31 Game abad pertengahan sing paling apik sing bakal sampeyan lakoni – GameRanx, game abad pertengahan paling apik ing PC 2023 | Pcgamesn

Game abad pertengahan paling apik ing PC 2023

Contents

Njupuk peran wong sing wis nyekseni lan mlayu saka perang, ngarep-arep njupuk nasib ing tangane dhewe. Ing jagad abad pertengahan iki, para pemain bisa njelajah ara-ara samun, tututi upaya sing apik, utawa fokus kabeh katrampilan. Saka ngadeg sawijining kutha lan mbela marang alam bébas sing ora bisa diramal kanggo mbangun omah lan miwiti kulawarga, Dinasti Medieval ngaturake realane realisme sing kuat. Ana acara Dinamis lan wengi uga pola pola sing kudu menehi perhatian, mula priksa manawa sampeyan wis siyap karo senjata lan sumber daya. Gawe karakter sampeyan lan nggawe petualangan sampeyan dhewe ing judhul iki sing apik banget sing bisa nggabungake simulasi, roleplay, lan unsur strategi.

31 Game abad pertengahan paling apik sing bakal sampeyan lakoni

Apa sampeyan duwe kekasih sejarah utawa kekasih lore Magis, sampeyan bakal nemokake babagan sing kudu ditresnani.

  • Game mbesuk nganti 3 wulan
  • # 31 wo dawa: Dinasti sing tiba
  • # 30 Jumlah Perang: Warhammer III
  • # 29 Crita gelang: Requiem
  • # 28 gunung & Bleda II: Bannerlord
  • # 27 thymersia
  • # 26 arep abad pertengahan
  • # 25 Dinasti Medieval
  • # 24 chivalry 2
  • # 23 Quar Hellish
  • # 22 Assassin’s Creed
  • # 21 styx: shards of peteng
  • # 20 cincin elden
  • # 19 Kratoning teka: Ngalangi
  • # 18 wungu
  • # 17 kanggo ngurmati
  • # 16 gunung lan blade: warband
  • # 15 chivalry: perang abad pertengahan
  • # 14 Medievil
  • # 13 warhammer: vermintide 2
  • # 12 Didak Plague: Kesasar
  • # 11 King Crusader Kings 2
  • # 10 mordhau
  • # 9 Jiwa Peteng
  • # 8 The Elder Scrolls V: Skyrim
  • # 7 Penjaga paling peteng
  • # 6 Medieval II: Total Perang
  • # 5 THE WITCER 2: Pembunuhan King
  • # 4 Hellblade: Kursa Sentu
  • # 3 Peteng Jiwa 3
  • # 2 Naga Umur: Inkuisi
  • # 1 Witcher 3: Hunt liar
  • Bonus:-
  • Katrangan Grimrock II

Ksatria ing sandhangan sing sumunar, pedhang, jousting, intrik, lan superstisi – sing ora seneng karo crita sing apik saka abad pertengahan? Backdrop favorit penggemar kanggo game video, akeh kasunyatan pisapis sejarah listrik sing akeh banget kanggo marah liyane kayata Orcs lan Magic lan Piandel. Akeh wong liya milih dalan sing beda, ngandelake kekuwatan akurasi sejarah. Kita wis milih sawetara game abad pertengahan sing kasedhiya kanggo muter saiki, saka sing realistis menyang preposterous.

Dhaptar iki ora kudu ditingkat ing urutan tartamtu. Kabeh mau kudu diputer-babagan nemokake sing cocog kanggo sampeyan lan impen abad pertengahan sampeyan.

Penafian: Perang Mawar, Viking: Wolves of Midgard, Arcania: Gothic 4 lan Saga Perang Gothic 4 lan Total Perang Saga: Tharke Britannia dicopot saka dhaptar iki.

Game mbesuk nganti 3 wulan

Fantasi Akhir 16 – Platform: PS5 | Rilis: 22 Juni 2023

# 31 wo dawa: Dinasti sing tiba

Platform: PC PS4 Xbox siji PS5 XSX | s
Tanggal Tanggal: Maret 03, 2023

Tim Ninja, wong liya sing nggawa game kaya Ninja Gaiden, Mati utawa Urip, lan Nioh, Uga Dikooh Long: Dinasti Gugur. Iki minangka pengalaman RPG liyane sing ditindakake dening pemain ing China Han Dinasti. Ing game iki, crita kasebut ngetutake wewelak sétan anyar sing wis tekan ing jagad iki, sing dadi kerajaan sing paling akeh dadi karajan sing biyen. Pemain bakal ngetrapake peran prajurit militia sing bakal nyoba ngresiki tanah-tanah saka makhluk setan sing saiki ngontrol tatanan ing jagad iki. Yen sampeyan seneng tumindak RPG utawa mung dadi penggemar seri Seri sadurunge studio, sampeyan bisa uga nemokake game iki kanthi becik. Sanajan wis cocog, sing paling bisa nemokake sing paling ditemokake ing bos pisanan ing game iki dadi kewan sing bisa diwenehake dibandhingake karo panggedhe liyane ing game liyane.

# 30 Jumlah Perang: Warhammer III

Tanggal Tanggal: 17 Feb 2022 | Platform: PC
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 8)
Genre: adhedhasar adhedhasar, strategi, fantasi, tumindak, perang

Jumlah Perang: Warhammer Seri Nampa installment anyar ing 2022. Sawise maneh, pemain entuk strategis RPG kanthi kampanye anyar sing dadi pusat ing Pangeran Daemon. Ing kampanye game, rift dibukak ing alam huru-hara, saéngga Pangeran Daemon mlebu nalika dheweke ngupaya ngupayakake ing tanah kasebut. Pemain bakal nuntun tentara lan nglawan ancaman mungsuh ngrusak tanah. Nanging, yen sampeyan pengin mbuwang kampanye ing pembakar mburi lan nyoba katrampilan sampeyan kanggo menehi legion, mula ana komponen bebarengan ing kene. Cicilan iki nawakake sawetara mode game. Apa iki minangka kasunyatan wolung pamuter kampanye cempi, dominasi 1v1, pertandhingan peringkat, kanggo pertempuran khusus, sampeyan bakal duwe macem-macem pilihan kanggo Adipati karo kanca-kanca.

# 29 Crita gelang: Requiem

  • Tanggal Rilis: 17 Okt 2022 | Platform: PC, PS5, Xbox Seri X | S, Switch
  • Kamera: wong katelu
  • Multiplayer: Ora
  • Co-op: (Lokal: no | online: ora)
  • Genre: petualangan, tumindak, eksplorasi, emosional, realistis

Dongeng pagelaran: ora salah yaiku hit gedhe, lan yen sampeyan seneng karo game pisanan, mula kudu ditindakake liwat urutan kasebut. Pemain bisa milih babagan crita babagan amicia lan perjalanan Hugo. Game kasebut dimainake kaya bicara pisanan, lan nindakake acara sing pertama. Dadi yen sampeyan durung rampung, sampeyan pengin mlumpat menyang kampanye game pisanan. Nanging maneh, kanggo wong-wong sing wis main game pisanan, critane kanggo dongeng pagelaran: Requiem duwe amicia lan Hugo nyoba seneng urip ing tanah kelairan. Nanging, kutuk Hugo sepisan maneh nyopir saka wilayah kasebut. Saiki mung mung pangarep-arep karo pulau potensial sing bisa ngobati kutuk Hugo sepisan lan kabeh.

# 28 gunung & Bleda II: Bannerlord

  • Tanggal Rilis: 25 Okt 2022 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
  • Kamera: wong katelu
  • Multiplayer: Ya
  • Co-op: (Lokal: no | online: ora)
  • Genre: Mediaval, Strategi, Open World, RPG, Perang

Yen sampeyan seneng judhul gunung & Blade pisanan, sampeyan bisa uga pengin menehi Gunung & Blade II: Bannerlord kasempatan. Iki disiyapake minangka prequel sing njupuk atusan taun sadurunge prastawa instalasi pisanan. Pemain bisa nyana tindakan strategis liyane nalika sampeyan bakal mbangun tentara lan usaha metu menyang battle sing beda. Perang sipil wis bir, lan kerajaan padha lengen. Pemain bakal nggawe protagonis dhewe lan ngunggahake tentara. Sampeyan bakal mrentah lan perang bareng karo tentara sampeyan ing kampanye solo, utawa sampeyan bisa nyoba kanggo ndeleng kanthi becik sampeyan bakal ngatasi wong liya. Game iki nyedhiyakake pemain nganggo PVP online yen pengin nyoba katrampilan ing sawetara pertandhingan game sing ditingkat.

# 27 thymersia

  • Pangembang: Studio overborder
  • Penerbit: Team17
  • Platform: PLAYSTATION 5, Ngalih Nintendo, Xbox Serion X lan Series S, Microsoft Windows

Ing jagading thymermen abad pertengahan, sampeyan bakal ngadhepi ancaman luwih gedhe tinimbang pepeteng sampeyan. Amarga ing tanah Hermes, wong-wong padha kepengin banget karo seni alchemy. Dheweke mikir yen bakal dadi jawaban kanggo kabeh masalah. Nanging, iku mung bahan bakar kanggo teka. Amarga nalika raja nyoba nglarang alchemy, dheweke nyebabake bencana kasebut mlebu Kraton dadi RUIN sing bener.

Saiki, mung pangarep-arep sampeyan wis ana ing kenangan wong siji. Nanging kenangan kasebut kasebar ing Kraton sing tiba. Apa sampeyan bakal bisa nemokake kabeh kanggo sinau bebener lan nyimpen Kraton? Sampeyan arep ngerteni ..

