Valve Review Steam Deck Deck: Ora dibutuhake – Dexerto, Kukus Dek Dek Deck Deck Reddit

Stasiun D Accueil 6 en 1 H05A PD100W pour pont vapeur, ndhukung nvcloser ngff Protocolsm ngff.2, Disque Dur à semi-konducteurs, base SSD S6

Contents

Iki digabungake karo masalah babagan antarmuka pangguna sawise Docked kudu tetep.

Valve Review Kukus Dek Dek: Ora dibutuhake

Dek uap dek

Dexerto

.

Dek uap pancen luar biasa. Nalika kita ora mikir iku mung kanggo kabeh wong, terus-terus kaget kita kabeh. Sanadyan, duwe PC cilik, portebel karo port USB-C tegese mung cara kanggo ngalami liwat dermaga utawa USB-C.

.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mungkin ora kesalahan Valve’s, sanajan, dok spek sing biasane bakal mbukak sampeyan kanthi rega sing padha. Nanging, ngrasa nesu-nesu-nesu kanggo garpu dhuwit kanggo barang sing ora lancar, utawa gampang digunakake minangka Dock saklar Nintendo.

Spek Kunci KATUH DECK

  • Kabel Tampilake USB-C
  • HDMI 2.0 (4K60 utawa 1440p3 / 120Hz)
  • Displayport 1.4
  • USB-C Power Passtuughrough (ora ana sambungan data)
  • 3x usb-a 3.1 port gen 1

Apa ing kothak: Dermaga, pangisi daya

Desain

Dek Kukas Dek yaiku plastik plastik mesin sing digawe kanthi kabeh port sing dibutuhake – kanthi munculna kejutan saka Tampilan sing mesthi bakal bisa ngawasi wong sing duwe monitor modern.

Artikel terus sawise ad

Ing sisih mburi, yen sampeyan mulai bener-bener dilebokake ing kabel lan kaya ngono, mula ora kepenak. Ora ana manajemen kabel sing kalebu (sanajan kaya zip dasi sing bisa digunakake maneh), dadi sampeyan dhewe. Kaya PC, yen sampeyan ora katon ing mburi, kekacoan kabel ora bisa cilaka sampeyan.

Artikel terus sawise ad

Mbalik dek dek

Masalah utama karo iki sanajan meh mesthi, dermaga arep njagong ing meja utawa rak. Wire protruding saka ing mejo saiki, tegese kita terus-terusan mandeng ing kekacoan jumbled.

Related:

Ndhuwur 10 NFT Paling larang

Artikel terus sawise ad

Iki ora dadi masalah yen katup wis njupuk godhong saka buku Nintendo lan nggawe kurungan kanggo njaga kabel ing teluk. Benang mau liwat mburi, utawa encasi kasebut bakal mbantu estetis sing resik sing nggawa.

Bit sing paling disenengi, kaya mboseni, yaiku desain kabel USB-C. Keputusan Katup kanggo nyakup sambungan sambungan sing bener dihargai kanggo njaga perkara sing apik.

Artikel terus sawise ad

Fitur

Kukus dek ing dock karo keyboard

Ing mburi, telung port USB, uga USB-C kanggo ngisi daya diiringi 1..0. Ana uga port Ethernet Gigabit kanggo ngilangi Wi-Fi. Kanthi dermaga iki, sampeyan bisa nggunakake dek uap minangka PC lengkap.

Artikel terus sawise ad

Nanging, sepisan, ora ana pengontrol sing bisa dicopot, sampeyan isih bisa ngontrol apa wae sing sampeyan lebokake. Iku ora dadi proses sing gampang, amarga pengontrol sing wis diuji nalika ngusik mlaku kanthi langsung liwat sambungan langsung liwat USB, nanging berjuang kanggo ngatur sisih bluetooth.

Kita ora yakin apa iki minangka masalah dek, glitit aneh kita, utawa masalah pengontrol. Nyambungake Controller Xbox njupuk paling ora loro utawa telung usaha saben sesi, lan controller PS4 kadang ora nyambung.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Keyboard lan tikus, nalika gedhe kanggo penembak wong pisanan lan game strategi, rumangsa seneng banget ing Uap lan Mode Desktop.

Malah kanthi pengontrol sing gegandhengan, bener-bener ngatur kanggo navigasi menu mung ora rumangsa bener nalika nggunakake apa-apa nanging dek uap kasebut dhewe.

Kurangé akses langsung menyang menu Ngarep tanpa ngengingi kabeh, utawa sanajan karo pengontrol sing gegandhengan, kita kudu mburu reddit kanggo jawaban kanggo mlebu menyang pilihan daya (yaiku Pandhuan + A).

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

Monitor lan resolusi

Ana rasa lag aneh iki ing OS nalika nyambungake kanthi resolusi sing luwih dhuwur 1440p. Ing monitor ultrawide kita (lg ultrawide ergo), kabeh sing dianggo kaya sing dikarepake. Nanging, ing Monitor Benq 4K sing digunakake kanggo muter konsol lan minangka monitor sekunder, nganti kita ngganti resolusi mudhun nganti 1080p utawa 1440p.

