Warlock ande 3.0 Bangunan – Destiny 2 – Mobalytics, Destiny 2 Void 3.0 pandhuan: Banget Banget, Kabeh Aspek & Fragmen Kanggo Kabeh Kelas – Dexerto

.0 Pandhuan: Banget paling apik, kabeh aspek & fragmen kanggo kabeh kelas

Contents

Endah iki bakal mbantu sampeyan entuk raksasa luwih asring amarga nambah tingkat recharge nalika kritis tatu. Ing ndhuwur sampeyan bakal bisa urip luwih akeh ing penyembuhan babagan nyuda saka pengurangan karusakan sing dipikolik saka eksotis iki nalika ngadeg kanthi cepet.

Warlock ande 3.0 mbangun – takdir 2

Warlock Void 3.0 Bangunan - Destiny 2

Warlocks minangka master asli saka Void sadurunge Void 3.0 rework teka ing takdir 2.

Saiki nganggo pemantaraan sistem anyar wis maju menyang peran leaching saka lan target sing ringkih

Ayo nyilem ing pipis kanggo pvp lan pve.

Kanggo luwih cetha 3.0 Mbangun, priksa pandhuan kita ing Hunter lan Titan.

Void 3.0 Voidwalker

Mbangun PVP

VoAd Warlock anyar duwe kabecikan kanggo chip adoh ing mungsuh utamane liwat grenade sing wis dipimpin lan aspek sing eksklusif Warlock.

Iki menehi kemampuan Warlock kanggo ngetrapake tekanan lan mbantah wilayah saka tim mungsuh, kanthi gampang nyurung supaya bisa rampung mungsuh sing rusak lan lemes.

Kabisan

Super

Bom Nova: Cataclysm . Aku menehi pojokan cilik kanggo cataclysm amarga para penolakan menehi potensial sing mateni multi sing luwih apik. Kacepetan bom vorteks Nova luwih apik, nanging cataclysm nggawe kanggo nglacak lan duwe radius bledosan sing luwih gedhe tinimbang vorteks sing luwih gedhe.

Kemampuan Kelas

Nyuda Rift – Utilitas rift healing apik banget bisa melu maneh menyang gelut lan nahan wilayah.

Kemampuan gerakan

Gething Glide – Kapabilitas gerakan sing kudu dipilih ing kene. Kelip-kelip alon banget saka senjata siap lan angkat sing seimbang lan angkat banget alon banget. Kanggo mindhah luwih cepet sampeyan bisa mlumpat, mula sawise sampeyan tekan puncak sing mlumpat lan mudhun, aktifake bledosan banjur baleni yen sampeyan langsung mlumpat.

Kemampuan Melee

Paket singularitas . Utilitas sing paling apik yaiku nyurung wong sing nyoba cepet-cepet sampeyan.

Kemampuan Grenade

Sumbu bolt – Grenade iki kuwat banget ing salawas-lawase saiki lan huru-hara sing cepet duwe Warlock duwe akses kanggo nambah kekuwatan kasebut luwih akeh. Aspek kasebut nambah wong liya sing wis diandharake ing deskripsi, nanging uga nambah kacepetan lan kesehatan para wong sing golek granat luwih cenderung dadi mungsuh.

Aspek

. Nalika nembak mungsuh nalika ana ing sajroning rift, lajah sing ora pas karo mungsuh sing sampeyan tundhuk lan ngrusak karusakan ing kabeh target. .

Chaos akurat

Kaya sing kasebut sajrone Grenade Bagean aspek iki Supho up Grenade sing wis kuwat. Pelacuran sing paling gedhe banget saiki nglacak 3 mungsuh sing entuk nomer ing osiris lan trek luwih cepet, luwih amarga fragmen, lan luwih angel moto.

Fragmen

Echo saka lintah

Ana sarana sing apik ing aspek iki kanggo nambah sampeyan lan kanca-kanca slamet kanthi cara mateni Melee Mateni rezenerasi kesehatan mulai. Kemampuan Melee Melee sampeyan uga kalebu.

Echo sisa

Potongan iki ndadekake sumbu sampeyan luwih apik kanthi nambah durasi, dheweke njaluk target, njamin wong-wong sing golek target utawa padha ngontrol kontrol peta.

Echo kurang

Sampeyan bakal ndharat akeh granat sing akeh banget, lan frags iki tetep dadi mungsuh iki, cocog kanggo mateni gampang nalika sampeyan kena ing sumbangan bolt.

Priititasisasi statis

Recovery

Recovery minangka stat sing apik kanggo PVP, nanging ing kasus warlock, investasi ing Recovery nganakake disiplin lan kekuatan amarga anak aspek dewa lawas.

Disiplin

Kanthi huru-huru-huru-huru-huru-huru-huru-hara akselerat kasebut dadi granat sampeyan bakal kuwat banget, lan disiplin ngidini sampeyan bali kanthi cepet. Sampeyan bakal duwe granat sing diisi karo anak dewa lawas lan disiplin sing dhuwur.

