Warisan Hogwarts: Kepiye Entuk Mandrakes – Polygon, Hogwarts Warisan Mandrake | Cara Entuk Mandrakes ing Game | Kaping radio

Mandrake Warisan Hogwarts: Cara njaluk mandrake ing game

Matur nuwun, kita ngerti persis ing ngendi sampeyan kudu nahan sawetara mandrake lan tuku wiji mandrake. Waca kanggo ngerteni kabeh ana sing ngerti babagan Mandrake Warisan Hogwarts.

Cara njaluk mandrake ing warisan Hogwarts

Mandrake sing ora diresiki ing warisan hogwarts dening siswa ing johns dawa

Johnny Yu (HE / HE) minangka panulis pandhuan ing Polygon. Dheweke wis nulis babagan game kayata Legenda Zelda: Tangis Kraton, Diablo 4, lan Lambang geni melu.

Ing buku lan film Harry Potter, Mandrakes minangka tanduran kaya manungsa sing bakal bengok-bengok lan nuthuk, utawa mateni, sapa wae sing ngrungokake swara kasebut. Nanging, ing Warisan Hogwarts, Mandrakes minangka item pertempuran sing bakal stun lan ngrusak mungsuh sing cedhak. Sampeyan kudu Mandruk kanggo sinau sawetara mantra saka Profesor Garlick, nanging bisa dadi hard kanggo sampeyan. Terus maca kanggo ngerteni ngendi tuku mandrake lan cara tuwuh ing ruang sing dibutuhake.

Cara njaluk mandrake ing warisan Hogwarts

Ana rong cara sampeyan bisa entuk mandrake Warisan Hogwarts, tuku saka dogweed lan deathcap utawa tuwuh dhewe ing kamar syarat.

Tuku saka Dogweed lan DeathCap

Lokasi Dogweed lan Deathcap ing Warisan Hogwarts

Kepala kanggo Dogweed lan DeathCap, sing ana ing sisih lor Hogsmeade. Sampeyan bisa tuku rong mandrake ing jero taun 500 gele.

Tuwuh ing ruang sing dibutuhake

Siswa ing Mandrakes sing dawa Johns ing kamar syarat ing warisan Hogwarts

Sampeyan uga bisa tuwuh mandrakes ing ukuran pot ing ruang sing dibutuhake. Tuku wiji mandrake saka dogweed lan deathcap ing hogsmeade kanggo 800 gelas emas, lan banjur sesambungan karo stasiun herbologi ing kamar syarat sampeyan. Pilih mandrake kanggo miwiti tuwuh, lan ngenteni 10 menit kanggo ngumpulake siji mandrake.

Ing dalan menyang Dogweed lan DeathCap, sampeyan bisa mbukak dada mata sing bisa diobrol kanggo mbukak. Sampeyan bisa uga kudu nyukupi kabutuhan olahraga spintwitches, sing sampeyan bisa tuku sawetara sapu ing Warisan Hogwarts.

Ing pirang-pirang kesempatan ing taun-taun kepungkur, Nyaring Judionairer lan Harry Potter J.K. Rowling wis njupuk posisi umum marang hukum transgender lan hak trans, lan duwe fiksi tulisan sing wis disalahake dening LGBTQ + Organisasi kanggo nggunakake tropes anti-trans. Sengit kejahatan, uga undang-undang sing nolak hak-hak trans prot, wis luwih umum ing u.K. Wiwit taun 2019, lan luwih anyar, ing Amerika Serikat uga.

Miturut FAQ saka Warisan Hogwarts Publisher Warner Bros. Interaktif – Perusahaan wong tuwa saka Avalanche Software, pangembang game – Rowling “ora langsung melu” kanthi nggawe Warisan Hogwarts. Preduli, perhatian dodolan lan nyebar saka game video AAA bakal entuk manfaib, lan sing nyebabake para penggemar mutusake supaya ora tuku game kasebut. Kanggo paneliten sing luwih jero babagan kontroversi kepungkur Warisan HogwartsRilis, maca risak poligon.

Mandrake Warisan Hogwarts: Cara njaluk mandrake ing game

Siswa Hogwarts ing kelas Herbologi ing Harry Potter lan watu filsuf

Mandrake minangka salah sawijining makhluk sing paling populer saka Wizarding of Wizarding of Harry Potter, sing misuwur amarga katon banter lan guyonan – lan sampeyan bisa entuk, tuwuh, lan nggunakake warisan Hogwarts.