# 26 arep abad pertengahan

  • Penerbit: Perusahaan Irregular
  • Pangembang: Foxy Voxel
  • Platform: PC, Linux

Ing game iki, Pemain ngontrol koloni para pemukim lan mbantu dheweke bisa urip kanthi cara alam lan unsur kanthi mbangun pamukiman lan beteng. Sampeyan uga dadi tanggung jawab kanggo mesthekake yen kabeh wong ing koloni seneng lan coping kanthi apik ing jagad iki sing ora bisa diramal iki. Ana uga pirang-pirang unsur-unsur petani kanggo mbantu sampeyan nganyarke struktur lan alat sampeyan supaya ngarep-arep nggunakake ton jam nandur koloni sing sampurna. Crita game nyedhiyakake tujuan sing beda-beda kanggo ngrampungake, dadi priksa manawa sampeyan wis fokus marang wong-wong sing uga.

# 25 Dinasti Medieval

  • Penerbit: Toplitz Productions
  • Pangembang: Render kuburan
  • Platform: PC

Njupuk peran wong sing wis nyekseni lan mlayu saka perang, ngarep-arep njupuk nasib ing tangane dhewe. Ing jagad abad pertengahan iki, para pemain bisa njelajah ara-ara samun, tututi upaya sing apik, utawa fokus kabeh katrampilan. Saka ngadeg sawijining kutha lan mbela marang alam bébas sing ora bisa diramal kanggo mbangun omah lan miwiti kulawarga, Dinasti Medieval ngaturake realane realisme sing kuat. Ana acara Dinamis lan wengi uga pola pola sing kudu menehi perhatian, mula priksa manawa sampeyan wis siyap karo senjata lan sumber daya. Gawe karakter sampeyan lan nggawe petualangan sampeyan dhewe ing judhul iki sing apik banget sing bisa nggabungake simulasi, roleplay, lan unsur strategi.

# 24 chivalry 2

  • Penerbit: interaktif tripwire
  • Pangembang: Studi Torn Banner
  • Platform: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S

Chivalry 2 yaiku game Multiplayer sing ditindakake ing setelan abad pertengahan ing ngendi pemain bisa melu siji liyane ing team Deathmatch nganti 64 petugas liyane. Ana ton saka senjata mengaja kanggo nggunakake kanthi milih gaya gelut kanggo mbantu sampeyan ing lapangan. Apa sing dadi judhul iki? Sampeyan bisa nyunting awak mungsuh sampeyan, pilih, lan gunakake minangka senjata. Ana mode Multiplayer liyane kanthi tujuan gamelan sing beda nanging asil sing padha-padha, sampeyan kudu mateni mungsuh kanthi nggunakake senjata sing kasedhiya sajrone wektu kasebut. Disiapake kanggo sawetara urutane critane game sing kasar lan agresif lan pertempuran epik sing sampeyan yakin ora bakal lali.

# 23 Quar Hellish

  • Penerbit: Kebar
  • Pangembang: Kebar
  • Platform: PC

Quart hellish minangka salah sawijining game sing paling unik ing dhaptar iki, amarga game gelut ing endi pemain perang kanthi pedhang. Pemain njupuk mungsuh karo agul-agul ing tangan, lan tujuane sampeyan mbela nglawan serangan lan nemen nandhang lara sing bakal diumumake. Kaya perang pedhang nyata, pertempuran ora bisa diramal lan bisa nyebabake dismemberment lan pati kabeh. Pemandangan sing luar biasa bisa uga dadi telu, lan judhul nyedhiyakake fokus jero babagan katrampilan pedhang teknis, nggawe kabeh luwih akeh macem-macem. Kita bisa njamin sampeyan ora tau main game kaya ngono-kajaba sampeyan minangka penggemar sing ora nyenengake Blade Bushido.

# 22 Assassin’s Creed

  • Pangembang: Ubisoft Montréal
  • Penerbit: Ubisoft
  • Platform: PS3, X360, PC

Sing pertama Assassin’s Creed minangka rendition sing luar biasa ing abad pertengahan tengah wétan. Diwenehi, kanthi macem-macem ilmiah fiksi-y backstory sing dilampirake – nanging jagad iki apik banget lan kabungahan katon. Pencipta jelas inspirasi dening film Ridley Scott Kratoning Swarga, Saka game kasebut njupuk sawetara ide visual. Judhul kasebut ditindakake sajrone Perang Salib Katelu ing Tanah Suci ing 1191, lan yen wis suwe yen sampeyan main judhul pisanan ing seri kasebut, bisa uga revisit.

# 21 styx: shards of peteng

  • Pangembang: sianida
  • Penerbit: Fokus interaktif omah interaktif
  • Platform: PC, PS4, XBO

Styx: shards of peteng minangka game fokus sing fokus dikembangake dening sianida. Disetel minangka cicilan katelu kanggo Saka orc lan pria Seri, Pemain njupuk peran protagonis Styx. Sakabèhé, tujuan narasi game yaiku kanggo nyusup kutha Korangar sing peteng saka Korangar supaya bisa nemokake alesan kanggo Alliance sing anyar ing antarane elves peteng lan kerdil.

Yen sampeyan seneng karo instalasi sadurunge Styx, sampeyan bakal nemokake manawa umume unsur game wis bali ing rilis paling anyar iki. Styx bakal bisa dadi ora katon kanthi ringkes, dilebokake traps, lan uga klon dhewe supaya bisa metu mungsuh sing cedhak. Judhul uga nampilake mode Co-Op Multiplayer, kanthi pamuter kapindho sing diisi kanthi ngontrol salah sawijining klon Styx.

# 20 cincin elden

  • Penerbit: Bandai Namco
  • Pangembang: saka fromsware
  • Platform: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S

Contonder utama kanggo game taun, Elden Ring minangka upaya kolaborasi antarane George R. R. Martin lan Hidetaka Miyazaki. Judhul pepeteng lan surreal njupuk apa sing disenengi saka game sadurunge lan diuripake ing sirah, mberkahi pemain kanthi dunia sing mbukak lan crita sing beda. Pemain duwe pilihan kanggo muter bareng karo kanca-kanca ing co-op sing mbutuhake prasyarat tartamtu sadurunge. Salah siji cara, iki ngidini sampeyan ngalahake panggedhe karo kanca-kanca, sing bisa dadi pitulung serius. Kanthi waja, senjata tartamtu, lan kelas narik inspirasi saka jaman pertengahan, ora ana sebab kenapa sampeyan pengin ngliwati judhul keren.

# 19 Kratoning teka: Ngalangi

  • Pangembang: warhorse studio
  • Penerbit: Perak jero, Warhorse Studios
  • Platform: PC, PS4, XBO

Kraton Ayo: Ngalangi minangka rpg sejarah kanthi jagad kabuka sing mulya. Pengalaman pamuter siji sing disetel ing abad kaping 15, nampilake waja waja, sandhangan, lan teknik pertempuran sing akurat.

Sawise wong tuwa Bohemia ngliwati, para pihaknya kurang kemampuan lan kekuwatan kanggo ngamanake tahta. Nggunakake kesempatan iki kanggo njupuk kauntungan saka studabilitas negara, sadulur raja lawas ngontrol Bohemia. Perjalanan sing dawa banget iki ndeleng para pemain njupuk peran putrane Blacksmith sing kulawarga wis dipateni dening tentara sing nyerang. Kanthi dendam sing diobong ing atine, Anak ngupaya pembunuh kulawargane nalika uga mulihake tahta menyang pewaris sing pas.

# 18 wungu

  • Pangembang: Piranha Byte
  • Penerbit: Perak jero
  • Platform: PC, X360

Game kaping papat ing Gothic Seri ngetutake pasulayan lisensi, Munggah Fitur setelan medis kanthi tegas, beda karo urutan Munggah 2 sing bisa dadi petualangan bajak gaya modern. Setel ing jagad khayalan, mentah lan atmosfer banget, saben tumindak pamuter duwe akibat sing langsung. Kanthi ton Sisihe, koleksi monsters sing akeh kanggo perang, lan jagad mbukak sing ora nyenengake, game dekade lawas iki isih akeh nyenengake ing taun 2022.

# 17 kanggo ngurmati

  • Pangembang: Ubisoft
  • Penerbit: Ubisoft
  • Platform: PC, PS4, XBO

Kanggo ngurmati minangka game gelut katelu sing kompetitif sing kompetitif sing nggabungake urutane critane critane critane critane critane critane critane game sing cedhak, tempur, pahlawan pitting saka erat abad pertengahan nglawan saben liyane. Pemain njupuk peran viking, ksatria, lan samurai ing melee brawl kabeh. Iki minangka game hack-and-slash jinis sing wis diputer, utawa paling ora krungu ing lulus. Kanggo HonoR th throws faksi sing beda dadi perang sirah lan sirah sing mentah, lan judhul utama ing sword sing bener-bener ngayunake kapak, pedhang, utawa apa wae sing bisa ditrapake kanggo mencet target sampeyan.

# 16 gunung lan blade: warband

  • Pangembang: Taleworld Entertainment
  • Penerbit: Paradoks Interactive, Ravenscourt
  • Platform: PC, mobo, PS4, XBO

Ora ana sing ringkes saka simulator jagad abad pertengahan, Gunung lan Blade iku madening ing ambane. Pemain bisa diwiwiti minangka ora ana wong lan kenaikan dadi raja anyar liwat kerja keras. Yen dadi kerajaan ora ana ing dhaptar sampeyan, apa wae sing dikarepake – ngemis, pengemis, petani, utawa liya-liyane. Nglampahi strategi utawa strategi ngomong utawa politik, utawa mung seneng-seneng. Nalika edan ing ambisi kasebut, iki bisa uga ora dadi game sing paling gampang kanggo mlebu. Sawise sampeyan, nanging, wis adoh banget.

