.19.2 wiji kanggo tanggal 20222 – gamskinny

Top 20 Minecraft 1.19.2 wiji kanggo tanggal 20 September22

Contents

Wiji iki bakal nyedhiyani minecraft: pemain bedrock edition karo desa sing cedhak (x: 200, z: 200). Nanging, para pemain bisa uga pengin nyiapake pertempuran sadurunge mlebu. Iki amarga ana ing ngarsane buyar pilager, piramida sepi, kapal, lan portal nether rusak ing watesan desa.

5 Wiji Minecraft paling apik kanggo desa ing Nopember 2022

Desa kabeh struktur minecraft sing apik kanggo ditemokake. Sawise pemain mlebu ing papan, dheweke bakal nemokake barang lan panganan sing gratis uga desa kanggo perdagangan.

.

Akeh wiji kasebut nduweni desa-desa sing cedhak banget utawa desa kanthi fitur unik. Ana uga luwih akeh struktur sing cedhak yen njaluk ditliti.

Ana mung akeh jinis desa sing apik banget kanggo dhaptar pemain minecraft. Nanging, ora babar blas kanggo ndeleng sawetara pilihan ndhuwur Komunitas saiki wis katon ing taun iki.

Cathetan: Artikel iki pancen subyektif lan nuduhake panemu babagan panulis

3546842701776989958 lan 4 wiji Minecraft liyane kanggo desa

Wiji iki nyedhiyakake pemain minecraft ing jero alas Taiga salju. Wilayah sekitar ora kurang saka enem desa yen pemain gelem nindakake perjalanan.

Ana uga sing cedhak igloos, portal nether sing rusak, lan shipwrecks kanggo mriksa. Tugu Samudera uga ngenteni pesisir pesisir, nanging pemain bisa uga pengin njelajah sawise dheweke luwih ditetepake.

Struktur sing misuwur

  • Kampung 1 – (X: 192, z: 224)
  • Desa 2 – (X: -368, z: -336)
  • – (X: -816,: -480)
  • Kampung 4 – (X: -1,232, Z: 112)
  • Village 5
  • Village 6 – (X: -256, z: -864)
  • IGloO nganggo ruang paling ngisor – (X: 72, z: 56)
  • IGloO tanpa ruang paling ngisor – (X: 584, Z: 72)
  • Portal nether paling cedhak – (X: -296, Z: 24)
  • Kapal sing paling cedhak – (X: -216, Z: 56)
  • Monumen Samudera – (X: -360, Z: 168)

2) -1718501946501227358 (Java)

Kanggo akses cepet menyang desa lan iklim sing luwih anget, pemain Minecraft kudu nggunakake wiji iki.

Langsung saka titik udud (sing ana ing tlaga sing apik), ana telung desa ing jarak mlaku. Ana uga tambahan telung desa luwih ing jarak, uga akeh portal nether rusak kanggo rampokan lan mbangun maneh.

Telung desa paling cedhak bisa ditemokake ing (X: 128, 12, Z: -176), (x: 304, 32), lan (x: -208, z: -3208, -318,. Portal sing paling cedhak yaiku ing (x: 184, 18, 184), lan candhi alas sing cedhak (X: 136, Z: 648).

3) 3546842701776989958 (bedrock)

Wiji iki bakal nyedhiyani minecraft: pemain bedrock edition karo desa sing cedhak (x: 200, z: 200). Nanging, para pemain bisa uga pengin nyiapake pertempuran sadurunge mlebu. Iki amarga ana ing ngarsane buyar pilager, piramida sepi, kapal, lan portal nether rusak ing watesan desa.

Yen pemain ora cepet, pilagad bakal ngilangi tanggane sing tentrem. Nanging, yen dheweke bisa ngalahake bantalan, bisa miwiti ngrampungake saben struktur cedhak desa lan mbebasake allay cedhak karo outpost.

4) 2595113116242317821 (bedrock)

Wiji Minecraft iki duwe campuran sing apik kanggo desa sing nyenengake nalika uga ngemot bebaya ing ngisor iki.