Game Open-World kebak tanduran sing beda, tuku, lan nggunakake lan Mandrake ngitung minangka tanduran perang sing bisa digunakake nglawan mungsuh sampeyan.

Tanduran njerit iki bisa digunakake kanggo stun lan ngrusak mungsuh sing cedhak, luwih gampang sampeyan cilaka tanpa kudu mbutuhake lan muter saka serangan sing mlebu.

Sampeyan uga butuh Mandrakes kanggo sinau sawetara mantra, dadi sampeyan pengin pengin tangan sampeyan tanduran pertempuran iki.

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

Untunge, sampeyan bisa tuku wiji mandrake kanggo tuwuh ing perjanjian sampeyan supaya sampeyan bisa njaga saham. Sayange, iki mung bisa tuku ing siji toko tartamtu.

Matur nuwun, kita ngerti persis ing ngendi sampeyan kudu nahan sawetara mandrake lan tuku wiji mandrake. Waca kanggo ngerteni kabeh ana sing ngerti babagan Mandrake Warisan Hogwarts.

Artikel iki minangka bagean saka pandhuane hogwarts warisan sing gratis. Kanggo mbukak kunci kanca lengkap menyang game kasebut.

Cara njaluk mandrake ing warisan Hogwarts

Kanggo njaluk mandrake ing warisan hogwarts, sampeyan kudu Kepala menyang Dogweed lan Deathcap. Toko iki mung sisih lor Hogsmeade yaiku supplier eksklusif Mandrakes lan wiji mandrake. Sampeyan kudu katon minangka lambang jamur ing layar peta sampeyan.

Ngomong karo Toko BeatRice ijo kanggo tuku mandr sing wis diwasa (loro sekaligus) utawa tuku wiji mandrake. Rega saka loro barang kaya ing ngisor iki:

Cara paling apik kanggo ngirit dhuwit ing Mandrakes yaiku tuku wiji saka dogweed lan deathcap lan tanduran kasebut kanggo sumber sing bisa dianyari.

Sampeyan bisa nandur wiji mandrake ing panci apa wae sing dibutuhake. Bakal butuh 10 menit kanggo pot kanggo tuwuh mandrake. Mung mara menyang stasiun Herbologi sing sampeyan duwe lan pilih salah sawijining pot kanggo wiji mandrake kanggo miwiti tuwuh. Apa sing sampeyan lakoni sajrone wektu tunggu 10 menit yaiku bisnis sampeyan dhewe.

Saiki sampeyan duwe Mandrake, wektu kanggo mbukak lan ngeculake telusur kupinge ing sawetara mungsuh sing ora dipercaya lan saestu nepsu perang. Utawa, sampeyan bisa menehi menyang Profesor Garlick kanggo mbantu sinau sawetara.

Waca liyane babagan Warisan Hogwarts:

  • Review Warisan Hogwarts – putusan lengkap
  • Potion Warisan Hogwarts – Kabeh resep kanggo ngerti
  • Tropi Warisan Hogwarts – prestasi sing dibutuhake
  • Tanggal Rilis Hogwarts – Bukak Bukak Diterangake
  • Cast Hogwarts Warisan – Simon Pegg lan Liyane
  • Hogwarts legacy house sorting – njupuk tes
  • Pencipta karakter warisan Hogwarts – Kustomisasi sing dicethakake
  • Kamar Umum Hogwarts Umum – wisata kabeh papat
  • Sapa sing dadi Fineas Nigellus Ireng? Sirius leluhur nerangake
  • Hogwarts Warisan Year – Yen wis disetel?
  • Multiplayer legasi Hogwarts – apa co-op?
  • Switch Warisan Hogwarts – Versi tangan sing diterangno
  • Syarat PC Warisan Hogwarts – spek sing sampeyan butuhake
  • Edisi Warisan Hogwarts Warisan – Harga kanggo Akses Awal

Luwe kanggo game liyane? Dolan maring jadwal release video kita, utawa ayunan karo hub kanggo game lan berita teknologi liyane.

Nggolek soko kanggo nonton? Priksa pandhuan TV utawa pandhuan streaming kita.

Coba Majalah Times Radio Dina iki lan entuk 12 masalah mung £ 1 kanthi kiriman menyang omah sampeyan – Lengganan saiki. Kanggo luwih saka bintang paling gedhe ing TV, ngrungokake wektu radio Times Podcast.