75 Best Sims 4 bungkus konten khusus 2023 (sandhangan, rambut, & perabotan) – kudu duwe mod, 20 sims paling apik 4 cc ing PC | Shotgun Kertas Rock

20 sims paling apik 4 cc ing PC

Contents

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

75+ SIMS paling apik 4 paket konten khusus 2023 (sandhangan, rambut, & perabotan)

Salah siji kiriman pisanan, lan paling populer, kudu duwe mod minangka dhaptar Penting Sims 4 Paket CC.

Nanging wis meh A Taun Wiwit aku nulis dhaptar kasebut lan luar biasa, Paket CC anyar dibebasake saben dinane.

Aku ngeculake sawetara paket konten khusus liyane ing taun kepungkur (sing bisa ditemokake Ing kene lan Ing kene)

Nanging, aku pengin nggawe a Mega kirim manawa aku bisa terus nganyari karo kabeh sims paling apik 4 cc bungkus 2023 kanggo tetep kabeh rilis anyar.

Kabeh iku Maxis match CC (utawa campuran karo game) lan meh kabeh gratis kanggo didownload.

Iki kirim dipisahake dadi rong kategori sing beda: sandhangan lan pak CC rambut (CAS Stuff Sejatine) lan Paket CC Perabot.

Yen sampeyan pengin cepet navigasi menyang bagean nganggo Perabot, klik ing kene.

Mangkene dhaptar sims paling apik 4 bungkus kandulan khusus 2023!

SIMS paling apik 4 konten lan rambut khusus

Tip paling gedhe nalika ndownload bungkus CC menyang folder CC sampeyan kudu yakin lan maca liwat download menyang Temokake file ‘gabungan’ utawa ‘koleksi’ sing bakal menehi kabeh Siji Download.

Saiki, ora saben nitahake bakal ngirim salah sawijining iki, supaya sampeyan bisa uga kudu ngunduh kabeh kanthi masing-masing, nanging manawa apik banget nalika nindakake.

Kanthi cara iki sampeyan nyimpen sawetara wektu ing blanja CC lan bener-bener bisa main!

1. Remaja Impian Sims 4 CC Pack dening Caio

Aku seneng karo rong ujung spektrum sing sampeyan butuhake sims 4 cc kanggo remaja.

Ing tangan siji, sampeyan wis entuk sandhangan sing apik, cerah CC lan ing sisih liya, sampeyan wis entuk klambi sing luwih peteng, luwih apik.

Ana 17 item konten khusus sing ana ing 25 swatchel standar lan 10 cetak.

2. Luna Sims 4 konten konten khusus kanthi serenity

Yen sampeyan nggoleki barang CC sing trendi, koleksi iki sampeyan wis dijamin saka sirah menyang sikil, secara harfiah.

Download iki kalebu kabeh saka busana kanggo pucuk kanggo nyandhang rambut lan luwih akeh!

Iku kabeh pilihan Maxis kanthi pilihan warna lan pola sing kudu dipilih.

3. Y2K SIMS 4 CC Pack dening Aretha X IKARI

Aku wis ujar sadurunge lan aku bakal ujar maneh, aku seneng nalika para nitahake bareng nalika nggawe cc pack!

Apa sampeyan urip impen y2k utawa mung kedadeyan sing wis digawe ing Tantangan Dekade, Koleksi loro bagean iki bakal duwe apa-apa kanggo sampeyan.

Paket iki malah kalebu cincin lan kakerja cc! Kepiye carane bisa entuk luwih akeh 2000??

Ana total 19 item pamisah antarane rong kaca download, dadi priksa manawa sampeyan bisa mriksa kabeh kanggo njaluk kabeh sing digambar.

4. Katresnan Affair Sims 4 CC barang bungkus dening AdrienPastel

Kaos Tombol Dhuwur iki mesthi dadi favorit saka tambang.

Yaiku, lan 16 CC rambut bungkus iki teka, nggawe iki kanggo aku.

Yen sampeyan seneng barang ing paket konten khusus iki, mung ujung gunung es.

Adrienpastel nggawe ton tenan cc lanang gedhe uga.

Ana macem-macem sandhangan lan cc rambut rambut sing kalebu ing kit affair katresnan.

Cepet rinci babagan pira warna saben kedadeyan bisa dadi postingan ing awake dhewe.

Wenehi download lan njelajah kabeh kemungkinan!

