pilihan mekanik kasebut bakal biaya tambahan sampeyan.

Kinerja: Yen sampeyan pengin mbukak kabeh ing konfigurasi, sampeyan ana ing tangan sing aman. Unit Us Tes RTX 3080 sampeyan bisa nggunakake nomer sing serius. Telung tokoh Framerates minangka pakewuh ing judhul kaya bayangan raider makam lan perang total: telung kerajaan metro ing ndhuwur setelan Ultra.

2. Alienware M15 R7

Laptop Alienware Paling murah

Review Ahli:

Spesifikasi

CPU: I7-12700h | i9-12900h
GPU: RTX 3050 TI | RTX 3060 | RTX 3070 ti | RTX 3080 TI
Panyimpen: nganti 4Tb SSD
Tampilan: FHD ing 165Hz / 360HZ | QHD ing 240Hz

Pelabuhan: 3X Tipe USB-A 3.2 Gen 1 | Pelabuhan Tipe 1x karo Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 2, nampilake 1.4, lan pangiriman daya, 1X HDMI 2.1, 1x RJ-45 Killer E3100 2.5gbps eternet port, 1x 3.5mm headset jack

Alasan kanggo tuku

Kinerja luar biasa
Sawetara Fitur Desain Premium

Alasan kanggo ngindhari

Badan plastik sing luwih murah
Susah kanggo ngeterake
Khusus penggemar

Konfigurasi favorit kita:

Alienware M15 R7 | RTX 3060 | Intel i7-12700h ing Dell
Alienware M15 R7 sing dites teka karo RTX 3070 ti GPU, nanging konfigurasi kasebut bakal mbukak luwih saka $ 2,000. Kanggo nilai sing luwih apik, kita bakal menehi saran supaya nggawe dhuwit kasebut menyang tampilan 360Hz yen sampeyan lagi sawise spek tengah. 3060 GPU ing sangisore Hood ing kene isih bakal bisa nggumunake kanthi nggumunake teknik termal ing sangisore, lan sampeyan isih entuk RAM7 Generasi Generasi sing paling cepet 12 lan DDR5.

Alienware M15 R7 saiki dadi generasi, amarga rilis M16 taun iki. Nganggo prosesor Intel generasi generasi, lan kertu grafis Nvidia, sampeyan isih entuk sawetara kekuwatan sing padhet ing kene, nanging kita ndeleng rega sing ditarik saiki yen taun ing rak-rak.

Sampeyan luwih peduli babagan kinerja tinimbang desain: Alienware M15 R7 dudu laptop sing dirancang paling apik ing planet, nanging nomer pathokan bisa digunakake kanggo awake dhewe. Yen sampeyan mung sawise workhorse iki minangka taruhan sing apik.

Sampeyan ora pengin ngilangi bank: Alienware Laptop larang, nanging dina iki diskon ing M15 R7 nyelehake MSRPS kasebut. Iki minangka kasempatan paling apik kanggo nyetak salah sawijining mesin mewah kasebut tanpa ngilangi bank.

Sampeyan ora asring ngangkut asring: Sasis chuntier kaya iki ora bakal nyenengake ing tas ransel – utamane mikirake bungkus bata sing akeh ngisi bata. Yen sampeyan tetep laptop alienware kanthi tegas ing meja, iki kita bakal nggawe dhuwit sawetara.

Sampeyan rutin lelungan nganggo laptop sampeyan: Mesthi wae yen sampeyan kudu lelungan nganggo laptop kanthi rutin, kita bakal nyaranake investasi sing luwih entheng lan luwih cilik – kanthi bata sing luwih apik kanggo boot.

Sampeyan pengin komponen generasi anyar: Laptop Alienware anyar ora teka ing 15 iki.Faktor bentuk 6 inci, nanging M16 ora bisa ngemas komponen generasi anyar dadi bangunan sing padha.

