4 game superhero paling apik ing kabeh wektu, 20 game superhero paling apik ing kabeh wektu (2023 edisi) | Wangsulan budaya

20 game superhero paling apik ing kabeh wektu

Contents

Siji37PM bisa nampa penghasilan afiliasi saka sawetara tautan ing artikel iki.

4 game superhero paling apik ing kabeh wektu

Elton Jones Kepala

Tansah rumangsa apik kanggo njupuk masalah paling anyar babagan eksploitasi superhero sing paling disenengi ing suntik medium buku komik. Wis pirang-pirang puluh, Marvel, DC, Gambar, Jaran Dark, lsp. wis nyedhiyakake sudhut karakter kreatif sing wis dadi utama main utama. Dadi lambang sing padha karo sing padha karo kabeh lan kabeh – pertunjukan TV, kothak nedha awan, tas buku, lan mesthi, game video. Kanthi koleksi gelar gedhe kasebut adhedhasar komik populer sing ngambang ngubengi, kita milih nggawe telusuran kanggo kabeh sing pantes kanthi nggunakake dhaptar game superhero sing paling apik.

Spider-Man, Batman, X-Men, lan Jupuk Faces sing luwih akrab sing wis asale ing kaca Komik sing wis dibintangi ing sawetara game video sing berkualitas. Lan matur nuwun, kita wis tekan waktune kanggo nyebutake 20 saka epogs superhero sing wis dibarverke ing Formulir Game.

Game superhero paling apik

eej7wcnct5Udjzeb7A7rn

Entertainsi Interaktif Sony

1. ‘X-Men’ (Arcade)

Mbalik ing jaman busur lan banter banget, sampeyan biasane bisa nyakam perang sing paling disenengi kanggo nyapu pukiman ing game arcade gulung. The X-Men Arcade ngalahake sing teka ing taun 1992 entuk tandha dhuwur saka kita amarga dadi salah sawijining sing paling nyenengake kanggo Saviors Mutant Comics Marvel Comics. Yen sampeyan wis cukup duwe limang kanca sing paling apik ing loro lan nemokake kabinet kaping enem kanggo dolanan iki ing alam bébas, mesthekake. Tumindak Brawler sing sederhana, gaya visual sing menarik, lan bit kanthi acak tumindak nggawe pengalaman iki ora bisa dilalekake. Iku bakal mandhiri ora bisa nggawa X-Men ing dhaptar game superhero sing paling apik, bener?

2. ‘Punisher’ (arcade)

Kita mesthi duwe ton katresnan kanggo penchant pendhudhuk ngarsane kabeh jinis nyeri vigilante sing brutal. Sipat sing likable saka dheweke kaget kanthi gumun ing arcade sing digawe saka Capcom digawe. Loro pemain (karo pamuter kapindho njupuk peran pre-samuel jackson nick jackson nick) Ayo kabeh jinis jurdi ing upaya kanggo njupuk mudhun Kingpin lan Kakaisaran Kriminal. Presentasi gaya buku komik, panggunaan senjata api, lan tingkat kakehan sing macet cedhak Punisher kasebut Bahan sumber minangka sifat-sifat sing paling apik.

3. ‘The Adventures of Batman & Robin’ (Sega Genesis lan SNES)

Mangkene kasus langka rong versi game 16-bit loro-lorone bisa ditrima. The Adventures of Batman & Robin ing Genesis cukup akeh penembake gulung, dene SNES SNES luwih saka tikus tradisional. Loro-lorone game sing ditindakake dening seri kartun kaya sing wis dibuktekake dening visual 2D Crisp, sing isih katon apik banget ing dina iki. Open Cinematic lan Musik ing versi Purwaning Dumadi luwih disenengi, dene versi SNES duwe visual sing luwih apik. Pungkasane, game kasebut apik tenan minangka deal combo lan perwakilan sing diurmati kartun 90-an.

4. ‘Spider-Man’ (2000)

Nalika lambang Stan Lee nyritakake petualangan Peter Parker ing game iki, Pemain kasebut ngontrol spidey nalika perang kanggo mbusak jenenge sawise dipecuali dening dompet. Lan ing ndhuwur kabeh, para pemain uga kudu nglawan invasi simbiote sing mlebu. Webbing ing sekitar game iki dadi kabungahan, ditambah karo Webbing mungsuh lan mlebu sawetara pimpinan liar sing gelut karo anggota Galeri Rogue Spidey padha. Clashing karo mistersio ukuran ukuran raksasa mesthi bakal kelet ing pikiran kita babagan simulator spidey sing apik tenan. Kita kudu menehi prop ekstra kanggo versi Sega Dreamcast, kanthi cara!

