10 Game Open-World paling apik ing kabeh wektu – IGN, Top 10 game Open-World sing paling apik saiki, ditingkat

10 Game Open-World Top sing paling apik saiki, rangking

Apa Witcher 3 butuh upgrade sing sabanjure? .

10 game paling apik ing donya kabeh

Saka legenda Zelda: Nafas liar menyang Cincin Elden, iki minangka pilihan kanggo game sing mbukak paling apik ing kabeh wektu.

Dianyari: 21 Desember 2022 7:33
Dikirim: Mar 10, 2022 2:00 PM

Game Open-World wis pirang-pirang taun kepungkur, nawakake kebebasan luwih kanggo njelajah lan kepiye cara nyedhaki tujuan, nanging sing duwe kabeh? Donya mbukak paling apik, tantangan sing paling apik, crita sing paling apik, karakter sing paling apik?

Staff IGN dicekel , lan golek cara sing ora masuk akal kanggo mungsuh mungsuh. Dadi tanpa luwih ado, ing ngisor iki pilihan IGN kanggo 10 Open-World game paling dhuwur ing kabeh wektu.

10 game paling apik mbukak

Open-world games have come a long way over the years, offering more freedom to explore and in how we approach objectives, but which ones have it all? The best open world, the best challenges, the best story, the best characters? </p>
<p>Staff IGN dicekel , lan golek cara sing ora masuk akal kanggo mungsuh mungsuh. Dadi tanpa ado, ing kene pilih pilihan kanggo 10 Open-Worlds Game.</p>
<p><img decoding=10. Spider-Man Marvel: Miles Morales

New York City sekitar Christmastime yaiku sihir. Lan insomniac wis nindakake tugas sing luar biasa kanggo mbalekake swasana sing nggumunake ing Spider-Man Marvel: Miles Morales. Saben aspek saka tindakake iki nganti 2018 hit spidey ora dibangun kanthi dhasar game pisanan sing pisanan. Nanging pendekatan ing jagad, desain misi, lan crita kabeh luwih kuat ing Morales Moral, sanajan ora ana sing kurang saka. Nanging fokus ing crita lan misi sing luwih milih ngidini miles tindak dadi pribadi kanggo mengidelake pamuter lan karakter. . Lan iku kabeh nalika ndeleng lan mlaku kanthi becik, ing PS5 lan PS4. Insomniac piye wae ngrebut gaib nyata york anyar lan imbed menyang Spider-Man: miles morales, supaya para pemain ngalami pengalaman apa wae taun.


<h3><span id=9. Horizon Dilarang West

. Perjalanan anyar Aloy nampilake jagad sing kandhel kebak sesuai, ing ngendi saben karakter lan crita bisa nawarake titik mlebu ing jagad iki. Lan iku jagad sing rumangsa migunani lan malah berkembang kanthi akeh lan pamuter. Lan luwih apik ngladeni sisih liya, gerilya wis nambahi jagad iki ing sisih kulon sing dilacak ing sisih kulon, kanthi macem-macem lokasi sing menehi wawasan babagan jagad iki lan crumbled sisa-sisa peradaban. Mendaki traversal bisa uga ora gratis kaya sawetara game liyane ing dhaptar iki, nanging kemampuan kanggo nggoleki ing jero banyu lan malah njupuk menyang langit sing welcome, tambahan sing nyenengake kanggo rumus. Horizon Dilabder West mesthi dibangun ing Yayasan Game Open-World liyane, kalebu Ner Zero, nanging langkah sing luar biasa kanggo meksa genre maju lan nggawe petualangan sing apik banget.”Lebar =” “/> 

<h3><span id=. Logam Gear Solid 5: Nyeri Phantom

Logam Gear Solid 5 minangka salah sawijining conto sing paling apik babagan game Open-World kudu nyedhaki tantangan kasebut. . Paling apik, dolanan murni, ngeling-eling wong tentara dolanan bebarengan ing kothak wedhi dolanan, nanging kanthi soundtrack hebat banget lan luwih saka cukup ekentricity kanggo nggawe luwih khusus. Nalika crita pungkasane durung rampung, lan ora bisa terus-terusan nganti pungkasan, kebebasan iki dadi ora ngerti babagan kekurangane narasi.”Lebar =” “/> 

<h3><span id=. The Elder Scrolls 5: Skyrim

Iki wis guyon sing dawa sing wis ana ing Skyrim ing meh kabeh platform sing bisa dibayangake. . Iki nyetel standar anyar kanggo petualangan dunia sing mbukak lan tetep apik tenan. Versi PC omah salah sawijining komunitas modding sing paling gedhe ing kabeh wektu, sanajan game dawa kebak. Lan karo upgrade anyar menyang PlayStation 5 lan Xbox Series X, Skyrim isih katon lan main hebat. Kanthi crita engrossing, sing urip, lan luwih akeh konten tinimbang wong liya sing ngerti apa sing kudu dilakoni, yaiku Slimer Nggulung 5: Skyrim isih dadi salah sawijining wong sing paling apik ing RPGs sing paling gedhe bisa mbuwang wektu.”Lebar =” “/> 