# 15 chivalry: perang abad pertengahan

  • Pangembang: Studi Torn Banner
  • Penerbit: Torn Banner Studios, Aktivison
  • Platform: PC, PS3, PS4, X360, XBO

Adhedhasar Setengah urip 2 Mod Umur Chivalry, Chivalry: Perang Medial sejatine penembak basis kelas kanthi penekanan abot kanggo gaman melee tinimbang gunane gunane. Ana uga sing busur lan nyapu senjata kanggo para pemain, lan nalika dudu judhul abad pertengahan sing paling asli ing njaba, isih ora ana sling utawa orcs. Pemain bakal njupuk istana, nyerang desa-desa, lan nyingkirake judhul ing judhul 2012 iki uga kalebu mode Arena kanthi dhukungan kanggo 32 pemain.

# 14 Medievil

  • Pangembang: Samudra Liyane
  • Penerbit: Hiburan Interaktif Sony
  • Platform: PS4

Kita wis nyumurupi tren gedhe ing konsol generasi saiki. Game klasik luwih lan luwih klasik wis diuripake maneh, lan mundur, lan mundur, nggawa maneh kanggo para veteran lan ngenalake para pamirsa anyar. Medievil, Game sing asale metu ing PlayStation ing taun 1998, digawa bali kanthi nggumunake PlayStation 4 ing taun 2019.

Kanggo sing ora kenal karo Medievil, Game ing nderek Daniel Fortesque, ksatria ditawengi kanggo mungkasi tukang sihir sing jenenge Zarok. Kanthi crita wacky, seneng banget kanggo para penggemar anyar lan lawas, lan mesthi salah sawijining tambahan sing paling aneh kanggo dhaptar iki. Nalika aspek urutane critane game durung selehake kanthi apik karo pamirsa, iku remake sing apik banget, lan kudu milih visual.

# 13 warhammer: vermintide 2

  • Pangembang: Fatshark
  • Penerbit: Fatshark
  • Platform: PC, PS4, XBO

Warhammer: vermintide 2 minangka judhul tumindak pisanan sing nderek acara saka judhul pisanan, Warhammer: end kaping – vermintide. Ing game, pemain kudu band bareng-bareng padha nglawan tentara huru-hara bebarengan karo balapan tikus wong sing diarani Skaven. Umume game wis fokus ing tumindak melee kanthi gaman lan kemampuan sing mateni nggawe cairan perang lan aksi sing dibungkus. Pemain bisa milih saka limang karakter sing beda, kabeh bisa diatur kanggo cocog karo jalur kelas tartamtu nyebabake macem-macem katrampilan lan kabisan. Saiki, game mung kasedhiya ing umume platform utama kayata PC, Xbox One, lan PlayStation 4. Sayange, ora ana port ing karya kanggo pamilik switch Nintendo.

# 12 Didak Plague: Kesasar

  • Pangembang: Asobo Studio
  • Penerbit: Fokus interaktif omah interaktif
  • Platform: PC, PS4, XBO

Setel ing 1349 Prancis, Tale Plague: Kesasar njupuk ing tanah sing dirusak dening wabah. Tikus wisata ing grapyak, ninggalake wong sing isih urip lan ora kena infeksi kanggo ngliwati jagad iki kanthi ati-ati. Ing njaba tikus sing kena infeksi kasebut, ana kekuwatan musuhan liyane kanggo dianggep karo penyelidikan kasebut. Pemain njupuk peran amicia de rune lan sedulur sing luwih enom ngrangkul, loro-lorone dioyak amarga ana sebab-sebab sing ora dingerteni.

Diputer ing perspektif wong katelu, Tale Plague: Kesasar Nampilake penekanan sing kuwat kanggo nyolong kanggo nyegah musuhan. Pertempuran biasane digunakake kanggo ngganggu salah siji pengawal utawa tikus tikus, lan yen sampeyan ora nyoba ngindhari deteksi, game kasebut menehi pemain kanthi pirang-pirang teka-teki. Rata-rata, kanggo ngrampungake crita utama sing kudu disisihake udakara sepuluh jam, saengga yen sampeyan nggoleki apa-apa kanggo lungguhan lan seneng ing akhir minggu sing kosong, kita saranake menehi game iki. Setel, dongeng pagelaran: Requiem, dijadwalake dibebasake ing wulan Oktober.

# 11 King Crusader Kings 2

  • Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
  • Penerbit: interaktif paradoks
  • Platform: PC

Legenda kanggo ambane lan ruang lingkup, King Crusader Kings 2 Ngidini pemain nglakokake negara abad pertengahan lan tentara dadi tentara karo bangsa liya. Mbangun negara sampeyan, dabmle ing perang lan politik, lan ngatur keturunan kanthi ati-ati supaya sampeyan bisa dadi raja crusader paling apik lan paling gedhe. Ati-ati aja nganti nesu Paus yen sampeyan kepengin weruh ing pasamuwan, nanging.

Judhul kasebut digawe gratis kanggo muter ing taun 2019, dadi manawa kudu nyoba. Sanajan dirilis dekade kepungkur, strategi game cenderung ora lawas.

# 10 mordhau

  • Pangembang: Triterion
  • Penerbit: Triterion
  • Platform: PC
  • Rilis: 29 April, 2019

Mordhau entuk perhatian sing nyebar sawise dirilis ing taun 2019, kanthi akeh panggilan game Multiplayer hack-slash sing padha karo Kanggo ngurmati. Pemain mlebu perang sing diisi pemain sewidak amarga nyoba ngatasi utawa nggawa kamenangan kanggo tim kasebut. Iku kabeh babagan pertempuran Melee, lan sampeyan bakal nemokake macem-macem gaman gaman kanggo digunakake ing sawah saka pedhang menyang panah. Ana uga kustomisasi ing judhul uga, para pemain bisa nggawe senjata kerajinan saka macem-macem bagean bebarengan karo ngapuntah waja kasebut kanggo nulungi.

# 9 Jiwa Peteng

  • Penerbit: Game Namco Bandai
  • Platform: PS3, X360, PC, PS4, XBO, NS

Setel ing umur abad pertengahan, Jiwa Peteng yaiku babar pisan minangka game bisa entuk. Manawa, ora asli kaya sing ana ing dhaptar iki – utawa apa-apa, nanging Lodran minangka jagad inspirasi pertengahan abad pertengahan abad. Kanthi fokus ing pati, rebirth, nyoba lan kesalahan, eksplorasi, lan bangunan memori otot, Jiwa Peteng ora kanggo wong sing ringkih. Kita yakin sampeyan wis ngerti babagan iki. Kanggo sing ora mung pengin mlumpat menyang judhul pisanan nanging kabeh telung judhul kritis sing diakoni kanthi kritis ing Jiwa Peteng Seri, kita bakal menehi saran ngrangkul Trilogi Dark Jiwa ing Xbox One, PlayStation 4, utawa PC.

# 8 The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Pangembang: Betanda Game Studios
  • Penerbit: Bethesda Softways
  • Platform: PC, PS3, X360, XBO, PS4, NS

Ya, isih kuwat. Taun sawise dirilis tanggal 11 November 2011, entri kaping lima ing Elder Scrolls Seri minangka urip kaya sing dadi thanks kanggo komunitas modding gairah lan fanbase sing setya. Nalika naga wis kasebut ing pirang-pirang teks abad pertengahan, kita ora bakal nelpon Skyrim apa wae sing cedhak karo otentik. Setting, Nanging, narik saka Lore lan sejarah Skandinavia klasik, lan kita bakal dadi wong bodho ninggalake sing jembar lan ditresnani ing dhaptar kasebut.

# 7 Penjaga paling peteng

  • Pangembang: Studi Hook Red
  • Penerbit: Red Hook Studios, Gabung Game
  • Platform: PC, PS4, PSV, MOBO, NS, XBO

Iki Gothic Roguelike minangka RPG basis kanthi cepet babagan stres psikologis. Ing game, pemain kudu rekrut, sepur, lan mimpin tim pahlawan luar biasa kanggo nglawan medeni sing ora bisa dingerteni, kalebu stres, petani, lan penyakit. Nampilake gerakan nyata-wektu lan pertempuran basis basis, akeh sing ngarani game sing luwih akeh gawe ketagihan ing memori anyar.

# 6 Medieval II: Total Perang

  • Pangembang: Majelis kreatif
  • Penerbit: Sega
  • Platform: PC

The Total perang Seri minangka game dewan sing kamulyan, kanthi pertempuran strategi nyata-wektu sing rusak ing ngendi wae konflik. Medieval 2 ora istiméwa. Pemain kudu milih kekuwatan abad pertengahan kanggo nggawa umure peteng kanthi tliti . Tresna mungsuh sampeyan ing pertempuran wektu nyata sing gedhe banget, melu sawetara diplomasi ol sing apik kanggo langkah sing apik, lan coba aja piss ora bisa ngilangi paus.