Northwest of The Spawn Point, Pemain bisa nemokake patang desa ing cedhak Mountain Mountow ing (X: -392, -344, (x: -885), (x: 40,: 40,: 40,: , lan (x: -232, z: -1,000). Malah ana Igloos loro ing (X: -648, z: -408) lan (x: -680, z: -648).

Struktur insidious uga bisa ditemokake ing sekitar Meadow. Iki kalebu portal Nether sing rusak ing (X: -424, Z: -584). Ana biome gelap jero sing jero ing ngisor lapangan, lengkap karo rong kutha kuno ing (x: -280, y: -514) lan (x: -584, -696, -696).

5) 952520698404159 (bedrock)

MINECRAFT: Wiji edition bedrock tenan dadi anomali. Sawise spawning, Pemain bisa mara menyang desa sing cedhak (X: 40, Z: 264). Desa iki kebanjiran nganggo toko cemlorot, saben sing nggawa dada rampokan kebak barang sing berkualitas.

Yen pemain Minecraft nggoleki inten, dipasrahake gear, lan liya-liyane, iki mesthi winih kanggo wong-wong mau. Rampasan sing diwenehake dening wiji iki bisa nyetel Pemain Survival kanggo pengalaman wiwitan sing apik banget.

Top 20 Minecraft 1.19.2 wiji kanggo tanggal 20 September22

Struktur sing didhelikake, mineshafts sing kapapar, rahasia, lan liya-liyane kasedhiya ing pandhuan ing ndhuwur Minecraft.19.2 wiji kanggo Septemeber 2022.

Minecraft 1.19.2, masarakat wis sibuk nemokake papan sing paling apik ing lemah sing paling apik ing nganyari iki.

Minecraft Bibit kanggo 2022 nuduhake sawetara wiji anyar paling liar, kalebu struktur sing didhelikake ing segara lan ing njero guwa, pirang-pirang kedadeyan ing njero lemah, lan liya-liyane.

Ana uga desa sing gampang diakses lan sumber liyane lotot ing antarane wiji iki.

Wiji: -5625436107969971169

. Sampeyan bakal nemokake desa karo telung cemlorot ing wiji minecraft iki ing koordinat -1000, lan 850. Sampeyan uga bakal nemokake beteng ing sangisore desa iki ing koordinat -850 lan 1050.

Wiji: 347304989

  • Koordinat: 900, 500.
  • Biomes: Alas birch, samodra.

Ing wiji iki, sampeyan bakal ngrebut Pulo sing slamet ing jejere daratan sing dadi desa ing koordinat 1450, 1400. Loro kutha kuna ana ing sangisore desa ing koordinat 1250, 1350, lan 1550, 1150, 1150.

Antarane kutha minangka mineshaft sing nilar karo penjara karo rong spihers mob tumpukan siji ing ndhuwur liyane ing koordinat 1350 lan 1100.

Wiji: 2218715947278290213

Wiji iki duwe desa Pulo karo loro cemlorot ing spawn. Kabeh patang desa ing Kapuloan sing slamet sing cedhak banget ing tengah-tengah segara.

Ana uga telung pulo jamur kidul pulo ing ngisor iki koordinat:

  • 300, 800.
  • 1050, 800.
  • 200, 1200.

Wiji: 4393401040520786190

Wiji iki bakal ngasilake sampeyan ing sisih wétan salah sawijining pemandangan sing paling luar biasa Minecraft: Mansion Woodland Stande ing tengah segara ing jejere kapal ing koordinat -950, 350.

Ana tembelan cilik saka biome alas sing peteng sing ana ing segara, ditutupi omah gedhong kasebut.

Wiji iki cocog kanggo sampeyan yen sampeyan seneng nyoba slamet ing biomes frigid. Sampeyan bakal nemokake desa tebing sing apik ing ndhuwur lereng salju salju.

Sampeyan bakal nemokake segara beku sing ana ing tebing sing nggawe bagean liya ing daratan gampang.

Wiji: 2168554369193377313

Jarang golek desa sing luwih saka 10 bangunan ing overworld, nanging sampeyan bisa nemokake desa sing gedhe kanthi 25 bangunan ing koordinat -350, -350 ing wiji iki. Lan lagi cedhak karo spawn. Nalika koordinat 250, 300, sampeyan bakal nemokake outpost pillager.

