Uwal saka Tarkov Tarkov Customs Map 2023 – Gamer ngapiki, uwal saka peta Tarkov – extraksi, poin kapentingan, lan liya-liyane | Loadout

Uwal saka Peta Tarkov – Ekstraksi, Poin Kepentingan, lan liya-liyane

Ana udakara rong puluh loro poin ekstraksi ing uwal saka Tarkov Customs map 2023. Iki katon gampang kanggo nggayuh kabeh, nanging kudu ngerti pundi. Dadi yen sampeyan wis rampung kanthi tantangan sampeyan bisa pindhah menyang titik ekstraksi kanggo ngrampungake game sampeyan. Screenshot peta ing ndhuwur nuduhake kabeh titik eksaksi Klik ing link kanggo ndeleng versi gambar sing luwih gedhe.

Uwal saka Tarkov 2023 Pandhuan peta Customs

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan uwal saka peta Customs Tarkov.

Dening Raaj Dianyari pungkasan Jan 26223

Uwal saka Pandhuan Peta Customs Tarkov

Apa sampeyan nyoba sinau saka Peta Customs Tarkov? Yen jawaban sampeyan “Ya”, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Ing uwal saka tarkov tarkov tarkov nuduhake informasi ing jero babagan macem-macem wilayah utama ing peta kayata titik ekstraksi, lokasi Boss, letsa, lsp.

Tabel konten

Nggunakake informasi ing ngisor iki, sampeyan bisa kanthi gampang ngrancang gropyokan lan cara menyang titik sing metu kanggo ngrampungake tantangan kasebut. Nanging, sadurunge sampeyan tenthang saka Tarkov Peta ing Tarkov, priksa manawa sampeyan ngerti apa lokasi utama sing kudu sampeyan lebokake utawa ngindhari.

Kanggo ndeleng penet ekstraksi, kaping pindho lan sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar titik ekstraksi sing kasedhiya ing game kasebut. Uga, sampeyan bakal ngadhepi Boss Scav Reshala ing wilayah iki.

Uwal saka Peta Tarkov Customs 2023

Ing ngisor iki gambar layar uwal saka Peta Customs Tarkov. Gambar bakal mbantu sampeyan nemokake lokasi sing tepat kabeh titik ekstraksi adat, lokasi Boss, lokasi sniper, barang-barang pensiupan, lsp.

Uwal saka Ekstraksi Peta Customs Tarkov

Uwal saka Tarkov Poin Ekstraksi Peta Customs

Ana udakara rong puluh loro poin ekstraksi ing uwal saka Tarkov Customs map 2023. Iki katon gampang kanggo nggayuh kabeh, nanging kudu ngerti pundi. Dadi yen sampeyan wis rampung kanthi tantangan sampeyan bisa pindhah menyang titik ekstraksi kanggo ngrampungake game sampeyan. Screenshot peta ing ndhuwur nuduhake kabeh titik eksaksi Klik ing link kanggo ndeleng versi gambar sing luwih gedhe.

  1. Crossroads
  2. Taman trailer
  3. Shack Taman Pekerjaan Trailer
  4. Railroad menyang tarkov
  5. Railroad menyang Port
  6. Ruaf Roadblock
  7. Gudang 17
  8. Prau smuggler
  9. Sniper Roadblock
  10. Gelang Pabrik
  11. Dorma v-ex
  12. Gerbang dalan lawas
  13. Gudang 4
  14. Stasiun Gas Lawas
  15. Dasar Militer Railroad
  16. Wacana ing antarane watu
  17. ZB-1012
  18. ZB-1011
  19. Dasar Militer CP
  20. Priksa Scav
  21. Gapura administrasi
  22. Corner Far Pabrik.

Uwal saka Tarkov Peta Customs Spawn

Papan kebangkrutan utawa lokasi sing dienggo penting banget amarga iki sampeyan bakal mutusake ngendi. Sing cedhak karo PMC Spawn, Tempat Loot, Bosses, lsp. Sampeyan bisa uga bisa didadekake sisih kulon utawa ing sisih w├ętan peta. Iki loro pojok umum saka peta Customs, lan saka kene sampeyan bakal miwiti perjalanan kanggo ngrampungake tantangan.

Uwal saka Peta Peta Adat Tarkov Lokasi

Gambar ing ndhuwur nuduhake peta adat West Spawn. Ana 10 pojok sing wis digawe saka tengah nanging ora saka titik ekstraksi.

Uwal saka Peta Adat Tarkov Spawn Lokasi Timur

Potret layar Map ing ndhuwur nampilake sudhut wetan. Ing kene ana sing luwih akeh lokasi ing sisih kidul mburi pojok, saengga yen sampeyan lagi rencana kanthi becik, sampeyan sudhut liyane ing peta. Lelungan menyang tengah yaiku perjalanan sing dawa.

