World of Warcraft: Legion animasi Short nuduhake Khaadgar ngupayakake Kemah lan kekuwatan | PcGamesn, News News News | World of Warcraft: Warta Harbingers Legion, Tanggal Rilis: A Brand New ARC Showcencased | Breathecast

World of Warcraft: Warta Harbingers Legion, tanggal tanggal: ARC New Arc ShowCencased

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

World of Warcraft: Legion animasi Short nuduhake K Chadgar kawruh lan kekuwatan

Legion

Siji iki kabeh babagan Khadgar golek cara kanggo nggawa legion, nanging prekara sing luwih kompleks nalika Medivh menehi pisungsung. Apa Khadgar nolak godaan kekuwatan? Temokake ing video ing ngisor iki.

Nggolek muter luwih akeh barang kaya perang? Priksa pilihan game MMO BEST.

KERAZHAN, ZONE nampilake ing video iki, wis nampa sawetara nganyari game bubar.

Crita Asli 22 Juli 2016: Sapa sing ngerti perang perang sing ngerti yen Gul’dan. Dheweke dadi dukun orcish sing sepisanan sing ngedegake gerombolan, lan dadi karakter sing gedhe banget ing film Warcraft taun iki. Minangka bagéan saka seri Sharbinger Shorts animasi, Blizzard wis nuduhake dina paling awal saka Gul’dan, bali nalika dheweke dadi cacat, lan liya ing clan dadymoon.

Harbingers: Short Gul’dan Nuduhake kepiye Gul’dan dibuwang saka klan bayang bayang amarga apes banget lan cacat, lan kasangsaran ing tanah gurun. Nanging sadhar dheweke bisa nguripake kekuwatane, dheweke bali menyang klan lawas kanggo nyirami dendam.

Animasi gaya gerakan-komik tinimbang CGI Bizzard sing apik banget, nanging isih ana sawetara seni sing apik banget. Singkat kasebut dicethakake ing komik con, saiki bakal diluncurake ing San Diego, lan uga diiringi komik Anduin: putra serigala, lan drama audio.

World of Warcraft: Legion bakal ngeculake 30 Agustus.

Matt ngusir salah sawijining swara saka PCGamesn, gairah Matt kanggo minion, game perang, lan mechs minangka bagean saka kain warna situs kasebut minangka skema warna sing diilhami setengah urip. Sampeyan saiki bisa nemokake dheweke nulis babagan warta lan hiburan ing IGN.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

‘World of Warcraft: warta harbingers, tanggal tanggal: ARC anyar sing ditampilake

World of Warcraft Legion

Hiburan Blizzard ngluncurake trailer sinematik kanggo “World of Warcraft; legion” Harbingers Khadgar lan Crita Arc Petualangan ARC Petualangan.

Trailer ngandharake jiwit saka plot crita game lan ndeleng bali saka legion kobong, sing diterangake “luwih kuat” lan “luwih ditemtokake” tinimbang sadurunge. Iki dicethakake manawa karakter kasebut yaiku Khadgar, sing ketemu Medivh, sing ngandhani yen spirti kasebut dibandhingake.

Miturut Medivh, ngalahake Legion bakal njupuk luwih saka sawetara mantra. Dheweke nawakake senjata Khadgar, saliyane kawruh sing dikarepake. “Iki wektu kanggo guardian sing atos sepisan maneh,” ujare Medivh.

Sing terakhir uga nuduhake tilas apa sing bakal kelakon, yen ora bisa ngrangkul nasib dheweke. Medivh ngungkapake prestasi Khodgars lan kurban bakal mung dibuang lan menehi watu sing bisa dadi belise intine, njaluk dheweke mbukak.

Khadgar ragu-ragu kanggo mbukak watu, nanging Medivh ngeyel nglakoni, ngandhani yen nasib wilayah kasebut ana ing tangane. Uga, Medivh ganti dadi monster, nanging Khadgar bisa ngalahake dheweke.

Ing kesimpulan klip kasebut, Khadgar mujudake manawa ora ana wong sing tunggal, ora ana wali, bisa ngadeg ing legion kasebut. Dheweke nambahake dheweke kudu ikatan bebarengan, United, kanggo jagade.

Minangka saben PC Gamer, “World Harbraft Series tujuane kanggo ngeset jangkah kanggo ekspansi kaping enem, sing dadi pusat Warlords Draenor. Miturut publikasi, celana pendek luwih dianggep bisa metu sadurunge konten, ngidini pemain duwe latar mburi konkrit game kasebut.

Sakabèhé, “World of Warcraft: Legion” disetel dibebasake ing Aug. 30.

Nonton trailer ing kene.