Alibi lan Maestro minangka Pelangi S0 Operator Itali Pengepungan, miturut bocor | VG247, bocor ujar Alibi lan Maestro minangka Pelangi S0 Operator Italie | Pcgamesn

Bocor ujar alibi lan maestro yaiku pelangi enem operator Italie

Mesthi wae, ‘Placeholder’ ana ing aset kasebut. Tegese ana kesempatan jeneng operator iki ora final. Kita bakal nemokake manawa mengko enggal.

Alibi lan Maestro minangka Pelangi S0 Operator Itali Singe, miturut bocor

Nindakake rilis chimera operasi ing Pelangi Six, Pemain wis digali menyang file game, nyuwek loro kaya serangan serang Serangan liwat peta pengepungan.

Sing didhelikake ing file kasebut minangka klip cekak karo sawetara teks sing ana, katon ing loro operator mbesuk anyar: prajurit pasca khusus Italia lan MAESTO.

Bocor kasebut dadi sopan redvesy saka detektif reddit sing seneng banget ngeduk file game lan rapping liwat windows kanthi ukuran padha.

Digunakake sadurunge menyang file sing dicethakak√© sawetara kabisan potensial kanggo operator anyar, kanthi olahpesen ing sekitar ‘Holograms’ lan ‘Holograms’.

Kayane salah sawijining operator bakal bisa ngganggu mungsuh kanthi gambar sing digambarake. Taruhan kita? Kuwi alibi. Jeneng√© yaiku Alibi, kanggo Kristus. “Sampeyan ora ing kana, petugas, aku karo timku kabeh, Guv.”

Sithik-sithik dikenal babagan Maestro, nanging menehi kritik dening bandolier ammo, dheweke bakal bisa ngrusak sawetara. Yaiku cangkang bedhil? Dheweke mesthi cukup.

Mesthi wae, ‘Placeholder’ ana ing aset kasebut. Tegese ana kesempatan jeneng operator iki ora final. Kita bakal nemokake manawa mengko enggal.

Kanthi ngeculake chimera operasi, Pelangi Six Ngapikake kanggo ngalahake rekaman pamuter sing serep, lan game ora nuduhake tandha-tandha.

Chimera Operasi minangka mode Formulir Wabah anyar uga loro operator anyar – Finka lan Singa – lan hinking kualitas perbaikan urip.

Apa sampeyan isih mbanting sledgehamer liwat tembok?

Sampeyan ora mlebu!

Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • ESports Tindakake
  • ESRB diwasa 17+ tindakake
  • PC Tindakake
  • Pegi 18 Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • Pelangi Six Dregeg
  • Penembake tindakake
  • Ubisoft Tindakake
  • Xbox siji

Tindakake kabeh topik ndeleng 5 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Langganan Newsletter VG247 Daily

Warta paling gedhe ing dina Airedropped menyang kothak mlebu sampeyan.

Bocor ujar alibi lan maestro yaiku pelangi enem operator Italie

Pelangi Six Dregege Italia Operator Alibi Maestro

Konten konten sing gedhe mung ngeculake pelangi enem pemain pengepungan kanthi chimera operasi, lan bocor kanggo tambahan sing luwih gedhe wis wiwit muncul. Saiki kita wis entuk apa sing katon ringkes operator Italia anyar, kanthi klip cepet ngenalake Alibi lan Maestro. Video Placeholder katon ing file game wiwit nganyari paling anyar, lan saiki bisa dideleng ing reddit.

Priksa kabeh sing kita ngerti babagan kabeh operator anyar kanggo Pelangi Six.

Alibi katon dadi operator hologram sing dicritakake dening bocor sadurunge, kanthi kemampuan sing bakal ngidini dheweke digunakake kanggo umpan tim mungsuh.

Pelangi Six Drege Italia Operator Maestro Alibi

Maestro ora cocog karo bocor anyar kasebut, nanging adhedhasar jeneng kemampuan sing dituduhake – “Barrage” – lan para bandolier sing dikempalken, dheweke bisa dadi operator sing bakal nggunakake bedhil aa-12 sing katon ing jaman saiki Mbuwang klien lawas.

Njupuk bocor kanthi keyakinan kaya info sing ora resmi. Nanging ngeling-eling sepira bocor sing akurat sing wis ditemtokake, kalebu operator sing paling anyar singa lan Finka, lan bisa uga ana loro operator sabanjure.

Dustin Bailey Dustin Kabeh game retro lan game petualangan, uga dadi pengabdian Fantasi Xiv pungkasan. Perlengkapan sing paling apik ing PCGamesn yaiku ngukir ceruk kanggo jangkoan simulator truk. Mantan penulis warta senior, saiki bisa ketemu dheweke ing Gamesradar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.