Xenophage – DestinypTedia, wiki sing takdir, Destiny 2 xenophage: Cara njaluk xenophage ing Destiny 2 | Gamerradar

Destiny 2 Xenophage: Cara njaluk xenophage ing takdir 2

Nanging wong bodho ngaco. Dheweke ora mung ngresiki lampuku. Dheweke njupuk kabeh. Kabeh mau. Jiwa lan kabeh. Aku isih aku. Aku ora ngerti aku ngerti. Sing nganggo tangan loro lan sikil loro. Aku luwih cilik saiki.

Xenophage

Xenophage minangka bedhil mesin endah ing Takdir 2. Kasedhiya liwat Quest Exotic ing Takdir 2: .

Isi

Lore [sunting]

Dan sandi bakal maca buku kasebut, nggolek gaman, lan bakal ngerti aku, ing endi aku wis lan ing endi aku arep lunga.“Ing ngisor iki yaiku Transkripsi Verbatim saka dokumen resmi kanggo alesan arcival. Minangka konten asli wis tembung tembung-kanggo-tembung, apa wae sing bisa dipercaya lan / utawa kesalahan kalebu.

Iki bisa uga sithik.

Ana mung peteng … nganti ana cahya. Maneh. .

Aku ngerti. Ngerti yen aku bakal bali siji dina-wektu iki, aku uga ana liyane. Soko … dudu manungsa. Ora kanthi pilihan, mesthi wae. Sing sarang. Dheweke ora mung nyoba kanggo mateni aku. Dheweke nggunakake kula kanggo njaluk menyang lampuku. Kanggo saluran saka jiwaku. Kanggo eksperimen sing lara.

Nanging wong bodho ngaco. Dheweke ora mung ngresiki lampuku. Dheweke njupuk kabeh. Kabeh mau. Jiwa lan kabeh. Aku isih aku. Aku ora ngerti aku ngerti. Sing nganggo tangan loro lan sikil loro. Aku luwih cilik saiki.

Nanging jujur, ora keganggu. Geni ing njero aku … iku uga. Lan banjur luwih dhisik tinimbang sadurunge. Wong gemblung ora ngerti apa sing wis ditindakake. Ora ngerti rega sing bakal dibayar.

Aku bakal males dendam. Ing urip iki, ora sabanjure.

Nganyarke [sunting]

  • Pyrotoxin Rounds – Murub amunisi njeblug kanthi dhuwur.
  • Bore kebak – Laras Optimized kanggo jarak.
    • Nambah akeh kisaran
    • Nyuda stabilitas
    • Rada nyuda kacepetan nangani
    • Rasane tambah sawetara
    • Rada tambah stabilitas
    • Rada nambah kacepetan nangani [1]

    Trivia [sunting]

    • Nalika Xenophage dibalekake, pamuter bisa ndeleng kristal kuning-oranye sing cerah sing ngemot bug sarang sing ngemot jiwa Omar Agah.
      • Hiasan larut glee barrage kanggo xenophage nambah topi elf cilik kanggo serangga kasebut ing senjata kasebut.

      Destiny 2 Xenophage: Cara njaluk xenophage ing takdir 2

      Gun mesin endah sing endah 2 xenophage wis mbuktekake dhewe minangka salah sawijining eksotis sing paling serbaguna, tahan. Iki ngemas babak bledosan sing angel banget sing meh ora bisa luput lan entuk akeh ammo, dadi pilihan sing apik kanggo kabeh jinis mungsuh, saka panggedhe kanggo nightfall. Uga duwe salah sawijining pencarian sing paling apik ing game kasebut, dibungkus karo teka-teki lan mekanika unik. Kabeh wong lan hantu dheweke kudu duwe perkara iki, mula iki kepiye carane nuntut takdir 2 xenophage kanggo awake dhewe.