<h3><span id=6. Assassin’s Creed Unity

Ukuran ing diskusi game open-world paling dhuwur sajrone 12 taun kepungkur, Vegas: Vegas anyar sing diobong dhewe ing pengeling-eling kolektif kita kanthi ngeculake kita menyang pilihan kita lan muter kabeh ing sekitar kita. Bangunan ing pondasial saka Bethesda Fallout 3, Vegas anyar mindhai wilayah kulon sing luwih warni lan macem-macem warna wacan Apocalypse post-nuklirar Amerika Serikat lan sijine kita ing dalan kanggo intersect karo konflik kanthi konflik kanthi konflik kanthi konflik kanthi konflik kanthi konflik. Kita ketemu sawetara karakter paling apik lan tindakake apa sing diwiwiti minangka upaya sing gampang kanggo nemokake wong sing nembak sampeyan lan nilar sampeyan langsung mlebu ing tengah-tengah perang ing antarane Republik California sing anyar, yaiku awake dhewe nyatakake Kaisar Romawi Anyar, lan Magnate Casino Abadi kanggo nemtokake nasib anyar Vegas. Malah ing taun-taun kepungkur, ana arang dadi jagad game sing ngrasakake lan sibuk utawa sibuk karo crita, kapribaden, lan banyolan peteng – ana ing ngisor iki – ngenteni kita nemokake.”Lebar =” “/>

10. Spider-Man Marvel: Miles Morales

New York City sekitar Christmastime yaiku sihir. Lan insomniac wis nindakake tugas sing luar biasa kanggo mbalekake swasana sing nggumunake ing Spider-Man Marvel: Miles Morales. Saben aspek saka tindakake iki nganti 2018 hit spidey ora dibangun kanthi dhasar game pisanan sing pisanan. . Nanging fokus ing crita liyane lan misi sing luwih jelas ngidini miles ‘dadi mengidelake pribadi ing pamuter lan karakter.

Minangka debut-debut solo sing apik kanggo mil, kanthi traversal lan pilihan tempur sing apik lan luwih lancar, crita aduk, lan duwe host intrik, penting sing kudu ditindakake. Lan iku kabeh nalika ndeleng lan mlaku kanthi becik, ing PS5 lan PS4. . – Jonathon Dornbush

9. Horizon Dilarang West

Horizon Dilabden West Ningkatake ing pengalaman Zero ing saben cara. Perjalanan anyar Aloy nampilake jagad sing kandhel kebak sesuai, ing ngendi saben karakter lan crita bisa nawarake titik mlebu ing jagad iki. Lan iku jagad sing rumangsa migunani lan malah berkembang kanthi akeh lan pamuter. Lan luwih apik ngladeni sisih liya, gerilya wis nambahi jagad iki ing sisih kulon sing dilacak ing sisih kulon, kanthi macem-macem lokasi sing menehi wawasan babagan jagad iki lan crumbled sisa-sisa peradaban.

Mendaki traversal bisa uga ora gratis kaya sawetara game liyane ing dhaptar iki, nanging kemampuan kanggo nggoleki ing jero banyu lan malah njupuk menyang langit sing welcome, tambahan sing nyenengake kanggo rumus. Horizon Dilabder West mesthi dibangun ing Yayasan Game Open-World liyane, kalebu Ner Zero, nanging langkah sing luar biasa kanggo meksa genre maju lan nggawe petualangan sing apik banget. – Jada Griffin

8.

Logam Gear Solid 5 minangka salah sawijining conto sing paling apik babagan game Open-World kudu nyedhaki tantangan kasebut. Ana luwih saka siji cara kanggo pindhah ing sembarang kahanan, lan asil kasebut yaiku rasa bebas saka kabebasan.

Paling apik, dolanan murni, ngeling-eling wong tentara dolanan bebarengan ing kothak wedhi dolanan, nanging kanthi soundtrack hebat banget lan luwih saka cukup ekentricity kanggo nggawe luwih khusus. Nalika crita pungkasane durung rampung, lan ora bisa terus-terusan nganti pungkasan, kebebasan iki dadi ora ngerti babagan kekurangane narasi. – Seth Macy

7. The Elder Scrolls V: Skyrim

Iki wis guyon sing dawa sing wis ana ing Skyrim ing meh kabeh platform sing bisa dibayangake. Saka wiwitan sing asor ing taun 2011, ngluncurake PC, PS3, lan Xbox 360, Skyrim ana ing endi-endi, kalebu Amazon Alem, kanthi alesan sing apik. . . Lan karo upgrade anyar menyang PlayStation 5 lan Xbox Series X, Skyrim isih katon lan main hebat.

