Umume dolanan ing taun 2023, rangking kanthi rata-rata pemain saben wulan, Top 15 PC Paling populer ing 2023 – Owangun Statistik Game.

Ndhuwur 15 Game PC Paling populer ing 2023

Minecraft minangka juggernaut sing mung kanggo steamrollling. Kebebasan sing ora ana kanggo nggawe, njelajah, lan sesambungan karo pemain liyane ing Minecraft nggawe game lan luwih akeh meta meta ing ngendi wae. Iki minangka ambane pengalaman sing didorong komunitas sing beda-beda ing Minecraft, iku misuwur amarga macem-macem sebab kanggo wong liya. Ing kasus apa wae, ana akeh saka penggemar Minecraft ing kana.

Umume main game ing 2023, rangking kanthi pemain saben wulan rata-rata

Fortnite

Sumber Gambar: Game Epik

Nalika ora ana kekurangan game sing dirilis sajrone sawetara taun kepungkur, sampeyan bisa uga kaget sinau manawa mayoritas sejatine luwih tuwa. Ing kene, kita ngrampungake Top 10, sing kita duwe adhedhasar data sing diwenehake dening macem-macem situs analytics, kalebu aktifPlayer.Io, Statista, lan MMO-Populasi.

Cathetan Editor: Kita nganyari artikel iki 10 Mei, 2023 Kanggo nggambarake data pamuter paling anyar sing paling anyar. Kajaba iku, metrik digunakake kanggo pangkat game ing dhaptar iki bubar diowahi saka pemain sing betak puncak kanggo pemain aktif saben wulan. Twinfinite yakin iki luwih nuduhake game paling apik ing taun saiki. Isih, apa kudu dicathet yen ora resmi lan mung perkiraan. Uga, game tartamtu bisa uga katon luwih populer tinimbang wong liya amarga kasedhiya ing platform sing luwih gedhe – utamane sing duwe riles ponsel.

10. Valorant – 22 yuta

Valorant

GAMES REIOR ‘IP pisanan ing njaba Liga Semesta Legenda wis sukses amarga diluncurake ing wulan Juni, 2020. Sanajan ngadhepi kompetisi sing kaku saka seneng saka counter-mogok: lunga lan overwatch, Valorant wis milih dalan-dalan dhewe – irit-unsur desain sing pinilih saka francais sing populer. Nanging ora ana sing main kaya sing paling penting, lan bisa uga ora ana game video liyane ing jagad iki didhukung dening program ambbisi sing kaya ngono, sing wis dadi popularitas sing gedhe banget.

Komunitas Valorant terus tuwuh, lan saiki nomer mung luwih saka 20 yuta pemain saben wulan aktif. Kanthi pemandangan Esports mlebu bab anyar kanthi tim sing digandhengake ing 2023, lan kanthi valoror terus-terusan kanggo ndominasi adegan streaming, sampeyan kudu ngarepake lintasan sing aktif.

Related: Game Google Play Paling Apik ing Dot Esports

9. Counter-Strike: Go – 35 yuta

Counter Strike Go

Counter-Strike: Go minangka FPS sing ora bakal mandheg. Malah bubar 8 Mei 2023, penembak basis taktis taktik duwe nomer pamuter sing paling dhuwur sing paling apik, topping 1.8 yuta pangguna sing serep, miturut Steamdb. Sing bakal kesengsem kanggo game modern. Nanging, bagean sing apik banget yaiku CS: Go wis ngusir kinerja kaya iki sajrone dekade saiki.

Presensi sing kuwat lan daya merek sing digawe saka waralaba sing wiwit wiwit taun 1990-an taun 1990-an taun 1990-an wis disimpen CS: Lanjut Rilis Anyar. Tetep populer ing Eropa, karo negara-negara kaya Rusia nyumbang kanthi ukuran umum saka komunitas aktif sing nomer luwih saka 30 yuta pemain bulanan aktif. Katup ora gedhe ing dhukungan CS: kanthi cara sing padha karo penerbit liyane kanggo judhul “Layanan Live”, kayata Fortnite “, kayata Fortnit, lan Thalore, nanging fandom generasi kanggo francais counter-counter sing duwe lan terus tetep relevan.

