50 Top Game Video Fantasi – IMDB, 204 Game Fantasy Paling Gratis Kanggo Muter Saiki (2023)

Game Fantasasi Paling Apik Kanggo Pc lan Browser ing 2023

Contents

Sampeyan main minangka Batman lan ngilangi teror sampeyan menyang ati para penjahat, nglawan mungsuh kayata dr. . Lintang: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes Votes: 14 390

Top 50 game video fantasi

Bali menyang faerun ing dongeng pasrawungan lan ngiyanati, lan nggodha kekuwatan mutlak. Kemampuan misterius yaiku Awakening ing njero sampeyan. Nolak, lan mbalikke pepeteng marang awake dhewe. Utawa ngrangkul korupsi, lan dadi piala utama. Direktur: SWEN VINKE | Lintang: Amelia Tyler, Neil Newbon, Jennifer English, Devora Wilde Votes: 1 583

2. Mortal Kombat 1 (2023 game video)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Temokake reborn mortel esta mishines khusus kanggo God Allah Liu Kang. Mortal Kombat 1 ushers ing jaman belanggang sing apik karo sistem gelut anyar, mode game, lan fatalities. Direktur: Ed Boon | Lintang: Ike Amadi, Steve Blum, Cherise Boothe, 261

3.

Tumindak, Petualangan, Drama

Nalika srengenge wis surup ing wengi pungkasan ing kemah musim panas, sangang penasihat remaja dipasang ing medeni medeni sing ora bisa diramal. Direktur: Bakal Byles | Lintang: Siobhan Williams, Skyller Gisondo, Ted Raimi, Grace Zabriskie Votes: 4 698

4. Dewa Perang: Ragnarök (2022 game video)

Tumindak, Petualangan, Drama

Kratos lan putrane Atreus ngadhepi apocalypse Norse sing bakal mlebu, Ragnarok. Direktur: Eric Williams | Lintang: Christopher Hakim, Sunny Suljic, Danielle Bisutti, Robert Craighead Votes: 14 626

5. Star Wars Jedi: Survivor (2023 game video)

Tumindak, Petualangan, Drama

Crita Cal Kestis Terus ing Star Wars Wars Jedi: Survivor, Galaxy-Spanning, Tiga-Persuwi, Game Petualangan. Direktur: Stug Asmussen | Lintang: Cameron Monaghan, Debra Wilson, Noshir Dalal, Tina Ivlev Votes: 3 194

6. Pati Stranding (2019 game video)

Tumindak, Petualangan, Drama

Deliveryman Sam Porter kudu lelungan liwat perbandingan ravaman lan sambungake maneh kutha Amerika.

7. Spider-Man 2 (2023 game video)

Tumindak, Petualangan, Kejahatan | Pos-produksi . SEQUEL kanggo game 2018 “Spider-Man”. Direksi: Bryan Mintiar, Ryan Smith | Lintang: Yuri Lowenthal, Nadji Jeter, Laura Bailey, Mark Rolstron

8. Game Video Mortal Kombat 11 (2019)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Nalika Gusti Wayahe Munggah kepungkur kanthi saiki, versi pahlawan sing saiki saka loro timatan Mortal Kombat kudu nyawiji tumindak sing bener lan nyimpen jagad iki.

9. Akhir Fantasi XVI (2023 Game Game)

Tumindak, Petualangan, Drama

Minangka kondhang sing dikenal minangka bledosan kerosuan tanah ing Valisthea lan kasunyatan-wadhah, Clive Rosfield, sing mbarep saka perjalanan saka Rosaria, nyerahake tragedi. Direksi: Kazutoyo Maihiro, Hiroshi Takai | Lintang: Ben Starr, Yûya Uchida, Yuma Uchida, Votes Fielding: 1 132

10. Game Video Spider-Man (2018)

18+ | Tumindak, Petualangan, Fantasi

Nalika wong jahat anyar ngancam New York City, Peter Parker lan Spider-Man’s Worlds tabrakan. Kanggo nylametake kutha lan sing dikasihi, dheweke kudu munggah lan luwih gedhe. Direktur: Ryan Smith | Lintang: Yuri Lowenthal, Tara Platt, Travis Willingham, Voting William Salyers: 26 641