Kanthi crita engrossing, sing urip, lan luwih akeh konten tinimbang wong liya sing ngerti apa sing kudu dilakoni, yaiku Slimer Nggulung 5: Skyrim isih dadi salah sawijining wong sing paling apik ing RPGs sing paling gedhe bisa mbuwang wektu. – Mark Madina

. FALLOUT: Vegas Anyar

Ukuran ing diskusi game open-world paling dhuwur sajrone 12 taun kepungkur, Vegas: Vegas anyar sing diobong dhewe ing pengeling-eling kolektif kita kanthi ngeculake kita menyang pilihan kita lan muter kabeh ing sekitar kita. Bangunan ing pondasial saka Bethesda Fallout 3, Vegas anyar mindhai wilayah kulon sing luwih warni lan macem-macem warna wacan Apocalypse post-nuklirar Amerika Serikat lan sijine kita ing dalan kanggo intersect karo konflik kanthi konflik kanthi konflik kanthi konflik kanthi konflik kanthi konflik.

Kita ketemu sawetara karakter paling apik lan tindakake apa sing diwiwiti minangka upaya sing gampang kanggo nemokake wong sing nembak sampeyan lan nilar sampeyan langsung mlebu ing tengah-tengah perang ing antarane Republik California sing anyar, yaiku awake dhewe nyatakake Kaisar Romawi Anyar, lan Magnate Casino Abadi kanggo nemtokake nasib anyar Vegas. Malah ing taun-taun kepungkur, ana arang dadi jagad game sing ngrasakake lan sibuk utawa sibuk karo crita, kapribaden, lan banyolan peteng – ana ing ngisor iki – ngenteni kita nemokake. – Dan Stapleton

5. Elden Ring

Bisa uga katon rada ruam mung langsung carapult elden cincin ing ndhuwur sawetara wektu ing kabeh wektu sing nggawe separo ndhuwur dhaptar iki. .

Jagad tanah ing antarane ora mung gigir, nanging kanthi positif karo guwa lan catacombs kanggo nemokake, perang boss kanggo nelukake, lan kabeh tantangan kanggo ngatasi. Lelungan liwat Elden cincin ora gampang, utamane yen sampeyan ora kenal karo filsafat sing unik piranti lunak nalika mulang, nanging kaget, nanging nggumunake, nanging nggumunake. – Mitchell Saltzman

4. Red Merah Mati 2

Red Merah Mati 2 disengaja ing cara ngidini sampeyan urip metu saka koboi fiksi sing jenenge Arthur Morgan. Crita Morgan minangka pengalaman pengarang nanging gaib saka Red Dead Redemption 2 Apa jagad mbukak game ngidini para pemain supaya ngalami pengalaman sing digawe kanthi apik.

Pengin Arthur sampeyan bakal dadi mburu? . Pengin njaluk aneh kanggo mburu artefak? Banjur langsung maju. Utawa bisa uga sampeyan mung pengin rendhem ing swasana lan tangan tangan ngukir peluru kanthi kampanye kanggo ngrusak cubfire. Ora ana jawaban sing salah. Mung jagad iki diiseni misteri lan wonder sing ngidini kita entuk maneh wektu lan nemokake jagad alam bébas kanggo awake dhewe. – Nicholas Limon

3. Maling Auto 5

Kiriman sing sampurna menyang Xbox 360 lan ps3 game, warisan maling Auto V lan pengaruh maling ing industri ing industri sing mbuktekake minangka rong generasi sing kuwat ing PS4 lan Xbox siji, lan bisa uga bisa uga ana ing seri PS5 lan XBOX. Lan, mesthine ora nate ngeculake sorotan thanks kanggo nganyari sing apik banget lan rutin kanggo nampa online Otomatis.

Nanging maling maling maling v luwih saka entuk warisan minangka prestasi sing mulya, matur suwun kanggo struktur protagonis-protagonis sing nawakake narasi overarching sing tiwas sing ndadekake sampeyan nandur modal ing pungkasan. Lan imeriveness saka jagad sing mbukak ora bisa diwatesi – Los Santos brimming karo urip, papan sing menarik kanggo njelajah, lan jumlah sing luar biasa kanggo nindakake ing kampanye lan ing GTA online. Saingan ing Triathlon, Properties Pembelian, Utawa Malah Saham Dagang ing Pasar Saham Virtual – Sampeyan bisa nindakake kabeh sing paling apik ing conto sing paling apik ing game Open-Modern ing game. – Taylor Lyles

2. Witcher 3: Hunt liar

Sanajan dirilis cedhak karo entri liyane ing dhaptar iki, Witcher 3 Setel garis anyar kanggo dolanan Open-World, sing akeh game liyane isih dibandhingake saiki, pitung taun sabanjure. Saka gunung-gunung sing nyembah saka lurung-lurung saka Novigrad utawa bidang bawahane, saben pojok bawana kebak karo monsters, rahasia kanggo nggoleki, lan puluhan jam sing digoleki Minangka flashed lan migunani minangka crita utama.

