Valheim Patch Cathetan Feb 7: Update 0.213.4 – Tuntunan Valheim – IGN, Valheim Patch Fixes Portals Mistlands lan nambah topi mancing anyar | Pcgamesn

Valheim patch fixes portal mistlands lan nambah topi mancing anyar

Priksa pandhuan kanggo gaman Valheim sing paling apik yen sampeyan ngrancang njelajah mistlands, lan yen sampeyan mikir babagan nyetel server Valheim dhewe, sampeyan uga wis nutupi server sampeyan dhewe, sampeyan uga wis nutupi server sampeyan dhewe, uga sampeyan wis nutupi server sampeyan.

Valheim Patch Cathetan Feb 7: Update 0.213.4

Sing anyar Nganyari Biasane Ashlands bisa uga isih ana ing karya, nanging ing sauntara, ana sawetara cathetan tembelan kanggo kanggo nyekel sampeyan. Patch 0.213.4 dirilis ing 7 Februari 2023 ora mung bisa ngrampungake sawetara masalah karo biome mistland lan bug sing anyar, nanging ngenalake rong potongan konten anyar: The Gapura hexagonal mbangun lan anyar sing apik ! Sing ora seneng topi sing apik?

Ing kaca iki Pandhuan wiki IGN, Kita nutupi kabeh konten anyar sing dikenalake ing nganyari tanggal 7 Februari, ditambah kabeh koreksi lan dandan digawe ing Patch 0.213..

  • Patch 0.213.4 Rincian
  • Balance lan Njiwet nganyari
  • Mbecike bug
  • Njancan fishing lan koreksi
  • Jaringan Ndandani
  • Nganyari macem-macem

.213.4 Rincian

Tembelan iki kanggo Valueim cukup jus, kanthi sawetara hebat Dandan gamelan lan Potongan konten anyar ing ndhuwur matine sing biasa Mbecike bug.

Ayo goleki umum kabeh perkara sing ditambahake menyang Valheim ing tembelan 0..4:

  • Piece Mbangun Anyar: Gapura Hexagonal
  • Pemain saiki bisa “nggunakake” piala ing bal balistas kanggo mbatesi apa sing bakal ditindakake
  • Balance njiwet menyang macem-macem mungsuh Mistlands
  • Torch Mist ora dadi target utama kanggo mungsuh
  • Ndandani menyang Dungeon Mistlands lan mlebu ruangan boss
  • Macem-macem bug liyane
  • Macem-macem fishing fishing
  • Macem-macem Jaringan

Mistlands seni.jpg

Balance lan Njiwet nganyari

  • Pemain saiki bisa “nggunakake” piala ing bal balistas kanggo mbatesi apa sing bakal ditindakake
  • Njiwet Seunder Seet (saiki kudu rumangsa luwih agresif)
  • Gjall Spit Attack njiwet (saiki nembak 2 projectiles maneh, nanging interval bledosan tambah akeh. . Kerusakan Fire liyane, Kerusakan Ora Lirik)
  • Boss mistland saiki nyoba mlayu yen ora bisa nggayuh pamuter
  • Mobs ing Dungeon Mistlands saiki bisa respawn
  • Tumpukan jeli ing jeli ing kurungan Mistlands saiki ngalihake
  • Wolves saiki bisa mangan daging pitik (yum!)
  • Torch Mist ora dadi target utama kanggo mungsuh
  • Ukuran portal tweak menyang kamar bos Mistlands (lawang “kothak” rada gedhe. Pemain ora bisa maneh yen bisa dadi ndhuwur lawang lan bisa mencet “E” kanggo mlebu tembok / watu)
  • Ukuran portal tweak ing Dungeon mistlands (metu “kothak” cukup gedhe. Pemain ora bisa maneh bisa metu saka penjara nalika lagi ana ing lantai ing sadhuwure lawang)
  • Eitr Regen ora kena pengaruh maneh kanthi nglangi utawa nalika encumbered
  • Daging YMIR saiki wis tuku saka Haldor sawise tuwa wis mati, tinimbang sawise bodemass
  • Njiwet kesehatan lan resistensi ing sawetara potongan dvergr
  • Kapabilitas Ammo Ballista tambah saka 20 nganti 40