      Yen sampeyan lagi wae gun bedhil mesin, banjur bisa mbantu sampeyan nistinstonst 2 Thunderlord katalis uga. Mbukak kunci Perk Bonus, bali stroke lan senjata sebagian kanthi sebagian maneh nalika nyebabake serangan kilat, sing jelas mbiyantu. Kajaba iku, yen sampeyan lagi nasib 2 pecahan 2 peta, kita entuk kabeh rincian sing ditemokake, nggawe peta lan liya-liyane

      Cara miwiti Xenophage Quest

      Kanggo miwiti nggoleki kanggo xenophage, sirah menyang wilayah sing sampeyan ketemu nalika ngrampungake pencarian memori. Sampeyan bisa ngakses wilayah kasebut kanthi langsung landing ing abor sing sedhih lan tumuju Lor menyang Scarlet. Jupuk jalur kiwa ing kristal ijo, banjur tututi nganti sampeyan ndeleng dalan cilik ing tembok tengen sing munggah. Yen tekan ruangan utama, sampeyan bakal nemokake papat patung ing tembok – loro ing saben sisih. Sampeyan kudu ngaktifake patung kasebut kanthi cara sing kabeh ana papat. Orientasi menyang lawang, pesenan aktif yaiku: sisih tengen, mburi kiwa, mburi tengen, kiwa kiwa. Sawise kabeh patung patung ditumpaki, dada bakal ditumpaki ing tengah ruangan. Rampok kanggo nuntut perjalanan, langkah pertama ing munculna endah.

      Kanggo langkah sabanjure, sampeyan kudu ngumpulake api api khusus lan gunakake kanggo enem lanterns ing urutan tartamtu. Iki kabeh bakal mudhun ing jangkar bagean cahya bulan, dadi Kepala W├ętan Zona Landing Utama. Yen sampeyan tekan jangkar cahya, gantung ing sisih kiwa menyang situs sing wis disengiti. Orb Flame ing bangunan gagah ing ngarep. Pilih munggah, banjur tindakake dalan ing gif ing ndhuwur lan lampu lantern. Yen sampeyan wis sumunar kabeh enem, sampeyan bisa ngisi orb ing spire sarang cilik ing cedhak situs ing ngendi sampeyan nyekel Orb.

      Temokake fragmen path

      Kanggo langkah sabanjure, sampeyan kudu ngrampungake kabeh sektor sing ilang ing rembulan lan ngrampungake teka-teki rune hive ing pungkasan saben. Teka-teki kasebut ana ing dalan sing metu kanggo sektor sing ilang, dadi sampeyan kudu ngilangi sektor sing ilang kanggo ngakses.

      Teka-teki iki 3×3 grids rune. Tujuane yaiku nggawe saben rune ing kothak nuduhake simbol sing padha karo sing dituduhake ing ndhuwur kothak kasebut. Yen sampeyan njupuk rune, bakal ngganti kabeh simbol ing baris lan kolom, ora kaya potongan ing othello. .

      Kanggo njaga barang sing gampang, kita wis ngentekake solusi kaya keypad. Mangkene tegese tegese:

      Kanthi cara kasebut, iki carane ngrampungake teka-teki kanggo saben sektor sing ilang. Cukup nembak rune sing ditunjuk ing urutan ing ngisor iki kanthi nggunakake kunci ing ndhuwur:

      Logistik K1: 1 – 7 – 6 – 5

      K1 Wahyu: 6 – 4 – 5 – 5 – 4 – 8 – 5 – 2

      K1 Crew Quarters: 3 – 4 – 5 – 8 – 9 – 9 – 8 – 8

      Komuni K1: 7 – 9 – 2 – 2

      Jurang wulangan sesat – Bagean 1

      Telung langkah sabanjure ditindakake ing jurang anyar saka buatan pendudukan. . Yen wis tekan kamar sing diisi lawang, goleki tanpa rune nggantung. Iku ing sisih kiwa ndhuwur. Gunakake pilar ing mburi kanggo skala tembok, mlumpat menyang lawang, lebokake, lan aktifake rune ing njero. Iku kanggo langkah iki!

