Wayahe peluncuran resmi lan spek piranti sing disaranake lan spek Genshin Eft – Bisa PC, PlayStation, utawa Impak Genshin Ponsel?

Spek Efek Genshin – Bisa PC, PlayStation, utawa Impak Genshin Ponsel

Konfigurasi minimal

Keperluan Sistem Impak Genshin

Wisatawan sing ditresnani,
Efek Genshin bakal diluncurake kanthi global ing 28 September 2020 kanggo PlayStation®4, Ios, Android, lan PC. .

.

PC
>>> Konfigurasi Disaranake
Sistem Operasi: Windows 7 SP1 64-bit, Windows 8.1 64-dicokot, utawa windows 10 64-bit
Prosesor: Intel inti i7 padha utawa luwih dhuwur
Memori: 16 GB RAM
Grafis: Nvidia Grafce GTX 1060 6 GB lan luwih dhuwur
Versi DirectX: 11
Panyimpen: Mangga cadangan ruang 30 GB

>>> Konfigurasi minimal
Sistem Operasi: Windows 7 SP1 64-bit, Windows 8.1 64-bit utawa windows 10 64-bit
Prosesor: Intel inti i5 utawa padha

Kertu grafis: Nvidia® GEFORCE® GT 1030 lan luwih dhuwur
Versi DirectX: 11
Panyimpen: Mangga cadangan ruang 30 GB

Android
>>> Konfigurasi Disaranake
CPU: Qualcomm Snapdragon 845, Kirin 810 lan ndhuwur
RAM: 4 GB lan ndhuwur
Sistem Disaranake: Android 8.1 lan ndhuwur
>>> Konfigurasi Dipimpin
Syarat kompatibilitas: Piranti V8A 64-Bit
Memori: 3 GB lan ndhuwur
Sistem sing didhukung: Android 7.0 utawa ndhuwur
Panyimpen: Mangga cadangan 8 GB ruang

ios
>>> Piranti sing didhukung / Disaranake
.9 inci, iPad Pro (Generasi 2) 10.5 inci, pro iPad (generasi kaping 3) 11 inci, iPad Pro (generasi kaping 3) 12.9 inci, pro iPad (generasi 4th) 11 inci, iPad Pro (generasi 4th) 12.9 inci
Sistem sing didhukung: iOS 9.0 lan ndhuwur
Panyimpen: Mangga cadangan 8 GB ruang

PlayStation®4
>>> PlayStation®4, PlayStation®4 Langsing, PlayStation®4 Pro
Panyimpen: Mangga cadangan ruang 30 GB

Kita terus-terusan makarya kanggo ngoptimalake efek Genshin kanggo piranti sing didhukung. Yen ana owah-owahan ing mangsa ngarep, kita bakal ngandhani sampeyan sanalika bisa ing platform komunitas resmi.

Spek Efek Genshin – Bisa PC, PlayStation, utawa Impak Genshin Ponsel?

Efek Genshin ora game cilik. Iku sejatine Chunky sing apik banget, lan piranti bisa uga berjuang yen wis tuwa. Kita wis nggawe rundown cepet spek sing disaranake lan dibutuhake kanggo game kasebut. Bisa pc utawa pengaruh genshin ponsel bisa?

  • Spek dampak genshin
  • Bisa pcku mbukak dampak genshin?
  • Bisa Impak Genshin Android Bisa?
  • Bisa iPhone utawa iPad mbukak efek Genshin?
  • Bisa dampak ps4 utawa ps5 run genshin?

Spek sing dibutuhake kanggo pengaruh Genshin

Efek Genshin gampang mlebu, dadi gratis. Nanging, iku mbuwang wektu kanggo ngunduh kabeh mung kanggo ora bisa digunakake ing piranti sampeyan. Mangkene dhaptar Gampang kabeh pengaruh Genshin Spek sing dibutuhake kanggo PC lan mobile, uga mlaku ing PS4.

Bisa pcku mbukak dampak genshin?

