Unsur Genshin Impak, Reaksi, Pandhuan, lan Resonansi Pandu, Unsur | Wiki Genshin Impact Wiki | Fandom

Powers Impact Genshin

Pertempuran ing dampak Genshin kanthi ide babagan unsur. Serangan normal saka sapa wae, nanging pangguna antemors ngatasi karusakan unsur kanthi standar, nanging kanthi nggunakake saben katrampilan unsur-unsur lan bledosan, ngetrapake kekarepan unsur, utawa bisa ngetrapake serangan sing normal Kerusakan unsur uga.

Unsur Genshin Impak, Reaksi, lan Pandhuan Resonansi

Simbol unsur pangaruh Genshin

Ing dampak GAME Fantasi game Genshin game Genshin, benua teyvat ana ing omah kanggo pitung unsur sing “aliran lan converge.”Unsur kasebut mengaruhi lan malah dadi macem-macem aspek kemampuan lan lingkungan. Saka status saiki lan kathok ketatangan marang para allah sing saben-saben padha mikirake para bangsa-bangsane.

Geni, banyu, angin, kilat, alam, Frost, bumi – ora ana rahasia kabeh unsur pengaruh genshin sing menehi lore immersive lan misterius. Nanging kanggo wiwitan, wong lelungan kudu ngerti apa persis unsur kasebut lan kepiye bisa ngalahake mungsuh, nggedhekake pesta, lan nggawe reaksi sing kuat. Utawa mung gampang nyuwek obor lan godhong sapu.

Kanthi mangkono, kita ngipatake pandhuan sing gampang kanggo unsur-unsur pengaruh Genshin, reaksi unsur, lan restonasi unsur kanggo sampeyan.

Unsur Pitu

Ana pitung unsur ing tuyvat, yaiku pyro, hydro, anemo, elektro, cryo, lan geo. Saben unsur-unsur pengaruh genshin kasebut duwe allah utawa archon lan mula, bangsa sing gegandhengan. Kajaba saka Archons, sawetara wong duwe kekuwatan kanggo nggunakake unsur tartamtu sing diarani sesanti. Kabeh karakter sing bisa dimainake ing game kasebut, kajaba kanggo lelungan lan Archons, yaiku pemegang sesanti.

Pyro

Pyro (geni) minangka unsur sing archon yaiku Murata, diajeni minangka Dewa perang. Ora akeh dikenal babagan Pyro Archon kajaba dheweke wadon lan nuntun bangsa Natlan.

Kajaba saka pertempuran, Pyro digunakake ing macem-macem fitur game kayata lampu obor lan kompor. Unsur iki minangka sing paling trep yen sampeyan lagi lelungan ing Dragonspine amarga mekanik kadhemen ing wilayah kasebut.

Hydro

Hydro (Banyu) minangka unsur sing archon yaiku sing saiki ora dijenengi Dewa kaadilan. Dheweke uga wadon lan presiden ing wilayah kasebut Fontaine.

Hydro bisa kanthi gampang ngetrapake “Status Wet” menyang karakter sampeyan sapisan sampeyan langkah ing puddle, nglangi ing banyu, utawa bakal direndhem ing udan. Pangguna hydro saka katambang katambang katambang hydro. Nalika ora ngatasi karusakan, bisa uga rada angel nalika digabung karo unsur reaktif liyane.

Anemo

Anemo (Angin) minangka unsur sing archon yaiku Barbatos utawa ing Dewa kamardikan. ANOMO ARCHON dimainake ing ngisor nyamar “nada-budhal” Veni, Pangguna Bamu Anemo 5-bintang. Barbatos utawa veni kanthi meneng jamane ing negarane sing Mondstadt, Wilayah sing ora dikunci pisanan ing tyvat.

Anemo uga minangka unsur pertama sing lelungan wis mudhun lan nganggo. Ing sawetara pitakon utamane ing mondstadt, sampeyan bisa dijaluk nyapu tumpukan godhong. Iki minangka tugas sing gampang anggere sampeyan duwe karakter anemo ing pesta sampeyan.

Elektro

Electro (kilat) minangka unsur sing archon yaiku Beelzebul utawa ing Dewa kalanggengan, luwih dikenal minangka Raiden Shogun. The Electro Archon bisa dimainake minangka pangguna Electro Polarmer 5 bintang. Dheweke mbukak aturan ing kutha Inazuma.

