Woods – re3mr, uwal saka tarkov woods map extraction point – Pitulung Player | Pandhuan & Walkthroughs Game

Uwal saka Tarkov Woods Map Extraction

Mung kasebut amarga ana. Minangka ekstrak sing mbutuhake loro PMC lan pamuter scav kanggo ora nembak liyane ing ngarsane, kemungkinan sampeyan mung nggunakake ekstraksi iki meh ora.

Kayu

Klik-tengen link & pencet “Simpen link minangka” kanggo nyimpen peta iki ing PC.

Resik

.PNG – 15.8 MB
Klik-tengen link & pencet “Simpen link minangka” kanggo nyimpen peta iki ing PC.

Priksa manawa sampeyan wis maca kaca iki sadurunge nggunakake file PSD.

Gambar resolusi sing luwih dhuwur saka peta. 7680x5178px.

Tip: Yen sampeyan klik kaping pindho ing peta sawise mbukak ing situs kasebut, bakal nggedhekake.

Uwal saka bangunan ijo Tarkov Woods

Changelog

26 Mei 2023 versi 1.4

  • Jeneng Ganti Ekstrak Scav “Stasiun Lawas” kanggo “Depot Railway Old”.

4 Maret 2023 versi 1.3

  • .
    – Nalika aku nggawe peta iki aku ngetrapake seni gaya areng kanthi nggunakake midjourney kanggo latar mburi saiki ing peta iki. Layanan AI Generasi AII cukup anyar maneh lan aku nganggep manawa Dataset sing digunakake dening Midjourney wis curated & CC0 (ora dilindhungi hak). Saiki ora kedadeyan kasebut amarga ana tuntutan sing aksi saka wong-wong mau kanggo pelanggaran hak cipta sing abot. Aku ora seneng nggunakake karya wong liya sing nyayani kerja tanpa ijin ekspres supaya aku mutusake mbusak kabeh sing ana hubungane karo layanan kasebut.

Akhir 24 Agustus 2022 versi 1.2

  • Jeneng Ganti Ekstrak PMC “Ruaf Roadblock” kanggo “Gapura Ruaf”.

Akhir 15 Agustus 2022 versi 1.1

  • Ngilangi Banyu “Outskirts Banyu”.
  • Penyesuaian Treeline South West Omah Silencer.
  • Ditambahake scav hileyeyhole menyang gunung.
  • Pengaruhe sisih kulon sisih kulon ing cedhak Pylons.
  • Penyesuaian tambang ing Camp USC.
  • Nambahake Mardefield Maker Far Timur.
  • Ditambahake tandha penembak jeblugan cedhak pantai East.
  • Ditambahake Sniper Marker ing Ekstrak Kendaraan.
  • Ditambahake tenda sing ilang cedhak pesawat.
  • Ditambahake tenda sing cedhak Omah Silencer.
  • Tandha karo SCAV saka desa rusak.
  • .
  • Tandha scav sing dibusak saka stasiun lawas.
  • Lambang legend p PMC PMC PMC sing salah.
  • Diowahi “lor roadblock” kanggo “lor dalan lor”.
  • Tekstur suket kanthi tekstur pasir ing USEC Camp Minefield.

Uwal saka Tarkov Woods Map Extraction

Gampang kanggo diuripake ing tarkov nalika nggawe peralatan kanggo ekstraksi, utamane yen kabeh katon padha.

Uwal saka Tarkov Woods Map Extraction

Mangkene dhaptar kabeh papan sing bisa digunakake kanggo nggawe Uwal ing peta alas.

Uwal saka Tarkov Eksport Titik – Lokasi

Loro PMC lan scav

Undang-empuk / pinggiran Roadblock

Ekstraksi utama kanggo alas, siji ing sisih peta.

Kanggo sisih kulon yaiku dalan dalan, langsung ing mburi dalan ing sisih kono.

Ing sisih wétan yaiku ekstraksi pinggiran. Iki minangka wilayah sing cukup gedhe kanggo ngumbara yen ora bisa nututi dalan kanthi aman. Anggere sampeyan wis cedhak karo tembok sisih lor sisih lor, sampeyan bakal bisa nggebug lokasi ekstrak.

Ruaf Roadblock

Ing sisih lor-kulon, nyedhaki pesisir, yaiku garpu ing dalan. . Ekstraksi iki mung kasedhiya nalika ana suar ijo sing cedhak.

South V-Ex

Kendaraan kendharaan liyane kaya sing ana ing adat. Kerjane kanggo kabeh pemain, yen kasedhiya, nanging mbutuhake biaya cilik saka 3000 rubel supaya bisa metu. Ati-ati, minangka ekstraksi mbutuhake sawetara menit sadurunge ngidini sampeyan ninggalake.

Wayahe wong pisanan nyekel dhuwit, wektu diwiwiti. Untunge, ana pirang-pirang grumbulan gedhe kanggo ndhelik ing cedhak, nanging risiko isih cukup dhuwur.

ZB-014

Bunker cedhak karo tembok ing sisih wétan, sing mbutuhake kunci kanggo mbukak. Nalika kasedhiya kanggo loro PMCs lan scav, ora mungkin sampeyan bakal mungkasi tombol sing dibutuhake ing persediaan minangka scav. .

Gapura Pabrik

Mung kasebut amarga ana. Minangka ekstrak sing mbutuhake loro PMC lan pamuter scav kanggo ora nembak liyane ing ngarsane, kemungkinan sampeyan mung nggunakake ekstraksi iki meh ora.

