WOW DragonFlight Date | Warta & trailer kanggo ekspansi | Times, World of Warcraft: Dragonflight saiki urip! – World of Warcraft – Blizzard News

World of Warcraft: Dragonflight saiki urip

Contents

Sambutan, panjelajah! Apa sampeyan bali menyang tanah Azeroth utawa anyar kanggo tanah-negara ajaib iki, kita wis sawetara informasi sing migunani kanggo nyiyapake sampeyan kanggo lelungan ing ngarep. [Sinau Liyane]

WOW DragonFlight Tanggal: Apa wektu sing bakal diluncurake ekspansi?

Njaluk ing naga sampeyan kanthi ekspansi Warcraft anyar.

Naga saka jagad panentorflight Pentracraft

Diterbitake: Senin, 28 November 2022 jam 1:52

Pungkasane ing kene. Dina iki minangka dina sing kita lakoni menyang pulau naga, omah saka aspek naga lan balapan dractryr, kanggo njelajah wilayah anyar (kanthi apik) ing mburi naga.

Minangka DragonFlight (jagad perang anyar World of Warcraft) dibebasake, kita panginten kita bakal nuduhake wektu rilis kanggo wilayah sampeyan, dadi sampeyan ngerti Nalika sampeyan bisa miwiti epik epik ing mburi kéwan swiwi.

Dhèskripsi ing situs web resmi mangkene: “Ana ngenteni evoker dancake, balapan playu sing anyar lan kelas sing bisa dimainake lan kelas kain humanoid sing ngadeg kanggo nggabungake rangking lan aliansi.”Lan dina iki, supaya terus maca kanggo info liyane!

WOW DragonFlight tanggal

, 28 November 2022, Pangembang saka blizzard wis dikonfirmasi.

Kita sejatine wis ngerti wektu peluncuran sing tepat, uga. Para pangembang wis ngonfirmasi yen Dragonflight bakal diluncurake ing 3PM PST kanggo para pemain Amerika (sing nerjemahake GMT 11pm ing Inggris).

WOW DragonFlight tanggal

Nyatane, kaping-wektu ngeculake nortrollight wow sing tepat ing saindenging jagad kaya ing ngisor iki:

  • Los Angeles: 3 pm pst
  • New York: 6 sore
  • London: 11 PM GMT
  • Paris: 12am cet (29 November)
  • 8am KST (29 November)
  • Sydney: 10am AEDT (29 November)

WOW Warta Nagaflight

WOW-dragonflight-rele

Minangka rinci ing Fitur April Blizzard, nganyari bakal menehi pamuter kemampuan naga anyar uga wilayah anyar kanggo njelajah, lan sampeyan bakal bisa nyoba kelas balapan Draccthyr lan Kelas Evoker Thanks kanggo kemajuan.

. Yen sampeyan pancene pengin mbungkus kepala babagan ekspansi anyar iki, kita bakal menehi saran supaya sampeyan mriksa.

Yen luwih saka ringkesan swifft sing sampeyan goleki, ayo nglakokake sawetara katrangan kunci sing wis dikandhani yen diarepake.

Dipuntedahaken saka Acara 10,000 taun kepungkur, Dragonflight bakal njupuk pemain menyang Pulo Naga. Wilayah iki dipérang dadi pirang-pirang zona sing béda, kalebu zona wiwitan ing ngendi sampeyan bisa miwiti muter minangka anggota saka drafthyr lomba (sing diikat menyang kelas evoker anyar).

Kanthi cemlorot, pemain bakal bisa numpak naga lan ngaturake bumbu naga. Kangge, ing ngisor owah-owahan hood kedadeyan uga, kanthi Blizzard janji antarmuka pangguna sing dirombak lan jumlah tuning kanggo kelas lan profesi sing wis ana. Sejatine, iki update paling gedhe sing wis kita lakoni!

Yen sampeyan pengin nyoba Pandhita sanalika bisa, Blizzard saiki ngidini para pemain milih kanggo tes beta ing kaca web resmi ekspansi.

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

WOW TRAILERFLight

Pengin ngerti luwih akeh babagan jagad Warcraft DragonFlight ing tanggal 28 Nopember? .

Diwenehi diwiwiti 10 menit menyang video, nyepak nganggo trailer CGI sadurunge mlebu obrolan meja bunder karo pangembang. Priksa!

Luwe kanggo game liyane? Dolan maring jadwal release video kita, utawa ayunan karo hub kanggo game lan berita teknologi liyane.

Nggolek soko kanggo nonton? .

Jeksa Agung bisa ngetokake radio jaman Majalah Radio Times Majalah saiki – Langganan saiki. Kanggo luwih saka lintang paling gedhe ing TV, ngrungokake jaman radio ndeleng saka podcast sofa.

World of Warcraft: Dragonflight saiki urip!

World of Warcraft: Dragonflight saiki urip!

Omah lelara dragonKind-the Naga Islands yaiku Awakening, lan akeh rahasia sing dilalekake wis ngenteni ora ditemokake. Heed telpon Dragons DRAGONS wis dicethakaké maneh, petualang nganiaya lan golek bandha kanggo ngrampungake akeh misteri sing ngenteni wong-wong mau.