Wiji: 865825938359648759

  • Koordinat: 50, 50.
  • Biomes.

Wiji iki nampilake desa ing spawn, nanging rawan kanggo serangan mobs sing musuhan amarga lokasine. Yen sampeyan pengin pindhah menyang wilayah sing luwih aman, lelungan kanggo koordinat 300, -950 kanggo desa sing didhelikake ing cincin gunung, sing uga duwe cemlorot.

Wiji: 248068561

Sanajan wiji iki nampilake mineshaft sing ditinggalake ing spawn, iku dudu papan sing paling apik kanggo entuk rampokan cepet. Nanging, sirah menyang Dungeon Double Langka sing didhelikake ing tembok mineshaft, sing duwe papat dada loot.

Sampeyan bisa cepet-cepet nyekel lan aman usaha ngliwati alas menyang desa sing paling cedhak ing koordinat -450, -350.

Beteng ing wiji Minecraft iki akeh rampokan lan portal sing bisa ngirim sampeyan menyang Ender naga. .

Wiji: 5502992265909086358

Ing wiji iki, sampeyan bakal ngrebut ing wilayah alas karo desa lan candhi alas (jelas ora mesthine bakal ana) ing koordinat 300, 100. Ing kene, sampeyan uga bakal entuk akses menyang cabul-ciri biome alas cilik ing candhi.

Wiji: -424181798742479536

Ora saben dina sampeyan nemokake wiji minecraft kanthi iGloO sing duwe ruang rahasia sing ndadékaké dada bandha. Nanging jagad iki duwe ing spawn. Sampeyan bakal nemokake Outpost Pail sing duwe sawetara dada sing kapenuhan gaman ing ndhuwur igloo.

Wiji: 522861776897005272

Sanajan Minecraft kabeh babagan pertambangan lan ngeduk, kadang-kadang pengin ngliwati bagean kasebut. Wiji iki kanggo wong sing ora pengin nindakake, kanthi sesambungan sing apik banget ing spawn. Pancen gampang banget kanggo mlebu lan metu, nggawa kabeh rampokan kasebut kanthi cara sing paling trep.

Wiji: -3295256987194859761

Wiji iki duwe desa dobel lan Pillager Outpost ing spawn. Uga nawakake macem-macem biomes, kalebu: Savanna, Plains, Jungle, lan alas.

Sampeyan bisa nemokake rong desa sing beda ing koordinat 100, -250, lan -150, 150. Ana uga desa nomer telu ing sisih lor, ing koordinat 300, -300.

Wiji: 1187705589963829162

Sisih paling apik babagan njelajah wiji Minecraft yaiku sampeyan bisa nemokake kaelokan sing didhelikake. . Nduwe dhasar lengkap, nanging sampeyan isih bisa tekan ngisor pit bandha.

Wiji: 23172759

Ing wiji iki, sampeyan bakal ngrebut gunung kanthi desa ing sikil gunung. Ana uga portal sing rusak sing bisa nggawa sampeyan kanthi telung struktur risnasi bastion sing ana ing koordinat ing ngisor iki:

  • 100, -150.
  • -150, -200.
  • 50, 100.

Wiji: -3203139759027577044

Iki minangka wiji liyane sing duwe bhinéka biome sing apik lan loro desa savanna ing koordinat 150, 50, lan 300, -200. Ana uga candhi alas ing koordinat 200, -400. Kabeh, iki minangka wiji slamet sing apik banget karo akeh sumber daya.

Wiji: -269231855929396545

Yen sampeyan ora lelungan karo prau kanggo nggayuh testintion, banjur njupuk kesempatan wiji iki, lan pindhah menyang koordinat -200, -700. Ing kana, sampeyan bakal bisa ndeleng Pulo Jamur sing ana ing jejere Monumen Samudera ing Koordinat ing ngisor iki:

  • -300, -700.
  • -300, -450.
  • 250, -650.

Wiji: -2679056177267018559

Minecraft kadang bisa ngasilake struktur bawah tanah sing menarik lan mbiyantu, kayata benteng lan dungeon. Dheweke jero banget yen dheweke clash karo biome peteng sing dadi host Kutha Kuno.

