Warisan Hogwarts: tips paling apik, rahasia, lan pandhuan kanggo petualangan gaib sampeyan – Tips Winggy Hogwarts | Gamerradar

9 Tips Warisan Hogwarts sing pengin kita D dikenal sadurunge diwiwiti

Contents

Yen pungkasane entuk kasempatan kanggo njelajah kastil Hogwarts, salah sawijining perkara sing kudu sampeyan lakoni yaiku golek kabeh lokasi Flame Flame Hogwarts ing peta. . Ora preduli apa sampeyan wis ngelingake kastil, mesthi luwih cepet kanggo lelungan liwat flame floo. Duwe akses cepet-cepet luwih gampang dibaleni maneh menyang teka-teki lawang warisan Hogwarts sing sampeyan bisa ngindhari awal.

Warisan Hogwarts: tips paling apik, rahasia, lan pandhuan kanggo petualangan gaib sampeyan

Warisan Hogwarts wis pungkasane teka ing konsol PS4 lan Xbox siji lan ora ana wektu sing luwih apik kanggo nyilem menyang jagad sing menehi waris. Ana akeh kanggo njelajah warisan Hogwarts lan ana ton rahasia sing didhelikake ing saindhenging kastil lan luwih. Yen sampeyan lagi miwiti game, ana akeh sumber daya kanggo mbantu nggawe petualangan gaib sampeyan.

Pandhuan wiki warisan Hogwarts sing ekstensif kita nyilem menyang Walkthroughs, Lokasi, lan Tips Pamula kanggo kabeh babagan kabeh. Kanggo mbantu sampeyan karo playthrough, kita wis nglumpukake tips, pandhuan, lan rahasia sing sampeyan kudu ngerti.

Pilih omah Hogwarts sing bener

Iki bisa uga ora ana brainer kanggo para penggemar seri Harry Potter sing wis ngerti Hogwarts House pirang-pirang taun, nanging omah sing dipilih bisa mengaruhi crito game. Saben omah katon ana hubungane karo karakteristik sing beda, nanging uga bisa entuk akses menyang kamar umum lan pilihan dialog tambahan saka karakter sampeyan.

Bentenane utama ing antarane omah ing game kasebut yaiku saben wong duwe upaya beda sing kudu dirampungake ing rapat karo Richard Jackdaw. Priksa Pandhuan kanggo milih Hogwarts House kanggo Info liyane.

Rawuh ing kelas pertama sadurunge njelajah

Peta ing Warisan Hogwarts pancen gedhe tenan. Malah mung njelajah kastil Hogwarts bisa dadi upaya sing katon ora telas. . Amarga ngrampungake pencarian crita utama kanthi langsung kanggo sinau mantra lan mbukak kunci wilayah tambahan, luwih becik yen sampeyan kerja liwat dalane crita sadurunge ngumbara.

Prioritize njupuk sapu

. Ora ana sing luwih kepenak tinimbang zipping sekitar Hogwarts ing sapu sing enchanted. Sayange, Nanging, sampeyan ora miwiti game kanthi sapu langsung. Sampeyan kudu maju menyang pelajaran nunggang nggoleki kanggo sinau dhasar sadurunge bisa tuku sapu saka sampeyan.

Sampeyan bisa mriksa pandhuan kanggo njaluk sapu ing warisan Hogwarts lan ndeleng tips kita kanggo ngrampungake uji roti kanggo nganyarke.

Gunakake peta interaktif

Salah sawijining perkara sing paling adhem babagan warisan Hogwarts yaiku kepiye peta gedhe. Sampeyan bisa ngenteni sedina muput ing sekitar Hogwarts Castle lan isih golek barang sing ora kejawab sadurunge. Iki uga tegese nglacak ing endi kabeh ana ing game kasebut. Kanthi akeh pitakon adhedhasar sing dikumpulake ing game kasebut, arang banget duwe peta sing ngandhani yen kabeh barang sing beda ana ing peta.

Kanggo iki, sampeyan bisa njupuk kesempatan kanggo peta dunya sing interaktif Hogwarts World World, utawa luwih khusus peta Hogwarts Castle.