5. ‘Marvel vs. Capcom 2: Zaman Heroes Anyar ‘

Sawise pikiran pemain Capcom nyeblung pemain game prepubescent kanthi duwe siklik lan Ryu salaman sajrone intro X-men vs. Pejuang dalan, banjir mbukak kanggo ngunekke crossovers sing luwih gedhe. Perang utama antara wakil sing nggumunake lan Capcom lan penggemar sing dikasihi ing pejuang 2d. Alesan kenapa isih main ing bunderan FGC yaiku amarga dewa-tier dewa lan tumindak game sing paling nyenengake 3V3. Sisih Marvel saka pejuang iki duwe anggota saka X-Men, Spider-Man, Iron-Man, lan winates kabeh karakter sing ana ing dhuwur saka popularitas buku komik sajrone taun 90an. Marvel vs. Capcom 2 Apa game gelut dewa-tier lan uga pantes diakoni minangka salah sawijining game superhero sing paling apik.

6. ‘Spider-Man 2’

Spider-Man 2 menehi kabeh sing kudu dilakoni minangka pahlawan kabeh wong ing kutha gedhe gumantung marang balon sing luwih apik – sampeyan wis nyimpen mobil cepet-cepet, ngluwari pirang-pirang buruh konstruksi, mula dheweke tiwas,. Lan bebarengan kabeh sing konflik spider-man karo dokter gurita, sing menehi dalan menyang dalan sing nyenengake sing diwenehake dening kabeh wong sing wis diobati saka film kasebut dhewe. Spider-Man 2 minangka game video buku komik sing apik kanggo alesan liyane, kanthi cara – dicritakake dening Campbell Bruce sing apik! Spider-Man 2 bakal diakoni minangka salah sawijining game superhero sing paling apik ing genre kasebut.

7. ‘Hulk sing luar biasa: Madhe Ultimate’

Siji (lan tegese tegese!) lan mung game hulk sampeyan kudu ngaturake wektu lan tenaga kanggo iki. Minangka game mbukak, Hulk sing luar biasa: Karusakan Ultimate nawakake skenario impen sing paling nyata kanggo simulator sing sampurna. Stomping ngubengi kutha lan ara-ara samun minangka gedhe ijo sing gedhe banget nalika nindakake ton karusakan kanggo kabeh wong lan kabeh sing ana ing sekitar sampeyan. Hiburan Radikal Pangembang Bakal dirayakake ing mripat kita kanggo nggawe salah sawijining game superhero sing paling apik lan bonafide paling apik Hulk Game Kita wis tau main.

8. ‘X-Men Legenda II: Muncul saka Apocalypse’

Sing pertama Legenda x-men Mesthi diobong, nanging kita akeh penggemar sing luwih gedhe kanggo tindakake. X-Men Legenda II: Rise of Apocalypse Hits luwih angel amarga ngidini para tukang game ngalahake pasukan ala ing sadawane kanca. Karakter sing mentas ditambahake lan kabisan sing bisa nyerat nyedhiyakake luwih akeh maneh amarga ana kombinasi tim dope liyane kanggo muter. Malah bisa milih anggota saka Persaudaraan Mutan minangka salah sawijining sifat-sifat sing paling gedhe ing game iki. Minangka adoh saka Tindakan Superhero RPG, salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo mbukak.

9. ‘Punisher’ (2005)

Apa sampeyan ngerti babagan telung produk Marvel super dihiasi ing mripat kita? Taun 2004 Punisher Film, soundtrack kanggo film kasebut, lan game video 2005 sing uga mbintangi vigilante sing ora ana gandhengane. Kastil Frank kudu mbukak liar karo kabeh jinis senjata api ing penembak wong katelu sing direndhem getih. Ana akeh sing seneng babagan Ode sing apik iki Punisher – Siji-liner, urutan penyelami, lan shoouts liar yaiku ana sing ana gandhengane nyebutake ing kene. Mesthi bakal kepenak kanggo njaluk hiburan hiburan (devs ing mburi Max Payne lan Kontrol) kanggo nggawe liyane Punisher-Fokus lan Gunner kaya siji dina iki.

