Warisan Hogwarts: Peta Hogsmeade Interaktif |, Hogsmeade Map – Peta Warisan Hogwart | Gamer Guides®

Peta Hogsmeade – Peta Interaktif Hogwarts Warisan

Matur nuwun kanggo iki! Iku super mbiyantu

Warisan Hogwarts: Peta Hogsmeade Interaktif Hogwart Warisan Pandhuan

Peta Interaktif Hogsmeade ing Warisan Hogwarts bakal mbantu sampeyan nemokake kabeh rahasia lan koleksi ing game. Kita wis nandhani kabeh pitakon, Merlin nyoba, dada, Pandhuan lapangan, balon. Nganyari pungkasan: 21 Februari 2023

Kaca iki Warisan Hogwarts Pandhuan ngemot peta interaktif hogsmeade. Isine poin sing paling penting kayata koleksi dada, geni floo lan lokasi liyane.

Ing pandhuan, sampeyan uga bakal nemokake peta interaktif ing donya lan hogwarts.

  • Koleksi doo koleksi
  • Kaca Pandhuan Lapangan
  • Patung demiguise

FLIO FLOO

FLOO FROO FLOO TOCK. Sampeyan bakal mbukak kunci nalika sampeyan ngunjungi lokasi ing endi sing paling ora sapisan. Sampeyan bisa pindhah menyang peta kanthi gratis.

Koleksi doo koleksi

Ing dada koleksi, sampeyan bakal nemokake, e.g. Barang sing dibutuhake kanggo mbukak kunci koleksi. Biasane bakal menehi sampeyan akeh dekorasi sing beda sing bisa digunakake ing kamar syarat. Uga, sampeyan bisa nemokake macem-macem gagang Wand.

Kaca Pandhuan Lapangan

Kaca iki ngemot deskripsi ngandhani informasi babagan lokasi tartamtu, obyek, lsp. Dheweke bisa dipikolehi utamane kanthi macem-macem mantra, e.g. Revio, Accio utawa mantra liyane (gumantung saka kahanan).

Patung demiguise

Sampeyan mung bisa ndeleng lan entuk ing Wengi. Lagi digunakake, e.g. kanggo nambah tingkat alehomora, matur nuwun kanggo jampi iki bakal bisa Bukak kunci kunci tingkat sing luwih dhuwur.

Gabung karo komunitas game

Gabung karo komunitas game

Entuk e-buku versi pandhuan iki:

Pandhuan & Walkthroughs Game

Aplikasi mobile gratis kanggo sampeyan.

Kanggo iPhone lan iPad

Sampeyan ora diidini nyalin gambar, teks utawa info saka kaca iki.

Situs iki ora ana gandhengane lan / utawa disengkuyung dening Warner Bros. . Kabeh logo lan gambar sing nduweni hak cipta dening pamilike.

Hak Cipta © 2000 – 2023 gry-online s.A. Kanggo Gamesan.Com, pandhuan, Walkthroughs, Rahasia, Tips Game, Peta & Strategi kanggo Game Top.

Peta Hogsmeade – Peta Interaktif Hogwarts Warisan

Peta Interaktif Kabeh Toko lan Pandhuan lapangan ing Hogsmeade.

Diterbitake: 12 Februari, 2023

Komentar

Kunci iki didhaptar minangka level 2 nanging sejatine level 3

Katon kaya sampeyan ilang kaca lapangan sumur ing kene.

Aku nemokake kaca pandhuan lapangan 55th! Nuju ing jejere “sumur” sing ana ing jejere angkat saka empium sing snelling, lan ing sisih kiwa gladrags Wizardwear!

Sampeyan ujar manawa kabeh kaca Pandhuan lapangan ing peta, nanging legenda ing sisih kiwa peta ujar manawa ana “54” kaca. Ing endi kaca 55?

Matur nuwun kanggo iki! Iku super mbiyantu

Halo mrbearface, kita saiki wis nambahi kaca pandhuan lapangan liyane. Kabeh 55 saiki ing peta 🙂

Ana ing endi kaca Rekovio.

Matur nuwun kanggo iki! Iku super mbiyantu

Ana ing endi kaca Rekovio.

Kunci iki didhaptar minangka level 2 nanging sejatine level 3

Katon kaya sampeyan ilang kaca lapangan sumur ing kene.