11. Elder Scrolls V: game Skyrim (2011)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Sawise diiseni eksekusi, Dragonborn sing pungkasan kudu tuwuh kekuwatan lan kekuwatan kanggo ngalahake naga sing sepisan maneh wiwit miwiti plagu ing tanah Skyrim. Direksi: Todd Howard, Nick James Mutiara | Lintang: Max von Sydow, Christopher Plummer, Joan Allen, Michael Hogan Votes: 32 421

12. Хогвартс: НАСаЕдЕ (Е (game video)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Setel sajrone pungkasan taun 1800-an, siswa sing nembe didaftar ing Hogwarts nemokake manawa dheweke duwe kemampuan sing ora biasa kanggo ndeleng lan nguwasani sihir kuno, dadi kunci kanggo rahasia lawas sing ngancam Dunia Wizarding. Direksi: Natalie Grey, Nathan Hendrickson, Alan Tew | Lintang: Alastair Duncan, Amy Louise Pemberton, ASIF Ali, Carla Tassara Votes: 4 894

13. Spider-Man: Miles Morales (2020 Video Game)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Ing suit iki saka Spider-Man Marvel (2018), sampeyan bisa muter minangka miles moral minangka sing anyar nalika sinau sawetara crita babagan karsane nglawan kejahatan lan pahlawan Pahlawan, Peter Parker. Direktur: Ryan Smith | Lintang: Nadji Jeter, Yuri Lowenthal, Jacqueline Pinol, Vors Tatasciore Fred: 9 660

14. Elden Ring (game video 2022)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Ing jagad Fantasi Dark digawe dening Hidetaka Miyazaki (Jiwa Peteng) lan George R. R. Martin (Lagu Ice lan Geni), Pamuter iku sing ditabuh sing diarani bali menyang tanah ing antarane mulihake cincin elden lan dadi Gusti. Direksi: Hidetaka Miyazaki, Yui Tanimura | Lintang: Martha Mackintosh, Anthony Howell, Con O’Neill, Ramon Tikaram Votes: 8 202

15. 3: Langkah Inggris оота (2015 Video Game)

18+ | Tumindak, Petualangan, Drama

Slayer Monster kudu golek putri pengawas, senjata sing urip sing bisa nggawa jagad iki. Direktur: Konrad Tomaszkiewicz | Lintang: Doug jago, Denise Go Gough, Jo Wyatt, Jaimi Barbakoff Votes: 30 869

16. Dewa Perang (2018 Game Game)

Tumindak, Petualangan, Drama

. Direktur: Cory Barlog | Lintang: Christopher Hakim, Sunny Suljic, Jeremy Davies, Danielle Bisutti Votes: 34 601

17. Звёздные войны.

Tumindak, Petualangan, Drama

. Direktur: Stug Asmussen | Lintang: Cameron Monaghan, Daniel Roebuck, Debra Wilson, Dee Bradley Baker Votes: 15 754

18. Final Fantasy VII Memori (2020 Game Video)

Tumindak, Petualangan, Drama

Mbayangake maneh saka Fainaru Fantajî VII (1997). Tilas prajurit gabung karo klompok teroris ing misi nglawan perusahaan listrik sing digunakake kanggo nglindhungi planet lan kabeh sing manggon ing. Direktur: Tetsuya Nomura | Lintang: Cody Christian, Briana putih, Briant Baron, John Eric Bentley Votes: 4 583

. Game Video Fortnite (2017)

K-12 | Tumindak, Petualangan, Komedi

. Direksi: Mustard Donald, Darren Sugg | Lintang: Adria Arjona, David Boat, Ashly Burch, David Chen Votes: 8 265

20. Assassin’s Creed: Вальгалла (game video 2020)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Inggris ing umur Viking yaiku bangsa patah ing Lord Petty lan perang perang. Ing ngisor kekacauan kasebut ana ing papan sing sugih lan ora bisa ditunggu ing conqueror anyar. Bakal dadi sampeyan? Direktur: Eric Baptifat, Benoit Richer, Stephane Boudon | Lintang: Cecilie Stenspil, Magnus Brun, Carlo Rota, Gaia Weiss Votes: 5 674

