Uwal saka Peta Tarkov: Area Interesses and Extraction Point, Uwal saka Pandhuan Gapura Jalan Raya Tarkov Old – Pitulung Player | Pandhuan & Walkthroughs Game

Uwal saka Pandhuan Gapura Jalan Tarkov Lawas

Tlatah utama Shoreline yaiku Resor Azure Coast Health Resort, nampilake bangunan sing mewah lan fasilitas komersial liyane kanthi macem-macem barang sing menarik. Resor kasebut dipersembahake dening tanduran tenaga hidroelektrik sing cedhak lan duwe janji sing nyenengake kanggo rampokan.

Uwal saka Peta Tarkov: Area Minat lan Ekstraksi Poin

Uwal saka Tarkov, penembak wong sing tegar lan immersive sing dikembangake dening Breakstate Game, wis njupuk komunitas game kanthi storm kanthi intensitas game CS: Go. . Tengah menyang gamelan minangka peta digawe kanthi logam, sing nawakake lingkungan lan tantangan sing beda. Kanthi ngusap EFT anyar sing nawakake slate seger kanggo pemain anyar lan lawas, siji sing tetep konsisten yaiku peta lan titik ekstraksi. Navigasi uwal saka peta Tarkov bisa angel lan kakehan pemain anyar. Nalika peta bakal bisa disambungake ing mangsa ngarep, saiki kabeh wis dianggep kabeh entitas sing kapisah. Ana sangang peta EFT kanthi total, sawetara sing akeh banget gedhe. Nguripake lan ilang mung siji pemain faktor sing kudu kuwatir, kanthi mungsuh potensial panas ing buntut kasebut. .

Kabeh uwal saka peta tarkov

  • Kustom
  • Interchange
  • Pabrik
  • Mercusuar
  • Cadangan
  • Shoreline
  • Lurung-lurung ing tarkov
  • Lab
  • Kayu

Kustom

Terminal Customs dianggep minangka salah sawijining peta sing paling apik ing uwal saka Tarkov. Iku Taman Tarkov Industrial Tengah, ngladeni minangka Dataran Utama kanggo pemain. Customs omah Fasilitas, Kantor, Dorms, lan Infrastruktur liyane sing bisa ditindakake pemain kanggo pasangan. Ditondoi kanthi campuran saka wilayah sing terbuka, lan gandum sing kenceng, adat yaiku kegiatan panas lan tumindak pvp sing kuat.

Tandha Key lan Callout ing Customs yaiku “stasiun gas lawas,” “saka” asrama, “lan” situs konstruksi.”Peta medium iki bisa dadi host 9-12 PMC, kanthi serangan sing tahan 40 menit.

Titik ekstraksi adat

  • Crossroads (cedhak tandha mandeg) – digunakake dening kabeh wong
  • Ruaf Roadblock – Digunakake dening kabeh wong.
  • Taman trailer
  • DormS V-EX – biaya 5,000 rubel kanggo nggunakake SUV.
  • Railroad menyang tarkov
  • Gudang 17
  • Gelang Pabrik
  • Gudang 4
  • Gapura administrasi
  • Priksa Scav
  • Dasar Militer CP

Mastering peta Customs minangka pemain anyar penting, amarga asring dadi gateway kanggo map lan nggoleki telusuran ing kene.

Peta Interchange minangka lokasi transportasi utama kanggo tarkov. Wilayah strategis iki nyambungake plabuhan lan pelabuhan menyang bagean industri ing kutha kasebut. Mall Shopping Ultra sing gedhe yaiku distrik Blex Blex, Brimming kanthi barang sing terkenal lan fasilitas komersial liyane.

Navigasi tata letak Labyrethian iki bisa dadi bingung, lan gampang banget kanggo para pemain supaya bisa diresiki dening regu liyane, supaya mata sampeyan pipis lan ngrungokake! MALL HOST TEU TINDAKAN KABUPATEN INGGRIS UNTUK KANGGO.

Penting kanggo para pemain kanggo ngerti endi titik ekstraksi sing paling cedhak, yen ana Uwal Cepet dibutuhake.