Nambah slot persediaan gear sampeyan

Nalika sampeyan miwiti game dhisik, sampeyan bakal duwe 20 gear slot sing kasedhiya. Nalika iki apik kanggo sawetara wektu, sampeyan bakal nemokake nalika sampeyan njelajah 20 ora cukup gear slot. Ana jumlah gear sing katon ora ana ing sekitar Hogwarts lan uga ing jero banyu. Sayangé, sawise slot gear sampeyan wis kebak sampeyan kudu mbusak barang utawa adol sadurunge bisa ngumpulake liyane.

Amarga iki, disaranake ndelok pandhuan kanggo nambah slot persediaan gear. Sampeyan bisa ngrampungake iki kanthi nemokake lan ngrampungake uji coba Merlin ngliwati peta.

Mbukak kunci bakat paling apik

Sawise sampeyan miwiti gantung ing pertempuran ing warisan Hogwarts, gelut wiwit luwih gampang. Salah sawijining cara paling apik kanggo nambah keprigelan tempur (lan nggawe luwih akeh adat) yaiku kanggo njupuk kauntungan saka macem-macem bakat lan kemampuan sing kasedhiya.

Disaranake priksa pandhuan kanggo basan paling apik kanggo mbukak kunci ing saben 5 kategori. Apa sistem jampi tambahan utawa karusakan ejaan sing luwih dhuwur, mula kudu dipikirake babagan bakat bakal mbiyantu PlayStyle sing paling akeh.

Max metu mantra Alohamora

Sanajan ana sawetara rahasia sing didhelikake ing pemandangan kosong ing saindenging Hogwarts lan Hogsmeade, sampeyan bakal weruh luwih awal yen ana akeh lawang sing dikunci uga. Kanggo entuk Alohamora Alohamora lan Miwiti Mbukak kunci Kunci, Sampeyan kudu ngrampungake Pencarian Lamon Lamenter Lunar. Iki mbutuhake sampeyan golek 9 bulan demo ing kastil Hogwarts.

Pangayaan pertama Alohamora bakal ngidini sampeyan mbukak kunci kunci level 1, lan sampeyan kudu nemokake patung demiguise sing luwih cepet kanggo terus 2 lan 3. Kanthi versi jampi sing wis maksimal, sampeyan bakal bisa mbukak lawang sing dikunci sampeyan nemoni lan rahasia ing njero.

Temokake kabeh telung rahasia hogwarts

Ana akeh kaca pandhuan lapangan sing angel kanggo golek hogwarts, nanging sing ora kudu rahasia. Nyatane 3 rahasia sing didhelikake teka-teki ing puzzle ing kastil Hogwarts sing bisa ditemokake lan ngrampungake.

Coba deleng pandhuan kanggo kabeh rahasia Hogwarts lan solusi kanggo mesthekake yen sampeyan bisa nemokake dhewe.

Kepingin weruh nalika warisan Hogwarts ditindakake? Deleng Pandhuan Kita Timeline Harry Potter Kanggo Info Luwih.

9 Tips Warisan Hogwarts Kita pengin ngerti sadurunge miwiti

Tips Warisan Hogwarts lan Trik

Tips Warisan Hogwarts kita bakal mbantu sampeyan miwiti luwih apik saiki luwih apik. Iki bisa uga dadi setelan sing akrab nanging kanthi wektu lan crita sing anyar kanggo njelajah, akeh sing kudu disinaoni ing jagad terpadu Hogwarts Legacy. Ana fitur lan kabisan sing diikat menyang kemajuan crita sing ngepang, sing asring bisa ora jelas manawa perkara sing sampeyan butuhake yen sampeyan wis entuk pengalaman utawa tugas tartamtu.

Kanggo mbantu nggawe pangerten kabeh, lan mbantu sampeyan kanthi tepat ing wektu ing kene yaiku Tips Warisan Hogwarts Hogwarts Top Hogwarts sing sampeyan bisa nggunakake wiwitan ing game.