10. ‘Marvel: Alliance Ultimate 2’

The Marvel: Alliasi Ultimate Seri tetep muter bal kanthi template RPG sing kapenuhan Cat cat caped diterusake dening X-Men: Legenda Seri. Nomer loro Mua Judhul wungu totoan crita kanthi adaptasi acara sing ditampilake ing “Perang Rahasia” lan “Perang Sipil,” sing nggawe pengalaman kabeh game sing luwih nyenengake. Umume seneng-seneng kita saka guo heroik iki asale saka mekanik “Fusion” sing ngidini loro karakter tartamtu narik serangan tim-up. Game sing ngalahake ing game iki isih paling dhuwur lan daptar tugas sing bisa dimainake ing loro-lorone konflik utama saka alam semesta Marvel.

11. ‘Kondhang’

Saiki ayo duwe konvo kanthi cepet babagan salah sawijining game superhero sing paling apik sing ora nampilake karakter sing dilisensi. InFamous minangka salah sawijining playstation kasebut eksklusif para penggemar sing pengin teka maneh kanthi cara sing paling gedhe saiki yen PS5 wis ana ing psine. Lan iku amarga game pisanan ing seri kasebut minangka pengalaman sing apik kanggo nggawe pemain dadi kutha Kota Kakaisaran minangka kekuwatan kanggo apik utawa ala. Milih rute sadurunge luwih disenengi – langit ngambang ing langit, milih superpower adhedhasar kilat, lan nendhang kabeh anggota geng sing ana ing wilayah kutha sing beda-beda. Cole Makgrath minangka salah sawijining sauni super-powered saka kabeh wektu.

12. ‘Peteng’

Jackie Estacado sampeyan dudu prototypis “wong sing apik,” saben se. Nanging sawise ditargetake pembunuhan dening “Paman,” kabeh wong ngerti sebabe dheweke njupuk dalan piwales sing mbukak dheweke menyang kekuwatan sing ngrusak diikat menyang pasukan demi kuno. Peteng minangka salah sawijining penembak pertama sing wis diutus sing luwih apik tinimbang sing paling dikarepake nalika wiwitane mudhun. Gunungan cukup solid, nanging kabisan ing pepeteng dhewe sing menehi jinis kesenengan sing salah sing nggawe mobster murni.

13. ‘Ultimate Spider-Man’

Visual teduh sing isih katon apik banget kanggo dina iki (Apik banget kepiye game sing macet cedhak gaya animasi kasebut kanthi tes wektu!). Crux utama sing nyenengake game iki teka kanggo bisa usaha liwat manhattan lan bagean saka waktu minangka spidey lan namesis / Ally Venom. Ing kasus Venom, PlayStyle dheweke diijini prilaku sing luwih cilaka sing dirasakake Rampage lan Auto Maling Grand. Angkatan ultimate cukup versi prestai saka Spider-Man 2 Kayu sing cedhak karo akar-buku buku.

14. ‘Lego marvel super heroes’

Kita siap kanggo makutha Lego marvel super heroes minangka salah sawijining game superhero sing paling apik amarga sepira game roster game iki. 180 karakter (!) Secara total kasedhiya ing pamuter ‘genggem ing game sing diisi karo lintah sing akrab saka alam semesta Marvel lan pihak super hamat vs. Perjuangan Supervilla. Penggemar humor tandatanganan wis ngarep-arep saka talel lelungan ‘ Lego Game dadi apik karo kabeh endhog Paskah sing lucu banget ing platformer jolly iki. Yen x-omah gedhong kasebut, sanadyan? Iku mung nggumunake.

15. ‘LEGO BATMAN 2: DC Super Heroes’

Sing Lego Game mesthi mbuwang kisut ekstra kanggo urutan sing mesthi nggawe dheweke kudu bali maneh. Lego Batman 2: Pahlawan Super DC‘Ganti gedhe yaiku kasunyatan manawa Batman lan sekutu dheweke saiki bisa nglawan sawetara anggota Superhero Raster Pembangunan Comcik DC. Kabeh sing nyenengake game pisanan disimpen ing kene, sing ndadekake tumindak njelajah pengalaman sing apik banget. Perayaan iki kabeh lintang sing bener lan isih bisa dadi salah sawijining game sing luwih apik sing diluncurake. Bengok-bengok kabeh karakter ekstra sing teka karo pak pahlawan game lan pak villains iki uga!