EFT WODS PMC mung titik ekstraksi

Keturunan Cliff

Dumunung ing cedhak rock lookout ing sisih kidul sisih kidul peta, ekstrak iki mbutuhake sampeyan milih rebel es lan para panampa ing persediaan sampeyan. .

Iki biasane cara paling aman saka alas, yen sampeyan duwe alat kanggo metu.

ZB-016

Kaya ekstrak bunker liyane, ZB-016 mung mbukak nalika alas ijo ngubengi wilayah kasebut. Ora kaya ZB-104 Nanging, bunker iki ora mbutuhake kunci kanggo nggayuh ekstrak.

Eft Woods Scav mung titik ekstraksi

Banyu

Cedhak karo ekstrak outskirt, nanging nyedhaki pesisir. Alternatif sing luwih cedhak karo ekstrak outskirt yen sampeyan entuk pilihan.

Omah scav

Mlebu omah scav minangka ekstrak liyane. Kaya sing ana tutup saka kabeh sisih iki biasane aman, yen sampeyan durung entuk AGROFS ing njaba omah.

Gapura Timur

Cedhak mriksa ing sisih wétan Peta kasebut minangka garpu ing dalan. Siji garpu ndadékaké gapura karo sawetara crosshair sing dicet. Lokasi iki minangka ekstrak katelu ing sisih iki peta.

Panggonan Manungsa / prau:

Yen sampeyan ngetutake pesisir wétan tlaga, sampeyan bakal nemokake dok cilik kanthi pirang-pirang bathi mung ngluwihi. Dock kasebut yaiku lokasi ekstraksi prau, lan mung ngluwihi sisih liya yaiku ekstraksi wong mati.

Stash Mountain

Ing papan sing padha karo keturunan keturunan kanggo PMCS minangka ekstraksi kanggo scavs. Untunge iki ora mbutuhake scav uga kudu nyukupi syarat sing padha kanggo ekstrak PMC.

Yen sampeyan ngetutake Tembok tapel wates peta, arah sisih kulon, sampeyan bakal nemokake bagean ing tembok sing ora sambungake karo tembok tapel wates, lan ana ing peta. Iki minangka lokasi ekstraksi wates sisih kulon.

Stasiun lawas

. Dumunung ing pojok kulon peta, jarak cendhak adoh saka pamriksan PBB.

Lor Undblock

Yen sampeyan butuh pitulung luwih akeh babagan uwal saka Tarkov priksa manawa mriksa pandhuan liyane. Yen sampeyan wis mati, sampeyan kudu bali menyang kemah Jaeger ing gropyokan liyane lan njaluk serat maneh, nganti sampeyan ngatur ekstrak karo huruf kasebut. .

un dalan dalan

Yen sampeyan begja sampeyan bisa duwe ekstrak sing cedhak karo dalan dalan utawa ruwayan, loro kasebut mung sisih wetan kemah ing salah sawijining mburi dalan. Iki bisa ditindakake kanthi mateni scav utawa loro lan ngrampok. Kanggo ora bisa mbukak-liwat sampeyan kudu ing serangan sekitar 10 menit utawa kudu entuk sekitar 600 xp. Saiki sampeyan duwe serat sing sampeyan butuhake ing gropyokan lan ora bakal mbukak. Barang kasebut minangka sisih klien, dadi sampeyan bisa nggunakake klompok kanca sing kabeh ing nggoleki lan saben sampeyan bisa nyekel surat kasebut ing jangka pertama sampeyan. Sawise sampeyan nemokake ujung-ujung kacilakan pesawat, sampeyan pengin katon kidul-wétan saka pucuk lan sampeyan kudu ndeleng kidang ing wit.. Nalika sampeyan nggoleki tilase kayu cilik, mula bakal luwih gampang golek kacilakan pesawat sing cedhak. Sawise sampeyan ngerti ing ngendi sampeyan, sampeyan bakal pengin cara menyang sudhut sisih kidul-wétan peta. Ekstrak Obat Roadblock Un ing Woods ing sisih ngarep Ruaf Roadblock. Bukak kanggo nuntun perempuran arsitektur dheweke nggunakake kayu ing proyek dheweke. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan kudu nindakake nalika sampeyan mbukak kayu yaiku kanggo ngerti lokasi sampeyan ing peta. Piranhas Patreon Patreon Piranhatv Piranhas Twitch & Tarkov Wiki Piranha. saka habitat manungsa, kebetulan karo habitat dunia sing ora habitat. Lokasi Camp Jaeger ing uwal saka Tarkov nuduhake dalan anyar ing sisih lor Roadblock ‘sing nggunakake kompas.Matur nuwun kanggo nonton aja lali langganan konten sing luwih akeh lan ninggalake th. Nalika kita ora bisa nulungi gear sing bisa kita lakoni ing ngendi sampeyan kudu nemokake kemah Jaeger ing uwal saka tarkov.

Wiwit iki minangka nggoleki game awal, Pemain sing bakal ditindakake kanthi ora bakal duwe Gear gedhe lan ora ngerti arep lunga.

un dalan dalan

Nalika lelungan dalan sing nyambungake ekstrak dalan dalan lan RUAF. Nalika iki misale jek kaya nggoleki sing gampang, ana sawetara perkara sing kudu ditimbang. Lokasi Cache Barrel ing Cache Woods ing ngisor wit ing sisih kiwa. Iki misale jek kaya upaya sing gampang kanggo uwal saka Tarkov, sampeyan mung kudu pindhah menyang kemah Jaeger lan entuk surat saka ing kono, banjur metu saka serangan sawise sampeyan bisa nemokake. .