Sampeyan bakal nemokake portal pungkasan kanthi tenggelam ing jero peteng biome ing koordinat -950, 1300, sing bisa nyenengake yen sampeyan pengin hop ing mburi kutha kuno.

Wiji: 110411103080172361

. Sampeyan bakal nemokake rong salju salju sing ngadeg ing sisih kiwa kali ing koordinat 200, 50, lan 250, -150. Ing ndhuwur iku, ana outpost pillager ing koordinat 250, 350.

Wiji: -8198320669593360526

Wiji Minecraft iki minangka trap. Ora ana cara sing ora ana ing Nether. Sampeyan bakal ngrebut pulo sing slamet kanthi portal rusak sing bakal langsung mlebu menyang Bentenget.

Iku kanggo wulan iki Minecraft wiji kanggo 1.19.2. Priksa luwih akeh Minecraft Artikel ing kene, kalebu katalog sing gedhe banget kanggo wiji sing apik kanggo PC, PS4, Xbox One, lan Ngalih Nintendo!

Minecraft 1.20 wiji desa – wiji desa paling apik kanggo Jawa lan bedrock! (202 September)

Pos Wiji Desa Minecraft kita kalebu sawetara pilihan global sing apik karo desa sing bisa diwiwiti kanthi world! Iki kanggo loro bedrock lan Java, dadi sampeyan kudu bisa nemokake sing disenengi ing platform apa wae. Desa bisa nggawe game luwih gampang kanthi menehi papan kanggo miwiti lan perdagangan!

Tabel konten

Minecraft paling apik 1.20 wiji desa jawa

Triple Village Spawn

Minangka adoh banget, aku ora bisa ngeling-eling siji liyane kaya iki. Sampeyan wis ngrebut ing lapangan sing rata, kanthi telung desa sing ana ing telung sisih. !

Mulai Double Village

Wiji: 1092638703741470121

Loro desa ing papan sing dienggo, kanthi kapal lan akeh fitur sing didhelikake liyane! Iki minangka wiwitan sing apik kanggo nggedhekake dadi siji super-desa saka wiwitan!

Perencanaan desa strategis

563231396176697285

Ana akeh perkara sing kudu ditresnani babagan wiji iki, nanging sing paling apik babagan iki minangka kluster desa sing mbentuk ing sekitar spawn lan struktur langka liyane. Nengen nalika sampeyan mbukak jagad iki, sampeyan bakal nemokake patang desa sajrone rong atus blok saka omah gedhong lan spawn. . Nalika sampeyan cabang, sampeyan bakal nemokake puluhan biomes, desa liyane, lan plethora struktur angel sing bisa ditantang liyane sajrone 2,000 blok saka spawn!

Wiji:

Yen ide sampeyan saka wiji desa sing sampurna yaiku salah sawijining sing duwe puluhan desa sajrone mlaku-mlaku – sampeyan wis nemokake. Ing wiji iki, sampeyan bakal nemokake liwat 20 desa kurang saka 2,000 pamblokiran saka bagean wiwitan sampeyan, kanthi akeh wong sing ana ing sisih kidul-omah (+ y). Iki ora mung minangka wiji kanggo sampeyan sing pengin desa, sanajan. Ana akeh hawa udud sing ngadeg ing desa-desa, lan sampeyan kudu ngati-ati supaya ora diterusake menyang wilayah kasebut nalika sampeyan lelungan saka kutha menyang kutha menyang kutha menyang kutha menyang kutha.

Akeh banget desa

Wiji: 1000036

Desa banget ing wilayah spawn ing wiji iki sing sampeyan kudu ngupayakake ora Temokake siji. . Ana macem-macem jinis, kalebu dataran, taiga, lan alas alas. Kanthi luwih saka 25 desa kurang saka mlaku-mlaku Minecraft saka Day Day saka Spawn, iki minangka wiji sing paling apik kanggo para pemain sing bisa golek desa sing bisa!