Tips Cepet Hogwarts:

  1. Spam Revian kabeh wektu kanggo mbukak perkara, sanajan tembok
  2. Meh kabeh dikunci konco kemajuan crita
  3. Tansah mriksa gear sing sampeyan pilih kanggo ngganti barang sing luwih apik lan ningkatake stats sampeyan
  4. Dolan maring vendor kanthi ajeg ro mbusak gear sing ora dikarepake lan golek dhuwit
  5. Sampeyan isih bisa transmog nganggo gear sing wis adol
  6. Dada Mripat Entuk Awis Cepet Sawise Sampeyan Ora Bisa Disenengi
  7. Sampeyan bisa ngganti tampilan sampeyan sawise tekan Hogsmeade
  8. Nglumpukake kabeh bahan sing sampeyan bisa uga migunani kanggo nggawe potion mengko
  9. Dhaptar misi supaya bisa ndeleng manawa sampeyan pantes

1. Gunakake REVIO kanggo kabeh wektu kanggo mbukak barang sing didhelikake lan entuk luwih cepet

Revio minangka wawasan utawa obyek sing penting banget, mungsuh lan liya-liyane ing jagad iki. . Dadi nggunakake kabeh wektu kanggo mesthekake yen sampeyan ora luput apa-apa. Iku bakal mbukak kaca pandhuan ing lapangan sing ora kaetung sampeyan kudu ngumpulake lan bisa mateni akeh sudhut sing ora pati penting. Saka kabeh mantra warisan Hogwarts sing bakal sampeyan bukak, iki sing sampeyan gunakake.

2. Meh kabeh dikunci konco kemajuan misi utama

Nalika sampeyan pengin Cabang kanggo njaluk sapu warisan Hogwarts, utawa sinau babagan jamparan hogwarts tartamtu, game kasebut ora bakal ngidini sampeyan nindakake apa-apa kajaba sampeyan ngrampungake bagean kunci. Kabeh, Pancen kabeh, dikunci ing mburi crita. Dadi aja mbuwang wektu kanggo nggoleki apa wae ing njaba – mriksa hadiah misi kanggo ndeleng apa sing sampeyan entuk, lan yen sampeyan butuh utawa pengin kemampuan, tetep tetep ing crita utama.

3.

Sampeyan bakal nglamar Rada jubah lan gear sing luwih apik meh kabeh wektu sing diputer. Sampeyan bakal entuk akeh banget supaya gampang lali kanggo mriksa lan ndeleng apa sing sampeyan entuk. . Yen sampeyan ndeleng panah ijo ing jejere item nalika sampeyan ngumpulake, tegese duwe statistik sing luwih apik (lan abang tegese luwih lemah). Dadi, sanalika sampeyan bisa, tukar.

4. Dolan maring Vendor kanthi rutin kanggo mbusak slot gear lan entuk dhuwit

Sampeyan arep njaluk a akeh Gear ing Warisan Hogwarts, kanthi tetes lan hadiah sing meh pancet. Nanging, sampeyan mung miwiti game kanthi 20 Gear Slot kanthi jumlah sing ngisi cepet banget. Nganti sampeyan miwiti nyoba ing uji coba Warisan Merlin kanggo njaluk sampeyan slot Gear Gear sing luwih warisan Hogwarts, sampeyan kudu menehi kabiasaan kanggo adol apa wae sing sampeyan ora nganggo vendor ing peta. Sanajan sampeyan duwe slot liyane, sampeyan isih bakal bisa ngilangi nalika sampeyan muter. Sampeyan bisa nyirnakake barang yen sampeyan nekat, nanging luwih becik dadi dhuwit.

5. Transmog nyimpen tampilan apa wae sanajan sampeyan ora tetep

Aja wedi adol apa wae sing sampeyan temokake, amarga transmog tegese sampeyan isih bisa nggunakake tampilan apa wae sing sampeyan temokake. Sawise sampeyan wis entuk, iku pilihan transmog. Sanajan sampeyan adol tanpa nyoba sekaligus. Sampeyan bisa ngganti tampilan saben sandhangan kanthi nglayani lan mencet alun utawa x. Handy kanggo nahan sing luwih apik sing sampeyan bakal howed, preduli saka apa sing sampeyan bener-bener nganggo. Sampeyan bisa uga nggawe barang sing ora katon yen sampeyan ora apik kaya sampeyan nganggo kacamata, ujar, nanging pengin stat kasebut diwenehake.