16. ‘DC Universe online’

Mbalik ing dina, kita yakin akeh penggemar buku komik sing diimpi muter game sing ngidini nggawe crusader caped dhewe. Cetha, wong sing apik ing komik DC pengin game tinta Dipensional Dimensional uga kanggo nggawe game ngimpi kasebut. DC Universe online (sing isih bakal kuwat dina iki!) minangka salah sawijining MMORPG sing luwih apik ing kene amarga ngetrapake sistem pertempuran adhedhasar tumindak. Nylametake jagad utawa damel banget amarga sampeyan bisa nindakake minangka Avatar khusus khusus khusus. Bengok-bengok ing pirang-pirang homies online sing kita mlayu bareng karo anggota masyarakat!

17. ‘X-Men Asal: Wolverine’

Asal-usul x-pria: Wolverine nampilake kasus langka ing game game film sing dadi yuta luwih apik tinimbang film sing nyata! Wolvie lawas sing apik kudu tuwuh ing unsur kasebut ing kene berkat Hack lan Slasher sing jelas diolehake kanthi bagean sing paling apik Dewa perang lan Sétan bisa nangis. Kita isih seneng karo gore lan barang-barang keras olahraga sing dhuwur – brawl sing diakoni Wolverine sing nesu karo sapa wae lan kabeh seneng banget, tambah ndeleng awak dhewe sawise peperangan sing gedhe banget. Yen sampeyan nggoleki iki, bukak “Uncaged Edition.”

18. ‘Ultivate Marvel vs Capcom 3’

Kita ngerti yen wis kasebut Marvel vs. Capcom 2 Minangka salah sawijining game superhero paling apik, nanging kita ora bakal ngrampungake tanpa mbuwang urutan super sing diowahi dadi uga. Marvel Ultimate Vs. Capcom 3 Apa tugas sing apik kanggo ngembangake daptar tugas kanthi nambahake jeneng sing diwiwiti minangka pilihan penasaran sing pungkasane tuwuh dadi jeneng sing dikenali, kayata rokon roket lan nova. Narik tod (tutul pati) karo tim sing dibanting dening Rider hantu, wesi, ajuk, hawkeye, lan dokter aneh kanggo kabeh hype. Wars Hype antarane nggumun lan Capcom lan rumangsa apik tenan – sampeyan bisa nemokake kita menyang stream turnamen kanggo nonton pro fgc pros paling apik kanggo njaga pros fgc sing paling apik.

19. ‘Spider-Man: Dimensi kanthi banter’

Spider-Man: Dimensi sing disusut Nuduhake mung kepiye studio Pembangunan Studio bisa uga nalika entuk wektu kanggo ngetrapake Spider-Man Universe kanggo petualangan sing diapura. Kanthi papat beda Spider-Men ing tow, game iki ngenalake rongstyles beda sing njaga playthrough lengkap game ing saindenging. Noir Spider-Man kaget minangka matur nuwun sing paling unik kanggo segmen sing paling unik, dene sing paling gedhe fokus ing Spider-Man sing luwih gedhe babagan pertempuran semrawut ditambahake ing faktor sing nyenengake. Muga-muga game Sony lan Insomniac ndandani konsep saka Ukuran sing wirang Kanthi adaptasi game video saka Menyang ayat Spider- liyan!

20. ‘Taman South: Fraktur nanging kabèh’

Ya, kita kaget kanggo ngomong iki uga banter – South Park: Fraktur nanging kabeh pancen salah sawijining game superhero sing paling apik sing durung diputer. South Park merek sing dikasihi humor sing ditresnani, penchant kanggo spoofing budaya pop sing wutuh, lan ngetrapake gaya seni sing gampang dicampelake Tongkat bebener. Lan akeh penggemar seneng banget yen kabeh konsep kasebut dibuwang menyang urutan sing mandheg menyang buku komik lan film pahlawan super headhero terus mlebu wektu kasebut. Petualangan Cosplay Cosplay Kid anyar karo bocah-bocah Imaginatif South Park sing apik banget ing kene, ditambah mekanika RPG sing apik ndadekake rasa seneng banget kanggo hop.

21. ‘Batman: Arkham Asylum’

Studi Rockstestey dadi jeneng kluwarga ing jagad game Sawise nggawe pengalaman AAA sing sejatine ngganti sub-jinis game video superhero. Batman: Arkham Asylum teka ing pemandangan kanthi sistem pertempuran sing ditiru dening akeh amarga bisa ditindakake. Landing Finishing, narik polungan sing nyenengake, lan nggunakake gadget ing game iki kanthi sampurna Batman’s Combat. Bagean non-pertempuran game iki pancen apik tenan – njelajah pulau sing diarani Arkham Asylum ing omah mung apik banget. Ana akeh tropi ridder, endhog Paskah, lan cara unik kanggo njelajah saben nook & crany game iki sing cerdas. Arkham Asylum Narasi sing kuwat uga kalebu kanggo narik kawigaten minangka buku komik sing ngrampungake kapribadhen.

