Yaiku platform salib Deathloop ing 2023? Paling anyar, Deathloop Crossplacak lan Dhukungan salib platform nerangake | Loadout

Deathloop Crossplight lan Dhukungan Salib-Platform nerangake

Matur suwun, DeathloOp ndhukung salib-simpenan / cross-progress. Kanggo informasi luwih lengkap babagan iki, sampeyan kudu mriksa situs web resmi.

Yaiku platform salib Deathloop ing 2023?

tutup deatloop

DeathloOp ndhukung crossplay ing platform ing ngisor iki: Kukus (PC), Windows PC, PS5 lan Xbox S / X. Sampeyan bakal bisa seneng main online karo kanca yen sampeyan nggunakake platform kasebut.

Deathloop minangka platform salib mung ngliwati platform sing kasebut ing ndhuwur. Mangga priksa kabeh rincian babagan situs web resmi Deathloop!

Kita pungkasan mriksa platform crossplay sing kasedhiya kanggo Deathloop 1 taun lan 3 dina kepungkur . Kita mriksa game kanthi rutin kanggo nganyari, nanging yen ana sing wis diganti, nanging kita durung bisa ndeleng, kabari liwat kaca kontak utawa kanthi ngirim komentar ing ngisor iki.

⏱ Game iki dirilis 2 taun lan 9 dina kepungkur

Game sing kasedhiya ing:

Rincian Plancongan DATHLOOP:

Game, Deathloop, saiki wis ana platform nyalib / crosspirble ing antarane platform ing ngisor iki:

Kombinasi Crossplay 1:

Info: The GOLDENLOOP Update (September 20, 2022) also introduces crossplay for PvP matchmaking across PSN, Xbox, Steam, Epic and the Microsoft Store environments. Sampeyan bisa ngeset setelan matchmaking cross-platform sampeyan ing (kabeh platform) utawa padha (mung platform sampeyan), lan sampeyan uga bisa nyetel pengontrol platform salib kanggo (kabeh jinis pengontrol) utawa padha nggunakake).

Ringkesan Game Deathloop

DeathloOp minangka game video penembake pisanan sing ngeterake pemain menyang pulo blackreef sing ora sopan ing perjuangan langgeng ing antarane loro pembunuh sing luar biasa. Ing game, Pemain njelajah lingkungan sing nggumunke lan tingkat sing dirancang kanthi apik ing pengalaman urutane game immersive sing ngidini dheweke nyedhaki saben kahanan. Pemain kudu mburu target ing saindenging pulo ing upaya kanggo mungkasi siklus sapisan lan kabeh.

Genre lan tema

Babagan Deathloop

DeathloOp minangka game video penembake wong pisanan sing tugas pemain karo target sing mburu ing pulo blackref sing ora sopan. Game nawakake pengalaman urutane critane game unik sing ngidini sampeyan nyedhaki saben kahanan sing disenengi, lan lingkungan sing nggumunake lan tingkat sing dirancang kanthi meticulated kanggo njaga para pemain sing diluncurake. Yen sampeyan nggoleki pengalaman game sing ora kompeten sing bakal sampeyan bali maneh, EATTAOP mesthi mriksa.

Ndeleng video saka Deathloop ing ngisor iki:

  • Trailer gamelan
  • Trailer gamelan
  • GAMEPLAY VIDEO
  • Bukak trailer

Kasedhiyan Umur Deathloop

Iki minangka penembake wong pisanan ing endi pemain ngetutake crita rong pembunuh kepepet ing loop wektu misterius ing pulo fiksi. Pemain nggunakake machetes, pistol, lan bedhil sniper kanggo mateni mungsuh manungsa kanthi siluman, melee, lan batombat ranged. Pertarungan asring frenetis, kanthi bedhil sing asring lan njerit lara.

Yaiku platform cross-stato?

Untunge, ya! DeathloOp minangka game salib-platform, tegese pemain kanthi perangkat lunak lan konsol sing beda bisa main bebarengan online. DeathloOp ndhukung crossplekplay ing uap (PC), PC Windows lan Xbox S / X.