Eksotis sing disaranake

Aspek ophidian

Kaya St0MP-e5 kanggo para pemburu, aspek ophidian minangka game netral sing apik kanggo Warlocks. Mundhak endah siap lan nambah kacepetan senjata uga ngluwihi kisaran Melee. Endah iki ndadekake senjata rumangsa garing nalika ngoper lan mbaleni maneh.

Yen sampeyan seneng main pertahanan sing luwih sithik kanggo ngrampungake stag minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan. Ekotis iki bakal mbantu sampeyan entuk rawuh asring amarga menehi energi kemampuan kelas nalika kesehatan rendah lan nyuda nyuda reresik nalika sampeyan lagi lara. Pengurangan Kerusakan iki malah ditrapake kanggo cepet sing dipimpin lan mbukak pilihan kanggo nggunakake penyembuhan utawa ora dikuatake kanthi cepet. .

Langkah transversif

Ing mburi spektrum, langkah-langkah transversif yaiku kanggo wong sing ngrancang mungsuh sing rusak lan rusak saka granat lan anak saka allah lawas amarga kacepetan gerakan sing tambah akeh. Ana entuk manfaat saka senjata sing ditambahi kanthi cepet nalika sprinting sing bisa ditrapake yen sampeyan cepet-cepet mungsuh sing menehi kesehatan sing diwenehake kanthi nembak majalah.

Master Destiny 2 Email Banner

Mods sing disaranake

Mod Helmet Affinity Solar. Mod iki ngawasi energi super kanggo mateni granade. Nalika granat sampeyan kuwat banget lan bakal dibuwang, iki minangka cara sing apik kanggo nambah super kanggo entuk luwih dhisik ing pertandhingan.

Utilitas Kickstart

Mod Hubungan Kelas Stasis. Yen sampeyan wis nggatekake, sampeyan bakal weruh mod iki ana ing endi-endi. Kemampuan saiki saiki lan asring digunakake, lan mod iki minangka cara sing paling efisien kanggo digunakake luwih akeh ing njaba stat sing mengaruhi cooldown.

Mbangun iki ngidini sampeyan muter kanthi agresif lan yaiku katalis kanggo push tim. Aliran utama kit iki yaiku nggunakake rift, ngrusak mungsuh karo gaman sampeyan kanggo ngaktifake anak-mungsuh sing wis lemes karo granat sing luwih kuwat kanggo nelusuri granat sing apik banget.

Soko kanggo mesthekake yen ora ana jiwa sing ora setuju saka bocah saka dewa-dewa lawas aktif bakal ngrusak mungsuh lan bakal nuduhake manawa mungsuh kasebut bakal sampeyan ngerti yen sampeyan ngerti kapan sampeyan push.

Kemampuan Melee Manelee Pocket minangka alat sing kuwat ing kit sampeyan kanggo ngatasi mungsuh ing panutup. Kemampuan kasebut cukup nelusuri sing kuwat supaya bisa mbengkongake ngubengi sudhut kanggo mencet mungsuh sing dadi kemampuan kanggo ngatasi sing ngubengi sudhut kanthi bedhil.

Mbangun pve

Devour kasedhiya kanggo kabeh kelas saiki, nanging paling gampang kanggo ngaktifake ing warlock. .

Kabisan

Super

Bom Nova: Vortex – Efek sing suwene kanggo super nggawe pilihan sing apik kanggo ngrusak boss ingkang dhuwur utawa kanggo ngilangi mungsuh Tier Tier Cloustered.

Kemampuan Kelas

Nyuda Rift .

Kemampuan gerakan

Gething Glide – Opsi kemampuan Warlock paling apik kanggo kacepetan lan kontrol. Kanggo mindhah luwih cepet sampeyan bisa mlumpat, mula sawise sampeyan tekan puncak sing mlumpat lan mudhun, aktifake bledosan banjur baleni yen sampeyan langsung mlumpat.

Kemampuan Melee

Paket singularitas .

Grenex Vorteks – Grenade iki apik kanggo karusakan lan klompok mungsuh kanggo nggambar menyang tengah granat.

Aspek

Kuat ing PvP lan Pve, aspek iki bisa ngatasi klompok-klompok mungsuh sing gedhe ing sawijining wilayah lan ngidini sampeyan ngrusak kabeh karusakan kabeh. Kerusakan obah kasebut uga nyegah mungsuh nganggo tameng supaya bisa pulih.

Panganggone aspek iki yaiku carane Devour bakal diaktifake. Kabeh kemampuan mateni bakal ngaktifake Devour. Sawise Devour aktif mateni, sanajan saka gaman, bakal tetep aktif. Milih pilihan iki liwat huru-hara sing tepat mbukak 2 opsi fragmen amarga menehi fragmen ekstra lan fragmen ora bisa digunakake kanggo nyemprotake.

