15 game browser paling apik ing 2022 kanggo main online lan santai, 53 game browser gratis sing paling apik kanggo mateni produktivitas | Barang

53 Game Browser Paling Gratis kanggo mateni produktivitas sampeyan

Contents

Kandhang boot mobil intine tetrominos, mesthine macem-macem potongan potongan – sawetara sing penting duwe kanggo mlebu sadurunge sampeyan mbanting boot ditutup.

Game-Game

Ya, kadhangkala sampeyan kudu ngendhokke pikiran lan muter sethithik supaya sawetara uap. Muter game online bisa dadi pikiran kanggo ngilangi rutinitas monoton lan stres ing papan kerja. Ora kaya game pc, sampeyan ora butuh PC game darmabakti kanggo muter game browser. Ing ndhuwur iku, sampeyan ora butuh PC spesifikasi, dhuwur kanggo muter minangka umume game browser online iki bisa diputer langsung ing browser apa wae.

Ing cathetan kasebut, sampeyan bisa uga kudu nginstal sawetara plugins lan tambahan ing browser supaya bisa main game online paling apik, lan PC sampeyan bakal siap main game gratis online. Yen sampeyan kepengin main game browser, akeh pilihan sing kasedhiya. Nanging, nemokake sing paling apik isih dadi tantangan sing dadi sebabe kita wis ngrampungake sawetara game sing paling populer lan paling apik kanggo sampeyan. Kita wis ndaftar game browser lan browser browser ing ngisor iki kanggo sampeyan milih.

15 Game browser paling apik kanggo 2022

  • 1. Slither.io
  • 2. Darkorbit reloaded
  • 3. Game Wiki
  • 4. Siksa
  • 5. Perang Logam Online
  • 6. Browser
  • 7. Linerider
  • 8. Geoguessr
  • 9. Tequila Zombies 3
  • 10. Pokemon Showdown
  • 11. Tanks Pocket – game lampu kilat sing gawe ketagihan
  • 12. Cepet, Gambar
  • 13. SKater dalan
  • 14. Game Helikopter
  • 15. Qwop
  • 16. Forge empire
  • Game Browser Bonus: Game dinosaurus Chrome

1. Slither.io

Slither.Io minangka jeblugan saka jaman biyen. Yen sampeyan elinga game ular saka telpon Nokia saka dekade pungkasan, sampeyan bakal ngerti game browser browser online iki. Minangka ula, sampeyan kudu mangan titik sing mencorong, tuwuh luwih dawa lan uwal mungsuh. Sampeyan uga bisa ngatur kulit ula. Slither.IO game sing nyenengake sampeyan bisa muter kapan yen sampeyan bosen karo jadwal hictik sampeyan.

2. Darkorbit reloaded

Game Browser Dark Orbit Reloading

Yen sampeyan nggoleki game browser online sing kebak petualangan, mula DarkOrbit kudu dadi pilihan pisanan sampeyan. Ing game iki, sampeyan main minangka Kapten Starship lan tantangan lengkap sajrone lelungan ing papan. Sampeyan bisa milih muter minangka pedagang utawa papan-pirates kaya sing dikarepake. Kajaba iku, DarkOrbit reloaded uga duwe mode bebarengan, dadi sampeyan bisa muter karo kanca kanthi online.

3. Game Wiki

Game Wiki

Wikipedia ora mung tujuan kanggo entuk kawruh babagan macem-macem topik. Sampeyan uga bisa main game ing Wikipedia. Game Wiki minangka game sing menarik nalika sampeyan miwiti saka kaca Wikipedia tartamtu, lan sampeyan kudu lumantar pranala beda kanggo nggayuh kaca “tujuan” sampeyan. Aku setuju manawa game kanggo geeks, nanging ora apik, iku game sing nyenengake. Yen sampeyan seneng game game lan game teka-teki, sampeyan bakal seneng karo game wiki.

4. Siksa

Doom ora butuh introduksi. Iku game penembake wong pertama-wong sing dirilis 25 taun kepungkur. Saiki, sampeyan bisa muter siksa ing browser sampeyan. Sampeyan kudu ngaktifake pamuter lampu kilat kanggo muter game iki. Yen sampeyan seneng game video klasik, siksa minangka salah sawijining game browser paling apik sing bisa diputer ing wektu idle sampeyan. DoM online bisa diputer nggunakake keyboard lan mouse ing browser apa wae.

5. Perang Logam Online

Perang Logam Online minangka salah sawijining game multipliker sing paling apik sing bakal sampeyan lakoni ing Internet. Game kasebut mbutuhake pemain balapan lan nglawan mungsuh, saengga nggabungake komponen genre game kasebut. Ana papat macem-macem jinis taktik ing game sing bisa sampeyan pilih. Yen sampeyan penggemar jinis tumindak, sampeyan seneng game browser browser.

6. Browser

Langkah menyang jagad petualangan kanthi browsitquest online. Iki minangka game browser sing nyenengake sing sampeyan lakoni minangka karakter sing ana ing njaba kanggo njelajah tanah sing ora dingerteni lan ngrampok bandha. Game online duwe kontrol sing gampang digunakake kanggo mindhah lan mlumpat karakter kasebut. Sampeyan uga bisa nggunakake mouse kanggo mindhah karakter ing endi wae. Iku game browser Multiplayer sing bisa dimainake ing Firefox, Chrome, Safari, piranti iOS, lan Firefox kanggo Android.

7. Linerider

Game Lininer

Linerider minangka game simulasi online sing bisa sampeyan lakoni ing browser sampeyan. Sampeyan kudu ngetrapake katrampilan kanggo muter game iki kanthi nggambar trek kanggo rider. Linerider temtu salah sawijining game Flash paling apik sing bisa diputer kanggo nyegerake pikiran sawise dina kerja sing rame. Game Browser iki bisa dimainake ing Chrome lan Firefox kanthi ngunjungi link ing ndhuwur.

8. Geoguessr

Jelajahi papan sing misuwur ing saindenging jagad kanthi cara sing nyenengake kanthi lungguh ing ngarep PC. Geoguessr minangka game browser online sing kudu sampeyan guess jeneng papan sing populer ing donya. . Iki minangka game teka-teki sing gawe ketagihan lan tantangan sing bisa diputer ing browser sampeyan menyang saling wanderlust (paling ora kanggo sawetara).

9. Tequila Zombies 3

Tequila Zombies 3

Yen sampeyan nggoleki game Zombie sing wis dikempalken, mula Tequila Zombies 3 yaiku dolanan sing sampeyan lakoni. Iki minangka salah sawijining game online sing paling menarik lan paling apik sing bisa diputer kanggo Ward Boredom. Kaya sing lucu kaya jenenge, sampeyan kudu nyepak kuldi nir lan ngombe tequila. Kontrol gampang nalika sampeyan mencet zombie kanthi mouse lan mindhah karakter nganggo tombol keyboard.

10. Pokemon Showdown

Psst! Fans Pokemon, kita ora bakal nguciwani sampeyan. Pokemon ShowDown minangka game browser sing nglipur sing niru peperangan Pokemon tanpa mbutuhake sampeyan ndownload file ing panyimpenan sampeyan. Sampeyan bisa muter pertempuran Pokemon online kanthi langsung karo tim sing digawe kanthi acak, utawa sampeyan uga duwe pilihan kanggo nggawe tim khusus lan muter.

11. Tanks Pocket – game lampu kilat sing gawe ketagihan

Kanthong tangki jaringan browser

Tanks Pocket minangka game browser sing gawe ketagihan sing sampeyan kudu ngetrapake strategi kanggo mateni tank mungsuh kanthi nyetel sudut lan daya nembak. Iki minangka salah sawijining game gratis sing bisa diputer ing browser apa wae kanthi ngaktifake pamuter lampu kilat. Iku game online bebarengan sing bisa diputer karo salah sawijining kanca.

12. Cepet, Gambar

Game Draw Draw Browser Cepet

. Ing game iki, sampeyan kudu nggambar obyek sing dijaluk ing layar ing ngisor 20 detik, lan AI bakal ngira apa sing sampeyan tarik. Ing proses kasebut, sampeyan nglatih jaringan saraf minangka gambar ditambahake ing pesawat data doodling paling gedhe ing donya. Iku game browser sing nyenengake yen sampeyan bosen lan pengin mateni wektu.

13. SKater dalan

Game Browser Online Street

Yen sampeyan penggemar game skate, iki minangka game sing bakal terus sampeyan aktif ing wektu sing suwe. Nalika sepisanan ngluncurake game kanggo game uji coba, aku main setengah jam nganti aku ngresiki tingkat sing dak sambung. Iku game prasaja sing sampeyan lakoni karo keyboard PC. Game iki duwe grafis minimalis, lan sampeyan pengin muter maneh lan sampeyan wis ngalahake skor paling apik dhewe. Aku Highly nyaranake game browser online iki yen sampeyan ora duwe apa-apa liyane sing kudu ditindakake.