Desain: Sampeyan isih milih fitur desain perwaka-ali desa, kaya lampu lampu RGB sing mlaku ing mburi (sing akeh). Kajaba iku, kita pancen kesengsem banget karo keyboard mseries ing kene. Nalika dudu model mekanik sing sejatine (kaya sing luwih akeh konfigurasi x17), ana tension sing marem ing kene, lan jarak perjalanan sing luwih suwe tinimbang biasane ing dek laptop. Nanging, dibandhingake pasar liyane, kita rada kuciwa kanggo ndeleng sasis plastik sing padha karo model R5 lan R6 ing kene. Sampeyan bakal nemokake rig sing luwih murah sing nggawa bahan bangunan sing tahan lama ing alam bébas.

Kajaba iku, laptop iki durung dibangun kanthi pipa. Timbang ing ngisor 6 lbs, lan kanthi faktor formulir Formulir sing gedhe banget kanggo mbuktekake, iki sampeyan bakal tetep tegas ing meja sampeyan. Kita nemokake manawa korban kasebut gampang kanggo nimbang kekuwatan banget ing sangisore,.

Fitur: Ya, desain iki rada chunky nanging kanthi alesan sing apik. Alienware wis mbuwang kabeh wis mlebu ing M15, kanthi pilihan port sing murah (kabeh ditetep ing mburi), rong set speaker sing dhuwur banget, lan tampilan FHD sing cepet 360′ kanthi dhuwur. Iku kabeh sing sampeyan butuhake kanggo rasakake mewah kanthi rega suda.

Kinerja: Rig iki ora ana kringet ing uji coba, sailing 60fps 60fps kepungkur. Red Merah Mati 2 ing Setelan Ultra? Exodus Metro karo RTX nyerang kabeh? Pancen ora ana masalah kanggo kewan iki. Nomer Rig iki ninggalake agul-agul razer 15 ing lebu – kabeh nalika mbukak konfigurasi sing murah. Yen sampeyan luwih prihatin karo kinerja tinimbang katon akeh kanggo sampeyan ing kene.

3. Alienware M16

Nilai Alienware Paling Apik

Review Ahli:

Spesifikasi

CPU: Intel i7-13700HX | Intel i9-13900HX
GPU: RTX 4060 | RTX 4070 | RTX 4080 | RTX 4090
RAM: 16GB | 32GB | 64GB
Panyimpen: 512g | 1tb | 2tb | 4tb | 8Tb
Tampilan: qhd 16 inci + @ 165hz | 8 inci qhd + @ 240hz | FHD 16-inci + @ 480hz

Alasan kanggo tuku

Rega sing apik banget kanggo rasio kinerja ing spek ing ngisor
Akeh port cepet super
Akeh sing luwih adhem tinimbang generasi sadurunge
Tampilan isih apik banget

Alasan kanggo ngindhari

Desain abot, Heavy ora portabel
Panggangan njupuk papan sawit ing njero

Konfigurasi favorit kita:

Alienware M16 | RTX 4060 | Intel i7-13700HX ing Dell
Iki minangka spek sing dites, lan sing nggawe pangerten sing paling akeh kanggo Buster Deal-Hunting. Sampeyan entuk biasane Telung tokoh Framerates saka RTX 4060 lan Intel i7-13700HX, lan nyimpen dhuwit ing laptop sing ngurbanake portabilitas kanggo kekuwatan.

Alienware M16 wis njupuk saka M15 R7, kanthi tampilan sing luwih gedhe lan komponen generasi NVIDI 13-Series lan Intel 13th ing papan. Sing nggawe lompat sing apik banget, sanajan ing Konfigurasi Baseline RTX 4060 kita wis tangan. Kanthi prabédan rega mung udakara $ 150 saka M15 sing luwih murah, iki minangka nilai alienware paling apik sampeyan bisa entuk tangan saiki.

Sampeyan pengin komponen generasi paling anyar: M16 minangka laptop alienware paling murah kanggo nawakake komponen generasi anyar, tegese sampeyan bisa seneng GPU GPU 40-seri lan prosesor Intel 13 ing ngisor iki.

Sampeyan ora pengin nglampahi konfigurasi sing luwih gedhe: Yen sampeyan ora pengin mbukak nganti RTX 4090, M16 uga nindakake utamane karo saben RTX 4060 ing jero.