8. Telpon saka perang 2 – 52 yuta

Telpon francais tugas wis mesthi dadi behemoth saka industri game video, nanging popularitasyityyyyy skyrocked menyang kabeh-anyar nalika francais ngluncurake kanthi gratis, perang royale muter-muter. Warzone wis mundhak dadi salah sawijining game sing paling populer ing saindenging jagad ing wektu rekor, lan nuduhake ora ana tandha-tandha – utamane saiki yen versi suit wis dirilis.

Komunitas Warzone 2 pancen gedhe lan nyebar ing platform PlayStation, Xbox, lan PC – sanajan umume main minangka pengalaman konsol ing endi francais iki wis misuwur. Nomer kanggo Warzone 2 minangka perkiraan, adhedhasar kasunyatan manawa kita ngerti kabeh francais duwe 94 yuta pangguna saben wulan aktif minangka telpon penghasilan aktif Q2 minangka telpon ACHAL Q2 Aktifake. Tokoh kasebut sejatine nolak sethithik saka puncak game luwih saka 100 yuta ing taun-taun sadurunge.

7. Dampak genshin – 65 yuta

Umume main game ing 2023, rangking kanthi pemain saben wulan rata-rata

Nalika Twinfinite nyemak dampak Genshin bali ing taun 2020, kita ngerti manawa ana sing khusus. Genius gabungan eksplorasi kaya zelda, crito anime-esque, lan mekanika playing peran sing apik banget mung apik kanggo sukses – utamane ora kabeh amarga kabeh gratis! Nanging apa kita curiga yen dampak Genshin bakal dadi salah sawijining fromisme paling gedhe ing game? Mesthi wae ora.

Yen sampeyan ndeleng babagan pangembang Muhoyo nyengkuyung game kasebut wiwit diluncurake, sanajan, bisa uga ora kaget banget kanggo ngapa para pamirsa seneng karo para pamirsa. Ana sing ditambahake konten sing ditambahake, nampilake kabeh crita, karakter, wilayah kanggo njelajah, lan kabeh acara lan tantangan sing beda karo paket kasebut.

Kualitas pengalaman pengaruh Genshin wis katon luwih saka 60 yuta pemain saben wulan sing main game. Sing dikandhakake, kanthi gacha rpg sing paling anyar ing China, Honkai: Star Rail, nggawe ombak saiki, kemungkinan manawa nomer bisa diwiwiti saka petualangan alternatif sing dipotong saka kain sing padha Minangka sadurunge.

6. Legenda apex – 114 yuta

Umume dolanan ing 2023, rangking kanthi rata-rata pemain saben wulan -Apex legenda

Siluman legenda ApAx Resor Dropped saka ora ana sing ora ana lan banjur njupuk genre Pertempuran Royale dening Storm. Iki mbuktekake resep game sing sampurna, kualitas produksi aaa, lan model bisnis gratis sing bisa digunakake ing abuh sing paling sementara lan pubg minangka game multiplier sing paling apik lan paling apik.

Wiwit wulan pambuka sing weruh 2 yuta pemain sing serentak, komunitas kasebut wis macet lan mbantu mbangun pamuter sing konsisten sing nomer kira-kira 114 yuta pemain saben wulan aktif. Aman yen ipex wis milih mlebu genre lan dijamin papan kanggo masa depan sing wis diramal.

5. Liga legenda – 152 yuta

Umume main game ing 2023, rangking kanthi rata-rata pemain saben wulan - liga legenda

Miturut game Riot, meh saben dina, liga legenda dimainake udakara 8 yuta wong. Sing ujar yen genre Moba wis mati, eh?

Kaya ngono karo CS: Bukak, pemandangan Esports sing kuwat wis mbantu liga legenda kanggo nyekel komunitas, sing bakal ditindakake jutaan kanggo nonton turnamen kompetitif. Kejuaraan Donya Liga Legends 2019 bubar cathetan penerbitan twitch sing cocog karo 1.7 yuta nonton funplus Phoenix Crush G2 Esports.

Kajaba iku, cepet banget ing AktifPlayer.Analisis paling anyar sing ndeleng judhul strategi berbasis tim sing dikasihi ngasah 152 yuta pemain aktif sing akeh sajrone 30 dina pungkasan, nalika nulis. Barang sing nggumunake!