14. Game Helikopter

Sampeyan kudu main game Flappy Bird sing dadi sensasi internet. Game Helikopter minangka game browser gratis adhedhasar konsep sing padha. Sampeyan kudu Dodge Helikopter kanthi minggat langit-langit lan ngalangi nggunakake tombol panah. Iki minangka game gawe ketagihan, lan sampeyan luwih melu game nalika sampeyan nyabrang tingkat sing angel. Iki minangka salah sawijining game browser paling apik kanggo diputer yen sampeyan duwe wektu gratis ing tangan sampeyan.

15. Qwop

QWOP ora kaya game liyane sing wis dimainake; Iku game browser browser online sing prasaja banget . Iku gampang banget nalika sampeyan mung duwe papat tombol kanggo muter – Q, W, O, P. Tujuane kanggo nggawe atlit kasebut kanthi milih kombinasi kombinasi papat tombol. Bisa uga kaya QWOP minangka game sing gampang diputer kanthi 4 tombol sing kudu digunakake, nanging kita bakal njupuk paling ora 10 kaping kanggo sampeyan ngerteni kombinasi kunci sing cocog.

16. Forge empire

Yen sampeyan menyang MMO lan game strategi, sampeyan kudu mriksa empan empire. Ora mung jeneng, nanging game kasebut kaya umur penghargaan sing menang, sing dadi prekara sing penting kanggo sampeyan mung butuh browser web kanggo main game. Forge empire njupuk pemain ing perjalanan saka jaman watu kanggo mbangun bangunan peradaban sing luwih maju.

Salajengipun, Apa sing nggumunake game kasebut ora mung diwatesi menyang browser web; Sampeyan bisa muter judhul iki ing piranti iOS lan Android lan maju karo sampeyan. Feek Empires nduwe 20 tahap sing beda-beda maju maju ngliwati peradaban sing dadi langka kanggo game browser. Kabeh, Forge Empires Diwenehi salah sawijining game browser paling apik sing bisa diputer ing taun 2022.

Game Browser Bonus: Game dinosaurus Chrome

Game naga chrome

Apa sampeyan wis ngarep-arep manawa kita ora bakal nyebut game dinosaurus sing populer ing artikel Chrome ing artikel iki babagan game browser paling apik? Game biasane katon nalika sambungan sambungan sampeyan. Iku “internet ora bisa digunakake, dadi ayo mateni wektu nganti sambungan maneh” Game. Sampeyan bisa muter game T-Rex offline offline Chrome kanthi ngetik “Chrome: // dino /” ing bagean URL browser Chrome. Ing kene, kita uga duwe artikel ing hack Game Dinosaur Google Chrome lan menang saben-saben sampeyan main.

Koleksi Game Browser Paling Apik

Dadi, kita wis ndhaptar game online gratis sing bisa dimainake ing wektu gratis. Sawetara iki bisa diputer karo kanca-kanca, nalika ana sawetara sing bisa diputer ing mode pamuter siji. Loro saka dhaptar game online, sampeyan uga bisa ngunjungi situs web kaya miniclip.com lan gatel.io kanggo liyane.

Uga Read: Cara muter Chrome Dinosaur Chrome nalika online? Bisa aku download?

FAQ FAQ BASA BEST BEST

Apa game browser?

Game Browser Apa Game Apa Sampeyan bisa Main Online ing Browser Tanpa Ngundhuh File Sembarang. Sawetara game browser mbutuhake sampeyan ndhaptar dhewe ing situs web Hosting game, nalika ana sawetara game online sing bisa diputer langsung.

Apa browser paling apik kanggo game?

Miturut sawetara situs web browser, browser sing paling apik kanggo game yaiku Mozilla Firefox. Chrome lan Safari bubar nggulung nganyari sing ngalangi game browser saka mlaku.

Apa game browser gratis sing paling apik?

Ing londicle ing ndhuwur, kita wis ndhaptar game browser paling apik sing bisa diputer tanpa ndownload file tambahan.

Game apa sing bisa sampeyan lakoni ing google?

Google uga nawakake akeh game browser sing bisa diputer ing wektu luang. Salah sawijining game browser paling apik dening Google game Dinosaur Chrome sing wis kita butuhake ing ndhuwur.

Apa sing paling apik 10 game online?

Yen sampeyan ngarepake muter game browser paling apik, sampeyan bisa milih saka game wiki, soom, linerider, lan liya-liyane saka dhaptar game browser paling apik.

Anmol minangka wartawan teknologi sing nangani laporan cybendurity lan piranti Apple lan OnePlus ing Fosbyte. Dheweke dadi ambruk sing ngupayakake kanthi angel kanggo nggawe krisis eksistensial kanthi mangan, nulis, lan nggulung liwat meme.

53 Game Browser Paling Gratis kanggo mateni produktivitas sampeyan

Ora apa-apa, sampeyan ora duwe apa-apa saiki. Apa sampeyan?

2 Juli 2023 / 11:00 BST 2 Juli 2023 / 12:10 BST

Screenshot browser browser paling apik

Sing penting banget sing kudu ditindakake? Ya, yen ora bakal kelakon, amarga kita wis main game browser gratis sing paling apik – lan kabeh gratis.

Sampeyan kudu browser sing apik kanggo mbukak – Chrome taruhan paling apik. Yen ora, lan seneng lan seneng game sing apik, sampeyan bakal ngobong geni menyang Xbox lan urip kanthi lengkap ing browser web.

(Oh, kabeh, dheweke ora cukup iku Apik, nanging yen sampeyan ora bisa mbuwang jam sing ora edan muter game kasebut, mesthine amarga sampeyan sengit nyenengake.)

Pick Game Browser Paling Anyar Kita

Entuk Ndandani Cepet Kanthi Game Browser Web Gratis Tickling Awan Saiki.

Game Sandi

Game iki psikis. Diwiwiti kaya sindiran sing nyenengake ing nggawe sandhi, nuntut tembung sandhi paling ora limang karakter, lan kalebu nomer, huruf kapital lan karakter khusus. Lan banjur kabeh dadi boneker. Sadurunge suwe, sampeyan wis ngladeni notasi catur aljabric, grappling karo nomer atom, mangertos ing saindenging jagad Foto sing dijupuk, tetep urip kanthi jelas ora pengin urip, lan ora bisa nyoba kanggo ngluwari kerja keras nalika sandhi nyekel geni. Apik, nanging barang sing ora sopan. Ora bakal maneh sampeyan bakal grusu nalika situs web nglakokake aturan sandhi bodho nalika entuk akun.

Lan liyane ..

BarangDhaptar definitif Game Game Bebas Paling Apik kanggo PC utawa Mac (lan, ing pirang-pirang kasus, piranti seluler), apa sampeyan seneng ngremehake juru kunci, utawa ngeduk tumindak arcade.

Kamar sing peteng

Kamar sing peteng

Teka saka pangembang padha Gridland (Uga ing dhaptar iki) lan nyediakake tantangan sing padha karo ‘urip’ n ‘slamet’, Kamar sing peteng Nanging, tikel sing beda banget. Iku petualangan teks- lan menu sing didorong ing ngendi sampeyan mbangun lan njaga komunitas sing sukses ing ara-ara samun sing angel. Manajemen logistik lan nyediakake penting minangka serangan kewan sing isih urip, lan petualangan bisa dawa lan grueling. Untunge, sampeyan bisa nyimpen kemajuan ing browser sampeyan lan terus tanggal mengko.

Meh Pong

Kowe eling Pong? Loro BATS. Siji bal. Frustasi tanpa telas nalika loro pemain ngerti kepiye inept dheweke lagi bali maneh. Ya, game iki, minangka moniker kasebut nuduhake, ‘Meh’ Pong. Tinimbang loro pemain, ana sampeyan dhewe. Lan tinimbang ngontrol bat, sampeyan ngontrol bal.

Papan (utawa tutul) nggawe protagonis minimalis. Suwe-suwe, Bats nyusut lan dolanan. Kayane konsep konco Burung Flappy kejiret ing tardis tangi lan nembak bali menyang taun 1972, tekan ing puteran Atari. Sampeyan uga bakal Wallop Ego Sampeyan Apa sampeyan kudu mikir yen sampeyan bisa terus-terusan.

Alter Ego

Alter Ego

Alter Ego ora cantik – kanthi visual utawa konten. Remake Browser Berbasis Browser Game PC Kuna. Iku adoh saka Sims Kaya sing sampeyan bayangake, uga – tinimbang bodho cilik sing lucu, sampeyan entuk lambang stark lan teks pilihan.

Nanging ana ambane, kanthi cerdas (yen diakoni) skrip sing ditulis dening psikologi, sing nawakake ngepang utawa nuntun mati nalika bocah cilik, amarga ana sawetara peluntur sing ditemokake ing ngisor sink.