5. Denumm Sims 4 Jeans Dening Mossylane

Aku tansah Nggolek jins CC anyar kanggo Sims kanggo nyandhang lan ndeleng kaya ngono, kabeh sing dakkarepake!

Ana mung 3 pasangan sing kudu dipilih, nanging yen sampeyan faktor kabeh swatches sing beda-beda sampeyan diwenehi macem-macem pilihan cute sing kudu dipilih.

6. Plancongan Sims 4 Sepatu CC Pack dening Jus-Sims

Sepatu kemasan kanggo liburan ora cilik kaki.

Untunge, kita duwe pencipta ing kana sing grapyak nggawa kita CC Shoe Packs kanggo ngilangi stres.

Iki 4 sepatu, kalebu sandal, boots, lan pompa, teka ing antarane 18 nganti 25 swatch kanggo milih.

7. Sims tresno 4 cc bungkus dening clumsial

Bab favoritku saka pak barang CC iki kudu dadi ndhuwur cardigan. Cute banget!��

Masangake kanthi rok sing dhuwur banget lan sampeyan wis entuk klambi sing bakal mati.

Sampeyan bakal entuk 6 barang ing sims iki 4 paket konten khusus kalebu 2 rambut, 2 pucuk, lan 2 ngisor.

8. Edgy sims 4 cc bungkus dening aretha

Yen sampeyan mburu CC alternatif kanggo SIM wanita, iki minangka paket CC sampeyan pengin didownload.

Nduwe rambut lan sisih ndhuwur sing kasedhiya karo overlay, uga rok lan stoking sing ana ing 3 dawa.

Koleksi iki uga kalebu perhiasan CC lan Piercings sing gedhe!

Gunggunge, sampeyan bakal entuk 12 potongan Maxis cocog karo konten khusus kanggo folder CC karo download iki.

9. Preppy sims 4 cc bungkus kanthi greenllamas

Sims inspirasi bocah wadon gossip 4 paket konten khusus iki penting yen sampeyan bakal ndeleng tampilan akademik preppy.

Estetika akademia, sapa wae? ��

Kabeh sing kalebu pancen apik banget Game Universitas.

Kanthi download, sampeyan entuk 15 Ikon Potongan CC dumadi saka 7 barang maskulin lan 8 barang feminin.

10. Udan Dina Sims 4 Toddler CC Pack dening Powluna

Deleng kepiye carane Cute iki!!

Ayo Simmies Little Sampeyan Deleng ing Udan Kanthi 5 Piece Udan Udan iki kanggo nggawe cipratan ing atimu.

Kabeh bocah cilik CC minangka match Maxis lan entuk 10 swatches sing bisa dicampur lan dicocogake.

11. Sims Weather Musim 4 bungkus konten khusus kanthi serenity

Nalika nulis iki, cuaca ing kene dadi luwih anget, mula nganggo sandhangan cuaca sing adhem Ora ing atine. (Aku sengit kadhemen!��)

Nanging aja lali, musim cepet-cepet luwih cepet ing sim lan mangsa bakal nyelinep sampeyan sadurunge ngerti!

Priksa manawa sampeyan wis siyap karo CC CC CC iki supaya snuggly, anget, lan apik gayane.

Ana 13 barang saka total kalebu sandhangan CC, rambut, lan perhiasan.

12. Sims Koleksi Midnight 4 Pack Lingerie kanthi Sentate

Nalika entuk cc jero, kadang sampeyan butuh luwih saka ukuran rata-rata sampeyan.

Kanggo kesempatan khusus kasebut, sampeyan bakal mbutuhake sing narik kawigaten.

Koleksi ekstensif iki dilengkapi 29 barang biasane kanggo wanita nanging kalebu sawetara Khusus banget Pilihan lanang.

13. Platform Sepatu Cc Koleksi dening Jus-Sims

Sawetara wong sing ora duwe sepatu sing nggawe sampeyan luwih dhuwur yaiku prihatin medis nyata.

Ora kuwatir, aku nang kene tumit sampeyan. ha. ha.

Ana prekara ing pak sepatu CC iki kanggo saben kesempatan, saka wengi sing apik metu kanggo mbedakake dalan-dalan ing boots flame.

Download iki duwe 4 pasang tumit CC sing mlebu ing endi wae saka 3-25 swatches.

