12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023, 13 Strategi Spasi Paling Anyar Game 2022 – GameNAx

13 Strategi papan paling apik kanggo 2022

Kita duwe sawetara strategi strategi 4x grand 4x ing dhaptar iki sing kudu dipriksa. Liyane saka wong sing adoh ing donya 2. Akeh game liyane ing dhaptar iki, pemain milih fraksi lan nyoba mbangun. Iki tegese entuk sumber daya, nggawe perdagangan, gelut mungsuh utawa fraksi sing musuhan, lan njelajah sistem wiwitan sing akeh. Pengembang uga nambah mode editor game sing ngidini pemain mbangun Galaxy dhewe kanggo muter. Iki bakal menehi pemain luwih saka mbangun pengalaman game khusus dhewe kanggo seneng utawa bisa dibagi karo wong liya.

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Nggolek kanggo njelajah galaksi anyar, ngalahake peradaban asing utawa mbangun kekaisaran ruang dhewe? Apa sampeyan dadi penggemar Film Sci-Fi utawa mung pengin ngalami pertempuran interstellar, kita wis entuk sampeyan. Ing kirim iki, kita wis ngubengi 12 game strategi papan paling apik kanggo Android lan iOS sing bakal nggawa sampeyan ing petualangan epik liwat kosmos. Kanthi gamelan immersive, grafis sing nggumunke lan mainake, game iki bakal ngeterake sampeyan menyang jagad anyar sing bisa. Saengga ngemas spasiuit sampeyan lan siyap kanggo jeblugan!

  • Storm Nova: Kekuwatan Stellar
  • Stellaris: Galaxy Command
  • Kekaisaran Nova: Space Battle MMO
  • Lintang Hades
  • Filin
  • Galaxy Revers-Space RTS
  • Mars 2055
  • Papan fraktal
  • Fleet Celestial
  • Astroking
  • Pelari Astral: Tutul nganti Mars
  • Armage

Storm Nova: Kekuwatan Stellar

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Storm Nova: Kekermatan stellar minangka game strategi spek kanggo piranti Android lan iOS sing nyembah pemain kanggo masing-masing ing balapan kanggo ngontrol galaksi. Tujuan game yaiku kanggo mbangun kekaisaran sing kuat lan dadi pimpinan bintang utama.

Game kasebut nampilake macem-macem balapan lan plan├Ęt sing bisa digayuh, uga mode kampanye maju sing ngidini pemain njupuk tantangan angel. Ana uga akeh fitur sosial sing kasedhiya, kayata perdagangan pamuter lan pertempuran liwat kontrol sistem lintang.

Stellaris: Galaxy Command

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo game strategi spory, Stellaris mesthi cocog karo wektu sampeyan. Dikembangake dening Paradoks Interactive, Judhul iki nawakake pengalaman sing kuat lan nyenengake sing bakal sampeyan kecepatan sajrone jam pungkasan.

Minangka pimpinan kekaisaran interstellar, sampeyan kudu mbangun armada, ngambani jagad anyar, lan negosiasi perjanjian karo kekuwatan galaksi liyane. Sampeyan kudu ngatur sumber kanthi bijaksana, supaya wong-wong sampeyan sehat lan Moral dhuwur, lan defend koloni saka alien musuhan.

Stellarari minangka game tantangan sing nggawe strategi lan ngrancang. Yen sampeyan nggoleki pengalaman sing immersive ing conquest Space, Stellarance larang regane.

Kekaisaran Nova: Space Battle MMO

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Kekaisaran Nova: Space Battle MMO minangka game MMO FREE MMO kanggo piranti mmo MMO lan iOS. Pemain bisa milih saka salah sawijining rolas empire, saben kanthi kapal angkasa lan kabisan unik, kanggo perang ing perang ruang galaksi gedhe massive. Game kasebut nampilake bintang bintang-bintang sing digawe saka planetradrally, planet, gaman, lan misi, mesthekake yen saben playthrough unik. Ana uga mode PVP sing kasedhiya kanggo penggemar pertempuran interstellar serius.