Alter Ego

Ora bakal bingung karo liyane – lan luwih tuwa – Alter Ego Game Sampeyan Mungkasi Mung Waca, Iki Alter Ego minangka puzzler platform. Sampeyan Dart Babagan pesawat siji layar sing nampilake platform lan tangga, ngindhari mungsuh lan nyepelekake permata. Mung prekara sing ora gampang, amarga saben pamindhahan sampeyan dipandu kembar phantom.

Untunge, kembar ora ala utawa njaluk sampeyan – mbantu sampeyan luput mungsuh lan nyekel permata sing bisa ditindakake, kanthi swap winates sampeyan bisa nindakake. lan Reaksi cepet kanggo duwe hantu kasempatan menang.

Sekolah lawas apik: Webrcade

Alter Ego minangka bagean saka WebRCADE, Sistem emulasi online. Sampeyan bakal nemokake game ing bagean NES lan bisa ngontrol nganggo tombol panah, Z lan bali / ketik. Apa jelajahi WebRCADE luwih, sanajan – wis akeh barang Homebrew kanggo sistem klasik. Sampeyan uga bisa nambah game dhewe kanthi feed khusus.

Boulder mlayu

Boulder mlayu

Remake Remoke Online Official saka 1980-an 8-bit klasik 1980-an bisa nemokake Red Red Red, ngrebut berlian, lan nyoba supaya ora diremehake dening titular satwa ing njero lemah.

Katon kaya ngono, nanging campuran tumindak lan arcade sing isih ana. Iku ora cukup konversi siji-siji – sawetara kecepatan guwa sing mati, umpamane, nanging goreng gatal retro tartamtu nalika sampeyan sawetara menit kanggo ngilangi, lan akeh mil saka komodore 64.

Kothak gula 2

Kothak gula 2

Wiwitan Kothak gula 2 minangka minimal kaya sing bisa. Kontra kuno munggah, lan sampeyan bisa mangan kabeh candies sampeyan, utawa nyalonake lemah. Nanging cukup akeh ngrawat sugari lan Kothak gula 2 kanthi cepet dadi aneh.

Apa sing diwiwiti padha karo rempah-rempah sing ora ana gunane menyang rpg ganjil. Sampeyan ‘tuku’ garis status, banjur sawetara gaman, sadurunge nyetak desa lan luwih, miwiti nggoleki epik ing ngendi sampeyan kabeh stabby kanthi pedhang. Amarga iku bit final saka bonter: Kothak gula 2 Katon kaya-kaya ditumpang saka pet Commoode – lan kamulyan.

Kandhang boot mobil

Yen sampeyan ora bisa entuk cukup saka gupuh barang-barang cramming ing mburi mobil sampeyan sadurunge nyemplungake liburan, golek pitulung. Nanging kita kudu ujar, konsep kasebut nggawe game sing apik banget.

Kandhang boot mobil intine tetrominos, mesthine macem-macem potongan potongan – sawetara sing penting duwe kanggo mlebu sadurunge sampeyan mbanting boot ditutup.

Wiwitane, cukup gampang sampeyan kudu ngatasi barang-barang cilik. Nanging sadurunge sampeyan wis ngadhepi nganggo tenda, barbecues lan malah ora seneng banget) asu.

Kardi+

Kartu +

Cukup bisa nggambarake gambar sing akurat saka plancongan pekerja kanthi gudang gigir, Kardi+ Nemokake riset jobber musim panas babagan, ngetrapake pita kemasan kanggo kothak karton sing gigir. Sawise taped, kothak bisa ditutupi, sing nerangake negara kasebut nalika ditampilake ing lawang sampeyan.

Kanggo njaga pekerja sing motivasi ‘, kothak sok-sok diganti karo persagi sing mateni balok laser. Lan kudu tumpukan kothak tekan garis siksa, bubar lan diganti karo kotak penalti sing ora bisa dirusak.

Iki cepet, ngamuk, satir, satirik sing bakal nggawe game bocah lanang sing apik ing dina.

Kolam renang

Kolam renang

Urut saka apa sing bisa kedadeyan yen sampeyan kalah Wedus! dadi kolam renang, Kolam renang Temokake sampeyan bal-balan berwarna ing arena cilik. Yen loro pertandhingan, padha nggabung lan nganyarke menyang warna sabanjure, nganti sampeyan pungkasane ngalahake bal-balan pink sing njeblug.

Corak sampeyan wis duwe bar energi – terus bola ing arena tanpa nggabungake lan urip kanthi cepet mlaku. Siji kanggo Tenaga Tenaga Tenaga Tanduran, mula, paling ora amarga mbalek maneh skor sampeyan.

Cookie Clicker

Cookie Clicker

Pancen angel ngerti apa sing bakal digawe saka Cookie Clicker. Ing tangan siji, iku sejatine kothak kulit, menehi hadiah kanggo ora ana sing cocog karo dheweke kanthi cepet kaya wong edan. Nanging uga katon satire.ning ing negara ‘idle’ modern.

Wiwitane, sampeyan klik lan sampeyan entuk cookie. Luwih akeh cookie, luwih akeh kekuwatan sing bisa sampeyan lakoni, kalebu kursor sing klik kanggo sampeyan. Pungkasane, sampeyan nggunakake mesin wektu kanggo nggawa cookie saka jaman biyen, “Sadurunge dipangan”, lan ngowahi lampu mentah menyang cookie kanthi cookie per detik. Apa pungkasane? BarangOra yakin, nanging saiki duwe 509 milyar cookie ing kothak plastik sing gedhe tenan yen sampeyan apik.

Spuds Kita Kaya: Spaceplan

Liyane sing cicker berorientasi panganan liyane, Spaceplan Mashes munggah kentang lan abuh. Iki adhedhasar AI Quirky lan prekara-prekara sing salah. Dadi sampeyan mateni spudniks dadi orbit lan nggunakake probetoat kanggo nahan awak ing planite – njamin dheweke dibungkus foil kanggo nahan ulang maneh. Kabeh scienkial akurat, kita yakin.

Nyelehake menara tuntunan

Surat katresnan iki kanggo game platform layar siji klasik kaya Gelembung Bobble, Salju bross. lan TUMBLEPOP nemokake tuntunan ngupayakake, ngarahake mungsuh lan dikirimake maneh.

Snag yaiku, tuntunan iki ora bisa mandheg. Dadi sampeyan ngarahake antics autorunning kanthi ngasilake tombol panah kiwa utawa nengen, kanthi cepet wektu touchdown, amarga dheweke nalika ngetokake jeblugan sihir. Boss lan leveling Matrix luwih njajahi manawa sampeyan tiba ing jampi game iki.

Stuff Pop: Gelembung Bobble

Pico-8 iki Gelembung Bobble Demake bungkus sing nggumunake meh kabeh saka klasik Arcade taun 1986, kanthi rong dinosaurus leopy ngunekke gelembung kanggo nyemprotake monsters. Mengkono (yen mulyo ing mode loro pamuter) lan luwih ngapura tinimbang sing asli. Mung ora sambat kanggo kita nalika iku Tune Lodges ing sirah sampeyan.

Ekonomis

Ekonomis

Platformer layar siji ing ngendi sampeyan kabisat, ngindhari beboyo lan sirah kanggo metu? Malah Spektrum ZX bisa ngatasi kasebut. Nanging ngenteni, amarga Ekonomis Nduwe corak: Sampeyan nggunakake klik kanggo nandur kothak sing gampang mbantu sampeyan nggayuh barang – utawa mblokir spike.

Snag yaiku kothak kasebut regane. Tekan tujuan sampeyan duwe kakehan awis lan game ngguyu ing rai. (Bener, ora, nanging sampeyan ora entuk penghargaan emas lan perak, saengga nuduhake sampeyan.)

Kambing uwal

Kambing uwal

Game platform iki rumangsa kaya huruf katresnan kanggo taun 1980-an, kanthi visual retro-infus sing diombe lan backstory sing aneh sing ana kanggo nampilake wedhus. Mung, iki ora ana wedhus biasa – sampeyan ndeleng, wungu, lan uga kedadeyan sing dipenjara kanggo ilmu sihir.

Apa sing ana ing ngisor teka-teki layar siji sing sampeyan lemu, nyebabake ngalih tembok shift, kabeh nalika nyoba kanggo ngerti cara metu. Sampeyan ora mung siji – sampeyan uga duwe tim karo hamster sing ramah, sing bisa teleport kanthi bantuan topi gaib. Amarga mesthi sampeyan bisa.

Manungsa, 1980-an Game Aneh.

Limang tembung

Limang tembung game

Yen sampeyan kesel Wordle, Limang tembung menehi spin liyane ing tantangan tembung saben dinane. Sampeyan nyeret tembung ing limang kothak lima-lima, rampung karo beban sing wis mati, sregep, sambungake kabeh, banjur aran genius kanthi nggunakake saben alun-alun. Nganti sampeyan ndeleng suwene suwene.