Tambahake rong paket ekspansi sing paling apik ing game, sing kalebu ing versi eceran saiki lan ngenalake peta, upgrade anyar, lan koleksi, lan sampeyan duwe akeh alasan kanggo njelajah jagad fantasi sing luar biasa iki. – Jon Ryan

. Legenda zelda: napas alam liar

. Nafas saka alam bébas, cukup mung, game sing kita lakoni dhewe-dhewe dolanan pirang-pirang taun kepungkur. Gambar sing ditahan ing pikiran, berwarna seni ing manual instruksi, dumadakan nggawe telung dimensi, kanthi lengkap, lan tanpa ulang maneh, lan tanpa wates maneh.

Sanajan napas saka alam bébas metu ing taun 2017, kita durung bisa ndeleng game sing cedhak karo Charm, Merdeka, lan Gravitas. Mung nuding link ing arah apa wae minangka jaminan kanggo panemuan lan petualangan, lan gerakan sing diwenehake dening permukaan sing gampang menggil, nggawe game Open-World sing paling apik, nyata digawe. – Seth Macy

10 Game Open-World Top sing paling apik saiki, rangking

Jumlah kebebasan sing ditawakake Game Open-World ora bisa ditolak, lan dheweke nindakake tugas sing hebat saka gatel eksplorasi. Genre kasebut uga ngutus awake dhewe kanggo dolanan sing dawa kanthi dawa kanthi kaku, lan sawetara judhul kabuka sing ora bisa diowahi bisa uga bisa dimainake tanpa wates. Kanggo petualang sing pengin ngalami sing paling apik babagan apa sing ditawakake genre, game iki ora bakal dilalekake.

10. Forza Horizon 5

Nalika game Open-World dibahas, game racing asring diabaikan, nanging dheweke duwe ngarsane sing ora cocog ing genre kasebut. Forza Horizon 5 Fitur dalan curvy sing angin liwat Mexico, mbabarake pembalap kanggo pemandangan sing sampurna. Judhul sing kudu diputer kanggo kabeh gandam, lan kanthi katalog mobil sing dibenerake sing kasedhiya, nduweni potensial kanggo menehi jam sing nyenengake.

9.

Gta 5 nampilake peta kutha sing akeh kanggo para pemain kanggo ngunggahake neraka ing, lan bisa uga maju luwih saka para protogonis kanthi nampilake telung protagonis sing bisa diobrol ing antarane fly. Jalan crita saka InterTwine Trio sing marem, lan antik sing menehi jam kanggo tumindak totoan dhuwur. Minangka salah sawijining game paling liburan ing kabeh wektu, Gta 5 .

. Bayangan saka kolossus

Nalika Bayangan saka kolossus Mesthi ngemas urutane critane game sing apik lan crita sing nggumunake, papan sing unik ing game, kanggo sawetara jurusan, produk saka swasana sing digawe dening Desain Open-World. Wander usaha liwat jagad kosong, sanajan ora batal. Arsitektur crumbling lan rerepen sing didhelikake nyritakake crita kuno tanpa tembung. Ora ana sing jelas, lan jagad tetep dadi alam sing misterius sing diisi struktur lan pasukan ngluwihi pangerten wander.

7. Witcher 3: Hunt liar

Witcher 3, Dirilis ing 2015, kabukten ing jagad sing CD CD Projekt Red Cd kanthi paling apik ing genre dunia. Iku nderek gergaji kanggo ngluwari FITI. . Pembebasan game pungkasan 2022 ing sistem saiki-sistem kasebut malah luwih polong game kasebut, menehi penggemar alesan kanggo mlumpat menyang Fantasi Fantasi Andrzej Sapkowski.

6. The Elder Scrolls 5: Skyrim

The Elder Scrolls 5: Skyrim nggawe penampilan pisanan ing tanggal saiki tanggal 11 November 2011, lan wis tetep dadi peralatan permanen ing budaya game, kanthi rilis maneh ing ngalih nintendo lan konsol gan saiki njamin meh wae. Skyrim durung overstas welcome ing bagean amarga komunitas mod sifat aktif sing wis dikembangake. Kanthi mods sing tepat, ngrasa kaya game sing beda.

5.

Ora REEVENT READLE INGGRIS INGGRIS TELEPLAY WORLD, lan ana game liyane sing ngetutake struktur sing padha. Apa sing kalebu saka pesaing kasebut yaiku kaendahane. Iki bisa dicampur robot sci-fi kanthi artine kanthi suku primitif lan jungle liar, lan asil estetika sing unik. .

4.