4. Minecraft – 180 yuta

Umume dolanan ing 2023, rangking kanthi rata-rata pemain saben wulan - Minecraft

Minecraft minangka juggernaut sing mung kanggo steamrollling. Kebebasan sing ora ana kanggo nggawe, njelajah, lan sesambungan karo pemain liyane ing Minecraft nggawe game lan luwih akeh meta meta ing ngendi wae. Iki minangka ambane pengalaman sing didorong komunitas sing beda-beda ing Minecraft, iku misuwur amarga macem-macem sebab kanggo wong liya. Ing kasus apa wae, ana akeh saka penggemar Minecraft ing kana.

Mbalik ing 2015 nalika pangguna aktif saben wulan Minecraft udakara 40 yuta, game kasebut mlebu 1.4 yuta pemain sing serentak ing sawijining titik. Pedunung game saiki kaping papat minangka gedhe!

3. Roblox – 210 yuta

Umume dolanan ing 2023, rangking kanthi rata-rata pemain saben wulan - Roblox

Roblox wis skyrocketed ing popularitas wiwit bukak maneh ing taun 2006, utamane sajrone limang taun kepungkur utawa pirang-pirang taun kepungkur. Mbalik ing 2016 CEO David Baszuski kanthi bangga karo 700.000 pemain sing serentak lan nyatakake 1 yuta tonggak 1 yuta ora ana ing sudhut. Maju kanthi cepet kanggo 2020 lan Penghargaan Bloksi kaping 7 Roblox ing 4 Yuta sing luar biasa nonton ing game sing concurrently.

Ing babagan pemain aktif saben wulan, nomer kasebut jelas luwih gedhe. Luwih gedhe. Roblox terus dimainake ing sekitar 200 yuta pemain ing saindenging PC lan piranti seluler. Kaya Minecraft, sing dikasihi kanthi kualitas meh metaverse ing babagan iki menehi pengalaman urutane critane game, mayoritas sing dirancang dening masarakat.

Kanggo ing kene lan saiki luwih awal 2023 ndeleng platform nggawe game gratis kanggo mbanting panggunaan serep pangguna dhewe kanthi nyirami 9.3 yuta pemain serentak. Kuat Nyengsemaken, Eh?

2. Fortnite – 240 yuta

Umume dolanan ing 2023, rangking kanthi rata-rata pemain saben wulan - Fortnite

Katresnan utawa sengit patenteri, mesthine kudu mudhun kaya game video sing paling penting sing wis digawe. Game Epik ‘Pertempuran Royale Royaly Recalibrated apa tegese kanggo mbangun lan ndhukung game video langsung “sing sukses”.

Fortnite minangka entitas sing terus-terusan, gimik kanthi macem-macem fitur lan gimiks minangka tren anyar muncul. Minangka game anyar saben wulan Thanks kanggo konten pass. Kajaba iku, uga bisa nampilake dhewe menyang Zeitgeist Pop Budaya Pop kanthi kolaborasi karo musisi lan tokoh selebriti kanggo tetep relevan.

Sajrone konser astronomi bali ing taun 2020, patentipe nyetel 12.3 yuta pemain sing bersih, minangka pemain flocked kanggo nonton travis scott debut tunggal anyar. Game epik ora cenderung ngobrol babagan nomer pamuter ing njaba acara gedhe iki, nanging prakiraan pemain saben wulan rata-rata ing endi wae ing sekitar 240 yuta.

1. Pubg – 285 yuta

Umume dolanan dolanan ing 2023, kanthi rata-rata pemain saben wulan - PUBG

Game sing nendhang engkono sing ndeleng lanskap game Multiplayer kabeh taun kepungkur, Pubg isih ndherek pamirsa sing gedhe sanajan ana judhul copycat.

Umume, mesthine, disalin banjur dilalekake dening game game epik ‘Fortnite. Model Premium Pubg lan Korotan nalika tekan konsol. Nanging, kabeh wis diganti yen wis bebas-play lan versi seluler diluncurake.

PubG Saiki maneh aturan ora mung Peperangan Roost Royale Battle Roost nanging judhul sing paling disenengi ing game – miturut ActivPlayer.io, apa wae. Yen kita jujur, kita isih ragu-ragu data kasebut. Nomer ora koyone nyelarasake karo apa sing kita tingali kanggo pemain sing padha lan saben wulan, sing ana ing sekitar 500.000 dina sing amba nanging ora ana sing bakal diarepake yen ana akeh pemain bulanan.

Saiki, bisa uga minangka pamilik gamelan game kasebut ing ponsel. Laporan Appannie ing taun 2019 kira-kira taun 2019 kanggo versi seluler munggah 100 yuta (ora kalebu China), nanging sadurunge game dilarang ing India, sawijining wilayah sing populer banget. Kita bakal terus riset data lan nganyari artikel iki ing ngendi kita bisa.