Yen wis rampung, sampeyan ora kudu nggunakake luwih lengkap – tutul utawa klik menu ing situs web foldapuz-play lan bakal menehi akses menyang 11 teka-teki liyane. Mung ati-ati, dheweke ora bakal njupuk sampeyan sedina, ing endi wae sampeyan bakal turu / mangan / foldapuz gelung kanthi ora ana ing situs.

Freectiv

Freectiv

Yen sampeyan wis nggawe inkarnasi saka Peradaban, sampeyan bakal ngerti apa wektu sink yaiku. Judhul Strategi Berbasis Online Online iki kanthi akeh inspirasi dening game Klasik Sid Meier, saengga bagean sing padha banget, makarya, bisa dimainake lan nggegirisi.

Minangka, sampeyan miwiti karo panjelajah lan sawetara buruh, nggoleki peta lan menehi urusan karo kulawargane liyane (kanthi diplomasi utawa fisticuffs). Tujuan utama sampeyan: nyebarake ing saindenging jagad – saenipun liwat dominasi tinimbang ing pangerten sing luwih literal.

Game Bom

Game Bom

Game Bom Transformasi Bomberman dadi pengalaman retro arcade online kaping pirang-pirang. Premis tetep padha karo: Amble babagan, Setel Bom kanggo njupuk tembok lan monsters, uwal saka bom supaya ora katon sampeyan, lan ngumpulake apa wae sing ditemokake ing carnage retro. Bedane ana ing peta buta, lan bisa ngebom (utawa tim kanthi) wong saka kabeh ndonya. Lan elinga: Yen ragu, mlayu!

Dewa bakal nonton

Dewa bakal nonton

Dikembangake menyang Game Lengkap ing 2014, Dewa bakal nonton inkarnasi browser minangka dongane pemandangan-pemandangan tunggal-pemandangan-lan-klik-langkah. Tim, ing ngisor kegilaan, tuduh, keluwen lan kadhemen. Kanggo nggawe masalah luwih elek, rusak radio, sing ora bisa ngubungi armada penyelamat utawa ora ana radio BBC 6. Nggegirisi wae. Tujuane kanggo njaluk kabeh wong liwat 40 dina, ngimbangi kabeh kebutuhan (perhatian; anget; kesehatan) kanthi gerakan paltry sampeyan.

Kesan apik

Kesan apik

Siji iki nyenthang resik gupuh sing ana nalika ibumu muncul, lan warata sampeyan wis duwe kedadeyan sing ora duwe almah duwe uwuh, umbah-umbah lan ledah lan ledah.

Muga-muga wae omahmu ora bisa dadi grim amarga mahasiswa iki nganakake celonone lan bit pizza sing ora ana. Preduli, sampeyan wis telung menit kanggo njaluk kabeh Shipshape.

Aja mikir sampeyan bisa ndhelikake kabeh.

Gridland

Gridland

Gridland meh padha karo teka-teki sing khas-telung, nanging pancen pancen salah. Nanging, iki mung jelas sawise sawetara upaya gagal nyambut gawe sedina (struktur bangunan kanthi penghasilan) banjur perang peperangan sampeyan ing pepeteng nalika wengi tiba.

Ngomong luwih akeh bakal ngrusak game sing apik, nanging ana siji tip kanggo eling: yen sampeyan asring mati, ganti pendekatan sampeyan. Awan lan wengi banget kewan sing beda.

Misi mokal

Misi mokal

Pengunjung liyane! Tetep sawetara wektu! Tetep forvarrrrr! Yen sampeyan duwe C64, Profesor Elvin atomBender Rancered bisa uga diobong ing otak sampeyan; Sanajan sampeyan minangka pendatang anyar, katon liwat grafis blocky lan sampeyan bakal nemokake Misi mokal minangka salah sawijining game platform paling apik.

Tujuane minangka agen rahasia somersault yaiku nggoleki benteng atas kanggo potongan teka-teki sing mbentuk sandhi; Banjur disusun ing ruangan kontrol, minangka cara kanggo mungkasi Armageddon. Sayange, agen kasebut minangka buffoon lan pertahanan mung kanggo robot sing mbebayani sing ngrusak platform benteng kasebut yaiku mlayu utawa mlumpat, tinimbang ngunekke kanthi bedhil sing gedhe banget.

Spek chum: Miner manic

Nalika kurang canggih tinimbang Misi mokal, Miner manic paling ora minangka ikonik, lan nemokake panambang sing nyoba nglumpukake obyek ing antarane 20 tahapan layar tunggal sing angel. Iki minangka port sing apik saka Spektrum ZX asli sing bisa miwiti maneh saka tahap apa wae sing wis rampung.

Kakehan invader

Kakehan invader

Asline Penjajah Spasi iku klasik, lan salah sawijining videogames sing paling penting ing kabeh wektu – nanging uga ora pati cetho. Taito biyen nggatekake alien doddering lan peluru sing ora nyenengake ora dadi kombinasi sing nyenengake, mula dheweke cepet-cepet kecepatan lan huru-hara kanggo Penjajah ruang ekstrem, Penjajah Spasi Gene Tanpa wates, lan Arkanoid vs Penjajah Spasi Arkanoid.

Penafatan kakehan riff saka wong liya, nanging kaya nes. Cepet, ngamuk, telas, lan nganggo game pertandingan dhasar kanggo campuran – nyekel telung blok sing berwarna saurutan lan sampeyan bisa ngeculake pati superwagon ing scumbags asing. Njupuk dhuwit recehan sing cukup lan ana panggedhe kanggo perang, uga.

Islineward

Islineward

Kita ing wilayah Rougelike ing kene, amarga sampeyan njupuk karakter lan totle sethithik ngubengi peta, golek bandha lan monsters. Mung, amarga saka mmo, sampeyan ora kudu nindakake kabeh iki.

Menit dhisikan karo game bisa uga baffle – bar intro sing ringkes, mung ngidini sampeyan ngupayakake lan ngerti apa-apa. Nanging wiki kasebut kudu nyedhiyani jalur kanggo bling, tinimbang nemokake dhewe – lan isin – dikirim dening bunnies duka.

i-Spy

i-Spy

Yen tujuane kanggo ngendhokke rada tinimbang nyemplungake ing beya arcade basis browser, i-Spy bisa uga cocog karo tagihan kasebut. Tes golek langsung, ing ngendi sampeyan ditugasake nemokake karakter tartamtu ing ilustrasi sing rinci.

Ana wektu, nanging cantik santai, luwih nyenengake sampeyan kanthi cepet tinimbang nggawe gupuh. Sanajan sampeyan bisa uga mikir yen game mandheg njaluk sampeyan goleki wong lan njaluk sampeyan nemokake iwak sing cilik lan kaget banget.

Game lcd

Game lcd

Kita lagi mbeling ing kene, amarga iki minangka situs web sing digawe kanthi cepet saka game LCD, supaya sampeyan bisa ngerteni apa sing diarani genggem sing ana sadurunge bocah game bocah kasebut malah dadi celonone ing Nintendo ing celonone Nintendo.

Ana sawetara klasik ing kene amarga sampeyan bisa ngilangi protagonis sampeyan lan tengen sampeyan, mripat lan reaksi sampeyan setuju karo kekurangan animasi fluid. Game kasebut isih cantik cerdas, pikiran.

Alchemy sethitik 2

Alchemy sethitik 2

Apik nyoba tangan ing ‘ilmu pengetahuan adhedhasar browser? Banjur geni munggah Alchemy sethitik 2, sing ngisi sampeyan karo sintesis atusan barang. Sampeyan miwiti karo dhasar gundhul (hawa, bumi, lan liya-liyane), nanging enggal-enggal ngerteni apa sing bakal sampeyan gabungke kanggo nggabungake pasangan kanggo semut, caviar, puddle lan ostrich.

Iki ora persis Breaking Bad, Banjur, lan uga ora nindakake solusi kasebut kaya apa sing sampeyan temokake ing buku teks. Nanging, game sampeyan wis mikir mengko, whimsional, utawa uga sutut, kanggo golek kombinasi. Pesawat, umpamane yaiku manuk logam. Ketok, yen sampeyan mikir babagan ..

Iwak MacKerelMedia

Elinga nalika lampu kilat Macromedia mrentah Internet? Game iki ora, nandheske web utamane Iwak MacKerelMedia. Lan yen sampeyan mikir manawa njupuk piscine, kita meh ora ngliwati permukaan sing ana ganjil.

Apa sing digawe Lelhide Lawheadle yaiku game narasi sing diserang sing diangkat maneh ing situs web liter nalika riffing ing alam omah online. Ing sisih sing ditambah, ana rodent sing lucu banget, sing ngadhepi crita sing luwih apik babagan crita sing ditindakake kanthi raos sejarah digital.

Mobs Inc

Mobs Inc

Nalika Hunks Otot lan Wizards Dapper nyemprotake liwat kurungan, ora ana sing mikir babagan minion – nanging menehi tantangan kanggo para petualang yaiku kerja full time. Sing luwih spesifik, tugas sampeyan.