Lintang Hades

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Nalika nerangake strategi strategi strategi paling apik kanggo Android & IOS, ana sawetara sing bisa dipikirake. Salah sawijining pilihan sing paling populer diarani Hades ‘Star. Game iki nggawe sampeyan ngontrol armada kapal cilik nalika sampeyan nyoba ngalahake Galaxy. Iku game strategis banget kanthi akeh pilihan lan kustomisasi, sing nggawe pilihan sing apik kanggo para penggemar game strategi nyata-wektu. Pilihan liyane sing apik yaiku Galactic Peradaban III: Perang gedhe, sing disetel ing setelan Sci-Fi epik lan ngidini pemain ngontrol kekaisaran interstellar dhewe. Kaloro game kasebut nawakake jam nalika jam seneng, dadi priksa manawa sampeyan nggoleki tumindak strategi papan sing paling dhuwur!

Filin

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Yen sampeyan nggoleki game Android utawa iOS sing bakal njaga sampeyan wis aktif nganti pirang-pirang jam, ora katon luwih saka Filminko. Strategi ruang iki judhul Game unik saka game nyata lan basis, menehi kabebasan kanggo ngontrol kapal nalika sampeyan perang liwat ombil mungsuh. Kanthi kontrol intuisi lan grafis sing apik banget, Filinko mesthi njaga sampeyan nglipur nganti pirang-pirang jam.

Galaxy Revers-Space RTS

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Apa sampeyan nggoleki game strategi spasi kanggo muter piranti Android utawa iOS? Yen mangkono, sampeyan lagi luck, amarga kita wis nyusun game strategi ruang paling apik kanggo platform kasebut.

Realisasi Galaxy minangka salah sawijining game strategi papan sing luwih lawas ing pasar lan isih ana salah sawijining favorit kita. Iki minangka game adhedhasar giliran kanthi unsur acak kanthi acak, menehi nilai muter maneh sing dhuwur. Sampeyan ngontrol kapal kapal nalika sampeyan njelajah galaksi lan nyoba mbangun kekaisaran.

Kekaisaran Bumi II minangka game strategi ruangan Klasik liyane sing wis dibahas kanggo piranti Android lan iOS. Dolanan iki luwih kompleks tinimbang Reah Galaxy, nampilake macem-macem fraksi karo kabisan sing unik, rantai produksi unit, lan sistem ekonomi. Sampeyan bisa mbutuhake pirang-pirang jam kanthi lengkap ngerti kepiye kabeh potongan sing beda. Nanging Payoff minangka Kakaisaran – Kakaisaran Bumi II minangka salah sawijining game strategi sing paling dawa sing nate dirilis lan isih tetep dina iki.

Star Ruler 2 Apa game strategi ruang epik liyane sing nampilake mekanika AI sing canggih lan ngidini akeh strategi sing beda kanggo sukses. Sampeyan bisa ngontrol kapal garbai sing akeh nalika sampeyan njelajah galaksi, perang perang, lan mbangun koloni. Dolanan iki bisa uga nuntut hardware yen sampeyan pengin entuk akeh, nanging pancen migunani yen sampeyan nggoleki pengalaman immersive ing dominasi ruang.

Yen telu iki ora cukup kanggo kepinginan galaksi sampeyan, banjur priksa papan tanpa wates 2 utawa stellaris –

Mars 2055

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Yen sampeyan nggoleki game strategi strategi gedhe kanggo muter ing piranti Android utawa iOS, sampeyan pengin mriksa sawetara pilihan sing paling apik ing kana. Mangkene limang game strategi ruang paling apik kanggo Android lan iOS:

1. Peradaban Sid Meier VI

Yen sampeyan penggemar seri peradaban klasik, banjur peradaban Meier VI mesthi bisa mriksa. Game iki nawakake pengalaman sing luar biasa lan kompleks, kanthi macem-macem cara kanggo menang gumantung karo sampeyan milih muter. Iki uga duwe grafis sing luar biasa sing nggawe sampeyan rumangsa yen sampeyan ngontrol kekaisaran nyata.