14. Coachella SIMS 4 paket konten khusus dening caio

Yen sim rencana arep apa wae festival musik ing taun iki, klambi festival Coachella iki kudu.

Kabeh barang kasebut kanggo klambi cuaca panas sing gedhe lan bisa digunakake kanthi mandiri utawa dilapisi.

Ana 7 barang sing dilengkapi karo download kalebu 5 opsi sandhangan cc lan 2 aksesoris CC.

15. Sims Day Day 4 CC bungkus dening Aladdin-The-Simmer

Yen sampeyan seneng karo aku tresna karo golek sandhangan konten khusus lan ndownload file sawise file.

Nanging kadhangkala becik kanggo nyekel siji download lan diset kanggo sims lanang lan wadon.

Yaiku apa sing sampeyan entuk karo Sims 4 paket konten khusus sing kalebu sandhangan lan rambut kanggo kabeh gendero.

Ana total 22 barang sing bakal menehi gaya sims.

16. Sweater Cuaca CC Set kanggo sims 4 dening joliebean

CC CC CC CC sing kadhemen iki bakal katon panas.

Koleksi kasebut dilengkapi 8 barang, ing pirang-pirang pilihan warna, kanthi kabeh saka sweater CC menyang jins menyang perhiasan lan malah a rok knit & cardigan!!

17. Sims bocah 4 CC sandhangan dening adrienpastel

Bocah-bocah padha karo wong diwasa sing wis diwasa.

Sampeyan ngerti, kanthi impulsies sing luwih sithik lan kurang tanggung jawab.

Sing dikandhakake, ana kabutuhan nyata kanggo sawetara sandhangan bocah sing luwih apik, lan apa sing luwih apik kanggo nggoleki sandhangan diwasa sing cocog karo bocah?

Paket CC Anak iki duwe 8 barang sandhangan sing beda-beda sing wis diowahi dadi cocog karo pigura sing rada cilik.

18. Sims Koleksi Dasar 4 CC Pack dening Aretha

Dhasar ora ateges mboseni.

Sawetara klambi sing paling apik ing game lan ing urip nyata kalebu ora ana sing luwih saka sawetara dhasar sing apik banget.

Paket konten khusus iki kanthi 9 barang kalebu rambut kalebu rambut, aksesoris, sandhangan, lan sepatu.

19. Sims 4 pantai nyandhang cc pack kanthi sentate

Pungkasane dadi panas ing njaba lan mesthi aku nggoleki aku nggoleki sawetara cc sing apik banget.

Yen sim ngrancang liburan resort enggal, dheweke butuh Kabeh saka sandhangan konten khusus iki kanggo pantai.

Paket Cuaca Panas Iki Kanthi 7 Barang sing duwe 25 Swatches Warna lan 5 Swatches Cetak.

20. Sims 4 koleksi lingerie dening joliebean

Ya, aku mikir jeneng koleksi iki ujar kabeh ..

Kanthi lingerie konten khusus lan jeroan, Sims sampeyan ora bakal bisa ngontrol whims.

Ing download, sampeyan entuk cc jeroan sing apik kanggo sim lanang lan wadon sing kasedhiya ing 35 swatches saben.

21. Sims Clastics Kasual 4 CC barang-barang bungkus By MoonTaart

Aku cukup manawa aku duwe barang sandhangan paling gedhe ing paket barang khusus khusus iki ing urip nyata.

Apa sing bisa dakkandhakake … Aku seneng tampilan sing gampang lan gampang!

Klasik iki bisa dipasangake kanthi gampang utawa nganggo barang sandhangan liyane kanggo nggawe busana sing sampurna.

Download duwe 23 potongan konten karo kabeh saka pucuk CC lan ngisor kanggo perhiasan menyang kuku kuku, lan padha nganti 28 swatches saben.

22. Sandhangan Lightout Sims 4 CC Pack dening Simkoos

Ora ana wektu sing ala kanggo miwiti kerja lan entuk wujud.

Apa sing luwih apik kanggo njaluk motivasi sim tinimbang nyandhang atlit CC iki?

Iki minangka koleksi 20-potongan sing kasedhiya ing rong palet beda, ditambah sawetara pilihan dasi-pewarna.

23. Sandhangan mewah Sims 4 paket konten khusus kanthi sentate

Ngidini Sims kanggo duwe wengi kanthi gaya canggih iki.