# 5 THE WITCER 2: Pembunuhan King

  • Pangembang: CD Projekt Abang
  • Penerbit: CD Projekt
  • Platform: PC, X360

Dene kaloro Witcher GAME ora ana ing jagad iki lan duwe akeh karakter non-manungsa, fantasi abad pertengahan Fitur IT wis diwujudake lan rumit banget . Kapenuhan monsters lan sihir, jagad narik saka sejarah sejarah Polandia lan mitologi slavik, lan pemain bakal duwe jeblugan nggarap crita lan nemokake pirang-pirang mburi. Nalika ora katresnane kaya Witcher 3: Hunt liar, Ora ana alesan sing ora bisa muter sawetara petualangan Gerent.

# 4 Hellblade: Kursa Sentu

  • Pangembang: Teori Ninja
  • Penerbit: Teori Ninja
  • Platform: PC, PS4, XBO, NS

Hellblade minangka judhul hack-and-slash sing diterangake minangka game video independen aaa ‘saka teori ninja. Dikembangake dening studio indie cilik, judhul nampilake detail sing luar biasa sing paling apik sing dikarepake saka rilis game AAA. Crita saka Hellblade nderek prajurit Celtic sing jenenge Senua nalika dheweke ngunjungi neraka. Nanging, Neraka sing Senua ndeleng yaiku liwat manifestasi psikotis ing lensa amarga penyakit mental dheweke.

Senua nandhang sangsara saka halusinasi, khayalan, kuatir, lan depresi. Amarga penyakit iki, protagonis kita kudu miwiti perjalanan pribadi sing pribadi, lan salah sawijining teori ninja sing paling dhuwur kanggo dipikirake. Judhul paling apik dimainake karo headphone, minangka swara senya ngrungokake perjalanan dheweke bakal katon bisik-bisik ing kuping.

# 3 Peteng Jiwa 3

  • Pangembang: saka fromsware
  • Penerbit: Hiburan Bandai Namco, FromSware
  • Platform: PC, PS4, XBO

Mlebu sakabèhé kaping papat kanggo Jiwa Seri, Dark Souls III ditandhani minangka publisher game paling cepet kanggo penerbit hibar-sade, kanthi nggunakake telung yuta salinan ing saindenging jagad sajrone rong wulan sawise diluncurake.

Yen sampeyan seneng karo instalasi sadurunge Jiwa Seri, sampeyan ora pengin kantun Dark Souls III. Tanpa entuk jero banget karo crita, game kasebut mbukak kanthi kerajaan Lathric. Pemain Sinau yen geni sing sepisanan wis mati, sing mateni, bakal miwiti umur peteng, undead lan makhluk undead lan ipat-ipat kanggo munggah. Akeh sing nelpon entri sing paling apik ing seri kasebut, lan kanthi alesan sing apik.

# 2 Naga Umur: Inkuisi

  • Pangembang: Bioware Edmonton
  • Penerbit: Seni Elektronik
  • Platform: PC, PS3, PS4, X360, XBO

Cicilan utama katelu kanggo Umur naga waralaba, Naga Age: Inkuisi minangka game peran playing tumindak sing ditindakake para pameran, sing ana ing perjalanan sing gedhe kanggo ngatasi kerusuhan lan pasukan gelap ing Thedas.

Nalika pangembang wis nyathet yen game wis disetel ing bawana sing padha karo loro cicilan, eksplorasi Naga Age: Inkuisi akeh dibandhingake – game kasebut nampilake peta sing luwih gedhe tinimbang sing pertama Umur naga game. Sampeyan bakal pengin ngilangi sawetara wektu kanggo nyilem menyang siji iki, lan nalika muter loro instalasi sadurunge dianjurake kanggo ngerti bagean-bagean sing luwih apik kanggo crita.

# 1 Witcher 3: Hunt liar

  • Pangembang: CD Projekt Abang
  • Penerbit: CD Projekt
  • Platform: PC, PS4, XBO, NS

Penggemar RPG Kulon ora bakal mangu-mangu paling ora salah sawijining Witcher Game. Kanthi lelungan jero lan jagad sing ana ing jero ruangan, Witcher 3: Hunt liar ora nguciwani. Kaya sing diarepake, cicilan kaping telune ora mung weruh overhaul sing akeh babagan grafis nanging nyedhiyakake para pemain game kanthi donya sing luwih apik sing diisi pencarian lan eksplorasi.

Nalika isih njupuk peran Geralt Rivia, Pemain bakal nemokake manawa dheweke kudu ngatasi serangan saka kerajaan sisih lor bebarengan karo ancaman bojo liar. Ing njaba mung jagad gedhe kanggo njelajah, Witcher 3: Hunt liar Kampanye lan pencarian supaya sampeyan sibuk sampeyan atusan jam. Kita mung bisa ngarep-arep Witcher 4 bakal nggawe tandha sing akeh banget ing malang game nalika pungkasane rilis.

Bonus:-

Katrangan Grimrock II

Tanggal Rilis: 15 Oct 2014 | Platform: PC
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: RPG, Dungeon Crawler, Petualangan, Fantasi, Puzzle

Yen sampeyan lagi sawise penjual sekolah lawas karo gerakan basis grid, mula legenda Grimrock II bisa dadi Playthrough sing marem. Ing game iki, Pemain ngetutake papat tahanan sing bakal dikirim menyang pulau misterius lan sepi. Ing kene, klompok tahanan bakal kudu ngupayakake kanthi ati-ati ing nggoleki uwal. Nanging kanthi reruntuhan kuna, kuil sing ora biasa, lan jaringan bawah tanah sing akeh dungeon, pemain kudu nggunakake licik luwih saka kekuwatan kasar. Pengembang wis nggawe game iki kanggo mempengaruhi pemain kanggo njelajah lingkungan lan ngatasi teka-teki. Kajaba iku, sanajan sampeyan ngrampungake kampanye lan nguwasani para pengangkatan sing diembang pangembang, editor guo ing pembuangan. Kanthi pemain sing duwe alat sing dibutuhake, bisa nggawe petualangan, teka-teki, lan trap kanggo wong liya seneng.

Game abad pertengahan paling apik ing PC 2023

Dhaptar game abad pertengahan ing PC sing cocog kanggo sing kepengin dadi ksatria mbela alam utawa petani sing reged mung nyoba entuk.

Game abad pertengahan paling apik - prajurit menek tembok ing Gunung lan Blade 2 BannerLord

Diterbitake: 30 Agustus 3023

Game abad pertengahan kurang umum tinimbang sing sampeyan pikirake. Langka yaiku videogame sing ora nampilake siji pedhang, cocog karo waja, utawa ayam panggang. Isih, dheweke biasane dicampur karo hermit jenggot nyandhetake fireballs sihir, sing kita wanuh karo petani abad pertengahan rata-rata ora duwe kawruh sing sithik.

Kanggo pungkasane, kita nglumpukake dhaptar game PC paling apik sing ngucapake kabeh ramalan lan pirooteknik kanggo tumindak baja-baja sing apik. Game abad pertengahan kasedhiya macem-macem bentuk lan ukuran, kanthi sawetara opting gaya game sing luwih khayalan. Wanita aneh sing ana ing blumbang pedhang, sawise kabeh, ora ana dhasar kanggo pamrentah. Kajaba iku, tingkat sepuluh necromancer nglawan cemlorot sing nganggo karung kentang ora ana basis kanggo perang sing padha.

Mangkene game abad pertengahan paling apik ing PC:

Game of Thrones: Musim musim wis teka

Oke, dadi ora nesu, nanging kita miwiti karo sing teknis iki dudu game abad pertengahan. Nanging, nalika nggawe jagad weseros, jelas yen George R. R. Martin dipengaruhi banget karo sejarah abad pertengahan. Cukup, game iki njupuk rasa abad pertengahan kanthi cara sing padha karo buku lan seri TV sadurunge.

Ing Game of Thrones: Musim musim wis teka, sampeyan main minangka Gusti utawa Lady sing nyoba mbangun basis listrik sawise matine Eddard Starp. Iki nggunakake gamelan Mmorts sing ndeleng sampeyan loro-lorone ngembangake kutha lan mbangun tentara. Iki minangka cara sing apik kanggo nerjemahake nuansa politik sing rumit saka Fantasi Donya iki menyang medium game video.

Urip iku Feudal

Apa sampeyan rumangsa sedhih yen urip iku ora bisa diterusake ing taun 2021 lan sampeyan ora entuk kasempatan kanggo muter? Ya, warta apik – apa sampeyan pengin nyoba, utawa ora kejawab wiwit server mati, sampeyan bakal seneng ngrungokake game kasebut! Iku mesthi kejutan sing nyenengake nalika favorit saka wangsulane saka jurang.

Saiki ana ing sangisoré pangembang anyar (game dongeng dawa), urip yaiku Feudal menehi kasempatan kanggo nyilem sirah kanthi sepisanan dadi jagad sederhana. Iki minangka MMORPG ing ngendi sampeyan bakal nindakake sing paling apik kanggo urip saka penyelamat sing ora bisa digunakake saka peradaban feudal. Sampeyan bisa milih kanggo mbentuk pakumpulan karo pemain liyane supaya bisa aman, sampeyan bisa nuntut komunitas tanah lan mbangun perang sing apik kanggo muter, nanging game sandbox iki menehi sampeyan macem-macem pilihan.

Game abad pertengahan paling apik - tentara ing abang yaiku nyepling pengepungan menyang desa ing Gunung lan Blade 2: bannerlord

Gunung lan Blade 2: Bannerlord

Gunung lan Blade 2: Bannerlord Apa sing dikendhaleni ing game abad pertengahan yaiku, lan minangka bagean saka moshpit sing mbebayani banget, sing ana ing bathuk, sing banjur mati amarga Mangkene nyambut gawe lan bathuk. Sampeyan ora adoh saka panah ing mripat saka pati, tegese pertempuran bannerlord gedhe banget, ketegangan, lan bebaya.