Stellaris minangka pilihan liyane sing apik yen sampeyan nggoleki game strategi strategi jero lan kompleks. Nampilake macem-macem balapan lan fraksi sing beda-beda kanggo milih, bebarengan karo sistem politik Galactic sing rinci banget. Yen ora cukup, ana uga kapabilitas modtab sing kasedhiya sing ngidini para pemain nggawe konten dhewe lan bareng karo wong liya.

3. Dosa saka kekaisaran solar: Rerbellion

Dosaning Kekerjaan: Rebelsion isih luwih apik yen sampeyan nggoleki game strategi spasi sing kuat. Judhul iki nampilake pertempuran sing akeh antarane armada kapal, uga skenario tempur sing adhedhasar planet. Ana uga komponen bebarengan online sing gedhe banget sing ngidini para pemain melu ing pertempuran kepala sirah marang pemain liyane ing saindenging jagad.

4. Star Trek Online

Papan fraktal

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Ana akeh strategi strategi hebat banget kanggo piranti Android lan iOS, nanging sing paling apik? Ing artikel iki, kita bakal ndelok limang game strategi ruang paling apik kanggo Android lan iOS.

1. Stellaris: Game iki minangka salah sawijining game strategi papan sing paling populer ing PC, lan nggawe tampilan apik ing piranti Android lan Android uga. Game kasebut nampilake mekanik gameplay sing jero sing ngidini sampeyan ngontrol kekaisaran ing perang interstellar. Sampeyan kudu ngatur sumber, gawe kapal lan koloni anyar, lan nglawan mungsuh sampeyan supaya bisa menang.

2. Peradaban VI: Game iki wis suwe banget, lan tetep dadi salah sawijining game strategi papan sing paling apik ing PC. Game kasebut nampilake mekanik gameplay sing jero sing ngidini sampeyan ngontrol peradaban liwat pirang-pirang tahap pangembangan. Sampeyan kudu mbangun pabrik, riset teknologi anyar, lan ngatur hubungan diplomatik supaya bisa menang nglawan mungsuh sampeyan.

3. Nova-111: Nova-111 minangka game strategi papan sing apik banget sing wis suwe saiki. Fitur game sing menarik sing gampang dicemplungake ing pengalaman urutane critane. Sampeyan kudu ngatur sumber daya kanthi ati-ati supaya bisa mbangun kapal lan koloni sing kuat, lan ngalahake mungsuh ing pertempuran epik ing galaksi epik.

4. Elite mbebayani: Elite mbebayani bisa uga salah sawijining game strategi papan sing paling misuwur ing PC, lan nggawe tampilan apik ing piranti Android minangka

Fleet Celestial

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Yen sampeyan nggoleki game strategi papan sing bakal nggawa sampeyan menyang jagad anyar lan ngidini sampeyan mrentah armada sampeyan dhewe, ora katon luwih saka sawetara pilihan sing paling apik. Mangkene sawetara favorit kita:

Galaksi ing geni 2
Krits intensise iki ngidini sampeyan ngontrol salah sawijining telung fraksi sing kuat kaya kabeh perang kanggo ngontrol galaksi. Sampeyan kudu nggunakake licik lan strategi sampeyan supaya bisa nuntun fraksi sampeyan kanggo kamenangan.
Kekaisaran Bumi II
Game-Gedung Kekaisaran iki nggawa sampeyan ing saindenging jagad, saka tundra jahat ing Amerika Lor nganti jeruk gembur Afrika. Nalika sampeyan mbangun ekonomi lan tentara sampeyan, sampeyan kudu nglawan negara liya kanggo ngontrol sumber daya penting.
Star Ruler 2
Iki minangka salah sawijining galaksi epik liyane sing nawakake pengalaman urutane critane game sing luar biasa lan kompleks. Sampeyan kudu ngatur sumber daya, mbangun bangunan, lan riset teknologi anyar supaya ora mung urip nanging uga bisa urip ing jagad iki atos iki.

Astroking

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Nggolek game strategi strategi gedhe kanggo piranti Android utawa iOS sampeyan? Mangkene limang sing paling apik, adhedhasar ulasan lan rating!