Aku nemokake kaca pandhuan lapangan 55th! Nuju ing jejere “sumur” sing ana ing jejere angkat saka empium sing snelling, lan ing sisih kiwa gladrags Wizardwear!

Sampeyan ujar manawa kabeh kaca Pandhuan lapangan ing peta, nanging legenda ing sisih kiwa peta ujar manawa ana “54” kaca. Ing endi kaca 55?

Halo mrbearface, kita saiki wis nambahi kaca pandhuan lapangan liyane. Kabeh 55 saiki ing peta 🙂

Gamer nuntun anggota non-premium bisa ngumpulake nganti 100 tandha ing kabeh peta kita. Sayange sampeyan saiki wis tekan watesan kasebut.

.

Pandhuan informasi

  • Penerbit
    Hiburan interaktif bros
  • Platform,
    PC, PS4, PS5, Ngalih, XB Salah, XB X | S
  • Genre
    Tindakan RPG
  • Rilis Pandhuan
    1 Februari 2023
  • Dianyari pungkasan
  • Pengarang Pandhuan

Nuduhake Pandhuan Gratis:

Warisan Hogwarts minangka petualangan sing disetel sajrone umur ing Widarding. Pandhuan kanggo Warisan Hogwarts saiki ngemot ing ngisor iki:

  • Tips babagan carane muter, kalebu kabeh mekanik gamelan
  • Database sing ditampilake sing nampilake:
    • Mungsuh
    • Bahan-bahan
    • Potion
    • Kaca Pandhuan Lapangan
    • Roda nganggo grigi
    • Mantra lan liya-liyane!

    Entuk Gamer Gamer Premium Account:

    • Copot Ads
    • Favorit Custom
    • Ndhukung penulis
    • Lan akeh fitur khusus sing bakal teka.

    Pandhuan Gamer minangka merek dagang kadhaptar. © 2011-2023 Gamides Gamides Ltd. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

    Iki mung kanggo pangguna premium

    Napa ora melu kita dina iki? Copot Ads lan Bukak Fitur Khusus

    Peta Warisan Hogwarts

    Peta interaktif saka Hogsmeade, Salah sawijining lokasi utama sing dikunjungi nalika muter warisan Hogwarts. Peta iki nuduhake lokasi kasebut minangka: Kaca Pandhuan lapangan, koleksi dada, patung demiguise, dada mripat, Chames legendaris, lsp.

    PARNNGET: Elinga manawa peta utama 3D sing kasedhiya ing sawetara papan ora makili apa sejatine, ora ana sawetara bangunan, mula sawetara penanda wis diselehake karo sawetara perkiraan.

    Peta iki interaktif. Gunakake sadurunge nyeret / roller utawa piranti seluler kanggo mindhah utawa ngowahi ukuran. Tutul utawa mouse liwat tandha peta kanggo info liyane.

    Poin Kepentingan

    Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake sawetara informasi babagan poin sing kapentingan ing “Hogsmeade“peta.

    Patung Demiguise WulanPatung Demiguise Wulan

    Demiguise Moons / Patung demiguise dadi kasedhiya sawise “Lamon Lunar Lunar“Pencarian utama lan dheweke mung bisa diklumpukake ing wayah wengi. Demiguise bulan kudu sinau tingkat sing luwih dhuwur Alohomora Ejaan. Iki bakal ngidini sampeyan mbukak kunci kunci sing luwih dhuwur.

    Patung Demiguise Bulan # 1 Iki nang tomes lan toko gulungan, ing kamar turu sisih.

    Ikon Patung Demiguise Bulan # 2

    Patung Demiguise Bulan # 2 iku ing kamar mburi sirah Hog.

    Ikon Patung Demiguise Bulan # 3

    Patung Demiguise Bulan # 3 Iki ing counter ing jero Gladrags Wizardwear.

    Ikon Patung Demiguise Bulan # 4

    Patung Demiguise Bulan # 4 Iki ana ing kamar sing dikunci (Tingkat 1 Kunci) ing lantai ndhuwur saka telung Broomstik Inn.

    Ikon Patung Demiguise Bulan # 5

    Patung Demiguise Bulan # 5 Iki Ing Omah Kunci (Tingkat 1 Kunci).

    Patung Demiguise Bulan # 6 Iki Ing Omah Kunci (Tingkat 1 Kunci).

    Ikon Patung Demiguise Bulan # 7

    Statue Demiguise Wulan # 7 Lantai Luhur Tinggi (Tingkat 1 Kunci).