Yen game abad pertengahan iki mung nggawe bukaan lan bledug perdagangan, nanging isih dadi wektu sing apik, nanging Gunung lan Blade 2: Skirir Sombong Bannerlord njupuk ing kothak wedhi-tengah. Faksi perang lan Empires mbantu nambah ukuran pihak bannerlord sampeyan kanthi cara sing cukup, perdagangan nganggo bannerlord sing paling apik, bandit, duels, lan ngatur bengkel bannerlord kabeh. Ing ndhuwur iki, pertempuran kasebut nampilake lapisan RTS RTS, ngidini sampeyan mrentahake pasukan sampeyan menyang formasi lan menehi pesenan. Dadi Sato ing antarane game Open-World favorit, game simulasi, lan game RPG, nyebabake babar blas lan unik lan unik.

Ing wektu nulis, Gunung lan Blade 2: Ngakses Ngecat Awal, nanging ana sawetara papan sing atos kanggo wesi, retak kanggo lancar, lan stres cucuk kanggo njupuk. Malah ing tahap iki, isih dadi salah sawijining dolanan abad pertengahan sing paling apik kanggo penggemar perang gedhe, mung pindhah saka siji kutha menyang sabanjure kanggo adol keju.

Game abad pertengahan paling apik - raja ngadeg ing ruangan tahta sing diapit dening loro bocah-bocah loro sing dicelupake ing bocah-bocah sing dikethok ing Crusader Kings 3

King Crusader 3

Game Strategi Grand Interactive Paradoks duwe reputasi kanggo impenrability, nanging kita bakal milih ahli waris favorit sing disetel kanggo ngganti saiki Crusader Kings 3 wis metu. Ora mung sing paling cepet bisa diakses ing Oeuvre Paradoks; Entuk iki tanpa ngorbanake inci, dadi salah sawijining game abad pertengahan sing paling apik ing kana, miturut review The Crusader Kings 3 review.

Crusader Kings 3 jumeneng saka pirang-pirang wong abad pertengahan kanggo alesan sing penting: babagan wong, dudu kekaisen. Minangka akeh rpg minangka pelukis peta statistik statistic-laden (mungkin luwih akeh), sesi rata-rata raja Sapura 3 fokus ing kemenangan, gagal, lan deg-degan, lan wong-wong sing cedhak karo wong-wong mau. Kothak gaib sing sampeyan klik kanggo nggawe crita sing nyenengake.

Ing dina tartamtu, sampeyan bisa uga tugas kanggo nyiptakake bukti sedulur loro sing kapindho wis nglakokake salam kanggo menehi sampeyan alesan kanggo najis lan judhule tanah lan judhul. Utawa, sampeyan bisa nggunakake umur kanggo iman sampeyan mung kanggo nggawe cabang sipat splinter sampeyan lan mbuwang taun surup-wuda nanging kanggo makutha imperial sing mulya nanging kanggo makutha imperial sing mulya. Iku entuk apa-apa kanggo kabeh wong, utawa paling ora kabeh wong sing seneng nyembah, backstabing, lan ngiyanati.

Yen sampeyan arep njupuk dhampare, kita duwe pandhuan raja Crusader Kings, uga Pandhuan Raja Crusader King kanggo mbentuk agama khusus, lan sing paling apik kanggo ngapiki game kasebut ing isi ati.

Game abad pertengahan paling apik - band saka ksatria sing ngadeg ing bukuk kanthi gaman sing diangkat ing chivalry 2

Chivalry 2

Nalika ana sawetara pretenders menyang tahta, ora ana sing kaya game pertempuran ksatria pertama sing diwiwiti kabeh, kajaba kanggo sequel chivalry 2. Blades Clash karo Foes ing perang gedhe, panah geni saka safety tembok kastil, utawa ngalahake benteng mungsuh karo catapult lan teknologi pengepungan liyane. Ana macem-macem pilihan sing bisa disesuaikan kanggo satria lan luwih saka sepuluh subkelas lan 30 senjata unik.

Ngisi daya menyang desa petani kanthi ora luwih saka lance lan tameng, nanging nganggo jaran? Sampeyan bisa nindakake mung. Nganyari musim semi sing paling anyar nambah peta anyar, staf-staf, lan uga kesempatan dadi pahlawan. Dadi pelana munggah lan maca review chivalry 2 yen sampeyan isih durung ditemtokake, utawa nggawe tandha ing pitunjuk, kanthi maca pandhuane Chivalry 2 pamula lan sinau babagan peperangan sing paling apik 2 sadurunge mlumpat.

Game abad pertengahan paling apik - sawetara ksatria berjuang ing bukit ing kerajaan teka: dikirim

Kraton Ayo: Ngalangi

Kita njupuk kanggo Diwenehi Dina iki, amarga ujar sing kuno, nanging Dorito tunggal duwe rasa nacho sing luwih ekstrem tinimbang petani ing taun 1400-an bakal urip sajrone umur. Urip manawa angel, lan nggawe sampeyan kepengin weruh apa game liyane abad pertengahan durung entuk kauntungan saka setelan kasebut. Ketik Kraton: Nglamar, dolanan sing ngerti yen sampeyan butuh uwal saka kasunyatan, ngidini sampeyan dadi rong puluh puluh siji sing duwe tenaga kerja ing jagad sing ora yakin, lan penyakit rampant. Yen mung, eh?

Kerajaan teka: Ngalangi nyetel awake dhewe saka game abad pertengahan liyane kanthi muter menyang papan sing tengah nalika nawakake jagad sing diisi, akeh sing diisi sing darmabaké game. Setel ing Bohemia abad pertengahan, sampeyan bakal mlebu boots soddody saka skalitz, putrane cemlorot, lan langsung nyemplungake pitakon epik “lan” tuku areng.”Perkara rauh urip, sanadyan, yen urip Henry dibalik karo perang sipil nyapu negara kasebut.

Bohemia abad pertengahan kaloro mudun lan kaendahan nyata kanggo njelajah, kanthi mlaku utawa jaran. Minangka game abad pertengahan sing ngidini sampeyan urip babagan individu sing ora dadi heroik, ora ana sing liya. Waca Kraton kita: Ngirim review yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan petualangan Henry.

Game abad pertengahan paling apik - Hugo lungguh ing ndhuwur amicia

Dongeng pagelaran: Requiem

Minangka sekuel menyang memikat gelang pagelaran: Kesucian, Requiem terus saka ngendi game pertama sing ditinggalake. Umume katon lan muter sing padha karo game abad pertengahan sing dikempalken bungkus sing dikempalken kanthi wektu sing luwih peteng lan ora putus asa. Sampeyan isih nenun gelombang tikus pembunuh nalika njupuk isyarat saka game siluman lan game petualangan-petualangan kanggo ngubengi pengawal.

Nanging, owah-owahan ing amicia lan hugo rumangsa kaya-kaya wis molded dheweke. Amicia trauma kanthi psikologis menyang titik ing ngendi dheweke gething lan nesu nggawe dheweke dadi sedhih prajurit. Sampeyan uga salah sawijining game crita sing paling apik, saengga bisa uga, miturut dongeng pagelaran kita: Requiem Review.

Game abad pertengahan paling apik - prajurit sing mlaku liwat kutha sing ditutupi salju kanthi total Perang: Medieval 2

Total Perang: Medieval 2

Sadurunge ana bajak laut zombie lan nuke-nyelehake wong saka perang total: warhammer 2, ana buncis bolong sing siap kanggo perang lan mati kanggo mangan piefock kaping pitu seminggu tinimbang mung enem. Jumlah Perang: Medieval 2 ora mung klasik saka total seri Perang nanging salah sawijining omah-omah sing paling apik saka dolanan abad pertengahan lan strategi grand.

Sanadyan mbok menawa nawarake unit sing luwih larang tinimbang game sing ngetutake, aplikasi strategis sing cepet banget, lan pluru, lan pluru, lan pluru, lan pluru, lan pluru, lan pluru. Iki uga kebak fitur sing apik sing durung digawe menyang game perang sing paling anyar, kaya pidato sing bisa digunakake (asring python-esque) yen jenderal.

Game abad pertengahan paling apik - wong barbarian kanggo ngurmati kanthi helm sing corak kanthi rai tengkorak

Kanggo ngurmati

Akeh game abad pertengahan sing wis kita lakoni saiki wis fokus ing strategi utawa aspek simulasi. Amarga pakurmatan, kabeh babagan Clash of Steel-on-Steel-on-Steel. Sanajan wis nggawe kampanye crita, kanggo pakurmatan utamane pengalaman PVP khusus. Pemain milih salah sawijining saperangan friks kalebu viking, ksatria, utawa samurai – lan melu ing pertempuran tim kompetitif sing kuat nyilihake cacat ing kabeh sisih.

Game Pedhang wis cukup suwe kanggo nemokake komunitas sing kompetitif sing wis diadegake, dadi pemain anyar kanggo pengalaman sinau tajem. Nanging, lan sampeyan bakal entuk hadiah kanthi grafis sing nggumunake, grafis, ditambah karo jawaban kanggo pitakonan sing wis tuwa, “bisa uga bapak Samurai ngalahake bapak Viking sampeyan?”Yen sampeyan isih ora yakin, priksa kanggo review kanggo pakurmatan kanggo sinau luwih lengkap babagan carane kabeh kerjane.