6. Dada mripat minangka cara cepet kanggo entuk cepet

Sampeyan bakal weruh dada mata warisan Hogwarts awal ing game lan mikir apa sing kudu dilakoni karo dheweke nalika mbanting kaping pindho sampeyan wis cedhak. Mbukak dheweke bakal entuk sampeyan 500 galleon sing migunani, nanging kaya kabeh ing game, bisa ngakses dheweke diikat karo crita kasebut. Kanggo mbukak, terus main misi utama nganti tekan rahasia bagean sing diwatesi ‘. Misi iki mbukak kunci pesona, lan nggawe sampeyan ora katon, luwih akeh utawa kurang. Sawise sampeyan duwe iki ing Arsenal, sampeyan bisa nyelinep ing dada eyeball lan pop mbukak kanggo entuk awis.

7. Sampeyan bisa ngganti rambut, lan fitur rai ing hogsmeade

Sawise sampeyan milih penyihir utawa tuntunan warisan Hogwarts sampeyan bisa ngganti warna rambut, gaya, alis, lan fitur rai kaya parut lan freckles ing Madam sinonling ing Hogsmeade. Kanggo ragad cilik sampeyan bisa ngaktifake tampilan sampeyan nalika sampeyan seneng. Sampeyan ora bisa ngganti pasuryan sakabehe, saengga sampeyan lagi macet. Ora potion polykuz kanggo sampeyan.

8. Nglumpukake kabeh bahan, kabeh bakal migunani mengko kanggo nggawe potion

Sampeyan bakal teka liwat akeh bahan potensial ing alam bébas. Sawetara bahan kayata jus toreng lan toadstool mlumpat ora bisa dibentuk kanggo bir sing mbuktekake kaya potionwddd li lan potion Erdurus. Kanggo ngirit wektu, scavenge minangka bahan liar sing sampeyan kabeh bisa. Ora ana kapasitas maksimal kanggo bahan sing bisa ditahan, saengga luwih becik njupuk sampeyan. Yen sampeyan pungkasane mbukak kunci ruang warisan Hogwarts, sampeyan bakal bisa tuwuh lan panen sumber daya dhewe.

. Misi pitutur marang kowe apa sing bakal sampeyan lakoni

Biasane sampeyan bakal pengin, utawa butuh, nindakake, kabeh misi utama amarga mung cara kanggo mbukak kunci kabeh kekuwatan lan kabisan. Nanging, yen sampeyan pengin ngerti apa misi bakal cocog, priksa menu pitakon kanggo ndeleng hadiah sing bakal sampeyan entuk kanggo ngrampungake tugas. Iki bisa beda-beda saka mantra unik kanggo gear anyar, emas, lan liya-liyane. Sampeyan bisa milih kanggo nyleweng kaping pindho kanthi cepet-cepet, tetep barang apa wae sing dikarepake supaya bisa njupuk maneh uga hadiah, utawa luwih akeh emas. Cukup samesthine bisa nyabrang lan nggawe komentar babagan khianat sampeyan nalika nabrak dheweke.

Rilis warisan Hogwarts wis dadi topik kritik lan debat amarga J.K. Pegayara umum Rowling babagan identitas gender, sing terus dadi incusivity in the jantung Komunitas Harry Potter. Mangkene nerangake babagan Kontroversi warisan hogwarts.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Tips Warisan Hogwarts paling apik kanggo pamula

Tips Warisan Hogwarts Kita lan Trik Trik Kita duwe saran sing migunani kanggo ngerti kapan sampeyan miwiti ngulandara minangka siswa kaping lima taun.

Tips Warisan Hogwarts: Siswa SLYTHERIIN MASSUTAN CRUCIO

Diterbitake: Feb 10, 2023

Sampeyan bakal butuh kita Tips Warisan Hogwarts Minangka mahasiswa kaping lima taun anyar kanggo luwih dhisik kelas. Saka saran babagan cara ngumpulake saben kotakaran, kanggo nglawan tips lan trik kanggo mesthekake sampeyan bakal menang ing saben perang, pandhuan bisa dadi salah sawijining siswa sing paling apik ing Hogwarts.

Nalika sampeyan miwiti kemajuan ing game RPG, penting kanggo dicathet sampeyan ora duwe akses menyang mekanik respec warisan Hogwarts supaya sampeyan kudu nglampahi poin bakat sampeyan kanthi ati-ati. Ana tingkat maksimal hogwarts sing kudu dieling-eling, meksa sampeyan mikir babagan sampeyan mbangun bangunan sampeyan – waca pandhuan talent kita kanggo ngerteni katrampilan sing kudu ditularake. Kanthi informasi kasebut, iki minangka pandhuan tips legasi hogwarts kanggo njaluk sampeyan.