“4/5 – simulasi gedhe sing angel dilebokake.”- AppAdvice
“Game strategi ruang sing hebat.”- 148apps
“Ana prekara babagan game iki sing mung rumangsa apik.”- Polisi Android
“Salah sawijining game ruang sing paling polesan, apik ing iOS.”- toucharcade
Ing Stellaris, sampeyan minangka pimpinan kerajaan ing galaksi sing kapenuhan ewonan lintang. Sampeyan kudu mbangun koloni, Jelajahi Galaxy, riset teknologi anyar, lan perang kerajaan sing kuwat kanggo ngontrol kosmos. Ing game Perang: Age Age – Game strategi nyata-wektu sing bakal teka saka Seni Elektronik – sampeyan bakal menehi printah pasukan amarga padha nglawan desa kasebut saka gerombolan sing nyerang. Ing Europa Universalis IV – Game Strategi Sejarah Komplek lan Grand.

Pelari Astral: Tutul nganti Mars

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

Para pelari Astral minangka jinis game strategi ruang ing ngendi sampeyan ngontrol kapal angkasa nalika sampeyan lelungan liwat Galaxy, nemoni mungsuh lan ngrampungake tantangan ing dalan sampeyan. Game kasebut bisa diputer ing piranti Android utawa iOS, lan akeh sing nawakake tumbas lan iklan ing app.

Salah sawijining pelari astral sing paling apik yaiku “Kakaisaran: Perang Total” (gratis ing iOS), sing nawakake sistem perang sing apik banget sing ngidini sampeyan nglawan pertempuran wektu nyata utawa mungsuh AI. “Kakaisaran: Total Perang” Uga duwe sawetara pilihan pangaturan sing paling kasedhiya ing game apa wae, dadi sampeyan bisa nggawe tentara sing unik kanggo njupuk pasukan lawan.

Yen sampeyan nggoleki game strategi strategi tradisional, “truk galaksi” ($ 3.99) minangka pilihan sing apik. Game iki kasedhiya ing piranti Android lan iOS, lan minangka salah sawijining judhul paling dawa – bisa nganti 25 jam kanggo ngrampungake! “GALAXY TROWERER” luwih gampang tinimbang sawetara game liyane sing kapacak ing kene, nanging isih dadi pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki barang sing gampang dilalekake nanging kanthi potensial kanggo ekspansi kanggo ekspansi.

Armage

12 Game Strategi Spasi Paling Apik Kanggo Android & iOS 2023

ARMAGE minangka game strategi spasi unik kanggo piranti Android lan iOS sing nggawa sampeyan ing perjalanan epik menyang sing ora dingerteni. Jelajahi wilayah sing durung ditemtokake, ngumpulake sumber daya, mbangun satelit lan koloni, lan nglawan alien musuhan ing bidokan kanggo dadi kekuwatan interstellar paling akeh.

ARMAGE Fitur Gamelan MULTIPLAYER Pasif ing ngendi pemain bisa njupuk tantangan epik utawa perang nglawan pemain liyane ing pertempuran sirah. Kanthi visual lan kontrol intuisi, armage cocog kanggo penggemar game Android lan iOS sing strategis.

sapisan ing wektu ana insinyur.
Saiki dheweke masak, blogger, nekat, tukang game, pangembang,
Lan sing paling penting #single
#Droputengineer

13 Strategi papan paling apik kanggo 2022

Yen sampeyan seneng strategi game, mula sampeyan lagi luck. 2022 duwe sawetara judhul sing ora sabar ngenteni. Ing dhaptar tartamtu iki, kita bakal nyorot sawetara strategi strategi sing paling apik sing dipasang ing papan. Sing golek pengalaman thriller fiksi fiksi bakal pengin tetep tab ing game sing luar biasa iki. Kanthi ngandika, aja lali fokus ing peringkat kaya sing isih ditindakake ing pasar kasebut.

Penafian: HomeWorld 3, Alliance Srengenge suci, SpaceBourne 2, tiba Frontier, orane rapuh lan ngirim kita Mars wis dicopot amarga ora samesthine maneh ing taun 2022.

# 13 monarch bat 2

Pangembang: Game Perak Lemur
Penerbit: Game Perak Lemur
Platform: PC
Tanggal Tanggal: 03 Oktober, 2022

Dheweke kandha apik dadi panguasa, nanging pancen bener? Puter Lintang monarch 2 lan delengen apa sing dadi pimpinan Kekaisaran Spasi sing kuwat.