    Ikon Patung Demiguise Bulan # 8

    Statue Demiguise Bulan # 8 Lantai Luhur Omah Lock (Tingkat 2 Kunci).

    Ikon Patung Demiguise Bulan # 9

    Statue Demiguise Bulan # 9 Lantai Luhur Luhur (Level 2 Kunci).

    FLIO FLOOFLIO FLOO

    Floo Floo Floo tumindak minangka lelungan cepet poin. Kanggo mbukak kunci flame floo, mung mlaku cedhak.

    Ikon saka Hogsmeade Utara

    North Hogsmeade sisih lor Hogsmeade.

    Lambang kidul Hogsmeade

    South Hogsmeade sisih kidul Hogsmeade.

    Ikon Hogsmeade Kulon

    West Hogsmeade sisih kulon Hogsmeade.

    Konjaman (dada koleksi)Konjaman (dada koleksi)

    Lambang koleksi dada (konjurasi)

    Koleksi dada (konjurasi) ing omah sing dikunci (Tingkat 3 Kunci).

    Lambang koleksi dada (konjurasi)

    Koleksi dada (konjurasi) ing kamar (level 1 kunci) ing lantai ndhuwur saka telung batu broomstik inn.

    Lambang koleksi dada (konjurasi)

    Koleksi dada (konjurasi) iku ana ing ashwinder hendidut.

    Lambang koleksi dada (konjurasi)

    Koleksi dada (konjurasi) Dumunung ing omah sing dikunci (Tingkat 3 Kunci), lantai lemah.

    Lambang koleksi dada (konjurasi)

    Koleksi dada (konjurasi) ing kamar turu sing ana ing lantai kapindho omah sing dikunci (Tingkat 3 Kunci).

    Dada MripatDada Mripat

    Dada mripat bisa dibukak sawise sinau mantra pamilike sing dadi ora katon. Yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa nggunakake potion sing salah. Nyedhaki dada tanpa katon kanggo mbukak. Saben dada mripat bakal menehi total 500 gilo emas.

    Dada legendarisDada legendaris

    Dada legendaris minangka dada gedhe, kanthi sawetara pengecualian biasane ana ing papan sing angel tekan ing papan sing sampeyan pengin golek potongan legendaris.

    Lambang dada legendaris

    Dodo legendaris ing jero kuburan saka desa.

    Lambang dada legendaris

    Dada legendaris dada iki ana ing bagean sing dikunci (Tingkat 2 Kunci) saka bangunan iki.

    Dada legendaris dada iki dumunung ing mburi bangunan.

    Lambang dada legendaris

    Dada legendaris iku ing angkinder hendidout.

    Lambang dada legendaris

    Dada legendaris Dumunung ing omah sing dikunci (Tingkat 3 Kunci), lantai loro.

    Kaca Pandhuan LapanganKaca Pandhuan Lapangan

    Pandhuan lapangan Files mabur ing bunderan ing payon bangunan. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    . Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur ing kene. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Pandhuan lapangan Files mabur ngubengi jembatan. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    . Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan kasebut cedhak karo bangunan sing cedhak lan rada sisih lor.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur ing kene. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan iku ngubengi roofof omah. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur aroud ing kene. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Pandhuan lapangan Files di gudang sempit ing antarane bangunan. Gunakake Accio .

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur ing ngisor jembatan watu. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Pandhuan lapangan Files mabur ngubengi toko steeplet lan. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur ing mburi Telung Broomstik Inn. Gunakake Accio .

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan iki padha galak ing sadawane alleyway. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur aroud ing kene. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur ing sisih ndhuwur tingkat ndhuwur tomes lan toko gulungan. Sampeyan kudu intearcat karo buku (ngalih) ing lantai siji kanggo ngluwihi tangga sing enchanted. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Pandhuan lapangan lapangan ing saindenging bangunan. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur aroud ing kene. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Lambang kaca pandhuan lapangan

    Kaca pandhuan lapangan Iki mabur aroud ing kene. Gunakake Accio kanggo nyekel.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (toko sing ditinggalake)

    Kaca Pandhuan Mesir (Kacarakaan toko) ing jejere lawang menyang bangunan kasebut. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (brood lan peck)

    Kaca Pandhuan Mesge (brood lan peck) ing njero toko brood lan peck. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Kaca Pandhuan Mesir (Butterbeer Barlels) Iki kanthi tongkang gedhe sing bakal ditemokake ing telung batu broomstik. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (Ceriidwen

    Kaca Pandhuan Laporan (Ceridwen precarious Cauldrons) iku ing ngarep tumpukan cauldrons. Reviewo kanggo mbukak.