Dylan chaundy

Dylan minangka panulis senior ing Twinfinite lan wis ana ing situs luwih saka rong taun, lan ing industri media media sajrone dekade. Dheweke biasane nyakup medeni, RPG, penembak, Roblox, judhul lan film indie, lan seneng maca, pizza lan skateboard; Saenipun, ing wektu sing padha. Dheweke duwe gelar sastra Inggris saka Universitas Aberystwyth, Wales. Dheweke mikir FTL bisa uga game sing paling sampurna sing digawe.

Ndhuwur 15 Game PC Paling populer ing 2023

Game PC Paling Dhuwur 2023

Mangkene dhaptar Ndhuwur 15 Game PC Paling populer ing 2023. Sampeyan bisa mriksa saben game lan ambane kanthi data statistik kayata pemain sing cocog, pemain wulan Merah, entuk (Mundhut PLAYERE EMENTER lan USERS aktif saben dina (MAU). Daftar kasebut sing paling diputer ing PC, nanging ana sing kasedhiya ing pirang-pirang platform sing ngapa sampeyan bakal weruh prabédan drastis ing antarane count pamuter.

Dadi, yen sampeyan nggoleki game kanggo muter, sampeyan bisa uga pengin mriksa game 15 pc sing disusun ing jumlah pemain sing serentak lan didaftar minangka game populer. Halaman iki bakal dianyari saben wulan dadi luwih tetenger.

Mangkene dhaptar 15 Game PC Paling populer Paling 2023 [Dianyari]

Game Urutan Pemain sing cocog Kabeh wektu puncak Gain / Rugi Juni Gain / Mundhut% Juni
Fortnite 1 968,515 30,950,114 -3.839,1133.00 -3.59
Roblox 2 1.567,766 22.506,614 600,871.00 -1.55
Minecraft 3 1,116,602 17,501,147 -246,100.00 0.37
Liga legenda 4 1,340,971 14,000,060 972,337.00 -0.01
Serangan Counter: Go 5 1.256,795 2,223,337 862,832.00 3.73
Valorant 6 790,060 2.006,825 627,756.00 2.46
Overwatch 2 7 358,888 1,419,252 97,044.00 -0.55
Legenda apex 8 297,460 6,132,511 171,564.50 -1.68
Liga roket 9 256,114 5.970,068 -53,854.00 -3.44
Efek Genshin 10 662,4,400 8,366,726 -286,601.00 0.01
Takdir 2 11 263,854 807,719 509,817.00 1.15
Telpon saka tugas: perang modern 12 99,646 914,806 389,106.00 -6.32
PubG: paprangan 13 290,730 48.146,926 1,354,314.00 -1.88
Gta v 14 512,802 1,093,205 265,506.00 1.97
Dota 2 15 590,968 3.733,717 30,910.00 1.78

Ndhuwur ing dhaptar kita yaiku Fortnite karo nganti 1.6 yuta pemain serentak lan 30 yuta pangguna aktif saben wulan. Ditututi karo Minecraft karo 1.1 yuta pemain sing serentak lan 20 yuta pangguna aktif saben wulan Roblox rawuh ing 3rd, Liga legenda minangka game paling dhuwur kaping 4, Counter Strike: Global nyerang teka sabanjure lan dhaptar terus. Yen sampeyan kasengsem ing saben metrik game mung kanggo main game game.

Game ing dhaptar iki

  1. Fortnite
  2. Minecraft
  3. Roblox
  4. Liga legenda
  5. Counter-Strike: Global nyerang
  6. Valorant
  7. Legenda apex
  8. Liga roket
  9. Overwatch
  10. Efek Genshin
  11. Takdir 2
  12. Telpon saka tugas: perang modern
  13. PubG: Peperangan
  14. Gta v
  15. Dota 2

Iki minangka salah sawijining data babagan metrik game sing bisa digunakake kanggo produser data sing paling bebas bakal mbayar sampeyan mung kanggo njupuk puncak ing data saiki. Wigati dimangerteni manawa data kasebut diprakirake data mung pangkalan ing saindhenging sumber online lan ora kudu digunakake minangka referensi kasunyatan. Data sing diklumpukake lan disaring lan ditampilake grafis kanggo pangguna pengalaman maca data luwih apik.