Fragmen

Echo Kegigihane

Fragmen iki bakal nambah wektu kanggo 15 detik supaya luwih gampang disimpen.

Echo instability

. .

Echo kurang

Mungsuh bakal saya ringkih karo granat sampeyan kanthi fragmen iki ngidini sampeyan ngatasi kerusakan luwih akeh. Granat sampeyan bakal kasedhiya asring karo bocah energi saka Gusti Allah lawas sing diwenehake.

Echo sisa

Grenades minangka bagean integral saka kit iki, lan buff fragmen Grenex sampeyan kanthi luwih suwe.

Priititasisasi statis

Recovery

Energi kanthi cepet dipikolehi liwat pemulihan, lan stat iki menehi slamet umum. Pamulihan penting kanggo Warlocks.

Disiplin

Granat penting kanggo bangunan iki amarga keperluan sing digawa saka karusakan. Padha ngremehake target, wenehi pepadhang, lan wenehake babak sing ora bisa dibuang.

Eksotis sing disaranake

Dosa NEZAREC

Iki minangka eksotis paling apik kanggo Warlock Void. Kanthi eksotis iki dilengkapi kemampuan kemampuan sampeyan mateni nambah tingkat regenerasi kanggo kabeh kabisan, sampeyan bakal entuk akses cepet kanggo ngasilake lan granat iki.

Boots lunafaction

Kerusakan Boss yaiku boots iki sumunar amarga nambah cepet kanthi cepet kanggo kabeh sing ana ing rift sampeyan. Iki ngidini kabeh tim sampeyan bisa ngatasi kerusakan luwih akeh amarga senjata reloading kurang downtime.

Stag

Endah iki bakal mbantu sampeyan entuk raksasa luwih asring amarga nambah tingkat recharge nalika kritis tatu. Ing ndhuwur sampeyan bakal bisa urip luwih akeh ing penyembuhan babagan nyuda saka pengurangan karusakan sing dipikolik saka eksotis iki nalika ngadeg kanthi cepet.

Mods sing disaranake

. Kills Grenade bakal teka ing troves kanthi bangunan iki lan mod iki nambah regenerasi super menyang dhaptar keuntungan grenade mateni sampeyan.

Detonasi Bolstering

MOD AFACInity Gauntlets Mod. .

Pengebom

Mod item penghasilan kelas solar. Mod iki mbantu nggedhekake tingkat recharge grenade sampeyan nalika nggunakake rift sampeyan.

Strategi Umum

Sampeyan bisa entuk tanpa njupuk bedhil nganggo bangunan iki. Sampeyan entuk akeh keuntungan saka granat supaya nyoba nggunakake mungsuh kanggo ngaktifake Devour. Survivivability asale saka rift lan devour.

Pelanggaran teka ing granat. .

Kelas iki meh mainake dhewe, siji-sijine perkara sing kudu sampeyan sumelang yaiku tetep aktif, kanthi nggunakake tikus, lan mbuwang granat, lan mbuwang luwih cepet tinimbang sing sampeyan pikirake lan bisa mati Cooldown kurang saka 10 detik kanthi bangunan iki.

Thanks kanggo maca! Priksa tuntunan kelas 2 liyane ing kene.

DI TULIS KARO

Ryan Kelly

Pisanan miwiti main game video ing N64 lan gamecube lan aku isih seneng main game kasebut. Aku main DESTINY ING RELEASI MINTIH ING 2014 lan DITANGGUH saka Console kanggo PC ing DESTINDY 2. Destiny 2 lan Valorant minangka rong game favoritku kanggo muter nalika aku seneng karo mbentuk ing Destiny lan Lineups / Strategi ing Valoror.

DESTINY 2 VOID 3.0 Pandhuan: Banget paling apik, kabeh aspek & fragmen kanggo kabeh kelas

Powers Void ing Destiny 2

Bungie

DESTINY 2 VOID 3.0 tekan goyangake kekuwatan gravitasi saka sihir angkasa luwih saka sadurunge ing Universe FPS Bungi. Mangkene Tasion Paling Apik 2 Void 3.0 mbangun, bebarengan karo saben aspek lan fragmen dibuwang kanggo langkah sing apik.

Destiny 2 wis tuwuh akeh wiwit ing taun 2017, lan nalika ora ana sing ndeleng tambahan subklay kaping papat, DLC sing bakal teka nambah subkland sing anyar nambahake luwih cepet.

Artikel terus sawise ad

Sing pertama njaluk 3.. Yen sampeyan pengin mbengkongake kekuwatan kosmis, ora ana wektu sing luwih apik kanggo nggawe jeblugan purger.

Artikel terus sawise ad

Mangkene Tasion Paling Apik 2 Void 3.0 Bangunan kanggo ngumpul ing ngarepe takdir 2: Lightfall, kalebu kabeh aspek lan fragmen sing kasedhiya ing game titan, pamburu, lan perang paling apik kanggo saben wong.