Mbecike bug

  • Obliterator saiki wis ngowahi tropi Mistlands / kayu / panah / bolts kanthi bener
  • Mistlands Bioms Musik ora bakal muter yen para pemain nggunakake pimpinan dev “env jelas” nalika ana ing Mistlands
  • Colliider Bolang Colapace Tetep (offset rada mati sadurunge sampeyan nyoba milih)
  • Ambane lapangan fix (lintang ing langit ora ana maneh blurry)
  • Nggunakake printah console ‘Simpen’ saiki bakal ngirit file karakter lokal nalika muter ing server multipliker
  • Lancar lokasi lan kamar gudang menyang panggunaan RAM ngisor
  • Ndandani bug ing ngendi pemain bisa nggawe pakan iwak mentah tanpa wates
  • Hens saiki lay endhog nyedhaki awak
  • Hens ora kudu ngganti warna maneh
  • Skeleton Spagner saiki bisa mbuwang balon maneh sanajan ana skelon sing ramah cedhak
  • Tembok trap lan tembok stake Dvergr ora bisa ngrusak udan
  • Fix Spike Périaya
  • Swara mabur flying ora muter maneh yen wis mati udhara
  • Kolom Mari Mbangun: Poin sworo seru (sadurunge ora ana 100% sing didadekake siji)
  • Kerusakan tambahan kanggo deskripsi bolt saiki adhedhasar katrampilan crossbbow tinimbang gandhewo
  • Jotuncuffs, Maguncuffs, Magecap lan pirang-pirang piksel liyane ora ana barang sing ora katon ing jagad iki nalika dipilih, lan obyek mati lawas dibenerake nalika dimuat kanggo nambah kinerja file.
  • Dvergrstein sing bisa dipilih maneh ora bakal entek liwat obyek

Njancan fishing lan koreksi

  • Barang anyar: topi fishing
  • Iwak ora laku maneh nalika adoh
  • Iwak ditemokake ing guwa Ice saiki wis mandheg kanthi bener
  • Iwak Trier sing luwih dhuwur saiki menehi iwak mentah liyane lan saiki ana kasempatan cilik kanggo iwak sawetara bahan tambahan yen wis sukses
  • Umpan fishing saiki bali yen ditarik tanpa iwak utawa nalika recasing
  • Resep Bait Pancing Saiki Entuk BAIT Fishing Dasar Dataran Saka Iwak Biome Sadurunge
  • Resep Bait Fishing, lan umpan pancing sing didol saka Haldor saiki 20 tinimbang 40 (owah-owahan iki digawe amarga owah-owahan bali bali sing diancing ing ndhuwur)
  • Iwak saiki bakal nyoba uwal nalika dijaluk. (Iwak bakal wobble lan cipratan ing banyu nalika nyoba uwal, sing nambah panggunaan stamina nalika narik. Nalika lagi ora nyoba uwal, panggunaan stamina kanggo narik disuda)
  • Tetra saiki bisa nggunakake tingkat sing luwih dhuwur kanthi bener
  • Tuna saiki mung mung diadili ing segara
  • Iwak sing luwih dhuwur mung mlumpat ing segara
  • Gunggung keahlian sing rada tambah nalika mancing

Jaringan Ndandani

  • Ndandani bug ing ngendi pemain nampa pesen “gagal nyambungake” tinimbang “server lengkap” nalika nyoba gabung karo server playfab lengkap
  • Telpon bug ing ngendi playfab ora sengaja mlebu kaping pindho
  • Dandan utama babagan carane game ngatasi sesi bebarengan nalika lunga saka offline / Sambungan. (Saiki nyoba luwih asring sukses nggawe lobbies / rellog dibandhingake sadurunge)
  • Nambah pesen pop-up nalika pemain nyoba miwiti server nalika ora ditandatangani kanthi bener (i.e. dadi offline ing sawetara cara)
  • Dhukungan ditambahake kanggo server playfab non-crossperks, lan pangguna jaringan Xbox tanpa “hak istimewa” crossplay “mung bisa dadi host lan gabung server sing ora ana crossplay
  • Nambah parameter server anyar sing pamilik server bisa digunakake yen pengin mbukak pirang-pirang server darmabakti kanthi nggunakake alamat Mac sing padha supaya entuk ID PlayFab sing unik kanggo saben server
  • Kesalahan sing apik nangani manajer hak istimewa
  • Pesen “DNS Lookup” anyar nalika server kanthi URL ora bisa ditambahake ing dhaptar server amarga gagal DNS
  • Kinerja lan prilaku dhaptar server lokal
  • Telpon 2 Kaset Kunci Soft sing bisa kedadeyan nalika nggunakake Playfab
  • Ndandani bug sing ngaso matchmaking-timer nalika dolanan kasebut ngaso

Nganyari macem-macem

  • Ngurangi pilihan aksesitas lampu sing ditambahake, nyuda efek gludhug kanggo Thunder, efek unsur monster & player, tabel Galdr, obliterator lan portal
  • Petunjuk raven bisa ditogs ing setelan (lan printah konsol dicopot)
  • Prentah Konsol Anyar Nambahake: Nyekel (Simulasi Nyekel iwak), dhaptar nomer jaringan kanthi jeneng pamuter sacedhake)
  • Lokalisasi Dianyari
  • Barang Yule saiki wis dipatèni
  • Turnips saiki bisa dilebokake ing item

Valheim patch fixes portal mistlands lan nambah topi mancing anyar

Valheim patch 0..4 Kalebu Bunch saka Mistlands BIome, penyesuaian kanggo mungsuh, cara anyar nggunakake balistae, lan topi mancing anyar sing anyar.