Game abad pertengahan paling apik - sawetara wong sing duwe botak nganggo pedhang ing jubah ireng yaiku ransack desa ing pulo cilik ing sisih lor

Bad Lor

Judhul Strategi Bisa Nggawe Infasi Komplek Komplek, Statistik Tanpa Winates, Lan Matryoshka boneka-menu ing menu. Lor sisih lor minangka sebaliknya lan nggawe kasus kanggo fans concorling strategi game abad pertengahan kanthi antarmuka Sleek.

Dibangun ing ndhuwur pilar gapura gapura-kertas lan posisi unit, sisih lor sing apik ndeleng sampeyan mbela pirang-pirang pulo sing digawe procedrally saka Viking Inveders. Nganyarke antarane misi lan stabil nambah tantangan lan kerumitan tetep dadi barang sing menarik. Kajaba iku, iku mung apik banget kanggo ndeleng, paling ora nganti prajurit cilik sampeyan bakal duka ing pasuryan lan asri, ngajak salju kanthi rereged kanthi entrails. Kaya sing dakkandhakake, barang sing nggumunake.

Game abad pertengahan paling apik - desa ing geni lan dikeping ing Northgard: Klan saka Lynx

Northgard

Seneng Eyeng Game Viking bisa uga sok dong mirsani muni iki meh padha karo game pungkasan sing didaftar. Ya, wong loro kasebut ngemot tembung ‘sisih lor’. Lan ya, loro-lorone padha nampilake viking ing sawetara kapasitas. Nanging nalika Bad Lor minangka game Roguelite minimalis, Northgard minangka rts seagull rts seagull sendho kanthi tliti kanggo nyolong wektu lan bisa uga kripik.

Iki ora mung salah sawijining game RTS saka macem-macem jinis sing dibangun, salah siji. Sampeyan entuk, manawa, nanging uga sistem manajemen kutha sing apik. Sampeyan bisa nemtokake rekrut kanggo macem-macem peran ing pamukiman sampeyan, lan macem-macem kahanan kemenangan ngidini macem-macem gaya muter. Uga, yen sampeyan entuk DLC, duwe kucing perang. Sempurno.

Game abad pertengahan paling apik - kutha Persia umure umure empire 2. Sawetara unit banyu kuning cedhak karo istana

Umur Empires 2

Umur Empires 4 bisa uga dadi game sing luwih anyar, nanging kanggo pertempuran abad pertengahan, kita isih seneng edisi definitif-up umur endalize enderan empire 2. Ora ketat mung sawetara game game abad pertengahan, nanging ngatasi saben jaman kanthi becik yen kita ujar pancen ora dianggep.

Iki minangka Prajanjian Cara nggawe judhul klasik sing isih ditindakake yaiku kita isih ngobrol babagan game nomer loro kanthi pujian sing dhuwur banget. Iki nampilake pertempuran RTS klasik kanthi macem-macem unit, perdagangan, lan tanduran teknologi sing luwih gedhe. Isih entuk pemandangan sing kompetitif sing sehat, uga.

Game abad pertengahan paling apik: conqueror

Conqueror’s Blade

Conqueror’s Blade minangka mmo sing gratis kanggo umur pertengahan taun, sing sampeyan lakoni minangka Warlord ing dharat, mimpin unit sing dipilih dadi pertandingan sampeyan menyang epik 15v15 pvp perang. Sampeyan bisa nyebutake paprangan saka perspektif saka wong katelu lan ndhuwur kanggo mesthekake yen sampeyan ngencengi saben keuntungan saka posisi sampeyan. Sampeyan melu pertempuran lapangan lan ngepetake pertempuran lan bisa ngatasi jumlah kontrol babagan gaya pertempuran thanks kanggo nomer senjata lan unit sing sampeyan bisa ngatur. Manawa, sampeyan bisa mlebu ing perang kanthi pedhang lan tameng – utawa Warlord sampeyan bisa nggunakake glivice, Mauls, utawa malah sing gedhe banget.

Kanggo ngunggahake totoan, sampeyan bisa melu omah lan dadi bagian saka pasukan gabungan sing luwih gedhe. Omah sing ana ing pertempuran ukuran sing luwih gedhe kayata perang wilayah, lan yen sampeyan bejo, Bannermates bakal nuduhake hadiah lan sumber daya kanggo mbantu tuwuh kekuwatan tentara.

Dadi, ana game abad pertengahan sing paling apik ing PC kanggo kabeh pemirang, ngagem leter, lan kabutuhan mead-chuggging. Yen sampeyan nggoleki game sing ora kudu ana abad pertengahan, goleki dhaptar game strategi sing paling apik kanggo nemokake alternatif kanggo investasi wektu sampeyan ing. Yen sampeyan seneng aspek militer akeh game iki, pandhuan kanggo game perang paling apik uga diwaca.

Entri tambahan dening Nic Reuben lan Joe Robinson.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

19 game abad pertengahan paling apik kanggo diputer

Game abad pertengahan paling apik ing kabeh wektu

Sawetara wektu ing sejarah manungsa kaya sing ana ing misteri kaya umur pertengahan.

Iki minangka wektu sing durung mesthi, penindasan, lan kasangsaran, nanging uga kamulyan, ksatria ing sandhangan, lan legenda sing nyenengake.

Umur peteng bisa uga ora dadi wektu sing paling cerah, nanging dheweke wis ninggal kita karo pengalaman sing immersive ing bentuk buku, film, lan, mesthi, game video.

Dina iki kita bakal nyawang game abad pertengahan sing paling apik kanggo diputer, utamane wiwit kita luwih akeh wektu tinimbang biyasa.

Kepiye cara milih game abad pertengahan paling apik

Mangkene kritéria ing ngisor iki kita kudu nyemprotake game kanthi tertib kanggo nggawe dhaptar iki:

  • Kudu ana gandhengane utawa ditindakake sajrone jaman pertengahan
  • Nggawa soko unik kanggo meja
  • Duwe swasana sing immersive

19 game abad pertengahan paling apik kanggo diputer

Tanpa luwih ado, kene dhaptar kita 19 game abad pertengahan sing paling apik sing kudu diputer saiki:

19. Aloi Feudal

GAMES MEDIAVAL BEST BEST

Tanggal Rilis Awal: 17 Januari 2019

Pangembang: Game Attu

Penerbit: Game Attu

Miwiti ing dhaptar kita yaiku aloi feudal Epik Metidania.

Sampeyan main minangka ATTU, … Robot sing dikontrol iwak? Ngenteni, kepiye medieval iki?

Ya, setelan kasebut cocog karo umur peteng kanthi akurat saka unsur-unsur sci-fi-fi-fi-fi-fi / fantasi.

Saka kabeh game abad pertengahan sing paling apik ing dhaptar iki, wedokan feodal bisa uga paling imajinatif nalika nggabungake kreatifitas manungsa kanthi badossery abad pertengahan.

Loro saka platforming lan pertempuran, sampeyan uga entuk sistem RPG rinci sing ngidini sampeyan ngatur tampilan lan busana karakter sampeyan. Lan saben barang sandhangan dilengkapi stats bonus, kaya sing dikarepake.

18. Warisan leluhur

Game abad pertengahan paling apik kanggo warisan leluhur

Tanggal Rilis Awal: 22 Mei 2018

Pangembang: Cahaya Karusakan

Penerbit: 1c Company

Kanthi akurasi sejarah ing pikiran, game abad pertengahan iki dipasang ing antarane abad kaping 8 lan 13.

Mode pamuter siji fokus banget babagan perang sejarah sing kedadeyan sajrone wektu kasebut ing Eropa.

Malah kalebu acara sing luwih jelas sing malah ana sawetara game abad pertengahan sing paling apik katon gloss liwat, kayata ing antarane suku Polandia ing taun 900-an.

Multiplayer, ing tangan liyane, ora cukup nyengsemaken minangka pemain siji. Aja salah aku, isih dadi rt sing kuwat karo mekanik lan taktik sing marem, nanging ora rumangsa revolusioner kaya dolanan abad pertengahan liyane.

Nanging, ana salah sawijining aspek strategis sing dakoleh nalika sesi bebarengan. Sampeyan bisa mbayar karo kanca lan ngalahake wong liya kanthi ora melu pertempuran.

Sing luwih spesifik, sampeyan bisa nindakake serangan hit-and-roto ing sumber daya utawa mateni sawetara warga desa nalika awake dhewe.

Dudu cara paling etika kanggo muter, manawa, nanging yen game kasebut nawakake, kenapa nolak?

17. Apocalipsis

Game abad pertengahan paling apik Apokalipsis

Tanggal Rilis Awal: 28 Februari 2018

Pangembang: Game punk punk

Penerbit: Klabater

Oh, Boy. Yen sampeyan pengin main gangguan, sampeyan kudu nyoba Apokalipsis.

Cukup saka gambar iki, sampeyan bisa uga wis ngerti manawa dudu game sing paling seneng.

Miturut cara, apa sampeyan dadi logam ireng? Ya, sampeyan wis entuk siji alesan kanggo muter: Soundtrack dumadi saka lagu behemoth.

Kaya imajinasi ora peteng lan cukup bengkong, ey?

Yen sampeyan mikir babagan inspirasi kanggo dolanan iki asale, sampeyan bisa nyalahake sawetara ukur kayu sing abad pertengahan kanggo.

Dadi, nalika game kasebut ora khusus ing jaman pertengahan, kabeh mesthi metu saka pikiran sing paling peteng ing att Artis.

Miturut iki, sampeyan bisa uga mikir babagan gamelan kasebut. Ya, iku petualangan titik-lan klik, padha karo Machinarium lan Deponia.