Ing Mobs, Inc., Ana macem-macem pedhang-pedhang-basik pedhang-basik, lan sampeyan kudu mateni kabeh, nggunakake mouse kanggo ngarahake gerakan sampeyan, lan klik kanggo ngrusak irisan loro.

Mlaku kanthi becik lan sampeyan promosi, tegese luwih akeh karya – nanging bersenjata. Mati lan sampeyan njaluk tiwas saka bos, sadurunge dibalekake maneh menyang fray. Mati kaping papat, lan sampeyan wis dipecat. Diwenehi pimpinan sampeyan koyone demit, kita mikir mikir apa tegese.

Monolith

Monolith

Penembak greyscale sing apik banget iki nemokake kapal sampeyan nggedhekake menyang monolith ing cakrawala sing ora katon ora katon luwih cedhak. (Game, EH?) Alamiah, ujare Monolith kanthi bersenjata akeh banget.

Sampeyan bisa njupuk maneh, nanging mung sawise sistem pluru sampah sampeyan wis dikunci. Dadi miwiti dolanan hyperikinetic helder nelder nelder herbijinetis, rasa licik, lan ngunci mungsuh kanggo ngilangi pati pluru sing njeblug. (Kabeh, ing saben kasus, kanggo titik sing salah. Bah.)

Siji TAP TAP

Siji TAP TAP

Bayangake retro rpg semi-acak sing digabungake karo muter rock mudhun bukit mung kanggo ndeleng apa sing kedadeyan. Kuwi Siji TAP TAP, sing menehi tutul siji / klik kanggo kamulyan. Tumindak kasebut ana pahlawan sampeyan wis mati, terus maju kanthi cepet kanggo mengsah lan snag power-up ing dalane.

Trik kasebut minangka wektu sing penting kanggo kabeh sing penting, saengga pahlawan stabby sampeyan bisa nggawe macem-macem mungsuh lan njupuk bos sing gedhe, kanthi energi sing cukup entek. Ora nyenengake maneh durung kepenak. Kita ngatur 16,600 poin lan kanthi bener mudhun saka bolongan terwelu kanggo nemokake liwat reddit sing bisa hacking count monster game.

Solitaire Online

Solitaire? Tenan? Uga, ya. Nggawe tumpukan kertu kanthi jero game, kaya sing digunakake kanggo wong-wong mau ing layar sawise pusingan Microsoft bakal mbuktekake versi Microsoft. Web iki luwih apik tinimbang sing kasebut.

Ala, iku kurang kertu sing ngencengi, nanging duwe visual CRIG, kanthi tumpukan sing ngoptimalake awake dhewe kanggo viewsport. Setelan supaya sampeyan ngupayakake desain Autoplay lan Dek. Lan sampeyan kudu milih antarane Klondike, laba-laba lan freecell. Gawe akun lan sampeyan bisa uga bisa njupuk kabeh jagad kanthi tantangan lan papan pamimpin.

Otterretto

Game saka urutan palindrom iki ngajak sampeyan mbusak alun-alun sing berwarna saka sumur. Sing luwih dawa senar sampeyan nggawe, luwih akeh poin sing sampeyan entuk. Gampang. Mung ora, amarga yen sampeyan ngisi titik Meter poin, level sabanjure, sampeyan entuk luwih akeh pojokan kanthi nggunakake jumlah maksimal blok maksimal.

Iki minangka puzzler tanpa cerdas (duweni potensial) sing ora bisa dipikirake sampeyan kudu mikir dhisik. Urutan mung sawetara blok ora bakal ngethok. Minangka bonus, iki dadi apik banget ing Ponsel, Sanajan penggemar nggunakake PC utawa Mac duwe kauntungan tambahan kanggo bisa nyemprotake sawetara versi lengkap babagan game lengkap.

Cepet, Gambar

Cepet, Gambar

Apike saka seniman? Sijine katrampilan sketsa kanggo tes ing basis ai-basis ai iki Pictionary, Ingkang sampeyan ditugasake kanggo nggambar obyek saben dinane (mesin geni ‘,’ Clarinet ‘,’ Goreng Pan ‘, lan liya-liyane) lan kudu diakoni dening hakim adhedhasar belajar Google. Yen kasar scrawling sampeyan numpak tandha, sampeyan kudu nggambar siji, maneh, nganti gagal.

Ramps

Ramps

Game Pico-8 sing ambisi liyane, Ramps marani kaya Daya drift lan Racer mobil stunt wis bayi. Sampeyan nyandhang dhewe menyang kart lan bledhek ing limang trek kaki weteng sing luwih umum karo rollercoasters tinimbang baling racing tradisional. Barang-barang sing nyenengake. Sampeyan Ora Bisa Nggoleki Grafis Gaya Retro Chunky lan Puter Komputer sing agresif Tangan sampeyan saka trek, biaya sampeyan larang regane lan kasempatan kanggo njupuk gendera.

Gulat Rowdy

Gulat Rowdy

Kita minangka penggemar ganggang galang Colin Lane, kaya sing wis dibuktekake Ksatria brawl Menang aplikasi minggu sawetara wektu kepungkur. Gulat Rowdy iku luwih gampang, gaweyan sing luwih tuwa. Minangka boneker kanthi cocog nanging luwih cocog kanggo play browser adhedhasar browser.

Sampeyan wis dipateni menyang cincin kanthi sekumpulan otot-otot liyane. Whirl sampeyan lan lemah katon kalebu trampun. Nalika nglawan mungsuh lan fisika game kasebut, sampeyan kudu tetep ing cincin – apa wae sing digawe kanthi gampang nalika sampeyan nyandhang kursi kanggo kepala sing ora bisa dipercaya ing sirahe wong liya!

Salvagette

Punapa penembak neraka bullet bakal luwih gampang yen mung sampeyan bisa ngaso layar? Nope. Minangka Salvagette mbuktekake, sampeyan mung mungkasi wektu tambahan kanggo nyiyapake demise sing ora bisa dielingi. Sanajan ana ing bagean amarga sapa wae sing nembe sampeyan ing arena layar cilik lan musuhan ora mikirake kapal sampeyan.

Sampeyan Lot, banjur Ram oposisi dadi kelingan. Biru orbs mbiyantu nyawiji saben mungsuh bakal nggawe proyek sampeyan, lan sampeyan kudu ngrancang dalan sing ora bakal ngrampok sampeyan saka papat sampeyan. Toko lan pirang-pirang pungkasan nambah luwih jero, lan sampeyan uga bisa mriksa sadurunge Salvage, kanggo ndeleng ngendi kabeh diwiwiti.

Scrambird

Tumpukan arcade klasik iki Scramble lan judhul mobile Burung Flappy Lubang sampeyan nglawan lanskap Neon sing ora ana wates kanggo ngluncurake roket lan bahan bakar bank-bank sampeyan ora bisa mbayar kanggo ndhuwur pasokan Dwindling sampeyan. Iku siji-thumber: Saben tutul ngeculake bom, mbantah pluru lan Nambah dhuwur sampeyan.

Tetep urip kaya juggling – kantun roket lan sampeyan mati. Tutul kakehan lan sampeyan mbanting langit-langit. Iku ora sopan lan sarwa. Uga priksa ABA akeh judhul liyane, kalebu platformer spinma claustrophobic R rodha, Aja nganti ‘ora Thunder, lan Pillaars 3D – Hopper kaslametan cepet 3d sing entheng minangka reimagined ing zx81.

Apa kita bakal golf?

Apa kita bakal golf?

Ora biasa kanggo game golf mini online, corak ing Apa kita bakal golf? Ora ana kursus ganjil. Nyatane, dheweke kurang, boxy, 2d urusan. Freshness game iki – lan akeh tantangan – tinimbang ora ana sing nggambar akeh Snake. Tinimbang mindhah siji pemain golf ing dalan, sampeyan duwe senar pemain, sapa wae sing bisa lulus klub kasebut. Sukses gumantung karo Conga Golf sampeyan kanggo nggawe jalur menyang bolongan, para pemain golf dadi alangan nalika wong sing klub ngejar bal.

Spelukky

Spelukky

Asli sing ora enak PC Freeware PC, Spelukky Banjur dadi sayang saka pemandangan PS Vita Indie. Gampang kanggo ndeleng apa: campuran traps, monsters, rute-nemokake lan rahasia, lan tumindak platform klasik kanthi cepet ing peta sing digawe kanthi cepet, yaiku barang mabuk kanthi cepet, yaiku barang mabuk kanthi cepet.

Asli ana ing taun 2012 digarap maneh kanggo browser, lan tetep ora nyenengake – sanajan sampeyan ora setuju nalika petualang cilik sing lucu dumadi dumadakan metu saka udhara kanthi caveman irung.

Tetr.io

Apik game santai saka Tetris? Sampeyan ora bakal entuk kene, amarga Tetr.io kabeh babagan blok-tumpukan kanthi kacepetan. Sampeyan miwiti ‘pelatihan’ ing mode solo, sing sampeyan lomba nganti 40 garis utawa entuk skor sing dhuwur kanggo jam. Iku barang frantis.