Titik ekstraksi pertukaran

  • Bolongan ing pager – tas ransel kudu dicopot, utawa sampeyan ora bisa lulus
  • Stasiun Power – biaya pamuter 3,000 rubel
  • Garasi parkir kamar – Nguripake kekuwatan stasiun listrik, siram jamban ing papan burger lan obyek geser 11sr kanggo nggunakake titik ekstraksi iki
  • Titik scav – mung bisa digunakake yen extable scav lan PMC bebarengan
  • Checkpoint EXRUCOM EXRUCUR
  • Exfil Railway

Pabrik

. Peta Peta iki mung 4-6 pemain PMC sajrone serangan 15 menit kanthi cepet.

Minangka jeneng, pabrik minangka tanah industri industri kanthi koridor sing kenceng, nawakake papan kanggo ndhelikake lan meksa pemain kanggo ngadhepi mungsuh sing kepala. Pabrik dianggep minangka salah sawijining peta sing paling angel ing game kasebut lan ora dianjurake kanggo pamula amarga pertemuan Pvp sing asring lan desain peta sing asring tantangan.

Titik ekstraksi pabrik

  • Gapura 3
  • Gate 0 – Perlu Kunci Pabrik Pabrik
  • Cellars (PMC Mung) – Perlu Kunci Pabrik
  • Jendela Kantor (Scav Mung)
  • Kamera bunker

Mercusuar

Mercusuar minangka peta wolulas kanggo uwal saka tarkov, lan mung peta kanggo nyakup fraksi rogues, sing njaga fasilitas tanduran banyu kanggo USEC. Rogues bakal mbukak geni ing pemain saluran langsung, nanging bakal menehi pemain ULTC dadi pass gratis, kajaba padha cedhak banget.

Mercusuar bisa dadi host 9-12 pemain ing salah sawijining, nanging kanthi mungsuh musuhan kanggo nglacak, kaya rogu, snipers, pemain kudu ngelingake kabeh poin ekstraksi sing bisa.

Titik ekstraksi mercusuar

  • Sepur Armored
  • PASS gunung
  • Priksa Lor
  • Jalan kanggo Shorekine
  • Gerbang Zona Industri
  • Scan Wonderout
  • Landssid Road Southern

Cadangan

Reserve uwal saka peta tarkov transports pemain menyang pangkalan militer Norvinsk, sing dadi papan lan persediaan sing terkenal kanggo metu saka perang nuklir kabeh. Nalika njaba cadangan gampang kanggo navigasi, dadi luwih rumit minangka pemain usaha menyang jantung tumindak kasebut, kanthi Raid-Raider saka snipe sirah.

Sabar minangka kunci ing cadangan, minangka akeh titik ekstraksi ing cadangan mbutuhake langkah aktifitas sadurunge bisa digunakake.

Titik ekstraksi cadangan

  • Pintu Hermetic Bunker
  • Keturunan Cliff
  • Lands scav
  • Sepur Armored (teka 25-30 menit menyang serangan)
  • Manhole Sewer (Ora ana tas ransel)

Shoreline

Tlatah utama Shoreline yaiku Resor Azure Coast Health Resort, nampilake bangunan sing mewah lan fasilitas komersial liyane kanthi macem-macem barang sing menarik. Resor kasebut dipersembahake dening tanduran tenaga hidroelektrik sing cedhak lan duwe janji sing nyenengake kanggo rampokan.

Wilayah pinggir pantai uga duwe omah modern, lapangan pertanian, stasiun cuaca, desa sing ditinggalake, lan pesisir dawa. “Desa,” “rawa,” lan “pier” minangka callout landmark populer sing digunakake dening pemain. Amarga pirang-pirang macem-macem wilayah lan ukuran peta, Shoreline minangka salah sawijining peta sing paling dinamis ing Eft lan ekstrak bisa dadi titik.

Titik ekstraksi shoreline

  • Dalan menyang Customs
  • Wacana rock
  • Terowongan
  • Dalan rusak
  • Ruang paling ngisor admin
  • Paster Pager Kidul

Lurung-lurung ing tarkov

Lurung-lurung ing Tarkov minangka peta paling anyar sing bakal ditambahake saka Tarkov lan mbuktekake minangka tambahan sing populer, bangunan dhuwur, poin liyane, lan kabeh fasilitas kanggo para pemain.

Peta iki bisa mati, kanthi vertikal luwih saka sadurunge, para pemain kudu duwe babagan dheweke yen ngarep-arep bisa dijupuk kanthi aman.