Klumpukne kanca lan sekutu lan nyiyapake menyang petualangan anyar nalika jagad Warcraft: Ekspanflight Kingflight: Live tanggal 28 November.

Tabel konten

  • Fitur Ekspansi lan nganyari
  • Preview Zona
  • Critane nganti saiki
  • Media tambahan

The Pra-musim wis diwiwiti

Alexstrasza

. .

Musim 1 saka Nagalight Nyepak tanggal 13 Desember kanthi pangopènan sing dijadwal.

Fitur Ekspansi lan nganyari

Waca rangkeng-

Digawe dening Nelthhion saka Warder, inti saka Dragons digabung karo adaptasi balapan fana kanggo nggawe prajurit elit bisa ngalihake saka bentuk draconic. Dawa ing stasis gaib, saiki dheweke tangi kanggo ancaman anyar ing pulau naga. [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Awaken ing jangkaane dilarang

Wiwiti perjalanan sampeyan minangka evoker dractryr ing kaldera sing ngaku ilang menyang ravages wektu, lan nyilem menyang misteri jaman biyen minangka mungsuh, sing anyar lan lawas, ditarik menyang papan iki. [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Petualang anyar sing dibutuhake kanggo tekan Exsi

Ekspansi anyar nampilake kesempatan unik kanggo miwiti petualangan sampeyan ing World of Warcraft, priksa ekspansi anyar, utawa nggawa kanca anyar menyang Azeroth. Kasedhiya kanggo loro pemain veteran lan anyar, The Excurity Excursion kanggo tekan pengasahan minangka cara sing apik kanggo miwiti ngapura dalan liwat jagad iki. Mangkene kabeh sing sampeyan butuhake kanggo miwiti perjalanan sampeyan. [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Ayo buncis anyar sampeyan sumunar

Sistem bakat wis dadi bagian integral ing jagad World of Warcraft saka wiwitan. Wis pirang-pirang taun wis ganti kaping pirang-pirang, mesthi kanthi tujuan kanggo nggawa pilihan anyar lan menarik kanggo para petualang ing endi-endi. Debut ekspansi sing paling gedhe ing owah-owahan paling gedhe ing sistem talents durung, menehi luwih akeh kebebasan kanggo eksperimen lan luwih akeh pilihan sing dipilih saka sadurunge. [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Ketemu fraksi utama

Ushers DragonFlight kanthi cara unik kanggo kemajuan kanthi fraksi utama. Entuk reputasi kanggo mbukak kunci rangking lan akses menyang hadiah nalika sampeyan bantuan denizens saka naga Isine. [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Nggawe Profesional

Entuk game kanggo level sabanjure kanthi sistem profesi anyar lan nganyari. . [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Ayo menyang kothak barang-barang kanthi UI lan HUD sing dianyari

Kita duwe tata letak pamuter lan tampilan pamuter kanthi penampilan sing ramping nalika njaga pesona lan kapribadian saka World of Warcraft’s Desain Asli. Jelajahi Tampilan Heads-up sing katon seger lan pangguna (UI) dirancang supaya bisa diatur, efektif, apik, lan gampang diakses kabeh wong. [Sinau Liyane]

Nganyari Aksesibilitas ing Dragonflight

Nganyari Aksesoris Anyar ing Dragonflight ngidini sampeyan bisa nambahi gamelan ing World Warcraft. Mriksa metu! [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Nggoleki cara kanggo naga Isine

Sambutan, panjelajah! Apa sampeyan bali menyang tanah Azeroth utawa anyar kanggo tanah-negara ajaib iki, kita wis sawetara informasi sing migunani kanggo nyiyapake sampeyan kanggo lelungan ing ngarep. [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Petualangan sing ana ing ngarep ing dungeons papat

Sekawan lupuh anyar lan papat guaman sing paling dhuwur ngenteni pemain sing ngupayakake menyang pulau naga. Apa sampeyan nggoleki rampok, tantangan anyar, utawa kanggo sinau luwih lengkap babagan tanah kuna iki, sampeyan kudu nglumpukake wani- lan sekutu sampeyan – kanggo pacoban. [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Musim Dragonflight 1 Ayo urip Miwiti Minggu 12 Desember, Nggawe Raid Anyar, Rotasi sing dianyari Tantangan Mydhik + Dungeons, lan Musim Pvp Anyar. Centhang tanggalan kanggo dalan ngarep lan siyap kanggo nggayuh kabeh tantangan anyar. [Sinau Liyane]

Waca rangkeng-

Cathetan Nganyari Naga

Tumuju menyang stormwind utawa orgrimmar kanggo miwiti perjalanan menyang pulau naga lan nemu konten anyar sing ekspansi kudu ditawakake.

App Companion

Pulo Naga minangka Awakening, lan sampeyan bisa melu eksplorasi tanah anyar iki sanajan sampeyan ora ing komputer nganggo aplikasi WOW Compoon. Kanggo nginep ing ndhuwur acara paling anyar ing AZeroth, sampeyan bisa ndownload aplikasi mobile gratis sing ngidini pemain perang World of Warcraft karo sampeyan ing ngendi wae dhukungan ekspansi – kalebu fitur fraksi utama ing Nagalight.