21. Zeruda No Densetsu: Tiâzu informasi za kingdamu (2023 game video)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Yen Link lan Putri Zelda nyelidiki reruntuhan zonai ing guwa ing ngisor kreta, dheweke nyekseni ganondorf sing mumet, sing dadi kekuwatan hyrule sing dikirim ngambang munggah menyang langit. Direktur: Hiperemaro Fujibayashi | Lintang: Kongo Takanashi, Yû Shimamura, Kosuke Takaguchi, Riki Kagami Votes: 1 875

22. Butuh loro (2021 game video)

Petualangan, Komedi, Drama

Miwiti perjalanan sing paling apik ing urip sampeyan butuh loro, platform platform sing nyipta murni. Ajak kanca kanggo melu gratis karo pass lan karya kanca . Waca ringkesan lengkap »direktur: Josef FARES | Lintang: Joseph Balderrama, Annabelle Dowler, Clare Corbett, Votes Stephen Greif: 3 300

23. Dewa: Asli Sin II (2017 game video)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

. Direktur: SWEN VINKE | Lintang: Browles Brian, Alix Wilton Regan, Harry Hadden-Pataton, Alec Newman Votes: 963

24. Kekuwatan Aveum (2023 game video)

Ing jagad sing dibentuk dening konflik lan getih kanggo ngontrol sihir, sing dikenal minangka Everwar, siji prajurit kanthi pejabat anyar kanthi wigati dadi perang tanpa wates.

25. Assassin’s Creed: Одиссея (2018 game video)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Setel ing 431 SM sajrone Perang Pelopenenenian, Main minangka mercenary lanang utawa wadon nalika miwiti epik Odyssey dhewe kanggo dadi pahlawan spartasi legendaris ing saindenging jagad. Direksi: Jonathan Dumont, Scott Phillips, Sophie Ann Rooney | Lintang: Melissanthi Mahut, Michael Antonakos, Leonidas Castrounis, Votes Maria Syrgiannis: 8 891

26. TAMPILAN 2 (2017 game video)

18+ | Tumindak, Petualangan, Fantasi

Dipuntedahaken pungkasaning total judatan Superman ing bumi, Batman lan sekutu dheweke nyoba nyepelake jagad iki mung kanggo diadhepi ancaman anyar sing bakal nyebabake dheweke ora bisa ditindakake. Direksi: Ed Boon, Dominika Cianciolo, Martin Strips | Lintang: Phil Lamarr, Vanessa Marshall, Khary Payton, Taliesin Jaffe Votes: 4 635

27. Diablo IV (2023 game video)

Sawise mayuta-yuta wis dipateni dening tumindak langit sing dhuwur lan ombak sing padha. Ing vakum listrik, Resourfaces jeneng legendaris – Lilith, putri Mephisto, progenitor sing bisik-bisik manungsa. Direksi: Luis Barriga, Mikal Vega | Lintang: Laila Berzins, Ray Chase, Courtenay Taylor, Andrew Morgado Votes: 682

28. Dewa perang (2005 game video)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Sawise 10 taun ngalamun lan servitude ing dewa-dewa kanggo dewa Olympus, Kratos ditugasake tugas pungkasan, kanggo mateni Ares, dewa perang. Direksi: David Jaffe, Greg Tierban | Lintang: Linda mburu, Terrence ‘t.C.’Carson, Carole Ruggier, Steve Blum Votes: 11 516

29. Disney Dreamlight Valley (Game Video 2022)

Petualangan, Kulawarga, Fantasi

Lembah Dreamlight Disney minangka hibrida ing antarane urip-SIM lan dolanan petualangan sing sugih karo nggoleki, eksplorasi, lan kegiatan nyenengake sing nampilake Disney lan Pixar Kanca, lawas lan anyar. Direktur: Nicholas Mainville | Lintang: Ashley Adler, Tim Allen, Tony Anselmo, Christopher Daniel Barnes Votes: 278

30. Elder Scrolls IV: Oblivion (2006 game video)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

. Direktur: Todd Howard | Lintang: Sean Bean, Lister Carter, Terence Stamp, Patrick Stewart Votes: 12 806