Valheim Update 0.213.4 Cathetan Patch: Viking jenggot nganggo topi mancing sing ditutupi lures, dheweke duwe ekspresi silang nanging menehi rong jempol

Patch anyar wis teka ing Valheim, game slamet viking lo-fi kaya kabeh wong wis ngomong wiwit saiki wis teka ing akses awal. Valheim Update 0.213.4 Ngenalake pasangan item anyar, nggawe sawetara balancing utama kanggo Bioms Newland, lan ndandani lawang bos supaya sampeyan ora bisa nyelinepake kanthi cara sing angel. Ana uga topi mancing anyar sing narik kawigaten.

Nganyari 0..4 Nambahake topi mancing sing sadurunge, sing ujar wesi gapura gapura yaiku crafeftable nggunakake “resep super rahasia.”Isi liyane anyar yaiku gapura hexagonal mbangun potongan – iku sing wis katon ing benteng mistlands ‘dvergr. Saiki sampeyan bisa nggabungake ing pundhake dhewe ing pangkalan – utawa ing endi wae sing sampeyan aran kaya ngopeni.

Tembelan uga nambah cara anyar kanggo nggunakake balistae. Kanthi nyedhaki balista lan nggunakake piala sing wis diklumpukake saka mungsuh sing wis mati, sampeyan bisa mbatesi ballista mung murub ing jinis makhluk kasebut. . Ballista saiki bisa nganti 40 potongan amunisi, wiwit saka 20.

. Sampeyan bakal weruh tumpukan tumpukan langit ing langit-langit ing kamar kandhang sing gedhe kanggo mbantu nuduhake iki. Boss saiki bakal nyoba uwal yen ora bisa tekan pamuter, lan mungsuh ora fokus ing obor sing kapulu minangka target utama saiki.

Mangkene cathetan patch lengkap, sing uga bisa ditemokake ing Uap:

Cathetan Patch rinci:

Konten anyar:

  • Piece Mbangun Anyar: Gapura Hexagonal
  • Barang anyar: topi mancing (butuh resep rahasia super)

Balance & njiwet:

  • Njiwet Seunder Seet (saiki kudu rumangsa luwih agresif)
  • Gjall Spit Attack njiwet (saiki nembak 2 projectiles maneh, nanging interval bledosan tambah akeh. Saiki kudu katon luwih gampang lan luwih gampang ngindhari.
  • Ditambahake Nightspawns Post-Ratu ing wong golek, broods lan kipis ing padang rumpuk, alas ireng, gunung lan datah biomes
  • Boss mistland saiki nyoba mlayu yen ora bisa nggayuh pamuter
  • Mobs ing Dungeon Mistlands saiki bisa respawn
  • Tumpukan jeli ing jeli ing kurungan Mistlands saiki ngalihake
  • Wolves saiki bisa mangan daging pitik (yum!)
  • Torch Mist ora dadi target utama kanggo mungsuh
  • Ukuran portal tweak menyang kamar bos Mistlands (lawang “kothak” rada gedhe. Pemain ora bisa maneh yen bisa dadi ndhuwur lawang lan bisa mencet “E” kanggo mlebu tembok / watu)
  • Ukuran portal tweak ing Dungeon mistlands (metu “kothak” cukup gedhe. Pemain ora bisa maneh bisa metu saka penjara nalika lagi ana ing lantai ing sadhuwure lawang)
  • Eitr Regen ora kena pengaruh maneh kanthi nglangi utawa nalika encumbered
  • Daging YMIR saiki wis tuku saka Haldor sawise tuwa wis mati, tinimbang sawise bodemass
  • Njiwet kesehatan lan resistensi ing sawetara potongan dvergr
  • Kapabilitas Ammo Ballista tambah saka 20 nganti 40

Mbecike bug:

  • Obliterator saiki wis ngowahi tropi Mistlands / kayu / panah / bolts kanthi bener
  • Mistlands Bioms Musik ora bakal muter yen para pemain nggunakake pimpinan dev “env jelas” nalika ana ing Mistlands
  • Colliider Bolang Colapace Tetep (offset rada mati sadurunge sampeyan nyoba milih)
  • Ambane lapangan fix (lintang ing langit ora ana maneh blurry)
  • Nggunakake printah console ‘Simpen’ saiki bakal ngirit file karakter lokal nalika muter ing server multipliker
  • Lancar lokasi lan kamar gudang menyang panggunaan RAM ngisor
  • Ndandani bug ing ngendi pemain bisa nggawe pakan iwak mentah tanpa wates
  • Hens saiki lay endhog nyedhaki awak
  • Hens ora kudu ngganti warna maneh
  • Skeleton Spagner saiki bisa mbuwang balon maneh sanajan ana skelon sing ramah cedhak
  • Tembok trap lan tembok stake Dvergr ora bisa ngrusak udan
  • Fix Spike Périaya
  • Swara mabur flying ora muter maneh yen wis mati udhara
  • Kerusakan tambahan kanggo deskripsi bolt saiki adhedhasar katrampilan crossbbow tinimbang gandhewo
  • Jotuncuffs, Maguncuffs, Magecap lan pirang-pirang piksel liyane ora ana barang sing ora katon ing jagad iki nalika dipilih, lan obyek mati lawas dibenerake nalika dimuat kanggo nambah kinerja file.

Njancik & Ndandani:

  • Barang anyar: topi fishing
  • Iwak ora laku maneh nalika adoh
  • Iwak ditemokake ing guwa Ice saiki wis mandheg kanthi bener
  • Iwak Trier sing luwih dhuwur saiki menehi iwak mentah liyane lan saiki ana kasempatan cilik kanggo iwak sawetara bahan tambahan yen wis sukses
  • Umpan fishing saiki bali yen ditarik tanpa iwak utawa nalika recasing
  • Resep Bait Pancing Saiki Entuk BAIT Fishing Dasar Dataran Saka Iwak Biome sadurunge
  • Resep Bait Fishing, lan umpan pancing sing didol saka Haldor saiki 20 tinimbang 40 (owah-owahan iki digawe amarga owah-owahan bali bali sing diancing ing ndhuwur)
  • Iwak saiki bakal nyoba uwal nalika dijaluk. (Iwak bakal wobble lan cipratan ing banyu nalika nyoba uwal, sing nambah panggunaan stamina nalika narik. Nalika lagi ora nyoba uwal, panggunaan stamina kanggo narik disuda)
  • Tetra saiki bisa nggunakake tingkat sing luwih dhuwur kanthi bener
  • Tuna saiki mung mung diadili ing segara
  • Iwak sing luwih dhuwur mung mlumpat ing segara
  • Gunggung keahlian sing rada tambah nalika mancing

Jaringan Ndandani:

  • Telpon bug ing ngendi playfab ora sengaja mlebu kaping pindho
  • Dandan utama babagan carane game ngatasi sesi bebarengan nalika lunga saka offline / Sambungan. (Saiki nyoba luwih asring sukses nggawe lobbies / rellog dibandhingake sadurunge)
  • Nambah pesen pop-up nalika pemain nyoba miwiti server nalika ora ditandatangani kanthi bener (i.e. dadi offline ing sawetara cara)
  • Nambah parameter server anyar sing pamilik server bisa digunakake yen pengin mbukak pirang-pirang server darmabakti kanthi nggunakake alamat Mac sing padha supaya entuk ID PlayFab sing unik kanggo saben server
  • Kesalahan sing apik nangani manajer hak istimewa
  • Pesen “DNS Lookup” anyar nalika server kanthi URL ora bisa ditambahake ing dhaptar server amarga gagal DNS
  • Kinerja lan prilaku dhaptar server lokal
  • Ndandani bug sing ngaso matchmaking-timer nalika dolanan kasebut ngaso

  • Ngurangi pilihan aksesitas lampu sing ditambahake, nyuda efek gludhug kanggo Thunder, efek unsur monster & player, tabel Galdr, obliterator lan portal
  • Petunjuk raven bisa ditogs ing setelan (lan printah konsol dicopot)
  • Dandan digawe kanggo “Ngatur Ngirit”, saiki kudu luwih akeh laggy
  • Lokalisasi Dianyari
  • Barang Yule saiki wis dipatèni
  • Turnips saiki bisa dilebokake ing item

.

Ian Boudreau A Pc Gamer Wiwit taun 1980-an, Ian seneng game strategi, RPG, lan klasik FPS kaya ora nyata lan gempa. Dheweke prentah paling seneng Orcs ing total Perang: Warhammer utawa ngedinake perjalanan ing Dark Jiwane. Sadurunge gabung karo PCGamesn full time, dheweke nyumbang karangan lan ulasan kanggo game informer, kosok balene, PC Gamer, tempel, lan liya-liyane.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.