Nglamar status elektro menyang karakter sampeyan ing njaba pertempuran bisa angel. Cara sing bisa ditindakake kanggo ngrusak elektro yaiku liwat kilat nalika petir. Kajaba iku, ing Inazuma khusus ing Kannazuka, ana wit Thunder Sakura sing bisa nyebabake karusakan elektro Aoe.

Dendro

Dendro (Alam utawa ing Dewa kawicaksanan. Domain dheweke saiki wilayah sing saiki dikunci Sumeru ing endi sitser akademiia sing misuwur.

Minangka 3.. Akeh liyane sing bakal teka!

Cryo

Cryo (Frost) minangka unsur sing archon yaiku Tsaritsa presiding liwat bangsa Snezhnaya. Ora ana informasi sing dingerteni babagan Archon liyane saka dheweke wadon lan nuntun fatui, klompok diplomat sing setya. .

Karakter sampeyan bisa ditrapake karo status cryo sanajan ing njaba pertempuran karo corolla kembang kedut, kembang sing dilampirake karo es. Umumé, yen sampeyan kena pengaruh Crimo, gerakan sakabehe lan kacepetan serangan sampeyan bakal dikurangi 15%.

Geo

Geo () minangka unsur sing archon yaiku Morax utawa ing Dewa kontrak. Dheweke biyen kanggo mrentah kutha Liyue nganti pensiun lan diadopsi persona saka Zhongli, Panganggo Geoarm Geearm 5-star Playable. Dheweke saiki kerja minangka konsultan kanggo parlor pemanubatan Wangsheng.

Kaya Anemo, status geo ora bakal duwe pengaruh kanggo karakter sampeyan. Nanging, mung mungsuh game kaya geo limes lan geovovaps bisa nanggung status geo uga karusakan.

Reaksi unsur

. Gumantung saka unsur unsur tartamtu ditanggepi, reaksi bisa nambah kerusakan (DMG), nyuda tahan mungsuh (res), lan malah nggawe tameng kanggo karakter. Dheweke uga bisa ngrusak lingkungan sing bisa nggawe anggota lan mungsuh kasebut ing bebaya.

Nyawiji

Genshin Impact Tutorial babagan reaksi unsur: cair

Reaksi melt dumadi nalika pyro ketemu kringet. Kanggo mbalikke cair, yen sampeyan pisanan ngetrapake pyro ing mungsuh lan Craya micu reaksi kasebut, menehi bonus 50% DMG. Ing tangan liyane, yen Pyro minangka unsur pemicu, menehi bonus 100% DMG. Iki reaksi cair asli.

. Reaksi iki nggedhekake karusakan lan umume digunakake kanggo nuduhake potensial karusakan pesta sampeyan.

Ngukir

Genshin Impact Tutorial On Reaksi Elemental: Vaporize

Reaksi sing bisa diubengi nalika pyro ketemu hidro. Kanggo mbalikke nyipta, yen sampeyan pisanan ngetrapake hydro ing mungsuh lan pyro micu reaksi kasebut, menehi bonus 50% DMG. Ing tangan liyane, yen hidro nyebabake reaksi kasebut, menehi bonus 100% DMG. Iki minangka besar asli.

Kaya cair, vaporize minangka reaksi reaksi liyane sing bakal bisa nggedhekake potensial DPS sampeyan. Nanging, iki paling apik yen sampeyan duwe DPS utama hidrale kaya Tartaglia utawa dhukungan kaya Mona.

Beku

Genshin Impact Tutorial On Reaksi Elemen: Frozen

Reaksi beku dumadi nalika hydro ketemu Cryo. Ora ana pesenan aplikasi sing dibutuhake ing kene amarga reaksi kasebut ora ngatasi karusakan. Nanging, nggawe mungsuh beku utawa mung ora bisa digunakake kanggo wektu sing cendhak. Sampeyan uga bisa nimbali DMG fisik tambahan sing diarani “Shatter” nalika sampeyan mencet mungsuh beku kanthi serangan abot, kalebu lempung, plunging, lan serangan geo. Ledakan uga bisa nyebabake “Shatter.”

Beku dianjurake kanggo pemain sing pengin nerjemahake mungsuh meh permanen ing pertempuran. Nanging, elinga reaksi iki ora bisa digunakake karo panggedhe kaya hypost, azhdaha, dvalin, lan uga bocah. Iki uga bisa angel utamane nalika karakter sampeyan udan lan kenek karo serangan cryo.

