5 Cara paling apik kanggo nemokake inten ing Minecraft 1.18.2, ing endi golek inten ing Minecraft 1.18 & Tingkat inten paling apik

Minecraft 1.18 Tingkat paling apik kanggo Berlian MINE ing Bedrock & Java Edition

Diamond minangka biji sing larang regane ing Minecraft. Iku biji paling kuat ing overworld. Lan gaman lan alat sing sampeyan kerajinan, mung nomer loro kanggo alat jarum. Lan kanthi nganyari anyar 1.18, Tingkat sing sampeyan bisa nemokake uga wis diganti. Dadi tanpa ado luwih becik supaya kita goleki ing ngendi golek inten ing minecraft 1.18 lan level inten paling apik kanggo Bedrock & Edisi Jawa.

5 Cara paling apik kanggo nemokake inten ing Minecraft 1.18.2

Intan minangka sumber penting ing Minecraft kanggo macem-macem barang lan sawetara peralatan paling apik ing game kasebut, dadi pemain ora bisa entuk cukup.

Sawise Minecraft 1.18 nganyari, distribusi biji diganti amarga tambah dhuwur lan tambahan lapisan deepslip. Kanthi pikirane, nemokake intan ora padha karo sing biyen.

Manawa, pemain isih bisa sirah lemah lan mine, nanging tingkat dhuwur anyar kudu efektif. Salajengipun, ana luwih saka siji taktik sing ngidini dheweke nemokake inten, sawetara sing ora kalebu pertambangan nganti pangguna nemokake blok bijih.

Minecraft: Cara sing apik kanggo nemokake perhiasan ing versi 1.18

5) Spelunking

Kanthi cara anyar Terrain ngasilake ing Minecraft 1.18, guwa lan rasis bisa tekan jero banget ing bumi, malah tekan ing lapisan deepslate. Amarga iki, dheweke nggawe bintik sing padhet kanggo nemokake berlian.

Ores berlian kasebut asring bisa kapapar ing udhara sing mbukak, sing saya langka ing generasi berlian. Nanging, tukang game kudu ngati-ati nalika njelajah lokasi kasebut, amarga asring bisa nggawe pembiakan kanggo mobs musuhan amarga tingkat cahya sing kurang.

4) Ocean Speluning

Kaya Ravines lan Guwa ing Daratan ing Minecraft, Pemain bisa nemokake fenomena fenomena alami iki. Nanging, nyilem menyang badan banyu bisa nyebabake masalah katon, amarga banyu vanila duwe visi sing entheng lan ora jelas.

Untunge, pangguna bisa ndeleng apa-apa ing lumahing samodra kanthi sawetara pusi saka wawasan wengi. Posion iki nggawe pitulung visual sing apik banget nalika nggoleki rasis lan guwa ing jero banyu sing bisa dibuang karo biji berlian.

3) pertambangan shaft vertikal

Ora konvensional, lan bisa dadi sing mbebayani, nanging pertambangan sanat vertikal ing Minecraft duwe potensial kanggo golek tukang game, kalebu inten. Proses kasebut cukup sederhana: Dheweke metu ing bentuk kaya alun-alun sing gedhe, ora bisa ngati-ati supaya ora langsung digawa menyang sudhut sadurunge nyambut gaweyan sadurunge ngilangi interior.

Pungkasane, para pemain bakal ngilangi jumlah blok sing akeh lan bisa uga nemokake ton berlian, utamane yen nggawe garan cukup kanggo nutupi pirang-pirang chunks. Iku mbangun sing apik banget, lan pangguna bisa sok-sok bisa mbukak bebaya kaya lahar, nanging bali kanthi kapentingan bisa dianggep.

2) pertambangan cabang

Bisa uga minangka cara sing paling akeh pemain game ing Minecraft, nanging pertambangan Cabang isih efektif kanggo golek bijih, kalebu inten. Iki amarga sepira cepet bisa cabang, lan cara iki ninggalake “viewing galeri” blok kanggo nemokake ores.