Lurung-lurung ing Tarkov Ekstraksi Poin

  • Kren sing ambruk
  • Courtyard
  • Omah karusakan
  • Zona evakuasi
  • Underpass
  • Jalan Klimov
  • Kali Kali

Lab

Tanpa mangu, peta lab paling angel ing uwal saka Tarkov lan ngalami bebaya ing saben giliran. Peta iki bisa nahan 8-10 pemain PMC lan host AI sing akeh banget – peta iki dirancang kanggo para pemain paling maju kanthi gear game pungkasan.

Saben serangan ing lab bakal udakara udakara 35 menit. Pemain kudu ngerti yen kabeh barang sing ilang ing lokasi iki bakal ilang, preduli apa dheweke duwe asuransi utawa ora, para pemain kudu ngrancang ekstraksi kasebut kanthi ati-ati.

Titik ekstraksi lab

  • Gerbang Hangar
  • Evektor utama
  • Kargo Lift
  • Gaping Parking
  • Elevator blok medis
  • SUJAGE CONTIF
  • Batang ventilasi

Kayu

Cadangan Alam Priozersk bubar dadi bagean saka cadangan signi satwa sing dilindhungi negara ing Kabupaten Federal Kulon. Wilayah iki omah ton saka tutup lan kayu kayu – lemah mburu sing sampurna kanggo snipers. Serangan ing alas kepungkur 25 menit, sing ngemot apa wae ing antarane 8-14 pamuter kapan wae.

Amarga alas sing kandel, peta iki bisa angel para pemain supaya bisa nyenggol, utamane ing ngendi kabeh wit katon padha lan para pemain gampang ilang. u

Titik Ekstraksi Woods

  • Keturunan Cliff
  • Panggonan Manungsa Mati
  • Gapura Pabrik
  • Gapura Timur
  • Pinggiran
  • Stasiun lawas
  • South V-Ex
  • Un dalan dalan
  • Prau
  • ZB-016

Kesimpulan

Uwal saka peta Tarkov nawakake pengalaman macem-macem lan immersive kanggo pemain sing ngupaya tuhu kaslametan. Saka perang perang kutha ing alas alas sing kandhel, saben peta nyedhiyakake kesempatan lan bebaya sing unik.

Kaya sing sampeyan usaha menyang wilayah sing ora dingerteni lan ngalami wilayah sing mbebayani, ngelingake manawa ngedalikah peta peta lan ngerti titik ekstraksi kritis kanggo slamet. Tetep waspada lan nikmati Andrenalaine Rush sing uwal saka peta Tarkov kudu nawakake – apik banget kanggo serangan sampeyan!

Uwal saka Pandhuan Gapura Jalan Tarkov Lawas

Komunitas Etft wis kerja keras kanggo welcome pemain anyar menyang alam bébas Tarkov, nanging ana langkah mis-pasis. Ekstraksi gapura dalan lawas minangka salah siji saka langkah sing kaya ngono, lan aku wis ndeleng akeh wong sing takon babagan iki. Yen sampeyan wis bingung ing endi, kita lagi nulungi.

Ing endi gapura dalan lawas?

Ekstraksi gapura dalan lawas yaiku ekstraksi scav mung ing pojok peta adat, sisih lor saka asrama. .

Peta iki nggambarake bagean paling akeh. Kanthi kali ing sisih kiwa (abang gedhe luwih saka) lan konstruksi ing sisih kidul-wetan. Sisih lor sisih lor peta iki nuduhake gapura dalan lawas sing diwenehi label kuning. Uga cathetan, sampeyan ora perlu mbayar ekstraksi gapura dalan lawas, sanajan ana ing lokasi sing padha karo ekstraksi kendharaan.

Kebonane Gapura Jalan Lawas miwiti cara liyane ing peta komunitas liyane, lan nganti saiki aku ndeleng ekstraksi stasiun gas lawas minangka ekstraksi dalan lawas utawa mung “gapura lawas”.

Ing ngisor iki dijupuk saka peta sing padha karo peta sing padha, sing nuduhake ekstraksi “stasiun” gas lawas (loro versi scav lan PMC) ing sisih tengen ngisor gambar. Muga-muga iki mbantu ngilangi kebingungan. . Utawa, yen sampeyan bisa uga duwe pitakon babagan peta adat, kita duwe pandhuan kanggo uga.