Judhul bakal sijine sampeyan minangka kepala honcho, tegese sampeyan nindakake kepala honcho. Khusus, sampeyan priksa manawa Kakaisaran mlaku kanthi skala gedhe. Sampeyan ora bakal mbangun apa wae. Sampeyan duwe wong sing kudu ditindakake kanggo sampeyan!

Nanging, sampeyan bakal mesthekake yen omah-omah Kakaisaran sampeyan isih ana ing sisih sampeyan utawa ngatasi ancaman saka njero. Keputusan sampeyan bakal mengaruhi kepiye kamus sampeyan, dadi milih kanthi wicaksana!

# 12 ing antarane kita vr

Pangembang: Game Innersloth / Schell
Penerbit: Innersloth
Platform: PC PS4
Tanggal Rilis: 10 November 2022

Cukup nalika sampeyan mikir game mobile / PC / konsol sing populer ora bisa entuk luwih gedhe, dheweke dipasang ing ruang VR.

Antarane kita vr Apa persis kaya sing katon. Sampeyan bakal main game hit saka perspektif wong pisanan. Tegese sampeyan bakal ana ing tengah-tengah lan kudu menehi perhatian luwih saka slamet kanggo sampeyan.

Nanging nalika sampeyan nyoba ngerti sapa sing nindakake, aja lali nindakake tugas!

Dadi nyilem menyang versi VR babagan judhul sing ditresnani lan ndeleng kepiye sampeyan nindakake. Nanging mesthi elinga, salah sawijine sing diputer mesthi ngapusi.

# 11 Astro Colony

Pangembang: Game Terad
Penerbit: Game Terer
Platform: PC
Tanggal Rilis: 07 November, 2022

Koloni Astro dudu judhul ruang khas sampeyan. Ing game, tujuane kanggo njelajah alam semesta, ora kanggo kapentingan pribadi utawa malah nggawe kekaisaran ruang. Nanging, tujuan sampeyan yaiku nggawe jaringan fasilitas kerja lan wilayah transportasi!

Sampeyan bakal lunga saka planet menyang planet lan roam tanah supaya sampeyan bisa sinau kanthi cara sing paling apik. Sawise sampeyan siyap, goleki robot lan sesrawungan sampeyan bisa mlaku! Nyedhiyani kabeh kabutuhan supaya urip bisa mlaku kanthi lancar!

Riset teknologi anyar kanggo mbantu luwih apik, banjur siyap ndeleng apa sing kudu ditawakake ruang!

# 10 Kosmoteer: Arsitektur Starship & Panglima

Pangembang: Kasunyatan Walternate
Penerbit: Kasunyatan Walternate
Platform: PC
Tanggal Rilis: 24 Oktober 2022

Apa sampeyan duwe apa sing kudu dadi pembina kapal sing apik sing bisa nuntun punggawa liwat bebaya? Yen mangkono, njaluk Kosmoteer: Arsitektur Starship & Panglima!

Game kasebut ngidini sampeyan mbangun bintang-bintang epik saka awal, lan sampeyan bisa ndeleng kanthi cara sing dikarepake! Apa sampeyan pengin bintang sing katon dope lan kakehan nganggo gaman? Apa sampeyan pengin kapal sing ramping sing bisa gampang pindhah liwat papan? Utawa mbok menawa juggernaut pertahanan sing bisa nahan karusakan? Pilihan sampeyan yaiku!

Sawise sampeyan mbangun kapal, ngatur kru lan tuntunan ing nggoleki lan liwat perang tegang!

# 9 Atrian: Kapercayaan

  • Tanggal Rilis: 24 Mei 2022
  • Pangembang: Interitas Blackbird
  • Penerbit: Hiburan Fokus
  • Platform: Microsoft Windows

Kanggo macem-macem jinis strategi game, atos: Kapal shipbreaker kanggo dideleng. Amarga ing game iki, sampeyan ora milih kapal pilot, sampeyan secara harfiah bisa dipotong. Ora apa sing diarepake, bener? Kajaba, apa sing bakal sampeyan lakoni.

