.11 Kabeh Buffs lan Nerfs | Uji-awal, Liga Legenda Patch 12.11: Cathetan lengkap lan nganyari – Dot ESPORTS

Liga legenda patch 12.11: Cathetan lengkap lan nganyari

Contents

R – kacilakan kilat

Lol patch 12.11 Kabeh buffs lan nerf

Bel’veth pungkasane arep nggebug kanthi liga kanthi liga patch 12.11! Kita wis nunggu sawetara wektu, nanging apa maneh sing bakal diganti?

Bel Veth Splash Art

Ora ana sangsi, Rilis Bel’veths mung sawetara dina saiki yaiku kanthi gratis warta sing paling gedhe babagan Liga legenda patch 12.. Isih, sanajan tanpa juara anyar, iki bakal dadi tembelan sing akeh banget. Kekiatan pangowahan sing teka karo patch 12.10 tanggung jawab kanggo shift sing gedhe banget.

Mula, kita ora mung bisa ngenteni akeh buffs lan nerf, nanging uga akeh barang lan owah-owahan sistem. Cukup Chit-Chat, ayo nyilem menyang kabeh sing bakal diganti karo liga legenda sabanjure!

Buff Juara ing Patch 12.11

Mung supaya sampeyan ngerti, Iki bakal dadi dhaptar sing dawa banget! Kerusuhan kasebut nggawe akeh gaweyan kanggo ngimbangi kolam renang juara sing akeh. Ana akeh pilihan sing menarik sing bakal ditarik karo tembelan sabanjure, kalebu Lee Sin, sing nerffed karo Lol patch 12.7 lan pangiriman sing dadi owah-owahan ora ana sing apik.

  • Penyembuhan iklan iklan: 7% ⇒ 10%
  • Kerusakan W2: 40-180 (+ 80% AD) (+ 50% AP) ⇒ 50-190 (+ 90% iklan ad (+ 65% ap)
  • Q non-jubah halim: 65-185 (+ 70% ap) (+ 6% bhp) ⇒ 65-185 (+ 90% AP) (10% bhp)
  • Q Juara Juara: 39-111 (42% AP) (3.6% AP) ⇒ 39-111 (+ 54% AP) (6% bhp)
  • E karusakan: 60-140 (+ 30% AP) (+ 2% mana bonus)
  • E Mana: 40-100 ⇒ 35-75
  • Q waras per Cargitas: 25 (+ 15% AP) (+ 0.75% Max. Hp) ⇒ 25 (+ 15% AP) (+ 1% Max. Hp)
  • Q Mana: 65-85 ⇒ 60
  • E Cooldown: 17-13 ⇒ 15-11
  • E Stun Duration: 1.25> 1.5
  • Q Penyembuhan: 18-90 ⇒ 30-155
  • W cooldown: 18-12 ⇒ 16-10
  • E Mana: 60-100 ⇒ 40-60
  • E Base Shield: 35-135 ⇒ 50-150
  • Wutah iklan: 3 ⇒ 3.3
  • Q Cardware Rasio iklan: AD 80-120% ⇒ 85-125%
  • Q Kerusak Rasio Iko: 130-190% iklan ⇒ 125-205%
  • Q Mana: 50-90 ⇒ 55-75
  • E Kerusakan basa: 70-230 ⇒ 80-280
  • E Cooldown: 16-10 ⇒ 16-8
  • Kacepetan Serangan Pasif: 6-36% ⇒ 7.5-45%
  • Lethality Pasif: 4.5-27 ⇒ 5.5-33
  • Kerusakan ing-hit pasif: 8-60 (+2.5% bhp) ⇒ 8-60 (+ 4% bhp)
  • Q BISA HEAL: 10-20 ⇒ 10-30
  • Q Penyembuhan: 7-11% iklan ⇒ 9-13%
  • E Cooldown: 18-12 ⇒ 16-12
  • Q AP rasio: 70% ⇒ 80%
  • Q Cooldown: 11-7 ⇒ 10-6
  • E Cooldown: 16-12 ⇒ 14-12
  • Iklan Dasar: 66 ⇒ 68
  • Q Karusakan: 50-150 (+ 100% AD BONUS BONUS) ⇒ 55-155 (+ 100% iklan bonus)
  • Q Base Heal: 25-57 ⇒ 30-70
  • Q Deal Bonus Saben Fury: 0.45-1.65 ⇒ 0.5-2.3
  • R cooldown: 130-90 ⇒ 120-80
  • W Mana: 60-100 ⇒ 50-90
  • W base Penyelupan ap rasio: 35% ⇒ 40%
  • W cooldown: 13-6 ⇒ 12-6
  • E Cooldown: 14-10 ⇒ 13-9

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh juara ing dhaptar iki sing butuh buff. Kanggo kula pribadi, taric paling pantes. Dheweke minangka juara dhukungan unik lan nyenengake sing wis lungguh ing sawetara tarif pilihan paling murah. Malah ing mburi aurelion sol! Bisa mbayangno?

Nerf Juara ing Patch 12.11

Dhaptar iki meh suwene sadurunge. ? Nganyari daya tahan duwe pengaruh gedhe kanggo keseimbangan juara lan saiki kerusuhan duwe akeh karya sing kudu dilakoni. Ana prabédan kanggo dhaptar Buffs Juara, Sanadyan, amarga ana juara sing bakal nampa nerf menyang peran khusus.

  • Kerusakan pasif: 6% (+1.5% saben 100 ap) Max. HP ⇒ 6% (+1.2% saben 100 ap) Max. Hp
  • W cooldown: 20-12 ⇒ 22-12
  • E Monster ngrusak: 180% ⇒ 160%
  • Wutah HP: 106 ⇒ 100
  • E ngrusak: 30-62 (+ 35% iklan bonus) ⇒ 30-50 (+ 35% iklan bonus)
  • Penyembuhan Pasif: 3.5-7% ⇒ 3-6%
  • W Rusak: 80-240 (+ 70% AP) ⇒ 80-220 (+ 55% AP)
  • R Penyembuhan saben obah: 15-45 (+ 20% AP) ⇒ 15-40 (+ 18% AP)
  • E Monster ngrusak: 100% ⇒ 150%
  • R ora bisa maneh cast ing 3 detik ngrusak
  • W bonis wics / mr: 20 (+ 5% AP) ⇒ 12-20 (+ 5% ap)
  • W cooldown: 22-14 ⇒ 22-18
  • Mbalekke cooldown: 60% ⇒ 50%
  • Q Kerusakan: 65% iklan (+ 5% (tambah 5.
  • Kerusakan Burnis Pasif: 3% ⇒ 2.5% Max. Kesehatan
  • Kerusakan Detonate Pasif: 10-14% Max. Kesehatan ⇒ 9-13% Max. Kesehatan
  • Q Armor / Mr Shred: 25-33% ⇒ 23-31%
  • Kacepetan Serangan Bonus: 15-35% ⇒ 10-30%
  • Karusakan w%: 3-7% ⇒ 3-6%
  • Dasar HP: 650 ⇒ 625
  • Kerusakan pasif: 6% (1.5% saben 100 ap) Max. HP ⇒ 6% (1.2% saben 100 ap) Max. Hp
  • E Cooldown: 20-12 ⇒ 20-14
  • Tingkat Drops Tingkat Saka Minion Kills: 2.166% ⇒ 8.33%
  • Q Dasar Slow: 20% ⇒ 15%
  • Q Slow Duration: 2s ⇒ 1-2

Uga, misale jek Nganyari Mid-Skop Swain kenek litte banget, bener? Dheweke wis dadi kekuwatan wiwit owah-owahan lan utama bisa banget kanggo kontroversial, sing bisa uga kenapa Riot mutusake kanggo nyuda rasio Ap. Kita bakal ngerti apa owah-owahan supaya bisa menehi balancing wong.