Kutha lawas lan desa anyar

Wiji: -6367239042471136353

Yen sampeyan nggoleki akses menyang desa sanalika sampeyan miwiti jagad iki, sampeyan ora bakal katon luwih saka wiji iki. Paling ora ana 15 desa sing kasedhiya kanggo sampeyan sajrone 1.500 blok saka spada, tegese sumber daya lan akeh sumber sing aman kanggo nglindhungi sampeyan saka jagad minecraft. Sawise sampeyan ngunjungi kabeh desa lan sampeyan wis siyap disiapake, sampeyan bisa nglindhungi saka piala ing limang kutha kuno lan papat outpost sing uga ana ing 1,500 pamblokiran sing ana ing 1,500 blok!

Desember candhi lan perang outpost

Wiji: 19000503

Ing wiji iki, sampeyan miwiti ngulandara ing tengah desa pasamunan. Ing 750 radius blok, sampeyan bakal nemokake limang desa ara-ara samun liyane, loro ara-ara samun, lan papat candhi gurun. Cacahe struktur lan peradaban sing paling dhuwur iki nuduhake yen bisa uga ana sawetara perang darat sing kuat antarane sisih lawan, kabeh wis mateng karo sumber daya. Sampeyan uga bakal nemokake rawa mangrove mung satus blok saka spawn, sing menehi kesempatan sing sampurna kanggo njelajah liar 1.19 nganyari!

Ekspansi sampurna

Wiji: -1651158988382519374

Jeneng kasebut bener-bener ujar kabeh. Iki minangka kasempatan sing sampurna kanggo nggedhekake, tuwuh, lan gabung karo desa dadi proyek Mega. Ana papan sing mbukak amba ing antarane, lan akeh sumber daya. Ditambah, tanpa ana pillagers utawa ancaman gedhe liyane sing cedhak, iki minangka kasempatan sing sampurna kanggo nggawe desa sing gedhe banget.

Kampung Salju Salju

Wiji: -8032021507482072223

! Iki apik yen sampeyan pengin miwiti petualangan Minecraft ing gunung, lan saestu bisa urip. Waspada kanggo wiwitan wiwitan! Sampeyan bisa mati ing salju bubuk sadurunge sampeyan wis miwiti.

Minecraft paling apik 1.20 wiji desa bedrock

Quad Blacksmith Village

Wiji: 23181762298889913168

Wiji iki sampeyan ing ndhuwur gubuk cemlorot ing desa sing ana ing pinggir delta cilik. Yen Spawning ing ndhuwur siji ora cukup, sampeyan uga bakal entuk akses telu liyane, kabeh ing siji desa. Waters sekitar sing kudu ditrapake uga, sing ngemot ton laut, shipwrecks, lan pulau jamur sing gedhe isih sawetara atus blocks.

Taiga Town

Wiji: 1346075472686704321

Ing mratelakake panemume, desa Taiga minangka sawetara sing paling estetika sing paling nyenengake ing kabeh Minecraft. .

Desa Desert Kartu Koral

Wiji: -3373198683487676029

Wiji pasamunan arang kasebut ing dhaptar wiji ndhuwur, nanging iki gampang nggawe potongan kasebut. Sampeyan lagi nyembur ing sawijining desa sing diadhepi menyang segara sing anget kanthi terumbu karang sing sprawling. Ing 1.000 pamblokiran spada ana pirang-pirang desa, kalebu desa pantai liyane kanthi jembatan alami ing antarane kali sing sepur lan karang karang.

Dalan desa

Wiji: 1015849951

Ana sawetara perkara sing luwih gedhe ing Minecraft tinimbang desa sing ana angin. Wiji iki ora mung duwe desa angin sing apik banget – uga mung pasangan rolas saka spawn! Nalika anyar saka desa kasebut wis nyandhang lan sampeyan siyap kanggo njelajah, sampeyan bisa nerusake sirah kidul (Positif Y) kanggo nemokake papat desa liyane ing dalan sing lurus. Telung desa kasebut ana ing jejere candhi ara-ara samun, saengga ana sumber daya lan barang sing kasedhiya!

Lai gunung

Wiji: 1090899386

Iki saestu wiji sing apik banget karo macem-macem struktur lan tampilan sing nggumunake kanggo sampeyan ing wiwitan! Mungkin salah sawijining bagean sing paling apik babagan jagad iki yaiku sampeyan wis ngrampungake cedhak klompok bangunan sing aneh. Outpost Pillager Villainous ana ing pinggir desa loro lan salah sawijining desa kasebut lenggah ing ndhuwur gunung sing wis dibandhingake. Yen wis siyap, sampeyan bisa mbukak sewu ewu mbuwang sisih wétan utawa kulon (+/- z) kanggo nemokake puluhan desa ing saindenging desa!