Kritikal sing diakoni kanthi kritis Elden Ring Campuran pertempuran angel studio kanthi dripping mbukak kanthi warna fantasi sing enak Lagu es lan geniGeorge r.R. Martin. . Dibandingke, Elden Ring .

3. Logam Gear Solid 5: Nyeri Phantom

Gear Logam 5: Nyeri Phantom Terus kanggo nguatake gamelan siluman francais, sanajan ditrapake kanggo lingkungan sing mbukak. Kaya biasane, pemain nemokake awake dhewe ing misi solo sing nglibatake dhasar mungsuh. Nanging, World Open Sprawling ngidini jumlah sing meh tanpa wates kanggo ngrampungake tujuan. Snake uga duwe plethora gaman – kalebu kothak karton lan bedhil banyu – nggunakake kanthi apik.

2.

Kaya dene judhul sing diakoni kanthi penting ing genre, Napas saka alam bébas Fitur jagad sing nggumunake sing nggumunake. Sequel, Nangis Kraton terus kanggo mbangun Napas saka alam bébasYayasan sukses.

Mbok, link saiki bisa nggawe barang. Iki wis mbukak realm anyar kreatifitas, amarga pemain saiki bisa nggawe senjata anyar lan mbangun struktur sing ngidini dheweke sesambungan karo donya kanthi cara anyar. Nalika nerangake urutane critane game sing bisa menehi hadiah, Nangis Kraton .

1. Red Merah Mati 2

Red Merah Mati 2 Nindakake gang van der linde minangka anggota nyoba kanggo ngrampungake ombak industrialisasi lan masyarakat sing bisa digunakake kanggo mbantah. Pemain njupuk peran Arthur Morgan, lan jagad ditampilake minangka salah sawijine sing kudu ditindakake.

Sanajan game utamane Western Amerika, duwe tema naturalist sing kuwat, lan pemain bisa ngilangi bedhil lan mung seneng hektar sing durung ditemtokake. Nalika nerangake rumit Desain Open-World, lenggah ing sisih ndhuwur, nyedhiyakake conto sing ora ana gandhengane kanggo kepiye game Open-World sing bisa ditampa.

. Dheweke cenderung dadi desain game sing ora apik, lan miskinan bisa nyebabake judhul sing diisi tugas sing bisa diulang lan wangun bloat bloat liyane. Nanging, nalika pangembang entuk pas, kaya ngono karo judhul ndhuwur, dheweke nyedhiyakake sawetara pengalaman game sing paling apik sing kasedhiya.

Penulis Staff – SMANGaliso Simelane minangka penulis kanthi semangat kanggo kabeh perkara sing ana gandhengane karo game video. Dheweke wis nulis babagan game video wiwit taun 2020.

Rasa apik kanggo njupuk dalan kurang lelungan, kadang-kadang.

Pandhuan dening Panuntun Guide Kelsey Rayner
Dianyari ing sept. 1, 2023
Tindakake Witcher 3: Hunt liar

Game Open-World ana ing antarane sawetara sing paling apik ing kana. Liwat Grand Course, jagad iki terus dadi luwih gedhe lan luwih apik. Luwih immersive lan imajinatif, lan dheweke terus maju. Game kasebut ngrampungake wong-wong sing duwe bangunan donya sing sregep lan upaya rinci sing mung ningkatake crita ing jagad iki sampeyan.

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie
Watch ing YouTube Elden Cincin kita nyata, lan jujur? Ora malah cedhak.

Sawise sampeyan nemokake judhul dunia kanggo tresna, sampeyan ora bakal nemoni dhewe kanthi terus-terusan, pengin njelajah saben nook lan krenjang sing ditawakake dening jagad. Dheweke game sing akeh urip ing dheweke, ngundang sampeyan muter maneh, sampeyan bakal nyingkirake jagad sing ora bisa dingerteni yen sampeyan bisa ngimpi.

. Sampeyan uga kudu nyatet ing dhaptar iki, kita nyoba fokus ing game sing paling apik kanggo nyemplungake dhewe. Akibaté, sampeyan bakal weruh kekurangan game sing beda-jinis lan MMO ing kene.

  • Elden Ring
  • Red Merah Mati 2
  • Legenda zelda: Nafas liar (lan nangis Kraton)
  • Witcher 3: Hunt liar
  • Maling Auto V
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Forza Horizon 5
  • Ora ana langit
  • FALLOUT: Vegas Anyar

Elden Ring

  • Dirilis: 2022
  • Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S

Mung rumangsa bener kanggo miwiti dhaptar iki kanthi gondho game 2022 taun, Elden cincin. Ngelingi mung dirilis ing awal taun 2022, cincin Elden seger ing wong-wong sing ana ing wong-wong, nanging aku njamin minangka game mbukak donya sing dadi pemain bakal eling nganti pirang-pirang taun; Nduwe jinis efek kasebut ing sampeyan.

Mangkene dhaptar Diwenehi Elden dhewe dhewe.