31. Klik kanggo ndeleng (2013 game video)

Bersenjata mung kanggo naluri mentah lan kemampuan fisik, ngalami crita asal sing nyenengake Lara Croft saka wanita enom menyang wong wadon enom kanggo slamet sing angel. Direktur: NOAH Hughes | Lintang: Camilla Luddington, Robin Atkin Downnes, Cooper Thornton, Robert Craighead Votes: 19 987

32. Game Video Destiny 2 (2017)

16+ | Tumindak, Petualangan, Fantasi

Kutha sing pungkasan manungsa aman wis tiba ing invasi invasi sing akeh, dipimpin dening Ghaul, komandan imposing lego abang sing kasar. Dheweke wis ngudhuhake para wani kutha, lan meksa wong-wong sing slamet kanggo mlayu. Direktur: Christopher Barrett, Lukas Smith, Ryan Ellis, Jim McQuillan | Lintang: Nathan Répion, Lance Reddick, Gina Torres, Nolan Utara Utara: 3 598

33. Super Mario Bros. Wonder (2023 game video)

Tumindak, Petualangan, Kulawarga Game Gulung Gulung Klasik Klasik diuripake sirahe kanthi tambahan kembang wonder. Pipa Seniné sing Bakal Urip, Wulangan minangka Bal Spikir Rias, lan deleng acara sing ora dikarepke sing diarani Efek. Direktur: Shiro Mouri | Lintang: Kenny James, Samantha Kelly, Mustard Deanna, Jesse Pinnick

34. Video Game Mortal Kombat X (2015)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Rong taun sawise tiwas Shao Khan, pahlawan Earthrealm kudu ngadhepi kanca sing tiba lan nyegah Shinnok saka ngrusak Jinsei, sumber daya urip Bumi. Direktur: Cianjuric Cianciolo | Lintang: Troy Baker, Ronald M.

. Mortal Kombat (Game Video)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Reboot francais Kombat Mortal karo Retcon menyang wektu wiwitan ing seri kasebut, sing nampilake macem-macem mode game. Direktur: Cianjuric Cianciolo | Lintang: Ronald m. Bank, Dana Lyn Baron, Ed Boon, Terrence ‘t.C.’Carson Votes: 4 241

36. Gusti Allah Perang III (2010 game video)

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Bersenjata kanthi agul-agul sing wis diresiki kaping pindho, kritik sing kudu diluncurake mitos Yunani kanggo ngrusak Olympus lan Zim Gagang. Direktur: Stug Asmussen | Lintang: George Ball, Adrienne Barbeau, Susan Blakeslee, Clancy Brown Votes: 12 161

37.

Tumindak, petualangan, kejahatan

Sampeyan main minangka Batman lan ngilangi teror sampeyan menyang ati para penjahat, nglawan mungsuh kayata dr. Jonathan Crane / Scarecrow, Ra allmul, lan Carmine “Falcone”. Lintang: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes Votes: 14 390

38.

Pepakahan lan Peteng Tetep Kudu Ngatur, Master Xehanort kanggo narik perang “Tyranny saka cahya” kanggo mulihake keseimbangan. Direksi: Tetsuya Nomura, Tai Yasue, Masaru Oka | Lintang: Haley Joel Osment, David Gallagher, Stoner Alysos, Jason Dohring Votes: 2 317

39.

Tumindak, Petualangan, Fantasi

Inspirasi dening crita pinocchio sing wis kenal, ngapusi p yaiku pesawat game kaya jiwa ing jagad peteng belle empok. Pandhuan Pinocchio babagan perjalanan sing ora ana gandhengane dadi manungsa. Direktur: Choi Ji-Won | Lintang: Allegra Marland, Howra Howell, Annette Badland, Shai Matheson Votes: 71

40.

