Valorant menehi buntle 2023: Rega, tanggal release, kulit, lan liya-liyane, tanggal, tanggal, tanggal release

Bundle Imperium Valorant: Rega, Tanggal release

Rega kasebut bisa uga katon rada dhuwur, nanging bundle imperium sing paling valoror dumadi saka kulit gaman ing ngisor iki:

Valorant menehi buntle 2023: Rega, tanggal release, kulit, lan liya-liyane

Valorant, game penembake wong sing populer sing dikembangake dening game Riot, dikenal kanggo ngenalake bundle kulit anyar lan barang kosmetik sing apik kanggo njaga urutane critane critane game sing seger lan melu para pemain. Salah sawijining bundle kaya sing duwe perhatian yaiku karma menehi bundle bali, sing bali ing taun 2023 kanthi kulit sing dipilih komunitas lan inisiatif amal.

Buntel bali minangka penawaran khusus dening game riot sing ngidini para pemain ora mung entuk kulit senjata sing unik nanging uga kontribusi kanggo sabab sing mulya. Ing artikel iki, kita bakal ndelok rega Bundle bali, menehi tanggal release bundle, lan rincian liyane.

Bundle anyar: menehi maneh // 2023

Ing edisi 2023 saka bundle, 50% hasil saka kulit gaman lan 100% saka aksesoris bakal menyang dana pangaruh sosial. Akun dana dana kasebut, disponsori derhactassets, tujuane nggawe prab├ędan positif ing macem-macem komunitas.

Kulit senjata sing kalebu ing wadhah //323 bundle kaya ing ngisor iki:

  • Vandal dosal Gaia
  • Recon specter
  • Sheriff magepunk
  • Reaver Guardian

Kulit kasebut dipilih liwat proses pemilihan sing diselehake dening game kerusuhan ing akun Twitter sing paling valorant. .

Kertu pamuter lan bedhil

Bocor & warta valoror
Menehi bali // 2023 PlayerCard | #Valorant

Loro saka kulit gaman, karma menehi buntel maneh kalebu telung kertu pamuter lan bedhil. .

Menehi rega bundle

Kanggo menehi rega bundle, adhedhasar rega yesteryear menehi bundle bali, para pemain bisa nyana mbayar udakara 1775 poin (VP) kanggo kulit siji lan udakara 6400 vp kanggo kabeh bundle. Penting kanggo dicathet manawa rega iki prakiraan, lan game kerusuhan isih kanggo nggawe pengumuman resmi babagan rega tartamtu saka bundle anyar iki.

Tanggal Tanggal Rilis Bundle

Bocor & warta valoror

.

Karma kasebut menehi bundle bali bakal dibebasake kanthi peluncuran 6.11 patch ing Valorant. .

Valorant menehi buntle maneh 2023 nggawa kesempatan sing unik kanggo para pemain kanggo ndarbeni kulit komunitas sing dipilih nalika ndhukung dana Riot Imprafik. Kanthi tanggal release sing diantisipasi bebarengan karo 6.11 tembelan tanggal 9 Juni, 2023, pemain bisa ngarep-arep nambah barang kosmetik khusus iki kanggo koleksi valorant sing valorant dheweke.

. .

Pira bunderan valeran anyar

Valartion episode 7 ACT 2 mung dina adoh, lan dolanan roor ngrayakake nganyari utama kanthi bundelan iMperiorant anyar.

Undhang-undhang mbesuk Valorant yaiku meta kompetitif. Fraktur lan Mutiara ninggalake rotasi peta kanggo nggawe kamar kanggo angin lan peta anyar, srengenge anyar. Ditambah, luwih saka separo daptar tugas Agen bakal nampa owah-owahan tembelan 7.04, kalebu nerf sing gedhe kanggo jett.

Fans uga bakal nampa sawetara kosmetik anyar ing episode Valorant 7. Ora mung bakal ana pastrompok perang seger lan losdreams-inspirasi bundle, nanging game kerusuhan mung ngungkapake kulit top-tingkat sing bakal teka ing toko, sing diarani imperium. Diilhami dening naga banyu, tagline maca, “Pengalaman Imperium. Sekawan King Naga kuno sing ditarik menyang jade lan emas sing digambar ing tangan sampeyan.”

Dadi, nalika ngeculake bundle imperium imperium sing paling valorant, lan kepiye regane?

Pengalaman imperium. Sekawan King Naga kuno sing ditarik menyang jade lan emas-digawe ing tangan sampeyan. .Twitter.com / tqfbblxikz

– Valorant (@valorant) 27 Agustus 2023

Bundle Imperium Valorant: Rega

Bundel Imperium Valorant bakal regane 8,700 vp, sing meh nerjemahake udakara $ 85. .

Rega kasebut bisa uga katon rada dhuwur, nanging bundle imperium sing paling valoror dumadi saka kulit gaman ing ngisor iki:

Bungkus Imperium Valorant uga dilengkapi karo rong kanca bedhil, siji kertu pamuter, lan semprotan siji. Plus, saben kulit senjata ngemot papat varian ing ngisor iki:

Warna varian bakal mbantu finisher naga urip. Cukup saka trailer, kulit Imperium Janji dadi tetes sing paling apik wiwit kulit ngarep Neo ing episode valartion 7.

Bundle Imperium Valorant: Tanggal Tanggal

Bundel Imperium Valorant bakal dibebasake dina Selasa, Agustus. 29, 2023, minangka episode valartion 7 tumindak 2 urip. Bundel anyar bakal judhul toko lan gampang dadi tetes musim anyar sing paling populer.

Bundel Imperium Valorant ora bakal ana ing toko ing salawas-lawase, mula priksa manawa sampeyan bakal tuku buntel anyar kanthi cepet, supaya sampeyan ora kejawab.