Pangaturan Juara ing Patch 12.11

Aku mikir kabeh bisa setuju karo kasunyatan manawa Zeri duwe sawetara wulan wiwit dibebasake. Dheweke tekan rift mung akeh sing dikasihi lan dudu owah-owahan siji sing cocog kanggo ngimbangi dheweke. Kita kabeh ngerti apa sing kedadeyan, dheweke ora ana infiniti lan saiki ana ing sisih ngisor bot tarif tarif tarif.

  • Wutah Mana: 37 ⇒ 52
  • Wutah Kesehatan: 112 ⇒ 106
  • Q – geni bledosan
    • Kerusakan aktif: 7-15 (+1.1-1.2 tad) ⇒ 8-20 (+1.1-1.3 tad)
    • Iklan Didaya Pasif: 90-200 (+ 80% AP) + 1-10% Max. . 18) + 3-15% Max. Kesehatan
    • Serangan sing diisi pasif alon: 18-50% kanggo 1S ⇒ dicopot
    • Cooldown: 13-9 ⇒ 12-9
    • Rasio iklan: 1.4 ⇒ 1.5
    • Slow: 30-70% ⇒ 30-50%
    • Anyar: Yen W HITS Tembok lan Monsters Strike
    • Cooldown: 26-20 ⇒ 22-16
    • Pengurangan cooldown saben hit: 1 ⇒ 0.5 (abang cooldown kanggo crit: 3 ⇒ 1.5)
    • Cooldown: 120-70 ⇒ 100-70
    • .5% ⇒ 1%
    • Tumpukan saben Juara Hit dening AOE sing diaktifake: 4 ⇒ 8
    • Pasif Max. Nilai ambang: 22.5% ⇒ 30%
    • Q Dasar Kerusakan: 60-260 ⇒ 70-270
    • Q min. Cooldown: 3s ⇒ 2.5s
    • W cooldown: 16-10 ⇒ 16-12
    • R Armor / MR: 10-40 ⇒ 10-30
    • W Rusak ambang swara sing diblokir kanggo pasif saiki cocog karo wasar tameng

    Kaya sing sampeyan deleng, pangaturan Zeri kasebut kudu cukup jembar. Saben kabisan dheweke wis digarap. Riot Agustus wis entuk luwih rinci Ing tweet dheweke Babagan owah-owahan zeri.

    Dheweke ngarahake sarana lan mobilitas dhuwur banget Dheweke entuk liwat pokok. Minangka bali kerusakan dheweke bakal dadi kabecikan, cooldown diturunake lan dheweke bakal distrok nalika dipecat liwat tembok.

    Sistem buffs ing tembelan 12.11

    Saiki saya serius! Yen sampeyan mikir juara juara lan nerf minangka akeh owah-owahan ing tembelan 12.11. sampeyan salah! Nomer akeh barang sing diatur karo rilis patch 12.10 Nganyari Durability lan malah ana liyane sing bakal teka. Ayo goleki barang lan sistem sing nggawe potongan kasebut.

    • Penembusan Piandel: 6 ⇒ 10
    • Kemampuan cepet-cepet: 15 ⇒ 25
    • Cooldown saben Juara: 40s tanggal 30an
    • Lethality: 18 ⇒ 22
    • Lethality: 18 ⇒ 22
    • Kerusakan Proc: 6% Max. HP ⇒ 6% Max. Hp (Melee) / 3% Max. Hp (ranged)
    • Lethality: 18 ⇒ 22
    • Layer: 10 ⇒ 13
    • Lethality: 12 ⇒ 14
    • Cepet Pastive Haste: 5 ⇒ 7 saben item legendaris
    • Iklan Bonus: 40% BASA AD AD 45%
    • Shield: 70% HP Bonus ⇒ 75% HP bonus
    • Lifesteal 7% ⇒ 8%
    • Biaya total: 1100 ⇒ 1000 (kabeh barang liyane duwe biaya asli)
    • Kesehatan: 350 ⇒ 450
    • Kesehatan: 350 ⇒ 450
    • Armor: 80 ⇒ 90
    • Rintangan Piandel: 40 ⇒ 50
    • Rintangan Piandel: 30 ⇒ 35
    • Rintangan Piandel Perangan: 7 ⇒ 9
    • Armor: 25 ⇒ 35

    Cukup dhaptar, bener? Ana akeh barang ing kana sing jelas, Dadi ayo ndelok manawa kerusuhan sukses kanthi ngimbangi maneh kabeh barang kasebut kanthi owah-owahan sing diusulake.

    Sistem nerf ing tembelan 12.11

    Aku mung maca sethithik liwat kabeh banter kasebut! Aja kuwatir, ana sawetara nerf sing ngenteni sistem lan barang kanthi Lol patch 12.11, mung ora akeh. Sanajan ana sawetara nerf sing kudu duwe pengaruh gedhe ing game.

    • Iklan Tower Outer: 167-391 ⇒ 162-344 ing wektu game
    • Alon / Stun Duration: 1.5s 1s
    • Kerusakan Bakar Base: 60 ⇒ 50
    • Kemampuan Daya: 80 ⇒ 70
    • Cooldown: 35 liyane
    • MAAW MALMORIUS: 60s ⇒ 75
    • Rasio Penyembuhan: Iklan Bonus 140% ing 120% iklan bonus
    • Kacepetan Serangan Bonus Saben tumpukan: 5-9% ⇒ 3-7% kanggo juara antar (Melee ora owah)
    • Kerusakan True Bonus: 60 (+ 45% bonus iklan) ⇒ 50 (+ 40% bonus iklan)

    Nerfs menyang karusakan menara mung bakal ditrapake ing turret njaba saiki, Nalika dheweke ngatasi kerusakan saiki. Ayo goleki yen nyilem menara bakal dadi pilihan sing kurang beboyo sajrone game awal ing Patch 12.11.

    Pangaturan Sistem ing Patch 12.11

    Kaya sing sampeyan ngerteni, mung ana sistem siji ing tembelan iki, sanajan ana pengaruhe. Tatu sing rada beri wis ana ing inti saka daya tahan kanthi akeh barang sing wis diatur.

    • 30/50% ⇒ 25/40% nyuda penyembuhan (barang lan juara)
    • Kerusakan Thorn: 10 (+ 10% Waja Bonus) ⇒ 10 (+ 20% BONS BONUS)
    • Kerusakan Thorn: 3 ⇒ 4
    • Nambah GW PROC: 3 serangan dhasar ⇒ 2 serangan dhasar
    • Iklan: 45 ⇒ 55
    • Kemampuan cepet-cepet: 15 ⇒ 25
    • Iklan: 15 ⇒ 20
    • AP: 80 ⇒ 90
    • Kesehatan: 250 ⇒ 300
    • AP: 55 ⇒ 60
    • 30 ⇒ 35

    Bakal menarik kanggo ndeleng apa imbuhan iki cocog karo kord sing tepat, utamane babagan owah-owahan liyane kanggo sistem lan barang sing bakal dadi bagian saka Liga Legenda Legenda.

    Iki kabeh owah-owahan sing bakal ngenteni kita karo Liga Legenda 12.11. Iki bakal dadi salah sawijining sing paling nyenengake ing taun iki. Bakal kerusuhan bisa ngimbangi kekiatan dheweke? Kepiye carane Bel’veth arep mengaruhi meta saiki? Kita bakal ngerti tanggal 8 Juni 2022!

    Liga legenda patch 12.11: Cathetan lengkap lan nganyari

    Akeh Liga legenda Penggemar ngarepake pangiriman nganyari kanggo goyangake gamelan MOBA. Lan iku mung, karo sawetara juara saya kuwat banget, dene liyane padha berjuang golek papan kanggo awake dhewe ing Summoner.

    Game Riot nyoba cepet-cepet ndandani kanthi tembelan 12.10b, nanging saiki iki wektu Liga . Kanthi tembelan 12.11, sing teka ing server langsung, macem-macem juara lan barang wis kena karo tumpukan buff utawa nerf palu.