    Lambang kaca pandhuan lapangan (dungbomb)

    Kaca pandhuan lapangan (dungbomb) iku ing toko guyon Zonko, lantai ndhuwur. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (tangga sing enchanted)

    Kaca pandhuan lapangan (tangga sing enchanted) ana ing jero tomes lan gulungan. Gunakake kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (bledosan bonbons)

    Kaca Pandhuan lapangan (bledosan bonbon) ing jero toko madu. Gunakake kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (whizzees fizzing)

    Kaca pandhuan lapangan (whizzzees lapangan) ing njero toko madu. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (kodok sambat)

    Kaca pandhuan lapangan (kodok soap) iku ing toko guyon Zonko. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon Kaca Pandhuan lapangan (Gladrags mannequin)

    Halaman Pandhuan lapangan (Gladrags Mannequin) Iki ing toko Gladrags Wizardwear, ing froot mannequin. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon Kaca Pandhuan lapangan (Gladrags Wizardwear)

    Kaca Pandhuan lapangan (GLadrags Wizardwear) Iki ing jejere lawang menyang Toko Gadling Wizardwear. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Halaman pandhuan lapangan (Hengis woodcroft) iku ing ngarep patung. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (Hog

    Kaca Pandhuan lapangan (sirah hog) ing dermaga, ing ndhuwur kothak kayu. Gunakake Reviewo kanggo reaveal.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (taman komunitas hogsmeade)

    Kaca Pandhuan lapangan (Taman Komunitas Hogsmeade) cedhak karo langkah watu ing taman cilik. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (Hogsmeade)

    Kaca pandhuan lapangan (Hogsmeade) ing jejere jembatan. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Kaca pandhuan lapangan (madu) ing jejere lawang menyang toko madu. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon Pandhuan lapangan (J. Pippin

    . Potion pippin) iku ing njero j. Toko Potion Pippin. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (mail magis)

    . Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon Pandhuan lapangan (pigura moth # 1)

    Kaca Pandhuan Lapangan (Frame Moth # 1) Gunakake Lumos Kanggo ngaktifake pigura banjur nuntun moth (Hogsmeade # 1). Sawise sampeyan nindakake, kaca bakal muncul.

    Lambang Pandhuan lapangan (pigura moth # 2)

    Kaca Pandhuan lapangan # 2) Ing jero toko Dogweed lan Deathcap. Gunakake Lumos Kanggo ngaktifake pigura banjur nuntun moth (Hogsmeade # 2). Sawise sampeyan nindakake, kaca bakal muncul.

    Ikon Pandhuan lapangan (Frame Moth # 3)

    Kaca Pandhuan lapangan # 3) Ing njero bangunan sing ditinggalake. Gunakake Lumos . Sawise sampeyan nindakake, kaca bakal muncul.

    Lambang Pandhuan lapangan (pigura moth # 4)

    Kaca Pandhuan lapangan # 4) pigura iki ana ing njobo, ing mburi bangunan. Lumos Kanggo ngaktifake pigura banjur nuntun moth (Hogsmeade # 4) menyang. .

    Lambang Pandhuan lapangan (pigura moth # 5)

    Kaca Pandhuan lapangan # 5) pigura iki ana ing njaba, ing mburi bangunan. Gunakake Lumos Kanggo ngaktifake pigura banjur nuntun moth (Hogsmeade # 5) menyang. Sawise sampeyan nindakake, kaca bakal muncul.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (dipasang ing Hog

    Kaca pandhuan lapangan (dipasang sirah hog) ing jero kepala hog. Reviewo kanggo mbukak.

    Kaca Pandhuan lapangan (OLVIVAnders Wand Shop) Iki ing jejere lawang mlebu menyang toko Ollivanders. Gunakake kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (kucing kucing)

    . Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (sneakoscope)

    Halaman Pandhuan lapangan (Sneakoskop) Ing njero Gladrags Wizardwear, kanthi meja karo sneakoscope (katon teleskop) ngapusi.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (kabutuhan olahraga spinwitches)

    Kaca pandhuan lapangan (kebutuhan olahraga spinwitches) ing njero Toko Gladrags Wizardwear, ing froot mannequin. Gunakake Review kanggo mbukak.