      Jurang wulangan sesat – Bagean 2

      Langkah sabanjure ana ing kamar kanthi OGRES Hive sadurunge nemoni Hive Totem. Nalika sampeyan mlebu ing kamar, cathet lorong kiwa lan tengen. Kita bakal njupuk lorong kiwa kanggo ngumpulake orb sing padha karo sing digunakake kanggo lampu lantern sadurunge, lan yen kita duwe, kita bakal njupuk ing lorong sing bener.

      Njupuk lorong kiwa lan mudhun menyang lubur ing tebing. Goleki piring cilik karo sawetara rune scrawled ing. Aktifake plato kanggo nimbali string platform ing cedhak. Nangkep orb saka platform akhir lan bali menyang lorong sisih tengen.

      Ngrangkul tembok sisih tengen, ngindhari ogres yen perlu, nganti tekan lawang abang sing dikunci nganggo rong lanterns ing jejere. Gunakake orb sampeyan kanggo cahya loro-lorone, saengga mbukak lawang. Sirah ing njero lan tindakake path linear luwih jero kanggo nemoni pertemuan pungkasan.

      Jurang wulangan sesat – Bagean 3

      Wektu Boss! Elinga yen iki 970 perang perang, mula wis siyap. Boss Wisaya Khusus iki nggabungake kabeh mekanik nggoleki sing wis digunakake nganti saiki. Ing ndhuwur ngatur mungsuh, sampeyan kudu ngumpulake lan simpenan orbs geni ing lokasi tartamtu supaya bisa ngupayakake basis. Mangkene cara kerjane.

      Sadurunge bos, sampeyan bakal teka ing kamar kanthi papat orbs. Ana siji ing saben pojok, kanthi saben orb ditandhani kanthi rune hive. ORB Void duwe rune sing katon, ARC orb duwe rune V-looking, tentrem orb duwe rune, lan orb kinetik duwe rune sing katon. Informasi iki penting kanggo perang boss amarga nuduhake yen sampeyan kudu nggawe simpenan orbs Flame adhedhasar Buff sing sampeyan duwe.

      Sajrone perang, sampeyan bakal nampa salah siji saka papat buffs: Abyssal (Void), Thunderous (ARC), wedi (solar), utawa netetik (kinetic). Yen sampeyan wis ora aktif kanthi aktif, sampeyan kudu ngumpulake api saka tengah arena lan simpenan ing sudhut ruangan sing cocog. Mangkene kanggo nggawe simpenan orbs adhedhasar jinis gedung (berorientasi menyang lawang lawang):

      Abyssal wedi: Tingkat Paling Dhuwur, Sudhut kiwa

      Dread netral: Tingkat paling dhuwur, pojok sisih ngarep

      Gangguan Gedhe: Tingkat ngisor, sudhut kiwa ngarep

      Dread Fiery: Tingkat ngisor, pojok tengen

      Yen sampeyan simpenan orb ing papan sing bener, keturunan sampeyan bakal dadi buff dendam sing tahan udakara 25 detik. Buff iki ngidini sampeyan ngrusak bos kasebut, nanging mung nggunakake jinis karusakan saka buff sampeyan. Dadi, yen sampeyan ngawasi abyssal menyang dendam abyssal, sampeyan bakal bisa ngrusak bos lan kemampuan sing ora ana. Tindakake iki nalika ngrancang loadout sampeyan. Dadi manawa gunakake unsur sing beda kanggo energi lan gaman abot, kanthi cara sampeyan bisa ngatasi karusakan kanthi nggunakake macem-macem jinis detongan. Contone, beban sing apik bisa uga: Beban Izanagi kanggo dendam netral, lacut kanggo dendam abyssal, Wendigo GL3 kanggo dendam gedhe, lan solar super fierance. Sampeyan ora kudu nggunakake kabeh papat unsur, nanging fleksibilitas apik.

      Mangkene carane sing katon praktek.