    Pasif – Hitman lan Seer

    • Kacepetan Serangan Bonus: 6/12/18/24/30/36 persen kanggo 7.5/15/22.5/30/37.5/45 persen
    • Bonus Liking: 4.5/9/13.5/18/22..5/11/16.5/22/27.5/33

    Merek

    Pasif – Blaze

    • Kerusakan Burnis Pasif: telung persen kesehatan maksimal luwih saka patang detik nganti 2.5 persen kesehatan maksimal luwih saka patang detik
    • Kerusakan Burnis Detonate: 10-14 persen (level 1-17) kesehatan maksimal 9-13 persen (level 1-17)

    Caitlyn

    Q – Piltover Peacemaker

    • Kerusakan fisik: 50/90/130/170/210 (+130/175/160/195/190 persen iklan) nganti 50/90/130/170/210 (+ 125/185/15 / 165/18/185/205 persen iklan)
    • Biaya Mana: 50/60/70/80/90 nganti 55/60/65/70/75

    E – 90 caliber net

    • Kerusakan Piandel: 70/110/150/190/230 (+80 persen AP) nganti 80/130/180/230/280 (+80 persen AP)
    • Cooldown: 16/14.5/13/11.5/10> 16/14/12/8 detik

    Fizz

    • Wutah Kesehatan: 112 nganti 106
    • Kesehatan ing level 18: 2544 nganti 2442
    • Wutah Mana: 37 nganti 52
    • Mana ing Level 18: 946 nganti 1201

    Gragas

    Q – tong gulung

    • Kerusakan: 80/120/160/200/240 (+ 1470 persen AP) nganti 80/120/160/200/240 (+80 persen ap)
    • Cooldown: 11/10/8/8/7 nganti 10/9/8/7/6 detik

    E – Body Slam

    • Cooldown: 16/15/14/12/12 nganti 14/13.5/13/12.5/12 detik

    Gwen

    W – Mist

    • Bagus Armor lan MR DOWN ING INI MIST: 20 (+ limang limang persen AP) nganti 12/14/16/18/20 (+ limang persen ap)
    • Cooldown: 22/20/18/16/14 nganti 22/21/20/19/18 detik

    E – skip ‘n slash

    • Cooldown dibalekake kanthi serangan pisanan: 60 persen nganti 50 persen

    Irelia

    Q – Bladesurge

    • Penyembuhan: 7/8/9/10/11 persen iklan persen dadi 3/10/11/12/13 persen iklan

    E – Duet Flawless

    • Cooldown: 18/16.5/15/13.5/12 nganti 16/15/14/13/12 detik

    Kayn

    Q – Rapat Slash (Darkin Formulir)

    • Kerusakan: 65 persen iklan (+ limang persen [+5.5 persen saben 100 iklan bonus target (65 persen iklan (+ limang persen [+ limang persen saben 100 iklan bonus target)

    Kog’maw

    Q – cukur cukur

    • Armor lan Pak Shred Jumlah: 25/27/29/31/3/33 persen dadi 23/25/27/29/31 persen
    • Kacepetan serangan bonus pasif: 15/20/25/30/35 persen nganti 10/15/20/25/30 persen

    W – bio-arcane barrage

    • Kerusakan kesehatan persen on-hit: 3/4/5/6/7 persen kanggo 3/3.8/4.6/5.2/6 persen

    Q – Serat Gelombang / Resonasi Sonic

    • Kerusakan Gelombang Sonic: 50/75/100/125/150/125/150 (+100 persen bonus iklan) nganti 55/80/105/130/155 (+100 persen iklan bonus)
    • Ngembangake karusakan minimal serangan: 50/75/100/125/150 (+100 persen bonus iklan) nganti 55/80/105/130/155 (+100 persen iklan bonus)
    • Resonansi kerusakan maksimal serangan: 100/150/250/300/250/300 (+200 persen bonus iklan) nganti 110/160/210/260/310 (+200 persen iklan bonus iklan)

    LILLIA

    • Kesehatan Dasar: 650 nganti 625

    Pasif – Ngimpi-Laden Bugh

    • Kerusakan Debu Ngimpi: Enem persen (+1.5 persen saben 100 ap) target kesehatan maksimal nganti enem persen (+1.2 persen saben 100 ap) target kesehatan maksimal

    Master Yi

    • Wutah Kesehatan: 106 nganti 100
    • Kesehatan ing level 18: 2471 nganti 2369

    Gaya E – Wuju

    • Bonus rusak rusak: 30/38/46/54/62/32 (+35 persen iklan bonus) nganti 30/35/40/5/50 (+35 persen iklan iklan)

    Nunu & Willump

    Q – Konsumsi

    • Penyembuhan marang non-juara: 65/95/125/155555 (+ 1470 persen ap) (+ enem kesehatan bonus bonus) nganti 65/95/15/125/15 (+10 Kesehatan Bonus persen) )
    • .6 kesehatan bonus persen) nganti 39/57/75/111 (+54 persen ap) (kesehatan bonus persen)

    E – Snowball Barrage

    • Cooldown: 14 detik ing kabeh rangking nganti 14/13/12/10 detik

    Olaf

    Pasif – Berserker nesu

    • Ambang maksimal kanggo urip: 22.5 persen kesehatan maksimal 30 persen kesehatan maksimal
    • Lifesteal: 10-30 persen (Tingkat 1-18) nganti 8-25 persen (Tingkat 1-18)

    Q – nindakake

    • Kerusakan: 60/110/160/210/260 (+100 persen iklan bonus) nganti 70/120/170/2/120/170/2/120/170/2/120/270 (+100 persen bonus iklan)
    • Wektu minimal ing antarane Casts: Telung nganti 2.5 detik

    W – angel

    • Cooldown: 16/14.5/13/11.5/10 nganti 16/15/14/13/12 detik

    R – ragnarok

    • Armor pasif lan MR: 10/25/40 nganti 10/20/30

    Rakan

    Q – Gleaming Quill

    • Penyembuhan: 18-90 (level 1-18) nganti 30 -115 (level 1-18)

    W – Grand Entrance

    • Cooldown: 18/16.5/15/13.5/12 nganti 16/14.5/13/11.5/10 detik

    E – Tari Pertempuran

    • Biaya Mana: 60/70/80/90/100 nganti 40/45/50/55/60
    • Kekuwatan tameng: 35/60/85/110/135 (+70 persen ap) nganti 50/75/100/125/150 (+70 persen ap)

    Rengar

    • Kesehatan Dasar: 655 nganti 620

    R – sensai goleki

    • Cooldown: 110/90/70 nganti 110/100/90 detik

    Ryze

    • Kerusakan: 60/80/100/120/140/120/140 (+ 100 persen AP) (+ rong persen bonus Mana) nganti 60/80/100/120/140/18 persen ap)
    • Kosting Mana: 40/55/70/85/100 nganti 35/45/55/65/75

    Samira

    • Iklan ing Tingkat 18: 108> 113.1

    Q – Flair

    • Kerusakan: 0/5/1015/20 (+80/90/100/110/120 persen pers persen) nganti 0/5/10/15/20 (+85/95/10105/115/5/115/105/115/5/115/106/115/105/115/3/115 persen

    Senna

    Pasif – Absolute

    • Tingkat Dolar Wraith Drops saka Minions Senna Kills: 2.166 persen nganti 8.333 persen

    Q – Pepeteng

    • Slow: 20 persen (+10 persen saben 100 iklan bonus) nganti 15 persen (+10 persen saben 100 iklan bonus)
    • Durasi alon: Loro nganti 1/1.25/1.5/1.75/2 Detik