22. ‘Batman: Arkham City’

Batman: Kutha Arkham apik ing keagungan saka Arkham Asylum banjur sawetara. Pemain pungkasane bisa ngilangi keadilan Batman sing kasar lan nyelehake katrampilan detektif supaya bisa digunakake ing jagad HUB sing sejatine rumangsa urip. Pertempuran entuk sawetara sambutan, kayata panggunaan alat tambahan kanggo maneuvers tempur tambahan. Ana akeh wektu sing ora iso dilupakan kanggo ngomong karo pengalaman Batman kualitas iki – sepisanan sampeyan mabur ngubengi kutha, epik Dr. Bebas boss perang, akeh kampanye sisih sing nampilake Catwoman & anggota kulawarga bat, lsp. Kutha Arkham Muga-muga wae Batman proyek batman sing paling apik sing wis diasilake.

23. ‘Batman: Arkham Origins’

Batman: Arkham Origins entuk akeh flack saka penggemar nalika woro-woro. Kasunyatan manawa iku prequel lan dudu urutan sing lengkap amarga ora ana studio pembangunan tanpa rockstey sing makarya menehi alesan sing padha kuwatir. Nanging, game kasebut dadi liyane sing apik banget menyang jagading Juruwilujeng Gottham. Dolanan iki duwe papan khusus ing pirang-pirang penggemar sing akeh amarga kasugihan pimpinan bos sing apik – entuk alun-alun kanthi mati kanthi tiwas bakal dadi salah sawijining Arkham Origins ‘ Sorotan utama. Lokal sing diisi salju, plot intrik sing sijine topeng ireng & versi awal panggung panggang joker, lan aksesoris kejutan.

24. ‘Batman: Arkham Knight’

Cicilan pungkasan ing Spackades sing dikembangake batman teka cedhak karo bang bang. Iki minangka kesimpulan utama kanggo seri sing ngrampungake ton saka para tukang game lan penggemar buku komik. Perang Salib Batman nggawa dheweke menyang versi Scarecrows sing bener-bener dosa sing katon ora cocog karo wong-wong Gotham sing apik.

Lan sajrone perang iki nglawan para peperangan, para pemain kudu ngleyang, drive lan nyelinep liwat versi Gotham sing luwih gedhe sing bakal ngalahake, lan nawakke mungsuh kanggo ngilangi batmobile. Nyopir ing kendaraan Batman sing dipercaya nyedhiyakake akeh thif (sanajan ana pertemuan tombal padha karo overdone). Dipunwujuding sapa Arkham Knight sejatine bisa katon saka mil, nanging isih rumangsa apik tenan kanggo nyebul karo salah sawijining sidekicks paling awal Batman. Batman: Arkham Knight tenan minangka salah sawijining game superhero paling apik ing katalog komik DC.

25. ‘KABUPATEN 2’

Gory Gory ing mburi seri Kombat Fortal nindakake proyek Bang-up karo game gelut komik All-DC, Kaendahan: Dewa-dewa ing antarane kita. Injustus 2 teka taun mengko lan dadi luwih apik tinimbang sing teka. Pemain kampanye tunggal pamuter kanthi bener ing ngrasa kanthi ngormati lan wahyu ing antarane perang WARRING SEVORE. Ngrasa apik banget kanggo mbesuk pertandhingan sing ana sing nampilake sing paling apik ing DC, lan uga peserta tamu. Game kasebut dhewe Fantastic – Strings Combo katon apik, ditambah gerakan lingkungan lan gerakan khusus super mung nggumunake saben-saben kita ndeleng. Injustus 2 Uga entuk papan ing kene kanggo kabeh kostum sulih dope saben karakter dilengkapi – Flash yakin wis akeh netes ing brawler iki!

26. ‘Marvel’s Spidel-Man’ (2018)

Tembok lingkungan sing ramah-ramah sampeyan minangka bintang ing ngarep salah sawijining eksklusif sing paling apik lan Game Superhero paling apik ing kabeh wektu. Kabeh iku ana ing kene – swinging web, mekanik tempur, lineup kostum alternatif, misi sisih, lsp. Kabeh teka kanggo ngasilake game Spider-Man paling gedhe ing kabeh wektu. Yen sampeyan main game iki kanggo entuk piala Platinum lan ngalami kabeh DLC, mula sampeyan bakal entuk dhuwit. Spider-Man kanggo PS4 Encapsulate Kabeh Sing Nggawe Dheweke Apik Lan Sampurna Nuduhake Galeri Rogues minangka salah sawijining sing paling apik ing industri komik.