Gangguan Fan of Off-Putting: Kita nyumurupi gulung sing akeh ing swara penggemar ing model M16 anyar, dadi, nalika isih bisa banter sampeyan bakal duwe wektu sing luwih apik kanggo ngatasi M15 ing ndhuwur.

Sampeyan rutin lelungan nganggo laptop sampeyan: Maneh, iki dudu piranti sing entheng, sanajan ana sisih sing luwih tipis. Ing luwih saka 3kg lan kanthi faktor wujud squat, iki dudu retpack ransel ransam.

Sampeyan pengin nyambut gawe utawa muter ing puteran sampeyan: Panggangan njupuk akeh papan ing ndhuwur dek batin iki, tegese papan palem diwatesi ing ngisor iki. Tegese ora kepenak banget digunakake kanggo sesi sing luwih dawa ing puteran.

Desain: Sampeyan entuk desain Alienware M-Series sing padha ing rig generasi anyar iki – nanging maneh, desain ora dadi fitur paling apik Alienware. Panggangan hexagonal gedhe sing mlaku ing ndhuwur dek utama isih push keyboard lan trackpad mudhun ora kepenak banget ing lambe laptop, lan 3.25kg bobote iki minangka salah sawijining mesin sing paling abot ing pasar saiki. Babagan iki mlaku ing mejo – ora mung mikir babagan sling ing tas ransel asring.

Fitur: Tampilan Solid + Tampilan, Komponen Paling Anyar, lan Alienware RGB Glitz sing apik isih ana ing kene. Pilihan port cepet dibantah ing mburi tegese sampeyan bisa gampang hardwire persiyapan sampeyan tanpa kudu faff kanthi konektivitas tambahan sing akeh banget. Dene papan ekstra menyang mburi bisa mbuktekake rumah tangga ing meja game sing luwih cilik, ing endi Alienware M16 rumangsa seneng ing omah.

M16 njupuk rute desain anyar kanggo keyboard ing taun iki, nyelehake dek dhewe menyang teluk sing wis diresiki kanthi horisontal ing dek utama. Tombol kasebut tetep tetep taktik lan responsif, sanajan ora ana banyu utawa tombol media darmabakti. Kelangan wis njupuk langkah liyane ing kene, kanthi swara penggemar kanthi gampang dikurangi dibandhingake karo M15 ing ndhuwur.

Kinerja: Faktor Formulir Clunky yaiku rega sing sampeyan mbayar laptop sing paling dhuwur ing – ing istilah Alienware. Model RTX 4060 kita caket ing RTX 3070 TI M15 kita ing taun kepungkur ing babagan wektu ndelok lan skor serangan geni, lan ora bisa digunakake kanggo nggedhekake GPU. Sing sawetara barang sing serius banget, utamane nimbang lompat rega ora akeh kaya nomer kasebut.

4. Alienware X14

Laptop game alienware paling apik 14 inci paling apik

Review Ahli:

Spesifikasi

CPU: i5-12500h / i7-12700h
Grafis: RTX 3050 / RTX 3050 TI / RTX 3060
Panyimpenan :: 512GB – 2TB SSD
Layar :: 14 inci, 1080p, 144Hz

Alasan kanggo tuku

Faktor Formulir Super Slimline
Kinerja sing apik banget
Luwih terjangkau tinimbang rigsware liyane

Alasan kanggo ngindhari

Konfigurasi winates sing kasedhiya
Nambah ambane ninggalake tilas sikil sing luwih gedhe
Tampilan matte bisa menehi warna

Konfigurasi favorit kita:

Alienware X14 | Intel i7-12700h | RTX 3050 TI ing Dell
Alienware X14 paling apik dilayani karo prosesor RTX 3050 TI GPU lan prosesor IE7 12. Sawise kabeh, mung ana $ 100 ing antarane versi iki lan konfigurasi i5 / RTX 3050 lan kekuwatan ekstra regane larang regane. Sampeyan lagi milih mesin iki kanggo faktor bentuk lan desain sing apik banget, tinimbang kemampuan kanggo ngompa telung tokoh, lan ora bakal ngasilake skala rega sing sampeyan lakoni.