Superconduct

Genshin Impact Tutorial babagan reaksi unsur: Superconduct

Reaksi superconduct dumadi nalika electro ketemu cryo. Ora ana tatanan aplikasi sing dibutuhake kanggo nggawe Superconduct. Reaksi iki ngrancang Aoe Crime DMG lan nyuda resensi fisik ‘40% sajrone 12 detik.

Reaksi iki cocog kanggo tim sing karusakan ing saben detik (DPS) ing DMG fisik, kaya pangguna bintang 5-bintang Eula lan 4-bintang Elektrik Pelayan Anggota Razor.

Kakehan

Reaksi sing kakehan dumadi nalika pyro ketemu elektro. Reaksi iki nyebabake jeblugan AOE sing tawaran pyro dmg. Kanthi mangkono, uga bisa ngalahake mungsuh maneh, cepet-cepet mbatalake serangan kasebut.

Kakehan dianjurake kanggo pemain sing pengin nggedhekake elektro lan pyro dps bebarengan. Iki bisa digunakake kanggo Shogun Raiden utawa Fischl sing bisa digunakake kanggo ngetrapake elektro sanajan ing lapangan, lan klee utawa Yanfei sing bisa urip terus-terusan. Mung supaya kontak karo elektro lan pyro bebarengan uga uga bisa ngirim karakter sing mabur maneh lan njupuk dmg tiba.

Electro sing diisi

Genshin Impact Tutorial babagan reaksi unsur: electro-ula

Reaksi electro sing diisi dumadi nalika electro ketemu hidro. . Sawise sampeyan mencet paling ora salah siji saka serangan elektro-infus, oleh-octro sing wis diisi, bakal menehi hasil elektro DMG lan nyebarake efek menyang listrik sing cedhak liwat listrik sing cedhak liwat listrik.

Reaksi unik iki dianjurake kanggo pemain sing pengin menehi hasil konsisten dmg kanthi hydro. Iki uga tetep status electro lan hydro ing antarane mungsuh, sing ngidini reaksi luwih akeh kaya kakehan lan superconct. Kajaba iku, banyu uga bisa dadi elektro sing diisi suket bisa kobong.

Swirl

Genshin Impact Tutorial babagan reaksi unsur: swirl

Reaksi Swirl dumadi nalika Anemo ketemu pyro, cryo, hydro, utawa elektro. Reaksi iki nyebar karusakan unsur un-un-anemo, hubungi mungsuh. Kanggo swirl kedadeyan, Anemo kudu dadi unsur pemicu. Kajaba iku, Swirl DMG ora kudu bingung karo penyerapan unsur, ing ngendi katrampilan Anemo kanthi durasi sing cukup dawa bisa nyerep pyro, cryo, hidr, electro. Iki bisa menehi hasil rong dmg unsur sekaligus, yaiku anemo lan unsur non-anemo sing diapur.

Swirl disaranake utamane kanggo tim sing nggunakake karakter Anemo kanggo ngontrol wong akeh kaya veni, sukrosa, lan kazuha. Yen sampeyan njupuk keuntungan saka mekanik penyerapan unsur, sampeyan bisa njupuk mungsuh cilik ing wektu ora ana wektu!

Kristal

Genshin Impact Tutorial babagan reaksi unsur: kristal

Reaksi kristal dumadi nalika geo ketemu pyro, cryo, hydro, utawa elektro. Reaksi iki ora duwe pengaruh kanggo mungsuh. Nanging, nggawe cerdasan unsur utawa kristal sing bisa ditrapake karakter kanggo tameng unsur sementara.

Crystallize cocog yen sampeyan duwe karakter geo ing pesta sampeyan kaya Yun Jin utawa Arataki ITTO nanging ora ana shielder. .

Kobong

Genshin Impact Tutorial babagan reaksi unsur: kobong

Reaksi sing kobong dumadi nalika pyro ketemu dendro. Obyek dendro kalebu suket, semak, haystacks, kayu, tong, lan uga karakter. Iki minangka karakter diobong nalika nyedhaki bonfires lan obor kayata ing dragonspine. .