Saka klambi sing apik banget kanggo langkung luput, SIM sampeyan mesthi nggawe statement kanthi klambi kasebut.

Ana 6 barang sandhangan cc kanthi download kalebu 5 klambi lan sepasang sepatu.

24. Sims Salon Rambut 4 CC Dening Jolaiebean

Iki minangka pak CC rambut sing apik banget.

Nduwe sethithik kabeh kalebu kabeh kalebu rambut lanang lanang, cc rambut cc, cc rambut cc anak, lan sawetara aksesoris.

Sawetara rambut bisa luwih saka siji umur lan jender.

Gunggunge, sampeyan bakal duwe 12 pilihan sing kudu dipilih kalebu 5 rambut sing beda lan aksesoris sing cocog.

25. Solusi Soritas 4 CC Sandhangan Pek dening Axa

Dadi sim sampeyan tekan kuliah lan nimbang gabung karo soritas?

Dheweke mesthi pengin golek bagean kasebut kanthi koleksi busana preppy CC iki.

Iki 15 rambut lan sandhangan kasebut cocog kanggo Temokake gamelan universitas.

Rambut teka ing 24 swatches lan sandhangan kasedhiya ing 30 padhet utawa 25+ pola lan grafis.

26. Sims 4 koleksi kathok cendhak CHC dening Mossylane

Sing ora seneng karo celana pendek denim sing apik banget?

Kanggo kula kanthi pribadi, dheweke minangka pokok kanggo klambi cuaca panas.

Siji-sijine perkara sing luwih apik tinimbang 1 pasangan celana pendek yaiku 3 pasangan celana pendek sing kudu dipilih!

Padha mlebu “sekumpulan swatches” kalebu pola lan barang padhet.

27. Sims 4 Paket CC Euphoria kanthi serenity

Apa sampeyan penggemar pertunjukan utawa ora, sampeyan bakal tresna karo Estetika Euphoria.

Koleksi kasebut duwe akeh barang sing apik banget kanggo menehi tampilan sing unik.

Paket konten khusus iki kalebu kabeh saka pucuk, gaun, sepatu, lan liya-liyane, sing ana ing 25 warna standar, ditambah sawetara desain lan pola.

28. Retro Sims 4 Sepatu CC Pack dening Jus-Sims

Nganti wektu lelungan yaiku kasunyatan, aku dadi konten sing pas karo jaman biyen meh liwat sim 4.

Kajaba iku, aku yakin manawa Jius-Sim minangka master saka sepatu konten adat.

Maksudku, delengen bayi-bayi kasebut.

Koleksi iki dilengkapi 5 sepatu retro ing ngendi wae saka 5-25 swatches.

29. Y2K Festival Sim 4 Klambi CC kanthi Serenity

Saiki iki jeblugan saka jaman biyen. Iki persis y2k cc Aku kene kanggo!

Aku yakin manawa aku luwih enom kabeh wong duwe kacamataan kasebut lan kupu-kupu Kabeh.

Klambi iki kasusun saka 5 barang sing ana macem-macem warna kanggo mbantu ngimpi awal taun 2000an dadi kasunyatan.

30. Sims fashion 4 sandhangan bungkus dening trillyke

Saben barang kasebut pancen unik lan nyenengake.

Kabeh padha adhedhasar Fesyen Tokyo Street lan jupuk estetika kanthi sampurna kanggo urip kutha Sim sampeyan.

Ana 12 sandhangan lan sepatu konten khusus sing kasedhiya ing 15-30 opsi Swatch.

20 sims paling apik 4 cc ing PC

Rungokake, kita ora duwe pop ing versi game dhasar SIMS 4, nanging sampeyan kudu ngakoni manawa ora nawakake kabeh sing dikarepake. Ora mungkin kanggo ngladeni saben whim lan kepinginan sampeyan takon! Nanging isih, kadhangkala sampeyan bakal ngapusi ing mbangun lan tuku mode, utawa nggawe SIM, lan mung pengin sampeyan duwe gubbins liyane kanggo nyandhang utawa tanduran sing adhem kanggo pawon. Utawa amben bunk! Pangéran Kang Mahakwasa, Yen Mung Ana Bunkbeds.