Temokake saben lokasi Flame floo minangka awal

Yen pungkasane entuk kasempatan kanggo njelajah kastil Hogwarts, salah sawijining perkara sing kudu sampeyan lakoni yaiku golek kabeh lokasi Flame Flame Hogwarts ing peta. Ikon kasebut diwakili dening geni ijo kanthi titik lelungan kanthi cepet, ngidini sampeyan ngangkut menyang saben tujuan utama ing kastil. Ora preduli apa sampeyan wis ngelingake kastil, mesthi luwih cepet kanggo lelungan liwat flame floo. Duwe akses cepet-cepet luwih gampang dibaleni maneh menyang teka-teki lawang warisan Hogwarts sing sampeyan bisa ngindhari awal.

Sampeyan uga bisa nemokake geni Floo ing Hogsmeade lan Highlands, sanajan sampeyan pengin ngenteni nganti sampeyan entuk sapu legasi hogwarts sadurunge njelajah Highlands. Kemungkinan sampeyan ora perlu nggunakake titik lelungan cepet iki nganti tekan tengah-tengah ing game kasebut, nanging yen sampeyan duwe, sampeyan bakal seneng sampeyan entuk metu saka dalan. Mbukak kunci lokasi kasebut langsung bisa ngirit akeh wektu – nimbang sepira warisan Hogwarts Lama, iki pengin kanggo ngrampungake game kasebut kanthi cepet.

Teka ing saben perang sing dilengkapi karo pirang-pirang mantra

Nulis kawruh lan upgrade minangka bakat paling penting ing game kasebut amarga ngidini sampeyan nemtokake set mantra anyar, nganti papat papat. Nalika ing pertempuran, saben mantra sampeyan duwe cooldown dhewe, nanging iki mung ditrapake kanggo mantra sing digunakake, dudu jinis mantra sing digunakake. Kanthi nggunakake macem-macem set mantra, sampeyan bisa mesthekake sampeyan mesthi duwe sawetara jejak sing siap dibuwang ing wektu tartamtu.

Miturut wektu sampeyan bisa mbukak kunci bagean warisan Hogwarts, ora ana alesan kanggo gumantung saka serangan sihir normal minangka mantra karusakan sampeyan bisa njupuk mungsuh sajrone sawetara detik. Yen sampeyan wis ditetepake set jampi sing cukup dirancang kanggo pertempuran, meh mokal kanggo nemokake dhewe ing kahanan ing endi saben jampi sing wis dicelehake ing cooldown.

Nggunakake wangun pertahanan sing paling apik sajrone pertempuran dening dodging

Bisa uga rumangsa bisa mblokir lan nyingkirake serangan nggunakake Protego, utamane kanthi finalis stupefy, nanging iki mung ora efektif kaya rol Dodge sing andhap-asor. Nalika Protego bisa uga nyenengake, ora bisa nylametake sampeyan nglawan serangan abang sing mung bisa nyingkiri nggunakake Dodge. Ya, Dodge muter duwe bingkai invincibilitas kanggo mungkasi sampeyan saka ngrusak kahanan sing mbebayani. Sampeyan bisa nganyarke Mekanik Dodge kanthi tuku bakat sing cepet – bakat iki nggawe sampeyan ora bisa sirna saka paprangan, menehi wektu luwih akeh supaya ora ngrusak.

Njupuk tantangan pertempuran minangka awal nalika mungsuh ana level sing murah

Perlu sawetara jam kanggo mbukak World kanggo mbukak warisan Hogwarts, nanging yen sampeyan mbukak gratis kanggo njelajah kabeh peta warisan Hogwarts ing sapu sampeyan. Sanalika sampeyan rumangsa seneng ing pertempuran, sing paling apik kanggo nggoleki peta kanggo mungsuh sing ditampilake ing tantangan warisan Hogwarts. Ukuran mungsuh kanggo level sampeyan, saengga luwih gampang menang pertandingan awal nglawan laba-laba, goblok, lan saben jinis minion liyane sing ditampilake ing tantangan.