Top 10: Umume main game online ing saindenging jagad [ing 2023]

Game Multiplayer Online (MOBA) Game. Game online kudu sambungan Internet sing digunakake lan asring melu komunikasi langsung karo pemain liyane. Liwat obrolan swara utawa olahpesen ing-game, Pemain bisa sesambungan karo siji liyane lan saingan utawa bisa bebarengan gumantung saka game.

Malah nalika sawetara game online bisa tuku tumbas game utawa transaksi skala cilik liyane, akeh sing bisa diputer kanthi gratis. Kanthi pirang-pirang yuta tukang game sing saingan lan kolaborasi ing jagad virtual, game online wis thukul popularitas ing taun-taun kepungkur. Tukang game profesional saiki saingan ing turnamen kanggo penghargaan finansial gedhe, lan uga wis nambah industri game kompetitif.

Top 10 game online

Top 10 game online

Umume main game online ing saindenging jagad

Mangkene Top 10 Game Online Paling Muter ing Donya Saiki:

Pubg

Pubg

Ing saindenging jagad, Pubg duwe dhasar penggemar sing kuwat. Peperangan Peperangan Peperangan Pemerluan Peperangan sing populer (PABG) digawe lan dirilis dening PUBG Corporation. Ing game, 100 pemain dibuwang menyang sawijining pulo sing kudu digulung kanggo alat lan gaman nalika saingan tetep urip. Pemain bisa muter kanthi siji utawa ing tim, lan game kasebut minangka pilihan perspektif wong pisanan lan katelu. Wiwit rilis 2017, PABG wis nglumpukake populasi pamuter sing biso lan dadi inspirasi kanggo game kerajaan perang liyane. Fitur populer kalebu urutane critane game sing tantangan, gaman realistis lan peralatan, lan jagad sing gedhe lan mbukak sing ningkatake eksplorasi lan ngrancang.

Minecraft

Minecraft

Minecraft Video Video sing populer digawe dening Mojang Studios. Ing game, Pemain bisa njelajah, konstruksi, lan nggawe ing lingkungan virtual adhedhasar blok. Pemain bebas ngembangake lan muter cara sing dipilih amarga game ora ana tujuan. Kanthi dolanan-dolanan terbuka, sing ngidini para pemain nggunakake imajinasi lan mbangun apa wae sing bisa ngandhut, Minecraft wis kondhang. Uga kalebu dhasar pamuter sing bisa sesambungan lan muter karo karya liyane. Game nawakake sawetara game game, kayata Mode Survival, Mode kreatif, lan mode petualangan, sing sabenere menehi kesulitan lan pengalaman sing unik. Komputer Pribadi, Konsol Game, lan piranti seluler mung sawetara platform ing ngendi sampeyan bisa main Minecraft. Sanajan menehi tumbas game lan transaksi mikro, bisa uga diputer kanthi gratis. Minecraft Sandbox Game sing misuwur duwe dhasar pangguna sing jembar lan ngidini pamain njelajah, mbangun, lan nggawe ing lingkungan virtual.

Legenda apex

Legenda apex

Legenda apex

APEX LEGENDS dikembangake dening Hiburan Resor lan Diterbitake dening Seni Elektronik. Ing sawijining pulo, pemain kudu scavenge kanggo alat lan gaman nalika saingan dadi tim pungkasan sing ngadeg ing game kasebut. Pemain bisa milih cast game sing khas kanggo dolanan. Saben karakter duwe katrampilan lan gaya dolanan dhewe. Game sing cepet banget, katrampilan karakter sing khas, lan kontrol responsif nggawe legenda APEX sing populer. Kajaba iku, duwe dhasar pamuter sing akeh lan adegan kompetitif kanthi akeh acara lan turnamen. Sanajan nampilake tumbas game lan transaksi mikro, APEX legenda bisa dimainake kanthi gratis babagan konsol lan komputer pribadi. Tim sing menang yaiku sing paling akeh pemain. Salah sawijining game video superhero paling ndhuwur 2022 dikabarake dadi legenda apex.