    Swain

    Pasif – rombongan ravenous

    • Penyembuhan: 3.5/4.5/5.5/7 persen nganti 3/4/5/56 persen

    W – Visi Kakaisaran

    • Kerusakan Magic: 80/120/160/200/240 (+ 1470 persen AP) nganti 80/115/150/185/220 (+55 persen ap)

    R – munggah dhemit

    • Penyembuhan saben obah: 15/30/45 (+20 persen ap) nganti 15/27.5/40 (+18 persen AP)

    Sylelas

    W – Kingslayer

    Kosting Mana: 60/70/80/90/100 nganti 50/60/70/8090

    Penyembuhan: 20/40/60/80/100 (+35 persen ap) nganti 20/40/60/80/100 (+40 persen ap)

    Cooldown: 13/11.25/9.5/7.75/6 nganti 12/10.5/9/7.5/6 detik

    Cooldown: 14/13/11/10/11/11/11/10

    Tahm Kench

    Pasif – Rasa sing dipikolehi

    • Kerusakan Magic Bonus On-Hit: 8-60 (Tingkat 1-18) (+2.5 kesehatan bonus 5 persen) nganti 8-60 (level 1-18) (+ patang kesehatan bonus persen)

    Q – Basa lash

    • Nambani kebangkrutan: 10/12.5/15/17.5/20 (+3/3.5/4/4.5/5 Persen Ilang Kesehatan (10/15/20/25/30 (+3/3.5/4/4.5/5 persen kesehatan ilang)

    R – Devour

    • Kekuwatan tameng: 500/700/900 nganti 650/800/950

    Taliyah

    • Kesehatan Dasar: 570 nganti 550

    Q – Volley benang

    • Cooldown: 6.5/5.5/4.5/3.5/2.5 nganti 7/6/5/4/3 detik
    • Kerusakan siji-rock: 38/61/84/107/830 (+50 persen ap) nganti 40/60/80/100/100/100/100/100/100 (+50 persen ap)
    • Kerusakan limang rock: 98.8/158.6/218.4/278.2/338 (+130 persen ap) nganti 104/156/208/260/312 (+130 persen ap)
    • Kerusakan Boulder: 72.4/115.9/159.6/203.3/247 (+90 persen ap)> 75/114/152/190/228 (+90 persen ap)

    E – Bumi sing ora dibangun

    • Rocks Jungle luwih cetha: Saiki wis ana 150 persen kanggo monsters

    R – tembok weaver

    Taric

    Q – Tenaga Starlight

    • Waras Perhatian: 25 (+15 persen AP) (+0.75 persen kesehatan maksimal taric) nganti 25 (+15 persen ap) (+ persen kesehatan maksimal taric)
    • Biaya Mana: 65/70/75/80/85 nganti 60 ing kabeh pangkat

    E – Dazzle

    • Cooldown: 17/16/15/14/13 kanggo 15/14/13/12/11 detik
    • Stun Duration: 1.25 nganti 1.5 detik

    Trydamere

    Q – BloodLust

    • Ukuran Penyembuhan Saben Stack: 0.45/0.75/1.05/1.35/1.65 nganti 0.5/0.95/1.4/1.85/2.

    R – ora nesu

    • Cooldown: 130/110/90 nganti 120/100/80 detik

    VEIGAR

    • Armor: 23 nganti 21
    • Wutah Armor: 3.75 nganti 4.0

    E – Horizon Acara

    • Cooldown: 18/16.5/15/13.5/12 nganti 20/18/16/14/12 detik

    Wukong

    W – Trickster Warrior

    • Cooldown: 20/18/16/14/12 nganti 22/19.5/17/14.5/12 detik

    E – Nimbus mogok

    • Kerusakan kanggo monsters: 180 persen dadi 160 persen

    Xin Zhao

    Pasif – Tekad

    • Penyembuhan: 6-74 (level 1-18) (+ pitung persen iklan) (+55 persen ap) nganti 6-74 (level 1-18) (+10 persen ap)

    W – Angin dadi kilat

    • Kerusakan thrust: 40/75/110/145/180/14510/180 (+80 persen AD) (+50 persen ap) nganti 50/85/120/155/190 (+90 persen iklan) (+90 persen ap)
    • Kosting Mana: 60 ing kabeh rangking nganti 60/55/50/45/40

    Zeri

    Q – geni bledosan

    • Kerusakan aktif: 7/9/11/13/15 (+110/112.5/115/1177.5/120 Persen Total Ad) nganti 8/11/14/17/20 (+110/115/120/125/13030 persen Total AD)
    • Kerusakan pasif: 90-200 (level 1-18) (+80 persen ap) (+ 1-10 persen [level 1-13] kanggo 90-200 (level 1-18) (+90 persen Ap) (+ 3-15 persen [level 1-13] saka kesehatan maksimal target)
    • Dibusak: Serangan Pasif Dhasar Slow: 18/26/34/422/50 persen siji detik

    W – Laser Ultriock

    • Kerusakan: 10/45/80/1180 (+150 Persis Persis) (+140 persen ap) nganti 10/45/80/1180/150 (+150 Persen Ad) (+70 persen ap)
    • Slow: 30/40/50/70 persen 30/35/405/45/450 persen
    • Cooldown: 13/12/11/10/9 nganti 12/11/9/9/8 detik
    • Guntur Rolling: Yen Laser UltriShock cocog karo tembok, saiki bakal dadi juara lan monsters Strike

    E – Surge Spark

    • Cooldown: 26/24.5/23/21.5/20 nganti 22/20.5/19/17.5/16 detik
    • Pengurangan Cooldown Saben Serangan: Siji Loro nganti 0.5 detik
    • Pengurangan Cooldown saben serangan kritis: telung detik nganti 1.5 detik

    R – kacilakan kilat

    • Cooldown: 120/95/70 nganti 100/80 detik
    • Tumpukan saben Juara Hit dening kecelakaan kilat: papat nganti wolung
    • Pindhah saben tumpukan: 1.5 persen dadi siji persen

    Barang lan sistem

    Luka sing apik banget

    • Tatu sing rada beri: 30 persen dadi 25 persen suda
    • Nggawe luka sing nggegirisi: 50 persen nganti 40 persen suda
    • Owah-owahan iki ditrapake kanggo kabeh barang tatu sing gedhe banget ing ngisor iki, uga luka sing diasingake kanthi kabisan (Katarina, klled, singed, varus, lan ignite)

    Turrets njaba

    • Kerusakan: 167-391 nganti 162-344 (menit 0: 00-13: 30) (Cathetan: menara menehi karusakan ing 120 persen sing tambah karusakan ing juara)

    Bungah Vest

    • Pasif: Nalika disabetake dening serangan dhasar kanthi hit, deal papat karusakan gaib kanggo panyerang
    • Tatu sing rada beri: 30 persen dadi 25 persen (uga ditrapake kanggo thornmail)

    • Pasif – eri: Nalika nyerang serangan dhasar, hasil 10 (+10 persen bonus bonus) nganti 10 (+20 persen bonit bonus) karusakan ing penyerang

    Nelpon eksekutif

    • Serangan serangan: 15 nganti 20
    • Tatu sing rada beri: 30 persen dadi 25 persen (uga ditrapake kanggo chainword chemunk lan pangeling-eling fana)

    Pangeling-eling Mortal

    • Pasif – sepsis: Dasar-dhasar sing nyerang juara nalika isih kena pengaruh luka sing gedhe kaping pindho kaping pindho mundhak efek kasebut
    • Nggawe luka sing nggegirisi: 50 persen nganti 40 persen

    Chakunk Chaüword

    • Kemampuan cepet-cepet: 15 nganti 25
    • Nggawe luka sing nggegirisi: 50 persen nganti 40 persen

    Oblivion Orb

    • Kemampuan Daya: 30 nganti 35
    • Tatu sing apik banget: 30 persen dadi 25 persen (uga ditrapake kanggo morellonomicon lan putrifier Chemtech)

    • Kesehatan: 250 nganti 300
    • Nggawe luka sing nggegirisi: 50 persen nganti 40 persen

