Witcher 4: Kabeh sing kita ngerti nganti saiki | Techradar, tanggal Witcher 4 minangka tandha sing janjeni

Tanggal Witcher 4 minangka tandha sing janjeni

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Penjual 4 Art Pahlawan

Wiwitan Witcher 4 diumumake ing wulan Maret 2022, kita wis ngalami ing negara pangarep-arep lan optimisme sing saben wulan utawa minggu bisa uga sawetara informasi anyar. Sayange, arang banget kedadeyan ing wulan sing wis liwati wiwit woro-woro awal.

Sanajan ora mungkin bakal diarani Witcher 4, Mangkene sing diarani game lan proyek mbesuk kanggo wektu. Nyatane, kita wis ngerti manawa diarani liya: pangembang CD Projekt Red ngumumake lan nyebut game karo jeneng kode ‘Polaris’. Iki sing diarani, mesthi sacara internal, nalika woro-woro uga ngonfirmasi manawa game bakal kick saka “saga anyar” kanggo seri kasebut.

Witcher 4, Mangkene kabeh sing dicethakake babagan game kasebut nganti saiki. Minangka rincian sing dituduhake dening pangembang, sampeyan bakal nemokake kaca iki dianyari – kita seneng banget amarga sampeyan ora bisa ngenteni rincian liyane.

Witcher 4: Cut menyang Chase

  • Opo kuwi? Game utama sabanjure ing Witcher Seri
  • Nalika bisa muter? Tbc
  • Apa sing bisa dak lakoni? Tbc
  • Sing nggawe? CD Projekt Abang

Witcher 4 Crita lan Setting

Spoiler kanggo seri game Witcher

Kaya sing wis dingerteni ing ndhuwur, ana sawetara rincian sing kasedhiya Witcher 4. Kiriman blog resmi mung negesake manawa dikembangake lan dibangun ing mesin iReal 5. Nanging, sajrone pirang-pirang taun, CD Projekt Red wis ujar akeh babagan apa game Witcher mbesuk bakal melu. Kanggo wiwitan, iku dudu tenan Witcher 4.

“Tiga tiga sing nomer telu yaiku kanthi definisi trilogi, saengga mung ora bisa jeneng game sabanjure ‘Witcher 4’,” ujare Kiciński ing wawancara. “Iki ora ateges, mesthine kita bakal ninggalake jagad iki.”

Ing pungkasan Witcher 3: Darah lan Anggur, Monster Hunter Geralt isih urip lan uga. Ya, dheweke isih urip, paling ora. Nanging critane Arc wis rampung, mburu alam bébas wis rampung. Sing ora ateges dheweke ora bakal bali ing game Witcher anyar iki, sanajan dheweke ora bakal dadi karakter utama.

Pangembang kasebut ujar akeh ing taun 2013: “Kita ora mateni jagad iki lan mlaku-mlaku, nanging kita mesthi bakal nggawe game pungkasan,” Produsen Proveker John Mamais. “Kita bisa uga kalebu Gereng ing game mengko. Kita mung kudu ngobrol babagan iki lan ngerti apa sing bakal ditindakake sabanjure.”

Mbok menawa sampeyan bakal ndeleng reins pasir menyang Firi – yen wis mutusake manawa kanonik dheweke terus slamet Witcher 3. Kanggo ngindhari masalah lampiran, mungkin tim kasebut bakal nyetel kepala crita babagan petualangan Geralt. Sawise kabeh, Netflix ngembangake seri sing disetel sadurunge acara buku, asale getih minangka prequel sing nyetel 1.000 taun sadurunge acara witcher.

Konfirmasi yen medali sing ditampilake ing gambar pengumuman game yaiku Lynx mesthi nuduhake manawa game kasebut bakal njupuk barang ing arah anyar. Potensional, sing ngenalake sekolah Witcher sing anyar.

Penulis buku Witcher, Andrzej Sapkowski, mlebu tawaran anyar karo perusahaan kasebut “luwih solidify hubungane”. Dadi. Studio gratis kanggo narik saka salah sawijining crita utawa novel cekak. (Yen sampeyan pengin kejiret, iki arep maca buku Witcher kanthi tertib.)

Warta 4 Warta

Tim bakal pindhah menyang Witcher 4
CEO saka CD Projekt, Adam Kiciński, dicethakake ing telpon penghasilan ing tanggal 2023, sawise diluncurake ekspansi Liberty Fantomunk 2077 yaiku “Big Bagy” kanggo Witcher 4/Polaris. Iki nuduhake ramping pangembangan gedhe sing bisa cepet-cepet.