Dell wis nyusut garis game game premium kanthi alienware x14. Nindakake desain mewah X15 lan X17 model lan mubeng menyang faktor wujud 14-inci anyar, iki minangka topikotware laptop paling cilik sing saiki ana ing pasar. Tegese sampeyan nyelehake sawetara pegel ing babagan konfigurasi sampeyan, utamane dibandhingake karo spek sing mabur ing model sing luwih gedhe.

Sampeyan butuh laptop kanggo play kerja lan kasual: Iki dudu monster framerate, saengga X14 nggawe pangerten kanggo wong sing golek mesin kerja sing uga bisa terus main game kasual.

Sampeyan lelungan kanthi rutin karo laptop sampeyan: Faktor bentuk cilik lan desain super lancip tegese iki laptop alienware sing sampurna kanggo mbuwang tas ransel.

Sampeyan ora mikir mbuwang desain mewah: X14 minangka paling murah ing sawetara, nanging isih rig sing larang regane. Yen sampeyan ora mikir mbuwang fitur mewah kasebut, iku pilihan sing apik.

Sampeyan ngoyak framasi: Iki dudu laptop alienware paling apik ing pasar, luwih fokus ing isih tetep entheng lan portabel. Yen sampeyan lagi sawise kekuwatan murni, kita bakal menehi saran mesin sing luwih gedhe.

Sampeyan ora butuh desain slimline kasebut: Yen sampeyan ngrancang supaya laptop sampeyan macet menyang mejo sampeyan, kudu nandur modal luwih akeh ing mesin sing luwih gedhe kanthi luwih akeh kanggo menehi persiyapan game statis.

Desain: Alienware X14 kabeh babagan desain. Iku mesin slimline sing ora cocog, ukurane 14.Kandel 4mm. Yaiku mesin kulit kulit sing paling kulit sing durung nate dites, dadi yen sampeyan sawise piranti portebel Iki sampeyan kudu nggoleki. Mesthi wae, sampeyan isih entuk kualitas X-Series lan estetika Mewah, kanthi pandang ’14’ Embossed ing tutup, lan desain futuristic nanging olahan biasane. Wilayah sing luwih gedhe ing mburi engsel bisa nyebabake sawetara masalah transportasi yen sampeyan wis entuk tas ransel utamane, lan ora frustasi kanggo ndeleng ing mesin faktor formulir sing luwih cilik iki, nanging umume perkara iki dibangun kanggo mbukak sampeyan.

Fitur: X14 dilengkapi RTX 3050, RTX 3050, utawa RTX 3060 GPU, dipasangake karo prosesor Intel i5100H utawa i7-12700h. Spek sing luwih cilik kasebut tegese iki minangka salah sawijining laptop alienware sing paling murah saiki, nalika dikonfigurasi kaya ngono. Kita nyoba Konfigurasi RTX 3060 / I7, nanging biaya Rig kasebut cedhak karo $ 2,000. Kita mikir manawa angel banget kanggo ngulu amarga saben kapal Xienware X14 kanthi tampilan 1080p 144Hz sing padha. Nanging, mudhun ing mburi ngisor rega regane ana sawetara regane padhet kanggo dhuwit. Pramila kita bakal menehi saran mriksa mesin iki yen sampeyan sawise Formulir Formulir kanggo kinerja, ngarahake GPU RTX 3050.

Kinerja: Langsung gapura, jelas iki dudu laptop game sing dirancang kanggo prigel presitasi. Kita kesengsem karo 108 pigura rata-rata per detik ing setelan paling dhuwur ing Shadow Raider Makan, lan nalika luwih tantangan sing luwih apik kaya tantangan sing luwih apik, kita isih dadi benchmarking ing dhuwur 55fps. Kinerja sampeyan diatasi dening desain slimline, nanging yen sampeyan mung golek mesin kasual sing bakal sampeyan entuk.

Laptop game Alienware sing kudu sampeyan tuku?

Yen sampeyan ndeleng ing laptop game alienware saiki, iku kudu dicathet yen M15 R5 / R6 bakal dadi titik manis sing paling sampurna. Wis ditumpuk karo akeh ruangan kanggo konfigurasi sing kuat, lan sampeyan entuk rega murah tinimbang entri utama. Kajaba iku, sampeyan bakal bisa milih model spek sing luwih murah kanggo awis kurang yen sampeyan ora mikir yen sampeyan bakal main judhul nuntut.