Sampeyan kudu ngethok kapal, nyelamet apa sing bisa, lan mesthekake sampeyan entuk bathi maksimal. Nanging aja kesepakatan karo alat sampeyan! Dheweke bisa mbantu sampeyan ngethok kanthi cepet, nanging yen sampeyan ora ngati-ati, bakal nyebabake karusakan sing bakal meksa sampeyan mungkasi bathi lan negate golek bathi. Dadi dipotong kanthi ati-ati, efisien, lan nganggo garis ngisor sampeyan.

Sawise kabeh … iku bisnis.

# 8 Peradaban Galactic IV

  • Tanggal Rilis: 26 April 2022
  • Pangembang: Stardock
  • Penerbit: Stardock
  • Platform: Microsoft Windows

Yen sampeyan ora tau main judhul peradaban salactic sadurunge, sampeyan ora perlu kuatir, iki mung njupuk baton liyane lan maju. Sampeyan bakal dadi kepala manungsa amarga wis ditemokake luwih cepet tinimbang lelungan lan saiki ndeleng dhewe ing tahap Galactic.

Saiki, kanthi ewu jagad luwih dhisik sampeyan, lan potensial kanggo dominasi bener saka Galaxy, sampeyan kudu sinau teknologi anyar, lan deleng apa sampeyan minangka masa depan, dipllomat, utawa ana sing ana antarane.

Ana akeh papan sing arep dituju, balapan asing kanggo sesambungan, lan liya-liyane. Saben gawle game bakal beda yen sampeyan ngidini. Dadi aja wedi ndeleng kepiye Galaxy Iki.

# 7 star samodra pasukan ketuhanan

  • Tanggal Tanggal: 27 Oktober 2022
  • Pangembang: Tri-Ace
  • Platform: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Seri Xbox X lan Seri S, PlayStation 5
  • Penerbit: Square Enix, Eidos Interaktif

Seri Laut lintang kira-kira bakal ngasilake wulan Oktober iki, lan muga-muga nganggo Samudera bintang ICCLA, wong bakal entuk pengalaman mung Grand seri iki.

Ing judhul, sampeyan bakal main minangka pilot transportasi sing gampang sing bakal ditembak ing misi rutin lan rampung ing planet sing luwih jero dibandhingake karo galaksi galaksi dheweke minangka bagean saka. Saiki, dheweke kudu nyuwil karo putri supaya bisa nylametake kerajaan, lan ing proses kasebut, nyetel seri acara sing bakal luwih apik!

Yen muni kaya petualangan RPG sampeyan, sampeyan pengin entuk game iki.

# 6 Troopers Bespers – Command Terran

  • Pangembang: Artistokrat
  • Penerbit: Software slererine
  • Platform: PC
  • Rilis: 31 Maret 2022

Taun iki kita kudu nambah game anyar kanggo Waral-balan bintang bintang sing diarani Starship Troopers – printah Terran. Game kasebut dadi pusat ing sekitar klompok tentara sing kudu disimpen ing planet Kwalasha. Digunakake utamane minangka fasilitas pertambangan kanggo sumber, grombolan serangga bledosan menyang adegan. Saiki, ora ana gandhengane karo pirang-pirang parasit asing sing akeh, Pemain kudu nggunakake wit lan taktik kanggo nylametake fasilitas pertambangan ora ilang.

# 5 metu ana: segara wektu

  • Pangembang: Studio MI MI, Goblinz Studio
  • Publisher: Modern Wolf, Fractale
  • Platform: PC
  • Rilis: 10 Februari 2022

Metu ana: Segara Wektu yaiku manajemen lan game petualangan sing bakal teka. Ing judhul iki, Pemain njupuk peran komandan Nyx nalika sampeyan golek jahat kosmik sing kepengin ngontrol galaksi. Sampeyan bakal njelajah macem-macem planet, sesambungan karo balapan Alien, rekrut anggota anyar, entuk kapercayan, lan mbangun kru kanggo usaha liwat sistem lintang sing beda. Nalika ngadeg saiki, para panguwasa janji narasi jero lan ngepang kanggo para pemain supaya bisa melu, dadi yen sampeyan pengin pengalaman luwih unik sing diputer liwat game iki, mula iki bisa uga dadi prekara sing sampeyan minat.