Ya, mula kedadeyan yen ana, yen sampeyan ngerti arep dipikir. Lan papan kasebut yaiku ‘ing konten khusus’. Ana sawetara pencipta sing nggumunake ing njaba sing nggawe set sing apik kanggo nggawe game sims versi paling apik. Lan cc kabeh gratis! Kepiye pancen apik tenan? Pramila kita mbunderake kabeh set favorit CC kita ing salah sawijining papan, supaya gampang digunakake kanggo sampeyan maca. Waca liyane.

Nanging, kabeh, yen sampeyan ora ngerti carane ndownload CC lan tampel menyang game sims sampeyan – sambutan! Sampeyan pancene bakal seneng. Lan nomer loro, sampeyan kudu mriksa video iki ing kertas rock shotgun saluran YouTube sing ngandhani persis kaya ngono. Mung umur limang menit, bakal mulang sampeyan carane nginstal mod lan konten khusus, lan uga ngepenake sampeyan ing bedane cc lan mod.

Universitas Windenburg dening Redhilisimblr, Viviicus-Zombiae, ZX-Ta lan Haziesims

Paket iki dilengkapi kanthi akeh, saka bangunan kampus sing nyata (sing duwe alun-alun sing gedhe banget 64 x 64), kanggo jaket varsity, lan nggawe sims lawas 2 tuku barang-barang modal. Kampus kasebut pancen luar biasa, kanthi kantin, kamar dermam, perpustakaan, rubah, juru kunci, kantor Dekan, lan luwih akeh. Kamar asrama bisa digunakake kanggo jurusan – iku akeh perpustakaan kanthi jelas, nanging ora bisa entuk klompok Sims Remaja, nanging sampeyan bisa entuk klompok Sims Remaja ing kene, kaya sing dibutuhake. Tip ndhuwur bakal menehi sipat “hangout sing akeh banget, nanging ora digawe kanthi nggunakake konten khusus, lan kasedhiya kanggo download liwat galeri yen sampeyan ora pengin kabeh liyane.

Disaranake download kabeh kanggo pengalaman Universitas paling apik, nanging elinga yen Lot Universitas pancen gedhe banget lan bisa uga berjuang kanggo mbukak PC sing luwih murah.

Paket barang-barang romantik romantik dening masarakat Teh Plumbob

Mung sawetara masyarakat tèh sawetara plumbuk sing bakal disaranake, iki pancen apik banget cc, lan kabeh pertandhingan Maxis. Nambahake macem-macem sandhangan anyar kanggo kabeh umur, lan ton bangunan anyar lan tuku obyek. Iki sejatine dirilis ing dina Valentine ing taun 2018 (entuk ing bin, wektu) lan pancen wedding-y. Nanging sanajan sampeyan ora keganggu karo wedding wedding ing sims, kabeh ing kene pancen apik banget lan bisa kerja minangka bagian saka setelan taman sing apik utawa pesta umum, kanthi total barang sing kudu dipilih kanthi total.

Paket Barang Taman Pondok dening Masyarakat Teh Plumbob

Liyane dening Masyarakat Teh Plumbob, Pack Taman Pondok Cottage njupuk telung wulan kanggo nggawe, lan duwe barang 171 sing luar biasa. Sing kabeh dina 101 Dalatians luwih saka romantis. Lan gratis! Konten khusus kita nganti dina iki.

Taman Taman Cottage minangka kolaborasi antarane 15 Pencipta, lan asil sing hebat banget. Ana macem-macem item SIM: Rambut, Sandhangan, Aksesoris, Aksesoris, Sepatu, lan Kepala Kanggo Kabeh Umur lan Gendhing. Nanging mode Tuku minangka bit iku pancen kebanjiran. Paket iki bakal ngrampungake akeh barang saka romantis romantis, lan uga ana barang mode mbangun uga. Kita pancen muji tembok sink spigot lan kothak mlebu tembok dipasang. Paket iki kudu yen sampeyan seneng banget, lan bisa nggawe barang-barang sing apik banget.

Paket Barang Stellar dening Masyarakat Teh Plumbob

Nate pengin sampeyan bisa nggawe spock ing sims? Paket Barang Stellar Stellar Plumbob ing kene kanggo nambah kabeh saka jagad iki. Nerangake karo 127 barang sing seneng banget, kalebu rong messhes rambut anyar lan sawetara warna “Werna Minyak Werna Pra-Ana, Sandhangan Anyar (malah kalebu sawetara klambi bocah-bocah) Kalebu Cames Cincin Titik Semangat sing Ngganti Werna.