Reaksi iki rada angel digunakake ing sih sampeyan amarga sampeyan kudu nglawan mungsuh ing alas. Lan yen sampeyan, sampeyan uga paling mungkin diobong lan ngrusak awake dhewe karo mungsuh sampeyan. Suket sing kobong mesthi bisa ngilangi HP mungsuh pungkasan sampeyan, sanajan.

Katalis

Katalis

Reaksi cathalze dumadi nalika electro ketemu dendro. Mungsuh sing ana gandhengane karo combo iki cepet-cepet. . Agravate ngegung dmg saka serangan elektro sing nyebabake kanthi nambah nilai sing tetep karo timbangan karakter. Nyebarake padha, nanging ningkatake serangan dendro tinimbang. Semalat ningkatake luwih gedhe tinimbang luwih gedhe.

Bloom

Reaksi mekar dumadi nalika reaksi hidro lan dendro. Ngasilake woh ijo sing diarani inti dendro. Mung 5 intine Dendro sing bisa ana sekaligus. Ngluwihi watesan iki bakal nyebabake intine sing ana kanggo njeblug lan deal dendro dmg menyang mungsuh lan travller padha. Sing padha bener nalika ana pirang-pirang intine tetep ing lapangan sekitar 6 detik.

Bloom duwe sawetara reaksi tiket liyane, supaya diskusi kanthi rinci.

Nalika intine dendro iki hubungi karo electro, dheweke bakal ndandani nembak sprawling homing sing uga dendro dmg.

Burgeon

Ing kontak karo Pyro, cores njeblugasi kanthi cepet, urusan dmg sing luwih gedhe.
.

RESONASI unsur

Resi unsur minangka efek saka sinergasi saka unsur sing padha utawa beda sing ana ing pesta sing padha. Efek iki kedadeyan nalika ana paling ora rong utawa papat karakter ing pesta.

Flames Fervent

Xiangling, Diluc, Tartaglia, kamisando Ayaka

Rampokan fermass fermam sing diuripake ana nalika ana loro karakter pyro ing pesta sing padha. Iki bisa nyuda efek Crimo ing karakter kanthi 40% lan nambah atk kanthi 25%.

Iki minangka résonansi sing disaranake yen sampeyan main karakter pyro lan pengin dadi ATK kabeh anggota partai sampeyan. Kanthi adoh, iki minangka resonansi game sing paling migunani wiwit efek kasebut ora mbutuhake syarat.

Banyu sing nyenengake

Xiangling, Mona, Tartaglia, Ningguang

Banyu sing nyenengake nyenengake nuduhake résonance ing endi paling ora Loro karakter hidro ing pesta sing padha. Iki nyuda durasi efek Pyro ing karakter kanthi 40% lan nambah penyembuhan kanthi 30%.

Iki minangka résonansi sing disaranake yen sampeyan mbukak penyembuhan ing pesta sampeyan kaya Kokomi utawa Qiqi lan pengin njaga HP sampeyan menyang tingkat maksimal sajrone gelut boss.

Angin sing ora sabar

Fischl, Veni, Jean, kamisisato Ayaka

Angin sing ora sabar yaiku résonance ing endi paling ora ing pesta sing padha. Iki nyuda panggunaan stamina kanthi 15%, nambah kacepetan gerakan kanthi 10%, lan nyuda cooldown katrampilan kanthi 5%.

Iki resonance sing disaranake yen sampeyan pengin karakter sampeyan luwih cepet utawa malah glide luwih suwe. Yen sampeyan pengin tekan pulo sing ora ana ing Mondstadt kanthi ngleyang saka tebing Starnatch, priksa manawa sampeyan nggunakake résonansi iki bebarengan karo ambar njaba.

Tinggi Tinggi

Fischl, Beidou, Tartaglia, Kamisandato Ayaka

Voltase dhuwur yaiku résonansi sing kedadeyan paling ora Loro karakter elektro ing pesta sing padha. Iki nyuda durasi efek hydro ing karakter kanthi 40%. Kajaba iku, SupercoNCT, sing kakehan reaksi, lan reaksi sing diisi elektro duwe kasempatan 100% kanggo ngasilake partikel unsur elektro kanthi cooldown 5 detik.

Iki minangka résonansi sing disaranake yen sampeyan pengin spam bledosan “bledosan bledosan karakter, bledosan mbutuhake energi akeh, utawa dheweke ora bisa mbayar maneh energi.