Kanggo pertambangan cabang sing efektif ing Minecraft 1.18, pemain bakal miwiti ngubengi tingkat dhuwur y = -63, amarga iki kudu konsentrasi paling dhuwur “kumpulan” saka blok “blok. Dheweke banjur bisa miwiti kerja nganti Y = 14, minangka sisa biji inten bakal ngasilake antarane loro poin kasebut.

1) TNT Mining

TNT kondhang ing Minecraft amarga karusakan sing njeblug, nanging iki sing apik banget kanggo pertambangan lan nemokake orre inten. Kanthi cukup TNT, pangguna bisa diwiwiti ing tingkat dhuwur sing disenengi lan nggunakake blok bledosan kanggo jotosan kabeh bolongan ing ndhuwur lapisan amarga dheweke kerja mudhun.

Iku bakal mbutuhake akeh tnt, lan bisa mbebayani amarga detonations kaya lahar utawa ora sengaja, nanging tnd mining bisa ngrusak ton inten ore kanthi cekak ing tnt. Sawetara tukang game Minecraft malah nggawe mesin pertambangan TNT adhedhasar, nambah Prospek TNT Mining malah luwih.

Cathetan: Artikel iki nggambarake tampilan panulis.

Minecraft 1.18 Tingkat paling apik kanggo Berlian MINE ing Bedrock & Java Edition

Iki minangka level sing paling apik sing kudu sampeyan jelajahi nalika berlian berlian ing Update Minecraft anyar 1.18.

Dening Karan Pahija Dianyari pungkasan 3 Desember 2021

Ngendi golek Intan ing Minecraft 1.18

Diamond minangka biji sing larang regane ing Minecraft. Iku biji paling kuat ing overworld. Lan gaman lan alat sing sampeyan kerajinan, mung nomer loro kanggo alat jarum. Lan kanthi nganyari anyar 1.18, Tingkat sing sampeyan bisa nemokake uga wis diganti. Dadi tanpa ado luwih becik supaya kita goleki ing ngendi golek inten ing minecraft 1.18 lan level inten paling apik kanggo Bedrock & Edisi Jawa.

Sing paling apik kanggo golek inten ing Minecraft 1.18 kanggo edisi bedrock & java

Ngendi golek Intan ing Minecraft 1.18

Tingkat paling apik kanggo nemokake inten ing Minecraft 1.18 yaiku Y-Level -59.

  1. Supaya entuk intan, sampeyan kudu Miwiti pertambangan ing ngisor Y-Tingkat 13 ing endi wae ing overworld.
  2. Sejatine, sampeyan bisa nemokake inten Nang endi wae antara Y-Level 14 lan Y-Level -63.
  3. Supaya ngerti level sing saiki sampeyan pencet Kunci F3 ing keyboard sampeyan.
  4. Ing kene sampeyan bisa nemokake posisi XYZ karakter sampeyan dipisahake “/”.
  5. Nomer pisanan nuduhake posisi X, sing nomer loro yaiku level Y Y-tingkat, lan nomer nomer telu yaiku Z-Posisi. Dadi, yen XYZ ujar: 155.244/15.00000/730.535, banjur level Y.00000. Nomer iki nuduhake level ing ngisor setengah saka karakter sampeyan yaiku.

Yen sampeyan duwe ing tingkat sing diwenehake ing ndhuwur, sampeyan bakal duwe kasempatan kanggo entuk Intan ing Minecraft 1.18.

Yen ngono sampeyan lagi muter minecraft 1.17 Banjur sampeyan bisa nemokake inten Antarane Y-Tingkat 5 lan level 12. Ora preduli versi sing sampeyan lakoni kanthi nggunakake pickaxe wesi utawa piksaxe sing luwih dhuwur kanggo peringatan pertambangan utawa ores liyane. Lan kanggo versi luwih saka 1.18 utawa 1.17 Coba pindhah menyang Tutup ing Y-Tataran, kayata, Y-Tingkat -16 menyang berlian MINE utawa ORES liyane. Pertambangan ing Tahap Negatif Y-Tight bakal nambah kemungkinan sampeyan nemokake.

Sing ngrampungake pandhuan iki babagan level inten sing paling apik ing Minecraft 1.18 lan ing endi golek inten kanggo bedrock & edisi java. Yen sampeyan seneng main game iki banjur priksa manawa sampeyan kudu mriksa pandhuan liyane Cara ndandani peluncur ora bisa digunakake lan Cara nggawe potion resistance geni ing minecraft.