Pungkasane, sampeyan bakal dicelupake menyang mode bebarengan – lan cepet nemokake kepiye insanely apik Tetris Pemain bisa. Nggawe 20 paling ndhuwur ing game utama lan sampeyan duwe angka nippir tinimbang Barang. Untunge, uga ana kamar adat sing kurang manik lan pertandingan 1v1 kanggo muter nganti sampeyan siap njupuk paling apik ing donya.

Tetris

Tetris

Alexey Pajitnov nyerang game game kanggo nggawe Tetris. Dekade mengko, campuran saka bentuk wujud lan tumindak tanpa wates tetep mabuk – paling ora nalika penerbit aja ngrusak karo tumbas ing-app.

Untunge, versi online iki minangka urusan langsung: Puterake bentuk; nggawe garis lengkap; Terusake nganti ngiseni sumur; sadhar sampeyan wis ngenteni 14 jam kanthi langsung Tetris.

Apike soko Tetris-ISH, nanging rada beda? Tetrat Multiplayer.Io ana ing papan liya ing dhaptar iki. Nanging uga priksa Permata tetris, ing ngendi sampeyan nggunakake blok kanggo nggali rereget karo jam, lan perkiraan sing apik banget ing elektronik 60 Tetris.

Keturunan ula

Tipe thieving nefarious duwe bling gedhe saka mosoamerica kuno – banjur nilar ing macem-macem bintik. Pakaryan sampeyan kanggo ngumpulake lan bali kabeh menyang Chichen Itza sadurunge The Equinox solar. Gagal lan banjir donya. Ora meksa.

Game kasebut dimainake minangka kulawarga sing ramah, Zippy, Top-Down Arcade. Wiwit iki minangka judhul pendhidhikan, sampeyan ana macem-macem titik sing diwenehi wawasan babagan apa sing sampeyan pilih. Lan yen sampeyan ngulungake obyek kasebut, sampeyan diwenehi kuis, sing bakal nggawe sampeyan pengin mbayar perhatian marang bit tembung.

Wengi wengi kita ngandika

Manajemen Sumber Meets Yahtzee (Urut saka) ing game tegang aneh iki. Tujuane kanggo ngamanake panganan lan kayu sing cukup kanggo ngliwati wengi sing sepi lan wengi sing wis mati. Saben dina, sampeyan muter dadu lan wenehake kanggo tumindak, kayata mbantah partai utawa sinau katrampilan anyar.

Tombol iku kanggo ngerteni apa tumindak sing digandhengake. Sinau komunikasi lan sampeyan bisa nggawe duplikat dadu. Kabisan liyane nggawe luwih gampang sinau katrampilan anyar utawa nggegirisi kakehan kayu sing bisa diamanake saka gulung siji. Kemungkinan sampeyan bakal bisa menang kanthi cedhak karo kamenangan sawise sawetara – nanging yen sampeyan ora duwe apel cendhak ing akhir minggu, mangsa bakal ngaku sampeyan kanthi nggegirisi busana.

Game Wiki

Game Wiki

Sampeyan ngerti kabeh wektu yen sampeyan nggunakake link sing gampang kanthi kanthi wuta ing Wikipedia? Sijine supaya bisa digunakake ing speedruner adhedhasar wiki iki. Muter nglawan mungsuh online, sampeyan diwenehi kaca wiwitan lan pungkasan lan kudu entuk antarane loro.

Apa sampeyan kudu ngrampungake tugas sadurunge wektu, sampeyan entuk poin bonus lan mlumpat tabel skor kanthi golek rute sulih. Lan, apa sampeyan bisa ngyakinake manawa kabeh kabecikan wiki iki sejatine bisa – pelatihan kanggo sesi riset sabanjure. Mbok menawa.

Wedus!

Wengi!

Kanggo akeh, Wedus! iku mobile Tetris – Puzzler sing compulsive lan muter maneh cocog kanggo smartphone, lan sing mbebayani wektu sampeyan. Lan kasedhiya online, uga matur nuwun kanggo, pangembang. Apa produktivitas kita ora ateges sampeyan? (Bisa uga ora.)

Game kasebut Apa sampeyan gesek jubin cacat ngubengi kothak papat papat, pasangan gabungan kanggo nambah jumlah. Sampeyan bisa uga ujar manawa muni kaya sing nyenengake 2048, Nanging 2048 sejatine tukang klon sampah Wedus!, Dadi kelet karo sing asli, lan ora lali karo kabeh wektu mati.

Townscaper

Ora ana nyetak Townscaper, utawa ora objektif nanging kanggo njelajah. Lan game luwih apik kanggo iki, nyedhiyakake pengalaman meditatif, mikir amarga sampeyan dhasar plop dadi samodra sing telas lan wiwit dibangun.

Akeh kabungahan ing Townscaper yaiku ngerteni aturan. Kepiye sampeyan nggawe mercusuar? Apa sing sampeyan dadi kebon tinimbang beton? Elinga yen dhukungan mobile diwatesi kaya papan sing kudu dibangun – supaya yen sampeyan seneng, nanging pengin luwih akeh, tuku versi lengkap.

Gelombang mbukak

Gelombang mbukak

Platformer sing cepet-cepet yaiku tantangan wektu sing cerdas sing wis ditrima lan mabur liwat 33 tingkat, ngrebut trofi sing bisa ditindakake.

Gamelan bisa uga sentuhan sing kenal, nanging kabeh sing ana ing ndhuwur: grafis retro chunky; soundtrack jounty; Kontrol responsif lan fisika sing diadili kanthi apik nalika jetpacking liwat udhara; lan desain tingkat sing nyenyet sampeyan kudu menehi perhatian yen sampeyan ora pengin njaga kecemplung ing spike.

Wizard wor

Wizard wor

Wizard wor katon minangka cathetan adhedhasar konversi browser C64 game arcade kuno! Sing rada aneh. Minangka judhul sekolah sing hebat banget, sanajan sampeyan lagi roam maze claustrophobic lan monsters sadurunge nyuwek rai. Paling apik, ana mode pamuter rong pamuter bebarengan. Pencet Shift lan Player Salah (biru) bisa nggunakake AWSD lan Shift, dene pamuter loro (kuning) nggunakake kursor lan mlebu. Diwenehi manawa sampeyan bisa ‘ora sengaja’ njupuk siji liyane, sampeyan uga bisa nggunakake kabeh keyboard kanggo mbanting mungsuh karo.

Cathetan: Gunakake Firefox kanggo iki.

Wordle

Game sing paling apik yaiku sing paling gampang, lan Wordle mesthi prasaja. Intine anagrams mashed Mastermind, Game Logika-mecah Code-Breaking ing ngendi sampeyan guess tembung limang huruf ing dina maksimal enem babak.

Sajrone saben babak, huruf diwarnai. Wong-wong abu-abu ora ing tembung. Sing kuning, nanging ing papan sing beda. Lan ijo tegese sampeyan wis digawe surat lan penempatan sing padha. Sukses lan sampeyan bisa nuduhake kothak alun-alun warna ing Twitter, saengga bisa main game sadurunge. Bonus!

PAC-Manungsa paling gedhe ing donya

Donya

Dibangun kanggo promosi asli PAC-MANUlang tahun kaping 30 (padha tuwuh kanthi cepet!), PAC-Manungsa paling gedhe ing donya nggawe rong owah-owahan utama kanggo judhul asli. Kaping pisanan, terowongan bungkus kasebut diganti karo papat lawang, siji ing saben pojok layar, mbahas sampeyan bisa uwal menyang maze liyane. Kapindho, Pencipta ngaktifake sapa wae sing ngirim mazes. Sajrone seminggu, ana luwih saka 10.000. Saiki ana atusan ewu – cukup kanggo pungkasan sing paling akeh-muncher sawetara lifetim.

25 Game browser paling apik kanggo nyoba ing 2023

Ing artikel iki, kita wis ngrokok dhaptar 25 game browser paling apik sing kudu sampeyan lakoni ing 2023.

Ditulis dening Dwaipayan Sengupta Dianyari tanggal 30 Mei, 2023 | 11:57 am ist | 2.4m
25 Game browser paling apik kanggo nyoba ing 2023

Game browser paling apik kanggo nyoba ing 2023

Priksa dhaptar game browser paling apik kanggo nyoba ing 2023

Penting tombol

Game Komputer wis cara sing dawa ing babagan grafis, gamelan, lan aspek liyane sajrone taun kepungkur. Nanging, sampeyan ngerti manawa ana pirang-pirang game adhedhasar browser sing ora mbutuhake sampeyan tuku PC utawa konsol game sing kuat? Sampeyan bisa muter game ing kapan wae ing browser web PC, apa ing antarane karya utawa sawise kelas online rampung.

Dadi, ing artikel sing jero, kita wis ndhaptar sawetara game browser paling apik sing ana online. Sampeyan bisa uga bisa main sawetara wong liya, dene sing liyane ndhukung gameplay bebarengan.