Royale Pertempuran Royale

Royale Pertempuran Royale

Royale Pertempuran Royale

Game Epik Nggawe Pertempuran Fortnite Pertempuran Royale. Ing game, 100 pemain dibuwang menyang sawijining pulo sing kudu digulung kanggo alat lan gaman nalika saingan tetep urip. Pemain bisa mbangun bangunan lan ngrancang jagad dhewe ing mode kreatif game. Tumindak cepet-cepet, mekanika bangunan ekstensif, lan dhasar pamuter sing mampu nggawe Fortnite sing populer. Kanthi pirang-pirang selebriti lan atlit profesional sing melu game lan streaming, uga wis dadi fenomena budaya. Kanthi sawetara kompetisi lan turnamen sing nawakake penghargaan babakan dhuwit, Fortnite duwe pemandangan sing kompetitif.

Telpon saka tugas

Telpon saka tugas

Telpon saka tugas

Pemulangan Game Peperangan Pisanan-Pisanan dikembangake dening Infinity Ward lan diterbitake dening aktifitas. Game utama sing paling anyar ing seri, Telpon saka tugas: Perang Dingin Ops Ireng, dirilis ing 2020. Seri kasebut dumadi 16 judhul utama lan macem-macem game spin-off. Pemain njupuk peran prajurit lan personil militer liyane nalika melu pertempuran lan nindakake macem-macem tugas ing game tugas, sing dipasang ing macem-macem perang sejarah, kalebu Perang Donya, lan Saiki Saiki. Game kasebut misuwur amarga main game-play, lan aktif, lan macem-macem pilihan bebarengan sing bisa melu kompetisi online. Telpon francais tugas wis sukses banget, kanthi pirang-pirang game sing adol mayuta-yuta salinan lan dadi sawetara game video sing paling laris.

Crossfire

Crossfire

Crossfire minangka game penembake online-wong sing gratis kanggo main dening Smilegate Entertainment. Iki dirilis ing taun 2007 lan kasedhiya ing pirang-pirang platform, kalebu Microsoft Windows, PlayStation 4, lan Xbox One. Ing crossfire, pemain bisa milih saka macem-macem mode game, search lan numpak, lan bisa milih gabung siji saka rong perusahaan mersian “utawa” risiko global.”Game kasebut nawakake macem-macem gaman lan gear sing bisa dituku kanthi dhuwit nyata utawa mata uang game. Minangka pemain ngliwati game, entuk poin pengalaman lan terus rangking ing sistem rangking crossfirate. Kanthi mayuta-yuta pemain ing saindenging jagad, crossfire misuwur kanthi tumindak cepet lan dhasar pamuter sing gedhe banget. Wis menangake pirang-pirang penghargaan lan entuk review umum sing disenengi, kalebu Penghargaan Game Korea 2009 kanggo game online paling apik.

Dungeon Fighter Online (DFO)

Dungeon Fighter Online

Dungeon Fighter Online

Iki minangka gaya muter gaya arcade gaya arcade sing dikembangake dening Neople. Asliné dibebasake ing Korea Kidul taun 2005 lan wiwit dibebasake ing wilayah liyane, kalebu Amerika Lor lan Eropa. Ing DFO, pemain ngontrol karakter lan melu pertempuran nalika navigasi pirang-pirang lingkungan sing dungeon nalika mbuwang monsters lan mungsuh liyane. Game kasebut ngidini para pemain kolaborasi karo wong liya kanggo njupuk misi sing luwih tantangan lan nawakake macem-macem kelas karakter, masing-masing kanthi kekuwatan khusus lan gaya dolanan. Ing pamuter pamuter DFO Player (PvP), para pemain bisa melu kompetisi adhedhasar arena kanthi siji liyane. Iki duwe basis pamuter gedhe lan pirang-pirang accolade, kalebu Penghargaan Game Korea 2009 kanggo game online paling apik.

Liga legenda

Liga legenda

Liga legenda

Game Riot Digawe lan Ngrancang Liga Legenda (LOL), Game Video Translasi Multiplayer (MOBA). Kanthi mayuta-yuta pemain aktif lan pemandangan profesional sing kompetitif, mula pisanan dirilis ing taun 2009 lan wiwit thukul dadi salah sawijining dolanan sing paling disenengi lan ora bisa ditanduri ing jagad iki. Ing liga legenda, Pemain Pemain “juara” karakter sing kerjo bareng karo sisihe “Nexus,” utawa tim liyane. Game kasebut diputer ing pertandingan sing biasane mbukak 30 nganti 45 menit, lan saben pamuter milih juara kanthi katrampilan khusus lan gaya dolanan. Juara bisa level munggah lan tuku peralatan kanggo nambah kekuwatan kanthi nggunakake pengalaman lan emas sing dienggo nalika main. Plancongan Game Strategis jero lan Kompetisi sing jero yaiku rong fitur lol sing kondhang.