Artikel terus sawise ad

Sanajan antarmuka pangguna saiki nampilake resolusi sing luwih murah, ndeleng nalika game bisa operate mandhiri saka resolusi uapos, iki ora ana bedane. Ing uji coba port PC sing durung dikepengini, game kasebut ing 720p katon mung apik.

Artikel terus sawise ad

Kita uga bisa entuk judhul sing luwih tuwa, utawa kurang nuntut kanggo mbukak 4K kanthi dek uap njerit metu saka penggemar cilik. .

Woes Panyimpen

Sanadyan, salah sawijining sebab utama kanggo entuk dock yaiku kanggo pilihan panyimpenan tambahan sing sampeyan ora pengin duwe wong sampeyan. Dene kertu SD minangka wizardry murni, loading lan main game aaa tanpa tunggal, mbuwang drive nvme kanthi lengkap saka dina Jumuah ireng utawa sale sing ora bisa diantemi.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Apa sing kudu dadi kahanan sing gampang plug-in-and-go, yaiku ing rahmat Linux lan kepiye rasa linux khusus iki. Paling ora ana tambahan 15 menit nganti setengah jam (yen sampeyan wong anyar) persiyapan sadurunge bisa lunga.

Malah banjur, yen sampeyan mikir Sampeyan wis rampung kabeh kanthi bener, sampeyan bakal nemokake sampeyan ora mung bisa slot ing dek lan lunga nalika sampeyan pengin. Bali menyang dek turu ing wayah esuk, nyebabake kita ora ana hubungane karo drive portabel.

Urip maneh, nanging ora lali lan mbalekake maneh, tegese Linux wis ora bisa digunakake maneh, kanthi ora bisa bali menyang mode desktop.

Artikel terus sawise ad

Dek uap dek yaiku, kanggo kabeh tujuan lan tujuan, sabenere apa sing dingandikakake ing timah kasebut. Bakal sijine dek uap sampeyan menyang tampilan sing luwih gedhe lan sampeyan bakal bisa main game utawa nggunakake mode desktop minangka PC lengkap.

Artikel terus sawise ad

Mode Docked ngrasa diabaikan

Jeksa Agung bisa ngetokake dadi nglirwakake Valve mode Docked. . Nanging, amarga sawetara nganyari wis ana lan ora ana, £ 30 dok saiki saiki digunakake.

Jeksa Agung bisa ngetokake liyane yaiku kepiye proses sambungan bisa uga. Kanggo kabeh kesalahane, lan prilaku sing ketinggalan, switch Nintendo lan karya dock kaya sing dikarepake. Dek uap wis ana ing pirang-pirang interval nyebabake prihatin supaya bisa ditampilake utawa ora bakal ditampilake ing layar.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Iki digabungake karo masalah babagan antarmuka pangguna sawise Docked kudu tetep.

Malah kanggo nampilake, tanpa kebutuhan Handshakes HDMI, rumangsa bisa ambruk ing sembarang titik. Sawise iku? Kerjane mung apik. Ing mode Desktop, sampeyan bisa nggunakake layar sing luwih cilik minangka monitor liyane yen sampeyan pengin.

Apa sampeyan butuh dek kafe?

Uap dek ing dermaga

Ing kabeh keseriah, yen sampeyan ora bisa entuk dek uap, lan ora kebutuhan yen wis dipasang, ana yuta pilihan sing bakal cocog karo sampeyan. Ya, sampeyan ora entuk dhukungan langsung ing saubengé, nanging kabeneran piranti kasebut tegese sampeyan ora butuh dok resmi kapan wae.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mode Docked isih krasa kaya kerja sing ditindakake. Soko sing bisa dadi luwih apik, utawa bisa luwih elek gumantung saka nganyari. Iku apik banget, nanging bisa uga ora $ 89.

Putusan

Kita ora nesu karo tuku dek kuku. Iku USB-Cut lan Dock-CLEX-C. Nanging, mung ana rasa sing ora suwe yen ora bisa nggawa meja sing kasedhiya ing Amazon sing kasedhiya ing Amazon sing bisa ditindakake ing Amazon. Liyane saka kabutuhan supaya bisa nyenengake kanthi estetika, yaiku.

Stasiun D’Accuil D’Accuil Multi-Ports USB SSD M2 NVME Hub Usb-C, HDMI 4K 60HZ Tuangake JSaneo JSAUD DEC ASUS

Stasiun D'Accuil D'Accuil Multi-Ports USB SSD M2 NVME Hub Usb-C, HDMI 4K 60HZ Tuangake JSaneo JSAUD DEC ASUS

Stasiun D'Accuil D'Accuil Multi-Ports USB SSD M2 NVME Hub Usb-C, HDMI 4K 60HZ Tuangake JSaneo JSAUD DEC ASUS

Livré en 14j Dès $ 5

Toko Teknologi Oulijin

Alpum-Station D’Accueil pour Dur SSD, USB C ers Sata HDD, 2.5 pooces, 3.5 pooces, clone hors ligne s6