Minecraft 1.18: Ngendi golek inten

Minecraft 1.18: Endi golek inten

Minecraft Versi 1.18 Nambah guwa lan cliffs Part II nganyari, nggawa generasi overworld, paling akeh guwa anyar uga gunung. Bebarengan karo pucuk gunung sing luwih dhuwur, saiki sampeyan bisa luwih jero ing Y-Coordinate – utawa menyang lemah – tinimbang sadurunge. Nanging, iki uga tegese ing Minecraft 1.18 Sawetara ores kalebu berlian sing larang regane mung bisa ditemokake ing jero lemah sing luwih jero dibandhingake karo versi sadurunge. Mangkene sampeyan bisa nemokake lan pungkasane farm ing papan inten anyar ing Minecraft 1.18 nganyari.

Cara entuk lan berlian petani

Ing versi sadurunge, dheweke bisa ditemokake ing ngisor level 15. Nanging ing Minecraft 1.18, ores inten ditemokake ing ngisor Y-Coordinate 16 nganti -64. Nanging, sampeyan kudu konsentrasi telusuran antarane level -53 lan -59, Minangka level kasebut duwe konsentrasi inten paling dhuwur. Sing luwih jero sampeyan lunga, luwih anyar berlian, redstone, lan lapis sampeyan bisa nemokake. Kangge, ing Y -60 Bedrock Blocks wiwit diadili lan bisa uga nyemprotake berlian saka spawning, kaya ngono, sampeyan kudu ndeleng ndhuwur -60. Mangkene carane ngerteni apa koordinat sing ana ing Minecraft:

  • Versi Java: Pencet tombol F3. Koordinat sing tepat sampeyan didaftar ing baris “XYZ”. Sampeyan uga bisa ngrujuk menyang baris “Blok” nanging ora nampilake koordinat sing tepat wiwit jumlah kasebut dibunderak√©.
  • Versi bedrock:
    • Nalika sampeyan pisanan nggawe jagad iki, aktifake pilihan koordinasi Show ing menu Pilihan Donya.
    • Yen sampeyan lali utawa ora ngaktifake pilihan koordinasi pertunjukan pisanan, aja kuwatir. Mung klik lambang Pen utawa tombol Owahi ing jejere jagad, banjur aktifake koordinat pertunjukan.

    Miturut Minecraft Youtuber Ducky (katon ndhuwur), Iki tips paling apik kanggo berlian berlian ing Minecraft 1.18.

    • Ores ora pati cenderung kanggo spawn ing wilayah sing ditindhes udhara. Aja keganggu digali ing njaba guwa lan tetep ing papan sing ditutup.
    • Gunakake metode pertambangan Strip 2 √ó 1:
      • Entuk pikangkat, panganan, lan obor.
      • Dig mudhun menyang -58 koordinasi kanthi nggawe rong bolongan blok.
      • Sawise sampeyan tekan koordinasi, mung wiwit pertambangan ing dalan loro sing dhuwur lan nggawe siji terus supaya gampang bali.
      • Entuk pikangkat, shovel, ember banyu, lan panganan.
      • Digiling kanggo koordinate -59. Sawise ana, digali limang blok ing ngarep sampeyan ing level mata.
      • Sabanjure, ngalih menyang ember banyu (pemain Jawa bisa dilebokake ing tangan).
      • Selehake ember banyu ing blok ing ngarepe sampeyan. Banjur mlaku-mlaku terus, banjur nggawe manuk animasi nglangi lan nglangi menyang gap lima blok sampeyan mung ndudhuk.
      • Sapisan ing longkangan, dig ing siji garis lurus sing sampeyan butuhake.
      • Kanggo rincian liyane, panjelasan kasebut diwiwiti ing menit 6:26 ing video ing ndhuwur.

      Related:
      Minecraft 1.18: Kepiye golek guwa subur

      Minecraft kasedhiya ing PC, Android, iOS, Xbox One, Xbox Series X | s, Putera Nintendo, lan platform Playstation.