Hearthstone

Hearthstone

Blizzard EntertainT digawe lan ngeculake Hearthsstone Hearthsstone Card Campuran Gratis-kanggo-muter. Iki digawe bisa diakses ing taun 2014 lan bisa digunakake karo macem-macem sistem operasi, kalebu Microsoft Windows, Macos, iOS, lan Android. Ing game Hearthstone, Pemeramah nglumpukake kertu kanthi macem-macem karakter, mantra, lan kabisan lan nggunakake kanggo nglawan pemain liyane utawa mungsuh cerdas kanthi cerdas. Kanthi objektif nggawa “kesehatan” lawan menyang nol, saben pamuter mbangun dek kertu lan nggawe giliran nggunakake mungsuh lan minies. Arena pertandhingan, pertandhingan peringkat, lan petualangan pamuter siji mung sawetara pilihan game dolanan game. Hearthstone duwe komunitas pamuter sing apik lan melu pujian saka kritikus kanggo nglipur lan dolanan dolanan. Pakurmatan sing akeh wis diwenehake, kalebu 2015 Penghargaan Game Korea 2015 Kanggo game mobile paling apik.

Splatoon

Splatoon

Nintendo digawe lan ngeculake game penembake wong katelu sing diarani splatoon. Splatoon 2, sing diterbitake ing 2017 ing ngalih Nintendo, yaiku terusan menyang game 2015 Nintendo Wii U. Pemain ing Splatoon Ngontrol Makhluk humanoid sing dikenal minangka Inklings, sing bisa uga ganti dadi Squids lan nglangi ing kolam tinta. Ing pertandhingan online, Pemain nyerang saingan kanthi senjata adhedhasar tinta nalika metokake perang ing tinta warna timnya. Ing kesimpulan saka game kasebut, tim kanthi menang paling akeh tinta. Ing mode kampanye pamuter tunggal tunggal Splatoon, para pemain ngrampungake misi lan melu pertempuran karo mungsuh sing dikontrol dening komputer. Splatoon wis menang pujian saka kritikus kanggo game-play-play sing nyenengake lan cepet lan cepet lan inventif, lan kemampuan multiplies.

Mbungkus

Game online bisa mbantu nambah katrampilan kognitif kayata ngrampungake masalah, nggawe keputusan, lan mikir strategis. Akeh game online ngidini para pemain sesambungan karo masing-masing lan mbentuk komunitas, sing bisa mbantu nambah katrampilan sosial lan nyuda rasa kesepen utawa isolasi.Ana akeh game online populer sing dimainake dening mayuta-yuta pemain ing saindenging jagad. Sawetara game online 10+ paling ndhuwur ing donya ditulis ing ndhuwur. Game kasebut duwe dhasar pamuter lan komunitas sing aktif, lan dheweke seneng para pemain kabeh umur.

FAQ ing Top 10 Game Online

Q1. Yaiku game online gratis kanggo muter?

Ans: Sawetara game online bisa diputer kanthi gratis, dene wong liya kudu dituku utawa mbutuhake langganan. Game Gratis-Kanggo-Play asring golek dhuwit saka transaksi mikro-game ing game, ing ngendi pangguna bisa mbayar dhuwit nyata kanggo tuku mata uang game utawa perkara.

Q2. Game online aman kanggo muter?

Ans: Mayoritas game online duwe perlindungan kanggo njaga pangguna, kalebu saringan kanggo nglarang obrolan lan mekanisme nglaporake kanggo ngenali pemain sing tumindak ora cocog. Pemain kudu ngati-ati lan waspada karo safety online nalika melu pangguna liyane.

Q3. Bisa game online bisa diputer ing piranti seluler?

Ans: Akeh game online sing kasedhiya ing piranti seluler, kayata smartphone lan tablet. Game iki bisa didownload saka toko app lan main ing Go.

Q4. Apa bisa main game online karo kanca-kanca?

Ans: Akeh game online ngidini para pemain muter utawa nglawan kanca kanthi online. Pemain bisa gabung karo game utawa tim sing padha lan komunikasi karo obrolan ing game utawa ngobrol swara.

Dianyari pungkasan: 01 Jul, 2023

Miniatur Metik sing padha

Kaya artikel