Lan iku mung kanggo nggawe SIM. Ana akeh barang liyane ing kene sampeyan bisa nggawe omah kapal angkasa yen sampeyan pengin, lan kenapa sampeyan ora bakal jujur? Sing kalebu akeh omah, laboratorium rembulan, kanthi kabeh sing dikarepake saka papan sing paling dhuwur nanging ora pati cetho. Mesthi nempatake Lab Straangerville dadi isin.

Bungkus barang minimalis minimalis kanthi sims iilmal

Kita arep nyaranake a akeh Barang saka Sims ILOGAL, nanging dudu kesalahan kita nggawe CC sing apik banget! Kamar Tidur Minimalis kanthi Sims Islak dilengkapi 25 obyek anyar, rong tekstur tembok lan kabeh bisa nyampur lan cocog karo game dhasar lan konten khusus. Iku ora mung Bedroom Stuff sanadyan. Uga entuk sawetara bit Desky. Sawetara kamar turu duwe dess ora? Saengga akal. Nanging luwih saka sampeyan nyipta, lan potongan sing bisa digunakake sajrone akeh sampeyan.

Paket Barang sing Kontemporer kanthi Sims ILOGAL

Yen sim sampeyan minangka makhluk kabiasaan, utawa seneng duwe barang sing cocog karo kontemporer sing cocog karo tangan karo kamar siji minimalis sadurunge. Dheweke cocog karo apik, sampeyan bisa uga dadi wong gemblung ora bisa download loro-lorone bareng – kajaba sampeyan sengit menehi ruang urip sims, yen sampeyan dadi monster. Apa sing ditambani yaiku, loro kasebut minangka rong paket kasebut cocog karo swatches sing cocog, lan sampeyan bisa nggawe studio rencana terbuka sing apik banget karo loro-lorone. Sing urip kontemporer kalebu luwih saka 20 obyek anyar, 4 lawang anyar, lan tembok rumput, lan kaya bungkus sadurunge, kalebu 8 Maxis match kayu.

Paket barang-barang pawon sing ramping dening sims iilmal

Yen sampeyan seneng ngalamun babagan pawon sing cocog, coba ngenalake sampeyan menyang paket barang-barang pawon sing ramping, maneh kanthi sims iilmal. Ing paket iki, sampeyan bisa nyana kanggo ndeleng sing dibangun ing stove-slash-cooke-slash-cooke-slash-cook-slash, sink anyar, kaunter anyar, bangku, kursi langit-siling, lan bit liyane keruwetan lan karya seni liyane. Ana 20 obyek kanthi total, kalebu counter sing diowahi kanggo nyingkirake splashback, sampeyan ngerti, saengga panganan sampeyan ora ana ing tembok sampeyan. Sanadyan siji kanggo dicathet, yen skema warna kasebut greyscale banget. Aja nyetel TV, kepiye carane katon. Sleek tenan.

Bungkus barang modern modern kanthi sims i

Paket barang sing modhign modern duwe 13 obyek anyar, 10 sing rampung Anyar, dene sisane wis digawe barang lawas sing digawe kanthi sim sing ora ana, nanging kanthi swatches sing dianyari supaya cocog karo swatches ing paket iki. Saengga kabeh barang duwe swatches sing cocog. Kita ujar swatches akeh. Paket barang sing modhèl modern bakal menehi sampeyan minangka pilihan saka paket perabot sing lucu, nanging nyorot bungkus iki yaiku tv tv sing wis dadi slot ing kabeh telung tingkat. Apa ana Gusti Allah? Kita mikir bisa uga ana, lan dheweke diarani sims ora.

Perabot Simkea kanthi Sims Iklonik

Kabeh wong tresna IKEA ora? Ya, kabeh wong seneng duwe ide duwe omah sing katon apik – dheweke nggodho karo kabeh kamar sing apik banget iki, ujar “sampeyan uga bisa duwe!”. Banjur sampeyan ndeleng imbangan bank sawise macet ing maze impen lan ngapusi, lan mutusake – ora ana, aku ora bakal duwe omah Ikea impenku. Nanging sampeyan bisa ing sims! Sims ILOGAL wis nggawe 35 obyek sing diilhami dening Ikea lan Minimalis perabotan umum, kalebu pawon, kamar turu, urip, lan bit kamar mandi. Luwih gampang ing sim, amarga sampeyan ora kudu mbangun dhewe. Nanging sampeyan bisa ndalang Sims sampeyan – ana tabel sisih sing gagal, pandhuan, lan palu sing kalebu ing iki.