Es

Fischl, Veni, Ganyu, Kamisisato Ayaka

Es sing nggegirisi nuduhake résonansi sing paling ora Loro karakter cryo ing pesta sing padha. Iki nyuda durasi efek elektro ing karakter kanthi 40%. Uga nambah tarif krom nglawan mungsuh beku utawa cryo-inflicted dening 15%.

Iki minangka résonansi sing disaranake kanggo para pemain sing mung ora luck ing nggulungake tingkat utawa stat sing utama kanggo ngubengi bunder. Yen sampeyan isih kurang ing tarif kraton, sampeyan bisa mbukak 4-potongan BLIZZARD Strayer Artifact sing disetel kanggo karakter cryo kaya sing diarani, Ganyu, lan shenhe.

Tahan rock

Tartaglia, Ningguang, Noelle, Diluc

Resonansi tahan rock dumadi nalika paling ora rong karakter geo . Iki nambah kekuatan tameng kanthi 15%, karusakan sing ditangani 15%, lan nyuda resistansi geo mungsuh kanthi 20% sajrone 15 detik rusak. Efek iki ditrapake kanggo karakter dilindhungi Shield mung.

Iki minangka résonansi sing disaranake kanggo para pemain sing asring nggunakake shielder kaya zhongli lan noelle utawa seneng nggedhekake reaksi kristal sajrone pertempuran.

Tartaglia, Ningguang, kamisando Ayaka, diluc

Canopy pelindung yaiku résonansi sing ana nalika ana papat unsur unik ing pesta sing padha. Iki nambah unsur unsur lan resensiasi pesta kanthi 15%.

Iki minangka résonansi sing disaranake yen sampeyan pengin nggedhekake reaksi unsur sing bisa sampeyan lakoni kanthi papat unsur. Uga bisa nyuda karep sampeyan kanthi nyedhiyakake buff resistensi.

Greenery Sprawling

Greenery sprawling dumadi nalika pamuter duwe loro (utawa luwih) karakter dendro ing pesta kasebut. Partai kasebut seneng banget 50 titik kanggo keprigelan unsur, kanthi potensial entuk 30 nalika nggawe reaksi adhedhasar dendro, lan 20 liyane nalika likah, hiperbloom utawa nyebarake.

Kesimpulan

Unsur Efek Genshin sing unsur, reaksi unsur, lan résonansi unsur sing sampeyan pikirake minangka sing paling apik utawa paling gedhe (OV)? ! Ayo kita ngerti apa wae sing pengin ditambahake babagan unsur-unsur pengaruh genshin iki.

Muga-muga sampeyan seneng nuntun pandhuan iki ing unsur-unsur pengaruh Genshin, reaksi, lan résonansi lan nemokake manawa petualangan sampeyan ing tyvat! Thanks kanggo maca artikel iki!

Unsur

Pitu Unsur saka Tuyvat ana ing inti saka urutane critane game lan lore Efek Genshin.

Dheweke tumindak minangka efek status khusus lan jinis karusakan sing bisa ditrapake kanthi pesenan khusus kanggo micu reaksi unsur. Pitu unsur nutupi pitung jinis kerusakan wolung, sing pungkasan yaiku Fisik.

Saben unsur cocog karo archon lan bangsane dhewe sing nyembah marang Archon. Sifat hubungan antara archon lan unsur ora dingerteni. Kajaba iku, nalika wilayah kena pengaruh unsur, sifat hubungane uga ora dingerteni.

Isi

  • 1 Dhaptar unsur
  • 2 gamelan
    • 2.1 Unsur lan Reaksi
    • .2 bonus karusakan unsur
    • 2.3 Rintangan Unsur
    • 2.4 Auras
    • 2.5 simpul unsur
    • .6 Teori Gandum Elemental
    • 3.1 wahyu

    Ulasan GamePot Extlert

    13 Oktober 2020

    Dhaptar unsur []

    Game game []

    Unsur lan Reaksi []

    Unsur kapindho Ngukir
    (1.5 ×)
    Kakehan Nyawiji
    (2 ×)
    Kobong Swirl
    Ngukir
    (2 ×)
    Electro sing diisi Beku
    Shatter
    Bloom
    Burgeon
    Hiperbloom
    Kakehan Electro sing diisi Superconduct Cepet-cepet
    Penyebaran
    Agravate
    Nyawiji
    (1.5 ×)
    Beku
    Shatter
    Superconduct
    Kobong Bloom
    Burgeon
    Cepet-cepet
    Penyebaran
    Agravate
    Swirl
    Kristal

    Bonus karusakan unsur []

    Iki ngrujuk bonus rusak (bonus DMG) ditrapake kanggo unsur tartamtu.