Artikel terus sawise ad

Isi

  • Apa sing ora ana 3.0 ing Destiny 2?
  • Kabeh Void 3.0 aspek lan fragmen
  • Cara Mbukak kunci Void 3.0 aspek lan fragmen
  • Destiny 2 Destiny 2 Void 3.0 mbangun
    • Hunter
    • Titan
    • Warlock

    Apa sing ora ana 3.0 ing Destiny 2?

    Unsur sing ora ana gandhengane kaya nggunakake kekuwatan bolongan ireng, utamane gravitasi. Iku fokus ing Siking kekuatan saka mungsuh, Nalika uga bubar bledosan. Destiny 2 sing paling apik 3.0 Bangunan bisa mbantu nyebul puluhan mungsuh nalika tetep ora katon utawa meh ora bisa dikalahake.

    Kanthi Void 3.0 kanthi lengkap, buffs lan debuff ing ngisor iki bisa ditrapake ing karakter sampeyan (deskripsi kuantesy Bungie).

    Artikel terus sawise ad

    “>

    Buff / Debuff Panjelasan
    Suppress Target dijupuk saka kemampuan aktif nalika ditekan. Nalika ditekan, target ora bisa ngaktifake kabisan utawa mode gerakan. Petugas disorientasi.
    Ngremehake Target njupuk karusakan tambah, wis alon-alon, lan disorientasi.
    Molah malih Target kasebut bakal njeblug ing detonasi sing ora ana sing njupuk karusakan tambahan. Yen target mati sadurunge ora molah malih ngilangi rusak, detonasi kasebut kedadeyan maneh.
    Invisibility Pamuter ilang saka ngarsane lan ora katon ing radar.
    Oversiplay Pamuter entuk alangan pelindung sing langsung nemplek ing ndhuwur kesehatan lan tameng sing ana lan interaksi sing bisa mlebu. Overshield Nyuda karusakan sing dijupuk saka pertandingan pua.
    Devour Pamuter langsung mulihake kesehatan kanthi aktif kanggo ngaktifake sifat saka sumber apa wae lan diwenehake energi granade. Nalika pamuter bakal mateni kanthi aktif, dibalekake maneh kanggo kesehatan, diwenehi energi granat, lan timer buff sing dilanjutake.

    Yen sampeyan anyar kanggo takdir, unsur liyane sing ora liya:

    Related:

    Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

    Artikel terus sawise ad

    Kabeh Void 3.0 aspek lan fragmen

    Penjaga bisa ngatur subkelas sing ora sah kanthi pirang-pirang cara kanthi kekuwatan sing ora ana 3.0, lan sing ditindakake liwat pilihan (spesial) lan fragmen) lan universal). Kaloro bahan kasebut penting kanggo nggawe takdir utama 2 void 3.0 mbangun.

    Aspek

    “>

    Kelas Jeneng Aspek Efek
    Hunter Eksekusi sing apik banget Ngalahake target target-debuffed (lemes, ditekan, utawa ora ringkes) dadi trampil lan truesight. Nalika ora katon lan sawise eksekusi sing apik banget, Melee sabanjure Serangan Mele Weekens Musuh.
    Hunter Ambush trapper Pamuter bisa ngaktifake cepet kanggo nglampahi biaya melee lan nyilem ing lemah, nggawe mega asap nalika mengaruhi. Mungsuh sing kejiret ing méga saya ringkih lan sekutu dadi ora katon. Kajaba iku, bom snare, nalika mlebu ing permukaan utawa mungsuh, nyebabake sekutu kanggo dadi ora katon.
    Hunter Langkah-langkah sirna Dodging nggawe pamburu sing ora katon.
    Titan Bastion Nyemprotake barrice ngasilake oversiplay kanggo awake dhewe lan sekutu cedhak. Bunkering sing ana ing mburi Shield bakal regenerate oversipl ing wektu lan ngluwihi durasi overshield.
    Titan Demolisi sing dikontrol Ngengingi target kanthi kemampuan bathi utawa detoid sing ora bisa dipotong.
    Titan Nyerang bulwark Nalika sampeyan duwe overshield utawa ana ing jeroan subuh, granat luwih cepet lan sampeyan wis nambah kerusakan melee. Sampeyan uga entuk mbuwang tambahan Shield kanggo Sentinel Supield Super.
    Warlock Chaos akurat Tekan tombol grenade kanggo overcharge vorteks, sumbu, bu-bolt, buyar, lan granat magnetik. Grenades Magnetik overcharge menyang supernova genggem.
    Warlock Anak saka dewa lawas Matak rift sampeyan kanggo nimbali jiwa sing ora sah. Yen sampeyan ngrusak mungsuh karo gaman, jiwa kekosongan sampeyan bakal miwiti dhewe lan detonat ing toko, nempelake tendril sing ngrusak karusakan lan ngrusak target. Yen jiwa kekosongan sampeyan ngrusak karusakan, mulihake salah siji energi lan granat (yen mlaku-mlaku), utawa kesehatan (yen mlaku kanthi cepet). Ngalahake mungsuh sing lagi lemes energi mundhak.
    Warlock Feed batal Ngalahake mungsuh kanthi kemampuan bathi kanggo ngaktifake Devour.