Kamar Serenity dening Peacemer

Kita uga nyaranake sekumpulan set saka favorit penggemar liyane – Peacemer. Gaya kasebut rada katon saka tampilan alfa tinimbang pertandhingan Maxis, nanging CC dheweke isih apik banget lan bisa cocog karo gaya sing akeh. Kaping pisanan ing dhaptar yaiku jedhing serenity, sing apik banget kanggo menehi inspirasi kanggo ndandani jedhing urip nyata sampeyan. Iki minangka jedhing sing lengkap, kanthi 29 mesem lan nganti 40 macem-macem swatches lan nada sing beda kanggo meh kabeh barang. PeaceMaker ora muter karo kamar mandi iki. Lan mlaku-mlaku ing padusan! cute banget!

Hamptings dibangun dening pendhidhikan

Ana ing RPS tresna karo kursi jendela sing apik, lan sampeyan ngerti apa sing kurang sims? Kursi jendhela sing apik. Matur nuwun kanthi sanget duwe pencipta konten khusus kaya pendhidhikan kanggo mbantu, lan perabotan sing terpadu – kaya kabinet kanggo TV kanthi telung gaya lan pilihan sing beda. Paket iki duwe 12 mesem anyar, kanthi 24 nganti 35 swatch kanggo saben. Nangkep buku sing apik, lenggah ing jendhela jendela, lan deleng kabeh keruwetan ing unit TV sampeyan. Apa sing sampeyan pengin?

Futura sing manggon dening pendhidhikan

Tampilan sakabèhé pak iki apik, lan iku peacemaker sing jelas tenan nyawang apa sing diisi omah sing diisi omah ing pertengahan abad pertengahan. Iku rada futuristik-y, sekaligus nalika tekanan wis maju lan aji sing dadi prekara sing kepungkur. Paket kuku sing dirasakake abad kaping pertengahan. Paket iki duwe 40 Meshes, kanthi antara 8 nganti 50 swatch kanggo saben obyek. Dadi apik kanggo ndeleng gaya anyar perabotan ing game, lan salinan kaya nalika tim Sims nyoba kanggo jenis jaman iki, dheweke mesthi ora suwe.

Bungkus Stuff Singa Kayu Roarsome dening Peacemaker

Ana sing ana ing antaramu sing ora seneng karo bocah ing sims utawa Urip nyata, lan sing seneng banget karo dheweke. Nanging sapa wae, sampeyan kudu ngakoni manawa bocah entuk jerami sing cendhak nalika nerangake barang sims sing menarik – lan paket barang iki mung paling apik. Wis kasur bocah lan bocah cilik, akeh pigura amben sing kapisah lan opsi sprei, lan sing paling penting. Werna apik. Ana 30 mesem anyar, lan kabeh duwe antarane 4 lan 44 swatches. A kudu nyemprotake bocah lan kamar bocah sampeyan.

Kantor Vara Dening Dening Peacemaker

Pilihan Akhir Saka Dameramak minangka pesawat kantor sing apik banget, sing duwe desktop anyar, laptop, easel, lan kantor liya, kaya mejo lan lemari. Pancen penting kanggo nggawe kantor omah sampeyan sing seneng lan apik ing urip nyata, lan padha karo sims sampeyan! Kudu njaga piksel cilik sing seneng. Nalika ana 10 barang ing paket iki, kabeh padha apik banget, lan bisa uga bisa dadi perabotan ing ruangan liyane. Kajaba iku, dheweke katon apik banget karo bit lan bob tentrem liyane uga.

Sims 4 IKEA HOME Stuff by simsi45

Kita ngerti kita wis nyurung bungkus illonik simkea, nanging paket iki minangka konversi sims sing ditresnani 2 IKEA, saiki kasedhiya minangka CC kanggo sims 4. Ana rong download kanggo iki (telu yen sampeyan kalebu barang-barang sims 2 pre-order). Kanthi download, ana total 76 barang Ikea ing kene, lan yen sampeyan minangka veteran sims sing sampeyan bakal entuk nostalgia sing gedhe saka dheweke. Dheweke pancen kabeh barang Ikea Lawas, supaya sampeyan bisa ngeling-eling ora mung liwat sims 2, nanging uga sawetara sofas ikaa klasik. Sayange, bolong kanggo kudung ikea tresna klasik ora bakal bisa mlaku, mula wis diganti raja kodok. Kabeh Hail King Frog kita.