    Rintangan unsur []

    Iki nuduhake karakter utawa resistensi mungsuh (res) menyang jinis kerusakan tartamtu.

    Auras []

    Musuh tartamtu kaya sing ana ing lantai 9-12 saka abys spiral bisa uga auras sing nyebabake buffs, debuff, utawa serangan nalika perang.

    Nodi Elemental []

    Domain tartamtu lan sawetara bagean saka overworld Simpul unsur utawa Badai Infus Sing bisa nyandhet mungsuh sing ditanggapi kanthi aksara unsur sing bisa nambah pelanggaran lan pertahanan.

    Teori Gauge Elemasional []

    Teori iki pengin nerangake superposisi unsur sing padha, reaksi unsur, track tameng lan mekanik liyane sing ana gandhengane karo unsur.

    Lore []

    Vision []

    Sawetara makhangan ing tuyvat diwenehi voki sing misterius, yaiku apparatus eksternal sing ngidini para pamilik duwe unsur-unsur. Wahyu njupuk bentuk kristal, saben simbol lan warna siji unsur. Gumantung ing wilayah sing nampa visi, dheweke nampilake orane ornamen wilayah kasebut.

    Nalika alloogene mati, sesanti kasebut dadi visi tanpa master, kelangan kekuwatane lan kabeh indikasi unsure. Kadhangkala, wahyu ora duwe tanpa masarakat bakal resonate karo wong anyar. Kanggo alasan iki, wahyu ora duwe cacat yaiku komoditas sing digoleki kanthi sugih banget. [1]

    Trivia []

    • Dendro minangka unsur sing ora ana karakter sing bisa dimainake nganti versi 3.0, sing ditambahake tighnari lan collei, uga varian Dendro saka lelungan kasebut.
    • Wisatawan iku mung karakter ing game sing unsur kasebut bisa diganti minangka karakter sing bisa dimainake. Resonasi karo patung pitu saka macem-macem wilayah bakal nyebabake wong-wong lelungan kanggo ngganti unsur adhedhasar wilayah patung pitu kanthi (e.g., . Karakter sing bisa dimainake liyane bisa diganti, kalebu karakter sing bisa nganggo canonicate luwih saka siji unsur, kayata tartaglia (dheweke duwe visi hydro, nanging minangka karakter sing bisa dimainake, nanging minangka karakter sing bisa dimainake, tartaglia mung nggunakake Kazuha (sapa ringkes kanthi ringkes karo visi elektro, saliyane visi anemo dhewe).

    Cathetan []

    1. ↑ Crita karakter Ninggang: Visi

    Chart Reaksi Elemental

    ! Reaksi unsur minangka pusat pertempuran ing dampak Genshin lan penguasaan kasebut tegese penguasaan sistem pertempuran!

    Pertempuran ing dampak Genshin kanthi ide babagan unsur. Serangan normal saka sapa wae, nanging pangguna antemors ngatasi karusakan unsur kanthi standar, nanging kanthi nggunakake saben katrampilan unsur-unsur lan bledosan, ngetrapake kekarepan unsur, utawa bisa ngetrapake serangan sing normal Kerusakan unsur uga.

    Reaksi unsur dumadi nalika rong unsur bisa ngubungi saben liyane. . Duwe genggeman sing apik Chart Reaksi Elemental bisa cepet-cepet gelut, nyegah tiwas, lan sing paling apik, nyebabake karusakan gedhe.

    Unsur

    Genshin Impact 20201006215746.jpg

    Liwat Tuyvat, 6 Unsur-unsur mrentahake Roost: Pyro, cyro, elektro, hydro, anemo, lan ge ge geavo, lan banyu, banyu, angin, lan bumi. Dendro, Dendro, nggambarake alam, nanging mung ditemokake alangan kaya tameng lan struktur sing digawe saka kayu, saiki.

    Papat kapisan bisa dianggep unsur utama, nanggepi saben liyane kanthi macem-macem cara. .

    Macem-macem jinis reaksi unsur

    Ana rong jinis reaksi unsur: transformatif lan nggedhekake.