Pandhuan Pandhuan Hogwarts Warisan - Pandhuan lapangan sing diwenehake Profesor Weasley menyang penyihir utawa tuntunan. Nduwe lambang Hogwarts ing ngarep lan tutup logam

Yen ragu, revelio masak kanggo golek koleksi lan rahasia

Yen sampeyan minangka komplotan sing seneng, kemungkinan sampeyan bakal ngormati Review kanthi pembuangan. Jampi iki ora mbukak rahasia warisan Hogwarts, nanging bisa ngumumake kaca sing didhelikake ing sacedhake, lan sampeyan bisa nambah sawetara kanthi mbukak bakat penguasaan revio. Iki minangka bakat sing penting yen sampeyan lagi ngrencanakake kabeh tantangan ing game Open-World amarga sampeyan kudu ngusir saben langkah.

Reviewo nampilake kaca pandhuan lapangan Hogwarts sing didhelikake lan halaman Rekhio, nanging sampeyan ngerti bisa uga nuduhake barang sing bisa digunakake? Yen sampeyan wis nate macet ing upaya nyoba golek barang tartamtu, mesthekake kanggo ngrampungake Revian lan bakal katon kanggo barang sing mencorong. Elinga yen ana sawetara lokasi tumpang tindih, dadi priksa manawa sampeyan nggabungake wilayah kasebut sadurunge obah yen ana kedadeyan.

Mbukak kunci ruang syarat sadurunge mburu kanggo ngumpulake

Kita ngerti kepiye nggodha kanggo golek saben bandha sing didhelikake lan mbukak kunci saben rahasia, nanging game kasebut mandhegake sampeyan ora bisa mbukak maneh. Nanging, sampeyan bisa uga pengin terus nganti sampeyan ora ngunci ruang warisan Hogwarts Warisan.

Miturut game iki, sampeyan kudu bisa nangkep macem-macem kewan, tuwuh tanduran sampeyan dhewe, lan nggawe papan sampeyan dhewe supaya ora adoh saka stres urip. Sing luwih penting, sampeyan kudu entuk akses kanggo umume para mantra sampeyan kudu ngatasi saben nyoba Merlin, temokake kabeh kunci Daedalian, lan entuk kabeh patung demiguise.

Nyoba Merlin mbutuhake Spells beda Dadi Yen Sampeyan Ora Bisa Ngatasi, Mbalik Mengko

Nalika solusi kanggo umume uji coba Merlin bisa koyone, tantangan kasebut bisa angel nalika nyoba kawruh juru sampeyan. Contone, paling nyoba nglibatake mantra geni biasane bisa digunakake ing Incendio, nanging sampeyan kudu mbuwang konflik sing luwih akeh. Yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo mbukak kunci jampi, sampeyan bisa uga pengin ngatasi uji coba Merlin nganti sampeyan duwe pilihan liyane sing kasedhiya.

Kanthi tips lan trik warisan Hogwarts sing ana ing pembuangan, sampeyan kudu tekan ndhuwur kelas sampeyan ora ana wektu. Priksa Cara Nggawe Dhuwit ing Warisan Hogwarts Yen Sampeyan Nggoleki Awis, Lan Kita Uga Pandhuan kanggo Mbukak Dada Oerball Warisan Hogwarts Yen Sampeyan Ora Mbukak Box Pesky iki. Lan yen sampeyan pengin main macem-macem beda, menehi dhaptar game PC paling apik kanggo maca kanggo nemokake sawetara judhul sing apik banget.

Pencipta Seri Harry Potter, JK Rowling, wis nggawe komentar transpobik ing media sosial ing taun-taun pungkasan. Warner bros. Nduwe lisensi kanggo nggawe game adhedhasar harry potter. Dene rincian saka kesepakatan kasebut ora dikenal kanthi umum, lan game WB ujar “J.. Rowling ora langsung melu ing nggawe game “, kaya sing diarani, minangka pangripta lan pemilik IP Harry Potter, dheweke bakal entuk royalti saka dodolan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kesetaraan transgender utawa ngutangi dhukungan, iki minangka rong amal sing penting sing bisa dipriksa: Pusat nasional kanggo AS, lan Mermaids ing Inggris.

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.