Witcher 4 duwe direktur game
Witcher 3, wis diumumake minangka direktur game kanggo Witcher 4. .’

Polaris, lan Trilogi Anyar
Ing awal awal 2022, CD Projekt Red ngumumake sekumpulan judhul anyar liwat Twitter, kalebu trilogi sing anyar. Polaris (apa sing wis kita nimbali Witcher 4) bakal nyepak saga anyar, sing banjur bakal muter luwih saka 6 taun saka rilis pisanan. Iki jelas janji sing gedhe banget, mula kita kudu ngenteni lan ndeleng apa ora mbayar.

Reconfirming wiwitan saga anyar
Cd Projekt Red wis dikonfirmasi manawa Witcher 4 bakal ngluncurake saga. .

“Kita ujar manawa bakal ana saga anyar. . Nanging kita kudu mikir luwih saka siji. Saga Pisanan yaiku telung game, dadi saiki kita mikir luwih saka siji game. Nanging kita ana ing pre-produksi ing game pisanan saka Saga Kaping Witcher.”

Gambar Teaser Sparks Akeh Teori
Nalika sepisanan diumumake nggunakake gambar sing kita duwe minangka header ing kene – saka medali sing ditutupi salju – lan nggawe debat akeh babagan sekolah kasebut, lan apa sing menehi apa-apa. Kaya sing dilaporake dening para sedulur kita ing Gamersradar + ing wektu kasebut, Medallion wiwitane dipikirake minangka sekolah kucing – sing bakal dadi sambungan menyang Fire. Nanging, iki banjur debunked ing Twitter nalika direktur masarakat Marcin Momot reaksi positif kanggo penggemar takon apa sejatine para medali saka sekolah Lynx.

Mesin witcher 4

Iki minangka faktor sing cukup gedhe sing dikonfirmasi kanggo Witcher 4, lan siji bisa bungah babagan. Mbalik ing musim semi taun kepungkur, tim pangembangan dikonfirmasi manawa Witcher 4 bakal dibangun ing mesin iReal 5 – tinimbang mesin dhewe-dhewe, Redengine.

.

Minangka cathetan, iki nggawe tandha awal kemitraan karo epik nanging ora ateges game bakal dadi eksklusif game epik.

Sampeyan bisa dadi suwe nalika sadurunge krungu luwih lengkap babagan Witcher 4. Nalika sampeyan ngenteni, iki dhaptar dhaptar RPG paling apik .

Newsletter techarad

Mlebu kanggo nampa warta, review bejat saben dina, pendapat, analisa, tawaran lan luwih saka jagad teknologi.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Tanggal Witcher 4 minangka tandha sing janjeni

Tanggal Witcher 4 minangka tandha sing janjeni

Sapa sing ngetung dina nganti Witcher 4 ? .

Witcher 4 Nanging teknis aku ora kudu – sanajan CD Projekt Merah bubar diarani Witcher 4 uga. Ketoke ora judhul nanging ya, mula ora ana Witcher 3. Iku bingung bingung. Iki minangka urutan kasebut ora mung maju kanthi langsung, supaya bisa kedadeyan yen Geralt ora dadi protagonis maneh. .

Apa sampeyan pengin ndeleng Firi njupuk timbal? . Coba delengen kenapa ing ngisor iki.

Kaya sing dilaporake WCCFFTEt, CDPR CEO Adam Kicinski bubar menehi nganyari babagan status pangembangan. Ngandika, “Kita nyiapake barang ing sisih pipa lan sisih sisi toetset. Sawetara pangembang isih sinau teknologi 5] mesin sing ora nyata, lan ing wektu sing padha, ana tim sing kerja bareng karo kabeh aspek sing dibutuhake kanggo rpgs sing mbukak. , Polaris, Iku bakal. Mungkin ora alon-alon, nanging ora bisa nyepetake proses [pembangunan]. . . ] Kita pengin ngeculake telung game Witcher gedhe sajrone nem taun, diwiwiti kanthi rilis Polaris, yaiku .”

Witcher 4. Witcher 3 lan Cyberpunk 2077 ana ing pembangunan patang taun. Kita ngerti pembangunan kasebut Witcher 4 Miwiti ing 2021 saengga nganyari kicinski sing bisa ditindakake kanthi apik, kita bisa ndeleng judhul judhul ing 2025 sing, ora diakoni, apa ora, nanging ora bisa dideleng. Uga tegese devs duwe akeh wektu kanggo wesi apa wae.

Iku dudu judhul sing mung siji ing dalan. Ana uga mandiri Proyek mayoris Sirius.