27. ‘Marvel’s Spidel-Man: Miles Morales’

Bengok-bengok menyang insomniac sepisan maneh kanggo karya sing apik Spider-Man Marvel: Miles Morales. Miles jumeneng kanthi kabisan khusus tandatangan sing digawe ing udara lan nyelehake kabeh suwi baddial luwih apik. Lan kanthi perjuangan dhewe kanggo melu nalika Peter Parker ora adoh, miles ana hubungane karo para penjuru sing lara lan malah sing cedhak karo bocah. Lan swasana ati sing disetel mung kanthi perwakilan Afro Latino ing NYC lan soundtrack asli. Endhangan Solo Miles Morales ‘Solo.

28. ‘Penjaga Galaxy’

Muga-muga luwih akeh wong sing menehi Penjaga Galaxy kasempatan. Amarga akeh kegagalan saka Marvel’s Avengers, Akeh wong sing wedi saka proyek iki amarga desain karakter lan game katon padha karo usaha sing gagal. Nanging sepisan umume wong sing menehi kasempatan, dheweke mlaku kaya wong sing bener.

Penjaga Galaxy kudu dianggep royalti ing gamut game superhero sing paling gedhe amarga wayahe banter-outy-langkung ing antarane kru lan petualangan sing dikempalken tumindak kanthi interpretasi MCU Ruangan Ragtag. Unsur perang Rpg cahya uga sumunar amarga ngidini sampeyan mimpin grup minangka bintang-Gusti lan ngetokake printah partai nalika nggunakake blaster unsur kanggo nylametake dina. Proses utama kanggo game iki kanggo nampilake versi paling apik saka Drax saka tukang ngrusak sing durung nate ditemokake.

Siji37PM bisa nampa penghasilan afiliasi saka sawetara tautan ing artikel iki.

20 game superhero paling apik ing kabeh wektu

Superman 64 ing # 1? Kita kertu liar, apa sing bisa kita ucapake.

Vulture Berbudaya · 2 Agustus 2021

Game superhero paling apik

Game superhero paling apik
Dianyari pungkasan: 9 Januari, 2023

Kudu luwih akeh game superhero sing paling apik tinimbang ana. Game video lan kabeh perkara superhero nuduhake persimpangan dadi escapisme murni: ana alesan kenapa output Marvel Dominasi kantor kothak lan ngapa game tetep adol ing jumlah sing akeh. Sampeyan mung kudu ndeleng sukses sales Spidel-Man Marvel kanggo ndeleng kasebut.

Apa amarga adaptasi kesed kanggo dasi kanthi rilis kantor kothak paling anyar utawa para pangembang mung ora ngerti judhul sing paling disenengi, kanthi apik banget, erm, flaten. Sawetara wong-wong mau malah ora diikat menyang buku komik lan kabeh entitas anyar, sanajan ana ing salah sawijining titik ing garis kamanungsan kanggo main game Superman sing ora nggegirisi.

Sampeyan bakal nemokake pilihan game superhero paling apik ing kene, kanthi luwih bisa ditambahake yen ana kesan. Nanging, kita bakal nyoba mbatesi jumlah entri saben francais, mula kenapa ora akeh game Arkham.

Game superhero paling apik

20. Marvel’s Avengers

Marvel

Pangembang: Dinamika Crystal
Penerbit: Square Enix

Aveless Marvel kudu luwih dhuwur ing dhaptar iki, paling ora ana ing sisih ngisor. Nalika, Ya, iku sawetara wektu sing apik ing kampanye pamuter siji, cepet-cepet dadi gedhe banget ing Tripe Layanan Langsung lan siji Heck saka tlatah sing rumangsa ora ana gunane.

Sanajan duwe kualian akeh (lan kanthi bener), Aveless Marvel ana sawetara papan sing cerah, kepala-pimpinan ing bagean sing fokus narasi. Nalika ora ana sing anyar (lan uga kalebu turunan Endgame), ana ati ing kene yen ora bisa dilalekake.

Wirang sampeyan kudu ngliwati ton tanpa omong kosong kanggo nemokake.