Saiki, tanpa rembugan intro luwih akeh, ayo mlebu dhaptar game paling apik kanggo muter online ing 2023.

25 Game browser paling apik kanggo muter ing 2023

1) wordle

Game wordle

Minangka jeneng, Wordle minangka judhul tembung-basis adhedhasar browser sing mbutuhake pemain ngira tembung limang huruf sing ditugasake kanggo dinane, lan padha karo kabeh pemain ing jagad iki. Nanging, iku kudu dingerteni manawa game kasebut mung menehi tembung siji kanggo dina lan yen sampeyan ngira kanthi bener, sampeyan kudu ngenteni dina sabanjure kanggo judhul kanggo nemtokake tembung sabanjure.

Saiki, ing tengah pandemik, wordle dadi populer ing antarane twitteratis lan platform media sosial liyane amarga seneng-seneng, faktor sing nyenengake. Dadi, yen sampeyan seneng game tembung fisik kaya scrabble, sampeyan kudu nyoba mbanting wordle.

2) slither.io

Game slither.io

Elingi game “Ular” Ikon “? Slither.IO minangka game browser sing padha sing bakal sampeyan kecanthol sajrone sawetara wektu sing sampeyan selehake ing kanvas ireng sing diisi karo titik warni warna-warni. Minangka cacing, sampeyan kudu mangan titik-titik sing warni kanggo tuwuh kanthi ukuran, sanajan ana sing kudu dingerteni manawa para pemain liyane ora bakal apik kanggo cacing sampeyan. Lan nggawe game sing apik banget, sanajan konsep sing gampang.

Minangka kanggo kontrol, iku game sing cukup gampang sing mbutuhake sampeyan bisa mindhah kursor kanggo ngontrol arah cacing sampeyan. Sampeyan uga bisa ngiwa-klik kanggo nambah kacepetan cacing kanggo mangan titik sing luwih gedhe tinimbang cacing liyane ing server liya.

3) qwop

Game qwop

QWOP minangka game browser unik sing katon ringkes. Nanging, nalika aku ujar minangka salah sawijining game sing paling angel sing dak lakoni, aku ora bakal ngapusi! Ing game, minangka kontrol sampeyan, miturut saran, Q, O, lan P tombol ing keyboard sing ngontrol gerakan pupu lan sapi ing game lan game. Tujuane yaiku supaya dheweke nglakokake 100 meter kanthi nggunakake gerakan sing dikontrol lan entuk skor paling apik. Sampeyan bisa mriksa QWOP saka link ing ndhuwur kanggo sampeyan dhewe lan supaya ngerti skor paling apik ing komentar ing ngisor iki.

4) Freectiv-Web

Game web freectiv

Freectiv-web minangka game berbasis strategi sing bisa sampeyan lakoni ing browser kapan wae sampeyan bebas lan bosen. Sampeyan bisa main mode pamuter tunggal judhul utawa miwiti kampanye bebarengan karo kanca-kanca. Sanajan aku ora apik, bisa uga sampeyan seneng. Dadi, coba coba coba.

5) Game of Thrones

Game Game SORGE

Kaget ndeleng jeneng populer-populer ing dhaptar iki? Ya, yen sampeyan minangka penggemar seri adhedhasar epik, Game Thrones resmi game browser lisensi kasebut mung kanggo sampeyan. Ing game iki, sampeyan bakal bisa ngrawat nagaen dhewe, ngontrol karakter favorit sampeyan, mimpin tentara sampeyan dadi perang, lan ngalami alam semesta kanthi master, lan ngalami alam semesta sing digawe dening George Rr Martin.

Sanajan game kasebut adhedhasar browser, ana dhukungan kanggo grafis 3D sing bermutu tinggi sing nggawe jagad virtual katon luwih akurat. Iki minangka judhul bebarengan sing sampeyan uga bakal bisa bersaing karo pemain ing saindenging jagad.

6) Linerider

Game Linerider

Linerider minangka game sing gampang nanging angel lan minangka salah sawijining game browser adhedhasar fisika sing paling apik. Sejatine, sampeyan kudu nggambar dalan kanggo karakter lungguh ing sled, lan adhedhasar linuwih saka garis sing ditarik, rider sled bakal pindhah. Yen jalur banget tajem, dhuwur banget, utawa duwe sudhut kasar, kemungkinan sing ditunggangi.

Nanging, yen sampeyan minangka penggemar simulasi adhedhasar fisika, aku yakin sampeyan bakal entuk dalan sing cocog lan malah nggawe rider nindakake stunts lan kabeh nggunakake momentum sing pas. Dadi, coba coba game browser iki lan wenehi sing paling apik.

7) Copter

Game Copter

Copter minangka game browser basis lampu basis klasik sing bakal nglipur kabeh wong. Padha karo helappy flappy helap sing populer lan mbutuhake sampeyan ngeklik mouse kanggo ngontrol gerakan munggah helikopter sing obah. Tujuane sampeyan bakal entuk helikopter kanthi sabisa tanpa nabrak alangan lan jalur sing angel. Penerbangan kaping pisanan bisa uga kasar nanging yen sampeyan entuk tahan, sampeyan bakal seneng ngontrol helikopter lan trampil ngindhari alangan.

8) Wilds.io

Yen sampeyan minangka penggemar gelut adhedhasar slamet lan game roup, sampeyan bakal seneng liar.io. Minangka syarat, game browser mbukak-donya sing ngidini sampeyan njelajah tanah virtual, nglawan mungsuh, rampok barang-barang, lan slamet nganti sabisa. Sanajan ana akeh mode kanggo nyoba, mode gawan minangka mode reruntuhan lan ing babagan iki, sampeyan bisa njelajah minangka salah sawijining anggota saka tim telung wong.

Sampeyan bakal bisa ngontrol gerakan karakter sampeyan kanthi nggunakake tombol wastu biasa lan mlumpat kanthi nggunakake garis ruang ing keyboard. Sampeyan uga bisa nggunakake tombol mouse lan gulung rodha kanggo nindakake tumindak game ing game kaya serangan, gulung, lan mblokir serangan mungsuh. Dadi, yen sampeyan seneng game browser aksi-eksplorasi, apa nyoba game iki.

9) Pangeran Persia

Game Pangeran Persia

Yen sampeyan minangka penggemar game nalika isih cilik lan sampeyan minangka ’90-an bocah, aku yakin manawa game browser bakul basis iki bakal nggawa kenangan lawas iki. Perusahaan Pembangunan Game Pembangunan Paling populer Dibangun Pangeran-berbasis Kilang Persia kanggo populasi judhul pop asli. Sampeyan saiki bisa nyoba game ing browser sampeyan liwat Emulator Ruffle lan mesthi nggawe dolanan sampeyan seneng nalika sampeyan ngliwati penjual trap-laden lan alangan liyane sajrone game kasebut. Kudos kanggo sampeyan yen sampeyan ngrampungake game amarga angel banget.

10) Gugur London

Game Fallen London

Gugur London minangka game browser adhedhasar strategi sing sampeyan lakoni minangka pendatang anyar ing wilayah ing njero bumi. Sampeyan kudu nggawe pilihan sing penting kanggo mindhah narasi maju lan goleki kanggo goleki rahasia kutha subterronaan. Browser dikembangake dening game gagal, perusahaan sing nggawe game browser liyane kaya langit sunless lan segara sunless, sing kalebu ing alam semesta sing padha.

11) whatz.io

Game formez.io

Wangun.Io minangka game browser basis bangunan sing ngidini sampeyan nggawe sistem otomatis kanggo njupuk wujud sing diwenehake saka ekstrak lan ngirim menyang kothak sing ditemtokake. Sampeyan bakal entuk alat sing dibutuhake kanggo njupuk, ngethok, nggabungake, lan wujud warna.

Saiki, iku kudu nyebut manawa versi browser formz.Io mung versi demo game. Dadi, yen sampeyan seneng ide judhul, sampeyan bisa entuk versi lengkap saka uap kanthi tingkat, alat, lan dhukungan kanggo mode peteng.

12) Krunker.io

Game krunker.io

Yen sampeyan minangka penggemar gelar FPS, sampeyan bakal seneng Krunker.io. Iki minangka game penembak penembake pisanan-wong sing nggawe sampeyan ing salah sawijining patang peta kanthi bedhil lan sampeyan kudu ngarahake lan mateni mungsuh ing server. Sampeyan bakal respawn nalika mati lan siklus bakal terus kanggo kabeh pemain nganti entek wektu metu. Sampeyan bisa nggunakake mouse lan tombol wasd kanggo mindhah lan moto. Kanthi cara, game browser iki menehi getar kontra 1.6, sing dadi judhul OG FPS kepungkur.