    Putrier Chemtech

    • Kemampuan Daya: 55 nganti 60
    • Nggawe luka sing nggegirisi: 50 persen nganti 40 persen

    Makutha saka ratu sing surem

    • Kemampuan Daya: 60 nganti 70 (80 nganti 90 kanggo Ornn Masterwork Item, Caesura)

    Everfrost

    • Aktif – Slow / Root Duration: 1.5 menyang siji detik (padha kanggo Ornn Masterwork Item, Musim Musimata Abadi)

    Kasirangan Liandry

    • Tentara – Burn Burn: 60 (+ persen ap) (+ patang persen kesehatan maksimal) nganti 50 (+ enem persen ap) (+ item kesehatan maksimal) (padha kanggo ornn masterwork)

    Pemanen wengi

    • Kemampuan cepet-cepet: 15 nganti 25 (20 nganti 30 kanggo Ornn Masterwork Item, Vospertide)
    • Cooldown (per juara): 40 nganti 30 detik (padha kanggo Ornn karya karya, vespertide)

    Riftmaker

    • Kemampuan Daya: 80 nganti 70 (100 nganti 90 kanggo Ornn Masterwork Item, ipat ICATHIA)

    Cindia BAMI

    • Gunggung biaya: 1100 nganti 1000 emas
    • Gabungan biaya: 300 nganti 200 emas

    Frostfire gauntlet

    • Gabungan biaya: 950 nganti 1050 Gold

    Sunfire Aegis

    • Gabungan biaya: 700 nganti 800 emas
    • Kesehatan: 350 nganti 450 (500 nganti 600 kanggo Overwork Ornn, Formefire Crest)

    Turbo Chttank

    • Gabungan biaya: 950 nganti 1050
    • Kesehatan: 350 nganti 450 (500 nganti 600 kanggo Ornn Masterwork Item, Turbocharged Hexperimented)

    Topeng Abyssal

    • Rintangan Piandel: 30 nganti 35
    • Unmake – Resistensi Piandel Bonus: Entuk 7 kanggo 9 Ketahanan Piandel Bonus saben mungsuh sing dikutuk

    Sumpah ksatria

    • Kemampuan cepet-cepet: 10 nganti 20

    Omong randuin

    • Armor: 80 nganti 90

    Visage Roh

    • Rintangan Piandel: 40 nganti 50

    Konvergensi Zeke

    • Armor: 25 nganti 35

    Tari Pati

    • Defy – rasio waras: 140 persen kanggo 120 persen iklan bonus

    Agul-agul saka raja sing rusak

    • Lifesteal: Pitu persen nganti wolung persen

    MAW saka Malmorus

    • Cooldown: 60 nganti 75 detik

    Gage Sterak

    • Cakar sing nyekel – bonus iklan: 40 persen kanggo 45 persen iklan iklan
    • Lifeline – Shield: 70 persen kanggo kesehatan bonus 75 persen

    Goredrinker

    • Pasif mitos: Limang nganti Pitu Kemampuan sing Cepet saben item legendaris (padha kanggo Ornn Masterwork Item, Hunger sing ora ana)

    Kraken Slayer

    • Nggawa mudhun – karusakan sejatine bonus: 60 (+45 persen iklan bonus) nganti 50 (+40 persen barang bonus) (padha kanggo Ornn karya karya, WYRMFallen Kuror)

    Umbur Glaive

    • Cooldown: 35 nganti 40 detik

    Penulis Staf Island. Mateusz sadurunge nggarap pirang-pirang toko lan game-bocah cilik, kalebu ESL ESL. Liga legenda utawa cs: Go? Dheweke tresna karo wong loro kasebut. Nyatane, dheweke nggumunake game sing luwih disenengi. Dheweke kepengin lunga ing taun kepungkur, nanging ing endi wae ing dalan mutusake Jurnalisme minangka pilihan sing luwih wicaksana – lan dheweke pas.

    Liga legenda patch 12.11 Cathetan: Rilis Bel’veth, Taliyah & Olaf Nerfs sawise Durability Update

    Edition SERAPHINE SERAPHINE PRESTIGE EDITION IN LEAGO OF LEGENDS

    Game kerusuhan

    Liga legenda patch 12.11 Ndandani game sawise nganyari daya tahan tahan. Sawetara Juara nemokake sukses luwih akeh tinimbang Taliyah lan Olaf. Pendetane Bursty nandhang sangsara, dadi buff amarga ana gegayutan. Oh, lan Bel’veth wis teka. .

    Nganyari tahan temtunipun nindakake nomer liga legenda, lan nalika resepsi sakabèhé positif, isih ana sawetara reresik kanggo nindakake. Sing ana ing ngendi lol 12.11 mlebu muter.

    Artikel terus sawise ad

    Riot nggawe owah-owahan kanggo meh 30 Juara lan sawetara sistem kanggo nyoba lan nemokake lemah tengah sawise patch drastik.

    Artikel terus sawise ad

    Nanging, dheweke ora mbatesi pangowahan kasebut: “Kita ngati-ati supaya ora bisa ditindakake lan nindakake sing paling apik kanggo njaga pilihan barang,” pangembang Matt ‘Phroxzon’ Leung -HaRison ujar.

    Sing ora kabeh teka ing patch 12.11. Skins song samodra, kalebu edisi prestise siji kanggo seraphine, uga diluncurake. Kajaba iku, ing antarane kekacauan, Void Jungler Bel’veth amarga dibebasake.

    Artikel terus sawise ad

    Bel

    Bel’veth diluncurake ing patch 12.11.

    Apa sing ganti ing patch 12.11?

    Bel’veth ngeculake ing patch 12.

    .11.

    Artikel terus sawise ad

    Juara 160th ing Liga Legenda yaiku Void Empress, lan ngremehake kabeh kekuwatan sing judhulé sing kuwat. .

    • Waca liyane:Seraphine ngganti dhuwur ing dhaptar Riot minangka krisis ident dhukungan terus

    Related:

    Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

    Bel

    Bel’eth minangka juara 160th legenda legenda.

    Bubar reworked lan taliyah bracing kanggo nerf

    Nalika pirang-pirang juara sing bisa sukses sawise nganyari kekiatan kaya Vayne lan Kayle Ora suwe sawise rilis tembelan sing wis sukses ing bubar, Olaf lan Taliyah.

    Juara loro entuk nganyari skop ing lol 12.9, lan wiwit wiwit ngrampok dhaptar. Sawise ngindhari owah-owahan ing nganyari sadurunge, kerusuhan nyekeli nerf kanggo wong loro ing lol patch 12.11. Iki sawise Nerf Hotfix nganti Taliyah pungkasan minggu kepungkur.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    . Juara kanthi kerusakan sing bener utawa kerusakan kesehatan persen ing kits uga digandhengake karo nerfs kaya master yi, swain, gwen, ay, lan merek. Secara total, 13 Juara bakal nerfed, lan luwih samesthine nganyari anyar.

    Taliyah

    Nganyari pertengahan taliyah murup menyang wilayah “rusak”.

    Ryze diwenehi katresnan minangka Win Tingkat tiba 42%

    Kanggo baju ryze wis rada depresi ing liga legenda. Mage wis ngilangi pirang-pirang taun, ing salawas-lawase bakal ringkih ing playen sing gedhe minangka big big nggawe powerhouse. Nanging, kanthi tarif win ing 42%, ana sing kudu ditindakake.

    Artikel terus sawise ad

    • Pemain Liga Slam “rakus” kerusuhan ing toko mitos anyar

    Riot wis ngambang owah-owahan kanggo dheweke ing patch 12.11 Sawise nganyari tahan tahan. Nalika tarif menang wis nganti 42.52% Sawise tembelan, dheweke isih dianggep minangka pendhudhuk paling ala ing game kasebut miturut lolalytics.