19. Hulk sing luar biasa: Karusakan Ultimate

Karpres Ultimate Hulk Incredible 1

Pangembang: Hiburan Radikal
Penerbit: Vivendi Universal Game [

Karusakan sing luar biasa: Ultimate Ultimate minangka salah sawijining game superhero sing paling ngisor sing wis digawe, sanajan anggaran banget. Dirilis nalika Hollywood Cukup ora bisa entuk karusakan sing paling apik, pokok langsung ngerteni banding karakter:

Game Donya sing Open sadurunge padha umum, karusakan sing luar biasa: Ultimate Video Game isih dadi fisika sing nggumunake (kanggo fisika sing nggumunake lan sampeyan bisa urip sampeyan.

Ditambah, apa wae game karo Ron Perlman ing ndhuwur.

18. Batman: Arkham VR

Arkham VR

Pangembang: Rockstemy
Penerbit: Game wb

Game awal sing dirilis sajrone boom saka Tech Tech, Batman: Arkham VR isih ana salah sawijining game kasunyatan virtual paling apik. Ora ana apa-apa sing cukup kaya donning headset lan krasa kaya sampeyan ora ngindhari cowl sing misuwur – Arkham VR nindakake tugas sing hebat mbantu sampeyan dadi bat.

Dadi kenapa sithik banget ing dhaptar kita? Iku, cukup mung, cekak banget cendhak. Sampeyan bisa nyebus sajrone jam setengah siji lan nindakake kabeh ana sing kudu ditindakake sajrone telung. Minangka pengalaman sing cendhak nanging manis sing luwih ringkes babagan sisih detektif Batman tinimbang sing pasuryan, mula kene ngarep-arep game luwih dawa lan Fuller VR metu ing mangsa ngarep.

“Sanajan Batman: Arkham VR ora dadi game sing bakal mbenerake tuku PSVR, iku isih dadi favoritku kanthi saiki lan muga-muga bisa menehi standar kualitas kanggo game vr mbesuk. Rocksteady ora nguciwani karo entri pungkasan ing Batman: Arkham Saga, sanajan rada cendhak.”

17. Udan Megeton

Udan Megeton

Pangembang: Game Pentadimensional
Penerbit: Game Pentadimensional

Sampeyan bakal mbutuhake headset VR (lan bisa uga sawetara jahe) kanggo ngasilake udan Megon: FPS saka macem-macem sampeyan minangka entitas kabeh sing kudu mungkasi invasi asing. Sampeyan mabur ing saindenging jagad ing kacepetan breakneck lan njupuk gelut karo juara ala ing judhul VR iki nanging isih nyenengake.

Udan udan Megeton cukup atos ngubengi sudhut lan bisa uga wis suwe banget, nanging sawetara kaping pisanan nalika Drani Maneh Sampeyan Simpen Liwat Kekuwatan Real E Virtual minangka salah sawijining pengalaman sing paling immersive duwe ing game superhero. Iki bisa uga paling cedhak sing kita lakoni dadi Superman nganti suwe.

16. Prototype

Game Prototype

Pangembang: Hiburan Radikal
Penerbit: Aktivitas

Asring dibandhingake kanthi ora jelas kanggo entri sampeyan bakal nemokake mengko ing dhaptar iki, prototipe bisa uga banget edgy kanggo apik banget nanging isih ngemas siji punch. Sampeyan muter minangka Alex Mercer, sing “Gifted” kanthi kekuwatan sing ngidini sampeyan Fashift lan nggawe pedhang getih gedhe saka tangane.

Njupuk ing jagad sing mbukak ing para pendhudhuké ana ing sajroning pengunjung saka wewelakatan sing agawe, sampeyan kudu nggunakake kabeh kekuwatan sampeyan – apa sing dadi mungsuh sampeyan utawa ngontrol tank freaking – kanggo nylametake dina.

Sequel kasebut ilang, supaya kita ora bisa ndeleng prototipe 3. Yen sampeyan takon, dheweke kudu entuk kesempatan lan nggawe game supervilah; Bakal cocog gaya game mudhun ing lemah.

15. Asal-usul x-pria: Wolverine

X wong asal-usul wolverine

Pangembang: Software Raven
Penerbit: Aktivitas

Game sing kita lakokake ing draf pertama dhaptar iki bisa uga amarga asosiasi kanthi jeneng sing padha, elek, X-Men, Wolverine menyang papan sing ora bisa. Yaiku milih mungsuh dadi potongan cilik karo cakar Adamantium Logan.