Tumindak, Kejahatan, Fantasi | Pre-produksi 13 taun sawise nulis thriller thriller alan Wake Missing, senar pembunuhan ritual sing kedadeyan ing kutha sing padhang tiba, Washington. Saga Anderson, agen FBI, dikirim menyang padhang kanggo nyelidiki pembunuhan kasebut. Direksi: Sam Lake, Kyle Rowley | Lintang: Shawn Ashmore, James McCacaffer, David Harewood, Melanie Liberd

Game Fantasasi Paling Apik Kanggo Pc lan Browser ing 2023!

! Wigati dimangerteni kita uga kalebu game online bebarengan karo unsur mmo.

Drakensang Online

Peperangan Arena

Elvenar

Tags populer:
Tags liyane:
Urut miturut:

Ilang Ark

Ilang Ark

Perjalanan ing saindenging jagad lan nindakake perang nglawan invasi deman ing arpg ilang Ark sing gratis!

Kasedhiya ing Windows

Game Thrones mangsa wis teka

Game Thrones mangsa wis teka

Fame lan Kamulyan ngenteni sampeyan ing Westeros, ing Game of Theronese: Musim musim salju, game browser gratis sing wis dilisensi adhedhasar Joget Fantasy Stripik dening George R.R. Martin.

Kasedhiya ing browser

Drakensang Online

Drakensang Online

Drakensang Online minangka Gratis kanggo main game 3D aksi RPG sing nduwe grafis lan efek 3D sing luar biasa lan herald generasi game browser online sing gratis kanggo main game. Kanthi kemampuan kanggo ngatur karakter, katrampilan lan kekuwatan sihir kaya sadurunge, gabung karo gaji sampeyan perang sing kasar nglawan ala.

Kasedhiya ing browser

Multifa

Cocog ing 1v1, 2v2 co-op, utawa mode gratis 4-saben ing kabeh gratis gaya brawler gaya sing gratis!

Kasedhiya ing Windows

Elvenar

Elvenar

Ing Innogames ‘Elvenar, sampeyan bisa mbangun fantasi epik, diumbar dening elpes utawa manungsa, lan nonton dadi metropolis sing sprawling, awash ing kasugihan lan meriam karo militer. Elves duwe sihir sing kuat ing pembuangan kasebut, dene manungsa pancen wis kliwat ing seni perang.

Kasedhiya ing browser

NEVERWINTER

NEVERWINTER

NEGERWINTER minangka MMORPG TINDAKAN AMRIKASI ING ING DUNGAONS lan DUNGAON DASA. Ing Everwinter sampeyan njupuk peran minangka pahlawan sing kuwat sing kudu dilindhungi kanggo nglindhungi tanah-tanah sing ora nate ngiringan wong-wong sing konspirasi kanggo ndeleng.

Kasedhiya ing Windows

Forge empire

Forge empire

Forge of Empires minangka MMORT Brows basis dening InsoGames. Mbalekake sejarah nalika sampeyan ngwasani Kakaisaran sampeyan liwat tahap peradaban manungsa awal.

Kasedhiya ing browser

Diablo immortal

Diablo immortal

Diablo Immortal minangka aksi online aksi RPG lan pengalaman Blizzard sing wis diiklanake kanthi lengkap (sing kabeh ora teka ing PC) teka ing PC kabeh sing bisa dirasakake.

Kasedhiya ing Windows

Yu-Gi-Oh! Anggota Duel

Yu-gi-oh! Anggota Duel

Yu-gi-oh! .

Kasedhiya ing Windows

Palia

Palia

.

Kasedhiya ing Windows

Efek Genshin

Efek Genshin

Jelajahi jagad gaya anime sing cerah lan fantastis ing miho-play dampak online RPG Genshin. Klumpukne para petugas petualang lan ngalih ing antarane dheweke, amarga sampeyan ngliwati jagad tyvat lan perang monsters, ngatasi teka-teki, lan nulungi kutha-kutha.

Kasedhiya ing Windows

Liga Malaikat - Langit

Miwiti upaya epik kanggo nylametake jagad ing Liga Malaikat – Fury Langit, entri paling anyar ing franchise MMORPG Browser Browser Gratis-Play Gratis. Muter minangka dragoon sing kuwat, mage enigmatic, utawa mateni archer lan ngrebut tim malaekat sampeyan saka cahya lan pepeteng kanggo nglawan kéwan setan lan para pendhudhuk sing apik banget.