Lokasi Lokasi Peta Custom Map [Dianyari]

Uwal saka Peta Tarkov Customs 2020

Ana rong papan ing peta adat sampeyan bakal nemokake panggedhe. Sampeyan bisa ngrancang cara gumantung saka jinis sing mbukak. Panggedhe biasane lungguh ing sisih tengah peta. Loro iki minangka lokasi sing bisa ditandur Reshala. Dadi, yen sampeyan ora bisa nemokake salah sawijining papan sing bisa lelungan menyang nomer loro.

Lokasi Peta Adat Eft Sniper & Plancongan

Uwal saka lokasi sniper lan lokasi scav

Bab liyane penting yaiku ngerti endi snipers lan snipers kanthi uwal saka peta adat tarkov. Iki mungsuh sing kudu sampeyan lakoni. Dadi nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku ing sniper ing dalan sampeyan.

Lokasi Kayu Gaman Khusus Map

Sampeyan bisa nggunakake gambar ing ngisor iki kanggo nemokake kabeh kothak senjata sing kasebar ing peta. Sawetara wong gampang diakses nalika ana sing didhelikake ing bangunan dhuwur. Tansah peta iki minangka navigasi kanggo nemokake kabeh.

Uwal saka lokasi senjata kustom Tarkov

Karo iki isih bisa dideleng, peta kasebut akeh banget karo ton. Ana tombol, aman, lan kothak senjata. Sampeyan bakal nemokake akeh perkara kanthi njelajah wilayah kasebut. Yen sampeyan pengin ngerti babagan Peta Interchange Banjur kita uga duwe pandhuan tip sing nembak sing bakal mbantu sampeyan nemokake titik ekstraksi utama, losyen Boss, lsp.

Uwal saka Peta Tarkov – Ekstraksi, Poin Kepentingan, lan liya-liyane

Navigasi jagad uwal saka Tarkov bisa angel ing wektu sing paling apik, utamane yen sampeyan pemain anyar. Kanthi puluhan pojok uang, lokasi ekskresi, lan bintik panas, ilang salah sawijining akeh uwal saka peta tarkov bisa dadi bencana sampeyan lan tim sampeyan.

Kanthi AI scavs sing mlaku-mlaku golek rugi ing dina lan licu PMC pamuter sing golek kesempatan kanggo nab sawetara tag asu, sampeyan mesthi duwe risiko penembak realistis hardcore iki. Kaya ngono, ngerti rute sing sampeyan bisa – lan ora bisa – njupuk wektu apa wae sing bisa uga ora bisa nyentuh ing wektu layar ireng lan wektu maneh.

Ana macem-macem uwal saka Peta TARKOV kanthi online, kabeh kanthi macem-macem tandha kanggo barang, staster sing didhelikake, lan liya-liyane, nanging bisa uga bisa milih. Kanggo nggawe urip luwih gampang, kita wis nggawa pandhuan sing gampang iki, lengkap kanthi uwal paling apik saka peta Tarkov metu ing kana.

Lebokake ing layar kapindho utawa ing telpon nalika lagi main lan kita njamin bakal nggawe serangan kaping sepuluh luwih gampang. Sampeyan isih kudu ngandelake tujuan kanggo metu saka kono, nanging paling ora sampeyan bakal ngerti sampeyan arep menyang ngendi.

Iki kabeh uwal saka peta Tarkov:

  • Kustom
  • Interchange
  • Pabrik
  • Kayu
  • Cadangan
  • Shoreline
  • Lab
  • Mercusuar
  • Lurung-lurung ing tarkov

Uwal saka Peta Tarkov: Peta Customs

Kustom

Customs minangka salah sawijining uwal sing paling populer saka Peta Tarkov, lan uga sing bakal kenal karo pemain anyar. Akeh game nggoleki ing peta iki, sing dadi host 8-12 PMCS sajrone RAID 25 menit.

Sampeyan biasane bakal spawn ing salah sawijining peta ing Customs, meksa sampeyan ngliwati kabeh peta kanggo ekstrak.

Uwal saka Peta Tarkov: Peta Interchange

Interchange

Pertukaran biasane peta sing bakal sampeyan lakoni kanthi awal. Setel lan ing sekitar belanja belanja gedhe, akeh papan kanggo wong sing ndhelik. Interchange dadi host 10-14 PMCS sajrone 35 menit, nanging mayoritas pemain bakal mlebu ing jero ruangan sing apik.

Ana pirang-pirang ekstrak ing njero mall, nanging sing paling populer ing njaba peta. Iki cukup gampang ditemokake lan mesthine sampeyan kudu ngembangake poin sampeyan nalika sinau apa.

Uwal saka Peta Tarkov: Peta Pabrik

Pabrik

Pabrik minangka uwal paling cilik saka peta Tarkov ing game, Hosting mung papat kanggo enem pemain PMC sajrone 15 menit serangan. Biasane papan kanggo pindhah yen sampeyan sawise serangan cepet lan pertempuran sing cedhak, sanajan boss bersenjata karo Sledgehammer mesthi nggawe wong mikir kaping pindho.