  • PS5
  • Uap (pc)
  • PC Windows
  • Xbox seri S / X

Apa platform salib ing PC?

Ya, Deathloop minangka kompatibel karo PC.

  • Deathloop dikonfirmasi kaya nggarap crossplek Windows PC / Uap lan PS5 lan Xbox S / X.

Yaiku platform salib ing PlayStation?

Ya, Deathloop minangka kompatibel karo PlayStation.

  • Deathloop bisa nganggo platform lintas nyabrang PS5 lan Windows PC / Uap lan Xbox S / X.

Yaiku platform salib ing Xbox?

Ya, Deathloop minangka kompatibel karo Xbox.

  • Deathloop dikonfirmasi bisa nggarap platform lintas Xbox seri S / X lan Windows PC / Steam lan PS5.

Apa crossplay / salib platform?

Crossplay, uga dikenal minangka platform lintas, yaiku kemampuan kanggo main karo pemain liyane sing nggunakake platform sing beda. Contone, ana wong sing main ing PC kanthi nggunakake konsol, kayata PS5, utawa pamuter PS4 bisa muter karo pamuter Xbox One.

Crossplay minangka cara sing apik kanggo nyambung karo kanca sing ora duwe konsol sing padha karo sampeyan!

Cara Muter Platform Cross-Platform?

Cara nggunakake Crossplay bisa beda-beda gumantung saka platform sing digunakake. Sawetara game duwe fitur crossplay sing dibangun ing macem-macem platform kanggo nyambung lan muter bebarengan, liyane bakal mbutuhake sampeyan nyambung liwat akun kayata akun PlayStation (PSN) utawa akun Xbox Live.

Kanggo pandhuan lengkap babagan crossplay Deathloop, bukak situs web resmi.

Apa salib simpenan / kemajuan salib?

Salib Simpen, Uga dikenal minangka Cross-Progress, yaiku kemampuan kanggo mindhah data ing antarane platform sing beda. Contone, yen sampeyan duwe karakter utawa wis tekan level ing PS4 sing pengin diputer ing Xbox One, sampeyan bisa nggunakake salib-simpen kanggo mindhah kemajuan.

Progress salib yaiku Handy kanggo pemain sing pengin bisa milih game kasebut ora preduli platform sing digunakake!

Matur suwun, DeathloOp ndhukung salib-simpenan / cross-progress. Kanggo informasi luwih lengkap babagan iki, sampeyan kudu mriksa situs web resmi.

Yaiku Multiplayer Deathloop?

Ya, DeathloOp minangka game Multiplayer. DeathLoOp resmi ndhukung mode mode lan modhél tunggal. Kabeh judhul liyane nampilake ing situs iki uga game Multiplayer.

Game sing padha

DeathloOp minangka game ing petualangan, siluman lan kategori fiksi ilmiah, antara liya. Yen sampeyan seneng main game iki, sampeyan uga bisa uga seneng main gundam evolusi, Trailblamer, Pesta Lampu kilat, Deathloop! 2, Star Trek: Bridge Crew, warframe utawa aragami 2. Saben game kasebut nawakake sesuatu sing unik sing bisa disenengi.

Kesimpulan

Muga-muga sampeyan wis nemokake kaca iki migunani. Yen sampeyan pengin nganyari judhul tartamtu, utawa yen sampeyan ngeweruhi game sing bubar nambah dhukungan crossplay, tulung pesen ing komentar ing ngisor iki. Kita nindakake sing paling apik kanggo njaga database platform lengkap-platform kita kanthi tanggal bisa.