Peperangan Arena

Peperangan Arena

Peperangan ing PVP Real Time Slap gelut ing moba kanthi sawetara unsur RPG.

Kasedhiya ing browser

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Menara Fantasi nggawa pengalaman MMORPG menyang PC lan mobile kanthi gaya F2P, Splashy, Anime-Esque.

Kasedhiya ing Windows

Nuh Atine

Nuh Atine

Nuh iku Gamelan Nuh minangka game MMORPG sing mbukak-petualangan sing dikembangake dening archosaur game, pangembang saka Dragon Raja.

Kasedhiya ing Windows

Perang Guild 2

Perang Guild 2

Perang Guild 2 Nggambarake Usaha Arenaet kanggo Konvensi MMO ing kuping lan nggawe game kanggo pemain kabeh level skill lan gaya dolanan. .

Kasedhiya ing Windows

Semesta Flyff

Jalur Flyff nggunakake mesin grafis sing dianyari kanggo nggabungake sawetara fitur favorit penggemar! NGALAMI ANIMOPG ANIMOmPG ing endi wae liwat browser apa wae.

Kasedhiya ing browser

Dauntless

Dauntless

Klumpukne kanca-kanca, nyipta gaman, lan mburu behemon sing ora sopan, RPG co-op saka Phoenix Labs, studio sing kalebu pangembang saka sawetara mmorpg sing paling gedhe. Setel Adrift ing jagad khayalan sing dikenal minangka pulau sing surem, “ujare Slayers” kudu band bareng-bareng kanggo nyandhet karo lingkungan sing angel lan malah mungsuh-mungsuh sing ana ing saben wong sing nyerang lan nyerang sing ana ing alas sing kuat serangan.

Kasedhiya ing Windows

Abadi Abadi

Abadi Abadi

Muter bagean ing peperangan antara dewa lan raksasa kanthi abadi sing langgeng, arpg gratis saka game R2. Langit lan Neraka Perang, lan kasunyatan manungsa kejiret ing antarane.

Kasedhiya ing browser

Albion Online

Albion Online

Albion Online minangka kothak wedhi 3D MMORPG kanthi Merdika Pemain sing ana ing tengah game. Pemain bakal bisa nuntut tanah, mbangun omah, sumber daya, barang-barang kerajinan sing bisa digunakake utawa adol, lan melu guild vs guild utawa mbukak pvp.

Kasedhiya ing Windows

Legenda Donya Secret

Legenda Donya Secret

Nemu dalan sing sugih lan handrafted lan swasana ati sing nyenengake Funcom ing jagad rahasia sing gratis, kanthi legenda donya gratis! Nampilake urutane critane critane game sing padha karo TSW, rahasia World Legenda, sistem kemajuan sing dirancang maneh, lan visual sing dianyari, napas urip anyar menyang MMORPG Klasik iki.

Kasedhiya ing Windows

Rift

Rift

RIFT, Sawise P2P MMORPG saiki FREE kanggo muter MMORPG dening Trion Worlds disetel ing jagad sing disuwek dening tenaga mistis. .

Kasedhiya ing Windows

Dungeons lan Dragons Online

Dungeons lan Dragons Online

Dungeons & Dragons Online: Eberron Unlimited (DDO) minangka Gratis kanggo main game klasik lan naga (D & D). Game kasebut wiwit dirilis minangka game adhedhasar langganan nanging saiki bisa dimain-muter karo toko barang.

Kasedhiya ing Windows

Gusti dering online

Gusti dering online

Gustine gaji online (lotro) minangka game rolleplayer online gratis (MMORPG) kanthi bebas (MMORPG) berkembang dening turbin, adhedhasar buku J.R.. Tolkien, kanthi karakter saka buku lan film.

Kasedhiya ing Windows

Runescape

Runescape

Runescape minangka salah sawijining MMORPG Browser Gratis-kanggo-Play Gratis sing paling populer, saka Jagex Pembangunan Inggris Jagex. .

Kasedhiya ing Windows

Kasedhiya ing browser

Warghaven

Warghaven

Team kerja yaiku King ing based tim iki, Melee, PvP Slugfest.