Peta kanggo pabrik bisa bingung, nanging yen sampeyan wis kerja ing terang ing njero lemah, tata letak pabrik cukup gampang kanggo grapyak – mung sabar.

Uwal saka Peta Tarkov: Peta Woods

Kayu

Woods minangka papan sniper, kanthi akeh batuan gedhe lan alas kayu sing kandhel nutupi trek kasebut. Masang ing kene 25 menit, nanging bisa ngemot ing endi wae antara wolung nganti 14 PMCS ing wektu tartamtu, saengga bisa digawe panas.

Kayu bisa uga salah sawijining uwal saka peta sing paling ala saka peta Tarkov supaya bisa nyenggol amarga bisa cukup kanggo mbedakake wit siji saka liyane, nanging kelet. Sampeyan kudu nggoleki kapentingan sing luwih gedhe ing kene utawa batang sing ora biasa kanggo ngubengi. Sawise sampeyan wis entuk, extracting minangka doddle.

Uwal saka Peta Tarkov: Peta CadanganREveser

Cadangan yaiku bocah lanang gedhe sing bakal mati. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan ora dilengkapi lan siyap kanggo njagong kanthi sabar ing atap bangunan lan nglawan para penyerang, mula sampeyan ora bakal slamet ing peta iki, sing dadi sangang nganti 12 menit.

Ing njaba cadangan cukup gampang kanggo navigasi, nanging prekara sing rumit amarga sampeyan luwih apik lan luwih jero. Wiwit kahanan ing cadangan bisa dadi rumit kanthi cepet, kita bakal menehi saran kanggo mbukak peta ing mode offline sadurunge muter sepisanan.

Uwal saka Peta Tarkov: Peta Shoreline

Shoreline

Shoreline ora ana pertengahan liyane menyang peta pungkasan game sing cukup maneka warna kanggo sesaji. Nalika peta iki, sing dadi sepuluh nganti 13. PMCs, nawakake kamar kanthi tampilan, luwih saka daratan woodland lan kutha-kutha segara sing bisa ilang kanthi gampang ilang.

Wiwit peta iki cukup gedhe, gunakake garis listrik ing ndhuwur minangka cara njaga tab ing ngendi sampeyan. Sampeyan uga pengin njaga mripat ing wektu – utamane yen sampeyan nemokake dhewe ing pojok peta menyang mburi raid 35 menit.

Uwal saka Peta Tarkov: Peta lab

Lab

Akeh pemain mlebu laboratorium, nanging sawetara banget kanggo uwal. Lab bisa uga bisa uwal saka Peta Tarkov ing game, biasane kanggo kasunyatan kasebut ngemot enem nganti sepuluh pemain PMC lan adus super.

Loot iku larang regane (yen sampeyan bisa entuk biaya mlebu) nanging nggarap lab ing slot wektu 30 menit sing diwenehake dening bebaya.

Uwal saka Peta Tarkov: Peta Mercusuar

Mercusuar

Mercusuar minangka salah sawijining peta paling anyar sing bakal ditambahake kanggo uwal saka tarkov. Nalika iku nggawa lingkungan anyar kanggo njelajah ing wektu 40 menit, uga nggawa akeh pencarian anyar – lan pemain kudu ngupayakake dalan-dalan sing sepisanan.

Kaya peta anyar, kita bakal menehi pitunjuk supaya mlebu minangka scav lan njupuk bantalan luwih dhisik, nanging diwenehi peta iki, nanging diwenehi peta iki duwe rogue, sampeyan bisa entuk cepet yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni. Rogues bakal mbukak geni ing bears langsung, nanging USECS bakal diwenehi pass gratis – kajaba dheweke wis cedhak banget utawa mbukak geni.

Mercusuar duwe 9-12 pemain ing sembarang wektu, nanging kanthi rogues, tambang, lan snipers, sampeyan bakal duwe karya sing dipotong.

Uwal saka Peta Tarkov: Pemain sing digawe peta nuduhake lokasi utama ing dalan Tarkov

Lurung-lurung ing tarkov

Lurung-lurung ing Tarkov minangka peta paling anyar sing bakal ditambahake kanggo uwal saka Tarkov lan kebak bangunan gedhe kaya langit, malls, lan hotel. Ora kaya sawetara peta liyane ing game, gelut iki luwih kuat amarga ana luwih vertikal tinimbang sadurunge.

Snipers tapel wates, uga glukhar lan killa minangka ancaman utama sampeyan ing kene, nanging yen sampeyan yakin karo kabisan sampeyan marang wong liya lan pemain liyane sing bisa ditemokake ing lurung-lurung.

Dadi, sampeyan duwe, yaiku uwal paling apik saka peta tarkov online. Iki kudu mbantu sampeyan navigasi sampeyan lan njaluk sampeyan saka kahanan sing ketat.

Mesthi wae, yen ana sing ngowahi, kita bakal bisa nganyari pandhuan iki. Sanadyan saiki, sikat karo kawruh kanthi uwal saka Pandhuan Tarkov Wiwitan lan cathet nalika uwal saka tarkov ngilangke.