Nanging, yen sampeyan butuh ruangan luwih akeh komponen substansial, iku kudu mriksa x15 tinimbang. Sampeyan entuk faktor formulir anyar, nanging uga kemampuan kanggo pindhah menyang prosesor I9 yen sampeyan pengin, uga nganti 4TB panyimpenan SSD. Sing spek sing larang regane, nanging luwih migunani yen sampeyan pengin nglampahi luwih saka $ 3,000.

Alienware X17 umume dilestarekake kanggo wong sing ora mikir babagan sing bakal entuk papan meja luwih akeh. Iki minangka laptop gedhe, lan sing ora gampang diangkut.

Pira regane laptop alienware?

Laptop Alienware Paling Apik Bisa Soar Rega, utamane nalika dibebasake karo komponen paling anyar lan paling apik. Iki minangka mesin sing kuat kanthi akeh daya tambahan supaya kabeh mlaku ing ngisor hood, tegese sampeyan ora bisa njupuk anggaran tuku ing kene.

Model sing paling murah ing antrian saiki minangka konfigurasi level entry Alienware M15 R6. Mesin iki diwiwiti $ 1,379.99 / £ 1,499 kanggo prosesor i7-11800H, RTX 3050 TI GPU, panyimpenan SSD 256GB lan 8GB Ram.

Kangge, x garis anyar nyurung barang-barang dadi kategori premium sing luwih premium. Alienware X15 diwiwiti kanthi rega $ 2,099.99/ £ 2,149 lan model X17 lenggah $ 2,199.99 / £ 2,299.

Iku laptop alienware regane?

Nalika sepisanan, laptop alienware bisa uga ketoke – sampeyan bakal dibenerake kanggo nelpon dheweke ‘apel’ game. Nanging, entuk tag rega kasebut kanthi akses, gampang digunakake, lan desain cerdas sing nyetel loro saka manufaktur liyane.

Kapabilitas teknis sengit sing ngidini dheweke mbukak game saiki kanthi paling apik, laptop game Alienware wis siap digawe lan apik kanggo pindhah, tanpa desain sing dipikirake ing loro teknik lan estetika.

Muga-muga, Alienware wis kepengin weruh manawa ana sing cocog karo anggaran sampeyan uga cocog. Situs web resmi nampilake macem-macem mbangun kanthi biaya sing beda, ngidini sampeyan milih lan milih sing dikarepake. Lan yen sampeyan mutusake sampeyan kudu milih kekuwatan luwih akeh? Asring gampang kanggo mbukak kasus lan upgrade rig sampeyan dhewe.

Laptop Alienware Anyar 2023

Kanthi taun anyar teka laptop alienware anyar kanggo milih, lan 2023 disetel kanggo nawakake kabisat monster ing kinerja dibandhingake karo penyambungan sadurunge. Kita entuk papat model anyar ing rak-rak ing taun iki, ing 14-inci kabeh nganti piranti 18 inci. Mangkene apa sing kita ngerti babagan saben wong.

Miwiti cilik, Alienware X14 R2 anyar terus kinerja luar biasa model ing kategori slimline. Mesin pangrasa Miniature iki bakal nampa refresh pisanan ing 2023, nambah grafis NVIDIA RTX 40-Series nganti RTX 4060 lan maksimal karo prosesor Intel i7-13620H paling anyar. Iki ora mung ngundhakake spek, Alienware uga nambah game pendinginan. Konfigurasi pungkasan R2 bakal olahraga tambahan unsur31 pendinginan ing CPU lan GPU, nanging kabeh model uga bakal nawakake sistem penggemar cerdas anyar. Iki ngidini piranti nyepelake penggemar individu yen perlu, kanthi maca data suhu saka sensor. Alienware X14 R2 bakal nawakake Rampung QHD + lan FHD + 165Hz lan 144Hz masing-masing, ing aspek aspek 16:10.

