Waluh – Pandhuan Minecraft – IGN, Cara Nggawe Pai Pumpkin ing Minecraft

Cara Nggawe Pai Pumpkin ing Minecraft

Pisanan, Menyang a Waluh tembelan. Titik kasebut luwih jarang tinimbang berlian, tegese padha asring. Pumpkin patches mung spawn ing grassy Biomes nganggo utawa tanpa salju. Sampeyan ora bakal duwe kabegjan nemokake waluh ing biomes stony utawa pasir.

Waluh

Pumpkins minangka blok multipurpose ing Minecraft. Padha bisa digunakake kanggo nggawe panganan lan barang-barang sing migunani kanggo game. Ing pandhuan IGN iki, kita bakal rinci babagan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pumpkins. Kanthi informasi babagan ngendi golek dheweke lan cara nganiaya.

Apa sampeyan nggoleki babagan sing spesifik babagan pumpkins? Klik link ing ngisor iki kanggo mlumpat ..

  • Apa pumpkins lan apa sing ditindakake ing Minecraft
  • Ngendi golek waluh
  • Cara Pumpkins Ladang
  • Apa sing bisa aku kerajinan nganggo labu
    • Golem salju
    • Wesi Golem
    • Jack o’lantern
    • Pie Pumpkin
    • Wiji waluh

    Apa pumpkins lan apa sing ditindakake ing Minecraft

    Pumpkins bisa digunakake kanggo macem-macem perkara ing game. Dheweke bisa gampang rusak nggunakake kapak, nanging sampeyan isih bisa ngilangi kanthi harfiah. Yen shears digunakake ing waluh, dadi waluh sing diukir lan bisa digunakake minangka helm. Nganggo waluh sing diukir ing sirah sampeyan ngidini sampeyan katon langsung ing Enplemen tanpa dheweke nyerang sampeyan.

    Ngendi golek waluh

    . Dheweke mung butuh tembelan suket cilik sing bakal ditandur lan dikenal ing salju. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake dhaptar pumpkin biome uga dikenal kanggo spawn yen sampeyan lagi muter Bedrock.

    Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan macem-macem jinis biomes sing kasedhiya kanggo nemokake Minecraft, priksa manawa kanggo mriksa pandhuan biomes kanggo rincian liyane.

    Pumpkins uga dikenal kanggo spawn ing sawetara struktur sing digawe. .

    • Tukang kayu ing kayu (ing ruangan batang batang)
    • Pillager Outpost (ing tents wulu)

    Pemain uga duwe 14.4% kasempatan kanggo nemokake 1-3 labu ing dada persagi ing kapal kapal.

    Cara Pumpkins Ladang

    Kanggo petani peternakan, sampeyan kudu wiji waluh dhisik. Iki bisa dipikolehi kanthi ngilangi batang sing waluh tuwuh saka.

    Saiki sampeyan duwe wiji waluh nggunakake pacul ing blok suket sing ndemek banyu lan tanduran wiji. Nanging priksa manawa paling ora ana papan sing mbukak ing jejere wiji saengga bisa tuwuh.

    Sawise ditanam, ngenteni tuwuh kanthi lengkap, utawa gunakake sawetara tulang kanggo nyepetake proses kasebut. Lan yen wis thukul, sampeyan bisa panen, lan sampeyan bakal duwe waluh.

    LG Cara Ngembang Pumpkins2.png

    Apa sing bisa aku kerajinan nganggo labu

    Pumpkins bisa digunakake kanggo nggawe limang item sing beda. Ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing bisa digunakake kanthi nggunakake labu ing jejere gambar resep lan dhaptar barang sing dibutuhake.

    Golems salju

    Kanggo nggawe golem salju, sampeyan kudu tumpukan rong blok salju ing ndhuwur siji liyane, banjur waluh ing ndhuwur. Sawise iku, iku bakal ditandur.

    LG Cara Nggawe Salju Golems.png

    Priksa pandhuan kita ing Salju Golems kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan dheweke!