    Kaca Pandhuan Mesge (Dekorasi Toko Teh). Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (wit dogweed lan deathcap)

    Kaca pandhuan lapangan (wit Doepweed lan Deathcap) ing jero toko Dogweed lan Deathcap, dening wit. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (cart neep sihir)

    Kaca Pandhuan Mesir (Cart Neep Magic) Iki ing jejere ShopKeeper. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (telung sapu)

    Kaca Pandhuan Mesir (telung BroomSticks) ing jeroan telung batu broomstik, ing ngarepe perapian. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (telung kamar sapu sapu)

    Kaca Pandhuan Mesir (telung kamar sapu broomstick) ing kamar (level 1 kunci) ing lantai ndhuwur saka telung batu broomstik inn. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Ikon kaca pandhuan lapangan (banyu uga)

    . Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    Lambang kaca pandhuan lapangan (zonko

    Kaca Pandhuan Laporan (Toko Joke Zonko) Iki ing jejere lawang mlebu ing toko guyon Zonko. Gunakake Reviewo kanggo mbukak.

    MothsMoths

    Monyet main “Peran Dhukungan”. Padha katon nalika pigura lumos sing cocog karo diaktifake. Nggawa moth bali menyang pigura kanggo ndarbeni kaca pandhuan lapangan sing didhelikake ing pigura.

    Pencondan sisihPencondan sisih

    Lambang kiriman sing nuntut

    Pangiriman sing njaluk kunci yen sampeyan ngrampungake “Kelas mabur“Ujihan utama. . Ganjaran: Penampilan (Tutup Potionier), 300 emas.

    Lambang kanca ing tumindak

    Kanca ing tumindak iku mbukak kunci nalika ngrampungake “Kelas Beast“,”Helm saka Urtkot“, lan”Lamon Lunar Lunar“Ujihan utama. Ngomong karo Sirona Ryan. Ganjaran: Spellcraft konkutasi (KEG rak).

    Ikon tes penerbangan / nyapu kompetisi / langit dadi watesan

    Kelas mabur“Sampeyan bakal bisa tuku sapu saka Albie Week. Tindakake iki kanggo nampa upaya pisanan.

    Ikon tindakake kupu-kupu

    Tindakake kupu-kupu Mbukak kunci yen sampeyan ngrampungake “Kelas mabur. Ngomong karo Clementine Willardsey. Ganjaran: Spellcraft konjurasi (Kothak Kembang).

    Lambang dandan papan

    Ngilangi papan sing mbukak kunci nalika sampeyan ngrampungake “Terus. Ngomong karo Sacharissa Tugwood. Ganjaran: Penampilan (Klambi Panas Bujukber), 300 emas.

    Lambang njupuk biskuit

    Njupuk omongan biskuit Garnff.

    Ikon web web

    Web kusut kasebut minangka tindakake saka “Pencarian Absconder”. Ngomong karo Crispin Dunne. Ganjaran: Spellcraft konjurasi (Odities Sinterser).

    Lambang unicorn unik

    Unik Unicorn unik iki mbukak kunci sawetara sawise rampung “Nyoba Niam Fitzgerald“Quest Main. Sampeyan uga kudu ngrampungake “Phoenix Rising“Quest Pisanan. Ngomong karo Betty Bugbrooke. Ganjaran: Spellcraft konjurasi (Kayu Mantu).

    Wangsulan kanthi beftone Ora Mbusak Yen Sampeyan Ngrampungake “Kelas BeastHelm saka Urtkot“, lan”Lamon Lunar Lunar“Ujihan utama. Ngomong karo Ackley Barnes. Ganjaran: Penampilan (Sarung tangan Herbologi DragonHide), 300 emas.

    DungeonDungeon

    Ikon saka Ashwinder Hesutut

    Ashwinder Sponut Sampeyan bisa ngunjungi papan iki sajrone “Dhasar kanggo blackmail. 1 x koleksi dada

    Lambang makam saka warga desa

    Makam saka desa The The the Villager Dungeon mung kasedhiya ing wayah wengi.

    Musuh sing ora nyenengakeMusuh sing ora nyenengake

    Ikon Gwendolyn Zhou (33)

    Gwendolyn Zhou (33) dheweke ana ing akal?.

    VendorVendor

    Macem-macem vendor saka sapa sampeyan bisa tuku resep-resep, bahan, barang sandhangan sing sampeyan butuhake, lsp.