Preview Zona

Jelajahi tanah sing durung diwarisake

Waking Shores

Waking Waking minangka wiwitan petualangan sampeyan nalika njupuk langkah pertama sampeyan menyang Pulo Naga. Pahlawan aliansi lan gerombolan diundang dening alexstrasza kanggo mbantu Dragonflight ing ngisor iki lan menacing teeming karo sihir unsur. [Sinau Liyane]

Langkah langkah menyang kamulyan saka ohn’ahran pate

Ohn

Temokake wilayah sing diisi kapenuhan plato, mesas, groves, lan lembah akeh banget karo urip ing pundak ijo. [Sinau Liyane]

Wani lemu saka span azure

Span azure

Lelungan menyang jangkoan Azure, tanah sing ditindhes frost kuna, ing ngendi sampeyan bakal mbantu Kalecogos amarga dheweke mlebu arsip Azure ing misi Azure Sumpah. [Sinau Liyane]

Njupuk penerbangan menyang kursi kuna, Theldraszus

Thaldraszus

Thaldraszus, wilayah gunung sing nggumunake ing pulau naga, yaiku ayam peradaban naga. Saka struktur sing bisa dibangun kanggo banyu sing komplek, Titan lan Naga lan naga bisa ditemokake ing biomes sing beda-beda. [Sinau Liyane]

Critane nganti saiki

Njupuk swiwi liwat wektu karo aspek naga

Dikirim karo kekuwatan Titan-Sewowed lan diisi karo nglindhungi AZeroth, aspek Naga wis makarya kanthi ora pati jelas kanggo ngrampungake nasib kuno. Duweke minangka pengkhianatan saka pengkhianat, korupsi, lan perang kanggo slamet saka warisane. Soar liwat sejarah aspek naga nganti sawetara pulo naga awaken. [Sinau Liyane]

Nagalight: Seri Legacies

DragonClights of Azeroth wis bali, nuli nyebut omah leluhur minangka pasukan dawa banget wiwit adus ing tanah kelairan sing suci. Gabung karo Nozdormu, aspek saka DragonFlight Bronze, amarga dheweke bisa dadi jaman kuno kuno sing nyekel kunci kanggo nyimpen masa depan sing durung mesthi.

Warcraft Crita Short: “Sumpah Abadi”

Waca rangkeng-

Rawuh ing manten abad kanthi wakil amarga dheweke ngupayakake kawontenan naga, ing crita cekak anzeroth, kanthi crita cekak Azeroth, ing New York Times Pengarang Christie. [Sinau Liyane]

Warcraft Crita Short: “Day Day”

Waca rangkeng-

Wisata Azeroth karo Chromie nalika dheweke nggoleki kawicaksanan saka kanca-kanca Dragons nggawe penjara, ing jerone fairy, ing rakyat narasi sing apik banget, yaiku Folk & Fairy Tales saka AZeroth. [Sinau Liyane]

Mlaku menyang langit karo soundtrack Nagaflight

Musik saka World of Warcraft: Dragonflight

Surging karo sihir unsur lan tenaga energi AZeroth, The Naga naga padha tangi maneh kanggo sampeyan kanggo njelajah musik sing ngancani sampeyan ing perjalanan sampeyan.

Langkah sikil menyang pucuk naga kanthi swara saka dragonflight

Judhul utama DropnerFlight “The Isles Awaken”

Kanthi rilis Nagalight, Komposisi judhul utama, “Isles Awen,” nggawa sampeyan ing petualangan auditory liwat pulau naga.

Dumadi dening: Jake Lefkowitz, Glenn Stafford, lan David Arkenstone lan kalebu klasik World of Warcraft Tema dening Jason Hayes.

Direktur Musik: Derek Adipati

Media tambahan

Loading wallpaper layar

Alexstrasza Kalecgos Nozdormu Wration Algeth Balai infus Kolam Urip Ruby UlyMan

Nyebutake awak kanthi dracthyr emojis

Dracthyr Uwu SIP DRACTHYR Dracthyr nangis Ketawa Drachthyr Heart

Sadurunge taun iki, kita ngeculake emojis emojis sing dracasional. Sinau luwih lengkap babagan carane iki teka ing artikel sing wis diterbitake sadurunge. Muga-muga pilihan sing apik banget kanggo sawetara dracthyr Favorit Emojis mbantu nambah komunitas sampeyan ing discord, twitch, lan media sosial.

Muga-muga sampeyan seneng nyebarake dancakan!

(c) 2022 hiburan Blizzard, Inc. Kabeh merek dagang sing dirujuk ing kene minangka properti sing nduweni.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Dragonflight, bukak Dragonflight.blizzard.com. Priksa WorldofWarcraft.Com / Warta kanggo nganyari, lan tindakake kita ing Twitter lan Facebook.

Ndeleng sampeyan ing pucuk naga!