    Reaksi transformatif kalebu kakehan, bersih, electro-diisi, swirl, lan superconct. Reaksi kasebut gumantung banget ing tingkat karakter lan keprigelan unsur. Kerusakan saka reaksi kasebut ora bisa menehi crit.

    Kangge, nguap lan nyawiji reaksi sing nggedhekake. Reaksi kasebut ngganti karusakan serangan sing micu, lan gumantung saka reaksi bakal Multiply dening 1.5% utawa 2.0%. Boten kados reaksi transformative, karusakan saka reaksi kasebut bisa crit lan level karakter ora dadi masalah. Penguasa Unsur isih penting kanggo ngundhakake kerusakan.

    Cara micu reaksi unsur

    Genshin Impact 20200930094922.jpg

    Ing paprangan, kudu ngerti kepiye unsur bisa nggarap sampeyan lan sampeyan. Diwiwiti kanthi ngetrapake sangsara, banjur nggabungake unsur liyane kanggo nimbulaké reaksi. Tuladhane:

    Nggunakake serangan adhedhasar hidrani utawa mlaku ing banyu bakal nuwuhake “udan” ing target. Serangan cryo banjur bakal nyebabake reaksi chain beku, rendering ora bisa ditindakake. Ing kasus iki, nggunakake serangan geo ing target beku bakal reaksi lan nyebabake sing surem, ngrusak karusakan lan mungkasi rantai.

    Nanging sawetara target, bisa uga kekebalan kanggo reaksi sing tepat iki – slime dipasang ing Crimo bakal nolak serangan hydro awal, mandheg udan saka sadurunge nglamar. Nanging, serangan pyro bisa digunakake kanggo nuwuhake “cair”, pungkasane bisa ngilangi waja es, utawa serangan geo sing bisa digunakake kanggo nahan sing padha karo reaksi asli.

    Chart Reaksi Elemental

    Unsur bisa nanggepi kanthi pirang-pirang cara kanggo efek beda. Kasedhiya karo udan bisa nyebabake serangan elektro sampeyan dhewe kanggo micu elektro – ngrampungake kerusakan kanggo nggawe karusakan pyro kanggo njupuk kerusakan pyro kanggo njupuk karusakan pyro kanggo njupuk imbangan ing paprangan.

    Mangkene lengkap Chart Reaksi Elemental:

    Reaksi unsur Unsur sing dibutuhake kanggo reaksi Efek
    Kakehan Elektro + pyro Nyebabake Aoe cilik sing menehi tawaran pyro dmg.
    Ngukir Hydro + pyro Amplifies dmg (x2)
    Mbalikke mbantah Pyro + Hydro Amplifies dmg (x1.5)
    Nyawiji Cryo + pyro Amplifies dmg (x2)
    Mbalikke cair Pyro + cryo Amplifies dmg (x1.5)
    Electro sing diisi Electro + Hydro Ngrawat elektro sajrone wektu kanggo mungsuh sing nandhang lara lan wong-wong sing ana ing udan.
    Beku Cryo + Hydro Mbebasake target, nyerang kanthi serangan abot (serangan senjata plunging, geo dmg, lan jeblugan) bakal nyebabake shatter.
    Shatter Serangan abot Reaksi iki mung kena pengaruh ing tingkat lan penguasa unsur karakter sing nyebabake reaksi kasebut nalika ora nggatekake statistik atk karakter kasebut. Kerusakan saka reaksi iki ora bisa menehi crit.
    Kobong Dendro + pyro Tawaran pyro dmg liwat wektu.
    Swirl Anemo + pyro, elektro, hydro, utawa cryo Deals DMG unsur menyang unsur sing diuripake lan nyebar menyang mungsuh sing cedhak.
    Kristal Geo + pyro, elektro, hydro, utawa cryo Ngasilake shard unsur sing nalika ngangkat menehi tameng unsur unsur sing cocog.

    Mbalikke bisa mbalikke lan mbalikke mung kedadeyan nalika urusan unsur sing ditrapake dibalik. Kanggo nindakake reaksi lebur, mungsuh kudu nandhang susah karo cryo sadurunge nyerang kanthi ngrusak pyro. Nanging, yen mungsuh kasebut kena pengaruh Crimo lan sampeyan nyerang kanthi pyro, bakal ngasilake reaksi sing mbalikke sing luwih ringkih. Reaksi “dibalik” iki mung eksklusif kanggo nyawiji lan nyiksa.