Mangkene spek sing dibutuhake kanggo pengaruh Genshin kanggo mbukak ing PC:

Konfigurasi Disaranake:

  • OS – Windows 7 SP1 64 Bit, Windows 8.1 64 bit, utawa windows 10 64 bit
  • Prosesor – Intel Core I7 padha (AMD Ryzen 7) utawa luwih apik
  • Memori – 16GB RAM
  • Grafis: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB lan luwih apik
  • Versi DirectX 11
  • Panyimpen – 30GB Ruangan Hard Drive

Konfigurasi minimal

  • OS – Windows 7 SP1 64 Bit, Windows 8.1 64 bit, utawa windows 10 64 bit
  • Prosesor – Intel inti i5 padha karo (AMD Ryzen 5) utawa luwih apik
  • Memori – 8GB Ram
  • Grafis: Nvidia GeForce GT 1030 lan luwih apik
  • Versi DirectX 11
  • Panyimpen – 30GB Ruangan Hard Drive

Bisa Impak Genshin Android Bisa?

Mangkene spek sing dibutuhake kanggo pengaruh Genshin kanggo mbukak piranti seluler Android:

Konfigurasi Disaranake:

  • CPU – Qualcomm Snapdragon 845, Kirin 810 lan luwih apik
  • Memori – 4GB RAM
  • OS – Android 8.1 lan ndhuwur
  • Panyimpen – 8GB ruang

Konfigurasi minimal

  • Syarat kompatibilitas – lengen v8a 64 bit
  • Memori – 3GB RAM
  • OS – Android 7.0 lan ndhuwur
  • Panyimpen – 8GB ruang

Bisa iPhone utawa iPad mbukak efek Genshin?

Piranti Apple luwih gampang kanggo ngerti apa ora kompatibel karo pengaruh Genshin. Mangkene piranti tartamtu sing bakal bisa mbukak game:

  • iPhone 8+
  • iPhone x
  • iPhone xs
  • iPhone xs maksimal
  • iPhone xr
  • iPhone 11
  • IPHONE 11 PRO
  • iPhone 11 PRO max
  • iPhone se (2 generasi)
  • iPad Air (Generasi 3)
  • IPAD MINI (Generasi 5)
  • Pro Pro iPad (Generasi 2) 12.9 inci
  • Pro Pro (Generasi 2) 10.5 inci
  • Pro Pro iPad (Generasi 3) 11 inci
  • Pro Pro (Generasi 3) 12.9 inci
  • Pro Pro iPad (Generasi 4) 11 inci
  • Pro Pro (Generasi 4th) 12.9 inci

Sawetara iPhones sing luwih kuat isih bakal bisa mbukak dampak Genshin, nanging ora bisa dipercaya amarga iki. Sampeyan uga mbutuhake iOS 9.0 lan ndhuwur, uga 8GB ruang panyimpenan 8GB.

Bisa dampak ps4 utawa ps5 run genshin?

Miturut situs Genshin Impak, Kabeh versi versi PS4 bisa mbukak dampak Genshin Anggere cadangan ruang 30GB 30GB. .

Efek Genshin uga kasedhiya ing PS5, lan yen sampeyan cukup begja kanggo duwe sing dianjurake supaya sampeyan nginstal pengaruh Genshin babagan sing ora ana ing PS4 sampeyan. Game mbukak luwih cepet lan muter luwih lancar ing pS5 tinimbang konsol sing terakhir, kanthi pengalaman sing dibandhingake kanggo mbukak game ing PC sing dhuwur. Sampeyan uga bisa mindhah dampak Genshin Simpen saka PS4 menyang PS5 yen lan nalika sampeyan milih upgrade.

Sing kabeh kanggo kaca spek Genshin Impak kita! Mesthi wae, ora bisa mriksa pandhuan luwih akeh ing game kasebut, kalebu carane entuk luwih akeh pengarepan ing dampak Genshin, uga sing narik paling apik karo dhaptar tier karakter defak genshin.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • GENSHIN EFCHT FRLEED
  • Mihoyo Limited Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.