Warhammer 40k: Darktide nyiyapake kanggo muter crossplekplay MS / Store ing nganyari sabanjure, Warhammer 40.000: Patch Sabanjure Darkis Nambah Misi Anyar (lan Crossplay? ) | Shotgun Kertas Rock

Warhammer 40.000: Tulisan Sabanjure Darktide nambah misi anyar (lan bisa Crossplay? )

Jujur iku Daft sing Darktide Darktive tanpa Crossplim. Sajarah Ora ana sing ngrawat nalika Windows Store dibukak menyang kolam renang multiplike dhewe, amarga ora ana sing tuku game ing Windows Store. Nanging nalika game ing pass game, nglereni pemain saka pucuk sing akeh uwabe yaiku ache nyata. Ing palpool dhewe, pirang-pirang wong ora bisa muter karo liyane, sing mesthi ora bisa nulungi dheweke kanthi cepet nilar Darkide.

Warhammer 40k: Darktide nyiyapake kanggo muter crossplek cross cross / Store ing nganyari sabanjure

Pemain ing Steam lan MS Store bakal bisa main bebarengan.

Dening Troy Blackburn, Editor berita Dikirim: 15 Juni, 2023

Warhammer 40k Darktide Update 1.1.10 pratinjau

Ing pungkasan wulan Juni – Warammer Juli Juli 40k: Darktide bakal nggulung nganyari 1.1.10 sing bakal nggawa crosspiren antara uap lan Microsoft Store. Pemain ing Uap lan MS Store bakal bisa nambah kanca, matchmaking, lan gabung karo pemain penembak saka platform liyane. Saiki, para pemain ora bisa mindhah kemajuan saka salah sawijining platform liyane, mindhah DLC saka siji platform liyane, utawa mindhah Aquil liyane saka siji platform liyane. Pemain uga bakal ora duwe kemampuan kanggo milih muter platform cross-platform.

Bebarengan karo play-platform platform rawuh ing sawetara berkah, lan kahanan anyar sing diarani “elit resistance” sing bakal dadi mungsuh sing luwih akeh nanging luwih akeh. Misi Thrnesodo uga bakal kena pengaruh dening kahanan gangguan pasokan tenaga sawise nganyari urip ing Warhammer 40k: Darktide.

Sevs uga nyatakake yen isih kerja keras ing Xbox Rilis Warhammer 40k: Darktide.

Sampeyan bisa mriksa Warhammer lengkap 40k: Kiriman Commun Darkide Darkide ing kaca Uap resmi.

Artikel sing gegandhengan

  • Rincian anyar babagan rework sistem kelas utama sing teka Warhammer 40.000: Darktide
  • Minangka warhammer 40.000: Darktide tekan Xbox, uga bakal ngalami overhaul kelas
  • Warhammer 40k Dorntide “menyang Maelstrom” bakal nambah owah-owahan dewan misi, kerajinan, lan (pungkasane) dompet akun

Warhammer 40.000: Tulisan Sabanjure Darktide nambah misi anyar (lan bisa Crossplay?)

Crew Motley kita nuduhaké ing Warhammer 40.000: seni utama Dark

Warhammer anyar 40.000: Nganyari konten Darkes ing minggu ngarep, nambah rong misi anyar uga bisa nyiapake para pemain uam lan Windows Store (game pass gang (sampeyan wis dolanan). Ora bakal ndandani cacat dhasar saka Grimdark nilar 4 Mati ‘nanging iki wis owah-owahan. Darktide uga nambah kosmetik anyar kanggo entuk kanthi muter (ya!) lan nerusake rilis kosmetik anyar sing adol dhuwit nyata (yeahhh).

Chaos Heades ing Warhammer 40.000: Darktide

Toko anyar wis dibukak ing kapal menyang omah topi lan celana sing bisa digunakake lan kaya ngono, kanthi kosmetik anyar saiki uga. Lan “Sawise istirahat dihabisake kanggo ningkatake Darkide”, pangembang Fatshark duwe adol kosmetik premium ing toko microtransaction.

Miturut siaran pers sing ditampa sadurunge Drawe Stream Warhammer Dina iki, Multiplayer lintas lintas antara uap lan Windows Store uga teka kanthi nolak. Nanging versi saka siaran pers digawe umum sawise stream wis ngethok loro crossplay. Ora woro-woro Fatshark utawa postingan devblog nyebutake crossplekplay. Dadi. Mungkin? Mungkin ora? Owah-owahan rencana pungkasan menit? Upaya fumbled kanggo nggawe fitur kaget? Salah siji cara, crossplay wis rampung.

Jujur iku Daft sing Darktide Darktive tanpa Crossplim. Sajarah Ora ana sing ngrawat nalika Windows Store dibukak menyang kolam renang multiplike dhewe, amarga ora ana sing tuku game ing Windows Store. Nanging nalika game ing pass game, nglereni pemain saka pucuk sing akeh uwabe yaiku ache nyata. Ing palpool dhewe, pirang-pirang wong ora bisa muter karo liyane, sing mesthi ora bisa nulungi dheweke kanthi cepet nilar Darkide.

“Kita ngerti kita ora kejawab tandha nalika diluncurake,” ujare Produser Eksekutif Juan Martinez ing siaran pers. “Kita ngakoni, nuli umpan balik komunitas, lan ngganti pendekatan kanggo ngladeni game kasebut. Kita nganyari Darkide kanthi rutin lan wis ngeculake rong irisan konten, sangang nganyari, lan akeh hotfix sing wiwit diluncurake. Lan kita ora mandheg. Tetes paling anyar, nyewo nyawiji, nambah konten anyar sing luwih anyar kanggo kabeh wong nglelebke untune. Aku ora bisa bangga karo apa sing wis diraih nganti saiki. Lan ana liyane sing bakal teka.”

Tahap anyar mesthi sambutan nanging alesan utama aku mandhegake Darktide tetep ora pati jelas: Gelindung Gear lan Sistem Kerajinan IREEDEMABLE. Kaya sing dakkandhakake ing wulan Februari, “Iki minangka sampah wektu, kanthi nyata dirancang kanggo mbuwang wektu.”Ora ana jumlah njiwet lan pangowahan bisa luwih apik tinimbang mung ngilangi kabeh gajih iki lan mung supaya sampeyan muter karo gear sing dikepengini. Lan sing paling ala saka kabeh iki: Darktide pancen nyenengake kanggo muter saka guff iki, romp sing banter lan lucu liwat wh40K kanthi retak ultraviolence. Nanging kaya akeh game ing dina iki, iku nyoba monopoli wektu kanthi sibuk-repot tinimbang dipercaya manawa sampeyan pengin muter amarga nyenengake.

Deleng Warhammer 40.000: Review Darktide kanggo luwih apik lan ala.

Darktide duwe diskon 30% ing uap saiki, nggawe £ 23.09 / € 27.99 / $ 27.99 nganti tanggal 8 Juni. Lan isih kasedhiya ing Pc Game Pass.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.