    Golems wesi

    Kanggo nggawe golem wesi, sampeyan kudu nggawe rong blok wesi lan wujude kaya kapinteran t, banjur waluh ing ndhuwur. Sawise sampeyan nindakake, yaiku golem wesi bakal ditimbulake.

    LG Cara Nggawe Iron Golems.png

    Priksa pandhuan ing wesi golems kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan dheweke!

    Jack o’lantern

    • Waluh sing diukir: 1
    • Torch: 1

    Priksa pandhuan kita babagan Jack O’Lantns kanggo sinau luwih lengkap!

    Pie Pumpkin

    LG Cara Nggawe Pumpkin Pie.png

    Priksa Pandhuan Kita ing Pie Pumpkin kanggo Sinau Luwih!

    Wiji waluh

    LG Cara Nggawe Bibul Waluh.png

    Priksa pandhuan kita ing waluh wiji kanggo sinau luwih akeh!

    Sinau luwih lengkap babagan Minecraft karo sawetara pandhuan sing migunani liyane:

    Tutorial minecraft iki nerangake carane nggawe Pumpkin Pie nganggo gambar lan pandhuan langkah-langkah.

    Ing minecraft, pie waluh minangka salah sawijining barang panganan sing bisa ditindakake. Pate Pumpkin bakal replenish meter panganan sampeyan nalika dipangan.

    Ayo Jelajahi Cara Nggawe Pie Pumpkin.

    Pate Pumpkin kasedhiya ing versi Minecraft ing ngisor iki:

    Didhukung (versi *)
    Ya (1.4.2)
    Edisi Pocket (PE)
    Xbox 360 Ya (tu14)
    Xbox siji Ya
    Ya (1.04)
    PS4 Ya
    Wii U Ya
    Ngalih Nintendo Ya
    Windows 10 Edition Ya
    Edisi Pendhaftaran Ya

    * Versi sing ditambah utawa dicopot, yen ana.
    Cathetan: Edisi Pocket (PE), Xbox One, PS4, Nintendo Switch, lan Windows 10 Edition saiki diarani Bedrock Edition. Kita bakal terus nuduhake dhewe kanggo sejarah versi.

    Ngendi golek pai waluh ing mode kreatif

    Minecraft Java Edition (PC / Mac)

    Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake pai Pumpkin ing menu persediaan kreatif:

    Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
    Edisi Java (PC / Mac) 1.8 – 1.19 Panganan
    Edisi Java (PC / Mac) 1.19.3 – 1.20 Panganan & Minuman

    Edition Pocket Minecraft (PE)

    Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake pai Pumpkin ing menu persediaan kreatif:

    Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
    Edisi Pocket (PE) 0.14.1 – 1.1.3 Sekalaisten
    Edisi Pocket (PE) 1.2 Alam
    Edisi Pocket (PE) 1.2.5 – 1.19.83 Peralatan

    Edisi Minecraft Xbox

    Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake pai Pumpkin ing menu persediaan kreatif:

    Platform Lokasi Menu Kreatif
    Xbox 360 Tu35 – tu69 Panganan
    Xbox siji Cuinta – Cu43 Panganan
    Xbox siji 1.2.5 – 1.19.83 Peralatan

    Edisi Minecraft PS

    Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake pai Pumpkin ing menu persediaan kreatif:

    Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
    PS3 .26 – 1.76 Panganan
    PS4 1.26 – 1.91 Panganan
    PS4 1.14.0 – 1.19.83 Peralatan

    Minecraft Nintendo

    Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake pai Pumpkin ing menu persediaan kreatif:

    Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
    Wii U Patch 3 – Patch 38 Panganan
    Ngalih Nintendo 1.04 – 1.11 Panganan
    Ngalih Nintendo 1.5.0 – 1.19.83 Peralatan

    Minecraft Windows 10 Edition

    Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake pai Pumpkin ing menu persediaan kreatif:

    Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
    Windows 10 Edition 0.14.1 – 1.1.3 Sekalaisten
    Windows 10 Edition 1.2 Alam
    Windows 10 Edition 1.2.5 – 1.19.83

    Edisi Pendhidhikan Minecraft

    Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake pai Pumpkin ing menu persediaan kreatif:

    Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
    Edisi Pendhaftaran 0.14.2 – 1.0.18 Sekalaisten
    Edisi Pendhaftaran 1.0.21 Alam
    Edisi Pendhaftaran .0.27 – 1.17.30 Peralatan

    Definisi

    • Platform yaiku platform sing ditrapake.
    • Versi (s) minangka nomer versi Minecraft ing ngendi item bisa ditemokake ing lokasi menu sing didaptar ().
    • Apa lokasi barang ing menu persediaan kreatif.

    Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe pai waluh

    Ing Minecraft, iki bahan sing bisa digunakake kanggo nggawe pai waluh:

    Cara ngukir waluh

    Ngukir labu bisa digunakake minangka dekor utawa minangka sumber cahya yen digawe menyang jack-o-lantern.

    Labu ditambahake ing edition java 1.2.0 lan asline, kabeh waluh diukir. Minecraft sing dianyari ing java edisi 1.8 supaya labu bisa digunakake minangka loro Dekorasi Blok uga a panganan Sumber. Nalika waluh sing diukir kanthi alami ing jagad iki, dheweke pancen langka sing luar biasa.

    rong barang:

    Cara golek waluh

    Pisanan, Menyang a Waluh tembelan. Titik kasebut luwih jarang tinimbang berlian, tegese padha asring. Pumpkin patches mung spawn ing grassy Biomes nganggo utawa tanpa salju. Sampeyan ora bakal duwe kabegjan nemokake waluh ing biomes stony utawa pasir.

    4.PNG

    Cara Spawn waluh

    Yen winih jagad minecraft sampeyan wis macet sampeyan ing lokasi tanpa biome grumbulan kanggo mil, aja wedi! Sampeyan bisa Spawn a waluh nggunakake printah.

    Yen sampeyan ora Pateni Cidra Nalika nggawe jagad Minecraft, bukak menu Game banjur pilih “Mbukak menyang LAN”. Saka menu iki, pilih “Ngidini Cidra” kanggo Togol Ngidini Cidra: On.

    Bukak jendela obrolan (Pencet “T” ing PC, utawa “bener” ing D-pad ing Xbox utawa PlayStation). Ketik printah ing ngisor iki:

    / Menehi Minecraft @ waluh 1

    3.PNG

    Cara ngukir waluh

    Sawise sampeyan nemokake tembelan waluh utawa waluh, klik-tengen waluh karo shears sampeyan. . Angkat wiji waluh iki supaya sampeyan bisa nandur luwih mengko. Pasuryan bakal katon ing waluh.

    1.png

    Ana sampeyan duwe – waluh sing diukir! Pilih waluh sing diukir kanthi ngeklik tengen.

    Tips lan trik waluh sing diukir

    • Kanggo nggawe jack-o-lantern, pilih waluh sing diukir. Selehake waluh sing diukir ing meja kerajinan ing jubin tengah, lan pasang obor ing ngisor iki. Pumpkin Ukir Ukir nggawe jack-o-lantern!
    • Waluh sing diukir bisa digunakake utawa digunakake kanggo mbantu golems wesi utawa salju salju, sing bisa nglindhungi saka mobs. Golems Salju ora alami spawn nanging bisa digunakake kanggo nggawe salju tanpa watesan. Ironlems ora bakal nyerang sampeyan yen sampeyan bisa ngasilake lan bisa dikelola.
    • Yen sampeyan nganggo waluh sing diukir, Enderman ora bakal nyerang sampeyan.
    • Pumpkins sing diukir bisa digawe menyang scarecrows hiasan kaya sing katon ing outpost. Ana sawetara macem-macem cara kanggo nggawe scarecrow. Kanggo mbangun scarecrow sing cepet lan gampang, blok ing ndhuwur a Kirim pager, karo ngalih . Banjur mung selehake waluh ukiran utawa Jack-O-Lantern ing ndhuwur blok! Yen sampeyan nyelehake senar waluh “sirah”, sampeyan bisa uga Selehake karpet kuning ing ndhuwur blok senar ngubengi waluh sing diukir bale hay ing ndhuwur kanggo mbentuk a Topi Strawmed Wide-brimmed!