    Artikel terus sawise ad

    Buffs uga ana ing karya kanggo 13 juara liyane, kalebu pejuang kaya Irelia, Lee Sin, lan AD nggawa Aphelios lan Caitlyn, sing nandhang durability nganyari.

    Lunar Beast Apelios liga legenda lol

    .11 Sawise nerf menyang gun bedhil sing angel banget.

    .11

    Ora cukup pihak kolam renang ing musim 12, nanging siap disengaja dening lagu segara. Kulit tawon segara anyar teka ing Liga Legenda Patch 12.11, kalebu versi Prestige Seraphine sing elegan banget.

    .

    • Samudera Lagu Ashe
    • Samudra Nidalee
    • Samudra SERAPHINE
      • Edition SERAPHINE SERAPHINE PRESTIGE

      Saben kulit (kajaba prestise seraphine) bakal teka karo wolung kromas. Nanging kulit khusus kanggo Songstrress bakal dilengkapi lambang summoner eksklusif.

      Artikel terus sawise ad
      Artikel terus sawise ad

      �� #pbe pratinjau edisi lagu Ocean! ��
      Ocean Song Yone, Nidalee, Serachine, Zeri, Ashe & Prestige Song Seraphine! ��♀️ pic.Twitter.com / icka0jbuf

      – Liga Legenda // Inggris, Ie & Nordics (@Lolulkn) Mei 24, 2022

      Sampeyan bisa nemokake patch lol sing lengkap 12.11 cathetan ing ngisor iki, sopan santun.

      Liga legenda patch 12.11 cathetan

      Juara

      Aphelio

      Pasif: Hitman lan Seer

      • Kacepetan Serangan: 6/12 / 18/2004 / 30/36% ⇒ 7.5/15/22.5/30/37.5/45%
      • Lethality: 4.5/9/13.5/18/22.5/27 ⇒ 5..5/22/27.5/33

      Merek

      Pasif: Blaze

      • Kerusakan Burn: 3% kesehatan maksimal luwih saka 4 detik ⇒ ​​2.
      • Kerusakan Detonate: 10-14% (level 1-17) kesehatan maksimal ⇒ 9-13% (level 1-17)

      Caitlyn

      P: Peacemaker piltover

      • Rasio iklan: 50/90/130/170/210 (+ 130/140/170% Masehi)
      • Kosting Mana: 50/60/70/80/90 ⇒ 55/60/65/70/75

      E: 90 caliber net

      • Kerusakan dhasar: 70/110/150/190/230 ⇒ 80/130/180/230/280
      • Cooldown: 16/14.5/13/11.5/10 detik ⇒ ​​16/14/12/8 detik

      Fizz

      Stats dhasar

      • Wutah Kesehatan: 112 ⇒ 106
      • Kesehatan ing Level 18: 2544 ⇒ 2442
      • Wutah Mana: 37 ⇒ 52
      • Mana ing Level 18: 946 ⇒ 1201

      Gragas

      Q: gulung tong

      • Rasio AP: 70% ⇒ 80%
      • Cooldown: 11/10/9/8/7 Detik ⇒ ​​10/9/8/7/6 detik

      E: Slam awak

      • Cooldown: 16/15/14/13/12 detik tanggal 14/13.5/13/12.5/12 detik

      Gwen

      W: Mist

      • Bonus Armor And Piandel: 20 (+ 5% AP) ⇒ 12/14/18/18/18/18/20 (+ 5% AP)
      • Cooldown: 22/20/18/16/14 detik ⇒ ​​22/21/20/19/18 detik

      E: skip ‘n slash

      • Mbalekaken Cooldown On Mungsuh Pencet: 60% ⇒ 50%

      Irelia

      P: Bladesurge

      • Penyembuhan: 7/8 / 9/13 / 11% AD ⇒ 9 / 10/10 / 13% Masehi

      E: Duet Flawless

      • Cooldown: 18/16.5/15/13.5/12 detik tanggal 16/15/14/13/12 detik

      Kayn

      • Kerusakan Darkin Slayer: 65% iklan (+ 5% [tambah 5.5% saben 100AD])% Uji Target saka 65% Masehi (+ 5% [tambah 5% saben 100ad])% kesehatan maksimal target

      Kog’maw

      • Armor lan Piandel Tanggepi Shred: 25 / 27/19 / 31/33% 23/13/200
      • Kacepetan Serangan Bonus: 15/20/25 / 30/5% ⇒ 10/15/20/25 / 30/8%

      W: bio-arcane barrage

      • Kerusakan Kesehatan Kesehatan: 3 / 4/5 / 6/1% ⇒ 3/3.8/4.6/5.2/6%

      Lee Sin

      Stats dhasar

      • Serangan serangan: 66 ⇒ 68

      Q: serangan gelombang / resonasi sonic

      • Kerusakan Gelombang Sonic: 50/75/100/125/150/125/150 (+ 100% bonus iklan) ⇒ 55/80/105/130/155 (+ 100% iklan bonus)
      • Ngembangake kerusakan minimal serangan: 50/75/100/125/150 (+ 100% iklan bonus) ⇒ 55/80/105/130/155 (+ 100% iklan bonus)
      • Ngawasi karusakan Max serangan: 100/150/250/250/250/300 (+ 200% iklan bonus) ⇒ 110/160/210/260/310 (+ 200% iklan bonus)

      LILLIA

      Stats dhasar

      • Kesehatan: 650 ⇒ 625

      Pasif: Ngimpi-Laden Bugh

      • Kerusakan: 6% (+1.5% AP) Health Health ⇒ 6% (+1.2% AP) kesehatan maksimal

      Master Yi

      Stats dhasar

      • Wutah Kesehatan: 106 ⇒ 100
      • Kesehatan ing level 18 2471 ⇒ 2369

      E: WUJU gaya

      • Base Dire True: 30/38/46/54/52/62 ⇒ 30/35/40/45/50 (+ 35% iklan bonus)

      Nunu & Willump

      P: Konsumsi

      • Penyembuhan marang non-juara: 65/95/125/1555555 (+ 70% ap) (+ 6% kesehatan bonus) ⇒ 65/95/125/15 (+ 90% AP) (+ 10% kesehatan bonus) )
      • Penyembuhan marang Juara: 39/57/75/93/111 (+ 42% AP) (+3.6% Kesehatan Bonus) ⇒ 39/57/75/93/111 (+ 54% AP) (+ 6% kesehatan bonus)

      E: Barrage Snowball

      Artikel terus sawise ad

      • Cooldown: 14 detik ing kabeh rangking ⇒ 14/13/12/10/10 detik

      Olaf

      Pasif: Berserker nesu

      • Lifesteal: 10-30% ⇒ 8-25%
      • .Kesehatan 5% 30% kesehatan

      • Kerusakan dhasar: 60/110/160/210/260 ⇒ 70/120/170/220/270 (+ 100% iklan bonus)
      • Minimal cooldown: 3 detik ⇒ ​​2.5 detik

      W: angel

      • Cooldown: 16/14.5/13/11.5/10 detik ⇒ ​​16/15/14/13/12 detik

      R: Ragnarok

      Rakan

      P: Gleaming Quill

      • Penyembuhan: 18/36/54/72/90 ⇒ 30/51.25/72.5/93.75/115

      W: Lawang Grand

      • Cooldown: 18/16.5/15/13.5/12 detik tanggal 16/14.5/13/11.5/10 detik

      E: Tari Pertempuran

      • Biaya Mana: 60/70/80/90/100 ⇒ 40/45/50/55/60

      Rengar

      Stats dhasar

      • Kesehatan: 655 ⇒ 620

      R: sensai mburu

      Artikel terus sawise ad

      • Cooldown: 110/90/70 detik 110/100/90 detik

      Ryze

      E: Ejaan Flux

      • Kerusakan: 60/80/100/120/140 (+ 30% AP) (+ 2% mana Manajemen) ⇒ 60/80/110/120/140 (+ 35% AP) (+ 2% Mana)