Menara desa desa

Wiji: -9036966008009856685678

Kita milih wiji iki minangka salah sawijining wiji desa paling apik kanggo kepiye desa lan apik banget ing desa sing cedhak karo spawn. Mung sawetara rolas blokir minangka salah sawijining formasi desa sing paling ora katon – digawe ing pilar descar sepi lan saben omah duwe platform dhewe. Peta iki cocog karo setelan sing sampurna kanggo crita mode petualangan utawa uga setelan sing penting kanggo jagad kaslametane. Ana uga tugu leaf sekitar 100 blok saka spawn!

Desa ing gunung Meadow

Wiji: 2595113116242317821

Sampeyan ora bakal ditumpah ing jejere desa ing wiji iki, nanging kaendahan telung desa sing paling cedhak ndadekake mlaku-mlaku kanthi becik kanggo ngulandara. Ana telung desa sajrone sawetara atus blok sing ana ing pinggiran dering gunung Meadow. Saben Village duwe bidang kembang dhewe lan nawakake perasaan sing tenang saben wong pengin ngalami ing jagad minecraft santai. Yen wis siyap, sampeyan bisa pindhah menyang lembah ing cincin gunung lan gawe desa dhewe ing dataran kembang sampeyan ing biome sampeyan nemokake ing kana!

Mangrove Swamp Village Mishap

Kode: 6756181575817929

Iki minangka wiji desa sing sampurna kanggo digunakake nalika wiwitane njelajah overworld ing minecraft 1.19 nganyari wilds. Pemain diwiwiti ing sawijining desa ing pinggir biomes anyar, rawa mangrove. Nanging, desa uga kalebu glitch potensial ing generasi donya kanggo nganyari anyar: Salah omah sing dipisah ing setengah lan diganti karo portal nether sing rusak. Kita ora yakin manawa iki eksperimen dalan sing salah utawa kedadeyan liyane. Preduli, isih ana sing apik tenan kanggo ndeleng!

Lembah saka patang desa

Wiji: 8547346340717258090

Lembah sprawling sing tumindak minangka ayunan gesang kanggo papat desa sing luwih gedhe. . Iki minangka lokasi sing apik lan papan sing luar biasa kanggo bangunan kutha!

Wiji: 2703639760368512368

Dataran tebal lan salju salju ora bisa dadi papan sing apik kanggo urip, nanging warga iki mesthi ora setuju. Ana limang desa ing balung watu lan luwih akeh. Yen sampeyan pengin duwe kutha desa sing gedhe, mula iki minangka wiwitan wiwitan. Lan ana sawetara barang sing luwih akeh, kayata igloO kanthi ruang paling ngisor, amarga liyane warga desa!

Jangkoan Wiji Minecraft

  • Minecraft paling apik 1.19 Pulo wiji kanggo Jawa & Bedrock (2023 September)
  • .
  • Minecraft paling apik 1.16 Bibit (20 September)
  • Minecraft paling apik 1.20 wiji bedrock (2023 September)
  • Minecraft 1.20 wiji pillager outpost – wiji paling apik kanggo bedrock & jawa! (202 September)
  • Wiji Minecraft paling apik (2023 September) 1.20 – Xbox One, PS4, & Kabeh Platform!

Tindakake kita ing Twitter lan Facebook kanggo entuk nganyari babagan game favorit!

Babagan penulis

Michael manggon ing Inggris, nanging kepengin manggon ing Eorzea. Gamer umur dawa, patang taun kepungkur, dheweke dadi proyek “nyata” kanggo nulis babagan video video kanggo urip, lan ora katon maneh. .

Liyane Crita dening Michael Hassall

6 Komentar

Minecraft 1.20 wiji desa – wiji desa paling apik kanggo Jawa lan bedrock! (202 September)

Batal reply

Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan kabijakan privasi Google lan Katentuan Pangginaan supados langkung.