2 pikirane ing “Deathloop”

Hai! Aku matur nuwun karo situs kaya sampeyan wis ana! Nanging, aku mikir manawa penting kanggo mbedakake game matchmaking silang platform nganggo busana crosspirp sing uga ndhukung partai sing uga ndhukung (Crossparty). Deathloop, lan sawetara “crosspirap” liyane ing jenis PS5 lan PC “ora bener-bener crosspay kanthi cara sing migunani. Dheweke wis rampung kanggo ngundhakake basis pamuter, nanging ora nulungi para pamuter bebarengan. Elden Ring minangka judhul liyane sing mblusukake ing situs sampeyan. Mung platform salib antarane PC + Xbox lan silang gen karo PS5 / 4. Akeh istilah sing bakal dibuwang sing ndadekake angel kanggo nglacak. Maneh, ngapresiasi sing nyoba! Reply

Hai Roland, Matur nuwun kanggo tembung sing apik! Babagan Crossplay Deathloop ing antarane PC lan PS5, apa sampeyan bisa ngonfirmasi manawa iku crossplay kanggo PvP Matchmaking?
Kita nyoba nyakup guwa penting ing bagean “info” lan wenehi sumber ing ngisor. Sarujuk manawa macem-macem istilah sing digunakake bisa nggawe bingung!

Deathloop Crossplight lan Dhukungan Salib-Platform nerangake

Crosplay Deathloop: Colt bisa dideleng nggunakake senapan sniper

DeathloOp pungkasane kasedhiya ing saben platform lan sawetara nganyari, Arkane nambahake sawetara fitur lan barang utawa senjata anyar kanggo entuk. Nanging, siji fitur sing duwe pemain sing wis dibebasake ing PS5 lan PC Crossplay Deathloop.

Nalika Multiplayer DeathloOp minangka ora konvensional karo kucing 1v1 lan mburu mouse kaya ing antarane Colt lan Juliana, ora weruh crossplay ing diluncurake ing PS5 lan PC. Iki pancen bener nalika sampeyan nimbang kepiye fitur iki.

Ya, kita duwe sawetara warta apik kanggo para pemain sing wis ngenteni kesempatan kanggo main game karo kanca-kanca ing platform liyane. Waca ing ngisor iki kanggo kabeh sing kita ngerti Crossplay Deathloop.

Deathloop Crossplight lan Dhukungan Salib-Platform

Deathloop ora duwe crossplay saiki. Nanging, bakal duwe crossplay wiwit 20 September 2022, nalika nganyari Emas Loop urip. Sejene kita ngerti iki bakal nyambut gawe ing kabeh platform lan storefronts. Iki bakal ngidini para pemain ing PS5, PC, lan Xbox Series X | s kanggo kabeh saingan karo saben liyane nalika melu ing kucing lan tikus jambon minangka Juliana utawa Col.

Rilis dhukungan crossplay iki uga bakal bertepatan karo release Deathloop ing Xbox Series X | S, supaya sampeyan bisa ngarep-arep luwih akeh ing game game iki ing kabeh platform. Iki kalebu update anyar, senjata anyar, lan mungsuh anyar.

Dadi sampeyan duwe, yaiku nalika crossplay Deathloop wis tekan lan kepiye bisa mlaku. Yen sampeyan ngerti luwih ngerti babagan DeathLoop ing game Pass, priksa pandhuan liyane sing nutupi gaman paling apik ing game lan lokasi sing meh ora wuda.

Luwih saka loadout

Echo Apsey Echo Apsey minangka penulis kanthi pengalaman limang taun sing ngalih ps5, xbox, lan switch Nintendo, uga game lan franchises paling gedhe. Sampeyan bakal nemokake akeh pandhuan babagan tugas saka tugas, XDEFIET, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Street Kombat 1, Street Fighter 6, lan liya-liyane. Kajaba iku, dheweke nganyarake dhaptar Loadout PS Pl Pli PS Pl Pli PS Pl Pli Extra lan Premium Game lan nulis dhaptar game saben wulan PS Plus lan Xbox Game Pass. Sampeyan uga bisa nemokake review lan fitur ing game, uga hardware kanggo ps5 ps5, xbox, lan ngalih Nintendo. Ing wektu nulis, dheweke wis mlebu acara industri kaya Gamowcom, Wasd. Kajaba iku, dheweke wis nindakake wawancara karo tim sing ana ing bengok saka protokol biru, sing entheng 2, lan liya-liyane wiwit miwiti perjalanan nulis ing universitas.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.