      Samira

      • Nyerang karusakan wutah: 3 ⇒ 3.3
      • Iklan ing level 18 108 ⇒ 113.1

      P: Flair

      • Rasio iklan: 80/90/100/110/120% ⇒ 85/95/105/125/125% (+ 85/95/95/95/95 / 95/15 / 125/19

      Senna

      Pasif: Absolute

      • Tingkat Drops Tingkat Saka Minion Kills: 2..33%

      P: Pepeteng

      • Dasar Slow: 20% ⇒ 15% (+ 10% saben 100 iklan bonus)
      • Duration Duration: 2 detik ⇒ ​​1/1..5/1.75/2 Detik

      Swain

      Pasif: kumpul ravenous

      • Penyembuhan: 3.5-7% ⇒ 3-6%

      W: visi kekaisaran

      • Kerusakan: 80/120/160/200/240 (+ 70% AP) ⇒ 80/115/150/195/220 (+ 55% AP)

      R: Ascensi Demon

      • Penyembuhan saben obah: 15/30/45 (+ 20% AP) ⇒ 15/27.5/40 (+ 18% AP)

      Sylelas

      W: kingslayer

      • Kosting Mana: 60/70/80/90/100 ⇒ 50/60/70/80/90
      • Penyembuhan: 20/40/60/80/100 (+ 35% AP) ⇒ 20/40/60/8/100 (+ 40% AP)
      • Cooldown: 13/11.25/9.5/7.75/6 ⇒ 12/10..5/6 detik

      E: abscond / penutian

      • Cooldown: 14/13/11/10/10/1010 ⇒ 13/12/11/10/9 Detik

      Tahm Kench

      Pasif: Rasa sing dipikolehi

      • Kerusakan ing-hit: 8-60 (+2.5% bhp) ⇒ 8-60 (+ 4% bhp)

      P: Lash basa

      • BASA KAMPUNG: 10/12..5/20 ⇒ 10/15/20/25/30 (+3/3.5/4/4.Kesehatan 5/5% Ilang)

      R: Devour

      Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

      • Shield: 500/700/900 ⇒ 650/800/950

      Taliyah

      Stats dhasar

      • Kesehatan Dasar: 570 ⇒ 550

      Q – Volley benang

      • Cooldown: 6.5/5.5/4.5/3.5/2.5 ⇒ 7/6/5/4/3 detik
      • Kerusakan 1-Rock: 38/61/84/7/130 (+ 50% AP) ⇒ 40/60/80/100/100/100 (+ 50% AP)
      • Kerusakan 5-rock: 98.8/158.6/218.4/278.2/338 (+ 130% AP) ⇒ 104/156/208/260/312 (+ 130% AP)
      • Kerusakan Boulder: 72.4/115.9/159.6/203.3/247 (+ 90% AP) ⇒ 75/114/152/190/228 (+ 90% AP)

      • Kerusakan Monster: 100% ⇒ 150%

      R: tembok weaver

      Artikel terus sawise ad

      • Ora bisa maneh dibuwang sajrone telung detik ngrusak

      Taric

      Q: sentuhan lintang

      • Nambani saben biaya: 25 (+ 15% AP) (+ 0.75% Max Hp) ⇒ 25 (+ 15% AP) (+ 1% Max HP)
      • Kosting Mana: 65/70/75/80/85 ⇒ 60

      E: Dazzle

      • Stun Duration: 1.25 detik ⇒ ​​1.5 detik
      • Cooldown: 17/16/15/14/13 detik ⇒ ​​15/14/13/12/11 detik

      Trydamere

      P: BloodLust

      • BASA SURI: 25/33/41/49/57/57/ 30/40/50/60/70
      • Waras Bonus saben Fury: 0.45/0.75/1.05/1.35/1.65 ⇒ 0.5/0.95/1.4/1.85/2.3

      R: unding nesu

      • Cooldown: 130/110/90 detik ⇒ ​​120/100/80

      VEIGAR

      Stats Base:

      • Armor: 23 ⇒ 21
      • Wutah Armor: 3.75 ⇒ 4.

      E: Horizon Acara

      • .5/17/15.5/14 detik

      Wukong

      W: trickster pahlawan

      • Cooldown: 20/18/16/14/12 2 Pungkasan taun 22/19.5/17/14.5/12 detik

      E: mogok nimbus

      • Kerusakan Monster: 180% ⇒ 160%

      Xin Zhao

      • Penyembuhan: 6-74 (level 1-18) (+ 7% AD) (+ 55% AP) ⇒ 6-74 (level 1-18) (+ 10% AD) (+ 55% AP)

      W: Angin dadi kilat

      • Kosting Mana: 60 ing kabeh rangking ⇒ 60/55/50/45/40

      Zeri

      • Kerusakan aktif: 7-15 (+ 110-120% TAD) ⇒ 8-20 (+ 110-130% TAD)
      • Kerusakan Attack Pasif Pasif: 90-200 (+ 80% AP) + 1-10% Health Kesehatan ⇒ 90-200 (+ 90% AP) + 3-15% AC
      • Serangan sing diisi pasif alon-alon dibuwang

      W: laser ultrhipock

      • Cooldown: 13/12/11/10/9 Detik ⇒ ​​12/11/10101010/9/80 detik
      • Rasio iklan: 140% ⇒ 150%
      • Slow: 30/40/50/60/70% tanggal 30/5 / 40/45/50%
      • [Anyar] Yen laser ultrhipock cocog karo kekarepan lan monsters monsters Strike

      E: Surge Spark

      • .5/23/21.5/20 detik ⇒ ​​22/20.5/19/17.5/16 detik
      • Nyuda cooldown saben juara hit: 1 kapindho ⇒ 0.5 detik
        • Nyuda Cooldown saben Juara Hit ing mogok kritis: 3 detik ⇒ ​​1.5 detik

        R: kacilakan kilat

        • Cooldown: 120/95/70 detik 23/85/70 detik
        • Pindhah kacepetan saben tumpukan: 1.5% ⇒ 1%
        • Tumpukan saben Juara Hit dening Aktivasi Aoe: 4 ⇒ 8

        Item

        Topeng Abyssal

        • Tolak Piandel: 30 ⇒ 35
        • Piandel Tanggepan Sabensuh: 7 ⇒ 9

        Cindia BAMI

        • Biaya total: 1100 ⇒ 1000 emas
        • Gabungan Biaya: 300 taun Emas

        • Lifesteal: 7% ⇒ 8%

        Bungah Vest

        Artikel terus sawise ad

        • Tatu sing rada beri: 30% ⇒ 25% (uga ditrapake kanggo thornmail)

        Chakunk Chaüword

        • Serangan serangan: 45 ⇒ 55
        • Kemampuan cepet-cepet: 15 ⇒ 25
        • Nggawe luka sing apik banget: 50% ⇒ 40%

        Putrier Chemtech

        • Kemampuan Daya: 55 ⇒ 60
        • Nggawe luka sing apik banget: 50% ⇒ 40%

        Makutha saka ratu sing surem

        • Kemampuan Daya: 60 ⇒ 70 (80 ⇒ 90 kanggo Ornn Masterwork Item, Caesura)

        Tari Pati

        • Rasio Penyembuhan: Iklan Bonus 140% ing 120% iklan bonus

        Everfrost

        • Alon-alon lan Stun Duration: 1.5 detik ⇒ ​​1 detik (sing padha kanggo ornn masterwork, mangsa langgeng)

        Nelpon eksekutif

        • Kerusakan Serangan: 15 ⇒ 20
        • Tatu sing rada beri: 30% ⇒ 25% (uga ditrapake kanggo chemempunk chainword lan pangeling-eling fana)