Town Halloween dening Simdoughnut

Halloween bisa uga dadi cara sing adil, gumantung nalika maca iki, nanging mesthi apik kanggo disiapake kanggo spookems. Iki ora mung bungkus barang, iku akeh paket sing paling anyar lan barang sing anyar ing siji. Iku malah duwe crita dhewe. Kutha iki Pack nambah duwe tavern, toko potion, toko buku, stabil, sawijining papan kutha, menara penyihir, papan loro, lan loro omah. Ana uga Catacombob sing gedhe banget ing ngisor. Ruang paling ngisor ratuan sapa wae? Sampeyan bisa nemokake akeh ing galeri ing sawetara hashtags sing beda utawa jeneng pangguna Simdoughnut, utawa liwat pandhuan liwat link ing ngisor iki. Nanging pak barang kasebut kalebu 82 obyek sing beda. Kalebu mbangun lan tuku obyek kaya lawang, wallpaper, perapian, lan uga dekorasi kaya lukisan, potion, lan bit liyane.

Sing Sing Sing Sing – Seri Bik Bunk kanthi Ravasheen

Kandha yen sampeyan bakal ana amben bunk! Iki disetel dening Pencipta Ravasheen ora mung amben ndhuwur lan ngisor (sing bisa dikonfigurasi kanthi macem-macem cara) nanging kasur kanthi pirang-pirang warna swatches. Lan barang utama yaiku amben bunk iki nyambut gawe. Sampeyan sim bakal turu ing pucuk ndhuwur utawa ngisor! Pungkasane! Ora mung kuwi, nanging set iki dilengkapi beban perabot sing cocog supaya sampeyan bisa nggawe ruangane. Bit favorit kita yaiku MBE MINI lan SCA STAIT sing cocog karo Bunk sing dhuwur. Iki tegese sampeyan bisa nggawe kamar modular sing lucu banget, apik kanggo bocah utawa siswa katon, utawa kanggo mbangun cilik. Ravasheen nggawe akeh keruwetan lan wallpaper sing apik banget, mula priksa barang-barang liyane.

Postcript

Sampeyan nindakake iku! Thanks kanggo gabung ing dhaptar Sims paling apik – kajaba sampeyan wis rampung kanggo njaluk kabeh download, yen sampeyan wis ngapusi reged. Muga-muga sampeyan seneng kabeh gaweyan anyar sing bisa sampeyan lakoni kanthi nambah CC gratis iki kanggo game sampeyan, sanajan sampeyan pengin dipasang hard drive eksternal supaya pas karo sawetara. Kabeh foto kasebut kalebu dening nitahake masing-masing, ora ana sing turu, sing njupuk game kanggo awake dhewe. Alice Liguori lan Alice Bell Matur nuwun amarga dadi fanatik SIM, lan maca sing adoh banget.

Sims 4 Dhaptar CC Paling Anyar

Nalika sampeyan lagi ing kene, kita duwe macem-macem dhaptar game paling apik ing PC. Coba pilih:

Utawa coba dhaptar genre-spesifik, yen sampeyan pengin game apik kanggo Play:

  • Game Strategi Paling apik ing PC
  • 50 RPG paling apik ing PC
  • Game Coop Paling Apik tenan
  • Game VR paling apik
  • Game FPS paling apik
  • Game Manajemen Paling Apik
  • Game Survival Sing paling apik
  • Game ruang paling apik ing PC
  • Game sing ora kasar
  • 14 paling apik metridanias
  • 10 game hacking paling apik
  • Game medeni paling apik ing PC
  • 10 game paling gedhe adhedhasar film
  • 25 game siluman paling apik ing PC
  • 25 Game Tindakan Paling Anyar ing PC
  • 25 Game Petualangan Paling Anyar sing digawe
  • 25 Game teka-teki paling apik ing PC

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Paling apik tenan
  • Blockbuster Tindakake
  • Konten khusus minggu
  • Seni Elektronik Tindakake
  • Fitur Tindakake
  • Maxis Tindakake
  • Simulasi Tindakake
  • Sims 4 Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 3 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Mripat-mata sawah kabeh, kertas, bedhil, swara saka siji-siji.