    Fragmen

    “>

    Jeneng Fragment Efek Owah-owahan Stat
    Echo saka dilat Nalika ngethok, nyelinep luwih cepet lan entuk resolusi radar sing ditingkatake; Mobilitas, lan bonus intelektual. +10 Mobilitas lan Intlek
    Echo saka Domineering Sawise mateni target, entuk mobilitas kanggo durasi cendhak lan gegaman sing dilengkapi kanthi roading saka cadangan; Bonus disiplin. +10 Disiplin
    Echo ijol-ijolan Melee final ngunekke energi grant. Ora ana
    Echo ngusir Kemampuan Voam mateni nyebabake mungsuh kanggo njeblug; Bonus Intelek. +10 kapinteran
    Echo saka panen Ngalahake target sing saya ringkih kanthi jeblugan pungkasan presisi bakal nggawe kekuwatane orb; Paukuman intelektual. -10 kapinteran
    Echo instability Ngalahake target karo Grenades dadi babak sing ora bisa dibatalake menyang senjata kosong sampeyan; Bonus Kekuwatan. +10 Kekuwatan
    Echo saka lintah Melee final ngunekaké regenerasi kesehatan kanggo sampeyan lan toko sing cedhak; Bonus resilience. +10 Ketahanan
    Echo ora cetha Rampung final Final Invisibility, bonus pemulihan. +10 Recovery
    Echo saka panentu Musuh ngrusak mungsuh kanthi granat menehi energi Melee; Paukuman kekuwatan. -10 Kekuwatan
    Echo sisa Efek granat sing suwe saya tambah tambah. Ora ana
    Echo saka Reprisal Final ngunekke nalika diubengi dening pertolongan tangan super energi. Ora ana
    Echo tahan Terapan buffs ditrapake wis tambah durasi; Penalti Mobilitas. -10 Mobilitas
    Echo keluwen Ngangkat orb saka orb listrik mènèhi; Paukuman pemulihan. -10 Recovery
    Echo kurang Sah granat mungsuh; Paukuman disiplin. -20 Disiplin

    Cara Mbukak kunci Void 3.0 aspek lan fragmen

    Nalika stasis aspek lan fragmen kanggo stasis ora dikunci liwat ngunjungi wong liya NPC sawise ngrampungake Destiny 2: Ngluwihi Kampanye Light, yen sampeyan wis main DESTINY sadurunge, langsung duwe akses menyang kabeh roso 3.0 aspek Nalika Lightfall teka, uga sawetara fragmen.

    Artikel terus sawise ad

    Sampeyan bisa entuk akses menyang fragmen luwih akeh minangka ijol-ijolan glashmer kanthi ngunjungi Ikora Rey ing menara. Pemain anyar bisa entuk aspek lan fragmen liwat pengalaman sing paling anyar.

    Artikel terus sawise ad

    DESTINY 2 VOID 3.0 mbangun

    Mangkene Tasion Paling Apik 2 Void 3.0 Mbangun sing wis ditemokake nganti telung kelas utama: Hunter, Titan, Warlock.

    Hunter

    Destiny 2 Mbangun pamburu

    Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

    DESTINY 2 VOID 3.0 pamburu gawe

    Kekuwatan The Destiny 2 Void 3.0 Bangunan asale saka kemampuane kanggo nyeleh mungsuh kanggo invisibility. Dodging supaya ora katon bisa menehi bathi gedhe marang mungsuh manungsa lan AI ing pvp lan isi pti, nanging kita bakal milih bayangan: Superfall Super amarga pangguna ngalahake mungsuh.

    Artikel terus sawise ad

    Nglakoni iki karo Graviton Forfeit, kanggo nambah durasi invisibilitas sampeyan lan intine menehi maneh reload lan invisibility karo loro-lorone karo Dodge Roll.

    Artikel terus sawise ad

    • Aspek: Pelaku sing apik banget, langkah-langkah sing ilang
    • MEEE: Bom Snare
    • Granat : Grenade Vorteks
    • Fragmen: Dilat, lintah, kegigihan, mbedakake
    • Mods: Ngembangake Strike, Utilitas Kickstart

    Titan

    Destiny 2 Titan Void Mbangun

    DESTINY 2 VOID 3.0 Titan Mbangun

    Void titans karo 3.0 nganyari bisa dadi ora bisa dibukak kanthi akeh cara. Ana macem-macem cara kanggo micu oversiplay, lan bangunan iki cocog kanggo konten Pve utawa PvP cocog karo gabungan jeblugan lan kabisan pertahanan.