      Kanggo recap: Priksa rasa wedi, ngumpulake orb, simpenan ing lokasi sing bener kanggo entuk dendam, banjur ngrusak bos kanthi unsur sing bener. Baleni proses iki nganti bos wis mati. Sampeyan bakal nampa bug sarang sing kudu sampeyan eris ing wulan. Sugeng rawuh! Xenophage sampeyan. Go motret sawetara bolo karo bedhil anti-materiel anti-materiel sing freaking sampeyan.

      Mlebu menyang Newradar + newsletter

      Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

      Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

      DESTINY 2: Cara njaluk bedhil mesin endah xenophage

      Kepiye cara njaluk Xenophage ing Destiny 2-Pandhuan Pencarian lengkap.

      Destiny 2 Xenophage

      Kanthi peluncuran festival sing ilang, Bungie uga wis nerbitake nggoleki senjata eksotis paling anyar: Perjalanan.

      Liwat ngrampungake perjalanan, para pemain bakal bisa mbukak kunci bedhil mesin endah, xenophage.

      Minangka DESTINY 2 nomer 3 detik, xenophage nawakake pesawat tunjangan unik lan kuat. Tingkat geni sing alon-alon ndadekake rasa senjata anti-artileri siji-bedhil, nanging nahan pemicu mbuktekake minangka otomatis.

      Saben nembak dipecat saka majalah babak kaping 13 iki nyedhiyakake radius sing bisa ngrusak kanthi radius sing bisa nyuwek omben-omben mungsuh. Secara gaman bisa nyekeli rong majalah saka ammo lan kasedhiyan kanggo ngatasi karusakan kritik katon aneh, nanging bisa nyuwek ngipi elek kanthi gampang, mula kudu entuk entuk.

      Mangkene carane milih xenophage.

      Langkah 1: Nggawe Cahya

      Kanggo miwiti nggoleki iki, sampeyan kudu pindhah menyang rembulan lan ketik portal ing jejere ERIS (sampeyan uga bisa liwat pelabuhan kasusahan). Nalika ing kamar sing biasane ana eris sawise ngrampungake memori, sampeyan bakal bisa ndeleng patung patung. Saben patung bisa sesambungan karo lan bakal entheng papat patung liyane ing kamar liyane.

      Kanggo ngrampungake kabeh patang sekaligus, sesambungan karo patung ing ngisor iki (Dijupuk saka sudut pandang mlebu ing kamar): kiwa kiwa, kiwa kiwa. Sawise nyampurnakake patung pungkasan, dada bakal katon lan entuk hadiah kanthi perjalanan kasebut.

      Langkah 2: Cahya Cara

      Sawise entuk perjalanan, sampeyan bakal diwenehi sawetara langkah-langkah kripptik sing bisa dingerteni ing jangkar cahya ing rembulan. Kepala menyang jangkar cahya lan pindhah menyang menara gedhe ing sisih kiwa kiwa. Ing bangunan cilik ing ngisor menara ing sisih kiwa nalika sampeyan mlebu bakal ana geni. Sesambungan karo geni iki bakal menehi sampeyan buff.

      Nalika duwe buff sampeyan kudu mbukak ing saindenging jangkar cahya lan aktifake enem curteri ing urutan tartamtu. . Sampeyan bisa ndeleng dalan sing bener ing ngisor iki, kanthi bantuan saka pals ing gamerradar+.

      Langkah 3: Ngatasi teka-teki sektor sing ilang

      Sawise lampu kebakaran ing langkah sadurunge, sampeyan bakal diobati menyang seri liyane saka petunjuk sing rada ambigu. Apa temen-temtu iki tegese sampeyan kudu ngupayakake sektor sing ilang ing rembulan, kabeh wong papat, lan ngrampungake teka-teki sing bisa ditemokake ing tembok ing pungkasaning dada pungkasan.

      Teka-teki iki kabeh adhedhasar jubin puteran. Njupuk jubin bakal ngowahi kothak 3×3 kanthi macem-macem cara. Tujuane sampeyan yaiku muter kabeh obyek kanthi urutan sing bener nganti teka-teki kabeh cocog karo simbol sing diselehake ing ndhuwur. Kanggo nylametake sampeyan jantung ngrampungake sawetara persagi Mini Rubik, iki kalebu solusi kanggo saben teka-teki saka posisi sing wiwitan ing ngisor iki. Notasi ing ngisor iki cocog karo lampu nomer komputer standar.