Sabanjure, Alienware X16 kepengin njupuk lakune saka Blade Razer 16 lan Asus Rog Zepdhimrus M16 kanthi kapabilitas grafis ing RTX 4090. Tambah pemroses i9-13900hk sing kuat Intel ing campuran, nganti 4TB ruang panyimpenan SSD, lan enem speaker lan sampeyan wis entuk omah game. X16 bakal ngemas qhd 240hz + nampilake uga.

Mesthi wae, yen sampeyan ora butuh desain mewah X16, Alienware uga nglancarake 16-inch liyane kanthi etos sing fokus luwih akeh. Pemroses M16 anyar anyar lan AMD paling anyar nganti I9-13980hx utawa Ryzen 9 7945HX, uga grafis nganti RTX 4090. Sampeyan wis entuk rong pilihan tampilan sing kudu dipilih uga, kanthi tarif QHD + 165hz utawa tarif refresh, utawa layar FHD 240hz, utawa layar FHD ing 480Hz.

Alienware M18 minangka gedhe sing gedhe, lan kabeh bakal ukurane. Piranti 18 inci iki minangka pilihan CPU lan GPU sing padha karo M16, nalika nyelehake pilihan layar QHD + 247Hz saka model sing luwih cilik. Nanging, ing gaya Penelajang Desktop sing bener, piranti iki bakal dikirim kanthi akeh port – kalebu rong USB-A lan A USB ekstra ek.

Laptop Alienware

Logo kanggo vintez

Gambar Konten

Logo kanggo Wipemik

Gambar Konten

Logo kanggo MSI

Gambar Konten

Logo kanggo Geforce

Gambar Konten

Logo kanggo vicseed

Gambar Konten

Logo kanggo asus

Gambar Konten

Logo kanggo Wipemik

Gambar Konten

Logo kanggo MSI

Gambar Konten

Dell Alienware M16 Laptop Game (2023) | 16

Dell Alienware M16 Laptop Game (2023) | 16 “qhd + | inti i9-1tb ssd – 32GB ram – RTX 4080 | 24 cors @ 5.4 GHz – CPU Gen 13 – 16GB GDDR6X menang 11 omah (gawe anyar)

$ 127 Pangiriman Oktober 2 – 5

Dell Alienware M18 Gaming laptop (2023) | 18

Dell Alienware M18 Gaming laptop (2023) | 18 “FHD + | inti i9-2tb SSD – 64GB Ram – RTX 4080 | 24 CORES @ 5.4 GHz – CPU Gen 13 – 16GB GDDR6X menang 11 omah (gawe anyar)

$ 127 Pangiriman Oktober 2 – 5

Dell Alienware M18 Gaming laptop (2023) | 18

Dell Alienware M18 Gaming laptop (2023) | 18 “qhd + | inti i7-1tb ssd – 16gb ram – RTX 4050 | 14 cors @ 4.9 GHz – CPU Gen 13 – GDDR6 6GB menang 11 omah (gawe anyar)

$ 127 Pangiriman Oktober 2 – 5

Dell Alienware M15 R7 Laptop Laptop 2023 Anyar, 15,6

Dell Alienware M15 R7 Laptop Laptop 2023 Anyar, 15.6 “WQHD IPS 240Hz, Intel i7-12700h 14-inti, Nvidia Geforce RTX 30GB, 1TB DDR5, 1TB DDR5, Thunderbolt 4, Wi-Fi 6, Win11 Pro

$ 510.07 Pangiriman Oktober 10 – 24

Mung 2 kiwa ing stok – supaya enggal.

Dell Alienware M17 Ryzen Edition R5 Gaming Laptop (2022) | 17.3

Dell Alienware M17 Ryzen Edition R5 Gaming Laptop (2022) | 17.3 “FHD | Intine Rangka 7 – 512GB SSD – 16GB RAM – RTX 3060 | 8 CORE @ 4.7 GHz – GDDR6 12GB menang 11 omah (gawe anyar)

$ 127 Pangiriman Oktober 2 – 5

Produk toko saka merek bisnis cilik sing adol ing toko ing Amazon. Temokake luwih lengkap babagan bisnis cilik sing dipertutup karo komitmen Amazon lan Amazon kanggo nguatake dheweke. Sinau luwih lengkap