Oke, conto terakhir ora cocog, nanging sampeyan entuk ide kasebut. Sampeyan ngrampungake teka-teki kanggo maju crita lan tekan pungkasan, sing ora bakal dirusak amarga kudu dipikirake dhewe.

16. Haimrik

Game abad pertengahan paling apik Haimrik

Tanggal Rilis Awal: 19 Juni 2018

Pangembang: Ing ngisor game

Penerbit: 1c Entertainment

Haimrik minangka anak enom sing ngalami kacilakan kanggo lair ing jaman pertengahan.

Game kaping 16 ing dhaptar game abad pertengahan paling apik yaiku platformer teka-teki kanthi creative city: Sampeyan ngatasi masalah karo tembung. Secara harfiah.

Sampeyan bakal nggunakake paling akeh panah sing mbukak game, mbukak kunci lawang, lan ngantem mungsuh kanthi nggunakake macem-macem tembung sing ditampilake ing layar.

Sampeyan kudu milih dhaptar lan ngrampungake ukara kanggo maju.

Sawetara teka-teki duwe macem-macem solusi sing bakal nggawe game kanthi beda gumantung karo tembung sampeyan.

Kanthi tembung liyane, uga, dheweke mateni sampeyan. Ora dadi game sing paling rumit utawa paling dawa kanthi cara apa wae, nanging aku seneng kreatifitas. Lan nimbang rega murah, iku kudu ditembak.

Yen sampeyan mbayangake dolanan abad pertengahan sing paling apik, sampeyan bisa uga ora pengin main dadi juru tulis. Nanging tulung. Iku regane.

15. Tukang rukun Ken Follett

Game abad pertengahan paling apik yaiku pilar bumi

Tanggal Rilis Awal: 16 Agustus 2017

Pangembang: Hiburan Daedalic

Penerbit: Hiburan Daedalic

Kanthi 21 karakter sing bisa dimainake, crita titik-lan-click iki njupuk sampeyan liwat Kisah Ken Follet saka buku paling apik babagan jeneng sing padha.

Yen sampeyan wis maca, mula sampeyan luwih ngerti apa sing bakal dikarepake.

Nanging yen sampeyan wis ngrancang maca dheweke lan ora tau duwe kesempatan, sampeyan saiki bisa main game iki lan biasane bakal padha.

14. Dungeon ora setya

Game abad pertengahan paling apik Dungeon

Tanggal Rilis Awal: 5 Maret 2014

Pangembang: Game Ravenous Inc., WOBLYWARE, WOBLYWARE OY, GAMES RATALALIKA

Penerbit: Grabthegames, game ratalalika s.L.

Yen sampeyan nggoleki RPG abad pertengahan paling apik kanthi randomisasi platforming lan level, sampeyan mung kesandung emas murni.

Kontrol Ketat? Mrikso. Tumindak Pumping Hearth? Mrikso.

Grafis Snes Klasik sing nggawa bocah-bocah umur 90-an kanggo jaman biyen? Oh, neraka ya!

Apa sing Dungeon Ora Duwe Saka Game liyane ing dhaptar iki yaiku tingkat sing digawe kanthi acak.

Yen sampeyan ora ngerti apa iku, ayo ngomong yen sampeyan ora bakal muter level sing padha kaping pindho.

Sampeyan mesthi duwe twists seger lan giliran njelajah, lan nemokake kabeh bisa mbuktekake cukup tantangan. Nanging peringatan adil, sanadyan, crita kasebut pancen apike.

13. Sadulur Sadulur

Peperangan Pertengahan Paling Anyar

Tanggal Rilis Awal: 27 April 2015

Pangembang: Studi Ofype

Penerbit: Studi Ofype

Setel ing jagad fantasi abad pertengahan, sampeyan kudu ngontrol kabeh obah ing RPG adhedhasar sing apik banget lan nyenengake iki.

Game kasebut bisa tumindak sampeyan nanging luwih rumit nalika sampeyan kemajuan ing saindenging kampanye kasebut.

Para Sadulur uga meksa sampeyan mikir kanthi strategis kanthi cara sing bener. Sampeyan ora bakal ngalahake mungsuh kanthi strategi sing padha.

Akeh kaya game abad pertengahan sadurunge ing dhaptar kita, iki uga duwe tingkat sing digawe saka procedory lan malah ngasilake taler mburi karakter kanthi acak.

Nalika adoh saka sampurna, iku salah sawijining game abad pertengahan sing paling apik sing bisa diputer saka jinis strategi basis basis.

Saiki, game kasebut uga dilengkapi karo Gratis DLC: Lindwurm – makhluk mitologi saka folklor Jerman meh padha karo naga tanpa swiwi.

12 mordhau

Game abad pertengahan paling apik mordhau

Tanggal Rilis Awal: 29 April 2019

Pangembang: Triterion

Penerbit: Triterion

Yen sampeyan nggoleki pengalaman sing nyenengake, kasar, lan menarik, Mordhau bisa uga dadi dolanan abad pertengahan favorit sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake tameng lan pedhang, pedhang, meriam, catapults, busur, lan meh gaman abad pertengahan sing bisa dipikirake.

Game kasebut nampilake pertempuran PVP lan Multiplayer co-op, ngidini sampeyan seneng-seneng karo kanca lan musuh. Nanging aja diapusi dening gambar utawa video sing apik banget.

Mordhau banget ing strategi lan kustomisasi. Nyepak, nyakot, nangani jaran lan luwih akeh kudu dialami ngalami pengalaman, kaya sampeyan lights lawas sing kudu ditindakake.

11. Conan Exiles

Game abad pertengahan paling apik

Tanggal Rilis Awal: 31 Januari 2017

Pangembang: Funcom

Penerbit: Funcom

Sapa sing nggawe “Medieval Game Best” tanpa nyebutake apa-apa sing gegandhengan karo Conan?

Kaya sing dikarepake, iku kasar, iku ekslis, lan dipasang ing jagad kasar ing barbarian.

Iku entuk kabeh sing dikarepake ing game kaslametan online: Pertahanan Menara, Dungeon, Marang, Akeh sumber, lan akeh sing nganyari, ton pilihan khusus sing wis diberkahi tinimbang diluncurake.

Oh, lan sampeyan bisa ngatur alat kelamin. Njupuk, cyberpunk 2077!

10. Sekir: Bayangan mati kaping pindho

Game abad pertengahan paling apik matir mati kaping pindho

Tanggal Rilis Awal: 22 Maret 2019

Pangembang: Saka piranti lunak

Penerbit: Aktivitas

Saka piranti lunak, wong lanang sing nggawa kita gelap jiwa lan memes sing ora gelem ngerti lan tresna ing dina iki, wis mberkahi kita isih ana ing abad pertengahan liyane.

Lan kaya apa wae sing kudu ditindakake karo jiwane sing peteng, sampeyan uga kudu “git gud” yen sampeyan pengin kasempatan ing jagad inspirasi Sekiro.

Kanthi luwih saka 50 penghargaan lan pirang-pirang taun judhul taun, bakal dadi ora sopan supaya ora nyebutake Sekiro nalika ngomong babagan game abad pertengahan sing bisa diputer.

Nanging yen ora, sampeyan durung tau ndeleng memes sing peteng: ngerti manawa game iki angel.

Ora, tegese tenan. Yen sampeyan dadi pemain kasual, sampeyan bisa uga pengin gampang.

9. Kraton Ayo: Ngalangi

Kerajaan Game Abad Pertengahan Paling Anyar Nglamar

Tanggal Rilis Awal: 13 Februari 2018

Pangembang: Warhorse studio

Penerbit: Warhorse studio; Salaka jero

Adhedhasar acara nyata sing kedadeyan ing Kakaisaran Romawi suci sajrone abad ka-15, Rawuh: Nglamar ngandhani dongeng Henry, wong sing ringkih lan omah-omah bisa dirusak dening Diwasa Diwasa Diwasa.

Game tetep setya karo setting abad pertengahan kanthi rasa realisme, akurasi sejarah, lan visual sing apik banget kanggo para kreta sing misuwur ing antarane Crytek.

Ora nggumun manawa game kasebut wis paling apik kanggo ulasan dolanan abad pertengahan sing paling apik saka pangguna lan kritikus.

Delve menyang crita sing didorong pilihan lan ngalami akibat saka tumindak sampeyan dhewe, minangka AI game cocog karo saben tumindak sampeyan. Lan apa aku nyebutake akurasi sejarah? Amarga sampeyan uga bakal ketemu sawetara tokoh Bohemian sing misuwur sajrone lelungan sampeyan.

Ora ana tukang ngrusak. Sampeyan bisa matur nuwun mengko.

8. Northgard

GAMES KABUPATEN BESAR NEGHTGARD

Tanggal Rilis Awal: 22 Februari 2017

Pangembang: Game Shiro

Penerbit :: Game Shiro

Mithologi Norse
Urip ing game strategi epik iki sing ndeleng band viking nemokake wilayah anyar sing Dub “Northgard”.

Sanajan wiwitan PC eksklusif, game saiki uga kasedhiya ing kabeh telung konsol utama.

UI sing dirancang ulang ngidini wong sing luwih seneng pengontrol kanggo mlebu ing RTS sing nyenengake.

Gawe pamukiman, wenehake peran menyang clandmen sampeyan, utawa entuk tungkuer ing Multiplayer sing terus-terusan kanthi rutin, lan terus-terusan tetep urip ing pirang-pirang dhaptar game abad pertengahan wong sing paling apik.