Cincin Elden Mawar minangka Usingward saka ASSSoftware dadi Open-Donya, lan tanah-tanah ing antarane salah sawijining sing paling apik, lan paling gedhe, donya kanggo roam. . Iki, pungkasane, nggawe pengalaman saka elden cincin kabeh luwih apik; Minangka tantangan sing sejatine, lan pendhidhikan penjelasan bakal ngasilake hadiah sing paling mulya.

Elden cincin uga duwe dalan linear kanggo tindakake, nanging jagad iki ngidini sampeyan nyasar saka jalur sing diantemi anggere sampeyan seneng. Sampeyan asring nindakake iki nalika nggawe karakter sampeyan luwih kuwat, lan minangka asil, crita cincin Elden dadi sampeyan dhewe.

Ayo ora lali manawa macem-macem karakter lan kelas bisa nyebabake playon sing beda banget, lan elden cincin sing kuat, pertempuran kalebu sawetara sing paling apik. Sampeyan bisa plow liwat Malenia karo mantra sampeyan, lan banjur nyekseni kanca-kanca kanthi alangan bos karo keris; Loro-lorone ngalami pengalaman sing beda banget, lan nggawe muter maneh Ringabilitas Elden, yen sampeyan duwe wektu kanggo nyisihake.

Red Merah Mati 2

  • Dirilis: 2018
  • Pangembang:
  • Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S

Red Merah Mati 2 Mbuwang Sampeyan menyang Perilangan Koboi Fiksi, Arthur Morgan. .

Sistem moralitas ing play yaiku apa sing nemtokake karakter sampeyan; Sampeyan bisa milih dadi cowboy sing mulya, utawa tinimbang, dadi alangan ing masyarakat. Preduli saka rute sing sampeyan pilih, sampeyan bakal bisa nemokake akeh wong liya lan crita sing bakal ditetepake kanggo mbusak, nggawe saben muter utawa saben sampeyan malah milih kontrol sing beda-beda. Variasi ing muter ing kene, lan rinci, apa sing ndadekake Red Redemption 2 dadi pemain.

Sampeyan uga angel nglirwakake jumlah rinci game iki. Ora, aku ora ngomong babagan bollock jaran sing realistis, sampeyan bakal bisa ndeleng sing nyusut nalika adhem (sanajan iki apik banget). Aku ngomong babagan dialog Arthur, lanskap fotorealistik, lan akeh karakter unik sing sampeyan lakoni nalika sampeyan njupuk petualangan koboi iki.

Legenda zelda: Nafas saka Kraton Manis

Katrangan Zelda: Nafas Marks Marks nyilem link mbukak menyang wilayah terbuka, lan pancen jembar lan apik banget. Nyelehake switch Nintendo menyang dhuwur potensial hardware, nafas alam bébas uga duwe path linear pencarian sing kudu diterusake, saben meksa crita.

Nanging, kaya sing paling akeh entri liyane ing dhaptar iki, sampeyan bisa nyasar saka dalan iki lan nindakake apa wae sing dikarepake karo wektu sampeyan. Game kasebut dibungkus kanthi narik kawigaten, NPC, teka-teki kuwatir, lan pilihan traversal tinimbang sadurunge. .

Yen sampeyan wis rampung karo Botw, utawa ora gelar kanthi kaya sing dikarepake, isih bisa nyoba nangis Kraton, uga. Judhul Zelda paling anyar nawakake eksplorasi sing luwih akeh lan kesempatan kreatifitas, lan piye wae bisa uga luwih saka jeblugan tinimbang napas alam liar.

  • Dirilis: 2015
  • Pangembang: CD Projekt Abang
  • Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / s, Nintendo Switch

Witcher 3 kacathet ora mung kanggo dadi game sing apik, nanging kanggo nggawe bar kanggo game open-donya. Malah saiki, pirang-pirang taun lan DLC mengko, game kasebut dadi salah sawijining game sing mbukak donya sing luwih apik. Manawa, pertempuran ora paling apik lan ngliwati jagad iki bisa dadi janya sing cilik, nanging ora ana sing kaya njupuk peran siji-sijine geralt ing Rivia.

Apa Witcher 3 butuh upgrade sing sabanjure? Jim Investigates.

Lingkungan ing Witcher 3 minangka salah siji, dibungkus karo godhong-godhongan godhong, kewan, lan macem-macem biomes. Saka rawa saka kutha novigrad, iki minangka jagad sing rumangsa urip. .

Maling Auto V

  • Dirilis: 2013
  • Pangembang: RockStar North
  • Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S

Ya, Rockstar wis bisa nggunakake papan liya liyane ing dhaptar iki, amarga kepiye aku bisa nglirwakake kanggo nyebutake Maling Auto V? Pitung taun lan game isih dikempalken karo pemain, umume wong-wong mau mlebu ing play online utawa jagad aneh sing ditindakake kanthi cara GTA, nanging isih!