13) mangsa cepet-cepet

Game Rush Musim Panas

Game Browser Prasaja iki kanggo sing seneng main game ski. Ing siji iki, sampeyan ngontrol ski wong ing sawetara slope downhill sing atos. Tujuane yaiku ngliwati kursus tanpa salju ing salju. Sampeyan bisa menet tombol Shift ing keyboard kanggo nyepetake lan tombol CTRL kanggo rem. Yen ing udhara, sampeyan bisa nggunakake tombol panah kiwa lan tengen kanggo ngontrol gerakan udara karakter lan nindakake trik apik. Padha karo petualangan Alto Ponsel Alto sing populer lan sampeyan kudu nyoba yen sampeyan tresna.

14) bobong siput

Game bob siput

Siput Bob minangka game browser adhedhasar strategi sing gampang lan nyenengake sing mbutuhake sampeyan nuntun bob conail liwat macem-macem tingkat lan nuntun dheweke menyang dalan sing metu. Ing saben level, sampeyan bakal entuk akses kanggo macem-macem alat sing bisa digunakake kanggo mbantu BOB supaya alangan lan maju maju. Sawise sampeyan gantung, sampeyan bakal seneng ngrampungake tingkat lan ahli bob nyedhaki panganan sing dicolong.

15) Maze medeni

Game Maze medeni

Apa sampeyan duwe kontrol lengkap babagan pointer mouse sampeyan? Ya, game browser prasaja iki bakal nyoba katrampilan kursor sampeyan nalika mindhah bal biru cilik liwat macem-macem jinis mazes tanpa ndemek tembok. Nalika rong tingkat pisanan cukup gampang, game bakal angel lan angel nalika sampeyan maju. Dadi, priksa manawa sampeyan tetep tangan kanthi anteng lan mimpin bal biru menyang mburi kabeh mazes medeni.

16) solitaire online

Game Solitaire Online

Yen sampeyan minangka penggemar game solitaire adhedhasar Microsoft sing wis diinstal ing Windows, sampeyan bakal seneng game browser iki. Klik ing kertu banjur seret kanggo mindhah ing layar lan tumpukan ing ndhuwur saben liyane. Tujuane yaiku nggawe tumpukan kertu kanggo entuk skor paling dhuwur. Dadi, yen sampeyan tresna game kertu, apa nyoba game iki.

17) Meh Pong

Game Meh Pong

Meh pong minangka game browser sing unik nanging prasaja sing bakal sampeyan kecanthol kanggo sawetara wektu nalika sampeyan rumangsa bosen. Game kasebut gumantung ing tombol siji, yaiku spacebar, liwat sing bisa ngontrol putih, titik kuadrat lan nyegah supaya ora tiba ing lemah. Sampeyan kudu nggunakake spacebar kanggo nggawe Dot mlumpat lan tekan area warna putih ing saben sisih layar. Sanajan muni gampang, percaya yen aku ujar manawa ora. Dadi, priksa manawa nyoba tangan sampeyan meh kudu ngerti pengalaman sampeyan ing komentar ing ngisor iki.

18) jalanan skater

Game skater dalan

Kanggo penggemar game retro gaya arcro, skater dalan bisa dadi game browser sing sampurna. Ing game iki, sampeyan mrentahake gerakan saka dalan skater lan nuntun dheweke liwat dalan sing diisi alangan. Sampeyan bisa nggunakake Langsung Kunci Spacebar lan nindakake sawetara trik unik kanggo entuk nilai. Nanging, supaya ora ngindhari watu ngambang lan bar besi nalika ngengingi dheweke bakal nyebabake pati lan ora dadi pemandangan sing nyenengake.

19) Skribbl.io

Skribble.io

Skribble.IO minangka game ramah tembung sing gampang bisa dimainake karo kanca kanthi online. Sampeyan bisa melu tim pemain acak utawa nggawe ruangan pribadi kanggo muter karo kanca lan kulawarga sampeyan dhewe. Objektif game yaiku salah sawijining pamuter bakal nggambar ing kanvas sing diwenehake lan liyane kudu ngira apa sing digambar. Adhedhasar kinerja, Pemain bakal dicet lan siji kanthi skor paling dhuwur bakal menang game. Dadi, yen sampeyan tresna game papan sing ramah kulawarga nalika isih cilik, wenehi skribbl.io nyoba. Iki uga minangka platform sosial sing apik kanggo ketemu lan sesambungan karo wong liya.

20) makelar perang

Game makelar perang

Broker Perang minangka judhul penembake wong pisanan ing bentuk game browser. Sanajan grafis kasebut rada cartoonish, game kasebut minangka pengalaman sing dikempalken kanthi tumindak lan pedhang kanthi cepet. Sampeyan mrentahake karakter sing dilengkapi macem-macem jinis senjata kaya bedhil kanthi otomatis, granat, lan barang. Sampeyan bisa ngontrol gerakan nggunakake tombol wasd lan mouse lan geni nganggo klik kiwa sampeyan. Game kasebut duwe macem-macem misi lan uga mode Royale perang.

21) tetris

Game tetris

Game adhedhasar blok klasik Tetris wis suwe ora ana ing konsol genggem sing retro kanggo versi modern. Versi Tetris sing warni iki kalebu konsep sing padha ing endi sing sampeyan entuk kanthi nggunakake game kasebut yen sampeyan ngatur blok sing mlebu kanthi cara sing ana ing ngisor iki ilang. Ya, sapa sing nerangake kanggo? Sampeyan bisa uga wis ngerti carane muter Tetris lan uga ngerti kepiye carane bisa dadi pembunuh wektu sing nyenengake nalika sampeyan pancen bosen. Dadi, apa game browser iki nyoba lan ayo ngerti pengalaman sampeyan ing komentar kasebut.

22) flip o

Flip o

Elinga game Pinball Klasik sing kita lakoni ing komputer ing dina wiwitan? Ya, iki mung ing avatar game browser sing gampang. Ing game iki, sampeyan ngontrol gerakan loro prong sing nyegah bal saka mudhun lan ngilangi. Tujuane sampeyan yaiku ngilangi bata mlebu saka ndhuwur sadurunge tekan prong kasebut. Pancen gampang nanging dakkandhani yen game ora gampang dikuasai. Dadi, wenehi flip o nyoba yen sampeyan tresna pinball ing jaman biyen lan pengin mateni sawetara jam luang.

23) kesan sing apik

Game kesan sing apik

Kesan sing apik minangka game browser simulasi sing nyenengake lan gampang sing sampeyan mainake karakter sing entuk apartemen anyar lan ibune bakal mriksa apartemen. Nanging, kaya apartemen minangka jenis pada sarjana, mula mung ucapake, ora higienis. Dadi, tugas sampeyan yaiku ngresiki kabeh apartemen lan sijine barang sing kasebar ing papan-papan dhewe ing watesan wektu sing diwenehake. Iki minangka pembunuh wektu sing nyenengake lan sampeyan kudu nyoba iki ing wektu luang.

24) i-Spy

game i-ndelok

Iki minangka salah sawijining game browser santai sing ora kalebu kompetisi utawa racing sing akeh. Nanging, nyedhiyakake gambar estetika kanthi akeh karakter unik. Banjur game kasebut bakal menehi karakter khusus sing sampeyan kudu nemokake ing gambar kasebut. Kaya game koran kasebut sing digunakake kanggo dolanan sekolah. Dadi, yen sampeyan seneng muter game sing sayah, game browser iki mung kanggo nyoba dina iki.

25) Game T-Rex Chrome Dino

Game T-Rex Chrome Dino Dino

Sampeyan bisa uga main game iki ing Chrome nalika Internet mudhun. Game Chrome Dino minangka salah sawijining endhog Paskah sing paling populer saka Google lan Game Dino T-Rex Chrome yaiku versi browser. Ing game iki, sampeyan nggawe mlumpat T-Rex liwat alangan lan mbukak dalan kanggo ngumpulake skor paling dhuwur. Nanging, ora kaya versi asli, game browser iki ngidini sampeyan nambah macem-macem tema kanggo urutane critane game. Nyatane, ana Bros Mario. Tema sing cukup apik tenan. Priksa saka link ing ndhuwur.

Dadi, kanthi siji, aku nyimpulake dhaptar dhaptar browser gratis sing paling apik kanggo nyoba 2023. Sampeyan bisa muter game saka tautan sing diwenehake lan supaya kita ngerti pengalaman game ing komentar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa menehi saran game browser favorit yen ora kejawab ing dhaptar kita.

FAQ

Apa game browser? Game browser umume game berbasis lampu kilat sing bisa dimainake ing browser web sing didhukung kaya Google Chrome, Microsoft Edge, lan liya-liyane. Apa game browser mbutuhake hardware tambahan? Ora, game browser ora mbutuhake hardware tambahan lan bisa mbukak ing spek sing paling murah. Game kasebut biasane gampang lan ora duwe kabutuhan grafis utawa pangolahan sing akeh. Apa Game Browser gawe ketagihan? Nalika ana game browser tartamtu sing bisa dadi ketagihan lembur, umume game kasual sing bisa sampeyan coba mateni wektu sampeyan.