# 4 Donya sing adoh 2

  • Pangembang: Kode Kode
  • Penerbit: slitherine
  • Platform: PC
  • Rilis: 10 Maret 2022

Kita duwe sawetara strategi strategi 4x grand 4x ing dhaptar iki sing kudu dipriksa. Liyane saka wong sing adoh ing donya 2. Akeh game liyane ing dhaptar iki, pemain milih fraksi lan nyoba mbangun. Iki tegese entuk sumber daya, nggawe perdagangan, gelut mungsuh utawa fraksi sing musuhan, lan njelajah sistem wiwitan sing akeh. Pengembang uga nambah mode editor game sing ngidini pemain mbangun Galaxy dhewe kanggo muter. Iki bakal menehi pemain luwih saka mbangun pengalaman game khusus dhewe kanggo seneng utawa bisa dibagi karo wong liya.

# 3 terra invicta

  • Pangembang: Interaktif Pavonis
  • Penerbit: Jaran Hooded
  • Platform: PC
  • Rilis: 2022

Terra Invicta minangka strategi strategi strategi 4x sing bakal teka. Ing judhul iki, invasi asing ditemokake, lan jagad iki dipisah ing antarane sing beda. Kanthi tekane spesies asing kasebut teka ing sembarang wektu, para pemain bakal ngontrol siji fraksi sing ana sawetara pilihan. Intine fraksi kasebut dirusak kanggo ndeleng ing invasi kasebut. Iki bisa dadi apa-apa saka ngrancang kekuwatan pertahanan kanggo nyorong makhluk kasebut, klompok-klompok kanggo mlayu sistem tata surya, utawa uga grup sing golek sambutan karo lengen sing mbukak. Saka ing kono, iku peperangan kanggo entuk Wilayah lan Sumber kanggo njaga fraksi ing ndhuwur. Iki tegese njupuk poin kontrol, mbangun sumber daya, nganakake perang proksi, lan mbangun wilayah sampeyan menyang pinggiran sistem tata solar.

# 2 ixion

  • Pengembang: Bulwark Studios
  • Penerbit: Game Kaserto
  • Platform: PC
  • Rilis: 2022

Ixion duwe pemain ngontrol klompok slamet ing papan sing sampeyan golek omah anyar kanggo urip. Ing papan, sampeyan kudu kerja ing jam kanggo golek sumber anyar kanggo ngajari nyegah mutiny. Iki tegese pemain bakal nggawe proyek, menehi perawatan kanggo wong-wong sing ana ing kapal sampeyan lan uga golek slamet sing larut liyane kudu ngluwari. Nanging, sumber daya ora kabeh sing sampeyan kudu eling nalika sampeyan ora ngerti nalika bencana bisa mogok lan butuh perhatian sampeyan ing kapal kasebut. Ing wayahe nulis katrangan game iki, kayane kita bakal bisa ndeleng game iki tekan pasar ing sawetara titik taun iki.

# 1 dune: Wars Spice

  • Pangembang: Game Shiro
  • Penerbit: Funcom, Game Shiro
  • Platform: PC
  • Rilis: 2022

Dune wis entuk Resurgen sing signifikan akhir-akhir iki karo film paling anyar. Saiki para penggemar bisa siyap kanggo judhul 4x RTS anyar kanthi dune: Rempah-rempah. Ing kene, sampeyan bakal mimpin klompok liwat jagad sing ora lali lan garing Arrakis. Pasar Sumber Rempah-rempah ngegegake, lan sampeyan bakal mburu barang kasebut. Jelajahi, Klumpukne Sumber, Perang Faksi lan Kewan lan Kewan liyane sing Nggoleki Roti Gegayuhan. Ing wayahe, kita ora duwe tanggal rilis kanggo game, nanging katon nalika para pangembang siyap kanggo peluncuran, rempah-rempah-rempah-rempah-rempah-rempah-rempah bakal mbukak dhisik menyang pasar liwat akses awal.