Maling Auto V nuduhake tandha-tandha alon-alon. Yaiku, nganti maling maling VI pungkasane diluncurake (sing ora bakal ana). Sing ujar, warisan game iki digawe kanggo awake dhewe apik banget. Yen sampeyan durung main, sampeyan uga bakal seneng ngerti yen game kasebut uga wis tuwa.

Donya Open ing kene, Los Santos, Emulates Los Angeles minangka salah sawijining game ing 2013 bisa uga bisa. Lan ing Los Santos, sampeyan ora kudu tetep miturut ukum; Nyatane, Maling Auto V kanthi rutin nyengkuyung sampeyan bakal ngilangi. Kejahatan lan kekacauan ing game iki, kanthi macem-macem landmark la kanthi rendhem kanggo rendhem nalika sampeyan mlebu, sampeyan bakal nyolong ing mobil sing dicolong, utawa ing mburi mobil polisi; Pilihan sampeyan yaiku.

  • Dirilis: 2011
  • Pangembang:
  • Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox 360, Xbox Serion Xbox X / S, Nintendo Switch

. Game kasebut nderek, lan wiwitane dirilis kanggo PlayStation 3 lan Xbox 360 ing taun 2011. Mula, Skyrim nggawe saben generasi konsol anyar, dipencet menyang Nintendo Lock, lan wis dirilis Gusti Allah ngerti kapan saiki.

Pemain Skyrim ing Gear Hyrule ngadeg ing sandhing jaran

Saiki, aku wis bisa ngrungokake akeh sing sampeyan pilih sing aku milih Skyrim kanggo dhaptar iki amarga sadurunge, morrowind lan ketimbang. Nanging kanggo nyenengi kabeh wong, aku milih iki amarga paling gampang diakses saben jinis gamer. Sing persis apa sing ndadekake salah sawijining judhul sing paling apik ing donya; Jaded Open-World Player, utawa Veteran Njajahi, Skyrim duwe prekara sing bisa ditindakake dening sapa wae sing main. kanggo paling.

. . Ing playler mengko, Skyrim uga paling nyenengake karo modding aku wis tau duwe. Gagal kasebut, ana naga, lan naga wis apik banget.

Forza Horizon 5

  • Dirilis: 2021
  • Pangembang: Game Playground
  • PC, Xbox One, Xbox Series X / S

Nalika Forza Horizon 4 wis nyetir babagan nggambarake negara Inggris Inggris, sing sejatine pengin nindakake perkara kasebut? Dudu aku, lan ora akeh kita sing bener-bener manggon ing kene, aku mbayangno. . Sampeyan bakal nggunakake akeh wektu balap liwat lapangan, alas, lan ing trek, nanging ana luwih akeh kanggo njupuk.

Sampeyan bisa skid liwat alas sing kandhel nyoba ngungsi badai sing ngetutake sampeyan, utawa nyepak maneh lan njupuk ing srengenge nalika sampeyan nyoba nggayuh kecepatan ndhuwur. Iku kabeh sing apik banget, sampeyan lagi ing whim cuaca, lan panjaluk kanggo njelajah mexico kanggo awake dhewe kuwat nalika nyopir ing judhul tartamtu iki.

Kanthi game nyopir, sampeyan bakal ngarep-arep ngelek-ngelajah tanah lan trek sing dibangun kanggo balapan, nanging forza Horizon 5 ngidini sampeyan dadi turis ing sesawangan sing apik.

Ora ana langit

  • Dirilis: 2016
  • Pangembang: Halo Game
  • Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / s, Nintendo Switch

Ora ana swarga sing ora duwe resepsi sing paling apik nalika diluncurake, nanging mesthi nggawe salah sawijining komebacks paling gedhe wiwit. Njupuk umpan balik pamuter, game kasebut kaya pengalaman sing beda-beda saiki tinimbang bali ing taun 2016.

A gembur, ijo ijo kebak kewan asing ora ana wong lanang

Saiki, ora ana langit sing paling apik ing ruang. Sampeyan nindakake kabeh sing bakal ditindakake kanthi wanderer; tokoh tujuan sampeyan ing kabeh iki, upgrade kapal sampeyan, komunikasi karo alien. Banjur ana atusan lan ewu planets sing digawe lan sistem solar kanggo surak lan njelajah.

Iki bisa uga katon nggegirisi, lan wiwitane, nanging yen sampeyan kudu ngupayakake langit, sampeyan bakal bisa mlebu ing planet sing paling gedhe, makhluk sing paling gurup, makhluk sing ora bisa dingerteni, lan kemungkinan tanpa wates.

FALLOUT: Vegas Anyar

  • Dirilis: 2010
  • Pangembang: Entertainasi Obsidaik
  • Platform:

Entri paling tuwa ing dhaptar iki asale saka hiburan obsian, giant game ing mburi judhul sing apik kayata grounded, jagad njaba, lan luwih anyar, pentasi. .