    Gunakake Barricade Rally kanggo tilas, lan barricade tonton kanggo terakhir, lan disiapake kanggo mbuwang tameng sampeyan akeh.

    Artikel terus sawise ad

    • Aspek: Bastion, nyerang
    • MEEE: Shield Thlack
    • Granat : Grenade Vorteks
    • Fragmen: Ketahanan, Keluwen, Ora
    • Mods: Siphon harmonik, sarana kickstart

    Warlock

    DESTINDY 2 VOID 3.0 mbangun kanggo Warlocks

    DESTINY 2 VOID 3.0 mbangun warlock

    Void Warlocks kanthi rutin nyoba ajeg, tegese bisa nylametake kesehatan mungsuh nalika ngrusak puluhan Minions ing pepeteng sekaligus.

    Masangake Destiny 2 Void 3.0 Mbangun karo dosa Nezarec kanggo njaga kabisan lan njamin granat sing tetep, rai, lan nova bom.

    Artikel terus sawise ad

    • Aspek: Anak saka dewa-dewa lawas, Feed Void
    • MEEE
    • Granat : Grenade Vorteks
    • Fragmen: Ketentuan, kegigihan, sisa-sisa, ora ngalami
    • Mods: Awu menyang aset, pengebom

    Ing kana, sampeyan duwe, destiny paling apik 2.0 mbangun. Kanggo tips lan panuntun sing luwih apik kanggo nasibe Takdir, priksa manawa konten pandhuan ing Dexerto.

    Destiny 2 Destiny 2 Void Warlock Nggawe Pvp lan Pve

    Nggunakake Kekuwatan Devour menyang Outgun Ads lan Outplay sing nglawan kanthi deontiny 2 sing paling apik Warlock mbangun pvp lan pve.

    Destiny 2 sing paling apik kanggo Warlock mbangun PVP lan Pve: Warlock nuduhake jiwa sing ora sah

    Diterbitake: Apr 5, 2023

    The Destiny 2 Destiny 2 Void Warlock mbangun bakal duwe wali sampeyan sing njupuk wong sing nembus. Kelas hos hal-hal duwe sawetara bangunan sing paling kuat ing game, lan minangka asil, minangka pilihan populer kanggo warlock ing kabeh mode.

    Destiny 2 ngenalake Void 3.0 Overhaul menyang Game PC Gratis Sawetara musim kepungkur, lan sanajan wis wiwit ngenalake solar 3.0 lan busur 3.0 Overhauls, akeh pemain sing setuju yen kelas hebat voer bisa menehi pemain sawetara sing paling kuat ing game kasebut, lan uga kanthi subcland sing diandharake nalika tanggal rilis, tetep dadi siji kanggo njaga mripat.

    Bosok Warlock iki nggawe pengaruh kekuwatan aspek lan fragmen, Bungie sing dikenalake subklass unsur voad minangka bagean saka overhaul sing subclass. Nanging, kanthi balancing gaman pungkasan, gaman liyane ing kolam renang, lan introduksi counter liwat busur busur liwat busur busur lan solar, saiki dadi wektu sing apik kanggo mbaleni subclass unsur gelang Warlock Warlock. Sanajan ora bisa dingerteni yen sampeyan kudu nyoba ngilangi barang liya kanggo subkelas liyane, Destiny 2 void Hunter mbangun tuntunan yaiku apa sing bakal sampeyan goleki.

    Void Warlock Pvp Bangunan Paling Apik: Bangunan Sanjang Sharpshooter

    Tujuan saka bangunan iki yaiku nggunakake kekuwatan filamen sekant sing waja endah. Grant kasebut sing dipateni kanthi kemampuan kelas rift pamuter, nggawe potongan Armor sawetara sing paling kuat kanggo nyelarasake kanthi sah 3.0 overhaul.

    Kanthi ngrampungake rift saiki menehi anak-anake, sampeyan bakal dipasang karo anak saka aspek dewa lawas, sing menehi jiwa sing ora sah sing nyepetake regen kesehatan anggere sampeyan bisa mateni. Salajengipun, Feed Void tegese ngalahake pemain kanthi kabisan kanthi uga bakal menehi evour, tegese kabeh jotosan pungkasan mulihake kesehatan lan ngluwihi Devour. Iki tegese anggere sampeyan bisa njaga kemampuan kelas kanthi cepet lan entuk mateni kanthi kabisan kanthi ora sopan, sampeyan bakal terus menyang Siphon Health saka sing mateni, nggawe sampeyan bakal tetep mudhun ing PVP.

    Iki minangka pendekatan sing rada diowahi kanggo dibangun dening Youtuber Cammycakes. Iku mbangun sing apik banget sing menehi hadiah agresif amarga mateni sampeyan bakal mulihake kesehatan, tegese sampeyan bakal asring duwe keuntungan ing 1v1s.