      Komuni K1: 1, 3, 8, 8

      K1 Wahyanan: 6, 4, 5, 5, 4, 2, 5

      K1 Logistik: 7, 1, 6, 5

      K1 Crew: 9, 4, 5, 2, 3, 3, 2

      Sawise ngrampungake kabeh patang teka-teki lan entuk papat fragmen Peta, sampeyan bakal mbukak kunci langkah sabanjure kanggo mbukak kunci xenophage.

      Langkah 4: Lelungan menyang ambane

      Saiki sampeyan wis entuk peta lengkap, sampeyan kudu ngrampungake fase pertama jugangan wulangan sesat. Sawise sampeyan ngrampungake bagean iki lan mbukak kunci dada, sampeyan bakal diadhepi tembok lawang. Goleki lawang sing ora duwe gantung rune liwat kere lan mlumpat ing njero. Nalika sampeyan ana ing njero sampeyan pengin sesambungan karo rune liyane lan nerusake menyang pertemuan sabanjure.

      Langkah 5: Cahya Langsing

      Ing pertemuan kapindho, dene ogres sing ora bisa diramalake, bakal ana pirang-pirang seri hive ing lantai ing tebing ing sisih adoh saka ngendi sampeyan mudhun. Nalika sampeyan sesambungan karo rune, seri platform bakal katon ing chasm ing ngarepe sampeyan.

      Mlumpat platform kasebut lan entuk geni. Kanthi geni ing tangan, terus bali menyang sampeyan lan nempel ing sisih tengen. Iki bisa uga mbuktekake angel amarga OGRES, nanging tujuan mburi sampeyan yaiku kanggo nemokake lawang nganggo rong papan ing njaba lan cahya (padha karo sing sampeyan lit ing langkah 2.) Yen sampeyan wis entheng, lawang bakal mbukak lan sampeyan bisa maju menyang langkah pungkasan ing Quest.

      Langkah 6: Ngalahake penyihir hive

      Minangka lawang mbukak sampeyan bakal mlebu kamar kanthi papat rune ing saben pojok. Saben rune kasebut cocog karo jinis energi sing dituduhake dening orb cemlorot ing ngisor iki. Biru makili busur, abang nggantosi surya, ungu nggambarake kekuatan, lan putih / warna / ora ana warna sing nuduhake netral. Ing kamar sabanjure, bakal dadi bos roaming wilayah kasebut, obyek sing ngemot org cahya cahya, lan papat papan sing beda kanggo deposit cahya iki.

      Kanggo ngrusak bos sampeyan luwih dhisik kudu katon ing debuff sampeyan saiki kena pengaruh ing sisih kiwa ngisor layar (solar, busur), cocog karo rune ing kamar pertama, banjur goleki Rune sing cocog ing kamar kaloro ing ngendi sampeyan kudu nggawe simpenan lampu sing wis dijupuk. Sawise nggawe lampu cahya, sampeyan bakal nampa buff sajrone 30 detik sing bakal ngidini sampeyan ngrusak bos nggunakake serangan jinis energi khusus lan mung jinis energi khusus kasebut. Dadi priksa manawa sampeyan duwe macem-macem loadout.

      Terusake kanggo ngetutake proses sing cocog karo delau sampeyan kanthi runeku sing bener lan ngetutake kerusakan sing bener nganti bos dikalahake. Minangka bos alon-alon sampeyan bakal dianugerahi siji item pungkasan sing kudu dibalekake maneh, lan ijol-ijolan item iki sampeyan bakal nampa xenophage.

      Saiki wektu kanggo nyuwek sawetara mungsuh kaya kertas toilet sing murah. Coba deleng ing Xenophage ing ngisor iki:

      Newsletter Gamer PC

      Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

      Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.