7. Chivalry: Perang Medial

Game Abad Abad Abad Abad Saver Paling Anyar

Tanggal Rilis Awal: 16 Oktober 2012

Pangembang: Torn Banner Studios

Penerbit: Torn Banner Studios; Aktivitas

Gore, guts, lan kamulyan. Game pertanian pertanian Chivalry Warfare akeh fokus ing Pedhang lan Dismemberment.

Oh, bener. Iki kanggo kabeh penyayang kombat fana sing seneng main peran minangka ksatria abad pertengahan.

Yen istilah “hack lan slash” ora diciptakake, game iki bisa dadi prodigy kanggo nindakake.

Saiki aja mikir manawa Sedhang iku kabeh ana kanggo chivalry ing perang abad pertengahan.

Sampeyan uga bisa uga wong jellahins, gunakake longbows, lan catapults, nyelehake minyak kobong ing mungsuh lan ngatasi tujuan dinamis sing meksa sampeyan. Lan ya, mung Multiplayer, kanthi unsur siji-pamuter mung kanggo praktik.

6. Tale Plague: Kesasar

Game abad pertengahan paling apik minangka salah sawijine plague

Tanggal Rilis Awal: 14 Mei 2019

Pangembang: Asobo Studio

Penerbit: Fokus interaktif omah interaktif

Setel ing Prancis Prancis, sampeyan ngetutake crita Amicia lan Hugo de Rune De Rune nalika nyoba uwal saka Inkuisisi lan, kaget, swarm tikus sing tuwuh ing daging manungsa sing peteng lan mangan daginge manungsa.

Iki minangka dongfor lan kiasan sing nggegirisi babagan gelaran ireng sing kedadeyan ing Eropa ing wektu sing padha.

Luwih padha karo RPG Medieval liyane, sampeyan entuk sistem kerajinan sing ngidini sampeyan duwe macem-macem gadget kanggo njaluk sampeyan liwat game kanthi gampang – yaiku yen sampeyan butuh wektu kanggo nglumpukake sumber daya. … Lan yen sampeyan seneng game siluman, sampeyan bakal seneng ngerteni manawa umume level gumantung ing sneaking.

Nanging apa sing dadi salah sawijining game abad pertengahan sing paling apik sing bisa diputer yaiku urutane critane game sing apik banget, teka-teki, soundtrack sing bisa dieling-eling, lan wayahe crita sing kaget.

Sampeyan bakal thukul ing karakter kanthi gampang, lan bakal ana sawetara wektu sing bisa uga nyuwek utawa loro.

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging jinis crita iki terus aku kecanthol wiwit diwiwiti nganti pungkasan.

5. Emas Arthur

Game Abad pertengahan paling apik King Arthurs Gold

Tanggal Rilis Awal: 5 November 2013

Pangembang: Desain Transhuman

Penerbit :: Desain Transhuman

Iki bisa uga game abad pertengahan gratis sing paling apik kanggo main, kanthi inspirasi sing jelas saka Terraari lan cacing Armageddon.

Sanajan sampeyan milih kanggo entuk DLC opsional, rega isih cukup kurang, sing isih ana sebab liya sampeyan kudu nyoba.

Kaya ing Terraria, sampeyan bisa ngeset imajinasi lan sumber daya tambang kanggo mbangun kabeh kastil sing bisa dikonfirmasi.

Iki nampilake urutane critane game koperasi lan tumindak bebarengan frantlayer sing bakal njaga sampeyan ing driji sikil nalika sampeyan nyoba ngira-ngira gerakan mungsuh sampeyan.

4. Besihe

Game abad pertengahan paling apik

Tanggal Rilis Awal: 28 Januari 2015

Pangembang: Studio spiderling

Penerbit: Studio spiderling

Entri sing nggumunake, nanging migunani ing dhaptar game abad pertengahan paling apik yaiku Beshiege.

Ayo bayangan sampeyan dadi liar, kaya-kaya menehi kesempatan kanggo mbangun kabeh senjata sing wis mati kanggo ngrusak bètèng, desa, lan liya-liyane.

Kanthi lingkungan sing ora bisa ngrusak kanthi jumlah sing nyenengake. Tujuane sampeyan yaiku kanggo nelukake karajaan kanthi ngrusak garis pertahanan, batalyon, lan istana kanthi cara kreatif.

Sampeyan bisa uga nyoba nggawe kontrak sampeyan kanthi nggunakake propeller ing ndhuwur; Sanajan mesin fisika ora bisa diramal, lan sampeyan bakal bisa ngrasakake lan nyebabake kerusakan ing busana sing lucu.

Lan guess apa? Yen nggawe Behemoths karusakan ora cukup kanggo sampeyan, game kasebut uga duwe editor level sing ngidini sampeyan nggawe lingkungan sing paling rumit sampeyan bisa mikir, lan nuduhake kabeh komunitas uga.

3. Gunung & Blade: Warband

Gunung abad pertengahan paling apik lan Blade Warband

Tanggal Rilis Awal: 30 Maret 2010

Pangembang: Hiburan Taleworlds

Penerbit: Interaktif paradoks; Ravenscourt

Pertempuran 64-pamuter sing gedhe banget, dunya sing gedhe banget kanggo njelajah, kustomisasi karakter sing paling cilik, lan sistem pertempuran realistis ing ngendi sampeyan kudu nggunakake mouse lan keyboard sampeyan kanggo ngontrol swinger sing paling cilik utawa tameng.

Nalika iku dudu game sing paling nggumunake saka sudut pandang grafis, prekara sing bisa ditindakake ing Warband katon ora ana watesan. Lan sanajan game kasebut litter karo akeh kewan omo, pemain duwe cara kanggo ngupayakake masalah kasebut lan dadi nyenengake.

Sajrone pirang-pirang taun, gunung & agul-agul asli lan ekspansi kasebut duwe jantung lan nyawa saka basis pamuter gedhe sing tetep aktif nganti dina iki. Yen sampeyan durung main sadurunge, aja wedi.

Delve menyang kampanye pamuter siji-siji sing ngidini sampeyan ngatur rincian sing paling cilik, digunakake kanggo kontrol lan mekanik gelut, banjur mlumpat menyang Multiplayer Multiplayer.

2. Gunung & Blade 2: Bannerlord

Gunung abad pertengahan paling apik lan Blade II Bannerlord

Tanggal Rilis Awal: 30 Maret 2020

Pangembang: Hiburan Taleworlds

Penerbit: Hiburan Taleworlds

Bannerlord nambah meh kabeh sing asli lan ekspansi sing digawe.

Ana akeh perkara sing bisa ditindakake ing game iki, bakal entuk jam kanggo nerangake lan nuduhake kabeh rincian sing apik.

Yen sampeyan takon, iki duwe potensial dadi game abad pertengahan sing paling apik sing wis nate ana nalika pungkasane bakal ninggalake tahap akses awal.

Ah, ya, aku meh lali karo sebutno. Ya, game isih ana ing akses, lan kaya sing sampeyan bayangake, entuk sawetara quirks sing kudu ditanggulangi.

Nanging, sing ora mungkasi supaya ora entuk nomer loro ing dhaptar, apa maneh? Mung dening faktor iki, sampeyan kudu entuk ide babagan potensial game.

Sajrone prihatin babagan rpg abad pertengahan, ora bakal cedhak karo tingkat kustomisasi, pertempuran, lan bangunan jagad sing menehi bannerlord.

1. Kanggo ngurmati

Game abad pertengahan paling apik kanggo pakurmatan

Tanggal Rilis Awal: 14 Februari 2017

Pangembang: Ubisoft Montréal

Penerbit: Ubisoft

Nalika bisa uga subyektif, kita duwe sawetara sebab sing apik kanggo nyelehake pakurmatan ing wiwitan saka kabeh game abad pertengahan sing saiki ana ing pasar.

Kanggo wiwitan, iku game sing nampa nganyari sing terus-terusan saka Ubisoft nganti dina iki, rada luwih saka telung taun sawise rilis dhisikan.

Kapindho kabeh, nalika bisa uga ora strategis minangka RTSS ing dhaptar iki, gampang sinau lan angel sinau neraka.

Kasunyatan manawa sampeyan bisa muter pamuter siji utawa bebarengan kanthi limang mode game sing beda-beda ora cilaka. Iku entuk macem-macem macem-macem sing bisa marem sanajan fanatik pertempuran abad pertengahan abad pertengahan.

Nalika wiwitan, diwiwiti mung telung fraksi (ksatria, samurai, lan viking), ekspansi kobongan sing saiki wis ditambahake nomer papat – wu lin.

Oh, lan apa aku nyebutake Ubisoft uga menehi gratis kanggo gratis kanggo sapa wae?

Mangkene aku lan akeh kanca-kancaku entuk. Yen sampeyan takon aku, iku menehi hasil sing apik banget kanggo dolanan triple.

Ringkesan

Iki nyimpulake rundown game abad pertengahan paling apik kanggo diputer.

Mangkene cepet recap saka 19 game abad pertengahan paling apik:

  1. Kanggo ngurmati
  2. Gunung & Blade 2: Bannerlord
  3. Gunung & Blade: Warband
  4. Besihe
  5. Emas Arthur
  6. Tale Plague: Kesasar
  7. Chivalry: Perang Medial
  8. Northgard
  9. Kraton Ayo: Ngalangi
  10. Sekir: Bayangan mati kaping pindho
  11. Conan Exiles
  12. Mordhau
  13. Sadulur Sadulur
  14. Dungeon ora setya
  15. Tukang rukun Ken Follett
  16. Heimrik
  17. Apocalipsis
  18. Warisan leluhur
  19. Aloi Feudal