325 vendu (s) 5

Livré en 14j Dès $ 5

Station D'Accuuil à Charge Rapide pour Les Tourt, Tipe S6 pour lumahing Pro 4, 5, 7, X, Réplicateur de réplicates

Station D’Accuuil à Charge Rapide pour Les Tourt, Tipe S6 pour lumahing Pro 4, 5, 7, X, Réplicateur de réplicates

10 vendu (s) 4

Livré en 14j Dès $ 5

Toko Toko Klub Digital 3c

8bitdo-manette de Jeu Bluetooth Sans fil avec Chargement, MANETTE DE JEU Ultime nutul Nintendo, Melette Steam Dek, S6, Windows 10, 11

8bitdo-manette de Jeu Bluetooth Sans fil avec Chargement, MANETTE DE JEU Ultime nutul Nintendo, Melette Steam Dek, S6, Windows 10, 11

+ 600 vendu (s) 4.9

– 5% en Plus avec les pièces

Livré en 15 Jours

Orico - Stasiun D'Accuil Double Baie M.2 NVME SSD, 10gbps USB 3.Gbps Tipe-C, Disque dur Multi-Disque, Station D'Accueil pour copie et copie lan clonage

.2 NVME SSD, 10gbps USB 3.1 type-c, disque dur multi-disque, Station d’accueil pour copie et clonage

Livré en 14j Dès $ 5

Lecteur de Carte SD lan TF pour Macplepro Air, USB USB C, boîtier SSD m2 nvme, hub s6, USB répartiteur

Lecteur de Carte SD lan TF pour Macplepro Air, USB USB C, boîtier SSD m.2 NVME, Hub S6, USB réparteriteur

9 vendu (s) 5

– 1% en Plus avec les pièces

Livré en 14j Dès $ 5

Stasiun D'Accuel USB 5 en 1 Tuang lumahing Pro 5 Pro 4 Pro 3, Airesia S6 Avec amplacement TF USB 3.0 Kompatibel HDMI 4K

Stasiun D’Accuil USB 5 ing 1 tuang Lumahing Pro 5 PRO 4 Pro 4 Pro 3, Aturia Stasiun S6 Avec Evlacement TF USB 3.0 Kompatibel HDMI 4K

3 vendu (s) 1

Livré en 14j Dès $ 5

Batterie 20v Tuang Wx390 / WX176 / WX166 / WX882 / WX550 / WG89E, / WG894E, 2000mah, Meilleur Prix

Batterie 20v Tuang Wx390 / WX176 / WX166..1 WX800 / WX678 / WX550 / WX532 / WG894E WG629E / WG329E, 2000mah, 1500mah, Meilleur Prix

10 vendu (s) 5

Dek, Air Station D’AccuFuel Steam, Aires USB C, kompatibel HDMI, 4K, 60Hz, RJ45, S6, Steamdeck, Nintendo, Asus, Rog Ally, 6 en 1

249 vendu (s) 4.8

– 5% en Plus avec les pièces

Livré en 15 Jours

Toko resmi Roken
Aller à La halaman Aller

Résultats pour reddit dek kafe dek

Cherchez-vous Affaire Bonne Bonne paling apik kanggo reddit ? Jelajahi Golek Dek Dek Dek Dek Deck Deck Dock Deck Reddit sur Aliexpress Tuang trobot trover le parfait tuang Vous ! Ing Plus ing Des. N’oubliez Pas Cette astape: Filtrez les Artikel Ayan Desavantages Commme La Livraisit lan pilih Graituits, lan profitez Equirience D’achat en lavne !

Profitez des Dernières Offres Kuke Dek Dek Deck Dock Reddit sur AliExpress

Avez-vous vu quelque chos quelque perhatian sing paling apik ? Vous Poouz Maintenant le Commanderter lan commander de Bonnes urusan sur Aliexpress ! Il Vous Suffe de Parcourir Notre vaste Séleksi kanggo paling apik kanggo ngatasi korespondis par Meilleure et Don Meilleure Celui Qui kanthi yakin Le Mieux ! Saka ngisor iki saka Artikel Qui Serangan Qui Forfrent Uake Livraison gratuit, nanging ora bisa digunakake maneh ! Besoin D’Aide pour Trouver Le paling apik kanggo uack deck deck reddit le plus populaire ? ! C’est Sederhana Et Cela Ne Prend Qeelques Secondes pour CEVER CE que vous cherchez. . . Consulting Consulting Consulting Des Fortries lan promosi Telle Que Le Festival International Du Shopping 11.11, ulang promosi Narre ou Nangge promosi d’été pour Économiser un maksimal lor maksimal. Kanggo vous êtes un nouvel utilisateur sur aliexpress, permettez-nous de vous confier un rahasia. Juste avant de votre fotre phraimende, prenez pBB pour vérifier les coupons disponbles, il ferous Économiser Encore plus reddit steam dek deck dock. Kupon pour Les Nouveaux Utilisateurs ou de Coupons vendeurs, Vous Poouvez Trouver de Nombrant Simperti Simperti Simperti Simple à Nos Jou Endun !