Luwih grafis tinimbang game Deadpool, X-Men Prayit: Wolverine minangka getih lan grafis minangka game superhero, uga duwe mripat sing nggumunake. Nalika Wolverine babras, awake nuduhake sadurunge regenerasi kanthi nyata – sampeyan bisa nonton nalika tatu dheweke bisa nambani awake dhewe.

Asal-usul x-pria: Wolverine rada angel kanggo nyekel dina iki, nanging bisa uga larang regane.

14. Lego marvel super herotion 2

Lego marvel super herotion 2

Pangembang: Tales Traveller
Penerbit: Warner bros. Hiburan Interaktif

Yen sampeyan pengin game superhero sing tantangan lan gritty, Lego Marvel Heroes 2 ora. Yen sampeyan pengin wong sing ora bisa dipikirake kanthi ati-ati karo bocah enom lan titter ing sawetara cheesy sing apik banget, iku salah sawijining pilihan sing paling apik.

Lego Marvil Super Heroes 2 ora mindhah rodha kasebut akeh (yen kabeh) saka akeh, sing akeh wong sing sadurunge. Sawise sampeyan wis main, sampeyan wis nate mainake kabeh. Nanging, kanggo nggawa tempat marvel sing gedhe banget ing pirang-pirang umur uga dadi host barang sing bisa dideleng lan ditindakake, iku gangguan sing nyenengake kanggo kabeh kulawarga.

Apa wae sing bakal mati, bertahan, sithik?

13. Batman: seri Telltale

Batman Telltale

Pangembang: Game Telltale
Penerbit: Game Telltale

Sampeyan bisa uga kaget ngerti yen Batman: seri Telltale bener-bener tumindak akeh kanggo pengalaman sing diwenehake. Ora cukup kaya-kaya nalika mlaku-mlaku nalika musim pungkasan, nanging kudu dideleng minangka tandha pisanan sing Telltale nyoba pindhah saka USP sing paling gampang nanging efektif.

Kaya Tampilake Gotham, Batman: Seri Deltale: Seri sing beda-beda muter ing mitologi ksatria peteng kanthi owah-owahan utama kanggo para penjahat lan pengusaha. Nalika ora bisa ngganti pikiran sing nyritakake, iku kudu dimainake para penggemar Batman lan sing golek game superhero sing paling apik.

12. Suci baris 4

Suci baris 4

Pangembang: Volor
Penerbit: Salaka jero

Teknis, iki dudu bener Game Superhero. Kanggo siji, game kasebut ora nate nyebutake superhero lan sampeyan ora tau weruh Kapten Amerika CLOBBERING Wong sing nganggo dildo ungu, sanajan Mei wis nambah Avenger pisanan. Yen sampeyan pengin wong-wong Avengers bisa nglangi wong diwasa, nanging para santo Row 4 kudu dadi telpon sampeyan sabanjure, game paling dhuwur ing pirang-pirang game sing daft.

Santo Row 4 ora ngganti formula kasebut akeh saka game sadurunge lan milih kanggo nggedhekake rasa ora nyenengake. Sampeyan bisa kabisat lan mbukak kaya sing paling apik, tegese sapa makarya ing mobil ing game bisa dirasakake kaya dheweke wis mbuwang wektu.

Iki bakal dadi game Row Saints Mursid sing paling suwe, kita entuk francais ing Limbo, mula bakal ditembak.

11. South Park: Fraktur nanging kabeh

South Park Fracted nanging kabeh

Pangembang: Ubisoft San Francisco
Penerbit: Ubisoft

Meh seneng karo santo-suci Bareng 4, South Park: Fraktur nanging kabeh ora nampilake karakter sing bakal ditrapake kanggo poster minangka pahlawan nasional. Nanging, sampeyan main minangka bocah sing kondhang kutha minangka hama haydream babagan superheroes. Lan ngentut kabeh ing ngarsane.

RPG-Lite, fraktur nanging kabeh ora ngganti prekara sing luwih gedhe saka leluhur, tongkat bebener. Nanging, dadi hilarity sing salah-insip lan pasastivitas budaya superhero modern kanthi kabeh gaya animasi sing sampeyan kenal lan tresna saka Taman South. Ora adol kabeh, supaya sampeyan bisa milih salinan ing relatif.

Kaca sabanjure

Sawetara jangkoan sing sampeyan temokake ing manuk sing ditanggapi, sing nyedhiyakake komisi cilik adhedhasar tumbas sing digawe saka ngunjungi situs kita. We Cover Game Game, Ulasan Movie, Gulat lan liya-liyane.