    Destiny 2 Tegon Warlock Nggawe Pvp lan Pve: Over Warlock Kurs The Void Jiwa ing Pertempuran

    Kelas: Voidwalker

    • Bom Nova: Cataclysm
      • Bom Nova mlaku alon-alon lan ngupayakake target, lan detonatiasi ora dadi cidra menyang proyek sing luwih cilik.

      Stats penting

      Kemampuan Kelas

      • Grenade: Grenex Vorteks.
      • Kemampuan Kelas: Nguatake RIFT perlu kanggo micu perk endah. Rift iki nambah karusakan senjata kanggo kabeh ing 20%.
      • Langsung: Kelip-kelip, amarga luwih angel kanggo mengsah kanggo nembak mlebu nalika udara udara.
      • MEEE: .

      Aspek

      • Anak saka dewa lawas (2 slot fragmen):
        • Matak kanthi cepet kanggo nggawe jiwa sing ora sah. Yen sampeyan ngrusak target karo gaman, lalat sing ora ana jiwa sampeyan lan nyedhot, nindakake karusakan lan ngrusak dheweke.
        • Amarga sampeyan duwe imbangan digawe kanthi cara sing dilengkapi, yen target diterusake, sampeyan diwenehi kesehatan (yen mlaku kanthi cepet). Ngalahake target sing diselehake dening Soul Void sampeyan energi kemampuan kelas.
          • Iki bakal nyepetake tarif sing bisa sampeyan gunakake maneh kanthi cara nguatake kanggo njaga siklus.

          Feed batal (2 slot fragmen): ngalahake target kanthi kemampuan bathi kanggo ngaktifake devour. Dene Devour aktif, final ngunek mulihake kesehatan lan ngluwihi Devour.

          Fragmen

          • Echo saka Panen: Ngalahake target sing ringkih kanthi jeblugan final presisi bakal nggawe kekuwatan orb. -10 kapinteran.
          • Echo saka Undhang-undhang: Target grenades sing ora diremehake. -20 Disiplin.
          • Echo Kekuwatan: Buff Void ditrapake kanggo sampeyan (invisibility, overshield lan evour) wis tambah akeh durasi. -10 Mobilitas.
          • Echo keluwen: Njupuk lan orb saka daya mènèhi Devour. -10 Recovery.

          Wajib Eksotik

          Filamel Filamen: Nguatake Rift Hidrani sampeyan Devour.

          Mods wawar

          Gunakake mods sing ndhukung jinis senjata sing digunakake ing pvp. Kanggo pemain sing dialami, iki asring tegese prioritas cannons tangan, bedhil, lan peluncur roket. Sampeyan uga pengin nggunakake ing ngisor iki:

          • Harmonic Siphon: Gendhakan Akhir Cepet Cepet Kanthi Kerusakan sing cocog karo jinis subclass sampeyan nggawe kekuwatan orb.
          • Pangisian Swift: Gain kanthi cahya sawise cepet ngalahake papat karo bedhil pulsa, sideshon, utawa bedhil submori.
          • Geni energi dhuwur: Dipunparingi cahya sing menehi bonus kanggo gaman bisa ngrusak, nanging saben mungsuh ngalahake tumpukan kanthi cahya.
            • Yen dipasangake kanthi cepet, sampeyan kudu bisa nggawe siklus sing terus diwenehake kanthi bonus sing entheng lan senjata ing siklus.
            • Elingi manawa karo aspek tartamtu sing dilengkapi, granat sing ngramal mungsuh lan mateni mungsuh sing saya ringkih kanthi tliti. Iki bakal menehi kesempatan luwih akeh sing bakal diisi kanthi gampang kanggo njaga siklus.

            Destiny 2 Destiny 2 bosek Warlock mbangun PVP lan Pve: Pepe Warlocks Super

            Gaman

            Kanggo njupuk kauntungan saka modern siphon, sampeyan pengin nyoba nglengkapi senjata kinetik lan abot sing cocog karo jinis subclass sampeyan, sing ing kasus iki bakal dibatalake. Sampeyan uga pengin nggunakake senjata sing menehi kesempatan kanggo mateni tliti kanggo njupuk kesempatan saka efek echo panen. Kanggo micu biaya cepet, sampeyan pengin duwe bedhil pulsa, sidearm, utawa bedhil submori sing sampeyan bakal diukum nalika sampeyan ngalahake penjaga sing dilanggar karo dheweke. Nalika BUNGIE terus-terusan ngapu gaman, lan tunjangan, gaman, meriam-rol tangan sing paling disenengi, bedhil, lan bedhil sniper uga biasane dadi pilihan sing kuwat.

