Warisan Hogwarts: Cara mlebu kantor Kepala Sekolah – Gampang Gedhe, Sapa Headmaster ing Warisan Hogwarts?

Sapa sing dadi kepala sekolah ing Warisan Hogwarts

Salah sawijining wong sing misuwur yen sampeyan bakal nemoni nalika njelajah balai sekolah ajaib yaiku kepala kepala. Amarga pentinge karakter iki, wong sing alami pengin ngerti luwih akeh babagan karakter iki. Kaya biasane, kita kene kanggo nyedhiyani kabeh informasi sing sampeyan butuhake kanggo mangsuli pitakon sampeyan.

Warisan Hogwarts: Kepiye cara mlebu kantor Kepala Sekolah – Pandhuan Gampang

Apa sampeyan main Warner Bros. GAMES paling gedhe, “Warisan Hogwarts,” kanggo gamelan, Nostalgia, barang-barang sing dibutuhake wong diwasa, utawa kustomisasi game kasebut dhewe (mung goleki ruang pribadi direktur), ana akeh perkara sing kudu ditindakake Lan salah kanggo ngatur. Kanggo siswa sing ora apik – utawa paling ora siap kanggo putaran shenanigans – ana siji wilayah sing spesifik: Kantor Kepala Sekolah. Saiki, Phineas Nigellus Black bisa uga paling populer headmaster sing paling populer ing kabeh wektu, lan dheweke bakal nyalahake game kasebut ora ngidini quidditch (salah sawijining pirang-pirang perkara sing isih ana ing lantai kamar sing dipotong). Iku ngerti kenapa mahasiswa bisa uga payung (utawa, bisa uga, Umbridge) ing headmaster cantankerous lan pengin mecah menyang kantor pribadhi.

Kanggo penyihir lan ahli sihir sing paling nggumunake sing pengin njelajah hogwarts utawa mung pengin nyoba mindhah ing meja meja Headmaster, iki kanthi gampang mlebu kantor kepala sekolah.

Kantor kepala sekolah ing ndhuwur tippy

Saiki, langkah pertama kanggo ngakses kantor yaiku ngerti ing endi: ing sisih ndhuwur tangga grand, liwat kamar tropi, liwat ruangan trophy, lan banjur munggah pesawat tangga sing dikunci, banjur munggah pesawat tangga sing dikunci. Kantor Kepala, dijaga dening gargoyle ing sisih kiwa. Sayange, yen siswa ora duwe tembung sandhi, gargoyle mung ora bakal mlebu menyang kantor. Nanging, yen tukang sihir lan ahli sihir sing nakal sing pengin mlebu kantor sadurunge polyquest polyquest, ana cara ing gargyayo pesky.

Nanging, para pemain bisa ngrampungake wong sing ngegetake moons, tingkat munggah alehomora 3, banjur mabur menyang balkoni kantor ing salah sawijining menara hogwart. Siswa banjur kudu nggunakake pesona kunci kunci ing lawang njaba, lan Presto! Dheweke bakal duwe akses menyang lantai ndhuwur kantor kepala sekolah.

Sapa sing dadi kepala sekolah ing Warisan Hogwarts?

Sapa headmaster ing warisan hogwarts?

Watak warisan Hogwarts ngemot sawetara jeneng sing ora pati ngerti amarga wektu kasebut game kasebut dipasang. Nanging, uga ana sawetara tokoh sing penting ing game sing duwe penggemar seri Harry Potter mesthi bakal kenal.

Salah sawijining wong sing misuwur yen sampeyan bakal nemoni nalika njelajah balai sekolah ajaib yaiku kepala kepala. Amarga pentinge karakter iki, wong sing alami pengin ngerti luwih akeh babagan karakter iki. Kaya biasane, kita kene kanggo nyedhiyani kabeh informasi sing sampeyan butuhake kanggo mangsuli pitakon sampeyan.

Apa jeneng headmaster ing warisan hogwarts?

Headmaster ing warisan Hogwarts ora liya saka Phineas Nigellus ireng sing misuwur, asring dikenal minangka paling ora disenengi prinsifikan ing sejarah sekolah ajaib. .

Sanajan Nigellus Black minangka anggota SLYTHEREIN nalika jamane, dheweke isih ora seneng karo wong-wong sing ana ing omahe dhewe amarga dheweke ora duwe minat dadi modhèrna sekolah.

?

Phineas Nigellus Black minangka headmaster Hogwarts sajrone pungkasan taun 1800-an lan dheweke uga dikenal minangka Eyang Black saka Sirius Black. Kaya dene elitis liyane, tukang sihir sing murni, ireng, ireng asring diselehake ing status penyihir utawa wizard ‘. Nanging, dheweke duwe wektu ing seri Harry Potter amarga ana sawetara kedadeyan ing ngendi dheweke mbantu protagonis utama liwat sawetara papan sing angel.