    Lambang brood lan peck

    Brood lan Pajak Toko Pasokan Beast kanthi paling anyar lan paling gedhe ing Beast Olight.

    Lambang dogweed lan deathcap

    Dogweed lan DeathCap Toko Tanduran Kanggo Kabeh Flora Magis lan Wiji. Selling: 1 x Gobis Gobis Chong Chong (600) 1 X Mandrake Wiji (800) Winih Tastacula (1,050) 2 X Gobis (300) 2 X CHOCHING Gobis (300) 2 X Mandrake (500) 2 x Tentacula Veniri (600)

    . Nduwe rong lokasi tambahan ing London lan Paris.

    Lambang J. Pippin

    J. Potion Pippin: Apothecary sing nggawa macem-macem pilihan potion lan bahan potensial. Selling: 2 X Fokus Resep Potion (1,200) 1 X Thunderbrew Resep (1,200) 1 X resep Potion Sasar (500) 5 X DUGBOG Endhog (100) 5 X Horklump Jus (50) 5 X Lacewing Flies (100) 5 Caps toadstool toadstool 5 x Leadstool (150) jus leech (150) 5 x spider Fang (100) 5 x troll bogey (100) 5 x mongrel wulu (50) pottion fokus 2 x (500) 2 x thunderbrew (1,000) 2 x edurasi potion (300) 2 x maxima 2 X maxima 2 x maggenweld potion (300)

    Lambang snelling madam

    Tress Madam Snelling Emorium salon rambut sing dienggo dening calliope snelling sing nawakake gaya rambut paling anyar.

    Lambang OLVIVANDERS

    Ollivanders: Cabang toko tongkat sing misuwur diduweni lan dilakokno dening kulawarga Ollivander Wandmaking wiwit 382 B..

    Lambang kebutuhan olahraga spinwitches

    Spinwitches Olahraga mbutuhake toko olahraga sing adol macem-macem sapu.

    Pembekal Supplier NEEP Hogsmeade, wiji lan pupuk seger. Selling: 1 x fluxweed wiji (350) 1 x knotgrass winih (350) 1 x wiji mallowsweet (450) 2 x pupuk (350) 2 x DITTANY (100) 2 x (150) 2 x Sprig Knotgrass (150) 2 x godhong mallowsweet (100) 2 x oghelchig buah (150)

    Lambang tomes lan gulungan

    Toms lan gulung a bookshop khusus karo pangarep-arep sing janji janji jenenge. Selling: Spellcraft feed Beast (1,200) Beast Toybox Spellcraft (500) Ejaan Station Tootbox (1,500) DAS Computer Spellcraft (1,000) Motong Pot Shopcraft (3,000) Tabel potting (1,000) Tabel pot sing ana (1,000) Kanthi loro tabel potting Poths sing gedhe kanthi tabel pot sing apik (750) Tabel potting kanthi rong meja pot medium kanthi tabel pot medium kanthi telung tabel pot medium kanthi telung meja potting kanthi telung meja pot Kanthi limang titik potret cilik (2,500) stasiun stasiun piosi medium Spellcraft (1,000) totion berbentuk T-2,000 (1.000)

    Sing dikenalSing dikenal

    Panggonan sing misuwur sing bisa dibukak ing Hogsmeade.

    Ikon Hog

    Kepala Hog lan Inn dikenal kanggo para pelaku sing ora aman lan najis umum.

    Hogsmeade Square Square Central ing Hogsmeade.

    Lambang madu

    Toko hian sing manis sing dipadhakake macem-macem confeksi sing akeh, nanging luwih dikenal fudge. Iku, alami, populer banget karo siswa hogwarts.

    Lambang steepley lan putra

    Toko Teh Lokal Steepletey lan Anak-anak Hogsmeade. Nawakake macem-macem jinis tèh lan konfigurasi.

    Lambang wong bodho lawas

    Wong bodho lawas sing wis ditinggalake lawas ing Hogsmeade.

    Lambang telung sapu sapu

    Telung BroomSticks ing telung Bromstik Inn minangka pub sing paling dihormati ing Hogsmeade, ing ngendi obrolan lan butterbeer kanthi bebas.

    Ikon Zonko

    Toko Guyon Zonko lan Toko Trik Kanthi Pilihan Penyayang Pranki sing kalebu Teacups Biting, Basa Inflatable lan Dungbom.