            Void Warlock Pvp Banget: Bangunan Vorteks Kuat Voral

            Minangka Voidwalker, Grenex Vorteks bisa kuat banget. Iki mbangun leververse ditahan, sing nyebabake pemain bisa nolak karusakan sing bakal mlebu nalika ngisi granat kosong. Uga nggawe Grenades Void ngasilake energi grenade. Kanthi mupangat saka huru-hara, sing bisa ngetrapake granat kanggo nggawe dheweke luwih gedhe, luwih becik kanggo njupuk gerombolan. Echo aspek sisa-sisa nambah durasi Grenades.

            Iki uga nyedhiyakake sawetara cara kanggo entuk sumur unsur kanggo mbantu sampeyan terus regenerasi kemampuan kelas sampeyan. Mbangun njupuk pitunjuk saka dibangun saka Youtubers dibagi lan plunderthabooty. Plunder nawakake sing diowahi ing bangunan inti sing padha.

            Destiny 2 Destiny 2 bosek Warlock mbangun PVP lan Pve: Owah-rempah-rempah mbuwang granat

            Kelas: Voidwalker

            • Bom Nova: Cataclysm
              • Bom Nova mlaku alon-alon lan ngupayakake target, lan detonatiasi ora dadi cidra menyang proyek sing luwih cilik.

              Stats penting

              • 100 Resilience.
              • 100 disiplin.

              Kemampuan Kelas

              • Grenade: Grenex Vorteks.
              • Kemampuan Kelas: Nyuda cepet, sing nambani para wali lan sekutu sing ana ing kono.
              • Langsung: Pilihan pilihan pamuter.
              • MEEE: Pilihan pilihan.

              Aspek

              • Chaos akurat (1 slot fragmen):
                • Grenade Press: Tahan tombol Grenade mbuwang kanggo overcharge granat sampeyan, dadi luwih gedhe lan luwih efektif.
                  • Modifikasi Grenade Vorteks: Nambah ukuran lan durasi jeblugan lan narik ing target target.
                    • Pemain wis nerangake grenades iki minangka “bom mini-nova.”

                    Fragmen

                    • Echo pengusiran: Kemampuan Voam Final Blows nyebabake target kanggo njeblug. +10 kapinteran.
                    • Echo Sisa: Efek granat sing dawa (vortex, tembok, spike, lan sacedhake bolt) wis tambah akeh durasi.
                    • Echo Kekuwatan: Buff Void ditrapake kanggo sampeyan (invisibility, overshield lan evour) wis tambah akeh durasi. -10 Mobilitas.

                    Wajib Eksotik

                    • Kontrol Hold: Pemain bakal nolak karusakan sing mlebu nalika ngisi granat sing ora bisa dibayar, lan mbayar granat sing ditandur.

                    Mods wawar

                    Mods sing ngunggahake statistik sampeyan migunani kanggo mbangun iki. Sampeyan uga pengin nggunakake ing ngisor iki kanggo nggedhekake keuntungan saka sumur unsur:

                    • Inggih tenacity: Njupuk unsur unsur unsur nyuda rusak amarga dijupuk saka petugas.
                    • Harmonic Siphon: Gendhakan Akhir Cepet Cepet Kanthi Kerusakan sing cocog karo jinis subclass sampeyan nggawe kekuwatan orb.
                    • Organisasi Elemental: Ngalahake pertanian karo granat minangka sumur unsur sing cocog karo jinis energi subkelas sampeyan.
                      • Iki carane sampeyan bakal entuk sumur unsur voor sing bakal nyuda karusakan saka mungsuh, yaiku perk liyane sing kuat nalika dipasangake karo buff kesehatan saka devour.
                      • Nyedhiyakake kesempatan liyane kanggo ngasilake sumur unsur.

                      Gaman

                      • Priksa manawa nglengkapi gaman sing ora ana ing slot senjata kinetik lan abot kanggo njupuk kauntungan saka harmonik siphon.

                      Destiny 2 sing paling apik Warlock mbangun PVP lan Pve: Over Warlock nyerang mungsuh

                      Sampeyan mesthi pengin nyetel takdir 2 Warlock mbangun entuk manfaat maksimal, dadi sampeyan bisa nyoba eksprimen karo fragmen lan mods waja kanggo ngerti apa sing paling apik kanggo sampeyan. Kanggo tambahan ide seger, deleng destasi paling apik 2 Warlock, mbangun destiny 2 titan 2 paling apik, lan takdir 2 pamburu paling apik. Kita uga duwe pandhuan kanggo ngembangake destiny 2 sing paling apik ing umum, kanthi wawasan babagan apa sing kudu digoleki lan nyana.

                      Whitney Meers ing taun 2009, Whitney nyepetake karir hukum dheweke dadi wartawan game video, sing fokus ing nasibe lan nasibe 2, utamane, uga dolanan kayata Valheim lan Peradaban 6. Fitur Karya ing Newsweek, USA dina / kanggo menang, TheGamer, Huffpost, lan liya-liyane.

                      Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.