Gamelan kene minangka jakuer cilik tinimbang sing paling akeh judhul ing dhaptar iki, nanging pancen migunani, kaya penggemar Vegas anyar sing bakal dikandhani kanthi dawa. Dibuwang menyang jagad sepi sing dumadi saka telung fraksi, fallout: Vegas anyar saben keputusan kanggo sampeyan; fraksi apa sing bakal sampeyan lakoni? Lan kepiye karakter sampeyan bakal mekar sajrone lakon sampeyan?

Dialog ing Vegas anyar luwih kuwat tinimbang sadurunge, kanthi cara sing kudu dipilih amarga sampeyan crita mbukak, lan gamelan RPG sing wis dingerteni lan katresnan. Yen, kanthi pengalaman mbukak sampeyan, sampeyan seneng nyilem dadi peran peran immersive ing ngendi keputusan sampeyan bener-bener prakara sampeyan, pilih fallout: New Vegas.

Komunitas Vegas Mod Seder anyar uga isih aktif, yen sampeyan pengin luwih akeh nggoleki lan dialog sing bisa ditemokake.

Assassin’s Creed: Odyssey

  • Dirilis: 2018
  • Pangembang: Ubisoft Quebec
  • Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / s, Nintendo Switch

. Njupuk sajrone perang Peloponnesia antara 431 lan 422 SM, Odyssey nyritakake babagan perlindungan perang spartan ing sisih loro perang nalika nyoba golek kultus kosmos.

Yen sampeyan minangka penggemar sejarah mitologi lan sihir panemuan, lan milih tempel tangan kanthi fokus ing siluman, Assassin’s Creed: Odyssey minangka judhul sing mbukak kanggo sampeyan. Donya dhewe minangka semenanjung Peninsula lan macem-macem, manawa Editor Gudoides dhewe James Billcliffe nggambarake minangka “seneng-seneng kanggo pamuter sing luwih akeh pilihan kanggo stream lan tributaries saka Valhalla.”Ora bisa mbantah karo.

Mujuk

Mesthi wae, kita ora bisa cocog karo saben game Open-donya paling apik ing dhaptar iki, saengga iki nyebutake yen ora ana sing bisa digayuh.

Kanggo luwih akeh babagan game paling apik ing kabeh wektu, priksa apa sing kita tampa game Survival, uga game co-op paling apik kanggo milih lan muter karo kanca-kanca.

Sampeyan ora mlebu!

Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • 505 Game Tindakake
  • Aksi ngulandara tindakake
  • Tindakake Hiburan Bandai Namco Tindakake
  • Game Paling Apik
  • Bethesda Game Studios Tindakake
  • CD Projekt Tindakake
  • Elden Ring Tindakake
  • FALLOUT: New Vegas Tindakake
  • Wong Pertama Tindakake
  • Forza Horizon 5 Tindakake
  • Saka Software Tindakake
  • Fromsware tindakake
  • Maling Auto V Tindakake
  • Halo Game Tindakake
  • Indie Tindakake
  • iOS Tindakake
  • Kompetitif Kompetitif
  • Koperasi Koperasi Multiplayer
  • Nintendo ngetutake
  • Nintendo Switing Tindakake
  • Nintendo Wii U Tindakake
  • Hiburan Injil Tindakake
  • Tindakake World Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • Balap Tindakake
  • Red Merah Mati 2 Tindakake
  • Game Rockstar Tindakake
  • Rockstar North Tindakake
  • RPG Tindakake
  • Simulasi Tindakake
  • Pemain tunggal Tindakake
  • Njupuk-loro interaktif tindakake
  • Elder Scrolls V: Skyrim Tindakake
  • Legenda zelda: napas alam bébas
  • Witcher 3: Hunt Hunt
  • Wong katelu
  • Warner bros. Game Tindakake
  • Xbox 360 Tindakake
  • Xbox Game Studios Tindakake
  • Xbox siji

Tindakake kabeh topik ndeleng 47 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Langganan Newsletter VG247 Daily

Warta paling gedhe ing dina Airedropped menyang kothak mlebu sampeyan.

Passion Kelsey kanggo game diwiwiti kanthi piala, lan mula angel banget kanggo nggawe game medeni wiwit. .

Logo VG247

Tuku Kaos T-shirt kita, ya

Dheweke luwih apik tinimbang gaya situs web video rata-rata sampeyan.

VG247 Merch

VG247 diduweni dening Gamer Network Limited, perusahaan Reedpop lan Andidiary Pameran Reed Limited.

© 2023 Jaringan Gamer Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, Inggris, Ndhaptar ing perusahaan Company 03882481.

Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Ora ana bagean saka situs web iki utawa konten kasebut bisa diterbitake tanpa ijin pemilik hak cipta.