        Frostfire gauntlet

        • Gabungan biaya: 950 ⇒ 1050 emas (total biaya ora owah)
        • Kesehatan: 350 ⇒ 450 (500 ⇒ 600 kanggo Ornn Masterwork Item, Rimeforged genggeman)

        Goredrinker

        • Kemampuan Pasif Mitki Cepet: 5 ⇒ 7

        Sumpah ksatria

        • Kemampuan cepet-cepet: 10 ⇒ 20

        Artikel terus sawise ad

        • Kerusakan True Bonus: 60 (+ 45% bonus iklan) ⇒ 50 (+ 40% bonus iklan)

        Kasirangan Liandry

        • Tentara – Burn Rusak: 60 (+ 6% AP) (+ 4% kesehatan maksimal) ⇒ 50 (+ 6% A ap) (+ 4% kesehatan maksimal)

        MAAW saka MalmoriTious

        • Lifeline Cooldown: 60 Detik ⇒ ​​75 detik

        Morellonomicon

        • Kemampuan Daya: 80 ⇒ 90
        • Nggawe luka sing apik banget: 50% ⇒ 40%

        Pangeling-eling Mortal

        • Nggawe luka sing apik banget: 50% ⇒ 40%

        Pemanen wengi

        • Kemampuan cepet-cepet: 15 ⇒ 25 (20 ⇒ 30 kanggo Ornn Masterwork Item, Vospertide)
        • Cooldown (per juara) 40 taun 30 detik (padha kanggo ornn masterwork, vespertide)

        Oblivion Orb

        • Kemampuan Daya: 30 ⇒ 35

        Omong randuin

        Riftmaker

        Visage Roh

        Gage Sterak

        • Iklan Bonus: 40% BASA AD AD 45%
        • Shield: 70% HP Bonus ⇒ 75% HP bonus

        Sunfire Aegis

        • Gabungan biaya: 700 ⇒ 800 emas (total biaya ora owah)
        • Kesehatan: 350 ⇒ 450 (500 ⇒ 600 kanggo Ornn Masterwork Item, Formefire Crest)

        Thornmail

        • Pasif – eri: Nalika disabetake dening serangan dhasar, deal 10 (+ 10% bonus bonus) ⇒ 10 (+ 20% bonis bonus) karusakan ing penyerang

        Turbo Chttank

        • Gabungan biaya: 950 ⇒ 1050 (total biaya ora owah)
        • Kesehatan: 350 ⇒ 450 (500 ⇒ 600 kanggo Overwork Ortorwork, Turbocharged Hexperimented)

        Umbur Glaive

        • Cooldown: 35 detik utawa 40 detik

        Konvergensi Zeke

        Sistem

        Luka sing apik banget

        • Penyembuhan Cut: 30/50% ⇒ 25/40%
          • Item sing dibayar kanthi tepat kanggo tetep ora duwe tenaga netral

          Kerusakan Menara

          • Kerusakan Serangan Menara Outer: 167-391 ⇒ 162-344

          Bugfix lan qol owah-owahan

          • Ndandani bug ing ngendi Qiyana Q – Edge of iXTAL . Kita bakal njaga ati-ati kanggo bug iki menyang tembelan 12.11)
          • Telpon bug ing ngendi penyembuhan syllas saka sing dicolong Fiora R – Tantangan Grand ora bakal skala kanthi bener karo ap
          • Ndandani bug ing endi GNAR ora bakal nampa bonus kacepetan serangan saka E – Hop Yen mlumpat diganggu dening efek kontrol akeh
          • Ndandani bug ing ngendi Viego bakal nahan Janna Pasif – Tailwind Sawise diduweni dheweke kadaluwarsa
          • Ndandani bug ing ngendi Viego E – Jalan sing diremehake Kemampuan bakal digawe kanthi seger yen duwe juara liyane nalika Juara mungsuh ana ing pangaruh sing diduweni swaain E-overmove
          • Ndandani bug ing ngendi nidalee E – Surge Primal ora bakal menehi kacepetan serangan bonus nalika cast ing sekutu
          • Ndandani bug ing ngendi rune Graves ‘ora bakal ngganti glasif saka glasial sanajan ora bisa nyoba (nuwun sewu everfrost kuburan)
          • Ndandani bug ing sirah Akshan bakal ngganti arah yen dheweke mlaku adoh saka mungsuh nalika casting R – comuppance
          • W – Blade Nether ora bakal nampilake vfx on-hit kanthi bener
          • Telpon bug ing endi Sivir Q – Blade Boomerang kadang-kadang ora bisa dirungokake karo sekutu yen target kena ing perang perang
          • Ndandani bug ing ngendi gage Sterak ora bakal ngitung “karusakan sing diblokir dening tameng” counter totip
          • Ndandani bug ing ngendi debuff pemandang imperial, geni sing disuda, ora bakal nampilake lambang kanthi bener ing garis debuff pamuter sing kena pengaruh
          • Ndandani clash lingkungan visual kanggo nampilake kanthi akurat kenapa pamuter ora bisa gabung karo tim clash
          • Ndandani bug visual ing endi modal laporan pungkasan pamuter pungkasan bakal dipotong ing pungkasan layar game
          • Ndandani bug visual sing kedadeyan nalika nglayang Ikon Summoner ing pungkasan layar game
          • Ndandani bug ing endi tombol laporan ing papan scoreboard bakal ditutupi jeneng sing luwih dawa
          • Ndandani bug ing ngendi ikon Summoner pamuter wis ilang saka papan pimpinan tantangan

          Skins

          Samudera Lagu Ashe

          “Minangka CEO perusahaan sandhangan panas Frel, Ashe wis mati bosen sawise mbuwang kepala taun-taun kanthi nyambut gawe kanthi srengenge ing markas sisih lor. Festival lagu samodra muni kaya papan sing sampurna kanggo dheweke dadi anget, ilang menyang wong akeh, lan ilang awake menyang sawetara musik sing apik banget.”

          Artikel terus sawise ad
          Artikel terus sawise ad

          Samudra Nidalee

          “Festival lagu samodra bejo duwe nidalee minangka stylist performer, kanthi pandhuan fashion sing adol kaya album dheweke, nanging kasunyatane dheweke dadi bagian saka pertunjukan Yone. Dheweke dadi wong pisanan dheweke nuduhake lirik dheweke, lan dheweke dadi hormatan sing ngutangi swarane.”

          Samudra SERAPHINE

          “Sawise istirahat kanggo ngisi ulang semangat kreatif, serathine bali! Tinimbang nyilem langsung menyang wisata solo, dheweke nggambar energi santai Festival lagu samodra kanggo ngrampungake awake dhewe menyang nyanyi. Ora ana dhaptar, dheweke bakal ngrungokake pamirsa lan supaya musik kasebut.

          Artikel terus sawise ad
          Artikel terus sawise ad

          Edition SERAPHINE SERAPHINE PRESTIGE

          “Aja konten kanggo nglangi kanthi pasang, ombak sing nggawe leze laut. Apa ana ing dalan utawa tahapan konser, bantaian musim pesisir, lan anget banyu.”

          Song Ocean Yone

          “Yone saraf. Minangka DJ dheweke tenang, fokus, lan lagu improvisial, nanging samodra minangka konser pisanan minangka DJ lan Lyricist. Sawise nemokake stash rahasia lirik, kancane Nidaleee dadi sukarelawan kanggo nyingkirake awake dhewe nalika ora gelem. Dheweke bisa uga ora siap nyanyi, nanging dheweke isih bakal krungu swarane.”

          Artikel terus sawise ad

          Samudra Lagu Zeri

          “Tamer banyu sing munggah lan teka saka sisih kidul-kulon, Zeri nyilem menyang pejuang Segara Festival. Iki minangka sepisanan nangani panggung dhewe, lan bisa uga ana ing papan sing ora ana ing acara rencana dheweke supaya bisa menehi kertu panggilan. Kabeh wong seneng karo overstimulasi, tengen?”